вторник, 30 април 2013 г.

Какво мислиш за момиче с черна коса, зелени очи, слаба, висока около 168 с големи цици и малко дупе?

Не съм сигурен с какво мнението ми ще ти помогне :) Но... мисля че момичето което описваш е красиво спрямо всеобщите обществени стандарти за красота :) Демек статистически погледнато тя е красавица! :) Много мъже си падат брионетки, НАЛИ Е ЗАЛЕГНАЛО КЛИШЕТО ЧЕ ЖЕНИТЕ С ТЪМНИ КОСИ СА БИЛИ ПО-УМНИ :)) КАКВА ГЛУПОСТ ИЗМИСЛЕНА ОТ ПОВЪРХНОСТИ МЪЖЕ! ЦВЕТА НА КОСАТА НЯМА НИЩО ОБЩО С ИНТЕЛЕКТА! Зелените и очи, също са много харесвани и желани очи :) Хората харесват различното и се самовлюбват в такива зелени и сини очи! Чак ми е смешно, че е пълно с жени и мъже, избиращи (буквално подбиращи) тя/той да е с зелени или сини очи! ЗА МЕН ЦВЕТА НА ОЧИТЕ НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! А ХОРАТА ТЪРСЕЩИ ОПРЕДЕЛЕНИ ОЧИ СА ПОВЪРХНОСТНИ И НЯМА ДА РАЗБЕРАТ КАКВО Е ЛЮБОВ, НО ЩЕ НАМЕРЯТ СЕКС. Казваш има големи гърди и малко дупе! Мда, това най-много се харесва от елементарните мъже (търсачи на секс :) Те като видят такова момиче и очите им се превъртат, а езиците им падат по земята :D ВИЖДАЛ СЪМ ТАКИВА МОМИЧЕТА И МОЯ ЕЗИК НЕ Е ПАДАЛ НА ЗЕМЯТА :) ПРОСТО НЕ СЕ ИЗНЕНАДВАМ, А И НАЛИ НЕ МИСЛЯ ЗА СЕКС, ТА... КАЗВАМ СИ ХУБАВО МОМИЧЕ И ТАКА :)

За другите само външността и ще им стигне да я желаят, но не и на мен :) За мен външността е едно на лице, ПО-ВАЖНО Е КАКВА Е ДУШЕВНО, дали душата и е красива, КАКВА Е ЛИЧНОСТА И, ТА ДОКАТО НЕ Я ПОЗНАВАМ, ЗА МЕН ЩЕ Е САМО МОМИЧЕТО С КРАСИВ ВИД И НИЩО ПОВЕЧЕ :) КРАСИВАТА ВЪНШНОСТ НЕ Е ПРИЗНАК ЗА КРАСИВА ДУША :) КОЕТО ГО ИМА ВЪН, НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ЩЕ ГО ИМА И ВЪТРЕ, НАЛИ? :) Такова ми е мнението за момичето :) Малко е тъжно, че ако това момиче е добро, мило, интелигентно, цял живот ще трябва да живее с теглото на красотата си. Красотата е тегло, малко хора ще я разбират, ще привлича много мъже и жени. Но всички ще виждат не нея, а красотата и, вида й! Тя ще бъде едно доста самотно момиче, защото адски трудно ще се намери момче което да види душата й, а не само тялото й.


 (Допълнителни линкове-подтеми, скоро ще бъдат добавени)


 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук : http://ask.fm/winterfire/answer/1362369631