петък, 19 април 2013 г.

Тактични ли са повечето мъже?Чувала съм,че са доста по-резки и по-груби от жените в дадени ситуации,когато е по-уместно да бъдат мили.Вярно ли е?

Вярно е. Имах заготвени мисли за тема специално за мъжете и отношението им към ситуации и към жената. Срамувам се от своя пол. Мъжът е отговорен за воините, мъже се избиват, мъже създават конфликти, мъже създават насилие. Какъв щеше да е света, ако жената беше по-активна? По-добър. Нямаше да има масови убииства, вие жените сте основно за мирните отношения и взаимно се щадите. Така никога не би се стигнало до война. Престъпленията щяха да са страшно малко, като жени хубавото при вас е че винаги се стремите да изпълните задълженията си. Нямаше да има насилие. А мисля и стандарта на живот щеше да е по-висок, по причината че за вас жените близкото бъдеще е много важно и то е основна ваша насока.
Емоционално мъжа поняся много, но психически вие жените сте по-издръжливи и търпеливи, може би заради майчините инстинкти част от съзнанията ви. А мъжете, мъжът не споделя, тай всичко в себе си и това го прави слаб и често лабилен от обстановката и ситуацията. Повечето вземат крайни позиции, но има тактични, между тях на някой им се е слувало да по-резки и по-други, но това се личи кой мъж какъв е. Тактичния ако се случи неусетно да покаже неуместна грубост, се осъзнава и се извинява на жената, дори и това да значи да свали доспехите на гордостта си, като се опитва да промени това в себе си, да стане по-добър за нея.

Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/24478005343