понеделник, 22 април 2013 г.

Забелязъл съм че повечето момичета мислят повърхностно, "ал тия какви плочки имат, ау оня какви мускули има.

Което си написал е истина :) Но за кои момичета? За ниско интелигентните. Същото го правят и много момчета и млади мъже. Това са все деца на по съвременното общество. И НАЙ-ВЕЧЕ ТИЙНЕЙДЖЪРИ. Та такива хора, било момичета/млади жени, момчета/млади мъже, са свикнали (очевидно с грени възгледи и възпитание за света) че каквото искат трябва да е винаги на тяхното. нО нали става дума за момичета, че говорим за момичета. Някой такива момичета СЕ ДЪРЖАТ КАТО ПРИНЦЕСИ!... КАПРИЗНИЧАТ, ЗНАЯТ САМО СВОЕТО, МИСЯТ СЕ ВЕЧНО ЗА ПРАВИ, НИЩО ЧЕ МОЖЕ И ДА НЯМАТ ПОДХОДЯЩИЯ ОПИТ И ЗНАНИЯ, ВСЪЩНОСТ ТЕ ДОРИ НЕ ПОЗНАВАТ ДОБРЕ ТЕЛАТА СИ. Те знаят само че искат нещо и както децата, бързат да задоволят искането си :) Държат се с хората като със стока в магазина, ез да разбират че и те не са на кой знае колко високо и голямо ниво, спрямо другите че един ден някой ще се отнесе с тях както те към другите. Както и става, всичко се връща :)
Да, признак е за повърхностност :) Такива момчета са повърхностни, те оглеждат момчетата, като търсят принц чаровен на който да се вхърлят и да го понесе на ръце!... Абе просто много филми са гледали и от там са им представите за красота. Искат, искат, а нищо съществено не дават. АЗ ЗАТОВА И ПРЕДПОЧИТАМ ИНТЕЛИГНЕТНИ ЖЕНИ :) Интелигентните жени не са повърхности, а с голяма душеност и широк светоглед. Те не подбират мъжете само по-вид, а и по-интелект. А и с интелигентни жени, можеш да разговаряш на много теми, а с повърхностните с тях за нищо съществено не можеш. ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ЖЕНИ ЧЕТАТ КНИГИ, ПОВЪРХНОСТНИТЕ МОГАТ И ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ ЕДНА СТОЙНОСТНА КНИГА ДА НЕ ОТВОРЯТ, НО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ СЕ ДОКАРВАТ КАТО ЗВЕЗДИ ОТ ХОЛИВУД И ЩЕ СЕ ДЪРЖАТ КАТО ЛЕКИ КУКЛИ.Та ПОВЪРХНОСТНИ МОМИЧЕТА ВИНАГИ Е ИМАЛО, просто в 21век, когато момичето/жената знае че държи очите на мъжете :)) И тайната за живота (зачатието) им се е вдигнало самочувствието до небето! Мислят си че могат да държат мъжете в ръжете си. Маниполират ги с красивите си тела и секса и си гледат кефа. Така правят повърхностните, но хитри жени.Попринцип да избира жената по-красивия мъж, по-силния, е част от инстинктите на жената за по-добро поколение. ЖЕНАТА ВИНАГИ МИСЛИ В ПЕРЕСПЕКТИВАТА НА БЪДЕЩЕТО (или по-скоро мечтае, а по късно мисли сериозно :) Когато момичето види красиво, или силно момче, тя се подвежда от вида, не мисли за неща като умно ли е момчето, или свястно ли е, или какъв му е характера и миналото. Просто в нея забушуват хормоните и цялата и телесна химия (която се повтаря нали е жена има цикли и меструация нещата държи тялото и в готовност за зачатие) тя своеволно се отдава на "пристъпа" тръпката. Прави каквото прави и в последствие се събужда от унеса си и се замисля за действията си с закъснение!... :) Понякога твърде късно. И... тък е грандизната разлика :) Интелигентните жени са по-осъзнати и не се вкарват в нищо без да се преценили :)

За повърхността в мащаби допринасят телевизиите, филмите с глупаво сюжети, списанията и порно индустрията (СЕКСА)!... Та... всъщност сегашните ПОВЪРХНОСТНИ МОМИЧЕТА СА ПЛОД НАЙ-МНОГО НА МОДАТА НА 21 ВЕК. Защо повърхностните хора се толерират? Защото тяхната глупост подполага индустриите! :) Всичко в света се продава и купува, благодарение на неща свързани с външния вид (красота) и тялото (секс). Спокойно, има както казвах ИСТИНСКИ МОМИЧЕТА/ЖЕНИ КОИТО СА ИНТЕЛИГЕНТНИ :) Много е видно - спри да обръщаш внимание на елементарните незрели момичета/жени и че видиш и истинските :) Друг е въпроса дали ти самия си дорасъл за една истинска жена :)Повърхностните хора са хората които се вълнуват от мнението на всички!... За да не си повъхностен, просто не бива да ти пука какво мислят всички, а да си бъдаш себе си, независимо от другите и тяхните виждания.


Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362470239