петък, 3 май 2013 г.

Представи си, че си главнокомандващ на Земята. Какво ще направиш ако кацнат извънземни? Ще ги приветстваш или ще обявиш тревога?

НИТО ЩЕ ГИ ПРИВЕТСТВАМ, НИТО ЩЕ ОБЯВЯ ТРЕВОГА :) Да ги приветствам че защо?!  Какво са направили за да са заслужили приветствие, би изглеждало помпозно и занижило представите им за земния човешки вид, като за слаб и недоеволюирал вид, не умеещ да се справя със собствените си проблеми, затова активно търсещ някой от горе дето да ги реши. Не звучи добре дали? А и НИЕ ХОРАТА КАТО ЦЯЛОСТ САМО СИ ТЪРСИМ С КАКВО ДА СЕ ПЛАШИМ, УМОВЕТЕ НИ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОМИТИ ОТ 1000-ТЕ ФИЛМИ И УПОПОМРАЗИТЕЛНО ГЛУПАВИ СТАТИИ, че извънземните шяли да ни унищожат, заробят, да ни използват ресурсите и още ред глупости и глупости!

Кацнат ли извънземни, ако се възвести, хората ще се паникьосат, ще очакват нещо лошо! Страхът им е което е посяла негативната вълна, но ще се подклажда от невежеството им, за какво ще се случи. УДИВИТЕЛНА Е ЧОВЕШКАТА ГЛУПОСТ ВИНАГИ ОЧАКВАМЕ НАЙ-ЛОШОТО :) Смешно е да си фантазираме че извънземните ще ни мислят лошото, или че ще искат да ни завземат и използват нисшите ни ресурси. За да са дошли до нас, значи са хиляди години по-напредли и висши. Представи си каква еволюция ще е тяхното. ЗА ТЯХ НИЕ ЩЕ СМЕ ДЕЦА. И ЗА ДА СА ТАКА РАЗВИТИ И ЕВОЛЮИРАЛИ, ТЕ ЩЕ СА СИ РЕШИЛИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ КОИТО ДНЕС НИЕ ИМАМЕ. ЩЕ ИМАТ НЕИЗЧЕРПАЕМИ ЕНЕРГОИСТОЧНИЦИ. ЩЕ СА РЕШИЛИ ПРОБЕМА С ХРАНАТА И ВОДАТА, И ПРАКТИЧЕСКИ КАЗАНО ЧЕ СА ВИСШИ СЪЩЕСТВА С ВИСОКО ДУХОВНО, КУЛТУРНО И ЦЕННОСТНО РАЗВИТИЕ, ЩЕ СА ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ И ЦЕНИТЕЛИ НА ЖИВОТА :) 200% ако има извънземни няма да са атеисти, нито агностици, че имат своя вяра и ще са вярващи. ЗА НАС ЩЕ СА КАТО БОГОВЕ, НО ТЕ ЩЕ СА СЪЩЕСТВА КОИТО СА МИНАЛИ ПРЕЗ НАШЕТО РАЗВИТИЕ.

НЯМА ДА ОБЯВА И ТРЕВОГА :) Ще кацнат, ще осъществим контакт, според развитието им, те ще се адаптират лесно към езика ни. Защото ще имат нужните превеждащи технологии или изкуствен интелект който да се справи с тази задача за отрицателно време. Ще поговорим, докато свикнем, и ще обмислим как да обявим не панически за тяхното пристигане. Така че хората да не се фрапират и да не извършат глупости. ПО БИХ СЕ ПРИТЕСНЯВАЛ НЕ ЗА ХОРАТА, А ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, ЗАЩОТО АКО НИ ГЛАСУВАТ ДОВЕРИЕ, НИЕ КАКВИТО СМЕ ВОЙНСТВЕНИ (МАСАТА ХОРА) БИХМЕ СЕ ОПИТАЛИ ДА ГИ УНИЩОЖИМ И ЗАВЗЕМЕМ, НА МЕСТО ДА СЕ НАУЧИМ НА ЦЕННИТЕ ИМ УРОЦИ.

Въпреки горните неща, ако си прочела други мой писания относно извънземни. Ще знаеш че АЗ НЕ ВЯРВАМ ДА СЕ СЛУЧИ ТАКОВА НЕЩО :) НА МНЕНИЕ СЪМ ЧЕ ИЗВЪНЗЕМНИ ДОРИ И ДА Е ИМАЛО НЯКОГА, ОТДАВНА СА ИЗЧЕЗНАЛИ, КОЛКОТО И ДА НЕ МУ СЕ ВЯРВА НА НИКОЙ, МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ ОКАЖЕМ САМИ ПОНЕ В ТАЗИ ГАЛАКТИКА!.... А и да има извънземни, аз не ги виждам като безформени или сиви човечета, това са глупости! Ако има ще са както нас. Ще имат една глава, два крака, и две ръце. Само така ще могат да се развият и да маниполират материята на планетата си за да създадат цивилизация. Единствено цвета на очите, ръста и цвета на кожата им ще е различното :) Също така, главите им няма да по-големи от нашите. НЕ КОЛИЧЕСТОТО НА МОЗЪКА ПРАВИ УМА, А БРОЯТ НА НЕВРОНИТЕ ВРЪЗКИ, КОЛКОТО СА ПОВЕЧЕ ВРЪЗКИТЕ ИНТЕЛЕКТУАЛНИТЕ СПОСОБНОСТИ СА ПО-ГОЛЕМИ.


 (Допълнителни линкове-подтеми, скоро ще бъдат добавени)

  Оригинал. Ако имате профил в аск и ви прави впечатление, или сте съгласни, или ви допада, можете да харесате от тук : http://ask.fm/winterfire/answer/1362409567