четвъртък, 25 април 2013 г.

Защо мъжете гледат порно?

Чудесен въпрос, чиито отговор не е така лесен! :) За много момичета/жени, мъжът да гледа порно е признак че иска секс :) Дори, хаха има жени ревнуващи половинките си и дразнещи се да разберат че той е гледал порно (голите жени по-картинките), дори и че се е пипал сам :))

Сега като мъж ще каже че съществена разлика, едини мъже гледат порно поради една причина, други поради друга. Но преди да изложа конкретно защо, за себе си да кажа, за да е ясно каква е позицията ми спрямо въпроса за порното - АЗ ПОРНО НЕ ГЛЕДАМ :) ПРЕДИ ГОДИНИ, КОГАТО БЯХ ПОДРАСТВАЩ И НЕ ЗАПОЗНАТ С ПОРНОТО И ПРИЧУДЛИВИЯ ИНТЕРЕС НА ВРЪЗСТНИЦИТЕ КЪМ НЕГО, съм гледах колко да се запозная с какво представлява :) Но, бързо ми дотегна, защото какво толкова има да се гледа? Във всичките порно филми правят едно и също, горе-долу по един и същ начин. А човешките тела не се променят, нищо че хората правещи секс са различни, то си е пак секс и си е пак същото. Така и не разбирам как не им дотяга и на тъх - неспирно гледащите порно. ОТ МНОГО ГЛЕДАНЕ НА ПОРНО СЕ СТАВА АСЕКСУАЛЕН, ЗАЩОТО МЪЖЪТ СВИКВА С ОНЕЗИ РАЗВРАТНОСТИ И ТЕЛА И КОГАТО ВИДИ ТЯЛОТО НА ИСТИНСКО МОМИЧЕ НЕ СЕ ВЪЗБУЖДА!... Е, липсата на мигновенна възбуда може да се корени и в притеснителност, но определено ПОРНОТО НЕ ДЕЙСТВА ДОБРЕ НА СЕКСУАЛНАТА АКТИВНОСТ В МЪЖЕТЕ, ПРАВИ ГИ ПЕРВЕЗНИ, ТРУДНО ВЪЗБУДИМИ, И НАРУШАВА ЕСТЕСТВЕНИЯ ИМ НАГОН :) От къде съм така сигурен ли, убедил съм се на свой си опит от времената в които съм гледал порно. Дадох си сметка че вреди и се спрях :)

Мъжете започват да го гледат от любопитство. Но се пристастяват, видно е че човек се пристрастява към всичко, особено към пороците :D Та... да пристъпя обективно - мъжът е същество с пространствено гледище, като такова, ПРИРОДНО МУ Е ЗАЛОЖЕНО ДА СЕ ВЪЗБУЖДА ОТ ФОРМИТЕ НА ТЯЛОТО НА ГОЛАТА ЖЕНА :) ИНСТИНКТ СИ Е, НЕ МОЖЕ ДА ВИНИШ МЪЖА ЧЕ ИМА ИНСТИНКТИ, разбира се неправилно е ако това в него се е превърнало в движеща сила!...От горното разбираш че, МЪЖЕТЕ ГЛЕДАТ ПОРНО ЗА ДА СЕ ВЪЗБУДЯТ :) Голяма част от мъжете нямат изградени фантазии, нито голямо възображение и тъй като не мога да си представят нищо силно възбуждащо, СЕ НАСОЧВАТ КЪМ ПОРНОТО. (А НА ЖЕНАТА НЕ И ХАРЕСВА, СТРУВА И СЕ ВСЕ ЕДНО ТОЙ И ИЗНЕВЕРЯВА С ЖЕНИТЕ ОТ СНИМКИТЕ И ДОНЯКЪДЕ ИМА ПРАВО :)

И така, ЕДНА ЧАСТ ОТ МЪЖЕТЕ НЕ ВСИЧКИ СЪЗНАТЕЛНО ГЛЕДАТ ПОРНО ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ В СЕБЕ СИ ВЪЗБУДА, ТАКА ЧЕ ДА ЕЯКУЛИРАТ :) Да изхвърлят създаденото в тях количество сперма. На една жена може би това ще и се види глупаво :) Но за момчето/мъжа то не е негово желание, семенната течност се произвежда от тялото и задържа, ако престой дълго например приблизително 3 месеца или повече, понякога довежда да възпаление на тестисите, превъзбуденост, не възможност да се съсредоточава, а и ще го направи адски лесно възбудим.

ИЛИ ИНАЧЕ КАЗАНО, АКО ЕДНО МОМЧЕ/МЪЖ НЕ МАСТУРБИРА понякога или през период от време, ТОВА ЩЕ НАРУШИ НОРМАЛНИЯ МУ ЖИВОТ, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МЪЖЪТ ТАКА Е УСТРОЕН :) За разлика от мъжете при жените мастурбацията не е наложителна, бихте могли да НЕ МАСТУРБИРАТЕ МЕСЕЦИ БЕЗ СЪЩЕСТВЕНА ПРОМЕНЯ НА ПСИХИЧЕСКОТО ИЛИ ФИЗИЧЕСКО СЪСТОЯНИЕ :) При жената, също както е при мъжа, мастурбацията води до удоволствие, освобождаване на вътрешното напрежение, психическо успокоение и изразходване на прекалената свръхактивност, допълнението при е установяване на по-стабилно настроение, емоция и самочувственост.

Така че, ако мъжа няма въображение, нито фантазии, но и няма приятелка, а не е правил секс от много време, е нормално да потърси възбуда от голите жени в порното!  Някои предпочитат да масторбират на фона на собствените си фантазии, а не на порно :)

До къде стигнахме, а да!... ДРУГИ МЪЖЕ, ГЛЕДАТ ПОРНО ПРОСТО ЗА ДА СИ РАЗНООБРАЗЯТ ДЕНЯ КАТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТАКА ЩЕ НАУЧАТ НЯКОЯ НОВА И ДОБРА СЕКС ТЕХНИКА :)) Заблуждават се. ТРЕТИ - ГЛЕДАТ ПЪК ЗАЩОТО ХАРЕСВАТ ТИПА ЖЕНИ ОТ ПОРНОТО :) ХАРЕСВА ИМ ЖЕНАТА ДА ИМА ГОЛЕМИ ГЪРДИ И ТОВА ГИ ВЪЗБУЖДА :) Всеки с вкусовете и манията си!


(Допълнителни линкове-подтеми, скоро ще бъдат добавени)

 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук : http://ask.fm/winterfire/answer/1362418015