четвъртък, 25 април 2013 г.

филмът Unfaithful е за изневярата и от него можеш да си извадиш голяма поука, как заради един флирт и увлечение бе погубен един живот, а двама души останаха съкрушени с разбити сърца и семейство. Иначе ще се радвам много да прочета мнението ти за филма.

Вчера го изгледах "Unfaithful" (2002 :) Мда! Съкрушителен филм! Успя да ме натъжи особено към края. От средата на филма си повтарях "горката жена, горката жена". Не мога да стоваря вина на точно опреден персонаж от филма, за "трагичните и драматични" действия които разиграха. Не мога да обвиня жената, не мога да обвиня и съпруга и, но като цяло най-възмутен останах от любовника! Що за човек! Върти няколко жени, а лъже всяка че е единствената, ми така погледнато той си получи заслуженото! Защото използваше жените, за личното си удоволствие, кой го накара да преспива с нея, след като знаеше че е семейна и има дете? Кой? Той сам избра съдбата си, поради глупост! Айде да кажем че е самотник и няма коя друга жена да му обърне внимание, ама не беше така. До колкото видях от филма, жена винаги имаше до него! Просто бе един такъв тип, на който не може да се угоди, и колкото и похотливост да е видял не му стигаше! Така разпределено мисля най-голяма вина има самия любовник, той действаше преднамерено, знаеше рисковете, нито му беше необходимо да тръгва с тази жена, може спокойно още на улицата, да и помогне и край :) А той се впусна да се прави на големия свяляч.

Хах, свяляческите му методи бяха добре подбрани! :)) И планирани! За мен не беше изненада че тя му се остави. Всичко е заради "обичайните неща". Когато една връзка трае по-дълго, отношенията се изстудяват, ако не се обновяват :) Тя бе просто поредната жена, жертва на сивото и скучно еднообразие! За чиято пък има и съпругат й. Ако той и беше обръщал повече внимание, никога нямаше тя да се захласне по онзи бройкаджия. Но не, съпругат и бе забравил какво е да обичаш и се бе отдал единствено на работата си, както правят много мъже! От там и връзката се разпада! Вие жените сте нежни цветя, нуждаете се от слънце, от обич :) Когато липсва, сте тъжни, нормално е! В дълготряйните връзки, понякога се искат необмислени действия, да се направи нещо лудо, не планирано, извън ежедневието за да се почувства двойката отново на върха на любовта си :) А тя, тя имаше нужда от любов, ласки, страст :) Просто съпругат и не и ги даваше и тя се изкуши от изкусителя. А действията, неговите действия, бяха естествени и очаквани.

КОЕТО ВИДЯХ, ГО ЗНАЕХ :) АЗ ТАКАВА ГРЕШКА НЕ БИХ НАПРАВИЛ, ОБИЧАМ ЛИ ЩЕ СЕ СТАРАЯ ДА КРЕПЯ И ПОДДЪРЖАМ ЛЮБОВТА =) А И УМЕЯ ДА ПРОЩАВАМ :)


 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук : http://ask.fm/winterfire/answer/1362338143