понеделник, 22 април 2013 г.

Кога според теб можем да наречем една жена курва? Кога за теб една жена вече е курва? Само броя на мъжете, с които е правила секс ли определя това или нещо друго? Ако някоя жена(мъж) преди да си намери точната половинка е имал/а 15-20 провалени връзки, в които е правил/а секс то какъв/а е вече?

Интересен въпрос! :) Обществото мери какъв е човек спрямо връзките и броя им. Но обществото изпада в една повърхност, когато съди за човека като единица. Същевременно същото общество задколисно прави всичко което изрежда за неправилно. Така че мисля да развържа възела на запитването - насочвайки поглед към индивида, по-справедливо е.

Жената имала 15-20 провалени връзки в които е имало секс, за мен НЕ може да бъде наречена курва. Правила е секс с всичките тези мъже, но ЕДВА ЛИ целта и е била секса. Жената искала да си има някой, да бъде с някой, и верочно от страх да не изгуби мъжа до себе си, му се е отдавала. А страховете й са се осъщестявали, те са я зарявали, или тя тях (тъй като конкретния е показвал грозна същност, или се е оказвал пълен използвач). Не изключвам и е един момент такава жена, да е претръпванала и да е правила като последно секс с тях, колкото да се утеши.

За мойте виждания, курва е жена която се хваща с тоя и оня, с една цел - секс и пари, или пари и секс (да има две последователности).

А момичето с количество връзки, имала е кофти късмет, случвала е на лоши мъже. Къде е проблема? Две възможности - или в мъжете (средата в която тази жена пребивава да присъстват такива некачествени мъже), или проблема да е в самата нея (въз основа на нейните критерии, наивност, доверчивост, да се е хващала с тях, без да ги познава добре, но са имали добро ниво, изглеждали са обиграни и добри, и от там да е ставало подвеждането й.)

Не знам дали може да кажем на такава жена, че главна виновница, защото тя е жена, а жената къде понякога, къде често има нужда от ласки, допир, чувство, за да се почувства жена, за да се почувства жива. И мъжете имаме горе-долу подобни понякога нужди, желания. Разбира се по-важното е да си с някой дето ще имаш нещо истинско, ще изживееш нещо и няма утре да ти каже "чао" изведнъж"".

Мисля същото се отнася и за мъж имал толкова връзки. Хората правят грешки, не е грехота, случва се. Но когато са твърде чести грешките е време да се запитаме защо е така? Какви са причините да тръгвало с хора които предават доверието ни, и които и очевидно не са ни ценяли и не са имали сърце с нашето. Та, жената (мъжът) след тoлкова връзки, не е курва/(и каквато е думата за мъж сменящ много жени, не се сещам за подобна в момента), а объркан/а жена/мъж, която е добре да опита с някой по-различен/а, някой дето ще я/го разбира, цени, обича. Любовта идва от душата, където има душа, може да се зароди любов.


 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/15657332831