понеделник, 22 април 2013 г.

Какво мислиш за държавата ни, като цяло.

Държавата се представлява от народа - хората :) Прегледай тук, какво съм писал за хората и ще разбереш и какво мисля за държавата:

(Допълнителни линкове-подтеми, скоро ще бъдат добавени)


Странно място е държавата ни! Но тя е такава ние сами сме си я направили, даже да кажа ние е погрешно, защото държавата ни е плод на миналото. На родителите ни и на техните родители. И НЯКЪДЕ ТАМ СЕ Е ПРЕКЪСНАЛА, НАРУШИЛА ВРЪЗКАТА НА РАЗУМНОСТТА И УПАДЪКА И ДЕГРАДАЦИЯТА СА СЕ НАСТАНИЛИ ДО КРАИНОСТИ, нетърпещи разбиране! :) Просто защо всяка нормална човечност и разумност са неприсъщи на лудостта наречена българска държава! Ние имали държава? Или само си мислим че имаме :) Кой управлява тая държава, кой се грижи за интересите на народа и по-специлно за просперитета на човека? Кой? Аз не виждам да има! :) В тая така наречена държава, ВСЕКИ СИ ПРАВИ КАКВО СИ ИСКА, ПЪЛНА И СВОБОДОЛЮБИЛА АНАРХИЯ Е!... Оставете законите, тях дори не слагам, защото законите го има само на книжката - конституция. Реално погледнато никой не следва точно законите, те са юрисдически казано, само за обществените и масови събития и прослойки. Но в рамките на битвия живот, масово се нарушават законите, масово хората действат на презумцията повече за мен - по-добре. НАШАТА ДЪРЖАВА Е ДЪРЖАВА НА ЕГОИСТИТЕ, НА НЕГАТИВНИТЕ И ЗЛОБНИ ХОРА, те драги ми четящи са така масови, че ако ги съберем на едно място, ще стане цяла планина. И имайки предвид че държавата е дигнала ръце от хората, защото така е по-лесно. Който се възкачи на "трона" на политиката, се е старае единствено да подсигури себе си и да не направи нищо съществено за народа си. ВСЕКИ МИСЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ, ОТ НАЙ-МАЛКИЯ ДО НАЙ-ГОЛЕМИЯ, по-състоятелност. КАТО БОГАТИТЕ СА ДОРИ ПО-ЗАВИСТЛИВИ ОТ БЕДНИТЕ!...
Народа прави държавата, но къде е народа? Къде са българите? Аз и тях не ги виждам. Хората които сега се имат за българи, са много далеко от всичко българско. Те са просто хората продукт на бедното си съвремие. Тяхните единствени цели и стремежи са да си купят голям много инчове телевизор, "супер як" телефон и "готина" кола, да си намерят някой/някоя с супер тяло и да се чукат от зори до здрач. ВИЕ НА ТОВА ЛИ КАЗВАТЕ БЪЛГАРИ? На тези жалки същества които сега битуват на същата земя и се наричат българи? Но са с отдавна промити мозъци. Какво да кажа за тях? ВЪЗМУТЕН СЪМ, Е ОПРАВДАВАМ ЧАСТ ОТ ЕГОИСТИЧНИТЕ ИМ ПОДБУДИ С ЧЕ... "ЖИВОТА Е ТРУДЕН" Но кога пък живота е България е бил лек? Ми то който познава историята ще знае че живота в България винаги е бил труден!... А но българите от миналото са се справяли, не са се оплаквали, и ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НЕ СА БИЛИ ЕГОИСТИ! :) КОЛКО И ЗЛЕ ДА СА БИЛИ ПО СЪСТОЯНИЕ СА БИЛИ ДОБРОНАМЕРЕНИ. А не като сега. Сега и без причина българите си търсят по какво да злорадстават и какво да мразят. Чудя се как не ги е срам, да обременяват душите си с негативност, и без това живота им не е щастие неземно. Сами си го правят, но за тяхното държание вина има глупавите движения като Комунизъм, наравите на демокрацията. Повечето от българите са слаби душици които нямат нито желание, нито силна воля за да променят начина на живот. НО ЗНАЯТ ДА СЕ ОПЛАВКАТ, САМО ТОВА ПРАВЯТ, КАЗВАТ КОЛКО УЖАСЕН И СКАПАН БИЛ ЖИВОТА В БЪЛГАРИЯ. А те какво направиха за да не е такъв живота? Нищо! :) Гледат себе си, пък много знаят. Чакат някой да се възкачи и по милост да ги оправи. А са така заблудени че не виждат ли не знаем. Които да се качи на власт, ще е все един от хората на народа задуващи да оправи само себе си. Продукт на самите тях. КАКВА НАДЕЖДА ОЧАКВА БЪЛГАРИНА ЩОМ НИЩО НЕ ПРАВИ ЗА ДА ПОДОБРИ  ЖИВОТА? Каквото кажат и българина веднага пари слуш, не протестира гласно, защото България е държавата на страхливците. Българина предпочита да протестира анонимно и скрито, в нета да злобее!... А какво правят другите народи, когато държавата им погазва правата? ДИГАТ СЕ ВСИЧКИ, ПРАВЯТ ПРОТЕСТИ, РАЗМИРИЦИ, И КАКВО ЛИ НЕ. Само в България, народа се държи като стадо овце, което чака да го стружат и да му дръпнат ножа. Жалки българи колкото щеш, и ако е имало и има и по-интелигентни българи достойни за уважение, ако обичате не ги размесвайте и слгайте към масата :) Защото те не са масата. От край време е така, в масовата идиотщина, където хората са решили да живеят безсмислено и заблудено до смъртта си, е имало и има малцина които не са като всички, и живeят по-друг начин, имат други мечти (индивидуални, 
не конформистични) и други стремежи, но знаете ли по какво се отличават тези хора? Те не са егоисти :)
И както е видимо, половината народ на България не е в България. А по чужбините. То малкото хора които са тук, се поддават лесно на деградацията, сковала България. Деградацията е като болест. И ако държавата е народа, то кое отразява какво ще е бъдещето на държавата? Децата на народа :) Децата са бъдещето, а какви са масовите деца ма народа? Разпуснати хлапета, които имат за цел в живота си - секс, пороци и глупости, разголеност, разврат и какво ли още не! И тези деца ще бъдат бъдещето! Горкото бъдеще. Те нямат култура, не са научени на нищо, на повечето им липсват и първите седем години. Та възпитанието им е под всякаква критика! Етикецията също. Вълнуват се само от глупости, лъскави неща, секс и материални придобивки на които се радват!... НЕ ЧЕТАТ КНИГИ, ЗАЩОТО КАЗВАТ "ЗА КАКВО МИ Е, КОЙТО ИСКА ЩЕ ЧЕТЕ, НЯМАМ ВРЕМЕ ЗА ГЛУПОСТИ" За тях книгите са глупости!... Бързат да порастнат и се вкарват в най-различни проблеми. Те нямат морал, те са недоразвити хора. А това че има деца интелигентни тях не ги слагам, защото са твърде малко за всички други които не са като тях.

Отиваме на хората на средна възраст, какво за тях ли? :) Ми те са хора на навика, те нямат друг живот освен да избутят деня, или да се обагодетелстват с придобивка. Показателно за държавата е и семеиствата които се изграждат. ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ СА САМОТНИЦИ, ЖЕНИТЕ НИ СА МНОГО ГОРДЕЛИВИ, НЕ ТРЪГВАТ С НЯКОЙ АКО НЕ МОЖЕ ЗВЕЗДИТЕ ДА ИМ СВАЛИ, МЪЖЕТЕ НИ ПЪК РАЗВРАТНИ, ТО НЕ ЧЕ ЖЕНИТЕ НИ ИМ ОТСТЪПВАТ ДЕ. Хората на средна възраст също са луднали по секса! И често може да се срещне в нета тема от българска на средна връзраст която предлага някаква секс услога, или си мечтае за див секс с незнам колко си мъже. Питам ви къде са ценностите на българите? Имаме ли такива, или се едни слепи и прани същества които се гордеят само с историята си? Какъв е смисъла да се гордеем с историята си? Ние в историята ли живеем, докато се бием в гърдите каква история сме имали, преди 500 години да ни поробят и още 70-80 на преврати войни, комунизъм и глупости. НЕ РАЗБИРАМЕ ЧЕ ИСТОРИЯТА НЕ Е СВЪРШИЛА, ДНЕС НИЕ СМЕ актьорите В НОВАТА ИСТОРИЯ, ДНЕС НИЕ СЪС ВСЕКИ МИГ ГРАДИМ НОВАТА ИСТОРИЯ. Която един ден ще се учи също в училищата от бъдещите ни деца, ако я има в бъдещето държавата България. На какво ще ги научим? Помислете :) Защото конкретно в България нищо не се случва, днешния свят, като бъдеща история ще бъде много критикувана от бъдещите поколения. Защото днешната история е плод на вашите дела, които рядко са в полза на народа.
А хората след средната възраст - те пък са едни афектирани личности от репресиите на времето. Те живеят в миналото. Събират се и коментират държавата, но не съзнават че тяхните дела едно време са създавали днешната държава каквато е. Вината е 70% е тяхна.
Проблемът на българския народ, е че ние българите сме най-безотговорния народ. Потъпкваме сами себе си, държим се егостично, глупаво. И когато направим нещо за което имаме вина, какво правим? Бързаме да стоварим вината върху други. Така живота в България е непрестанно прехвърляне на отговорност и вина от едни ръце на други, като крайния резолтата е, че уж никой не е виновен. Страхлив народ сме. И на фона на великите българи, направили нещо за народа си, сме жалки, мижави и дребни. Затова ли Левски даде живота си? За това ли хиляди дадоха живота си? За това ли някой българи са имали желание да помогнат на народа си, да го прославят? За тази държава ли, за този народ ли? Българския народ петни името на достойните българи. Единствена утеха е че сред стотиците хиляди дегенерати, има и по няколко десетки стойностни личности, можещи да се наречат българи.

Бъдещето на България е в ръцете на всички ни. Никой не може да ви каже какво да правите, вие сами избирате.


Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук :  http://ask.fm/winterfire/answer/1362614111