понеделник, 22 април 2013 г.

Забелязъл ли си днешните тийн по колко пъти си споделят снимки и се молят да им ги харесват?

 Въпрос на обсъждането:

"...2.Kak powecheto momicheta prawqt nqkakwi fizionomii s ustnite ili se snimat polugoli,zashto go prawqt,otgowora e ot qsen po qsen :) WNIMANIE,samochuwstwie,no ne se i uwajawat,ne se i pitat kakwo bixa kazali roditelite im ako widqt snimkite im iz internet 3. Po skoro si wdigat samochuwstwieto,kazwat postoqnno ne mi puka koi kakwo gowori za men,az ne sym kurwa,az ne sym takawa,no w deistwitelnost im puka winagi im e puka i winagi shte im ... jalko,no fakt,da ne prochetesh dori i 1 kniga,no da si ''gotin'' za drugite JALKO 4. ili kogato zapochnat sys ''toq ili taq e facebook zwezda'' chakai,zwezdi nqma li samo na nebeto? Kakwo bixa si pojelali zwezdite togawa,ako widqt padasht chowek ? :) kakwo e towa? Towa se naricha nerywnowesenie ili po skoro ''preminawaneto w 1 izmislen swqt'',swqt w koito samo te i dr '''zwezdi'' 5.jiweqt,i nikoi kato men primerno koito nqma po 300,400,1000 hareswaniq nqma prawo da wliza,nqma prawo da presicha,zashtoto,onzi ot sreshta koito naricha sebe si ''fb zwezda'' shte go ignorira,i shte go razdawa ''tejkar ili gyzar'' JALKO,priqtelio no fakt... :) 6. i se radwam,che stranq ot ''kifli'' ''fb zwezdi'' i ''gyzari'' :) radwam,se che sym obshtitelen,che ne postoqnno,no otwarqm knigi i obicham na momenti da cheta,ne se prawq na wij me koi sym az,no sym teen kato tqx na 18... :) radwam,se che ne sym se prewyrnal wyw tqx i nikoga ne sym pital nqkoi 7. kakwo mislish za men? ili dai mnenie za men?... xaxa jalko e :) jalko za takiwa kato tqx koito jiweqt kakto ti kaza,za mnenieto na drugite,oblichat se taka kakto gi hareswa alditoriqta,no ne i taka kakto na tqx im hareswa,goworqt taka naduto,za da sa hareswani ''bate kwo mi puka'' i kakwo e towa? 8. mislq,che go kazax weche no... te sa na moqta wyzrast drugi mejdy 13-16-17.. no az se otlichawam ot tqx :) i se radwam,te mi kazwat,che sym zaluhaw glupaw no az go priemam kato kompliment priemam go kato ''ti ne si nadut,i ne ti puka kwo mislim nie za teb'' edin wid radwame se che ne si nas :) 9. i nakraq 9 lubimoto mi chislo :) towa e finala,towa iskax da spodelq i da kaja...zashto trqbwa da se kysaem ot chujdoto mnenie? ZASHTO trqbwa da mislim,da se oblichame kato tqx? :) ot skromnoto momche :))))"

 ----------------- Мой отговор: -----------------

 За скромен, ти правят впечатление неща които би следвало да изпуснеш от внимание :) Така де, какво ти пука че ТОЯ, ТАЯ, ОНАЯ, ОНАЯ, БИЛ/А ЕДИКЪВ/А СИ В Facebook :) На 18 си, и мисля е редно да си свикнал с тези неща :) Аз още на 14 разбрах как стоят нещата в живота, и сред връзстниците ми, не съм си правил илюзии и след като разбрах че на тях им утърва да се държат елементарно, да ходят, движат, говорят, обличат за другите, то и спрях да им обръщам внимание и си заживях моя си живот, в моя си свят :) Така направи и ти :)

А дали съм забелязъл, човече аз не просто съм забелязал, аз вече съм писал за тези неща :) И дори и да не е били баш съвсем за същото отношение, все е изразвало конформизма на подрастващите и тяхното желание за внимание :)

(Допълнителни линкове-подтеми, скоро ще бъдат добавени)


Сегашния средностатистически тийн така живее :) Търсейки и хранейки се с внимание. 85% от момичетата не могат да дишат, ако не разберат момчетата ги харесват на външност :)) 60% от момчетата, пък не се чувстват добре ако снимките им не са харесвани от много момичета. То и при двамата пола е вид гордост и самочувствие щом са получили всебщо одобрение, харесвания от колкото се може повече от противоположния пол, за тях е вид чест :) Демек че са достойни и разбира се бързо вирват нос, и завървяват сякаш са крале и кралици на света! :) При момичетата, дори и след като се превърнат в жени, съзреят, продължават да изпитват онова желание да бъдат харесвани, и го търсят :) Защо според теб си придават кокетен вид, или специлано се разголват, движат устните си по онзи възбуждащ начин, или докато ходят се стараят всячески да насочат вниманието си, я към гърдите си, я към дупето си. К аква е целта им? :)) Ами... да ги видят повече момчета/мъже, а от там те се храят с погледите, с усмивките, с заговарянията от по-смелите, с вниманието, и суетата която сами задействат :) Те знаят че противоположния пол момчето/мъжа се възбужда лесно от голота, знаят как да постигнат своето. Проблема им е, както за трети път написам, ЧЕ ГЛЕДАТ МНОГО ПОРНО И ТЕЛЕВИЗИЯ, от там започва цялата триада за жадни за внимание девойчета и младежи. Всъщност не съм много уверен за какво са по-жадни за внимание, или за секс? :)) Но то и секса, е вид внимание, повишено де. Някой момичета, специлано се гласят, правят дори планове по-успени и обмислени от сценарии на филм, как да се снимат, как да станат :) Абе държат се децата като в постановка, или на кастинг. ИСТИНАТА Е ЧЕ С МНОГО ПОРНО, СА ГЛЕДАЛИ И МНОГО ОТ ОНЕЗИ ПЛАСКИ ХОЛИВОСКИ ПРОДУКЦИИ НАБЛЯГАЩИ НА ВЪНШНОСТТА И ЛИПСАТА НА ДУХОВНОСТ, ИНТЕЛЕТ И МОРАЛ. От което естествено подръжават :) Отстави че имат глави, те нe ги ползват, родени са и са откърмени с глупостта на 21 век. В 21 век има и хубави и смислени неща, но тъй като тийнейджърите не умеят да общуват като нормални хора, а са доста изолирани едни от други, сега се общува повече през нета и нета се е превърнал в едно от много, да не кажа най-важните места, по-важно дори от реалността. Способни са за една снимка, да се изядят, бе значение какви са в реалността и до колко се познават. Та за сегашния тийн интернета е по-важното място. А като видиш и на какви идиоти се правят сегашните младежи за да се харесат на момичетата, ти става тъжно от деградацията. Държат се като лоши момчета, като идиоти, говорят главо, като че ли с момиче/жена не може да се разговаря умно.

Всичко е роли, тийновете вземат роли, ЗАЩОТО НЯМАТ ЛИЧНА ИНДИВИДУАЛНОСТ, точно както във филмите! :) Момичето се прави на много сексуално, за да накара момчето да вземе другата роля, на лошото момче което му се прави секс. А каква е идеята скрита за идиотския замисъл? :) Тази... недораслите деца, за мен тийновете са си деца :) Да се почувстват като големи, НО... ТОВА ДА ТЕ ХАРЕСВАТ, ДА ПРАВИШ СЕКС, ДА СЕ ОБЛИЧАШ ПРЕДИЗВИКАТЕЛНО, НЕ ТЕ ПРАВИ ГОЛЯМ/А, ЗРЯЛ/А. Какво друго обаче да очакваш в свят където всичко се толерира като стока, като външност, като повърхностност :) Какви родители наместваш? :) За да са такива децата им, представи си колко безхаберни са родителите им :) Едва ли ще им кажат нещо, защото или нямат нищо против, или не се вълнуват от социания начин на живот на децата си. Както така ясно съм описал тук :)


(Допълнителни линкове-подтеми, скоро ще бъдат добавени)

Така е защото родителите им са безотговорни :) На теб ни най-малко не бива да ти дреме кой колко харесвания имал/а на снимката си :) Колкото повече една снимка е харесвана, показва само че харесвания човек има посредствена и конформистична външност :) Само по себе си това прави човек средствен/а. Или взел/а преднамерена такава позиция на тялото, външния си вид, за да я/го харесат всички, а нали знаеш какво значи ако е така? :) Че тя/той няма мнение, страхува се да живее спрямо своето мнение и живее за чуждото мнение и харесване за какъв/а е. А от това, веднага се връщаме че тя/той е незрял/а - че е дете :) Много често хората не оценяват наистина красивите, защото завиждат, и ги подминават, лично съм ставал свидетел на това :) Примерно много красива жена, до такава степен красива че притеснява мъжете, но и интелигентна с което ги плаши, получва малко харесвания на красивите си снимки :) Е? Очевидно че харесванията не отразяват нищо, нито какъв е човека, нищо. А и КРАСИВАТА ВЪНШНОСТ, НЕ ЗНАЧИ КРАСИВА ДУША :)

 "...no az se otlichawam ot tqx :) i se radwam,te mi kazwat,che sym zaluhaw glupaw no az go priemam kato kompliment priemam go kato ''ti ne si nadut,i ne ti puka kwo mislim nie za teb'' edin wid radwame se che ne si nas

Хах, тук леко ме разсмя. Какво приемаш за комплимент и как го обясняваш! :)) Един съвет, никога не казвай че се отличваш, не го казвай, прави го. Смисъл, не се мисли за повече от никой, защото те правят същото, имат се за много, а са въздух под налягане. Ти пък не повтаряй тяхното важно. Живей си живота, и на думите им нула внимание, или учиво, но ако прекалят, имаш пълното право да защитиш личността си :) Никой бе бива да посяга на личността на друг.
Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362499423