понеделник, 22 април 2013 г.

При тийнове между 13, 18/19 забелязвам че казват"Не ме интересува" или "Ебете си майката _|_" според теб, защо го правят?

А на мен ми е интересно, теб какво толкова те вълнуват нон-стоп действията на тиновете? Ммм?... :) Ти как очакваш да реагират, в годините на тийнейджърството е нормално да съществува бундарство! :) Пълно противоствоене на реалността! Демек, че казват неща които не отговарят на истинското им състояние, защото всеки тийн прикрива реалното си аз, днес на това му се вика да оцелееш в гадния свят! :)

Разбира се че им пука, НЯМА ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО КОЕТО ДА Е ЖИВО И ДА НЕ МУ ПУКА. КОГАТО ДРУГ МУ ДОСАДИ, ИЛИ ОБИДИ ЛИНОСТТА И СЪЩНОСТТА Й/МУ :) А и както си забелязъл, ТЯХНОТО НЕ Е ОТ ВЧЕРА ТАКА, ИЗРАЗИТЕ КОИТО УПОТРЕБЯВАТ СА СЛОВЕСЕН ЧИТ (ЗАЩИТА) ЗА РАНИМИТЕ ИМ СЪЩНОСТИ. ОСВЕН ТОВА СА ПОВТАРЯЩИ СЕ И РАЗЛИЧНИ ТИЙНОВЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ, ЗНАЧИ СА ВИД НАВИК, ПРИДОБИТ ОТ ЗАКОНИТЕ НА ГРАДСКАТА И УЧИЛИЩНА ДЖУНГЛА. 


Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362544223