понеделник, 22 април 2013 г.

Да си поговорим за "секс" Камасутра, Тантра, или представи за най-доброто правене на любов.

За какво ще си говорим днес? ЗА СЕКС :) Хаха, няма да е за обичайния секс, свързано е с темата в която писах за Камасутра и Тантра :)
"Всичко за Камасутра и Тантра"
(Допълнителни линкове-подтеми, скоро ще бъдат добавени)


Изгледах и изчетох де що има за двете... И си мисля и двете са страхочни начини секса да стане едно голямо вприключение, изжививяване и за двамата. Но е по-добре да изхърлим от представите си думата "секс" защото Камасутра и Тантра, не са просто начин да задоволим нагона си, те са любов, и само думата любов би ги описала :) И двете са свързани с очарованието на любовната игра, ласки, топлота, нежност, но и се различват от подхода си. ЗАМИСЛЕХ СЕ, КОЙ Е НАЙ-ДОБРИЯТ "СЕКС" ЛЮБОВ, КАКВО ТРЯБВА ДА ПРИСЪСТВА В ЛЮБОВНАТА НАСЛАДА, ЗА ДА Е НАЙ-ДОБРА И ДА БЪДАТ И ДВАМАТА ЧУДНО ЗАДОВОЛЕНИ :) Във фантазиите ми образите сътвориха нещо. Но преди това, нега разгедаме какво е общото и различното между Камасутра и Тантра :)
КАМАСУТРА - е желанието, бих я сложил повече към страст, тя борави с телата, позите. Но не са просто пози, а изрази на скритите ни желания :) При които, ако се направят, удължават общото чувство. Целта е колко може по-дълго да продължи любенето, и нито един от двамата партъори да не свърши изведнъж. Кама е границата, когато си на прага на желанието, да го реализираш, но така и не го достигаш. Защото не е важно достигането на самата цел, а пътя до нея :) Би било лесно тя или той да свършат и любовта игра на приключи. Но насладата е това да не се случи, и двамата да са на прага и все едно да устава още малко до края, но края да не идва. Заключени един в друг, до колкото издържат :) Камасутра, е призив към освобождаване на страстта, на сексуалната енергия в тялото. В някой от позите, жената ще достигне множество оргазми, а както е ясно, задоволеността на жената определея и качеството на любенето. Но Кама е свързана с тялото, а духа остава незадоволен. Затова и винаги желанието е на границата на задоволството :)

ТАНТРА - е чиста любов :) Докато Камасутра слага на преден план желанията на тялото, Тантрата се занимава с желанията на душата :) Когато двама практикуват Тантра, те не просто сливат телата, те сливат душите си. В центъра е жената, нейното тяло е храм. А душите се въздигат до божественото. В стила на боговете Шива и Шакти, които според легендата създали основата на Трантра. При Тантрата не можеш просто да започнеш с позите, както е при Камасутра, макар и там да има танц на движенията. Тук първо тялото се отпуска, чрез еротичен масаж, спомагащ на енергийните центрове да циркулират по-добре. А душата да е се подготви към същината на въздигането си, трансцедентално, когато двете тела се слеят в танца си :) Да, Тантрата, много прилича на танц, в което съприкосновение оказват душите. Е, Тантра не можеш да опиташ с всеки, защото е твърде лично нещо, само с човек с които си имате голямо доверие и се обичате. Иначе няма да е въздигане, любовта е важна съставка, за да има плавност на душевните желания и хармония.
Като сложа и разбиранията че за добър секс, мъжът трябва да задоволи първо жената, защото тя свършва по-бавно. Но пък се иска, мъжът да забави еяколацията си, за да свърши едновременно с жената :)
Вземайки всички това в предвид, считам, особено както си го представих, ех тези фантазии :) Че най-добрият "секс" любов, ще е комбинация от всичките :) Ще започва с тантровия еротичен масаж на предраполагне на енергията в тялото. Ще преминава към позите от Камасутра в които двамата са на границата да свършат но не свършват, малко преди това са направили някоя и друга ласка, от позите се връщат към забавеното трансно движение на Тантрата и в някой момент когато тя заизпитва оргазъм след оргазъм той свършва. Демек през цялото време мъжът не е свършвал, задържал е момента на напрежението. Така и двамата са удовлетворени :) Задоволили са и духовните и телесните си желания :) Как ви се струва моята фантазия за най-добър "секс" любов? :) Може да продължи часове :)


Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук : http://ask.fm/winterfire/answer/1362697055