петък, 19 април 2013 г.

"Щастието и блаженството извеждат извън сферата на съдбата, също както и невинността." "В крайна сметка човек обича желанието си, а не желаното." Какво е твоето разбиране за тези мисли?

"Щастието и блаженството" единствено когато са породени от любов, заедно със състраданието и милосърдието характерни за чистата невинна душа ( невинността ) => са пътя към извисяването, въздигането над грубата материя. Към отключването на по-висшата същност която се тай в дъното на всяко човешко съзнание. Човек достигнал това състояние на съзнанието и разума си, може да направява живота си към непознати сфери извън общоприетата съдба.
Хората с по-егоистични подбуди, мислят само за своето желание, усещане, радост, щастие и всичко което правят е за да задоволят своите вътрешни потребности. Но има и други хора които обичат обекта на желаното, заради това което ще изпитат заедно.

Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/27468427615