вторник, 23 април 2013 г.

Статията която ме смути безобразно!

Въпрос на обсъждането:

""Как да съблазним мъжа: защо всяка жена трябва да е хитра като лисичка"
http://uspeshni-vrazki.com/articles/%D0%9A%D0%B0%D0%BA%20%D0%B4%D0%B0%20%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B7%D0%BD%D0%B8%D0%BC%20%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B0%20%20%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE%20%D0%B2%D1%81%D1%8F%D0%BA%D0%B0%20%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0%20%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0%20%D0%B4%D0%B0%20%D0%B5%20%D1%85%D0%B8%D1%82%D1%80%D0%B0%20%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%BE%20%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0-34.html  "




----------------- Мой отговор: -----------------


Думите ми натежават, а пръстите на ръцете ми се уплитата смутени от игрословната игра на писалата статията. :) Какво си е мислила? Наистина ли въобразява че което е написала е истината? Мисля да карам последователно :)

Но първо за авторката! Жена която обича игрите и предпоставя всичко на тях, на место да живее един живот нормален си създава ДРАМИ И ПИЕСИ, ПО ЕДНА ОБИКНОВЕНА СЦЕНА. Дали е така се вижда още в първия момент когато тя разказва как привличала мъжете :)) И ОТ ЕДНО ПРОСТИЧКО ФЛИРТУВАНЕ СЪЗДАВА ЦЯЛ ЕПОС!... :D Оставам с мисълта, защото не е само при тази жена, как се движила "като жената котка" :)) Какво казала, провокиращо мъжа и как му го казала! Без думи, като че ли е пълно с преиначаващи обикновеното и да го окраняват като много по-интересно в съзнанието си! До придобиване на "фенуменална" идея и принцип! Удивително. Демек тя си усложнява флирта, защото си мисли че така е по-секси. А то какво, казва нещо въпросително и си мисли че е много интригуваща за мъжа :) Да, ама не! Като мъж ще ви кажа, че въпросителното и провокиращо изречение с което може би ще целите да привлечете вниманието му, всъщност ще го наведе на мисълта че се правите на интересна, че търсите авантура и нищо повече, или че се "извисявате на много високо" което автоматично ще ви направи на трудно достъпна жена! :) А от там, няма гаранция че той ще ви пожелае!

ЗАЩО ЖЕНИ БИВАТ ДЕЛЕНИ НА УМНИ И НЕ, А ВИЕ ЖЕНИТЕ НЕ СЪЗНАВАТЕ ЧЕ ИМА СЪЩО ТАКА И ИНТЕЛИГЕНТНИ И НЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ МЪЖЕ :) МНОГО ЯСНО ЧЕ АКО АВТОРКАТА НА ТЕМАТА Е *НАЛЕТЯЛА* НА НЕ ИНТЕЛИГЕНТЕН ТЪРСЕЩ УДОВОЛСТВИЕ/СЕКС МЪЖ ЩЕ СЕ НАИВЕ ОТ ПРОВОКАТИЧНИТЕ НЕПЪЛНИ И ЗАГАДЪЧНИ ОТГОВОРИ :) Но случи ли на интелигентен, мъжът ще усети че тя преиграва "движи се и говори по книга" и ще му стане кофти, че жената се прави не нещо което не е, демек преструва се. От което ще загуби интерес, ЗАЩОТО ИНТЕЛИГНЕТНИТЕ МЪЖЕ ИСКАТ ЕСТЕСТВЕНИ ЖЕНИ :) ЕСТЕСТВЕНИ В МАНИЕРИТЕ, ДВИЖЕНИЯТА, ГОВОРА, ДУШЕВНОСТТА, ВИДА И ТНК :) Това авторката не го разбира!... :) А се води за "консултант по успешни връзки" Хаха, смешно е! :)

Говори как други жени преднамерено писали какво да правят трети, а тя, то и нейното не е баш каквото го пише, пише през своята призма "на секс, страст и сексуaлност". Очевидно такива мъже привлича, пък седнала да пиша статия ориентирана към всички типове жени! "Страх и ужас за народната мисъл" :))

Що не се пробва с мен =) Да се движи като котка, да ми задава "въпросителни намеци"! Знаете ли колко шанс би имала с мен? ТОЧНО - НУЛА :) ЗАЩОТО ОЩЕ ЩОМ Я ВИДЯ, ЩЕ РАЗБЕРА ЧЕ СЕ ПРЕСТРУВА И ИГРАЕ, ЧЕ НЕ Е ЕСТЕСТВЕНА, А ТАКА ПОВЯРВАЙТЕ МИ, НЯМА ДА МИ ПРИЯТНА :) НЕ МОГА ДА ОСЪЗНАЯ, КАК ЖЕНИТЕ ( КАТО АВТОРКАТА НА СТАТИЯТА) ПОПАДАТЕ ПОВЕЧЕ НА ГЛУПАВИ И НЕ МНОГО ИНТЕЛИГЕНТНИ МЪЖЕ И ОТ ТЯХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ И ДУМИ, СЪДИТЕ ЗА ВСИЧКИ МЪЖЕ! Така предрасъдно и смехотворно е! Тази авторка няма много опит с интелигентни мъже, за сметка на преголемия и опит с "навитаците" и "елементарните" мъже :)

"Тези жени са объркани и не могат да си обяснят защо мъжете, които харесват, не им обръщат внимание, докато онези, които не понасят, просто не се отлепят от тях."

Хах, каква глупост! Че то и сляп ще отговори!... Жената се бута 93% на мъже които тя мисли че са правилни за нея си, защото изглеждат добре и притежават качествата който иска да има мъжа до нея. Тоест погрешното търсене на "стока от магазина" на живота, в която жената да се "опита" "влюби". И КАКТО ВСЕКИ НАПРАВИЛ СИ ТРУДА СЕ РАЗЧЕТЕ ИЗ 10000-ТЕ ИСТОРИИ В НЕТА ОТ СЪКРУШЕНИ, НАРАНЕНИ ЖЕНИ, ЩЕ ЗНАЕ ЧЕ ТЕ СА НАРАНЕНИ, ЗАЩОТО СА ПРЕСЛЕДВАЛИ МЪЖ КОЙТО НЕ Е БИЛ ЗА ТЯХ, НО СА СИ ФАНТАЗИРАЛИ ЧЕ Е ТОЧНИЯ ЧОВЕК. И чак когато оня ги е съсипал, им е станало ясно колко глупаво са постъпили, като са игнорирали мъжа на който не обръщали внимание, но е бил готов на всичко за тях. Кажете не е ли глупаво? Сякаш повечето жени искат да обичат, но не се замислят че човешка до тях трябва също да ги обича, тоест любовта не е едностранно явление. ЗАЩО СЕ ОЧАКВА ТЯ ДА ГО ОБИЧА, ПЪК ТОЙ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ВЛЮБИ В НЕЯ? А КОГАТО МЪЖА ОБИЧА И ПРАВИ ВСИЧКО ЗА ЖЕНАТА, ТЯ ДОРИ НЕ СЕ ОПИТВА ДА ГО ОБИЧА!!! Разбира се е пълно и с изключения. Всяко право си има изключения. (ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ, НО МАСОВО Е ЖЕНАТА ДА ТЪРСИ КОЕТО ИСКА, А АКО МЪЖ ИСКА - КРАЙ, ЩОМ НЕ Е КОЕТО ЖЕНАТА ИСКА!) И все пак благите дами в исканията си, правят едни и същи грешки, а рядко се поучават!... Та.. мъжа който ви търси, в  повечето случай е мъжа който ви обича, а мъжа който гоните рядко е този който обича, освен ако не е с по изграден характер и по изграден като личност, за да съзнава какво е любов.

"Авторките на имейлите вече са опитвали да се държат с мъжете като малки, сладки котенца, пробвали са и да бъдат непристъпни като ледени кралици... Но въпреки това единственото, което ги преследва, е тяхната собствена сянка.

Защо жената трябва да следва принципи как да се държи с мъжа?! Дали пък хората на съвремието не затъпяха?...

Едно време как са се справяли хората, не е имало 10000000000 книги за "как да се държим"? Нали? Но пак са общували и флиртували :) Защо имам чувството че сегашните хора са деца? Не знаещи какво и кога да правят! Като марионетки са, някой все е длъжен да им казва как да говорят, а защо не и как да дишат!!! Обществото е така лесно маниполативно, че дори не са нужни страхове за ги контролират, достатъчни са тяхните нестихващи страсти и незнанието им как да ги утолят правилно.

"Възхищават на жени, които запазват своята сила и независимост и правят мъжете роби на благоволението си. А за да се превърнете в кучката, за която мъжете се редят на опашка, трябва да се държите хладно"

Пълна простотия! Какво общо има силна и независима жена с кучката? Силните жени, не са задължилно ледени кралици, авторката е много далеч от истината :) Жалко е, че с думите си е заблудила много жени. А заблудата е като болест, един да я сее и всички я жънат!


"Резултатът от тези „мъдрости" е, че жените, които вярват в тях, се събират или с глезльовците на мама, или с някакви си досадни неудачници."

Жените много подбиращи, накрая остават с празни ръце :) ЗАБАВНО Е, КАК МОЖЕ ЕДНА ЖЕНА ДА ИСКА МНОГО БЕЗ ПЪРВО ДА СЕ ЗАМИСЛИ ЧЕ ЗА ДА ИСКА НЕЩО ОТ МЪЖА, ТРЯБВА И ТЯ ДА ИМА КАКВО ДА ДАДЕ :) ИСКА ДОБЪР, СТОЙНОСТЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН МЪЖ, ИСКА СЕ И ТЯ ДА Е СЪЩО ИНТЕЛИГНЕТНА И СТОЙНОСТНА ЖЕНА :) А ако си мисли както дозина жени, че като разполага с тялото си, и му предложи секс, ще е достатъчно - е много повърхностно. Един интелигентен мъж никога няма да се вълнува първоначално от секса. А ще преценява жената според действията и обноските и :)


"Но има една тънкост, която много жени не знаят и мъжете никога не ни казват. А именно: господата обичат илюзията, че те са ловците и изпитват силна тръпка при преследването на някоя жена лисичка."

Обичали те илюзията и лова! Че аз да не съм ловец! Всеки път като се говори за жени и мъже се говори за лов! Небивало, изтъркано клише. Лова какво общо има в сложните човешки взаомоотношения? Нищо. Най са неприятни преструваните и хората вземащи поза за театрална пиеса. Смешно е мъжа да се прави на ловец, а жената на дивеч! Така само се гонят и бягат и нищо не правят, шанса от гоненицата да излезе сериозна връзка е минимална! О да направо се късам по шевовете от тръпка да гоня като "глупак" жена която ми бяга, иронията на една мерафора.

"Хитрината се използва, за да създаде интрига: с всеки протяжен поглед, с всяко изражение на лицето, с всяко движение на тялото вие го карате да се чуди как точно е устроена личноста ви и какво се върти във вашата "секси" главица."

По-лошо от интриги няма :) Не храня уважение към създатели на интриги. Авторката се филмира! Учи жените че външността им ще разкрие какво се крие в главата им, хаха :) То затова жените после се питат "ама той как не разбира какво искам", ми много просто той не чете мислите ти от секс-намеците ти. Няма как да разбере каква личност си, като му казваш с тялото си "секс", ще разбере само че ти е до секс и нищо друго. Май има жени които са мнение, че мъжете са медуми и разбират всичко което им е в главата! Какви заблуди само, какви!...
 

"Моя приятелка ме беше виждала в "акция" и изпробва този подход. Ето какво ми разказа: 
 „Веднъж срещнах страхотен мъж, които се оказа на нивото на тази игра. А ЖЕНИТЕ ЗА КОЙТО ВСИЧКО Е ИГРА СА МИ НАЙ-НЕПРИЯТНИ. дОБРЕ ЧЕ БЪРЗО ГИ РАЗКРИВАМ. "акция" - :)) Комедиантка. Изпробвала подход, ТЦ-ТЦ-Тц няма ли глава на раменете за да мисли?!..."Той взе визитката и се обърна да си ходи. Но аз го извиках и му казах: "Иване, най-добрият вариант е да ми се обадиш между 10 и 12 вечерта, работната ми смяна свършва към 10." Той кимна. Но беше очевидно, че е онзи тип мъж, които обича да контролира ситуациите и не харесва някаква жена да му казва кога да й се обади.""

Какви изводи си прави! От едното кимване - "че е онзи тип мъж, които обича да контролира ситуациите" ХАХА ЗНАЧИ КОИТО КИМВА, ОБИЧАЛ ДА КОНТРОЛИРА, МИ КАКВО ДА НАПРАВИ МЪЖА, КАЗВА МУ КОГА ДА ПОЗВЪНИ, ЩЕ КИМНЕ, КАКВО ДРУГО :)

**************

Ей имало и нещо вярно =)

"Истината е, че мъжете си мечтаят за жени, които са земни, непресторени и оригинални. Дръзки жени. Силни характери. Жени, които обичат да флиртуват."

Подкрепям това е единствената истина от статията! :)

*************

"Ако двамата имате връзка, измислете нови хитрини, които ви идват естествено и отговарят на личността ви. Хитрината трябва да е НОВА и СВЕЖА" 

Хитрини... до там ли стигнахме :) Да се надхитряваме! Банално е! Контакта между жената и мъжа не бива да е изграден на лъжи. Иначе ще се срути като кула от карти.


"Когато един мъж среща една жена, той автоматично си представя какъв би бил животът с нея."

НЕ Е ВЯРНО, ЖИВОТА С ЖЕНАТА ЩЕ СИ ПРЕДСТАВИ САМО МЪЖА ГОТВЕЩ СЕ ДА И ПРЕДЛОЖИ БРАК. КАКВО КАЗВА НАЙ-ОБЩО АВТОРКАТА, "СКЪПИ ДАМИ НЕ ЖИВЕИТЕ В ИЛЮЗИЯ С КОЯТО ДА ПОДМАМВАТЕ МЪЖЕТЕ, ЗА ДА ВИ НАМИРАТ ЗА ИНТЕРЕСНИ, А ИЗГРАДЕТЕ РЕАЛНА ИЛЮЗИЯ ТАКА ЧЕ ДА СТЕ НЕПОКЛАТИМА И ЖЕЛАНА ПРИМАМКА" :)) ГОЛЕМИ "ПОМОЩИ" СА ПОЛУЧИЛИ ЖЕНИТЕ ОТ ТАЗИ СТАТИЯ !А душата къде, а любовта? Авторката знае само секс и примамка, тия двете не водят до любов, ЛЮБОВТА ДАМИ НЕ Е ПРЕДНАМЕРЕНА :)

********

Мммм и нещо което ми хареса :)

"не чакайте той да дойде при вас, вземете нещата в ръце и уловете „плячката"

Хах, така си е :) Жената която обича, също ще бъде активна.



 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362398815