понеделник, 22 април 2013 г.

Какво мислиш за така нашумелите "Илюминати" ? Според теб има ли нещо вярно ? Ами "anonymous" ? За или против тях ? Защо ?

Мине не мине и изненада :) Изкача въпроса за Илюминатите! Хора наистина ли ви вълнуват нещата с който ви пълнят пренамерено главите?! Нищо не е нашумяло, нищо! Глупостите като конспирации, Илюминати и теб подобни измислени врагове на човечеството, нашумяват за лабилните умове. Те са заблуда, прикритие зад което истинските организации могат най-тайно да си вършат делата. Приктити от измислените мистификации на Илюминати. За сведения - Масони реално има. Илюминати - не. Който не вярва да вземе да се разрови из историята мнооого назад. "Илюминати" е дума плод на съвремието, празна дума.
НИТО ЕДНА ТАЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ, НЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВА ЧЕ ДА СИ ИЗДАВА ИМЕТО, ИЛИ ДА СЕ КРИЕ ПОД ИМЕ КОЕТО ВИЕ ЗНАЕТЕ :) Даже съм уверен че тайните организации, нямат имена, затова и са тайни :) Имат цели, не са супер герой че се мистифициерат сред обществото.И щях да написа сега още сумати страници, ако... о чудо написал съм вече :)

(Допълнителни линкове-подтеми, скоро ще бъдат добавени)

Аnonymous" поне са реални :) Това е сбор от хората на обществото с известна власт и умения. Събират там интелигентни хора. А че имат цел и те, имат, и дали е само да помагат и да защитават интересите на обществото е друг въпрос. Поне за сега това доказали че правят. Нещо като противовес на другите тайни звена дето не ги знаете. "За или против тях" Какво значи? :) Да ти кажа, изобщо не ме вълнуват какво ще правят, да правят каквото искат и каквото могат, тяхна си воля, ако ще е за обществото. Хората цял живот играят игри, как не им писва не знам. Човешкия живот е като театър, все някой някъде се крие и се опитва да се прави на Бог и да режисира събитията!...


 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362653279