петък, 10 май 2013 г.

Нещо за черната светлина?

За черната ли? Смисъл? Кое наричаш ти черна светлина? Въпросът ти с какво е свързан, с науката или е наименование? ДЪРЖА ДА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ НЕ ПОДКРЕПЯМ САТАНИЗМА, ТАКИВА КУЛТОВИ ДВИЖЕНИЯ, ГРАМ НЕ МЕ ВЪЛНУВАТ. Казвам го в случай че въпросът ти е свързан със сатанизма и техния храм на черната светлина?! Защото всякакви глупости има. С заблуди не се занимавам.
А да е за наука - и под черна светлина имаш предвид, невидимите лъчения във вселената? Черна светлина не съществува, няма как да е има антипод, това е метафора. "Бял мрак" има ли? Може би схващаш. Светлината си е светлина - разнополагаща се елекромагнитна вълна от гледище на науката и техниката. И нали във вселената се твърди че всичко което се предава е под формата на вълни - електромагнитни, то значи и лъчите които не се виждат а минават през нас, също са от типа на светлинните. Но сетивата ни не ги различават защото честотата им е по-висока.
Или говориш за черните дупки? Но там няма черна светлина, а просто няма нищо познато. Смешното - черната дупка е само теоретична, дори не е доказана реално, защото нещата се доказват чрез наблюдение, а тя не може да бъде видяна. Хаха, какъв парадокс! Излиза че човек може да каже нещо съществува и да се има за 100% истина, ако е невъзможно да се докаже, но и същестуването му на теория да е примамливо. Тя и без това денешната наука е 98% теория и едва 2 реални изследвания и природа. Да си далеко от природата и да казваш че проникваш в тайните и по строго емпиричен път, е глупаво. Хората проникват в заблудите си така, тях обработват, с тях оперират и си играят до края на живота си. КАК ТОГАВА РАЗБИРАМЕ ДАЛИ НЕЩО Е ИСТИНА? ИСТИНАТА ТВОРИ И СЕ ЕВОЛЮИРА. ВСИЧКО КОЕТО НЕ Е ИСТИНА, НЕ ТВОРИ НИЩО И НЕ ЕВОЛЮИРА.


 Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук: http://ask.fm/winterfire/answer/1362432863