вторник, 23 април 2013 г.

Какво мислиш за тази жена която изглежда като кукла барби?


Въпрос на обсъждането:
 
" http://www.razkritia.com/162500/%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BB%D1%83%D0%BA%D1%8F%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0/ Какво мислиш? Съгласен ли си с "Разни хора, разни идеали"? "
 
--------------- Мой отговор: ---------------
 
 
Дали съм съгласен ли?! :) Че аз винаги съм казвал "Разни хора, разни идеали" защото е истина. Но хората не определят сами идеалите си, идеалите им се изграждат от липсите им, или самочувствеността им. Погледни тази жена, мислиш ли че винаги е искала да изглежда като кукла барби? Не мисля. Преглдах сайта, има и други жени по света, дет се казва от всяка раса, нация си има по една такава жена - барби! Ще ти кажа какво мисля за нея, но първо какво мисля за света!Светът от ден на ден, става все по ненормално и лудо място! Защото хората полудяват, според мен всеки има някакви малки психични отколнения, но при някой са фарпиращо големи. И другите са ги оставили на лудостта им! А тези хора са се нуждаели от помощ, от разбиране, преди да вземат лудото си решение. Ужасно е, че лудите хора сега, се наричат нормални, а нормални - луди! Така е, жестока истина, но е истина. Обикновенните здраво стъпили психически хора, които не се опитват да подръжават на другите, или друго нещо, които сами градят живота си, трупат воля, нене се тремят да изпъкват с външност, се наричат странни и ненормални. НО НЕ Е ТАКА, ТЕ СА НОРМАЛНИ ХОРА, НЕНОРМАЛНИ СА ВСИЧКИ ОНЗИ КОИТО ИЗПЪКВАТ С ВЪНШНОСТ, КОИТО СА ПОВЪРХНОСТНИ И СЕ ДЪРЖАТ ЕЛЕМЕНТАРНО, ТЕ СА НЕНОРМАЛНИ. Какво ли съм се разписал за лудостта им, лудите в този свят са милиони повече от нормалните. Затова и лудостта се приема за нещо нормално, НО НЕ Е, ЛУДОСТТА НИКОГА НЯМА ДА Е НОРМАЛНА. Независимо какво ще направите, един ден в бъдещето ще ни се смеят, ще се смеят на човешката простития и лудост от 21 век. Ще се смеят. защото те ще се надмогнали лудостта. И всички тези луди хора сега, считащи се за нормални, един ден ще се помнят единствено като луди, глупави. Какво мисля за нея, живото барби! Според мен, не това е искала от себе си. За да се реши на подобна маниполация, значи е била комплексирана от видя си. Чувствала се е незначителна, слаба, малка, нищожна. Била е отчаяна. Хората са я пренебрегвали. Искала е да изпъкне с нещо, искала е живота и да е по-различен, да се чувства специална. И какво, какво да измисли да направи? Превърнала се е в барби. Проблемите и са били в дефицита на мъжкото внимание, явно не е получвала много внимание. Не е била харесвана и тнк. Тя е типичния пример за жена с ниско самочувствие и преценка за себе си. Тя се е подценявала и да промени тялото си за нея е било да си създаде нов живот. Глупаво от нейна страна. като е искала да бъде красива, да си беше направила пластична операция нормална, колкото да се чувства подмладена. Но да променя вида си, както е природно, както майка я е родила, е така ненормално! Не знам! За мен 21 век е пълен с луди и ужасни хора. Слаби, някой ниши, други пречупени. И всички с занижено самочувствие, пълно с комплексирани хора!... Да ме прощавате, но е така. Хората от скука, полудяват.

И не е само тази лудост, огледайте се пълно е с лудости, навред. И ги имат за хвалене!... Моята преценка е че хората масово са занижили коефициента на интелигентността си. Пълно с депресирани хора и комплексирани. И проблема не е от вчера, а от детството на хората. Израстнали с лъскави представи, които са пропаднали. Родителите трябва да участ децата си, да развивят не външността си, а интелекта си. Външност всеки може да си промени, но мозъка никой не може да си го смени.

 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362660447