неделя, 28 април 2013 г.

Какво мислиш за 1234567 харесванията по снимките, мазните и безсмислени коментари, сърцата които се пишат навсякъде и на когото и да е в facebook?

Кой не би се зарадвал на сърчице, ако е от любим човек :) Разбира не казвам за нон-стоп сърчица и харесвания, защото става детинско!... Ако имам специална книга и я споделям само на най-близките си, то ако покажа тази книга на всички, вече няма да е специална, нали? :)) Едно към едно и с 1234567 харесвания по-снимките, или лаконичните и "готини" коментарчета придружаващи, харесванията. Детска работа, но някой хора имат нужда да бъдат харесвани, да им се обръща премного внимание за да се почувства добре! Иначе самочувствието им клони към нула!... I това е защото не разчитат на умствен капацитет и духовност, за да имат самочувствие, а само на външност! Особено подрастващото поколение, там ако видите как си пишат и какво си говоряt, сякаш никога една книга не са разгърнали да прочетат! Но за сметка на това, всяка снимка им е "милион пъти" харесвана и имат 100-200 хиляди сърчица! Ето защо обичта не се приема на сериозно, защото всеки ти праща сърца!... Или ти харесва снимките, е как тогава да знаеш, че някой харесва теб, а не външността и че те обича наистина?! Отговора е, че който те обича и те харесва като човек и личност, а не само като външност, ще се стреми да те опознае, преди да се хвърли да ти праща виртуални сърца :)


 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук : http://ask.fm/winterfire/answer/1362176863