вторник, 23 април 2013 г.

По какви типове мъже/жени (относно половете) си падаме.

Интересно, типовете по които хлътваме, буквално казано, не са много различни един спрямо друг! Като приликите помежду желанията, предпочитанията и критериите ни са удивително подобни! От множеството ми наблюдения и изчетени истории, почти бих повярвал че между най-различните хора "съществува телепатия" :D Някакви общи мисловни мрежи, чрез които избират партньора/партньорката си!... Ще кажате че не са всички подобни?! Така е, не са всички :) Но преобладаващия избор е такъв - жената се спира на три отновни типа мъже :) Кои са те? МЪЖЪТ-ДЕТЕ, МЪЖЪТ-ЗРЕЛОСТ и МЪЖЪТ ПРИТЕЖАВАЩ И ОТ ДВЕТЕ :) Какво ги кара да избират точно такива типове? 

*МЪЖЪТ-ДЕТЕ е мъж който във вида си има нещо предразполагащо, не не със сила, а с някакъв детски чар (демек тип детенце :)) Излеждащ много младолик и гушкав за дамите. Това е и типът мъж които е най-желан :) Защото вида му вдъхва невинност и доброта :) Което го прави да изглежда за жените като надежден и мъж с които ще се разбират и ще имат много общо. Какво се увъртаме, главното което спомага си е ВИДА, А НЕ САМИЯ ЧОВЕК, ИЗЛЪЧВАНЕТО ВОДИ ПРЕДИ САМОТО ОПОЗНАВАНЕ, ТАКА И МНОГО ЖЕНИ БИВАТ ПОДВЕДЕНИ ОТ ВИДА И ЗАБРАВЯТ ЧЕ ЧОВЕКА ИМА И ВЪТРЕШНА СЪЩНОСТ, ЗА КОЯТО РАЗБИРАТ ПОКЪСНО.

*МЪЖЪТ-ЗРЕЛОСТ е мъж с по-драстични и дори груби черти във вида си. На вид може и да е много мускулест, да бъде с къса коса, или типично обичайна мъжка прическа. Него го харесват и желаят жените, търсещи крайни различия (антигонистичност) в другия пол, което и ги привлича. Възбуждат се от силата на такъв мъж, и респективно което търсят е сила и стабилност. Такъв мъж се държи както е и от името му, зряло - много зряло и може да изглежда и като по-възрастен за годините си!... :) И тук не минава без обикновеното да мислят мъжа за един, а да се окаже че е по-различен. Май е крайно време да се разбере, ВИДА НЕ ГОВОРИ КАКЪВ Е ЧОВЕКА :)

*МЪЖЪТ ПРИТЕЖАВАЩ И ОТ ДВЕТЕ - чиито черти и качества са както типични мъжествени и вдъхващи сила и тежест, така и смекчаващи, преливащи се до нивото на нещо детско в тях :) Такъв мъж притежава изтънчени обноски и възпитание, видът му е подчертаващо мъжествен, но и предразполагащ, а действията и маниерите му понякога са по детски добродушни и внимателни :) Жените си падат и го търсят, защото в него виждат земна личност, която притежава което искат :) Е, в началото им е трудно да го преценят :)

А СЕГА ЗА МЪЖЕТЕ :) По какви жени си падат мъжете? Странничкото е, че мъжете си падат по доста повече типове жени, от колкото жени по мъже (масово погледнато :) Мъжете си падат по - жени тип: ЖЕНА-ДЕТЕНЦЕ, ЖЕНА-НЕВИННАТА ЛЕЙДИ, ЖЕНА-СЕКС-БОМБА, ЖЕНА-ЧАРОВНИЦА, ЖЕНА-ЛЕДЕНАТА КРАЛИЦА и ЖЕНА-ЗЕМНА :) Ще ги изредя по ред на най-голямо търсене от мъжете :)

Ще ги изредя по ред на най-голямо търсене от мъжете:

*ЖЕНА-СЕКС-БОМБА - Както се разбира от името, мъжете си падат по нея главно заради остро изразения и сексапил :) Абе лъха от нея на секс, което тя нарочно излага на показ, но пък то се харесва и желае. Искат я тъй като им се вижда лесна плячка. А такива жени хич не им е пука много за мъжете, просто си гледат кефа :))

*ЖЕНА-ДЕТЕНЦЕ е жената която външно годините и са неразличими, има детски нрав и често е много "наивна". Мъжете такaва търсят, първо защото им се струва като жена от която ще могат да използват, а после че им се вижда на вид като голяма палавница (те така се заблуждават, нали са мъже и имат разни неустановени фантазии :)) А как се изненадват накрая, щом се окаже че жената хич не е толкова глупава за каквато са я мислели и че през цялото време е разбирала до какво ще се сведът нещата, но е искала да си вземе и тя своето :)

*ЖЕНА-ЛЕДЕНАТА КРАЛИЦА - хах, кошмарът за всеки мъж :D Тази жена знае как да реже мъжете без време и без очакване, но от там и мъжете я желаят страшно много, защото се счита че който я "завладеe" ще е голям късметлия! Или просто им се иска да се борят за нещо!... Харектерно за нея, е че се облича сранително подчертаващо тялото си, но има един загатнато строг вид :))

*ЖЕНА-НЕВИННАТА ЛЕЙДИ тя винаги се прави на свенлива, гледа да не контактува много с мъжете, има тесен кръг от хора, може би дори е леко срамежлива. Или не иска хората да си градят неприятно име и представа за нея, затова говори за себе си винаги все най-невинното, обаче да не дава господ да надникнете в ума и, защото там се крият невиждани фантазии и желания, за които дамата няма смелост да си признае или осъществи :) Облича се като порастнало момиче :) Не подчертава тялото си.

*ЖЕНА-ЧАРОВНИЦА тя има едно такова излъчване, че както и да се облече е великолепна :) Хората лесно и се лепят, защото всеки иска да вкуси от нейното обаяние. Мъжете я обожават, а тя знае и просто се прави че не вижда десетките интереси :) Харесва и да е е желана, да е обичана, да е търсена.

*ЖЕНА-ЗЕМНА - рядко срещана жена :) Земните жени, са жени с богата душа и същност, красиви по свой си характерно индивидуален начин, те винаги могат да привлекат вниманието на който мъж си искат :) Но за разлика от другите типове жени, не обръщат особено внимание на обожателите си! Насочават се повече не към което им се предлага, а към което те са си избрали :) Жени с характер и силна воля, при тях колебанията са рядкост :) Мъжете ги харесват, защото търсят дълбочина и душевност :)

***

ТИПОВЕТЕ КОИТО ИЗРЕДИХ СА ПРОМЕНИЩИ СЕ. ВЪЗМОЖНО Е ЕДИН ТИП ДА ПРЕМИНЕ СЛЕД ВРЕМЕ В ДРУГ :) ЗАЩОТО ХОРАТА СЕ ПРОМЕНЯТ :)


 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362379871