четвъртък, 25 април 2013 г.

Какво за теб е любовта : реалност или просто заблуда?

Любовта е за мен, най-красивото и най-прекрасното съкровище което на човек може да се случи и да "намери" :) Любовта е безгранична, реална и не е заблуда :) Заблуда е само за заблудените хора, които живота толкова много е наранявал и чиито сърца е разбивал, че са изгубили вяра в любовта! Заблуда е и за хората които никога не са вярвали в любовта, защото никога не са се влюбвали дори веднъж! Заблуда е за всички хора които не вярват в нищо, и правят грешката да спрягат логиката в емоциите и чувствата, които месват разума с любовта и търсят разумно фичическо обясние на появата и. За такива любова е заблуда, илюзия, но важното е да се знае, че и такива хора никога не изживяват пълноценно нито една любов! Защото не спират да търсят заблуда във всичко, да не вярват, или да принизяват.

(Допълнителни линкове-подтеми, скоро ще бъдат добавени)
"Химия ли е Любовта - Мит или Реалност?"

http://winterdefirefromspodeli.blogspot.com/2013/04/blog-post_1459.html

"Мразите ли любовта?"
 http://winterdefirefromspodeli.blogspot.com/2013/04/blog-post_7352.html

 "Любовта - реалност или мечта?"
http://winterdefirefromspodeli.blogspot.com/2013/04/blog-post_9660.html

Цитат от мнението ми там:

"Защо никои от вас, не се сеща, за една много по-правилна вероятност? Като че ли на който не му се нрави любовта си търси отговор дето да доказва нейната липса :)) А някой от вас не се ли замисли за вероятността на живота! ... Ммм... Каква е вероятността, от напълно мъртва материя да се създаде живот. А? Защо питам това ли? Сега ще разбере!!! Вероятността е едно число с 40000 нули след него. А какво ще кажете сега ;) С такава малка вероятност, ние въобще не би трябвало да съществуваме, но ето че ни има! Живи сме и около нас, в света има живот! Айде сега, какво ви казва това? ! ... Любовта била малко вероятна, но съществуането на живот, е още по-малко вероятнен. И все пак живот има, нищо че глупавата вероятност ни казва, че е практически непосилно да съществува. Същото е и с любовта. Любов има!"



 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362281567