понеделник, 22 април 2013 г.

Що е това животно "кифла"? И как да се преборим с нея?

Забавен въпрос :) Кифла е уличен израз, за момиче/жена с инфинитет към лекото колко се може по-разголено облекло. Използващо ограничен речников състав за да се изразява, често вземащо някаква позиция на тялото, от типа "свободна съм сладур, само теб чакам да ме оправиш" :)) На външност се гласят като за кукла барби, слагат "тон" грим, парфюм, лак. Правят си небрежна кокетна прическа, или от вида характерен за големите жени. Правят си снимки (без снимки не могат да живеят, защото обичат да са център на вниманието) с разни муцки и тем подобни физиономии на изгубена болонка :D "кифлите" не четат книги, по това и се разпознават префектно. 10 минути разговор с "кифла" и дори да не знаеш че е, към края сам/а ще се усетиш. НО НЕ СИ ОПРАВДАВАТ ИМЕТО, обичам да си хапвам кифли с мармалад, но те са сладки, А ТИЯ КИФЛИ (МОМИЧЕТА) СА КИСЕЛИ И ПОСТНИ :)) Преборването е лесно, не им обръщаш внимание, нека не се чувстват кралици на вниманието, игнорираш ги и си гледаш живота :) Това е решението, те са загуба на време.

Ама не питаш нищо за комплесираните момчета, от типовете лошо момче и "гъзар", дето често са едно и също :)) Те са мъжкият аналог на женската кифла. И за да им дам найменование, ще ги кръстя "КИФЛОИДИ" ЗАЩОТО СИ ПАДАТ ПО КИФЛИТЕ И ТЯХ ТЪРСЯТ, истината е че търсят бързият секс де, а кифлите това предлагат. Какво за тях? Заблудени момчета, също търсещи внимание, мислещи че света им е в краката като се имат за голямата работа. А в действителност са въздух под налагане. И те като кифлите си имат запазени пози и думи, сякаш са ги репетирали по 1000 пъти за участие в филм. С тях доброто и умно момиче ще се справи, по същия начин, не им обръща внимание. Защото те са потенцялни проблемни хора, да не говорим за ниския им морал и култура, както и при кифлите.


Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362475103