понеделник, 22 април 2013 г.

Какво ти е мнението за Iluminatite и Masonite?Разкажи ми малко повече за това което знаеш за тях?Смяташ ли че те наистина биха могли да завладеят света?Смяташ ли че наистина някои от известните личности са също замесени един вид като техни ''пешки''Masoni?

Въпрос на обсъждане:

"Виж коментарите под клипа част от снощното откриване на олимпиадата там има много противоречиви коментари за това как някой смятат че големите светещи триъгълници всъщност за пореден път са знак и символ za Iluminati.Всичко това свързано ли с политически облаги.чела съм че дори и Jordj Bush e mason."

-------------------- Мой отговор: --------------------

 Миличка, питаш ме мисля ли онова, мисля ли това за тях - Iluminatite и Masonite, но чакай малко кое ги прави реални? Говориш така като че ли си 1000% убедена че съществуват и даже си ги виждала! :) А реалността каква е! Просто си чела за тях от нета, както и всички днешни съвременни хора правят :) КАЖИ, ОТ КОГА ДА ПРОЧЕТЕШ В НЕТА НЕЩО ГО ПРАВИ РЕАЛНО? ПЪК БИЛО ТО И ЗА Iluminatite и Masonite? МАЙ ВЗЕХМЕ МНОГО НА СЕРИОЗНО ДА ПРИЕМАМ НЕТА, НАЛИ ОЩЕ МАЛКО И Е НЕТА ЩЕ ЗАЖИВЕЕМ :)) А че си чела и някоя и друга книжка! НА ХОРАТА ИМ СЕ ДАВА ДА ЧЕТАТА КОЕТО СЕ ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ ЗАГЛОЖДИ ИНТЕРЕСА И ЛЮБОПИТСТВОТО ИМ, ТАКА МОГАТ ДА СИ ПРОДАВАТ КНИГИТЕ И ДА ПЕЧЕТЛЯТ ПАРИ, ЗНАЯТ ЧЕ Е ПЪЛНО С ТАКИВА ИСКАЩИ И ТЪРСЕЩИ НЯКАКВА ФИНДАМЕНТАЛНА ТАЙНА ИЛИ МИСТЕРИЯ С КОЯТО ДА ЖИВЕЯТ, защо ли? АМИ НЯКОЙ ОБИЧАТДА СИ ПРАВЯТ ЖИВОТА ПО ИНТЕРЕСЕН ДА НЕ ИМ СЕ СКУЧИНО :)
Докато на теб ти е интересно и странно за Iluminatite и Masonite, НА МЕН МИ Е ИНТЕРЕСНО И СТРАННО, КАК ТАКА ИМА ХОРА КОИТО ЧЕТАТ КНИГА (МАСОВА КНИГА), ЧЕТАТА НЕЩА ОТ НЕТА (МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ) И ВЪЗПРИЕМАТ И ПОПИВАТ ВСИЧКО ДО ПОСЛЕДНАТА ДУМА, БЕЗ ДА МИСЛЯТ!!! :) Още не си го разбрала, но целите на подобни информации който четеш е да дезинформират хората, да им насяват страх, раздор, им промиват умовете със съществуването на неободновани тайни и конспирации :) НАИСТИНА ЛИ СИ МИСЛИШ ЧЕ ИСТИНСКИТЕ ТАЙНИ, ЩЕ БЪДАТ ВИДИМИ ЗА ВСИЧКИ ПОД ФОРМАТА НА КНИГИ И СТАТИИ В НЕТА :) Не се заблуждавай, каквито и реални тайни да има, нито организацийте, нито военните, нито който и да е, ще допусне една тайна да е достояние за всички! Още по-малко за интернет общността. КАКВО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ТИЯ С ТАЙНИТЕ НЯМАТ ДОСТЪП ДО НЕТА ЛИ? ИЛИ НЯМАТ ДОСТЪП ДО КНИГИТЕ НА ПАЗАРА? :)) ИМА СУПЕР КОМПЮТРИ И КОЙ ЗНАЕ КАКВИ ДОСТЪПИ ДО НЕТА, ТА АКО ИМА ИНФОРМАЦИЯ ИЗТЕКЛА РЕАЛНА ТЕ ВИНАГИ ЩЕ МОГАТ ДА Я ОТКРИЯТ ВЕДНАГА И ДА Я ЗАЛИЧАТ :) Не бъди лабилна на какво пишело! Пишело някъде че Буш бил масон е й? Ти от откъде знаеш дали е истина? :) От едната книга ли? Ми книгата се пише от хора търсещи пари, и е като жълт вестик, в нея ще напишат всичко което ще дразни любопиството на хората, един бог знае колко измислици са написали, а защо онези от горе са оставили книгите измислици да съществуват? Именно защото не са вярни :) И така печелят, РАЗКОНЦЕНТРИРАТ ОБЩЕСТВОТО ОТ ИСТИНСКИ ВАЖНИТЕ НЕЩА, КАТО МОГАТ НА СПОКОЙСТВИЕ И ПОД НОСОВЕТЕ ИМ ДА СИ ПРАВЯТ ТАЙНИТЕ, НЕОБОСПОКОЯВАНИ, НАЛИ ЗНАЯТ ТЯ/ТОЙ ЧЕТЕ КНИГАТА ЗА КОНСПИРАЦИИ И НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЕТИ ДА ПОГЛЕДНЕ В "ЗАДНИЯ СИ ДВОР" :)

И така... всичко което ще прочетеш, е писано от хора със съмнителни намерения :) А общодостъпните информации 100% не са истина, а промивки за умове. Като се почне от наименуваните тайни организции и тяхните планове за господство, до уникалното четиво на което хората се убиват да четата "Тайната" и разните реалигиозни "псевдно-измислени" учения. Ще ти кажа какво мисля, мисля че близо 78-80% хората нямат воля и мислят като сумарно последствие на което четата, а не първо да помислят и да решат дали в което четата има истина или не. ТОВА ЧЕ 1000 ЧОВЕКА МИСЛЯТ ЧЕ В НЕЩО ИМА ИСТИНА, НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ТОВА Е ИСТИНА, ЗАЩОТО Е СЪВСЕМ ВЪЗМОЖНО 1000 ЧОВЕКА ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАТ. ИСТИНАТА Е В ЕДИНИЦИТЕ, И НИКОГА НЕ ИЗЛИЗА НА ЯВЕ ЗА ВСИЧКИ.

А въпроса ти е странен! :) Да разкажа какво повече знам за тях, ми че нали всичко което аз знам за тях ще е и което ти знаеш за тях, защото всичко което се знае за тях е, което навсякъде го пишат! Затова и въпроса ти е странен! Ако съдя от лично за мен измислиците писани за тях в книги и в нета, (споко минал съм го тоя път, някога се скъсвах да чета за тайни, конспирации и глупости, но съзрях, започнах да разсъждавам и да мисля преди да чета :) Iluminatite и Masonite - разликата между двете е в годините, илюминатите уж били нова съвременна организация от видни богаташи целящи да управяват света. Тук има спеколации, дори с полетите до Луната :)) А масоните са древна организация, защото масонството започва по-предания от цар Соломон (водещ се за един от най-разумните и мъдри хора съществували някога :) Целта на масоните била да опазват и предавта за напред тайните на миналото, като крепят света да не се срути от злите влиания. Да насочват и дават светлина на хората, за да се развиват. Тук илюминатите са антигона, защо те целят само доминация и власт и пари. Но не бива да се забравя че и разбиранията за масонство отдавна са се променили. МАСОНИ ИМА :) ТО Е КАТО ОРДЕН НА ЧЕСТТА, ПОДОБНО НА КРАЛИЦАТА НА АНГЛИЯ ДА ТЕ ТИТУЛОВА С ЗВАНИЕТО РИЦАР "СЪР ЕДИ КОЙ СИ" Дълбоко се съмнявам да си разменят някакви големи тайни в техния си "благороден" кръг. ГОЛЕМИТЕ ТАЙНИ СА ЗА МНОГО ПО-ПРИКРИТИ ОРГАНИЗАЦИИ, ЗА КОИТО ПОВЯРВАЙ МИ КАКТО НЕ СИ ЧУВАЛА, НИКОГА НЯМА И ДА ЧУЕШ, ЗАЩОТО ЩЕ СА КАТО ПРИЗРАЦИ :) НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЗА НИКОЙ ОСВЕН ЗА ТЯХ СИ :) Тайните не са тайни, ако се оповестяват на всеослушание :) Който има важна тайна, ще е готов на всичко за да я опази тайна. Хах, светът никой не може да го завладее :) НЕ ВЯРВАЙ НА ГЛУПОСТИ. Светът е нестабилна маса, които се е опитал да го владее, историята е показа как са приключвали такива неща, зле за човека помислил си че владее положнието!... :) Никой не е така глупав да си мисли че ще съомее да владее света. Светът никога не е бил цел :) ЦЕЛТА СА ВАШИТЕ УМОВЕ :) КОЛКОТО ПО-ЛЕСНИ СТЕ ЗА МАНИПУЛАЦИЯ, ТОЛКОВА ПО-ЛЕСНО ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАВЛАДЯНИ :) ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ВЛАДЕЯТ ПЪРВО ЧРЕЗ ПО-СЛАБИТЕ, КАТО ИМ НАСЯВАТ ВЪОБРАЖАЕМИ ВРАГОВЕ :)) Така незабелязно могат да се промъкват където си искат :) Няма да имат притеснения, нали оня/тая ще мисли за Iluminatite и Masonite, значи дори няма да отчете намесата им, или ако я види, няма да обвини тях, че обвини въображаемите врагове :) Каква хитра манипулация, нали? :)

ХОРАТА НЕ МИСЛЯТ, ТЕ ВИЖДАТ НАВСЯКЪДЕ КОЕТО ПРОЧЕТАТ ИЛИ ИМ СЕ КАЗВА :) Защото е по-лесно да не мисляш, а друг да е мислил вместо теб :) Чели са едни за Iluminatite, това им е насадено в главите, а които е избрал символите или е искал да им донасади объркване, или целта е била съвсем друга, но челите са не са я разбрали, защото са виждали само което са искали да видят :) ПОЛИТИКАТА Е ГЛУПОСТ! И КАТО ТАКАВА РАЖДА САМО ГЛУПОСТИ :)) Дано си ме разбрала, въпреки че силно се съмнявам, когато човек чете разни книги и статии за консирации, така му влизат в ума, че им вярва безусловно! СПРЕТЕ СЕ ДА ЧЕТЕТЕ ГЛУПАВИ КНИГИ ОТ РОДА НА "НЕ ПИПИПАЙ ТАЗИ КНИГА", "ХИПЕР МЕГА ТАЙНА", "КОЙ КАКВО СКРИ" И ДР :) НЕ БЪДЕТЕ НАИВНИ, НИТО ЕДНА КНИГА И СТАТИЯ С ЗАГЛАВИЕ "ТАЙНА" "РАЗКРИТИЕ" И НЕЩО ДРУГО ОЧЕВИДНО НЕ ПОКАЗВА ИСТИНА, ТАМ ВИ НАСЛАГВАТ ОБЪРКАНОСТ И ХАУС НА УМА, ЗА ДА ВИ РАЗКОНЦЕТРИРАТ ОТ ДРУГИ РАБОТИ :)


 (Допълнителни линкове-подтеми, скоро ще бъдат добавени)


 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362377823