понеделник, 22 април 2013 г.

Какво знаем за света, или в какво съм се убедил аз.

Често става на тема за конспирации и разни неща от книги и нет, които никой не е видял, само е чел/а! А хората вярват на което виждат, тогава защото вярват на конспирации които не са виждали? :) Защо им е по-лесно да повярват на някаква теория, но не могат да повярват примерно на собствените си очи и мисли? АЗ ОТ ДЕТЕ ВЯРВАМ В МНОГО ПРИЧУДЛИВИ НЕЩА, КОЕ ОТ КОЕ ПО СТРАННИ, но подлагам всичко през силата на мисълта и логиката :) КЪДЕ Е ГРАНИЦАТА НА РЕАЛНОСТТА? А нима има граница? И познаваме ли света в които се намираме, или само си въобразваме че знаем в какъв свят живеем? Но нека подходя към описанието на което видях с очите си.

На 28 септември 2010 (знам точно датата, защото тя е в деня на написване на една статия) Стоях на прозореца. За мен е обичайно да гледам нощното небе :) Но този ден видях нещо удивително, почувствах се като че ставам свидетел на най-красивото чудо, беше като сън! Прозореца от къде бях е насочен северо-източно. Беше достатъчно тъмно за да виждам звездите :) Часът 9 без една-две минути. Просто това няма как да се забрави :) От няколко нощи наблюдавах един и същ обект да свети на височина в небето. Колабех се дали не е звездам, дали не се бъркам. Взех бинокъла и няколко дни така всяка нощ го наблюдавах. Обекта се изместваше, отначало бе сравнително ниско, после се издигаше още!... Странно, че всяка нощ изникваше на едно и също място, така и видях от къде пристигаше! Обаче с продължителните наблюдения бях сигурен че не е се бъркам с небесно тяло, че е в атмосферата. Светеше с постоянна светлина, понякога идваше и друг обект и също замръзваше на на разстояниe от този. Мислех какво правят, но за това ще разсъдя по надолу, а сега да се върна към конкретния ден, когато видях най-удивителнoтp нещо :) Не съм го разказвал на никой, защото е трудно да се повярва. В конкретния ден, както пак така стоях и наблюдавах обекта, а той си бе все така далеко и на месно и също място. Изведнъж, се появиха самолети :) От което предположих че са засекли обекта и идват на проверка. Какво е случи! Обекта се издигна по-нагоре, а един самолет направи няколко обиколки, отначало си помислих "защо обикаля" но се оказа че преследва друг обект. А когато видях другия обект, направо онемях :) Имаше един малък облък, Луната беше високо горе източно в пълнолуние и всичко се виждаше, всичко във въздуха. Появи от посоката в която бе заминал самолета един пурoвиден, вретеновиден обект, без крила, на големина колкото самолет, но не се виждаше точно какво е, защото целия светеше в бяха светлина. Светлината струеше от него, подобно на ореол. Обекта мина от едната страна на облака и на облака се видя сянката на обекта!... Движеше се бавно, много бавно, все едно плуваше във вода, по едно време скоростта му се забави с тази може би сравнима на пешаходец, а не като самолет летящ във въздуха. Очевидно се криеше от самолетите или радарите. Продължи пътя си, като се снишаваше, казвам ви имах чувството че се готви да кацне, и в следващия миг, направи остър невъзможен за летателно тяло завой и се отправи бавно, бавно източно. А височината бе може би около 800 метра над земата, ниско беше. Покъсно по статията разбрах че се е вяснал близо до летището.


"НЛО в небето над София"
http://www.bnews.bg/article-15856

Какво мисля за което видях тогава? Определено не мисля че са извънземни. А летатален човешки обект :) Всеизвестно е, че още през Втората световна са разработвали иновативни методи за летене. Покъсно проектите не са изоставени, различни хора с пари винаги биха имали желание да финансират такава технология, защото е безшумна, и позволява страхотна маневреност. А бонуса че обекта може да спре да се движи и пак да си стой във въздуха е чудесен метод за наблюдения, и сканиране на райони, и комуникация с други обекти или друга дейност. За много хора че е чудно как това нещо лети, щом няма крила :) Но тук говорим за съвсем друга технология, извън пределите на официалната физика, тъй като за да допуснеш физически че това лети, трябва да изключиш много физически закони, които казват че не може :) Но законите в физиката, са от процеси, изучени, а в природата има и процеси които не са изучени. Например - гравитацията и земните електрични и магнетични сили, но на едно по-дълбоко ниво. Личното ми мнение е, че целта на обектите бе да излъчи нещо в пространството, като отделните си комуникираха, затова бяха в близост. И да създадат малко загадъчност и глъчка у хората. Един вид реклама. Забележете, това нещо бе видяно от много хора. Но не го излъчиха по новините :) Не е ли интригуващо как никога тези неща не ги улават с камера, и как все ги пропускат от новините!...
Затова ви казвам, светът е много по-причудливо място от колко мислите че е :) Чудеса не е само една дума, а са напълно възможни в един свят където няма граница за човешките идеи, творящи дори невъзможното. Защото всичко започва от идеята, която придобива плътност :) Границите които днешния ни свят има, си ги поставямe ние, не самия свят :)

Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362526815