четвъртък, 25 април 2013 г.

Виждал си в интернет теории за конспирации. А какво мислиш?

 Въпрос на обсъждането:
----------------- Мой отговор: ----------------- 
 
Какво да мисля? Виждал съм из нета какви ли не теории за конспирации. Знам ги много такива сайтове! Защото преди ми беше интересно. Но... ще ти кажа какво осъзнах, че ние хората се стремим да си правим живота по-интересен, и сме способни да търсим под вола теле, да си самоинтерпретираме както си искаме информация и са си самовнушамваме разни неща като скрит ред, мистерии и фундаментални зли сили решили да завземат света! Което за мен, е доказателство че човешката психика, от ден на ден, става все по-лабилна и целта не телевизията е осъществена, защото прави умовете на хората слаби! 
За хората мислещи си, че истините за света се крият в интернет - дълбоко се заблуждат! Има истини, но те се достигат по пътя на собствената мисъл, жизненото желание и неведомите пътища на живота. 
От кога важни и големи проучвания се усъщестяват изцяло само в интернет. Смехотворно е! За проучаванията има преди всичко - книги -респективно библиотеки. Никой няма да изтапанчи строго секретна информация в интернет, защото ще са наясно че ще е пълно с умове, които това и ще търсят. Тайните си остават тайни, друг е въпроса че се подхърлят из нета компромати и провокативни информации с цел да се предизвика масово внимание. И човек като седне да чете тая "велика открита информация", открита къде - в нета (едва ли не в банята ) и подскача от кеф, че е научил нещо велико, дето е голяма секретна тайна :)) Кога ще се научите, че където пише ТАЙНА, СЕКРЕТНО и е дадено свободно, не е никаква тайна, а средство за разконцентриране на мозъци от истинските истини, които им се разиграват под носа. Но нали повечето сегашните хора живеят в нета и една книга не отварят, се водят от само каквото са прочели в там, като "ВЕЛИКА ТАЙНА" :)) Едните чакат извънземни, другите Второ пришествие, трети края на света. Четвърти вярват че конспирацията е конспирация на конспирацията :)) Абе истината е, че хитрите хора по-света се възползват по-лабимните умове ,човешката лудост и истерия :) Но никога няма да се постнат в нета секретни или тайни неща :) Само ще ви подхвърлят провокатори за да ви занимават умовете и да ви разсейват докато си действат с реалните си планове :)
(Допълнителни линкове-подтеми, скоро ще бъдат добавени)
 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук : http://ask.fm/winterfire/answer/1362223455