четвъртък, 25 април 2013 г.

Какво смяташ за фейсбук харесванията, ненужните коментари мазни, сърца отправени/написани към хора, които не познаваме толкова добре,не са ни близки. 12345678 лайка на една снимка, която просто е на човек , който се счита/е смятан за 'вървежен' сред някаква си групичка? Защо е така? Какво смяташ?

Характерно е за подрастващите, рядко наблюдавано при възрастните. Възрастните нямат толкова време за да се занимават с глупости от такъв род. Наблюдава се и в сайтовете за запознанства. Най-лаконично казано, когато човек няма с какво умно и деятелно да изпъкне сред тълпата, опитва да изпъкне с формите и мимиките на тялото си.

  (Допълнителни линкове-подтеми, скоро ще бъдат добавени)

Думата "вървежен" е в употреба от повърхностни и плоски лица :)) Не съм чул нито един интелигентен човек да употребява тази дума. Затова и за всеки който чуя да употребява тази дума, гледам да си имам едно на ум. А за показниците, те са най-големите самотници. Защото имат всичко на всичко, едни снимки и безброй харесвания, те са "звездите" на профила си с телата си. Но най-често до тях реално няма никой. Задоволяват либидото си като се изтапанчват, за да се почувстват желани и харесвани. Без да си натякват присъствието, без харесванията им, са нищо! Едно голямо нищо. От такива, си е изключение да чуеш умна и смислена приказка. Тука виновни са тия дет са изяли баницата :)) А не тя/той че си предлага баницата на всички! Защо й/му харесват снимките, защото я/го искат и си потъркват какво де що имат с мечти как ще я/го имат - мислят за секс! Е... хора, човешки вид, имат си слаби и силни страни, май-повече слаби.


 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362278239