понеделник, 22 април 2013 г.

На къде е тръгнал този свят?

Някога се говореше че мъжете искали само секс. Но нещата отдавна се промениха! :) ЖЕНАТА ДНЕС Е ТАЗИ КОЯТО ИСКА СЕКС, РЯДКО СИ ГО ПРИЗНАВА, НО НУЖДИТЕ И НАДДЕЛЯВАТ. О И ДОРИ СИ ЛИЧИ... Случи ли тя на мъж за който секса не е най-важното, жената се очудва и го мисли за какъв ли не! Добре де, нали уж жената търси стойностен човек, нима един стойностен и интелигентен мъж ще се вълнува единствено от секса? Хъммм.. хъмм... защо си мисля че жените в голям план, познават само мъжете от тип мъжкари и търсачи на секс :) И че изобщо не е случайно. Инстинктът води жената към такива мъже, първо че са повече, второ че от тях ще получи което иска - СЕКС :) Хаха, свенливостта и предрасъдната обществена норма, кара жените винаги да са пасивни и малчаливи, никога да не си признават какво искат!.... И нали не се възползват от правото си на глас, попадат в капана на неправилните мъже. Даже не е правилно "капан" защото жената е искала точно това, да го направи с този мъж, когато задоволи нуждата си, изпита многобройните си емоции, интересно е, че за жената на моменти емоциите са по-важни от чувствата!... А кажете после, че жената не е верига от противоречия :) Отдавам го на това което я прави жена - половата и система, че има цикли, менструация, повишена хормоналност - тялото на жената е пълно с химия! :) Това влиае на мозъка на жената, и нейния разсъдък, и 100% влиае и на чувствата и. Жената е в пъти по-емоционална и сексуална от мъжа (има много много рядки изключения). Когато задоволяването на тръпката премине, жената разбужда разума си и се сеща че мъжа не е например подходящ, но е малко късничко!...
Допълнително с това, жените често се правят на по-глупави от колко са! Това не го разбирам :) ТЕОРЕТИЧЕСКИ ЖЕНАТА Е ДОСТА ПО ИНТЕЛИГЕНТНА ОТ МЪЖА, И БИ СЛЕДВАЛО ДА МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО! Невроните и имат повече връзки :) Мозъка и е с 200 грама по лек от Мъжкия, но е не големината а боря на невронните връзки прави интелекта по-силен и бърз. А липсващите 200 грама, правят мозъка на жената по-съвършен от мъжкия! Защото ще значи че невронните и връзки са по-близко една до друга! А от там и че ще комуникират по-бързо. Та е странно защо тогава е типично за жената да се прави на глупава и повърхността? Странно е. Като единствено обяснение ми остава, че с по-голямата близост и многочисленост на невроните и, тя освен по-бързо разсъждаваща, е и по-всеобхватно чувстваща. Тоест което изпитва пособно на толината или студа, се предава на целия и мозък (обладава го, като идея непристъпна но желана) И тя в такъв момент, не може да разсъждава за причини и следствия, а има единствено желание да се отдаде на "идеята си" - тръпката, чувството!... За това допринася и естествената химия в тялото й.

Според мен, много момичета/жени, не се познават добре, не знаят на какво са способни. Не познават интуицията си, не умеят да контролират нагона си, така и решенията и преценките им не са трезви. Затова правят грешни избори не заради друго :) ЖЕНА КОЯТО СЕ Е НАУЧИЛА ДА ВЪЗДЪРЖА НАГОНА СИ, НЕ ПРАВИ ГРЕШНИ ИЗБОРИ :) кОЙ ЖЕНИ ГО МОГАТ - ТЕЗИ КОЙТО ЧЕТАТА КНИГИ, КНИГАТА РАЗВИВА МИСЪЛТА И ГИ НАУЧАВА ДА МИСЛЯТ ПРЕДИ ДА ДЕЙСТВАТ. дРУГИТЕ НЯМАТ ТАКЪВ НАВИК И ДЕЙСТВАТ ПРЕДИ МИСЛЯТ КАКВО ЧУВСТВАТ И КАКЪВ Е ЧОВЕКА (90% ГРЕШАТ)
Друг проблем - забелязъл съм съвпедения сред жените - не са случайни :) ВСЯКА ЖЕНА ИСКА ДА Е НАЙ-КРАСИВАТА, ДА Е НАЙ-ХРЕСВАНАТА, ДА Е НАЙ-ОРИГИНАЛНАТА - но независимо какво иска, жената никога не иска да я вземат за странна или твърде различна. Защото тя обича да общува, да е свързана с нещата, а не разделена и различна. Това принуждава жените да копират една от друга и да се приобщават като приемат обществените норми за даденост!... ИСТИНАТА - ТОВА Е МАЙЧИНИЯТ ИНСТИНКТ! Подсъзнателно жената не иска да се различава много за да не се отдалечи съществено от мъжете, нали идеята е да я хареса някой, ако е много различна, мъжете ще я възприемат за твърде странна и няма да и обръщат съществено внимание. А красотата, ако се вгледате в переспектива, начните за красота на жените са почти едни и същи :)
Забавното става ако сравним и как група жени реагират на едно и също :) Познайте - реакциите им са ако не еднакви то почти еднакви :) Още по-интересно става, че на наболели въпроси, повече жени отговарят по един и същи начин, все едно са гледали отговара една от друга!... Докато мъжете на еднакви въпроси, ще отговорят каквото им хрумне 60% от мъжете, 30% някаква формулировка, 6% ще разсъждават над прочетените тези а не само да ги цитират, то едва 4% ще бъдат неминуемо орогинални със свобствени възгледи. Ок, и мъжете не са 100% оригинални, така е :) Но при тях ако се зачетет тук и там, че осъзнаете че не се стремят да подръжават или копират, просто са си каквито са си, дори и да не са 100% ви индивидуалисти.
Скъпи дами, красотата е важна за вас, разбирам го :) Но да стойте цял живот пред огледалото, не е най-правилното което бихте направили :) Кой би обича ще ви обича каквито сте, знам имате нужда от любов, любовта не се предизвика от префектен външен вид :)


Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362439519