четвъртък, 25 април 2013 г.

Според теб любовта може ли да е вечна или и тя си има срок на годност, който при всички хора е различен?

Кой ги измисля такива въпроси? 1000-пъти съм го чел задаван из другите места!... До някъде съм ИЗУМЕН, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО НЯКОЙ ДА СЕ СЪМНЯВА В ЛЮБОВТА!... Ама какво ли се шашкам, хората не вярващи в нищо, не знаят какво е любов, те само си въобразяват и се самонавиват в малките си досеги до чувства :) Примерно били са нарани, и после месеци наред опяват че нямало любов, единствено и само защото са постъпили глупаво като са се хванали с неправилния/ната. Всеки си поема сам/а риска :)

Но ще ви кажа НА ВСИЧКИ ВАС, чудещи се детински, има ли ИСТИНСКА И ВЕЧНА ЛЮБОВ? =) ДА ИМА =) Срок а годност имат само стоките в магазина, ако ти се чувстваш като стока, значи имаш годност. Но не всички хора гледаме така елементарно на нещата. И вземете се събудете, ТОВА С ГОДНОСТТА, ЗАНАЕТЕ ЛИ ОТ КОЙ Е ИЗМИСЛЕНО? От озлобените и повърхностни хора, спрягано е от наранените и най-вече е плод на бездушното и плоско време - 21 век, в което всичко се взема за стока, хората и чувствата им, всичко! Защото всеки се държи подкупно и си мисли че с пари може да се купи дори любовта, точно като стока, а като привърши да се подмени с друга! ОТВРАЩВАМ СЕ ОТ ХОРАТА СЧИТАЩИ ЧЕ ЛЮБОВТА ИМА СРОК НА ГОДНОСТ, ЧЕ ДУШИЧКИТЕ ИМ СА БИЛИ ДЪЛБОКО НАРАНЕНИ, ТЕ САМИ СА СИ ГО НАПРАВИЛИ ИЗБИРАЙКИ НЯКОЙ ИДИОТ/КА. Но тяхната грешка, не значи че няма вечна любов, а че са се подвели :) Заблудили са се вземайки едната тръпка и желание за секс, за любов! Редовно хиляди правят тая грешка и после се разделят, демек като си задоволят похотта, тръпката им минава, от там и желанието да са заедно. С което 100% се разбира че тяхното не е било любов.

С ДРУГИ ДУМИ, ЩОМ ЕДНА ЛЮБОВ Е БИЛА С ДО ВРЕМЕ, "ГОДНОСТ" НЕ Е БИЛА ИСТИНСКА ЛЮБОВ :) Не съществуват неща като любов със срок на годност, измислено е така от елементарните хора.

Когато човек спре да се заблуждава, да се води от нагона, от тръпката и други глупости. Когато човек спре да живее в илюзии, и не поставя високи критери. Когато е готов/а да се довери, да обича за самата обич, да се раздава и да не очаква винаги в заменя :) Затова това е ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ, ДА ИСКАШ ДА ПРАВИШ ДРУГИЯ/ДРУГАТА ЩАСТЛИВ/А, ДА ДАВАШ БЕЗ ДА ОЧАКВАШ, НО ТОВА ДА ТЕ ПРАВИ ЩАСТЛИВ/А :) Да не е свързано само със секс, а да е любов, чиста и сърдечна, да познаваш другия както себе си :) Да се потавяш в душата й/му и да пиеш от извора на сърцето й/му :) Това е пълното доверие, а ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ Е ДВАМА ДА СИ ИМАТ ПЪЛНО ДОВЕРИЕ, ДА СЕ ПОЗНАВАТ, МНОГО БЛИЗКО :) Сякаш са двете половини на една и съща монета :) Или една душа в две тела :) Такава любов е истинска, ВЕЧНА =) Но за да случи човек на любов, трябва да е готов/а и достатъчно зрял/а за да разбира какво е любов :)


(Допълнителни линкове-подтеми, скоро ще бъдат добавени)

 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362570591