вторник, 23 април 2013 г.

Съществува ли приятелство между момиче и момче?

Очевидно щом питаш, не вярваш на което някой ти е казал :) Иначе нямаше да се интересуваш и от мнението на другите :) ПРИЯТЕЛСТВОТО МЕЖДУ МОМЧЕ И МОМИЧЕ Е НАЙ-ЕСТЕСТВЕНОТО И НОРМАЛНО НЕЩО =) Все пак точно от приятелсство започва всичко което би могло да се случи между жена и мъж :) Работата е в това, че е почти невъзможно ПРИЯТЕЛСТВОТО ИМ, ДА СИ ОСТАНЕ ВИНАГИ И ЕДИНСТВЕНО САМО ПРИЯТЕЛСТВО БЕЗ ДА ИМА И ПЛЮС НЕЩО ДРУГО - ИНТИМНОСТ :) Особено ако им се отдаде случай да прекарват повече време насаме, в разни обстановки. Защо? Най-малко са два различни пола, което е предпоставка да се привличат, колкото и каквито и най-добри приятли да са, винаги съществува възможността някой ден да имат е интимен контакт :)

Да говорим за приятели, ама от всичките истории които съм чел и давал отгвори, плюс всичко което се видял, смея да втърдя, че един от двамата ще се привърже към другия, и ще я/го пожелае :) И познай кой най-често се привързва :)) Момичето към момче. Не му трябва много на едно момиче за да се привърже, или пожелае, така или иначе момичето/жената се доверя повече на момчето/мъжа който познава, и след като са приятели, ако е от дълго тя ще го познава добре, и ако си няма никой, била е разочарована, но и се чувства от дълго самотна, ЩЕ ГО ЖЕЛАЕ, това е част от женската природа, дори да не ти се вярва, ако не си била в такава ситуация, но е пълно именно с момичета/жени които са пожелавали приятели те си, да бъдат интимни, или поне да преспят за една нощ! :) Защото момиче се нуждае от близост, топлота, любов, и когато я няма я търси в тези които познава, и я познат. Вид инстинкт е. Достъчно е хипотетичното описано от мен момиче, да бъде с това момче в по усамотена среда и ще се случи нещо между тях, почти гарантирано е :) А и какво си мислиш, че момчето което и е приятел нито веднъж не е погленало на нея като на жена? И той ако е сам и самотен, ще я пожелае. Но като се замислиш, не е чак нещо лошо :) Защото има много случай в които от едно дълго приятелство между момиче и момче, възниква чудесна и красива любов :) Аз подържам предимно приятелство, пък ако се задълбочи, значи ще е от взаимно желание :)


 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362519903