четвъртък, 29 януари 2015 г.

Аз и мойте двойници - приликите на други с мен. Какво се случи с Александра от Поморие? Защо убиха Татяна от Пазарджик? Изчезналите монаси от Русе, този филм сме го гледали. Още изчезнали. нелогични самоубийства в повторениe


Аз и мойте двойници - приликите на други с мен. Какво се случи с Александра от Поморие? Защо убиха Татяна от Пазарджик? Изчезналите монаси от Русе, този филм сме го гледали. Още изчезнали. Нелогични самоубийства в повторение.

All.rar < 394mb [ От 1 до 8 теми + всички статий + всички изображения и графики ]
7mini.rar < [ статии, изображения, анализи само за 7 тема ]
7 тема > .doc > .pdf


[Използваните линкове са най-долу]
_____________

Искрено и лично. Как аз съм свързан с провелите се странни обстоятелства в България и на други места.
Обръщайки сериозно внимание на ставащото по света и България, очевидно е, правя го защото ставащото е НЕправилно и не може всички да стоят и да се правят че не усещат нищо странно. На мнение съм, че когато имаш нещо да кажеш - по-добре да го кажеш, отколкото да замълчиш. Открих че имам двойници на много места, които мога да определя за клонинги, но е възможно да идват от другаде. Това ще ви се стори налудничаво, но за мен не е. Приемам го за факт. Имам усещането че не съм единствения с двойници. За какво е всичко ли? Всичко е просто експеримент.
  Аз съм българин, кръстен спрямо православното христянство. Не вземам нещата буквално. Гледам в дълбочина. Не съм фанатик и не съм по интригите. Ако в един нормален свят - лудостта е стремеж да се отличиш, в ненормалния свят - приоритета е да бъдеш нормален. Защото не може всички да бъдат еднакви, би довело до разрушителен парадокс. Аз се възприемам за нормален и си имам принципи, което значи имам собствено мнение. Изслушвам чуждото, но продължавам да имам собствено. Та, нещата които стават, трудни са за описание, но са съвсем реални.


Разсъждавайки за *Атентата в Бургас*, преглеждайки статия след статия, стигнах до специфична. Специалното беше поставена снимка на водача на автобуса в злополучния ден - Мустафа Кьосов с роднини или приятели.
Снимката очевидно е стара. Още когато видях снимката забелязах прилика между водача на автобуса и мен самия. Приликата ни от тази стара снимка е приблизително точна, възможно е да има разлики, но имам същата конструкция, телосложение и вид. Естествено, много зависи и ъгълът на наблюдение.
От статия:
Бащата на взривения при атентата в Бургас шофьор: Това беше наказание от висша сила
Снимка 1.










Снимка 2. На тази снимка попаднах от сайт. Младият мъж на снимката е идентичен с мен.Приличаме си 1:1, ако аз се наглася във вид като него и с неговите дрехи. Снимката също е стара и произхожда някъде от Западна Европа, Германия.
Статия:
The symbolism and meaning of the top knot and the origin of the practice of wearing top knots

Тази снимка е най-интересна.







  

Цитат:
Today, the land containing the ancient Dacian gold mines is called “Tara Motilor”(= the country of the “moti”), and the inhabitants are called “moti” (pl. “motii”). The county to which belongs Tara Motilor is called Bihor, very similar to Bihar region from India. “Motii” are blond people with blue eyes, living in villages located at heights above 1400 m, being the highest villages from Romania. The capital city of “Tara Motilor” is Topani (Topesdorf in German). Because
of their capital, “Motii” (the “moti”) are also known as “topi” (‘Die Zopfen’ in German).





Постер 3. Този постер получих като линк на аска ми - ask.fm/winterfire през 2013г. Отначало го взех за шега. При проверка в интернет установих следното - постера се водеше аматъорски и стоеше официално поставен за постер на треторазряден филм за зомбита. Филмът се заснемаше / или бе заснет в България, в един от парковете.
Участваха лица приличащи на американци. Снимката от постера е моята снимка, някой я беше взел нарочно, използвал и пратил ми линк за да види каква ще е реакцията ми. Зомби-филмът бе продукция уж продължение на комикс история от автора на комикси - по които е направен - The walking dead ( сериал )











Постер 4. Изненадващо но същия постер на филма, го има като манипулативен коментар засягащ Западна Европа, Русия и Украйна ( вижте картинките ) Единственото интересно - какъв е смисъла от всички внушения?!...
Статия:
What do you think? Give us your opinion. Anonymous comments allowed








Моя снимка - така изглеждам аз. Приликите поне за мен са очевидни.






Нова интерпретация на филмoвата поредица - Лабиринта

Младежи са затворени на мистериозно място - лабиринт. Те търсят всеки ден изхода, но са се примирили с обстоятелствата. Живеят затворени, тайно ги наблюдават. Един ден спокойствието им се нарушава, появяват се нови персони. Намират изхода. Лабиринта се отваря и пуска паяци-роботи. Всички бързат да стигнат до изхода за да се спасят. Излизат през наблюдателна зала и лаборатории. Оказва се - всичко е експеримент. В залите наблюдателите са разиграли сцена, сякаш се е случило нещо лошо. Правят всичко за да ги накарат да продължат с експериментите. Извеждат ги от място и ги водят към друго място за експерименти. Навън показват реалността която те не познаваха, докато бяха затворени - цивилизацията е унищожена, има друг обществен ред на нещата - редът на влиятелните.
  Мойто тълкувание > Затвореното място къде младежите живееха е символ на съвремието в което човека живее, или това в което ще се превърне когато свръхконтрола се реализира. Младежите са символ на младите в обществото - те са бъдещето. В филма някой загинаха от паяците-роботи - сцената е символ на случващото се в реалността, изчезване на много деца, младежи и зрели хора, както и масови безпричинни самоубийства ( контролирани ) Самия лабиринт е СВРЪХКОНТРОЛА. Отварянето му и пускането на плаяците-роботи е началото на Апокалипсиса. Всички са принудени да бягат към изхода от лабиринта, тоест изхода от свръхконтрола на изкуствения свят. Установяването че са ги наблюдавали и са експериментирали - не е символ на нищо, а буквален факт от реалността. Преструващите се наблюдатели е символ че нещата са изкуствени, те правят неща за себе си и не ги интересуват младежите, а резултатите, защото искат да разберат с какво те са по-специални. Търсенето им е продиктувано от желание за собствено оцеляване. Наблюдателите - са антисъществата. Излизайки извън сградите на лабиринта, обстановката навън - разрушения, отминала цивилизация - това е бъдещето. Тоест, младежите излязоха от настоящето и се оказаха в бъдещето от където започва свръхконтрола прилаган на настоящето. Паяците-роботи са символ на хора, или човешки тела с чипове, превърнати в био-роботи чрез които се създават убийства, анархия и хаос.



Чистката


Всекидневно на планетата изчезват хора. Други умират - мистериозно колкото първите са изчезнали. В/за няколко теми, представих действителността от една друга гледна точка, непренебрегваща фактите на реалността, а даваща им обяснение. То не е приятно, но истината след дълко, празно съществуване - притежава особеността да се представя по изненадващи начини. Това е нормално, защото в живота всичко се променя и проблем нямаше да има, ако под “всичко” не се имаше в предвид - лъжите. В изкуствената реалност, наречена *нормален човешки живот*, хората вярват че живеят според свойте правила, норми, избори. И мислят че сами градят живота си. Когато постигнат нещо - те вярват че постижението е тяхно, защото са го направили със собствен труд и усилия. Погледнато отгоре - то е вярно. В дълбочина обаче - нещата се променят. Защото там, надълбокото се крият *непознати* за хората сили, които властват на човешкия живот - тайно. Те не са новост, познати са от дълбока древност и хората на миналото са имали сблъсък с тези сили.
  Въпрос: ”- Защо хората на съвремието не познават манипулациите в света?”.
  Отговор: ”- Хората забравят бързо, защото поколенията се сменяли. Докато антисъществата не са забравили - защото си водят справочна история за всички събития от съществуването си. Преди много време, отдалечено на хилядолетия се е разразила война - познатата като митологична Война на Боговете. Добри и лоши, успорвали правото и властта си. Войната била унищожителна, градове и символи на цивилизованост били изличени от картата на световната история. Добре и лоши се погубили, но злото продължило да съществува. Хилядолетията минали и то бавно възвръщало силите си, готвело е за нов удар. Апофис - ( мрежата от антисъщества свързани като аватари ) е устоичива структора, приличаща на организъм от вида на червейте, с поведение на вирус. До каквото се докоснел - го превръщал в част от себе си. Малка оцеляла част от Апофис, след време се пораства отново и се уголемява, защото вируса се разпределя на много части, а те заедно не са съвсем идентични. Изолирайки едни части, други оставят в сферата на неведението - с което Апофис се спасява отново.





Световно дърво на живота - Ингразил ( Скандинавко-нордическа митология )

В Тема Шеста, намесих Времевата Война която се случва - в типина на планетата. Стават събитие, историята търси корекции. Намесват се добрата и лошата страна на нещата. Добрата понякога измества обекти, за да поправи грешка, или зло създадено от Апофис и различни тиранични същества желаещи да контролират световната история на съвремието.

Змията в корените на дървото - е Апофис, които непрекъснато яде корените и така се опитва да унищожи дървото. То е парадокс, защото дървото което унищожава всъщност е - дом и родител на Апофис. Невъзможно е Апофис да унищожи дървото, но действието се извършва непрекъснато за да даде промени в развитието, които внасят нови моменти на усъвършенстване. Те се усещат само в бъдещето.
  Апофис е пълзяща змия, свързвана библейски с дяволите и Сатаната. Намира се в корените на дървото - което съответства на миналото. Тоест, Ада е в миналото. Докато Рая се намира в бъдещето, към листата на дървото. От
гледна точка на възприемането от съзнанието, всяко е дало нещо на другото и всяко дава живот на другото. Но най-начални са листата, защото те покъсно стават на корени.
 Миналото ( Ада - Апофис ) се изкачва по дървото към настоящето - съвремието. Действието на което се усеща с възникване на неприятни и ужасни събития, изкуствени инциденти, изкуствени самоубийства, изкуствени убийства. Общо погледнато - спонтанно увеличаване на смъртността по целия свят, което се съсредоточава най-много на местата които антисъществата знаят че ще доведът до съпротива.
  Въпрос: ”- Откъде антисъществата знаят какво ще стане?”.
  Отговор: ”- Те следват миналото и се позовават на Ваните. Действията им не са ограничени само до настоящето. Апофис се изкачва и още нагоре по дървото. Достига до бъдещи моменти, някъде след Световната Война която ще се проведе. От все още нереализираното бъдеще, антисъществата знаят кои индивиди са ключови фактори за бъдещето на доброто. Множеството изчезнали деца, на които покъсно намират труповете. Или онези внезапно самоубили се - те в бъдещето са взели важно положение. Премахнати са от човешката популация, за да се попречи на очакваното бъдеще да се случи. Стремежа им е да разрушат бъдещето и да наложат своя форма на бъдеще в което те са главната сила и всичко става за задоволяване на личното им благо.
  Още когато писах в Тема Втора за Цветелина Стоянова, самоубила се безпричинно на 11.07.2012 софийска област, намесих наблюденията на майка й по случая. Майка й разбрала за върлуваща секта, примамваща децата. Говорило се че със самоубийството си щели да спрат Апокалипсиса които щял да настъпи през 21.12.2012. Имайки предвид че докато пиша тези редове сега е 2015, думите за спиране на Апокалипсис, не са се основавали към 2012, а изобщо към бъдещата световна история. Очевидно, приемам че за тези действия стоят също антисъщества, защото убиването на невинни - НЕ Е ПРАВИЛНО, даже и това да означава да прехвърлят съзнанията им в други тела. Няма смисъл, така спират развитието им, изтеглят ги за свойте цели. Свой, а нима младите нямат също цели, нима нямат умисъл за живот, мечти, представи. На практика никой не пита младите, ОНЕЗИ идват и ги вземат, насила.
  Въпрос: ”- Защо антисъществата похищават?”.
  Отговор: ”- В предишни теми описах че това е процес на асимилиране на специфични индивиди, отличаващи се с уникални качества, таланти и светоглед. Вземат ги за да подсилят бъдещето на собствената си раса. В сегашната тема, осъзнавам че нещата са много по-големи. Те знаят бъдещето до където са се изкачили. Стратегията им за свръхконтрол включва да махнат главните звена създаващи доброто бъдеще и да ги преместят при себе си - правейки ги едни от тях. Прост план, но функционален. С което мислят че ще спрат есествения ход на бъдещето. Това вече е заблуда. Естественото бъдещето не може да бъде спряно, а забавено. Но пак ще се случи. Доброто което искат да изкоренят от човешката популация - ще се възроди, защото такъв е умисъла на историята. Ако няма Добро, злото обезсмисля съществуването си. По един или друг начин то се изхабява и му минава времето. Войната между Доброто и злото е неизбежна, защото иначе - няма да има нищо. От значение е смисълът в живота да бъде съхранен към добър умисъл на съществуване. Извършването на действия по абсолютно същия начин по който преди са станали - е грешка. Всичко трябва да търпи еволюция, това се отнася не само за съществата, но и за действията на бъдещето. Иначе - отново няма смисъл. Да не се прави по начин по който се знае, не значи да се спре всичко - да се избере най-доброто и да се реализира ( най-добро за всички, а не само за тиранични единици ) Естествено е, от голямото дърво да не избират гнилите ябълки, а само онези с подходящ вид и зрялост според очакванията. Рискове винаги има, но ако някой си мисли че може да живее в изцяло планиран живот - представете си, всичко което правите да се знае и да го правите, както се знае. Тогава къде е смисъла. Ако всеки съществува като анализ на анализа за себе си и спазва нарочно данните - следователно не живее, а просто съществува. Същевременно бруленето на презрелите ябълки и гнилите които с нищо не пречат - е безсмисъл. Ако съществата ще отнемат естественото право на природата сама да решава кое кога да стане, тогава съществата явно нямат полза от природата, но странно - ползват се от нея. Отново парадокс на безумие, същества мислещи че могат да отнемат естествените задължения, изпълнявани свободно от реалността.
  Извършват се действия, а планината от трупове става още по-висока. Една чистка, премахване на ненужните компоненти от веригата на обществото. Прави се за освобождаване на пространство и създаване на - подредено, стриктно общество, без различия.


Контролиращите


Те имат своя култура и разбирания. Намесват се в човешката популация - нефизически ( тоест не в собствените си тела ) , така имат привилегията да са на няколко места едновременно. Да играят ролята на хора - част от човешкото общество и да наблюдават ставащото като нормални граждани. Второ - да бъдат себе си в истинските си тела на някоя от базите или корабите в които се намират. Участват всякакви същества, не може да се категоризира че всички са зли, но злодей има - факт. Основните същества в близост до човека са - влечугоподобните ( рептилий ) идващи от подземята, древна цивилизация, сурови към хората, имащи ги за нищо. Сивите ( видът им е най-често описания за срещи с *уж извънземни създания* ) Обитават различни места, включващи Луната и планети из слънчевата система, като не уточнявам в което време ги обитават, защото то също има голямо значение. *Извънземните* се отличат с технологичното умение да се намества в сънищата и да оказват влияние, което винаги има цел, но характера му клони от лошо, към добро. Всъщност, то е контрол, за реализиране на чуждите желания, но без да се казват на индивида, пращат му сънища, оставят го сам да си ги тълкува. Наблюдават, анализират, изследват.
  Повечето хуманоидни същества не са естествени - те са продукт на генетиката в експериментиране по създаване на по-съвършен вид. Предположимо е че някой *извънземни* са тела - вид екипировка, създадена да приема съзнанията на други същества. Затова е неправилно да се съди за историята им, от видът им.
  В обществото на контролиращите има - технолози, занимаващи се със смесена наука на био-технологии и генетика. Втори - вземаши ръководни положения. Трети - занимаващи се настроиката на човешкото общество * програматори на поведението*, те или четвърти са чистителите на обществената система и се изявяват като - убийци, но се възприемат за ловци. ( Тук темата е сложна, има добри и зли ловци - задължение на първите да премахват злото, а злите ловци са просто отклонения поставили си за цел да проядът като молци естествения ред на нещата и да го използват за личните си изгоди. )

  Хората не усещат, но сънищата им - не са случайни. Намеси в сънищата има постоянно, психологичните обяснения на Фройд за сънищата са - изключително и невероятно заблуждение. Хората не сънуват защото са правили нещо докато са били будни, за защото между всички и всичко има общо. Намеси отвсякъде - строг контрол. В сънищата се месят и добрите, и злите. Важно е човека да прави разлика и да усеща кое е за доброто и кое не е.



Минало - видяно

Митологията, легендите не са просто плод на фантазията. А се основават на реални събития от дълбока древност. Тихата война по света, случваща се чрез изкуствен тероризъм, изкуствени смъртни случай, изкуствени инциденти - всеки ден. Това е битката м/у доброто и злото. Всяко дърпа към себе си и иска да вземе главните събития, за да привес над другото. Игра на надмощие. Покрай играта има и невинни посрадали, като е поговорката *покрай сухото - гори и суровото*.
  Въпрос: ”- Кои успорват властта си?”.
  Отговор: ”- Миналото срещу бъдещето. Миналото се представлява от езичество. Езическите богове на миналото са дошли в настоящето и се стремят да завладеят бъдещето. Езичните се настройват към атеизъм, нихилизъм, нацизъм и сатанизъм, защото това е най-приближено до езическите им разбирания. Боговете на миналото, не са имагинерни, а реални лица и тяхното присъствие и намеса е онова - *извънземно преживяване*.
Желанието им да спремахнат религиите започвайки от Християнството - е с цел да наложат отново езичеството на миналото, което ще определят за атеизъм. Но реално йерархията им е разпределена от много лица кичещи се с власт и самоопределяйки се за богове на съвремието. ”.
  Въпрос: ”- От къде идват и къде стоят?”.
  Отговор: ”- От миналото, а главните пунктове на застояването им е в Западна Европа, САЩ, Близкия изток ( включва не само местата с изкуствен тероризъм, а и Израел - разгледах тези обстоятелства в Тема Втора и Тема Шеста “Атентата в Бургас” ) и Балканския полуостров, където всички антисъщества се струпват. Налагането на свръхконтролни действия на Балканите е по-същата причина поради което в България има над 200 секти. Всички се подготвят за Апокалипсис, защото очакват да се случи / започне от Балканите. В това число, разполагането на официални военни бази и на тайни подземни бази за разполагане на оръжия и експерименти.


Сънищата


Препоръчвам на всички да записват сънищата си. Ако го правите ще установите че не са случайни, в тях има логика и смисъл. А е доста възможно да попаднете на доказателство че сте обект на експеримент.



Още за САЩ и Свръхконтрола

Освен дадености идващи от САЩ в Европа които изброих под названието “Какво даде САЩ на Света” в Тема Пета, има още няколко дадености.

1.Мафия, ганстерски и мафиотски истории - В България престъпност винаги е имало, както при всички други държави. Главното звено от 1997-2000г. престъпна отганизация “Октопод” действала в продължение, официално около 10 години - е типична престъпна група занимавала се с измами, изнудване, подпомагане на пороците из обществото. След 2004/2007 в България се случиха престъпления от мафиотски вид, приличащи на американските ганстерски войни. Мисълта ми - продуцирането на мафия по - облик на американската, едва ли е случайност. Всичко е поамериканизира - включително се наблюдава странната тенденция децата да се кръщават с американски имена. През 2004 в България бе построено най-голямото САЩ-посолство на Балканите. През 2006-2007 след дългогодишно проучване в България бяха построени 4 американски уж полигонни военни бази ( ясно е, едно се казва за пред обществото, друго се прави тайно ). На 12.05.2010 , София, Петър Димитров 24г., студент, изчезна в американското посолство в Южния парк, това не е предположение, видян е да влиза, но не и да излиза. Покъсно било намерено уж случайно неразпознавамо тяло за което се твърдяло че било на Петър. Но според баща му тялото не е на Петър, пък няма логика да се озове така далеко от мястото където е влязал и в неразпознаваме вид. ( Намесена е подземна база в София )

2. Ереси - атеистични противохристянски и противонормални извръщения.

Статия от 20.01.2015
Баща отне девствеността на дъщеря си в САЩ, ще се женят
Цитат:
“18-годишна американка ще се омъжи за баща си, с когото не се е виждала от 12 години, съобщава The Daily Mail”.


Ето до къде стигна морала - връщане към Содом и Гомор. Едно време грях, а в съвремието приемано за - непредразсъдно и модерно мислене. Приемам че е нагласено събитие за да провокира Европа и света. Какво ли не измислят за да срутят морала.


3.Законно слагане на чипове в домашните животни.
Статия от 20.01.2015
Задължително чипиране и за домашните котки?”
Цитат:
“След кучетата и котките задължително ще бъдат с микрочип.”


Пътят към Свръхконтрола. Първо малките неща за да свикне човека с мисълта че всичко трябва да се следи и накрая - хората. Забележете колко бавно и плавно се случва всичко. Днес чип тук, утре - там. Така, да свикнат хората, да знаят че живота не се живее, а се контролира.

4.Законна евгеника и генетически манипулации по хората.
Статия от 19.01.2015
Задължително чипиране и за домашните котки?”
Цитат:
”Днес доктор Тони Пери от университет в британския град Бат заяви, че заради бързия прогрес в областта на генетичните изследвания програмирането на децата става все по-възможно.”

Лошите неща се задават, а всички ги приемат - спокойно и стоически. Не ги превръщат в обществен казус, явно се счита че този начин на развитие е правилен. Или така се контролират хората да мислят.



________________________________________________________________________________________________
=====================================================================================
Още случай от България и Света
=====================================================================================
________________________________________________________________________________________________


ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
________________________________________________________________________________________________
Поморие - 10.04.2014 - 8г. - Александра Тодорова - уж удушена.

________________________________________________________________________________________________
_________________________________________________
Факти:
- Първокласничка
- Изчезнала на път от училище към дома.
- Oткрито мъртво на метри от дома си - в мансарда над етажа, в който Алекс живее заедно с родителите си.
- Предположения за удушаване с тиксо ( скоч ).
- Намерена на таванския етаж на къщата.
- Убита между 17-19ч. на 10 април, според експерти.
- [Статия от 21.01.2015] "Днес по-рано бяха разпитани преподаватели на детето, които го описаха като изключително надарено и артистично.".
- "26 часа след изчезването на Алекс... "стана ясно, че детето е убито от наемателката на апартамент в същия вход, в който живее Атанаска Георгиева.".


- [На 21.01.2015] "...стана ясно, че сестрата на Атанаска Георгиева – Северина, която направи бомбастични твърдения в защита на подсъдимата, се е изселила от Поморие. Заедно с майка си Светла тя е посочила нов адрес – в село Каменар.".

- [19.01.2015] По случая са разследвани и всички версии, но те изключват възможността престъплението да е извършено от друго лица, заяви прокурора Димо Маджаров. "Ако има желание, тя да си признае и да каже истината, нищо повече.„

- "Междувременно от разпита на полицая Александър Бочуков стана ясно, че овчарката, с която е претърсено жилището на Атанаска, не е била обучена да търси хора по следи, а е използвана за охрана на масови събития."

- Механизмът на престъплението се потвърждава от откритите при огледа на тялото ивици от притискане в областта на гърлото. Не са установени травми по главата, открита е малка охлузна рана по лявото коляно, която е прясна, но за нея не можело да се твърди със сигурност, че е от деня на убийството. “Смъртта е настъпила в рамките на 3 до 5 минути”, каза още д-р Янков. Същевременно той е освидетелствал и Атанаска Георгиева веднага след задържането . “Не бяха открити травматични увреждания, самата тя не съобщи да е упражнено насилие върху нея”, заяви експертът пред съда.

- От показанията на Красен Байлов стана ясно още, че Атанаска е посочила също така къде се намира телефонът на момиченцето и симкартата. Апаратът е открит в кутия с вода.
- "Наистина под матрака беше трупът на детето, чантата му с учебниците също бе поставена там, сред торби с багаж. Помещението беше доста ръзхвърляно. Момиченцето беше облечено с бяла блузка и дънки, около врата му имаше найлонова торба, в последствие се разбра, че торбите са две", разказа още свидетелят. Той потвърди, че на масата е видял ролка с широко тиксо.
- Днес по-рано бяха разпитани и повечето вещи лица по делото, които са извършили общо 16 експертизи. Една от тях - трасологичната, установява, че тиксото, с което е омотана главата на детето, е от ролката, намерена на масата.
- Процесът продължава утре, когато се очаква пред съда да застанат близките на Атанаска. В списъка със свидетели са включени майката Светла, сестрата Северина, нейният мъж хотелиерът Веселин Тошев. Днес една от свидетелките - Веселина Мирчева, която работи в хотел "Лагун", каза пред съда, че Северина Димитрова и Веселин Тошев вече не живеят заедно.

"Преди дни - от 19 до 22 януари, съдебен състав на Бургаския окръжен съд разпита над 70 свидетели и вещи лица. Пред съда застанаха близки на обвиняемата Атанаска, родителите на удушеното дете, полицаи, работили по случая, преподаватели на Алекс, съседи."

"На финала настоя да бъдат разпитани всички призовани свидетели, като наблегна на камериерката от хотела на зет си Гунка Банчева и полицая Апостол Тодоров. Адвокатът и Калин Янев настоява за разпит на психолога, пред когото са направени признанията."

"Въпроси към свидетелите често задаваше и майката на Алекс. Тя и бащата бяха конституирани като граждански ищци и частни обвинители. Те казаха, че искат пълната истина за смъртта на детето им."

___
Уж мотива за убийство:
- "В деня на изчезването си малката Алекс отишла на гости в дома на Атанаска. Жената живеела под наем в апартамент на таванското помещение на същия вход. Подсъдимата била раздразнена от самочувствието на Александра. Чашата преляла, когато момиченцето видяло снимки на децата на Атанаска, които живеят при съпруга. След като разбрало кои са, момичето ги определило като грозни. Жената решила да умъртви Алекс, като увила главата й в полиетиленови торбички и ги залепила с тиксо."
___
Секретен Пост
- "Секретен пост разбива версията за неизвестен похитител на 8г Алекс, поддържана от Атанаска. През цялата нощ вх. А на бл. 31 в кв. "Свобода" е бил под полицейско наблюдение, двама полицаи - Станислав Дачев и Апостол Тодоров са имали задача да следят кой влиза и излиза от входа, случва ли се нещо съмнително, както и да докладват веднага."
- "Пристигнахме около 21:00 ч. на 10 април и останахме около 9:00 ч. сутринта на 11 април, каза пред съда полицай Дачев. Според него двамата са били разположени на около 30 метра, с видимост към входа, но така, че те самите да не бъдат забелязани. През целия период е имало само един мъж, който е излязъл от входа без багаж, качил се е в паркирана наблизо кола и по-късно се е върнал също без багаж. Тайният пост докладвал на началниците си, а проверката показала, че човекът е съсед."
- Други двама полицаи - криминалистите Димитър Танев и Владимир Христов са били също през цялата нощ в дома на изчезналото дете. Те са пристигнали там заедно с майката Ева и синът Методи. В жилището е била и другата дъщеря на сем. Тодорови.
- Периодът им на пребиваване е от около 20.30 ч. на 10 април до момента, в който не станало ясно, че тялото на детето е намерено и то е етаж по-горе. Единственото излизане на Танев е било, за да придружи майката Ева до болницата за интервенция, тъй като жената била оперирана скоро. Криминалистите не са чули нищо странно докато са били в апартамента.

___
Намиране на тялото:
- "Полицаят разказа как заедно с колегата му са проверили всички помещения на таванския етаж и са установили, че са заключени. Едно от тях обаче е било без врата, с натрупани в него боклуци. Димостенов мярнал силует на жена, която се крие зад колона. Беше видимо притеснена, трепереше, заяви полицаят. Поискали й личната карта и така разбрали имената. Атанаска разказала, че се крие от мъжа си. Очаквала да дойде и да я набие, тъй като не му плащала издръжка за децата. Обяснила им, че живее в едно от помещенията на тавана, после отключила и те влезли с нейно разрешение. Попитах я за номера на телефона й, тя не си го спомни веднага, разказа полицаят. Той се опитал да прозвъни на своя телефон, за да разбере номера, но не успял, тъй като апаратът на Атанаска нямал ваучер."
- "Димостенов докладвал директно на тогавашния шеф на ОДМВР Милен Димитров какъв е номерът на телефона на обитателката на таванското помещение. От него разбрал, че от същия телефон е изпратен СМС до майката на изчезналата Александра."
- *"Разследващият полицай попита жената има ли нещо в жилището й свързано с издирваното дете. Тогава тя посочи леглото и каза: "Детето се намира под матрака", заяви днес в съда Красен Байлов, служител на община Поморие.*
- "От показанията на Красен Байлов стана ясно още, че Атанаска е посочила също така къде се намира телефонът на момиченцето и симкартата. Апаратът е открит в кутия с вода."

___
Първи разказ от втора ръка:
- "В процеса на разговор Атанаска разказала, че предишната вечер – на 10 април, е отишла до близък магазин, за да си купи цигари. От уточняващ въпрос на самата обвиняемата се разбра, че този разказ е предизвикан от въпрос на полицаите дали телефонът й е попадал в ръцете на друг човек."
- "Според показанията на Димостенов обвиняемата разказала, че на път за магазина я спрели три лица от ромски произход, единият й предложил да правят секс срещу заплащане и тя се съгласила. Сумата, която спомена беше 20-30 лв., заяви свидетелят. Атанаска им разказала, че преди това друг от мъжете поискал телефона й и тя му го е дала. Останал в него докато тя правела секс в автомобила."
- Полицаят сравнил номера на телефона с номера на изпратеното съобщение за откуп до майката на Александра.
След очевидната прилика, на "11 април, е извършен първия оглед на жилището. Димостенов заяви, че е иззет единствено телефона на жената, матраците на двете легла в стаята не са повдигани.".
___
Анонимното позвъняване:
- "Никога повече няма да видиш дъщеря си" - тази реплика, произнесена по телефона е чула Ева Великова вечерта на 10 април м.г., когато след многобройни позвънявания някой отговорил на телефона на 8-годишната Алекс.
- "Евелина описва гласа, който е отговорил на номера на Алекс като "мек" и "спокоен". Фразата била повторена няколко пъти.".
- "Надеждата, че детето е отвлечено и има шанс да се върне, възкръснала в 20 ч., когато Ева получила SMS с указания бащата да приготви парите."
- "Когато е изпратено съобщението за откупа Алекс вече е била мъртва.
- “На въпрос на разследващия полицай дали в помещението има нещо, свързано с издирваното дете, жената посочи леглото и каза: “Детето се намира под матрака”, разказа Красен Байлов, едно от поемните лица, присъствали на огледа.".
___
Подсъдима на убийството:
- Атанаска Георгиева, на 39г.
- Тя обаче отказа да застане пред камерата ни с мотива, че това не е в нейна полза.
- (В съдът) Oбвиняемата Георгиева не се признава за виновна.
- [На 27.05.2014] Атанаска Георгиева, задържана от два месеца е променила показанията си, съобщи Нова ТВ.
- Според бургаски юристи,.. "...е възможно Георгиевва да е имала съучастник, защото било трудно сам човек да извърши убийството по такъв начин."
- От Златоград, но месеци преди престъплението става съседка на семейството.
- В края на май м.г., Атанаска се отказва от признанията си. Дава нови, според които убийството е дело на мъж, който я изнасилил.
- ДНК профил, който съответства на Атанаска, е изолиран от смес от клетъчен материал, иззет от палтото на 8-годишната Алекс и от тиксото, с което е задушена, стана ясно от разпита на експерта Даниела Каменова.
- Палтото на Алекс също е намерено в квартирата на Атанаска. То е иззето обаче на по-късен етап от разследването - на 9 юли. ДНК на Атанаска е открита в биологичен материал, иззет около врата на дрехата.
- "От лепкавата страна на тиксото е открит пръстов отпечатък от левия показалец на Атанаска Георгиева, разкри пред съда експертът Галин Байкушев. Дактилоскопна следа от подсъдимата е намерена и на бутилка от уиски в дома.".
- "Общо 3 огледа са извършени на помещението, в което е живеела Атанаска.".
- "От разпита на Гайдарджиев стана ясно, че той е повдигнал и двете легла и доколкото е имал възможност, с едната ръка е проверил какво има под тях. Извадил е няколко торби с багаж, после ги е върнал обратно. Криминалистът изрично уточни, че е повдигал самите легла, а не матраците. Направило му впечатление, че всичко е покрито с прах."
- Атанаска Георгиева е присъствала огледа. Тя не е показвала емоции по време на претърсването, просто е стояла в края на едното легло и е мълчала. Днес в съдебната зала Георгиева не се възползва от правото си да задава въпроси към свидетели. Тя не даде обяснения, защитникът обясни, че ще направи това на по-късен етап.
- *Адвокат Потеров заяви, че до момента Атанаска никога не е признавала, че именно тя е извършител на убийството на Алекс, защото по думите му нямала спомен.*
- Допълва Потеров. *Атанаска, тя не е посочила извършителя да е близък до семейството на убитата Алекс,
каквито информации се появиха.*.

___
Хипотетичен убиец:
- Атанас или Антон Петров, 30г. близък на семейството на детето ( посочен от майката на подсъдимата Атанаска )
- Според майката на подсъдимата, мъжът влизал... "...четири пъти влизал в жилището на Атанаска, дори местил трупа на детето и т.н."
- "Според Светлана Димитрова в нощта на изчезването на детето Антон Петров е влизал 3-4 пъти в апартамента на Атанаска. Пак според нея детето е било убито извън квартирата и след това внесено и скрито под леглото на Атанаска.".
- Антон Петров... "я накарал насила да докосне тиксото, с което е удушена Алекс и това е причината по него да има отпечатъци от Атанаска."
- "По време на разследването Атанаска наистина разказала тази версия, но се оказало, че такъв човек няма. Обвинението е категорично, че няма следи от друг човек в квартирата, обитавана ог обвиняемата.".
- "На въпрос на съда защо няма следи от въпросния мъж, майката на Атанаска отговори, че на терасата имало нещо, което можело да докаже негово ДНК, но после то изчезнало.".
- "Според информирани източници, става дума за салфетка, по която имало следи от полов акт между Атанаска и въпросния мъж. Подобна салфетка наистина не била открита при претърсване на терасата.".
- [21.01.2015]"...Атанас Петров, чиято снимка вчера беше показана пред магистратите от Светла Димитрова – майка на обвиняемата...Атанаска Георгиева, се оказа, че не съществува. Правени са...проверки на версията, че е възможно това лице да е извършител на убийството, но...не се потвърждава, каза прокурорът по делото Димо Маджаров, предава "Флагман"."Той съобщи, че няма никакви данни за съществуването на човек с подобно име и такъв външен вид, който през април миналата година да е бил в района на Поморие".
- Антон Петров... "...заплашил със смърт по-малката й дъщеря Северина. Снимката намерили с помощта на приятели и в последствие Атанаска го разпознала. Майката твърди, че според дъщеря й Петров е бил в квартирата й на 10 и 11 април общо четири пъти като при едно от посещенията си донесъл момиченцето увито с одеяло.".
- Светла Димитрова... "...изненада съдебния състав като извади от джоба си снимка и им я предаде с думите, че това е мъжът, който е влязъл насила в квартирата на дъщеря й и е водил със себе си все още живото момиченце.".
- [Статия на 20.01.2015]"Много трудно я накарахме да проговори. Тя постоянно плачеше, беше изплашена до смърт", каза Светла Димитрова, визирайки дъщеря си. При едно от посещенията в ареста обаче Атанаска й разкрила, че е направила самопризнанията под физически и психически натиск и е била повлияна от плача на малкото дете на сестра си в съседна полицейска стая."
- [20.01.2015] "По информация на "24 часа" прокуратурата е работила по тази версия. Проверката показала, че снимката е от фалшив профил във фейсбук. Лице Антон Петров, който да отговаря на това описание, няма."
- [20.01.2015] "Според Северина никой не искал да изслуша сестра й по време на предварителното производство. Затова на 6 юни тя отишла при нея, подробно записала разказа й по минути от 10 април до откарването й в ареста в Бургас, след това го преписала на компютър и го предала в следствието. През юни започнала да получава заплахи по "Фейсбук" от човек с профил на името на Антон Петров."
"Мъжът, набеден от майката на Атанаска – Светлана Димитрова, че е физическият убиец на малката Алекс, се разпознал на снимките, които бяха разпространени от медиите. На 20 януари Светлана „хвърли бомбата“ като заяви, че Антон Петров е убиецът на детето, а дъщеря й е невинна.Мъжът се обадил в Нова телевизия и заявил, че това са негови снимки, но той няма съпричастност към случая. Касае се за грубо набеждаване, а подобно деяние има съответния „отговор“ в Наказателния кодекс."

___
Жител от поморие, анонимни показания, защитен свидетел:
- Показания на aнонoнимен, защитен свидетел. "Неговите показания бяха прочетени в съдебната зала. В тях се твърди, че в деня, когато се предполагаше, че Алекс е отвлечена, му се сторило, че е видял момиченцето с хотелиера Веселин Тошев и неговата дъщеря. Те вървели към хотел "Лагун"."
- "Свидетеля твърди още, че е забелязвал две седмици поред майката на подсъдимата Атанаска - Светла Димитрова, да обикаля градинките в квартал "Свобода" в Поморие. За уточнение - там се намира домът на семейството на Александра - Тодорови. Един ден преди да стане ясно, че момиченцето е убито пък, свидетелят видял непозната жена с тъмни очила да седи на пейка в градинката, в която Алекс играела."
- [Статия от 21.01.2015] "...свидетелят е забелязал непосредствено преди убийството няколко дни последователно майката на обвиняемата Атанаска да обикаля по градинките край блок 31 в кв. "Свобода", където обикновено играела Александра."
- [Статия от 21.01.2015] В деня на престъплението той твърди, че е видял непозната жена в черно да седи на една от пейките. Сторило му се също така, че забелязал Веселин Тошев да разхожда голямата си дъщеря с още едно момиченце, което прилича на Алекс. Според запознати обаче описанието, което свидетелят е дал на Алекс, се разминава с облеклото й в деня на изчезването.
- "Показанията на анонимния свидетел не предизвикаха интерес у страните, допълнителни въпроси към него не бяха поставени."

___
Майката на Атанаска:
- [На 19.01.2015] *"Ще ви кажа всичко. Искам първо да говоря пред съда. Искам някой да ни чуе, защото досега никой не ни чу", отбелязва майката на обвиняемата*

___
Набеден за съучастник от Северина.
(Северина, сестра на обвинената в убийството)
- Христо Широков
- Бизнесмен
- Бизнесмена отрича да има общо.

- [Статия на 20.01.15] "Според показанията й именно той бил истинският убиец на детето. В опита си да защити сестра си тя забърка и поморийската мафия. В сюжета, който разви, Северина намеси и Христо Широков като каза, че той притискал Атанаска, за да я превърне в „муле“ за дрога, съобщава „Флагман”."
"Според Северина Атанаска отказала да работи за Широков"
- "„Нямам нищо общо с тези хора. Атанаска не я познавам, защо ми е да я подстригвам?!“, възмутено каза Широков. Той си обяснява думите на Северина със стремежа на близките на Атанаска да се изкарат като жертви в процеса за смъртта на детето.".
- "„Как ме виждате да имам нещо общо с Атанаска? Познавам сестра й Северина, тъй като тя и мъжа й имат хотел и понякога съм я виждал като съм минавал оттам. Аз съм приятел на семейството на Алекс и явно заради това са се сетили за името ми и са решили да го използват“, каза Широков."

_______
Твърдения и желания:
- Подсъдимата и близките й си измислят.
- Да се върне смъртното наказание, поиска пред Нова ТВ майката на убитата 8г. Александра от Поморие на 40-я ден от зловещото убийство.
- "Майката на Алекс остана далеч от медиите дълго време, в което все повече подкрепя постове в социалната мрежа, призоваващи към референдум за връщане на смъртното наказание...За да бъдат избегнати подобни случаи, в бъдеще почернената майка обмисля възможността опазване живота на българските деца да стане нейна кауза."
- [На 19.01.2015] Престъплението е извършено в таванско помещение, обитавано от подсъдимата Атанаска Георгиева.
- *400 хил. лв. за нанесени неимуществени вреди поискаха родителите на убитото дете.*
- "Според него има достатъчно събрани доказателства, че Атанаска Георгиева е извършител на тежкото престъпление, както и че е била без съучастник. “Първоначално Георгиева е дала подробни обяснения за извършеното престъпление”, каза прокурорът.".
- "В убийството на детето е имало момент на изненада според съдебния лекар д-р Косьо Янков, който е присъствал на огледа и е извършил аутопсията. Атанаска е сложила найлонова торба върху главата на Алекс, притиснала я в областта на шията и по този начин е спряла притока на въздух. Така детето не е имало възможност да се съпротивлява и за около минута е загубило съзнание. През това време то е осъзнавало какво се случва с него.".
- "Експертите са категорични, че следи от присъствието на други хора няма.".
- "Според огласената днес версия за известно време телефонът на Атанаска Георгиева, от който е пуснат СМС до майката на изчезналата Алекс, е бил в ръцете на непознат, а в същото това време обвиняемата е правела секс с друг непознат. И двамата са били от цигански произход.". "Самата Атанаска разказала това пред полицаите Димитър Димостенов и Иван Манев, които са изпратени сутринта на 11 април да разговарят с обитателите на вход А на бл. 31 в поморийския квартал „Свобода“ – адресът на семейството на Александра."

#_#_#
Съкратени данни в план конспект:
1.На 10.04.2014 Александра изчезва.
2.Убита според експерти м/у 17-19ч.
3.Майката на Алекс, получава SMS за откуп.
4.Междувременно, на 10.04.2014 Полицай тайно следели входа. От 20:30/21:00мин. до 09:00мин.( Според тях )
  Двама навън, двама в апартамента на родителите.
5.Според полицайте, единствено съсед излязал и се прибрал.
6.Вечерта на 10.04.2014, след много набирания на телефона на Алекс жена, тихо и спокойно, няколко пъти и казала че повече никога няма да види дъщеря си.
7.Полицай проверяват тавана. Вратите били заключени, освен една пълна с боклуци. Вижда Атанаска зад една колона да трепери. Тя го завела в апартамента си. Атанаска го оставила да разгледа.
8.Атанаска бавно си спомнила номера на телефона си, при запитване от полицая.
9.Полицая сравнил номера с номера от SMS за подкуп до майката на Алекс. Съвпадение.
10.Полицайте претърсили мястото, не намерили тяло.
11.Атанаска казала къде е тялото и уликите.
12.Атанаска не показвала никакви емоции, мълчала.
13.В съда, Атанаска не се признава за виновна.
14.В съда не обръщали внимание на казаното от близките на Атанаска.
15.Майката и сестрата на Атанаска се наели с задачата да я защитават.
16.В защитата към Атанаска, Северина намесила името на бизнесмена Христо Широков, като съучастник, или имащ онщо.
17.Изведнъж, два месеца след задържането си, променила показанията си, обявявайки че Антон Петров е убиеца.
18.Светла Димитрова, майка на Атанаска, показала снимка на Антон Петров
19.Оказало се че мъжът уж несъществува.
20.Атанаска уж признала на майка си ( и на други ), че са заплашили сестра й Северина и била принудена да не казва нищо.
21.Появил се анонимен защитен свидетел. Според него, Светла често обикаляла из мястото къде била Алекс.
22.Според анонимния, видял жена с черни дрехи и черни очила на пейка близо до мястото където Алекс си играела.
23.Според анонимния, видял дете приличащо на Алекс на 24.04.2014, което вървяло заедно със съдържателя на хотел *Лагун* и голямата му дъщеря.
24.Майката на Алекс, заговорила за връщане на смъртното наказание в България.

Според Атанаска, майка й и сестра й.
1.На 10.04.2014, Атанаска излязла до наблизо, спрели я трима роми. Единия поискал телефона й, а друг и предложил да правят секс, срещу 20-30 лв. Случило се в кола.
2.Уж признания на Атанаска, че била изнасилена от идвалия в апартамента и убиец - Антон Петров.
3.Северина получила заплаха в интернет от лице с името на Антон Петров, малко след като обявили това име в съда.
.Атанаска не искала да се показва по камера, не било добре за нея.

Според Атанаска станало така:
1.Антон Петров идвал 3-4 пъти, оставил тялото на Алекс под дюшека на кревата.
2.Изнасилил Атанаска.
3.Тръгнал си.

Убийството на Алекс:
1.Причини уж задушаване.
2.Уж с два плика на главата и стискане на врата.
3.Малка, прясна, охлузна рана по лявото коляно.
4.Намерена под душек на креват. С два плика на главата.

Странни неща:

1.Мобилният апарат на Атанаска бил в кутия с вода.
2.Атанаска казала че няма спомен "не си спомняла" какво се е случило на 10.04.2014.
3.Майката и бащата на Алекс, поискали обещетение от 400000лв.
4.Майката на Алекс призовавала за връщане на смъртното наказание в България.

__________________________________
Анализ на случая:
==============================



За реалността се твърди че няма общо с киното и литературата, защото в нея могат да се случат незапланувани неща. Чрез които изборите да се променят и да не следват визията на сценария. Свободата в действията, многократно по-сложни и уникални от колкото събития и смисъл би се побрал в книга или филм. Представата е правилна, живота е многопластов. Но когато се намесят изкуствени манипулативни фактори, живота се ощетява, ограничението в естествените свободни действия създава изкуствена интерпретация на потенциално възможно събитие. Разликата между естественото събитие и изкуственото, остава винаги една и съща - изкуственото е мнотонно, логиката му е основана на строга прагматичност - машиналност, без особен смисъл. В същото време, естественото събитие притежава сложен психологизъм базиращ се не само от действията на едно и две лица, а от действията и мислите на всички околни. Всеки допринесъл с нещо за създаването на събитието.

Престъплението с убийството на Алекс не е сложно за разглеждане, но има много получени данни през месеците. Затова ще започна от най-главното, към второстепенното.


ЕДНО = Мотивът за убийство. Според втора ръка, Атанаска разказала че в деня на убийството 10.04.2014.
Момичето и дошло на гости. Атанаска била подразнена от самочувствието на Алексанра и след като детето забелязало нейна снимка с децата й, момичето й казало/намекнало че са грозни. В резултат, Атанаска спонтанно решила да убие Александра. Очевидно тук се има в предвид че в пристъп на ярост и гняв, възрастната жена посегнала на детето. Както уж навично е прието да стават убийствата в живота и по-филмите.
 Въпрос: "- Къде е нелогичността в мотива?".
 Отговор: "- Първо. Разказа за мотива не може да е казан от друго лице освен Атанаска. Защото се предполага че родители на момичето не са знаели къде е тя. Също че никой друг не е знаел къде е детето им. В противен случай, нямаше да се стига първо до полицията, а лично да отидат и да проверят при Атанаска на етажа над тях. Това не е направено, следователно се очакава че потърпевшките наистина нямали предства къде е детето им.
Те уж знаели че Алекс е навън и ще се прибира. Детето изчезнало според становища на път за дома си.". Второ. При условие че родителите не са знаели къде е детето им, тогава е странно как Алекс се е озовала при Атанаска, та чак да имат време да проведът разговор?! Децата проявяват наивност, но и страх. Има случай на залъгани и отвлечени деца, но обикновенно децата не тръгват с непознати, защото имат доверие само на най-близките си - родителите си. В такива случай, лошковците си придават добър, приятен вид, за да привлекът вниманието на детето , да не го уплашат и да го подведът да ги последва. Прилагат и техниката с предлагане на нещо *сладко*, *красиво*, *лъскаво*, *интересно*. Тази техника е характерното клише-рутина за похитители на деца. За да се случи, още от началото се иска едно условие да е валидно подначало - похитителя да има приятно, добронамерено лице, визия. Ако такъв тип лице отсъства, похитителя не ще успее да прилъже детето да му се доверие. Рискове винаги има, защото не всички деца наивно се доверяват, има такива усещащи какво се случва и умеещи да преценяват истинктивно намеренията на лицата около тях. Родителите на Алекс не са изразили да знаят къде е тя, така се е стигнало до търсенето й. Логиката на което е, че - Александра никога преди не е посещавала Атанаска в мансардата над апартамента им. Тогава, не е имала причини да и отиде нагости. Нелепо е дете което не познава лице, никога не го е посещавало - внезапно да отиде на гости на непознатото лице в непознатото място.
В анализа нататък, както в почти всички съмнителни истории думата - "внезапно" се повтаря многократно. Явно е че "внезапните неща" не са характерни за живота на хората, защото човека, особено човека на възраст се стреми към създаване на една уплегнала, рутинна, навична среда, без да си създава главоболия, тревоги и изненади.
От тук, приемането на съмнителните показания че Алекс е посетила Атанаска, е нелогично. Все пак по същото време родителите на Алекс са знаели че е навън и са очаквали да се прибере ( по-собствените им търсения и мотиви да стигнат до полицията когато детето им не си е дошло вкъщи ). Вън е едно, в жилището на Атанаска е друго. Считам действието на посещението на детето, ако е било навън в началото, за невъзможно. Защото за да стигне до Атанаска се налага да премине през целия път, да отиде до сградата, да влезе, да се качи, дори и да е била заведена до мансардата от Атанаска, все някой щеше да стане свидетел на прибралата се Алекс. А по делото, очевидно отсъстват всякакви показания на свидетели от сградата където живеят родителите, даже и от лица в близост, за които е предположимо да са имали възможност да забележат връщането на Александра в сградата в часовете преди диагностициране на настъпилата смърт, което са преди 17-19ч. Според разказа, Алекс е била преди 17-19ч. нагости на Атанаска. От двата часа не може да е 18 часа, защото полицайте които са дежурели на мястото са били по разпис от 20:30/21:00 до 09:00. Според дежурните, те са пристигнали към 21 часа. Причина за пристигането им, очевидно, родителите на Алекс, по-конкретно явно майка й, се е свързала с полицията. За да се стигне до полицията е имало конкретен час в които са очаквали Александра да се прибере. Това се подразбира от факта че момичето е било на 8г. - първокласничка. За да се случи трагедията към свечеряване на 10.04.2014, момичето е било втора смяна в училището. Предположенията ми за втора смяна се базират на факта че ако тя беше първа смяна, щеше да прибира най-късно от 11:00 до 12 и нещо обедно време. В такъв случай при отсъствието и само за два часа, дор към 15:00 часа, майката щеше да е стигнала до обаждане на полицията. И полицията щеше да е дошла по-рано, горе-долу към 15:30-16:00 часа. Това не се е случи, от където се разбира че момичето е било втора учебна смяна. Приключвала е училище след около 17 и нещо, до най-късно 18:00 часа. Защото въпреки постоянно усложняващите се учебни програми, първи клас, е въведение в учебния материал и в него не се предвижда децата да са претрупани с учебни задължения за които още даже си нямат представа как да разбират. И така, детето вероятно се е очаквало към 17:00 и нещо да се прибере, а
може и с час по-рано ( в учебната програма има дни с малко часове ). Родителите, както повечето родители, са били стриктни за спазване на часа за прибиране, нормално когато става дума за 8г. дете. И така. Според родителите, детето някъде навън, преди/след 17:00 не се е прибрало вкъщи, не е отговорило на обаждане. Минали са няколко минути и майката се е свързала с полицията. Нищо особено, нормални постъпки. Но от този момент нататък нещата стават особени. Момичето няма как да стигне до жилището на Атанаска, след часа за прибиране, без да няма нито един свидетел. Същевременно, ако приемем че момичето не е отишло при Атанаска към 17:00 часа, значи е отишла там преди 17:00. Още един невъзможен довод. Защото това лесно щеше да се разбере в обикновен разговор с учителите от часовете. За училището не са казва нищо, то не се споменава, предположимо защо всичко в училището явно е минало нормално. Без особени впечатление. Тук идва съществения парадокс, Алекс да е била на училището, да е изкарала всичките си часове, да
си е тръгнала и да се е озовала в мансардата над апартамента на родителите си - граничи с абсурд. Но е реално, следователно нещо в продробностите не се е случило, само така ще се спечели време с което да може да се обясни *невидимото* посещение на Алекс при Атанаска, въпреки че то е невъзможно в нормално състояние, заради факта че детето не е посещавало преди Атанаска, а тя от публични снимки не изглежда като лице на което непознато дете ще се довери. Демек не се отличава с много благ или лъчезарен вид. Трето. Атанаска има вид на човек с неприятно житие, преживелици, но това не я прави хладнокръвна убийца. Тя има деца, не е естествено майка с деца да убива дете, което за първи път, по неизвестна причина и начин се озовава в жилището й. Атанаска е на 39г. на злополучната 2014, за 39г. тя никога преди не е извършвала убийство, а както се разбира от липсата на други данни, тя не е била криминално лице. Живеела е поднаем в мансардата, имала е деца, които са живели отделно при съпруга й. Тогава постъпката й е невъзможна за разбиране, защото убийците не се създават за един ден и внезапно. Щеше да е разбираемо да е убила Алекс, инцидентно, или момичето да е претърпяло злощастно събитие. Но да сложи два плика на главата на момичето да я залепи с тиксо и да я удуши - това не е проява на нормално и очаквано събитие. По прилича на сцена от ужас филм, където убийците до последно крият плановете си и спонтанно насилието им се реализира. В филмите не се набляга на дълбокомислните сюжети от реалността, в филма няма дълбочинният психохолически умисъл за престъпление каквъро съществува в реалността. В това е проблема, реално Атанаска не е имала умисъл да удуши момичето. Пресъздавайки мислено сцената, макар мистериозното гостуване на Алекс да е нелогично, няма смисъл да се стига до убийство. Ако детето наистина е убидило Атанаска, то е било по естествено да я отпрати от дома си, или просто да и удари един шамар ( както постъпват повече възрастни при обида произнесена от същество на по-малко години и ръст от техния ). Според изложената версия за умисъл на престъплението си, Атанасла ме е прибегнала до нормалните неща, а директно е удушила момичето по начин повече напомнящ за гледан от някои телевизионен сериал на САЩ, като примерно - *От местопрестъплението*.
 Да сложим Атанаска за убийца, пак става нелепо да прибегне до два плика и тиксо за да задуши момичето. Голямо, но излишно старание. Когато е можела просто да стисне тънкото и слабо вратле на момичето, да задържи ръцете си - и момичето е щяло да издъхне. Същото е можела да направи ако я задуши с възглавница. Или с въже. Начини много. Но тя е избрала с - два плика, тиксо и стискане на врата. Това е тройно подсигуряване, сякаш е имала план отдавна да елиминира детето и е приложила всички мерки за да е сигурна че детето няма да оцелее по някакъв чуден начин. Четвърто. Невъзможно е да е имала скрит мотив, таен дълго. Защото въпреки съседството, ясно е че със семейството долу не трябва да са се познавали, за да бъде версията на историята каквато се говори публично. А щом не са се познали, то не може да става дума за дълго таен мотив, защото няма причина за такъв. Кой не познаваш, не дава поводи за неприятни мотиви. Далеч по логично е да има мотив към възрастни, не към деца, които абсолютно нищо не са и направили.
Изяснявайки Първо, Второ и Трето от разказвания мотив от Атанаска, считам че мотива е лъжа. Несъстоятелен, скалъпен."

ДВЕ = Секретен пост. Предположимо някъде след 18 часа, когато ( приемайки че обстоятелствата около родителите са нормални ) Алекс не се прибрала след часовете в училище, но и не дигнала по позвъняване, което е било някъде приблизително преди/след 17:00. Родители й се свързали с полицията и четирима полицай пристигнали за дежурене по график от 20:30 до 09:00. Като дошли според тях към 21:00 часа. Очевидно четиримата полицай пристигнали в една кола, защото във всички статии се споменава кола, а не коли. Двама се качили горе в апартамента на родителите, двама скрито чакали долу в колата и наблюдавали какво става.
 Въпрос: "- Имали странни неща по време на полицейското дежурство?".
 Отговор: "- Първо, полицайте, онези в апартамента и онези в колата не чули и не видели нищо странно. Това е странното. Било тихо и нормално - външно. Твърдението може да е истина, но може и само така да изглежда. Защото в твърденията на Атанаска, мъжът Антон Петров, оставил детето под матрака и се връщал 3-4 пъти, очевидно за да донагласи сцената от престъплението. През същото време, полицайте не са видяли някои да е носил голяма чанта в която да има тяло. Или пък подозрителни лица. Ако твърденията на полицайте бъдат приети за истината - то тялото е било пренесено до горе, много по-рано от очакваното. Тогава единственият проблем е как
от училището на момичето не са споделили за внезапното и отсъствие, или тръгване по-рано. Други начини освен Атанаска да я заведе в жилището си, когато види момичето да се връща - няма. Заради очакването че Атанаска е обикновенна жена и няма общо с Алекс, което значи да не знае къде учи момичето, да не знае номера на мобилният и апарат и тнк. В противен случай ще е доказателство за дълго планиране на убийство, а ако то е вярно отново се навлиза в парадокс на невъзможноста, защото Атанаска няма причини да следи Алекс от дълго и да и мисли лошото. Пък и няма вид на социопатичен и хладнокръвен убиец, има вид повече на смазана от живота жена, с битови проблеми, но не чак сложни криминални случай. Мобилният апарат на Алекс е логично да е имал бутон нагласен за бързо набиране на родителите. Следователно, ако Алекс се е почувствала в опасност, е можела спокойно да натисне едно бутонче и щяло да се разбере че нещо се случва. По-важното щяло е да се разбере точния час в който лошо се случва. Алекс не се е обадила, имало е мъчание. Значи похитителя убиец не е аматъор, знаел е всички възможни подробности във връзка с Алекс, родителите й, училището й, мобилният й апарат. Първо е следял дълго време, за да изготви добре *сложния си план* и когато най-малко се очаквало похитил момичето като не позволил тя да се свърже с родителите си. Тук ясно е, още щом подмамил момичето, взел телефона и и махнал батерията му. Или го сложил в калъф спиращ подаването на естествени сигнали към клетките на мобилния оператор, чрез може да се локализира къде се намира телефона в рамките на 2-3 метра разлика. Неутрализирайки временно мобилния апарат, убиеца е завел момичето в убежището си, където никой няма да види и да забележи вида му. Това предположение идва от факта че никой не може да извърши такова престъпление, да се справи безпроблемно с трудността на *свидетелите навсякъде*, защото очи гледащи и можещи да видят момента има навсякъде. Планът изисква друго убежище за извършване на престъплението - а не мансардата където живее Атанаска. В сграда с много жилища, има много начини убиеца да си създаде свидетели, което за един убиец искащ да извърши престъплението си спокойно - винаги е проблем номер едно. Имайки предвид тези неща, странно е как полицайте не са видяли нищо подозрително. Да се вярва на думите им ще значи че убиеца не е доставил детето в мансардата след идването на полицайте в 21:00. А да разхожда трупа на детето, или още живото дете през етажите е някак нелепи, защото би значело че всички във входа са наясно какво се случва заедно участват. Само при такива обстоятелства убиеца няма да има секундни притеснения и свободно ще се разходи до мансардата на Атанаска - според версията на Атанаска за мъж на име Антон Петров, доставил детето в мансардата. Колкото до приетата версия че Атанаска е убила детето и лъже за съществуването на мъж на име Антон Петров, за се появи детето при нея, тя пак трябва да го заведе до там. Това е невъзможно без да няма свидетел на прибирането на детето, което ще бъде видяно още докато е пред входа. Тогава въпроса на търсенето става не какво са видяли полицайте, а какво не са видяли.
 Второ. Полицайте в колата, не са видяли нищо съмнително. Вероятно защото за престъпление по изчезване, в първите часове не се реагира остро, а се мисли че изчезналия е при приятели, друг родител, близки и тнк. Когато тези версии не се потвърдят, а изминат 48 часа от липсата, индивида се води за изчезнал, а не просто липсващ. И търсенето му се задълбочава. Затова мярката със секретно полицейско присъствие в първите часове на изчезването е нормално. Под съмнително, полицайте ще се оглеждат и ще търсят лица с груб, прикрит, бабаитски, бандитски вид, които по дрехи може да крият оръжие и ще носят предмети, или колеми тежки чанти. Това за тях при първо наблюдение би се приело за странно, пък и в деня на изчезването се очаква не още да не са знаели за какво да се оглеждат. Затова оглеждането на района за тях е просто стандартна процедура, както се прави по правилник в подобни ситуации. Нормално, с изключението че не всеки случай е стандартен. Случаят на Александра е видимо нестандартен, защото умисъл за отвличането и убиването на Александра няма. Не е като други случай, където похитителите искат солидна броена сума. Майката на Алекс получава SMS за откуп, но около час след него глас от телефона на детето и казва че повече никога няма да види Алекс. Следователно SMS-a е заблуда, пратен за да се обади майката на полицията и полицията да дойде до жилището. Тоест убиеца дирижира събитията, позволява на полицията да бъде повикана, защото това е част от стратегията за намиране на трупа на детето. За да бъде сигурен убиеца че майката се е обадила на полицията, изисква се убиеца да подслушва телефона/телефоните. Или да има още лица които имат достъп и следят всичко. Нещата изобщо не изглеждат на небивали конспирации, имайки предвид всички други престъпни случай ставащи внезапно, които анализирах в предишни теми. Убиеца не се е интересувал от пари, а от детето. SMS - за откуп е само игра на думи за да дойде полицията. Не е нормално престъпник да каже на жертвите си да повикат полицията, затова се забавлява като ги подтиква да го сторят с очаквани действия. Семейството на Алекс е приемливо да се нарече заможно и горе-долу ползващо се с влияние. Така началното искане на пари, би изглеждало нормално и би накарало приблизително всеки да се хване на въдицата. Та нали същото и по филмите става, семейства с пари, похитени деца, искане на пари. Такива са обществените очаквания. Полицайте търсят типичното и нестандартното в онзи момент. Виждат мъж които излиза от входа и отива до колата си, малко покъсно същия се връща
отново във входа. Нищо странно, или пък не?! Според версията на Атанаска, мнимият Антон Петров уж оставил детето, влиза 3-4 пъти. Видяният мъж да излиза и да се връща във входа не носел нищо, взели го за съсед. Възможно, но пак има съмнение. Защото говорим за вход на сграда, полицай следящи от 21:00 и не виждат никой друг да влиза и излиза освен мъж не носещ нищо. Смисъл, нима във входа на сградата няма и други лица?!... Очевидно има, щом *помислили* непознатия мъж за съсед, за един от входа. За да го помислят за един от многото, а не за точен, значи има много хора във входа. 10.04.2014 като ден е ЧЕТВЪРТЪК. Четвъртък не е делничен, работен ден. От което, липсата на други прибиращи се и излизащи хора след 21:00 е странно. А е трудно да се приеме че всички хора вкупом в един и същи ден, точно след 21:00 се оказват прибрали се и нямащи какво друго да вършат навън - освен един от многото съседи които е излязал до колата и покъсно се връща. Къде са другите хора! Всичко е като постановка, все едно всички вече знаят какво ще се случи и са предопредени да не излизат, да не се пречкат. Съмнително е. Колкото до видяният мъж, факта че излиза и се връща не е странно, но говорим за случай на изчезване на момиче и намирането на трупа й, тогава всичко което бъде видяно и най-дребния детайл се превръща във възможна следа.
 Трето. Полицайте в апартамента на родителите, постояват известно време в разговори с тях, проверка на версиите. Преценяване какво да правят покъсно и изчакване за обаждане в случай че са намерили момичето или се установят неизвестни факти във връзка с изчезванието й.
След стандартното, изглежда неполучили желаната развръзска, а именно намиране на детето, решават да претърсят наоколо в сградата, да не би детето да е някъде там. Действията са нормални и също процедурни за полицията в такива ситуации. Понеже става дума за сграда с много жилища първите места за проверка са две:
1.Тавана - защото е най-близо до жилището.
2.Мазето - защото там много неща могат да се скрият.
По пътя на логиката отиват първо към тавана, възможно е полицайте да са се разделили в претърсването и вторият да е слязал до мазето. Или пък да е останал с родителите, в случай на нужда. Стигайки до тавана, полицая оглежда, установява че всички врати са заключени, освен една стая, където нямало врата, но била
препречена от наредени торби с боклуци. Тази подробност не би трябвало да има значение, мазе като мазе. Но точно в онзи момент полицая забелязва Атанаска, стояща и трепереща зад колона. Атанаска му казала че се крие от мъжът си. Стигнало се до искане на личните карти, полицая разбрал коя е. Така се стигнало до влизане в жилището й - мансардата. Атанаска го поканила. Полицая попитал за номера на жената. Тя трудно си го спомнила. Полицая изведнъж се усетил че номера съвпада с номера от получения SMS за откуп. Свързал се с полицията, от се стигнало до претърсване. Не намерили нищо и чак когато питали жената: "- Имали нещо в жилището" свързано с изчезналото дете. Атанаска казала че детето е под матрака. Атанаска не показвала емоции, кротко седяла. Покъсно явно при първите разпити, тя разказала че на 10.04.2014 излязла за цигари наблизо, спрели я трима роми, един поискал телефона й, а друг и предложил секс срещу 20-30лв. В общи линии това е разказа на Атанаска за как вината в началото се била стоварила върху нея. В разказа й обаче няма никакъв смисъл, бих казал, наркоман да бяха разпитвали щеше да измисли по прадоподобна история. Защото:
1.Получава се SMS за откуп до майката. Това води до повикване на полицията.
2.Полицая оглежда тавана. Оказва се че всяка стая е заключена освен една, но пък там има боклуци. Момента е изкуствен на вид. Все едно нарочно всичко е заключено, а една стая, място е оставено без врата, за да привлече вниманието на полицая. Да се приближи, за да огледа. Така че нарочно чакащата го Атанаска зад колоната да му привлече вниманието. Иначе нищо не би се случило и трупа на детето нямаше да бъде намерен, а Атанаска нямаше да бъде хваната. Излиза че Атанаска както всички други съмнителни и мистериозни инциденти и престъпления - сама е разрешила случая, вместо полицайте. Колко лесно, колко удобно всичко да приключи.
3.Атанаска трепери зад колоната и казва че се крие от мъжът си. В това няма смисъл, защото тя и мъжът и живеят отделно, децата й са при него. Тогава е налудничаво да твърди че се крие от мъжът си. Мнението ми. Казала го е за да допривлече вниманието на полицая и той да я последва.
4.Атанаска, позволява на полицая да влезе в жилището й. Мнението ми. Прави го нарочно, тя просто води полицая за носа, до метропрестъплението. Буквално го подтиква да иде там. За да я хванат.
5.Полицая и иска номера на телефона, тя си го спомня бавно. Мнението ми. Спомня си го бавно, защото не е Атанаска, или телефона не е нейн. Иначе щеше да знае всичко и да се сеща без замисляне. Щом не се замисля да покаже трупа, не виждам защо да се мисля за просто нещо като собствения си номер.
6.Полицая разбира че номера е същия като от номера на SMS-а за откуп. Мнението ми. Няма случайност, но не може да се очаква 100% че текефона е нейн, може и да се оставен от друго лице.
7.Полицая забелязва телефона на Атанаска, поставен в кутия с вода. Мнението ми. Това е направено за да се заличат отпечатъците по клавишите и епителната тъкан, която се оставя при натискване / ползване на мобилния апарат. Доста възможно е - мобилния апарат първо да е изтъркан добре с кърпа и чак тогава да е пуснат във водата. Явно е че няма смисъл една обикновенна жена на 39 да се прави на таен агент и да заличава по такъв начин следите. Всичко това говори че ползвалия телефона е някой друг и не иска да изолират проби на ДНК-то му. Следователно влиятелна фигура, или друго същество в чиято ДНК има някой странни аномалии, които при изследване ще предизвикат въпроси.
8.Полицайте търсят в мансардата, но нищо не намират. Обаче изтъкват че под кревата имало много прах. Мнението ми. Нарочно е направено така че да не намерят нищо в началото. Онези са предвидили че полицайте ще претърсват на местата където всеки първо гледа. Докато най-очевидните като под дюшека - ще пропуснат, защото е нестандартно да се крие там труп. Момента е създаден за забавление, игра, пъзел.
9.Полицаят задава въпрос на Атанаска, имали нещо в мансартата имащо общо с изчезналото дете. Мнението ми. Въпрос донякъде е нормален, но при условие че са намерили вещите, включително че раницата на момичето е била на лесно достъпно място. Да пита Атанаска имали още нещо, е сякаш да знае че има нещо! Забележете как се казва полицая - Димостенов. Име като име, но доста нехарактерно и малко отиващо към ту персонаж от роман. Странно е как е очаквал Атанаска да си каже всичко, защото не е стандартна полицейска процедура. В съда е нормално да попитат обвинения "имали още нещо", за да изслушат заседателите думите на лицето и да си направят заключение. Но работата на полицая е да разследва, а не да пита потенциалния престъпник за отговора на случая. Защото ако разследващия се води от думите на престъпника, тогава може да се оказа в капана на много лъжи и заблуди оставени нарочно - за играта.
10.Атанаска при задавания въпрос, бързо и без колебание посочка мястото където е трупа с думите "...под душека...". Мнението ми. През цялото време това което е направлявало действията на Атанаска е искало да се стигне до този момент.
11.Атанаска стой безчувствено, беземоционално и мълчаливо, все едно нищо не се е случило. Мнението ми. Това е едно от много доказателства че Атанаска е контролирано лице. Даже въпрос е има ли такава персона Атанаска в това тяло, или изцяло е поет контрол над тялото й! Био-роботите не изпитват чувства, защото не правят нещата по-собствено желание. Машините не чувстват, нямат емоции. Те просто изпълняват процедури, които са им програмирани, или изконтролирани, по външне път или вътрешен ако чуждото съзнание е окупирало изцяло тялото и се е прехвърлило в него ( чипове ).
12.Обстоятелствата около версията с даването на мобилният си апарат на неизвестни лица е повече е неубедителна история. Не казвам невярна, а че дори и да се е случило, едва ли е точно както го е разказала. Защото извъннормално е жена на 39, живееща под наем, сама, с деца при мъжът й. Един ден да излезе за цигари и
да се спре при вида на трима роми, да се съгласи да прави секс с единия срещу 20-30лв, при условие че ей така са я уж спрели и са и предложили. И да даде телефона си само защото единият от непознатите го е поискал. Абсурдно. Децата не биха постъпили така, а това е жена на 39г. Никаква логика в действията, по думите и се разбира че няма друга версия и си няма никаква идея защо се е съгласила и защо е направила всичко това. Разказът и е като рецитиране на заучени изречения, които са и били предварително прочетени, и е задължена да ги повтори. Разликата обаче - предварителните изречения, не носят в себе си обяснение за действията й. Защото такива няма. Внезавно направила това, внезапно направила онова. Такива действия са по-подходящи за 13-16 годишно дете, отколкото за зряла жена на 39 с деца. Тоест, съзнанието и в онези моменти ако наистина са съществували, трябва да не е било нейното.
13.Полицая видял прах под кревата. Мнението ми, това донякъде показва че жилището е било неизползваемо. Смисъл, като декор за филм. А Атанаска е била идеалната пионка за криминална актриса - самотна, може би разведена, сигурно нямаща много приятели, малцина са я познавали, ако не броим семейството к, всички останали са й били малко или много чужди. Прахта в жилището, разните сложени торби тук и там, придават вид на място за временно ползване. Пък и Атанаска се е нанесла там няколко месеца по-рано. Ако това е бил нейния дом, то е странно че не го е поддържала, защото е имала достатъчно свободно време, без да има деца за които да се притеснява. Прахта помага да се отчете влизано ли е. Тоест ако е имал непознат мъж все ще остави следа, но в някои отношения следите могат да се заличават.




Атанаска не е имала причина да убива момичето. Но още повече не е имала причина след успешното убийство при което никой не е знаел - сама да си признава и да води разследващите като кученца до местоспрестъплението.


ТРИ = След намирането на тялото, подведена под отговорност са я изправили на съд. Съвсем нормално. Атанаска не се е признава за виновна. Отначало нищо не се казвало, но накрая след два месеца от задържането й, тя, нейната майка Светла и сестра й Северина - излезли с признанието че отговорен за убийствата е мъж с името Антон Петров. При проверка се оказало че лицето Петров уж несъществувало, а показаната от Светла снимка ( която буквално извадила от джоба си ) била от фалшив профил в фейсбук. Покъсно излизат твърдения че такова лице никога не е съществувало, както и изрази че, уж нямало лице на планетата което да прилича на него. Горе-долу по същото време посочили още едно име - бизнесмена Христо Широков, като имащ общо със ситуацията. Поредна странност, защото
до преди нищо не се казвало. Атанаска продължила разказа си, подкрепяна от майка си и сестра ми с това че мнимият мъж Антон Петров дошъл в мансардата при Атанаска и оставил тялото на детето което според Атанаска все още било живо. Идвам 3-4 пъти и изнасилил Атанаска. Тя споделила че не разказала за случилото се защото Антон Петров заплашил сестра й Северина. Тоест уж по принуда запазила мълчание. В последствие, малко след промяна на показанията си, Атанаска казала че не помни добре какво е се случило на злополучният ден.
 Продължението на разказа й щеше да има смисъл, ако действията в него не ставаха прекалено на скокове. Дошъл един, изведнъж направил това, а после онова и тръгнал. Но умисъла за действията липсват. Просто действия. Но:
1.Антон Петров се появил, донесъл тялото. Мнението ми е. Празни думи, разбира се че станало нещо, но не и защо. Атанаска е на 39, дори и поднаем, живее в дома си, не е имала причина да пуска вътре Антон Петров. Говори за него, но не и откъде го познава, за да го пусне. Защото едва ли пуска непознати просто за удоволствието на види нечие лице. Очаквано е тя да е имала дълго познанство с него, за да и каже името си. Познанството говори за общи занимания, мероприятия и тнк. Местата от които е трябвало да започнат в търсенето си, ако са искали да разбрат какъв е този мъж. Според нещата които е казала, излиза че машинално го е пуснала в жилището си. Онзи се е появил, казал че е Антон Петров и Атанаска веднага му отворила. Даже четири пъти, за да дойде и спокойно са нагласи жилището за сцена от местропрестъплението.
2.Атанаска позволила мъжът да я изнасили. Според нейните думи. Мнението ми. Отново няма смисъл, могла е да се съпротивлява, да му нанесе щета, така че да остане улика на пода, примерно косъм от главата му, кръв, или епителна тъкан под ноктите на ръцете. Но не, тя е стояла като детска играчка, докато този мним Антон Петров е влизал, правил каквото правил и тръгнал си.
3.Мъжът не казал нищо, оставил тялото и уликите. Натиснал пръста й на две места, едното по палтото на момичето, второто по тиксото. Мнението ми. И тук се забелязва пълното безсилие на Атанаска. Значи, пуснала убиеца в жилището си, съвъкуплявала се с него без да опорства, накрая стояла кротко онзи да и натисне пръстна на двете места. Всичко може да се обясни, но по нормален начин не може да се обясни роботското поведение на Атанаска.
4.Мъжът си тръгнал, но никой нито го видял, нито чул. Мнението ми. Този мъж или е професионалист, или изобщо не си е тръгвал от входа. Само така никой не би го видял и подозирал.
5.Атанаска намесва Христо Широков, за имащ общо и познаващ се със семейството. Широков отрича да е замесен, но пък никой не си признава туко-така. Особено богатите ако крият нещо. Мнението ми. Дори и Широков да има общо, то ще е косфено, защото престъплението е извършено пряко от друг/и. Но е също така възможно зад подхвърлянето на имена, да се крие начин за създаване на ХАОС и медийна лъжа. Зависи какви са целите.
6.Атанаска не се признавала за виновна. Мнението ми. Това е противоречиво. Ако е нямало да признава вина, защо според полицията ще праща SMS до майката за откуп?! Полсе ще води полицая на жилището си. Ще го кани да влезе. Ще му отговаря на въпросите. Ще му покаже тялото под дюшека. Всичко е така нагласено, че е странно как подобна история е стигнала до съдът. Смисъл историята не е достойна, защото нищо не е такова каквото изглежда че е. Създава се впечатление че Атанаска е бързала да я обвинят, за да се стигне до съд и да произнесе някои имена, така че предизвиква масово медийно внимание - подобно на реклама.
7.Атанаска казала че не помни добре случилото на - 10.04.2014. Мнението ми. Тя не е единствената която няма спомен, случайте на странни безпричинни убийства и свидетелства завършвали с - "нямам спомен" стават все повече. По-долу ще изредя съвпаденията с други случай, където все няма спомен.

ЧЕТИРИ = Внезапно по време на процеса по делото се появил защитен анонимен свидетел. Според свидетеля - той видял:
1.Дни преди изчезването на Алекс на 10.04.2014. Майката на Атанаска, Светла... "...да обикаля градинките в квартал "Свобода" в Поморие. За уточнение - там се намира домът на семейството на Александра - Тодорови." 2.Около деня на убийството, свидетелят видял непозната жена с тъмни очила и черни дрехи, да седи на пейка в градинката, в която Алекс играела".
3.Сторило му се също така, че забелязал хотелиера на Хотел *Лагун* Веселин Тошев да разхожда голямата си дъщеря с още едно момиченце, което прилича на Алекс. Според запознати обаче описанието, което свидетелят е дал на Алекс, се разминава с облеклото й в деня на изчезването.
4."Показанията на анонимния свидетел не предизвикаха интерес у страните, допълнителни въпроси към него не бяха поставени."
 Въпрос: "- Защо на защитения свидетел никой не е обърнал внимание?".
 Отговор: "- Кой ще обърне внимание на данни които противоречат на голямото желание на всички да осъдят набързо Атанаска и да приключат случая, така както тя самата се е предала за да я съдят. Видно че в страните по случая има и знаещи много добре какво се е случило. Това е причината да не изслушват и да пренебрегват показания. Нищо че са анонимни, съдът си е съд и всичко се приема, защото всичко е от полза за делото. Факта че страните отхвърлят страничните сведения, говори че са предубедени и имат полза да се приключи делото с очакваното осъждане. Не са обективни и забравят че Атанаска сама си е казала всичко, защо да го прави, ако ще крие тялото под дюшека. Значи, полицията и съдът приемат всичко, но пренебрегват главния факт че разрешаването на случая им се поднася прекалено лесно и не от тяхната ръка. Ако се съди от общите приказки - Атанаска убива детето, скрива го под дюшека, създава условия полицията да дойде и показва къде е детето. Странна пиеса, малко на черна комедия, защото хем трагично, хем в трагедията убиеца сам си казва всичко. А какво направиха полицайте - нищо. Един от много случай при които уж убиеца - сам си разрешава случая. Следователно в тоя дух на нещата трябва да платят полицейски хонорар на Атанаска, за това че име свършила работата, която те не успява сле претърсване на мансардата.
 Относно видяното от анонимния свидетел, нямам съмнения че е вярно, защото мога да дам обяснение на видяното. По-надолу. След което ще остане интересния въпрос кой е анонимния свидетел и защо е само един."


ПЕТ = Списък на това което трябваше да бъде проверено:
1.Целия път който е изминал GSM-а на Атанаска от изчезването на момичето, което не се е прибрало навреме и не е отговорило на позвъняването, до изпращането на SMS съобщението за подкуп. Така щеше да се установи категорично дали SMS-a е деяние на Атанаска, или на друго лице. Защото ако не знаят този факт, тогава е странно как се стига до съд, защото е ясно че улики могат да се нагласят кой както си иска.
2.Да се проследи къде се е намирал номера свързал с телефона на майката на Александра и й е казал че повече няма да я види. Най-вероятно номера щеше да се окаже нефективен, изключен, или осъществен от такова място че да не може да се разбере с точност кой какво.
3.Атанаска е твърдяла че на 10.04.14 е излязла за да си вземе цигари, тогава да се докаже чрез медицински изследвания дали е наистина пушач и приблизително колко годишен пушач. Защото ако не е, а е пропушила от скоро, то ще категорична индикация че нещата са изкуствени. И може и изобщо тогава да не е излизала.
4.Да се състави фоторобот на описанията за лицевите черти на мъжът който я е посетил. И да се равни фоторобота със снимката на въпросния Антон Петров, за да се види дали двата образа са едни и същи, или съзнанието на Атанаска е програмирано да говори че лицето което е видяка има общо с името Антон Петров и конкретната снимка. Така ще се прецени дали наистина е имало такъв мъж или просто само си говори.
5.Да се подложи на детектор на лъжата и то да такива въпроси на които да не може да бъде отговорено приблизително, а с точен отговор за момента от престъплението. Защото когато индивида е под контрол, съзнанието мисли че всичко което му е програмирано-заповядано за истина. В такъв случай съзнанието е способно излъже детектора на лъжата, симулирайки моментите в които казва истина. Ето защо е необходимо въпроси които не могат да бъдат симулирани. Да са такива, изискващи замисляне, но да няма време и да се налага лицето да отговаря на мига - инстинктивно, както естествено би направило. Тогава се вижда какво е истинско и какво не е. Програмираната лъжа е като механизъм, която си има време за реакция.
6.Да се подложи на хипноза и внимателно да се види, дали изпада лесно в транс. И същото ли ще разкаже и под хипноза.
7.Да се свери внимателно времето на случване на действията и показанията на всички. И да се прецени има ли време да бъдат извършени реално, или повечето се оказват в границата на невъзможностите. Имайки пред да се извършат без никой нищо да види.


ШЕСТ = Странности:
1.Името Антон Петров. Според мен за да се реализира тази изкуствена схема, която е просто контрол. Участие не може да не вземат и други лица. Уверен съм че мъж е присъствал, но както по-долу ще опиша нещата са се случили по-друг начин. Антон Петров е име и фамилия създадени от най-прозаичните, навични и често срещани имена. Името *Антон* е често, фамилията *Петров* също. Двете имена са асоцияция на американското име Джон Дол ( jone Dol ) използващо се като синоним на безизвестен, безименнен, нямащ име. С такова *име* в САЩ се наименуват фигуративни лица, които са били открити но не знаят кой са, или мъртви тела за който нищо не се знае. Следователно мъжът се е пошегувал с изричането на Антон Петров, което трябва да се разбира като *името ми е тайна, не е твоя работа*. Присъщо на тайните агенти, на големите престъпници, секти - но в дъното са все - антисъществата.
2.На 26.01.2015 мъж се разпознал по снимката на мистериозния Антон Петров цитирам:

"Мъжът, набеден от майката на Атанаска – Светлана Димитрова, че е физическият убиец на малката Алекс, се разпознал на снимките, които бяха разпространени от медиите. Мъжът се обадил в Нова телевизия и заявил, че това са негови снимки, но той няма съпричастност към случая. Касае се за грубо набеждаване, а подобно деяние има съответния „отговор“ в Наказателния кодекс."

Самонамерилият се по медийте мъж, не е изненадващ фактор. Шанса снимка в интернет показана по телевизията да бъде разпозната от някой винаги е голям - защото хората гледат телевизия. Такива са фактите.
 Мнението ми. Неуместен избор за прикритие, ако предположим че Северина е намерила снимката, мислейки си че такъв човек няма, то явно доста се е заблудила. Но от друга страна защо да го прави?! Могла е да вземе снимка на мъж от всякъде, примерно от извън Европа, така шанса лицето да се разпознае - става нищожен, защото българските медии не се следят от цялото население на планетата. Та, по този въпрос трудно е да се разсъди че Северина ще е бил така наивна да вземе снимка от българска графа и да се самоизложат с действията си. Странно е. Не отвърлям възможността снимката да им е дадена от някой нарочно, за да ги изложи в тяхната наивност. Но пък, щом Атанаска е виждала Антон Петров, какво прави снимката му в джоба на майка й Светла. Смисъл, всички са виждали хора да лъжат, не е новина на деня. Но кой е виждал лъжци да лъжат по така неправдоподобен начин, започвайки с име Антон Петров което е възможно най-честото и невпечатлително име. Още като се прочете името и в четящия се създава впечатление че името на пасва на убиец. И ако е използвано ще е като всевдоним за прикриване.

3.Майката и бащата на Алекс, поискали обещетение от 400000лв. Намирам го за съмнително. Намират убито детето им, а те водят дело от което искат обещетение в голяма сума. А би следвало да се държат като съкрушени родители и да не мислят за пари. Иначе нагледно изглежда като че всичко се е случило за да се - отнеме детето, да се създаде медийно внимание и хаос, да се разиграе театър за да има над какво да се разсъждава за онези които ще им се наложи да мислят и да се вземат големите пари. Искането на каквито и да е пари, ми се струва унизително, щом говорим за убито дете.
4. Да се върне смъртното наказание, поиска пред Нова ТВ майката на убитата 8г. Александра от Поморие на 40-я ден от зловещото убийство. Мнението ми. Подозирам че зад злочестината и фарса, този път целта на хаоса е човъркане по психиката на хората за да се надъхат всички за смъртно наказание. То не е нормално. Изоставащите държави го има, има го и в САЩ на някои места по щатите. За една развиваща се държава, не може да има връщане към старите архайчни принципи. Безсмислено е. Ще върнат смъртното. После ще се поиска да се правят официални чистки по улиците и накрая - масов законен геноцит, а нима не стига и незаконния?!... Всичко е прави с умисъл. Трудно е да каже как майка чието дете е отнето иска да се върне смъртното наказание, когато уж покъртително е разбрала за убитото си дете, след като не по случайност уж убийцата сама е завела полицайте до тялото. Ами ако не ги беше завела, а се беше отървала от тялото тайно, могла е, тогава никога нямаше да се стигне до съд и никога нямаше майката на убитото дете да призовава за връщане на смъртното наказание. Мисълта ми е, вижте как протичат събитията, кой кой манипулира, важното - накрая
онези контролировчици ( антисъществата ) пак ще спечелят своето. В същото време в което хората искат просто да си живеят живота нормално, антисъществата искат - повече смърт ( редуциране на хората ), повече хаос, размирици и конфронтации ( за да няма разбирателство и хората сами да се избиват, те посто им дават причини да го правят ) и строги закони създаващи път към свръхконтрола. Днес си мислиш че с изискването на строг закон правиш нещо добро, но какво ще стане ако строгия закон в бъдеще засегне собственото ти семейство или вас/теб самите. И какво ще е чувството знаеки че сами сте го искали навремето?!


СЕДЕМ = Твърдения:
1.Относно измислят ли си подсъдимата и близките й. И да си измислят не значи всички да лъжат. Контролираните мислят че казват истината, заплашените с убийство - нямат избор, а антисъществата криещи се в телата на някой - те просто си лъжат поначало. Мнение. Атанаска е ярък случай на изкуственост. Престъплението е контролирано. Пресонажите са контролирани. Разказите им са предварително планирани, бих казал че даже нелепостта в разказите е нарочно оставена - за да се задържи случая на убийството на Александра по-дълго в съдът и медийте. С което се получава голямо обществено внимание - и трибуна за дискотиране на връщането на смъртното наказание. А заедно с делото и медийте, антисъществата си правят статистика за човешкото поведение. Как реагират хората на безсмислено убийство. Хващат ли се на подхвърлените улики. Фанатизират ли се. Вкарват ли се в филма. Изобщо, човека си няма представа колко тестове антисъществата му правят, това е част от големите изследвания - от вода психологически експерименти и контрол над бъдещето. Контрол, защото *изядоха* едно невинно същество, малката Алекс, за да се проведе проредния театър. Това малко момиче, ако беше останало живо щеше да се превърне за в бъдеще в ценен кадър за развитието на човешката цивилизация, а гените и щяха да облагородят поколенията - лишават човечеството от гено фонда на това момиче и от нейните дела.
2.Относно престъплението е извършено на таванското помещение. Мнение. Възможно, тавана не е само жилището на Атанаска. По нарочно оставени улики, които и в евтините криминални романи са по-добре подредени, но скритото тяло, основанията ми са че убийството е извършено другаде. Непосредствено след тялото на детето е заведено в мансардата. Като мястото на убийството ще е пак във входа - друг апартамент, или другаде на тавана.
3.Относно твърденията че нямало улики за други престъпници. Мнение. Няма защото очакват всичко да идва лесно както оставеното тиксо, раница и тнк. Без да търсиш го виждаш, но то не е разследване. Ако е намесен професионалист - естествено е че няма да остави никакви следи. ще носи ръкавици, ще носи нещо главата за да не падат косми. Ще върви така че да не оставя следи. Ще се влезе, ще свърши дейността и ще си тръгне. Оставяйки на разследващите илюзията че е нямало друг.


ОСЕМ = СЪВПАДЕНИЯ С ДРУГИ СЛУЧАЙ:
1.Варна - Женя Тодорова 21г. - 27.09.2012 - квартал "Левски", - убита чрез 77 наръгвания с нож в дома си, без никой да чуе. Убита през нощта, докато родителите и спели в съседна стая.
2.Бургас - Мария Добрева 18г. - 26-27.05.2008. Първо на датата изчезнала от пред дома си, както била по чехли и в домашни дрехи. А след дни на отдалечено място на път, било намерено овъглено тяло за което се говори че било нейното.

Съвпадение м/у Александра 8г. от Поморие 10.04.2014 >>>
и случаят на Женя Тодорова 21г. от Варна 27.09.2012 е ===>>> Убийците в последствие нямали спомен какво се е случвало на конкретната дата. Атанаска няма спомена как точно е извършено престъплението над Алекс, знае само определени факти, като наизустени. Петър спряган за убиеца на Жена, нямал спомен как точно го е извършил, приятелката му съучастничка Даниела, след първия разпит изведнъж забравила всичко.

При вземане на показания от Даниела дъщерята на обвиняемата уж в поръчителство на убийството Светла, Даниела първия път разказала всичко, кое как се случило и обещаните 2000лв. от майка й на приятелят и Петър за да убие Женя. При второ повикване пак за показания, Даниела казала че не помни нищо, била забравила всички от нощта на прибирането си в дома си. Това не може да се обясни с наркотиците, защото Даниела е знаела, помнила много добре, за да разкаже всичко първия път. Няма как щом тогава е знаела, втория път да не помни. Също и с Петър. При показания Петър казал че помни случилото се само до момента когато нападнал Женя. Покъсно, а очевидно как стигнал до нея - е все от нещата за които няма спомен ( иначе щеше да се знае точно как е стигнал до Женя и защо никой не е уж чул нищо )

Общото при случайте Александра и Жена:
=1.Присъства лице-майка с името Светла.
=2.Убиеца бил до/над етажа на убитата.
=3.Убиеца сам/а си признал всичко на полицията.
=4.Убиеца завел полицията при уликите.
=5.Убиеца не помнел добре какво точно се случило на датата на убийството.
=6.Мотивите за убийството и в двата случая са несъстоятелни и нелогични.

Съвпадение м/у Александра 8г. от Поморие 10.04.2014 >>>
и случаят на Мария Добрева 18г. Бургас 26-27.05.2008 ===>>> И в двата случая обвиняемите първоначално дали едни показания, делото си продължавало норлано. И изведнъж променили показанията си, признавайки че са дали първоначалните показания под натиск и страх, заплашени от определени лица.
 В случая на Александра, подсъдимата Атанаска на 39г., променила показанията си и разказала за мистериозния Антон Петров. Докато при Мария Добрева, подсъдимият Владислав на 22г. променил показанията си и признал че е бил заплашен от полицай и хора присъствали в залата където се провеждало делото.


______________________________________
Пресъздаване на случая:
==================================


Ситуацията на Атанаска и обстоятелствата покрай убийството на Александра - са поредица от действия, даващи картината на сложна ситуация. Пълнежа на която е предимно баластра, защото общите приказки и неважни недействия пречат на видимостта към реалните събития стоящи зад престъплението. Моята визия за случилото в следната.

Александра била интелигентно за възрастта си, красиво дете. Тя се отличавала от другите деца. Качествата и таланта на въображението й макар възрастта й от 8г. правели контрастиращо впечатление на околните. Впечатлението се засилвало, защото детето било много харизматично, фотогенично, жизнерадостно и лъчезарно. Впечатлението покрай детето стигнало и до организацията на антисъществата. По това време те вече следвали списъка с деца, младежи и възрастни които задължително се налало да похитят или просто елиминират за да не са им пречка в бъдещете планове за колонизация, робовладелство и налагане на тотален свръхконтрол. С какво децата са опасни, в бъдеще тези деца ще са порастнали и ще участват в тогаващните действия, ще вземат страна. Точно с това ще бъдат опасни, защото децата, младежите и възрастните които отнемат от обществото - се отличават с естествени заложби, интелигентност и вродени качества за разпознаване на доброто от злото. Последното което, е сериозен проблем за антисъществата, защото който вижда доброто и злото, никога не може да бъде заблуден, излъган. И тъй като злото оперира в човешкия свят криеки се в човешки тела, естествено е антисъществата да гледат на тази способност-качество като сериозна пречка към Новия Световен Ред който смятат да наложат.

Към малката Алекс, антисъществата предявили претенции след дълго наблюдение. Програмата им за завладяване на човешката популация предвиждала внедряване на тяхни лица из всички важни човешки институции. За да следят развитието на човешките деца и да определят кои, кога да вземат - антисъществата поставили съгледвачи из училищата. Тоест, из учителите имало антисъщества в човешки тела. Те се представяли за обикновенни хора, дори им били изготвени документи за такива, защото имали *агенти* на много места из системата. А човешкия облик ги правил трудно разпознаваеми. Може ли да бъдат най-близко до децата, да им преподават и да ги наблюдават. Да им дават тестове и задачи, специално създадени за да се открой кои от тях са специфичните. Идеалогията им изисквала да търсят специфични, уникални, даровите - идеалогия на селекцията, където само най-силните успяват. Искали успеха на най-силни, за своята страна, за да подсилят бъдещето на цивилизацията си. Причините да твърдя че антисъщества има из училищата е на първо място от логиката в стратегията по завладяване. Която се случва отвътре навън, започвайки да увлича и унищожава бъдещето на човешката цивлизация. Унищожението се случва, чрез похищаване и отнемане на децата родени при хората. Защото децата са бъдещето, без тях човешката цивлизация няма как да защити бъдещето си. Без тях човешката цивилизация е отслабена.

 Второто идва от случаят на Цветелина Стоянова. Учила в 129 училище – търговско-банковата гимназия, което е в една и съща сграда с Испанската гимназия в която пък преди време имало случай на самоубийство:
#= Цветелина Стоянова, 17г, във София, намерена обесена на 11.07.2012 . За нея твърденията като при всички случай бяха повърхностни, че се е самоубила по собствено желание, въпреки че в живота и не е имало условия за самоубийство. Анализирайки доказах че случаят й е умишлено пренебрегван и че нещата само изглеждат на самоубийство, но са контролирани. Във връзка с Цветелина, майка й споделя, цитирам:

"Понеже ние нямаме култура какво представляват сектите, не съм го приела като нещо необичайно, предполагам,, че и тя не е знаела, че е нещо страшно. Каза, мамо пиша си по интернет с едно момиче от 23-то училище. Ще се срещна с нея, тя се занимава с много интересни неща, магии."

"Предишен случай също уж на доброволно самоубийство, 6-ст години преди цветелина - Теодора Георгиева се самоубила скачайки от многоетажен блок, преди да е навършила 18 ( също както и Цветелина ) . Теодора, според баща й, също била увлечена от някакво религиозно движение... "...като всичко започва именно от гимназията 23 соу и в частност от учителя по философия...". След трагедията се оказва че учителят по философия го нямало, никой не знаел къде е, на ваканция или другаде. Имал неподписан договор за още една година преподаване. Интересно, никой не знаел името му, но казвали че бил млад."

*Измъкналата се някога от сектите Станислава Кьосева, описва случващото се там с думите:
"Те са групи от най-много 12 деца, като водачът е на тяхната възраст, за да му имат доверие децата. Той им обяснява, как имат магически способности, че са уникални и могат да променят света"."*


Антисъществата живеят редом с/около тези които искат да откраднат от обществото. Като паяци, бавно се придвижват, дебнат ги, изучават психическото им поведение и умствени възможности. Правят анализ и извеждат заключения как да постъпят, какво да направят с
индивидите отговарящи на правилника им за уникалност, специфичност, еволюционно развитие. Те могат да се появят в тела на възрастни, или като деца, затова предпоставката че някой е видял сформиране на сектанско съсловие от деца, не е реален поглед върху ставащото. Странни същества определяни като деца, може да бъдат съзнателно на повече години отколкото възрастните хора които са ги видяли. Повърхностният поглед заблуждава.
 Смесени с хората в училищата, живеещи за пред човешкото общество с човешки маски, антисъществата надничат навсякъде и за тях човешките действия прозират. Защото докато никой не ги наблюдава и подозира, те без да спират, провеждат наблюдения, проучавания, експерименти с околните. И така.
 Малката Алекс била наблюдавана от дълго, заедно с всички други деца. Тя се откроявала от тях и антисъществата я пожелали. Планът по похищаване на Алекс и отърваването от оригиналното й тяло, включал намесване на няколко действащи лица. Реалистично казано, демоните не се вълнували какво ще си помислят хората, те имат хората за нищожества, мравки, затова решили да скалъпят подигравателна пиеса с която да се присмеят на хората и да ги направят на глупци. Оставало да намерят главни действащи пионки за ролите които обсмисляли да си разпределят. С масовите тайни поставяния на чиповече, разполагали с много био-роботи в човешкото общество. Единици био-роботи, нямали никаква предства че са такива, те живеели нормален живот, до момента в който антисъществата не поемели контрол над тях и не започнели
да командват двигателната и подсъзнателната им система. В тези моменти съзнанията на хората в телата били приспивани. Те се намирали в друго тяло, или в компютърна система, докато в техните тела се настанявало чуждо съзнание или само команди за изпълнение. Идеалогията на селекцията и редуцирането, изисквала първо премахване от обществените системи на ненужните и незначителни индивиди които не участват пряко в рутинния режим и прагматическа структора.
 Семейството на Атанаска влизало в категорията на ненужните. Защото антисъществата намирали видът им за неособено еволюциознен, а делата им за прекалено обикновенни. И понеже не вземали особено място на в обществената система - антисъществата уловили подходящ момент и ги похитили. Сложили им чипове. Как се случило, някой отвлекли навън и ги върнали с блокирана, или фалшива памет за какво се е случило. Повърхностно спомените могат да се контролират, чрез хипнотични методи и влизане в транс да се препрограмират. Така че индивида да е преживял едно, но да няма спомен за него и да вярва че е преживял друго.
 Изборът им се спрял на семейството на Атанаска и заради обществената им незабележимост. Не правели силно впечатление и не оставяли запомнящи се отпечатъци в обществените спомени. Затова били идеални био-роботи и когато се наложило щели да бъдат използвани.
 Атанаска живеела от няколко месеца преди убийството в мансардата наета от майка й Светла преди 7 години. Детето Александра било на 8г., а жилището на родителите й се намирало под мансардата.
 Въпрос: "- Какво показва това?".
 Отговор: "- Антисъществата са избрали Атанаска и семейството й нарочно, защото са най-удобната мярка да имат достъп до детето. Едновременно има кой да обвинят, а имат и наблюдение над ставащото.".
 Основните действащи био-роботи били.
1.Атанаска.
2.Светла - майката на Атанаска.
3.Северина - сестрата на Атанаска.
4.Непознат мъж ( може би )
5.Жена с черни дрехи и тъмни очила.
6.Хотелиерът и голямата му дъщеря.

Съмнения отновно:
А.Анонимния свидетел.
Б.Родителите на Александра.

1.Атанаска - За нея било задължителен контрола, били я нарочили за изкупителната жертва. Управлявали я чрез пратени команди и мисловни шепоти, които обърквали Атанаска и я карали да се държи по-нелогичен начин. Доказателствен случай показващ контролът е по времето когато Атанаска завела полицайте до тялото под дюшека. Тя не показвала емоции, мълчала като кукла на която за момент за спрели да дърпат конците. Говорела безмислици и поведението й никак не пасвало на условията. Уж убила детето, но завела полицайте до трупа. В съда не се признава за виновна. И променя показанията си. Пълен хаос, получен въз основа на контрола. Приказва се всичко за да стане случая още по-сензационен. Игра. Виновни не са куклите, виновен е кукловода.

2.Светла - Да защитава дъщеря си е нормално. Да създава спекулации над който явно вярва е странно, защото лъжите са повърхностни и нямат полза. Смисъл, ненормално майка която уж иска да защити дъщеря си, първо да я остави в мансардата за да се случи убийството, второ да показва спекулирани снимки, водещи повече до смях когато се установи че не са автентични с очакваното. Няма ползва да лъже, но реално всичко отива към ту фарс, именно затова умисъла в действието и защита и постъпките се разминават. Повече прилича на предизвикван на медийно внимание за да се доразгори темата за въвеждане на смъртното наказание.
 Според мен в тялото на Светла има чуждо съзнание, а не просто команди. Това се разбира от анонимни показания.


3.Северина - Тя също участва в защитата на Атанаска. Отново нормално след като всички са готови иначе набързо да я осъдят, без да се замислят какво и как е станало.
Северина играе ролята на помагачка в защитата, но с действията си помага и за разбунтуване на обществените въпроси.

4.Непознат мъж - Според Атанаска, майка й и сестра й, мъжът се представил за Антон Петров ( фалшиво име ). Мнението ми. В операцията по похищаване на детето е участвал мъж, защото трите жени са правели впечатление. Трябвало е персона която няма общо с нещата, така че да се намесва и да остава в сенките. Който й е бил е имал професионални умения и създаването на фалшиви местропрестъпления му е било хоби. Мъжът естествено не е реално лице, а човешко тяло с чуждо съзнание.

5.Жена с черни дрехи тъмни очила - Според защитеният свидетел жената е седяла на пейка близо до мястото където бил Алекс в около деня на изчезването. Впечатлението се е получило, защото жената преди не е идвала. А е ясно че когато наоколо няма така облечени, да се появи жена в черно с тъмни очила, такива неща веднага правят впечатление. Жената една от организациите на антисъществата, вид представител. Обличат се в черно, като тайни агенти и носят ( по-възможност ) тъмни слънчеви или фотосоларни очила, защото ги е страх от светлината. Светлината дразни очите и кожата им. Попринцип такива същества са хората-змии, които в съвремието са познати като вампири, а в древното балканско минало са самодиви, самовили. Тяхната слабост е светлината, предпочитат мрака, защото очите им виждат в тъмното и светят като животински.

6.Хотелиерът и голямата му дъщеря - Те също не са хора, човешки тела със съзнания на антисъщества. Онова което защитения свидетел е видял, момиче вървящо с хотелиера и голямата му дъщеря приличащо на Алекс но с/в други дрехи , уверен съм е била грубата истината за какво се е случило с Алекс.
 Както при случая с Валентина Иванова от Бургас ( Втора Тема ) изчезнала на 15.04.2014, за която представих фактите че смъртта и е контролирана, защото са прехвърлили съзнанието и в детско тяло, за да я отглеждат антисъществата като/за тяхно дете, докато смъртта с удавянето е просто начин да се убие оригиналното тяло за да не може съзнанието на Валя да се върне към предишното си тяло и живот. Същото се случва с всички специфични и уникални деца които уж се самоубиват спонтанно или биват убивани. Същото е станало и с Алекс.
Детето което е вървяло с хотелиера и по-голямата му дъщеря е приличало на Алекс, защото е било Алекс, нейно второ тяло ( клонирано, с някои генетични промени от идеалогията за изкуствено усъвършенстване ). Първото тяло е било убито след като са прехърлили съзнанието на Алекс във второто тяло. Затова видяното момиче е приличало на Алекс, но е било с други дрехи. Това което покъсно е станало - завели са детето при лица от обществото на антисъществата. Където ще я гледат като тяхно дете.

Съмнения отновно:
А] Остава въпроса кой е защитения свидетел. Очевидно лице което е много навътре в ситуацията, защото никой околен не е възвестил за странни видяни неща. Събрали са се около 70 свидетеля, но единствено анонимен свидетел е казал нещо друго, нетипично за случая. Такива неща, нетипични, водят към главни улики за разрешаването на сложните случай. Защото злото се крие в детайлите на които не се обръща внимание. А реално, не е възможно да няма наоколо свидетели на странни неща. Сгради, хора и всеки да не е видял какво се случва, но да бърза да се приключи случая - това не е нормално. Важна е истината, само чрез нея се постига справедливост.

Б] Родителите на Алексанра - Неочаквано е да изразявам съмнение към тях, защото те са потърпевшата страна. Опечалените, съкрушениете, страдащите. Но дори и така, обективността изисква пълно разглеждане на всички потенциални ситуации, заедно с всички участници, независимо какво е привидното им емоционално статукво.
Защото обстоятелствата около родителите и техното поведение е странно.
=Първо - Дъщеря им е на 8г. а те я пускат сама до училището. И тук не дума за обикновенно семейство със средни възможности. Опечатлените притежават добри доходи, имат възможности, могат да осигурят защита на детето си. От което, факта че са оставили детето им само да се прибира до вкъщи, а е първи клас - е безотговорно. Възрастни са, не може да не знаят колко "случайни" изчезвания, убийства и инциденти стават всеки ден.
=Второ - Родителите, или поне майката са си вкъщи. А не знаят какво прави детето им и какво се случва с него. Също интересно, до преди въпросната Атанаска да покаже тялото на полицая, родителите на Алекс сякаш не са имали никаква представа че над тях живее Атанаска. Странно е. Нямат предположения къде да я търсят и нищо странно наоколо да не се видяли!
=Трето - В съда искат обещетение от 400000лв. Не са първите в мистериозен случай искащи накрая солидна сума. Няма връзска със случая. Откъде на къде опечалени родители загубили наскоро единственото си дете, ще искат сума от почти половин милион. Парите за тях явно са по-важни от трагедията! Не е нормално.
=Четвърто - Майката на Алекс се обявява за връщане на смъртното наказание. Абсурдно. Смъртното наказание няма да върне дъщеря й, нещата повече приличат на контролина и прикрита агитационна-реклама за позволение законното убиване да се върне. Тоест, какво защитава всъщност майката, брани паметта на детето си, или защитава нечии други интереси. Залагам на второто, ситуацията е прекалено ненормална, тъжното е че на всички скалъпени неща, хората ще се хванат и ще приемат присърце всичко. А нещата са много по-неприятни от една битова обикновенна ситуация. Злото се бърка навсякъде, а наивните хора подгласят, заедно с контролираните био-роботи.
=Пето - Всеизвестен е случаят на Женя Тодорова 21г. - Варна - 27.09.2012 - квартал "Левски", - убита чрез 77 наръгвания с нож в дома си, без никой да чуе. Убита през нощта, докато родителите и спели в съседна стая. В *Тема Пета*, обърнах внимание на странния факт, невъзможността да убиеш някой с 77 наръгвания и порязвания, без убивания да не издаде нито един вик, или да събори нещо в съпротивата си. Обаче, видиш ли родителите на Женя в съседната стая не чули нищо, спели дълбоко и непробудно! Следователно те също са замесени, контролират ги или по-възможното чрез телата им живеят чужди съзнания.
 Знаеки случаят на Женя, изказвам удивление че родителите на долния етаж, като ги дели само един под/таван не са чули нищо от убийството на Алекс. Абсолютно нищо. Тук не говорим за бункер, а за нормално жилище, стените не са много дебели, а процепите през арматурата поволяват да се чуват доста неща от етажите.


 Въпрос: "- Как се е провело претъплението?"
 Отговор: "- Когато всички персонажи били на мястото си, а сценарият написан, началото било дадено. Антисъществата очаквали да вземат Алекс с помощта на няколко свой съратници от отганизацията. Хотелиерът от "Лагун" играел ролята по доставянето и разпределянето на
откраднатите деца ( Наричам го откраднати, защото преместването им в нови тела, за мен е кражба на природното естествено и следователно е престъпление срещу висшите морални правила ) Те са се възползвали от наивността на детето. В училището участвал *изкуствения преподавател* + *изкуствени вътрешни лица* имащи правомощията да замаскират обстоятелствата давайки и вписвайки фалшиви сведения за присъствието на Александра в часовете. Защото в предположенията ми, Алекс:
1.Приключила е училище по-рано.
2.Тръгнала си е извънредно рано, което ще е замаскирано.
3.Изобщо не е била на училище и всичко е замаскирано.

Роля в постановката ще са изиграли твърде възможно и родителите на Алекс. Защото щом контролираното лице Атанаска е над тях, видно е шанса родителите също да са похитени да е голям. Такъв е метода - първо родителите, бавно се приближават, затягат хватката си около жертвата и подобно на хищник накрая си забиват острите зъби и разкъсват плячката - асимилирайки я за себе си.

Жената с черните дрехи и тъмни очила ( самовилата, или съвременно вампир ) била посредник в организирането на деянието. Работата и била на кординатор. Анонимният свидетел не видял тази жена да общува с майката на Светла, но е очевидно че то също се е случило. Защото майката на Светла не е Светла и чуждо женско съзнания управлява действията и в онези дни. Затова анонимния я е виждал да обикаля около мястото къде е Алекс. Оглеждала е сградата, за да прецени действията които се налага да бъдат извършени за да не забележи никой какво се случва. Част от планирането. Жената с черните дрехи стояла на пейката в изчакване на събитие/действие да се случи според уговореното време. Възможно е да е чакала Алекс да дойде, или Светла, или майката на Алекс.

Действията са изисквали първо да създадът клонирано второ тяло за Алекс. Второ да и сложат чипове на нея и втото тяло. Трето да я настроят и свързажат с устройство като треминал-сървар към глобалната сателитна мрежа, а от там към чипа на второто тяло. Или ако имат възможност директно да я прехвърлят, за което обаче се иска да я сложат до второто тяло и да използват устройството треминал без да минава към глобална прежа. Метода е като при bluethoota прехвърлянето на данни. След тази процедура е следвало само да убият оригиналното тяло, за да не се събуди отново в него. Второто тяло е създадено по-рано, от взети кръвни проби, може би тайни, докато всички са били заспали.

 Тогава има три версии на станалото.
= ПЪРВА ВЕРСИЯ =======
Александра изобщо не е отивала на училище на 10.04.2014.
Тогава всичко се е случило из апартаментите и таванските помещения. Нагласените лица прикрили отсъствието й.
= ВЕРСИЯ ВТОРА =======
Александра е отишла на училище. Тръгнала е рано. Била е отвлечена. А следата от тръгването й прикрита от нагласените лица в училището.
= ТРЕТА ВЕРСИЯ =======
Александра била похитена дни по-рано, малко след като похители родителите й. Няколко дни чуждото съзнание в тялото й, разигравало действията от живота - нормално. Без привличане на вниманието. В конкретния ден 10.04.2014, след приготвяне на уликите, действията и тнк, оставало само да бъде убито оригиналното тяло на Алекс, което в момента било под контрола на чуждото съзнание, за да не може съзнанието на Алекс да се събуди в собственото си тяло. Чужденеца в тялото на Алекс завело тялото й в училището, провело нещата като обикновенно, тръгнало малко по-рано, прибрало се във входа и отишло на мястото където щяло да се извърши убиването на тялото. Това станало в един от апартаментите. Имам основания да мисля че мъжът видян да излиза до автомобила си и да се прибира - може да има общо. Възможно е нещата да са се провели в неговия апартамент и също да е био-робот ( контролиран съсед ).
Да е излязал до колата си, за да вземе телефона който уж бил на Атанаска. Да се е качил до мансардата и да го е сложил в кутията с вода за да са трудно разпознаваеми отпечатъците и епителната тъкан, като преди този момент да го е обработил с химикали.

 В такъв случай, според мен е убит именно в апартамента на някой от съседите. Защото даже и родителите да контролирани, полицията е била там на мястото, от началото до момента когато са започнали да търсят по тавана е минало време. Достатъчно чужденеца контролиращ Атанаска да е получил телефона, за да се сложи в кутията с вода. Логиката на това действие е защото GSM-мите са проследими. Ясно е че остроумните ще пращат ще провеждат разговори и ще пращат SMS-си за откуп навън. Защото ако го пратят вътре в сграта, а туко що са се разтърсили с търдението че Алекс е изчезнала и не се е прибрала - при проверка, логически би се оказало че Алекс се е прибрала много по-рано, което създава допълнителни въпроси, как никой не е видял нищо. GSM-ма уж на Атанаска, най-вероятно е GSM-ма от който е проведен еднократният разговор с майката на Алекс. Да се има предвид че контролираните не знаят че са контролирани. Защото след похищаването са се отървали от GSM-ма на Алекс, взели са само сим картата. За да се проведе еднократният разговор.

 Въпрос: "- Чий глас е отговорил на позвъняването на майката?"
 Отговор: "- Ако се вярва на думите на майката и се приеме че такъв разговор найстина е проведен. От друга страна няма причина да лъже защото една проверка на телефона й би показала провеждан ли е такъв разговор, или не. Та, женският, спокоен глас, казал на майката че никога няма да види дъщеря си - е на жената в черни дрехи и с тъмни очила.".
 Жената не казва че повече няма да я има, а казва никога няма да я види. Тоест че дъщеря й не е мъртва, защото само живите ако са далеко няма как да ги видиш.

Според мен. В апартамента на контролиран, изкуствен съсед се е провело истинското събитие. Този съсед е мъжът представил се за Антон Петров ( всевдоним за персона без име ). Тук версиите са две. Според едната прехвърлянето на съзнанието на Алекс във второто тяло е станало някъде навън, не изключва възможността дни преди това из някоя военна подземна база. Втората версия, случило се е в апартамента на изкуствения съсед. Където са докарали временно устроиството и второто тяло на момичето. След превхърляне на съзнанието на Алекс във второто тяло, тя е останала там в апартамента в полусъснно състояние в която принудително са я държали. А оригиналното й тяло управлявано от чужденец е извършвало до 10.04.2014 всичко по нормално му. Накрая на 10.04.2014 оригиналното тяло е отишло отново в жилището на съседа, той е удушил момичето. Това се е било усетено от съзнанието на Алекс, защото двете тела са били свързани с чиповете. Тя е опитала да се съпротивлява в оригиналното тяло, но не е могла. Удишаването е станало докато тялото е стояло право, след стискане на врата, тялото е паднало на колена в опит да се дръпне. Така се е получило охлузването на коляното ( прясната рана ). Момичето физически е било слабо срещу силата на злодея, затова не е могло да се защити. Падането й на пода по колена, или свличането й е предизвиквало шум. Не е могла да вика, защото са стискали врата й, но е могла да удря, рита, дращи с нокти. Все нещо се е чуло.
 След удуване на момичето, нещата са нагласени. Сложени са двата плика на главата и овитото тиксо. Ей така, за интересност на случая и усложняването му с баластра.
 Но е възможно и нешата да са още по нагласени. Пример е смъртта на Цветелина Стоянова на 17г. от София, която уж се обесила по свое желание на 11.07.2012. Но преди да си сложи въжето изпила чаша със съмнителна синя течност, която според мен е вид отрова парализираща и убиваща нервната система за да спре функционирането на чипа. Вид гаранция че няма по невнимание да съживи след обесването, когато я свалят от там. Та, антисъществата са прагматици, те не оставят нищо на случайността и обичат да се подсигуряват двойно. Затова няма да е изненадващо ако се открие дупчица от игла по тялото на Алексанра и преди да я удушат, да са и сложили някое парализиращо вещество. Хем за сигурност, хем за да и притъпят болката.
 Жената с черните дрехи чакаща на пейката - е чакала, възможно, да и доведът Алекс вече окончателно събудила се във второто тяло след убиването на оригиналното. От там, тази жена ще се прави на нейна майка, или ще я заведе както е видяно при хотелиера и голямата му дъщеря. То е цяла схема на греховна дейност.
 Алекс във второто тяло не е забелязана непосредствено, защото второто тяло е било в други дрехи и с друга прическа.
 От там. Хотелиера и голямата му дъщеря ще отглеждат детето, или ще го доставят на друг. Щом е хотел значи има клиантела. Тук е разковничето в трафика на съзнания.
 Всички основни действия са се провели преди майката да получи SMS-а за откуп / преди да се свърже с полицията.
До малко след идването на полицията горе в мансардата Атанаска контролирана е донагласяла ситиацията, така ще престъплението да се проличи веднага. Тя не е го е правила по-собствена воля. Истинската Атанаска е била като под хипноза-сън. Когато съседа-био-робот е дошъл с тялото ( преди обаждането на майката до полицията, следователно някъде преди 18:00 ) Атанаска е отворила на мъжът, не е могла да не отвори, защото не тя е управлявала тялото си. Мъжът е оставил тялото под дюшека, връщал се е няколко пъти за да донесе другите улики и ги е поставил шеговито на очевидни места, подигравайки се по този начин с разследващите намеквайки им че виждат само каквото е под носа им. Съществото контролиращо Атанаска вече е имало готова версия която да рецитира. Майката и сестрата също контролирани са имали за задача да помагат да версията да се разпространи навсякъде, хората да търсят изкуствени неща, вместо да се замислят каква е логиката и какви са мотивите за убийството. Защото такива няма. Отделно че това води до майката на Алекс да има трубина за да призовава за възвръщане на смъртното наказание. Как съм писал и на други места - чрез събития организирани от антисъществата - те се опитват да управляват бъдещето на хората. Да накарат обществото на приеме строги закони, които няма да помогнат за свободата, а ще я ограничат, защо повече закони, значи повече права за правителството / властта над живота на обикновенните хора. А нима обикновенните нямат право на свобода, това е голям въпрос който в бъдеще ще се превърне в проблемен казус номер едно.

Въпрос: "- По какво се разбира че тялото на Атанаска е управлявано от чуждо съзнание, а не че просто са и програмирали мозъка да рецетира версиите?".
Отговор: "- Защото е променила показанията си в ход на делото. Това няма как да се случи ако повтаря заучени фрази по своя воля. Заученото е едно, променените показания са друго. За да и дойде ново на ум, следователно нещо от друго място пуска данните. Няма от къде другаде. Атанаска в съда и покрай медийте е наобиколена и наблюдавана.".

Кукли-пионки навсякъде.



ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Пазарджик - 12.01.2015 - 33г. Татяна Стоянова - застреляна

=====================================================================================
________________________________________________________________________________________________
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

________________________________________________
Факти:

- Отговорна, скромна, честна, силна ( според нейна приятелка )
- "не правила компромиси и била готова на всичко за правдата".
- Единствено дете в семейството.
- Работа като началник на кабинета на пазарджишкия кмет
- Застреляна с 6 куршума, според втори преглед.
- Оръжие на убийството, пистолет 9-милиметров
- Купила апартамент в нова кооперация на ул. "Д. Греков" в Пазарджик, за 40000лв. докато реалната му цена била към 60000евро според специалисти.
- Запознати твърдят, че Татяна Стоянова е купила новото си жилище с кредит в размер на 180 хиляди лева.
Лъскавият й джип пък бил втора употреба и според специалисти е на стойност около 20 хиляди лева.
- Няма данни Татяна да е била заплашвана.
- "Татяна Стоянова била несемейна, но имала приятел, който я посещавал в дома й отвреме-навреме. Това заявиха пред БЛИЦ хора от Пазарджик, близки до убитата."

___
Тяло:
- Сигналът за намереното тяло е подаден в 18:40ч.
- Убита на връх именния си ден пред кооперацията, в която живее в Пазарджик.
- "Минути преди фаталните изстрели да проехтят пред кооперацията на Татяна, тя празнувала заедно с останалите общински служители.Татяна Стоянова имала резервация за ресторант, където възнамерявала да отиде малко по-късно."
- "Констатирано е, че Татяна Стоянова е простреляна на входа на гаража си, след като е паркирала автомобила си и се е насочила към входа на жилищната кооперация, в която живее."
- "Неизвестният убиец я е причакал да слезе от джипа си и е стрелял от упор в нея. Още първият куршум – в челото на младата жена, се е оказал смъртоносен, но въпреки това нападателят продължил да стреля в сърцето и стомаха й. В тялото на жертвата са открити общо пет куршума."
- Единият куршум излязъл от тялото по необичаен начин.
- Всичките изстрели по Стоянова са фронтални от близко разстояние.
- Първите 2 куршума попадат в стомаха, третият - в сърцето, а четвъртият е влязъл през скула на лицето, след което през шията е навлязъл в областта на гръбначния стълб и е излязъл през кръста.
- Доказано е, че по тялото на убитата има общо шест куршума, по главата и в областта на гърдите. Това е било установено при вторичния оглед на трупа, при който са описани и фотографирани огнестрелните рани.

___
Оръжие и гилзи:
- Намерени на местопрестъплението, пистолет 9-ти калибър, 1 засякал патрон и пет гилзи от 9 милиметров.
- ( съмнително ) "На една от гилзите има отпечатък."
- "Засеклият патрон от пистолета на килъра бил намерен по-късно от криминалистите при обстойния преглед на местопрестъплението."
- На гилзите се натъкнал патрулният екип, първи на мястото, "след подадения сигнал до 112."
- "Куршумите, пронизали тялото на Татяна Стоянова, са били изстреляни от газов пистолет. Той е бил приспособен за бойно оръжие. Куршумите, изстреляни от него, не могат да бъдат сравнени, тъй като липсват следи за сравнение, поради гладката цев на оръжието."
- "Говорителката на Окръжна прокуратура Пазарджик Снежана Стоянова опроверга и разпространена по-рано информация, че върху една от гилзите, открити на местопрестъплението, има отпечатъци."

___
Уж мотиви:
- "Намерени 3 плика с пари при обиска на жилището на Татяна Стоянова. Общата сума е 4500 лева. Единият от тях е носел надпис „Татяна”, на други било написано само „Т”. На трети е било написано 1500 лева – точно, колкото била и сумата, намерена в него."
- "Парите едва ли са от заплати, защото община Пазарджик превежда възнагражденията на служителите си по банков път, коментират запознати с разследването. Ако са лични спестявания, събирани в продължителен период от време, Стоянова едва ли ще надписва пликовете с името си."

___
Интересно:
- Макар районът да е оживен, никой не чува изстрелите. Смята се, че убиецът е ползвал заглушител.
- [Статия на 23.01.2015] Според полицаи, многото изстрели може и да са с умисъл за объркване на разследването.
- Работи се по версиите икономическо, политическо убийство или по лични причини.
- Съученичката на кметската съветничка Вили Христова, е убедена, че в основата на трагедията стои нещо, което тя е научила малко преди да бъде убита.
- "Не са установени очевидци на деянието. Не са установени и лица, които да са чули изстрели или други необичайни шумове. Сигналът на телефон 112 е подаден от съседи на убитата, около 18,40 часа на 12.01.2015 г., които са видели тялото, докато са се прибирали към дома си."
- "...били разпитани над 10 души. Всичките те са били в жилищната сграда към момента на убийството и в района на жилищния блок, каза Божилов."
- "Независимо от версиите, нагласата на хората в града към показния разстрел на Татяна Стоянова е ясна – те не са изненадани. Защото в Пазарджик отдавна се чудят и никой не може да си обясни как общински служител със заплата от 750 лв. може да има разходи от порядъка на 10 000 лв месечно, да обитава луксозен мезонет от 150 кв.м в центъра на града и да кара нов джип за над 50 000 лв.
Въпросът на съгражданите й е - откъде са тези пари и това ли е цената, която тя плати за стандарта си на живот."
- Има три камери около близкия периметър.
- "Преди дни криминалисти прегледаха записите от трите видеокамери до мястото, където бе убита Татяна Стоянова, но на тях не се вижда убиецът."
- "Не виждам какво трябва да направи човек толкова, за да го убият с пет куршума като куче. Няма такава причина за мен”, обясни Попов."
- "На въпрос, възможно ли е работата в общината да е станала причина за убийството, Тодор Попов коментира, че Татяна Стоянова никога не е била решаващ фактор за каквото и да било в общината, тя просто е координирала дейността между всички звена и е водела комуникацията на общината с медиите. Той поясни, че няма информация тя да е получавала заплахи за живота си."

___
Заподозрени:
"Няма заподозрян за убийството на Татяна Стоянова - началник на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов, каза говорителят на пазарджишката окръжна прокуратура Снежана Стоянова. Към момента няма и основна версия за показния разстрел."
- Прокурор Стоянова е категорична, че тиражираното твърдение, че Татяна Стоянова е застреляна от сръбски гражданин не отговарят на истината. Тя не потвърди информацията за намерен отпечатък върху един от патроните. Единствено е уточнено оръжието, с което е стреляно - сигнално-газово, но преработено за стрелба с бойни патрони, най-вероятно с корпус на „Макаров“ и със заглушител. Към момента не може да се каже дали извършителят е професионалист или аматьор."
- Кметът Тодор Попов вече е разпитан, като човек от близкото обкръжение на Татяна.
- Говорителката на Окръжна прокуратура Пазарджик опроверга и твърденията, че килърът на младата жена е сръбски гражданин.

___
Съвпадения:
- От твърдението че нещо чула което не трябвало, съвпада по смисъл с анализирането което изведох от случая с Атентата в Шарли Ебдо и разказа за наградения малиец. Той затворил шестима в фризер, което уж ги спасило от терориста, но според мен логически така се създали условия за да се проведе таен разговор ( нещо което не трябвало да чуват ) Общото е - антисъщества.
- Със случая на семейната двойка убита на улицата, притежаващи строителна фирма.
- Очевидни улики, оставени отговоре, съвпада със случая на Атанаска.

___
Твърдения:

- [Статия На 15.01.2015] "Жестокият разстрел на Татяна Стоянова е класическо убийство от страст, заявява експерт пред в. "168 часа". Големият брой изстрели и начинът, по който е извършено престъплението, показват, че най-вероятно силен личен мотив е довел до прекомерната агресия."
- "Щом убиецът гледал в очите жертвата си, преди да я застреля, е една от сигурните следи, че престъплението е извършено за отмъщение."
- "Последният, пети изстрел, е в челото на Стоянова и засяда в тила. Петте последователни изстрела са направени в рамките на няколко секунди и са групирани, което говори за професионални умения на стрелеца"
- "Експерти по балистика смятат, че е по-вероятно патронът да е засякъл още в началото на стрелбата срещу Татяна."
- "В този случай на убиеца са му били необходими повече от 2-3 секунди, за да презареди оръжието си и да започне да стреля. Предполага се, че жертвата му е била стъписана и в стреса си не е могла да реагира за такъв кратък период от време."
- Слухове за любовна връзка м/у кмета на Кметът на Пазарджик Тодор Попов и убитата.
- Била шарлатанка.
- Живяла в невиждан лукс.
- Била скромна според приятелката й Вили Христова
- Не става ясно дали убиецът на младата жена е бил професионален килър или аматьор.
- С огромното влияние което Татяна придобила в средите на политиката и пазарджишките сделки, тя станала рискова за тамошните престъпници.
- С поведението си и ролята си в Общината, Стоянова е засегнала сериозни бизнес интереси, най-вече в областта на обществените поръчки. Мистериозни фигури на крупни бизнесмени от Близкия Изток се появиха през този мандат в Пазарджик с цел да инвестират в големи обекти. Някои от тях успяха. Други НЕ и изглежда дълбоките води, в които е нагазила общинарката са се оказали смъртоносни.
- Интереси на някой партии, като ДПС, вливане на много пари, неиздължености и тнк.
- Убийството е поради любовни проблеми.
- "Разследващите разстрела на секретарката на кмета на Пазарджик са убедени, че спусъкът не е натиснат от българин. В хода на разследването е установено почти на 100%, че мъжът, застрелял младата жена е сърбин, при това професионален наемен убиец. До тези изводи органите на реда стигнаха след като изследваха сцената на местопрестъплението и намерената там гилза с отпечатък."
- "Тезата че убийството на Стоянова не е свързано с работата беше изказана и от кмета на Пазарджик Тодор Попов. На брифинг за журналисти и видимо развълнуван, той каза, че Татяна Стоянова била много добре професионално подготвен и отговорен човек.".

__________________________
Анализ на случаят:
=======================



Трагедията на Татяна предизвика общественото внимание. Създаде предпоставки за творене на всякакви доводи и версии относно убийството й. Като всички се отличават с елементарна битова равносметка в която сякаш нечии обществен, или личен интерес се опитва да изманипулира мястото на разсъжденията и посоката на заключенията за умисъла на убийството й. Трагедията стана сензация, както става много случай на убийства. Медийте имат нужда от сензации, журналистите трябва да пишат нещо, за да печелят. А хората със скучно ежедневие, или стаен гняв поради лични ползи, имат нужда да коментират и злословят. Странно, но преди нещо лошо да се случи, за тази жена нищо особено не се е говорило. А след, навсякъде се изписват пикантни подробности за живота й. Което е безсмислено, защото никой освен нея, не е знаел какъв всъщност е личният й живот. Интригите са начин медиите са запълват статийте си, но данните за интриги винаги са съмнителни и повече към ту - измислени. Интриганството е цяло писателство, така се преписват всякакви неустановености на престъплението. Междувременно фантазиите и интригите стават цяла планина и накрая от суровите факти на трагедията - не остава нищо. Заринати, потъват в небитието. Хората не обръщат внимание на важното, а вземат всичко. Това е грешно, всеядността не дава предимства, ненужното взема повече място от нужното. И ако не можеш да направиш разлика, потъваш в заблуди и илюзии - в който спасение няма.
Започвайки с тази заблудителна част на медиите, продължавам към същественото. Анализа на случая Татяна, изисква по-внимателен оглед, защото данните са много, но всички се отнасят за едно просто действие. И ако се разгледа на бързо, ще бъдат пропуснати смислови характеристики помагащи да се отговори на въпроса, за какво се случи това убийство.

ЕДНО = Тялото = Според основните факти, Татяна е убита от 5-6 куршума, от които един засякал. Относно убиеца не се знае нищо конкретно, не се знае професионалист ли е, от лични въжделения ли е извършил убийството или има нещо друго. 2 куршума в корема, 1 в сърцето, 1 близо до скулата на лицето прокаран по нетипична траектория и 1 в главата през челото. Според данни, от втори преглед е намерен шести куршум в областта на гърдите.
 Твърденията са че убиеца е стрелял първо в главата й, а покъсно е произвел другите изстрели. Това съждение е дадено, заради навлизащите интриги за любовни проблеми, както емоционално-гневно убийство. При становището убийството преднамерено се разглежда от гледната точка на емоционално и затова редът в появата на огнестрелните рани се взема за начало - директният убийствен изстрел в главата. Втората причина да се отсъжда по този начин е липсата на свидетели които да са чули нещо в нощта на трагедията. Предполага се че щом никой не е чул, освен използване не заглушител, се е започнало с убийствения изстрел, така че жертвата да няма време да извика.
 В оповестеното становище приблизително има смисъл, ако се приеме че изстрелите са ставали бързо, необмислено и последните изстрели не са били в корема. Защото, ако е искал да я убие моментално, има два избора, да стреля в главата й, или втори избор - да стреля в сърцето й. Като втория ще доведе до мигновенната й смърт. Докато втория в главата, може и да доведе до рефлексен кратък вик, или друго действие което да остави тялото в странна поза.
В такъв случай, ако се приеме че след първия изстрел убиеца си е свършил работата, се оказва че няма логика да продължи да си хаби патроните. 1 куршум стига за да я убие. 6 са прекалено много, след като с първия я е убил категорично. Затова медииното разпространено становище, според мен е несъстоятелно.
 Другото становище че началният патрон е заседнал и се е наложило да презареди за 2 секунди. Превръща историята в неорганизиран театър. За време едно презареждане жената е можела да отреагира. Примерно, както е носила чантата си, да го удари през главата с нея, колкото да го зашемети, разсее и да избяга. Или да му избие оръжието от ръцете. Това са все неща които тя е можела безпроблемно да стори. Жената е била на 33г. млада, подвижна, можела е да се справи. Всеки нормален за време едно презареждане, няма да стой и да чака, а ще се защити. Примирението по този въпрос и отвръщане че Татяна е била стъписана - е прекалено наивно и несериозно. Колкото и да си стъписан, осъзнавайки че от действията ти зависи живота, естествено че няма да се оставиш и ще предприемеш действия. Нека не се пропуска, тук говорим за зряла, силна, отговорна жена. Каквато и да е била факт е че се справяла с живота и е имала достатъчно задачи за решаване, като същевременно се е справяла добре с живота си. Следователно щом в живота си не е била слабохарактерна, то не може да се очаква че и при реална ситуация застрашаваща живота й ще бъде слабохарактерна.
 Мнението ми. Редът на изстрелите може да се разгледа по друг, много по-логичен начин. Тогава действията придобиват смисъл и случилото се не изглежда като проява на емоционалност, нито неопитност. Убиеца е имат търпение, познавал е графика на Татаяна, може да е бил поръчков, но поръчковия не би създал нестандартна огнестрелна рана. Щеше да стреля направо, чисто и без много да му мисли. А че е разполагал с данни за нейния график, се разбира защото едва ли е чакал дълго да се появи. Всеки убиец е наявно че първо от което се налага да се пази е - свидетели. Ако се застоява дълго на едно място, шанса да бъде видян, дори от наблюдател на отсрещна сграда - се увеличава. А дори един свидетел, може да забележи нещо във вида му, или действията му, което да се окаже разкриващо, или да доведе до разобличаване на убиеца по време на разследването.
Така, убиеца се е приближил горе-долу по-времето когато се е очаквало прибирането на Татяна. Стъмвало се е, или е било привечер но достатъчно тъмно за да се приеме за нощ. След прибирането на колата в гаража, Татяна е излязла за да затвори гаража и да се прибере вкъщи. В този момент убиеца вече е стоял близо до нея. Достатъчно приближен, приближен за да не е нужно да бъде професионалист. От близо всеки изстрел е професионален. Той е насочил оръжието си гърба на Татяна, или е направил същото до фронтално. Изискал е от нея да се обърне и да коленичи ( но може и да и е казал да влезат вътре ). Тя не се е подчинила. Което е довело до изстрел. В резултат на което е паднала на колене.
 За да се случи, логиното действие изисква първите изстрели да са в корема, така че да падне на колене. Единствено факта че при тях Татяна би извикала - води до
извода че за да бъдат изстрелите в стомаха първи, се иска нещо да спира виковете й. Съвременно е видно че единият изстрел е на необичайно място, през скулата на лицето и е излязал от кръста й.
 Въпрос: "- Как се разрешава сложният парадокс на изстрелите, защо ако коремните са били първи не е имало викове? И защо лицевият е от към скулата надолу?".
 Отговор: "- Убийството е необичайно, защото убиеца е можел да я елиминира на много други места, имала е имен ден, щяла да да ходи на ресторант. Тоест толкова други начини да я убие и места. Но е избрал точно пред дома й. Явно защото е най-лесния начин, вместо да дебне къде е, да дойде сама. Единия начин, типично насилнически, убиеца да е силен мъж, да е бил достатъчно близо до нея. Сграбчвайки я, да е притиснал ръката си на устата й. Да е произвел двата изстрела в корема й. Татаяна бавно да се е свлякла. Той да е продължавал да я държи. Което би се случило по-лесно ако са двама мъже. Един да я държи, един да стреля.
 Втори начин предполага сграбчайки я с насочен пистолет да я е накат да си сложи маска на лице с която виковите и не се чуват. Тогава се разбира защо е стрелял през скулата на лицето, а не както по филмите през устата й. Защото ако е имала сложена маска, лицето й е било пепречено и за да усети студенината на пистолета го насочил към оголеното място при скулата на лицето. В този модел - убиеца си е позволил да стреля първо в стомаха й. Карайки я да застане на колене. После е хванал главата й, повдигнал е брадичката й така че да го вижда, насочил е оръжието си към скулата й - произвел е изстрел. После още един в главата и накрая два в гърдите, един от който в сърцето.
 Трети начин, успял е да я принуди да коленичи, защото е всявал респект в нея. Тя е била уплашена. Той я е хванал, повдигнал е главата към себе си, насочил е дулото на пистолета в скулата й - стрелял е. После два пъти в корема, веднъж в главата и два пъти в гърдите. В този ред защото изстрелът в сърцето е краен, след него няма нищо. Така че с него завършва, един вид убийствено милосърдие, за да не кара жервата си да страда нито секунда повече. Така че последните 2-3 изстрели са станали един след друг бързо.
 В редът на огнестрелните рани има голямо значение. А когато са направени приблизително бързо, редът е просто предположение основаващ се на мисленето на разследващите в момента в който са имали нещо наум. Спрямо това наум, те съпоставят моментите в случая, както им се струва. Разбира се, така се създават решения, но важно е тези решения да са истински, тоест да не са повърхностни погледи. Защото истината не е повърхностна, а реалността е усложнена в детайлите.



ДВЕ = Оръжието и уликите = Намерени са/установени са:
- Пистолет 9-милиметров калибър
- 1 засякъл патрон ( забелязан покъсно при обстойният преглед на местопрестъплението )
- Пет гилзи ( възможно и шест, защото покъсно се установяват 6 огнестрелни рани )
- Твърдение че върху една от гилзите има отпечатък, покъсно опровергана версия от говорителката на Окръжна прокуратура Пазарджик, Снежана Стоянова.
- Липса на нарези по куршумите, тоест непроследими куршуми. Вмъкване на твърдение че са изстреляни от газов пистолет с заглушител.
- Намерени три плика с пари. Единият с името Татяна, вторията с "Т", третият с "1500" отгоре.

 Въпрос: "- Какъв вид е метропрестъплението?".
 Отговор: "- Престъплението се разрешава чрез разследване. Разследването е метод на проверка базиращ се на грешките, пропуснати от извършителя на престъплението. Защото без грешки, извършителя не може да бъде заловен. Следователно за всяко метопрестъпление е очаквано и изсквано да са допуснати пропуски от извършителя. Но тъй като става дума за разследване, а не просто за събиране на улики, то очаквано е пропуснатите улики да не са прекалено лесни за намиране. Разследването не е само вземане, то е разсъждения въз основа на намерените улики и съществуващите факти. Ако едно разследване е просто вземане на уликите и казване на очевидното за тях - тогава разследването не е разследване, а най-обикновенно описание.
 В случая, оставените улики са не са били трудни за намиране, съществуването им трябва да бъде описано като - прекално очевидни, някак нагласени. Защото убиеца ги е оставил по лично желание, доказателство за което, имал е разсъдък да н оставя следи по куршумите, а е допуснал да остави гилзите, пистолет 9 милиметров и даже 1 засякъл патрон. Всички данни с които разследващите оперират за/в разрешаване на мистериозното внезапно убийство, са оставени от убиеца по негово собствено решение. Както убиеца ( неустановен пол, но е по-предположимо да е мъж, за да има силата да възпрепятства Татяна да извика и да се съпротивлява, а останалото е просто момент на изненадата ) е имал търпението на изчака в подходящото време Татяна, да се справи с нея, докато е било от начална нощ, към зазоряване, така е нямало проблем да събере всички гилзи и да не остави пистолет. Защото е нямало причина да бърза, никой не го е гледал, свидетели-съседи са подали сигнал в полицията след като са видяли безжизненото тяло на сутринта. Тогава убиеца е имал предостатъчно време да премахне всяка следа от същестуването си на мястото в момента на престъплението. Но по *щастлива случайност* убиеца с идеален план за убийство оставя гилзи и пистолет. Действието не може да се приеме за грешка, а замислено. По гилзите е нямало отпечатъци, убиеца е взел предварителни мерки и не е правил грешки. Нямайки никакви притеснения се е отървал от гилзите, от една страна защото му е било все тая къде ще бъдат, от друга се е досещал че така ще подсили наблюденията на разследващите за непроследимостта си. Когато намерят непроследимите куршуми и непроследимите гилзи, ще *ударят на скала* и разследването им няма да стигне до никъде. Пистолета е оставен по същата причина, по него е нямало нищо специално, нищо даващо представа кой може да е убиеца. Остави така, нагласените улики просто създават работа на полицията, от там предизвикват медийното внимание и водят до изписвания на множество теми относно убийството с което общественото внимание се държи под контрола на убийството. Защото хората четат какво се случва и ще прочетат как за пореден път нищо не се постига.
 # За N-ти път извършено престъпление остава ненаказано. A това може да се нарече стратегия, манипулираща хорските убеждения и постепенно водеща хората до състояние на негудование и омразничество срещу системата на управление. То пък се превръща в скрит гняв, които ще се обослови при поява на буря която да размъти сегашните властови практики. А когато това се случи, хората ще лесно ще се съгласят на приемат една нова форма на управление - което практически помага за въвеждане на -> НОВ СВЕТОВЕН РЕД. Дори в най-обикновенните престъпление, когато започнат да се случват често - очевидно че не е случайно и се работи по съзнаване на сложна манипулация обхващаща не само решаване на проблеми за лоши интереси, но и настроика на общественото единомислие. Защото на един ден мистериозно убийство, без решение. На друг ден, второ убийство, също без логично решение. На трети - пак. На четвърти - отново. Очевидно е, накрая хората ще искат друго, защото ще им омръзне да живеят във всекидневен страх и мафия. Това създава причини за бъдещи размирици и конфликти, както много други световни манипулации. Престъпния свят в една държава, е просто вътрешен конфликт на интереси, превърнат във вътрешна манипулация и водещ накрая до унищожение на предишните разирания и желания на обществото. Начиниъе една държавна или световна система, ред, закон - да бъдат унищожени са много. Но създаване на престъпления е близкия до хората начин, защото една е реакцията на човек докато чете какво глобално се случва, друго е да чете за убийства в съседния или собствения си квартал. Желанието за оцеляване, инстинкта, променят преценката на индивида и отношението спрямо случващото се. Ако до преди, четейки за далечни косвени неща в друга държава, индивида е изказвал възмущение, но не и сериозност. То след ежедневния прочит на случващите се мистериозни смъртни случай навсякъде около околността, мястото къде живее и се числи - индивида приема всичко сериозно и се замисля какво да прави. Тогава при появата на предложение нещо да се случи, индивида ще избере предложеното, надявайки се че новото ще промени обстоятелствата и ще предложи по-добър живот. От действията се извършва установяването на нов ред, по строги закони и в последствие ограничаване на човешката свобода. Което много хора наивно, с хора биха приели в началото, докато не попаднат в капана на задължения живот и разберат че са се вкарали в далеч по-лоша ситуация, тъй като чужди неправилни интереси за власт и контрол - има навсякъде.".
 Въпрос: "- Как си обесняваш уликите? А началните получени при разследването данни?".
 Отговор: "- Умишлено оставен фактор, за да има какво, разследоващите да разследват.
1.9 милиметровия пистолет - име на класическо оръжие за убийства, често използвано в касови филмови сюжети. При поизнасяне името предизвиква асоциация с огнестрелно оръжие, а не газово. Според данните се прави заключение че куршумите са изстреляни от пригоден за патрони газов пистолет с заглушител. Само докато се чете определението се създава впечатление че полицията има доказателства за този довод. Но намерения пистолет е 9 милиметров, тоест не се казва 9 милиметров преправен газов пистолет, казва се само - пистолет 9 милиметров. От което е невъзможно да се твърди каквото и да е. Защото очевидно че с 9 милиметров се се има предвид класическо огнестрелно оръжие. Тогава възниква почудата къде е упоменатия газво пистолет преправен за патрони?! Така се разбира че дългото определение - *газов пистолет, преправен за патрони с заглушител* се базира повече на стъкмяване към всеизвестните странни обстоятелства на престъплението, отколкото към наличните факти.
  Първо - От факта че куршумите нямат нарези и са непроследими. Се стига до извода че задължително са изстреляни от газов пистолет, преправен на огнестрелно оръжие.
  Второ - От факта че нищо не се е чуло, се слага задължението да е използван заглушител.
 От Първо и Второ изниква определението за усъвършенствания газов пистолет с заглушител. Като се има в предвид че заглушител на местопрестъплението не е открит. Така се появява следващия логичен въпрос, чие е намереното оръжие?!... Защото не върви убиеца да си оставя оръжието, което се назовава не като газово-преправено, а като за класически 9 милиметров и то без заглушителя който му е предписван че е ползвал, но никой не го е видял реално. Такъв пистолет с заглушител - очевидно липсва, тогава излиза че всичко е само предположения. Каквото и да е ползвал убиеца, не го е оставил, довод доказващ че убиеца е стриктен и не прави случайни грешки. Оставеното е за играта с медийте, полицията и обществото.
2.Намерен и опроверган отпечатък по една от намерените гилзи - първоначално изведено като факт, покъсно отречено. Предизвиква странност. Не е възможно да се появят данни за намерен отпечатък и само след малко време, да се каже че отпечатък не е имало. Полицията и медиите говорят прибързано, но дали има или няма отпечатък няма как да се сбърка.
 Ако е имало отпечатък, то явно след това са решили да не споделят доказателството и са казвайки че няма. В случай че отпечатъка е съвпаднал с лице което играе голяма обществена роля и има власт.
 Или ако е нямало, но са се объркали, то ще е много неопитно изказване, имайки предвид че каквото има се вижда, каквото няма - просто го няма. Значи или има доказателства, или няма, не може да има и полсе да няма. А пък медиите макар да са контролирани в много отношения и да представят на хората само което е позволено да се разбере, боравят със сведения получавани от вътрешни лица, често под вида на слухове. Странно ще е някой вътрешен от разследващите да е казал/а че има отпечатък, да се напише в почти всяка статия и изведнъж да се оповести че отпечатък няма. И това ако не е експеримент с медиите и гражданите?! Говори се и се пише едно, покъсно се говори и пише друго сякаш първоначални нищо не е казвано. Мисълта, разумните трябва да забелязват остоятелствата покрай медиите и променливя характер на споделяните данни, защото оказва се никой не зачита думите и не мислят какви данни получава обществото. Дават им едно, после друго - досущ на историята за топлия хляб и голяма опашка от чакащи. Само че тука, когато хляба свърши казват че има хляб, а когато има - че няма.
 Със сигурност ясно е че даже и наистина да е имало отпечатък по гилза, то няма да е отпечатъка на убиеца. Защото щеше да има и на всички други гилзи и по оръжието, както и места от местопрестъплението. По същия начин, както гилзите са подхвърлени, подхвърлен ще е и отпечатъка. В случай че има такъв, ще е или на Татяна, на някоя изчезнала пресона от преди време, или на влиятелно лице. Като очаквано ще е поставен нарочно. Примерно, след като убива Татяна взема гилзата и я слага между пръстите й, симулирайки че я е държала. Същото се отнася и за мистериозно изчезнали, които всъщност са убити и се труповете им се появяват овъглени в други случай, или почти неразпознаваеми. Ако вземе отпечатък от друг, не е трудно да го наложи където иска. Да се снеме отпечатък от гладка повърхност - при много условия стига използването на обикновенно тиксо, а отпечатъка може да поставен на друго място пак с тиксото. Внимателно добавяйки микроскопични епители взети от нечии проби къде ли не. Така може да се симулира всичко.
Достатъчно е да накараш някой да пипне гилзата, да я докоснеш до нечии пръсти, или ако убиеца е имал достъп до чуждо оръжие, да е взел един от патроните на който е имало отпечатък, за да го използва и подхвърли в местопрестъплението. Тоест очевидните доказателства в нагласено престъпление винаги са съмнително. Така ако се съди за престъплението по тях, заключенията ще са нелогични и непълни. От където става ясно че пътят към разрешаване на случая е в разсъждението над въпроса "защо се случи убийството" и внимателното проследяване на фактите които не могат да бъдат опровергани.
 Иначе, ясно е че ако е имало отпечатък но е бил идентифициран с видна личност, уликата ще бъда потулена изведнъж. Обаче, на който и да е, то ще е пак компромат поставен за да разбунтува обществето и да го накара да се откаже същестуващите права, за да приеме по-ограничена тяхна версия ( за общата защита и от загриженост за всички ).

3.Засеклия патрон - Технически, думата "засякъл" отнесена за *патрон* е за свършеното действие - *засече*, случващо се вътре в огнестрелното оръжие при опит за въпроизвеждане на изстрел. Това отношение предполага че патрона засече в оръжието, а намереното оръжие е 9 милиментров ( казано без придавки, като класическо огнестрелно, а не газово-променено ). Но наред с *засякъл* се употребява и *презаредил*, с което разследващите считат че оръжието на убиеца ( газовия пистолет ) е засякъл, убиеца е презаредил. От което патрона се е намерил на земята. Тоест, пореден факт как се извеждат доказателства за нещо които ги е нямало. На местопрестъплението е намерен неупотребен патрон, по някаква причина от патрона са си направи извода че е засякъл и затова убиеца не го е използвал. С извода, те предполагат че убиеца е бързал. Този и първия извод са несъстоятелни. Логически погледнато убиеца е нямал причина да бърза, взел е мерки, не е привличал внимание. За да стой там е бил категорично сигурен че няма да бъде видян, в противен случай щеше да причака Татяна другаде, имал е такава възможност.
 Следователи са излезли с версията че засеклия патрон е начален и после е презаредил. Но от един патрон на земята, не може да се разбере начален, краен, или засякъл е. Външно се забелязва как се борави с всякакви изводи - сякаш изсмушвани от пръстите, защото по няколко бегли факта, явно е че не може да се скалъпи цяла версия. Така е лесно, но убиеца ще се е досетил за подробностите много преди следователите ( като извършител )
 От горното имам предвид че намерения неизползван патрон, не е задължително да е от засечка на оръжието. Намерен извън оръжието, доказва или че мъжът е презаредил, или че ситуацията е друга и патрона е паднал на земята по друг начин. Факта че не е намерен засякъл в оръжието - показва поне един категоричен факт че неупотребения патрон не е последен от желаната бройка за изстрелване и не е причината убиеца да спре да стреля. Счита се че неупотребения патрон принадлежи на убиеца, явно защото съвпада с намерените гилзи, които ппо брой съвпадат с броя на огнестрелните рани. Разбираемо защо е прието, но не винаги големият брой пасващи си улики и числа - са конкретен факт за обосноваване на тяхното единодушие в начина им на възпроизвеждане. Различия и отклонения от стандарта се наблюдава винаги когато нещо е нагласено, или пуснато нарочно в прекалено очевиден начин, при който мисленето става ненужно, а всичко се тълкува и разбира повърхностно - както е дадено.
 Попринцип ситуацията може да бъде представена по съвсем друг начин. Примерно, намереното оръжие 9-милиметров, да не е на убиеца, а да е Татаяна, която да е опитала да се защити. Прибирала се е, нормално както се прави, трябва да е носила чанта. Тогава не може да не се предположи че оръжието може да е нейно. Убиеца да е тръгнал към нея. Тя да го е усетила и да е извадила
пистолета. В паниката си да е отила да сложи зареден пълнител който е държала отделно, или патрони. Но убиеца е бил прекалено близко хванал я е. Избил е пистолета от едната и ръка й патрона от другата. А съвпадението между патрона и гилзите да се дължи на простия факт че убиеца е ползвал същия тип патрони, понеже са често срещани, или пък изборът му да се е корял в наблюдението че Татяна е имала пистолет с такива патрони. Да е взел същите за да създаде объркване в случай че се стигне до предположението че намереното оръжие може да е на Татяна и да е било нелегално ( нерегистрирано, жената е разполагала с връзки, влияние, не е изключено да си е поволила негално оръжие ).
 Предлагането на тази ситуация обяснява намерените категорично присстващи факти, защото реално един планиращ убиец, никога няма да остави оръжието си на местопрестъплението. Примерно, поръчковите убийци и лудите, се привързват към оръжието, подобно на сантиментална ценност която им е помагала много и на която се доверяват. И така. Убиец с добър план, да остави гилзи - нормално. Убиец с план, да остави пистолета си - нелогично. Убиец с план, да си остави отпечатъка по гилза - абсурдно.

4.Намерените три плика с пари - намерени по всяка вероятно едни до други. На пликовете се гледа с нескрит интерес и неразбиране, защото присъствието им на местопрестъпление с нищо не помага за разобличаване на убиеца. За тях се създадоха всякакви версии - били подкуп за някой, заплати, събрани средства за нереализирана дейност, заплащане за мълчанието на Татяна и тнк. Общи приказки, версии който нямат и не носят сериозни доводи в полза на случая.
 Главно, парите не може да са за Татяна, защото на един от тях пише "Татяна", а приковете са три. Ако нещо е за нея, няма причина да го държи в плик с името си. Заключението на което е - пликовете са оставени от друг.
 Не може да са подкуп, защото Татяна не би подготвила подкуп за себе си в плик с името си. Абсурдно е. А ако е влизал друг да ги остави, единствения друг ще е убиеца. Убиеца няма смисъл да оставя подкуп за Татяна, след като я е убил.
 Пликовете гарантирано са отхвърлени и като заплащане, защото... "...община Пазарджик превежда възнагражденията на служителите си по банков път, коментират запознати с разследването...". Така оказва се, парите нямат общо с нищо обикновенно което може да бъде предположено. А относно мълчанието на Татяна, явно не е имало време да го купят, след като са я елиминирали. Пликовете са оставени в дома на Татяна, малко преди или малко след като е била застреляна.
 Въпрос: "- Защо пликовете са три и са на очевидно място?".
 Отговор: "- Оставени са нарочно. Идеята на убиеца е била да ангажира вниманието на полицейските следователи и медийте към трите плика. Убиеца е знаел че първото предположение ще е повърхностното, че парите в пликовете са свързани с Татяна и тя е замесена в нещо лошо което е правила. Такива определения след нечия кончина веднага възникват, сякаш за да се изписват купища страници за жълтите вестници. Общите неща, измислиците, нямат никакво значение, затова отсявам само суровите и твърди факти. Пликовете за три, защото темите към които убиеца иска да ангажира вниманието са три. Те са имената на трите плика - "Татяна", "Т" и "1500". Парите в тях нямат голямо значение, важни са имената и разположението на пликовете един след друг. [ ЩЕ ОБСЪДЯ КАКВО ОЗНАЧАВАТ ПЛИКОВЕТЕ МАЛКО ПРЕДИ КРАЯ НА АНАЛИЗА ] Убиеца отправя послание, доказващо че убиеца не е обикновен. А е опитетн играч, не убива за забавление, а за да създава проблемни казуси и да премахва нежеланите индивиди и лица. Каузите които създава са адресирани за онези които ще търсят какво се крие зад пъзела който убиеца е оставил. Наричам го пъзем - понеже използването на три плиска с три имена и три порции пари общо - 4500лв. Е загадка която убиеца нарочно е създал за да накара търсещите да се замислят и да разбунтува общественото внимание, организирайки шокови-сензации с нелогични фактори. Така де, хората неусещайки остроумието на убиеца, умишлено не дават отговор какво представляват заглавията и защо приковете са три, а бързат да се захванат за сумата в приковете. Понеже от всичко виждат само парите, а не мислят че парите са незначителното, оставено за отвличане на вниманието, докато важното са самите пликове, имената и сумата в тях ( самите пари не ). Причината да се използват пликове с пари за създаване на загадка е защото убиеца знае че само така ще привлече общественото внимание. Всички се интересуват от парите, парите са световно известни, няма по-добър начин да създадеш загадка и тя да се опази до медийте, освен от това да я превърнеш в съмнителна улика от местопрестъпление.
 Мнението ми до тук. Убиеца е действал без емоции, но е държал да накаже Татяна, заради някое нейно неподчинение / своеволие. Затова е стрелял няколко пъти в нея, искал е да я унизи и да загрози тялото й. Унижението е включвало да я гледа на земята, докато все още в била жива. То е символично доминиране, намек за превъзходство и принудително подчиняване.


ТРИ = Метод на убиеца - Убиеца е имал много начини и места където да убие Татяна:
1.В дома й.
2.Близо до работното й място.
3.Близо до ресторанта в който е щяла да ходи конкретната вечер.
4.Да се престори наприятеско лице и да я привика някъде.

 Първо - В домът щеше да е най-сигурно, нямаше да изпитва притеснение, нито да се пази от свидетели. Щеше да стане също тихо, но без тяло навън. При условие че убиеца е влязал в жилището на Татяна за да остави трите плика с писмата, неизяснено остава защо не я е убил там. Факта предизвиква съмнение относно обстоятелствата и начина по който убиеца е влязал в жилището на Татяна. Защото ако е имал шперц, влизайки там, щеше да му остане да чака в тъмното докато Татяна влезе, заключи и да я убие на място. Получава се че убиеца е имал време за всичко, но е искал да приключи с нея на публично място - открито. За да я намерят по-бързо и медийте по-скоро да се активизират покрай случая.
 Второ - Искал е открита гледка към тялото, но не е прибегнал до убийство другаде, вероятно защото Татяна е била постоянно наобиколена от хора. Заради работата си и много познати. Към домът й се е надявал да я намери сама, хората очакват лоши неща навсякъде, но с приближаване към дома в тях се настанява илюзорна сигурност и улегналостта ги прави невнимателни.
 Трето - Убиеца категорично е знаел много неща за Татяна. Първо какъв и е графика, къде да я очаква, какво ще прави. С какво се занимава, каква и е работата, има ли близки в жилището си. Всички тези неща са били предварително проучени. Добавяйки типът на изстрелите, желанието да я загрози, подчини, очевидно заради непокорната й воля, характер. Се стига до заключение, че убиеца е познавал добре Татяна. Чрез/от общи приятели, наблюдение/следене и може би чрез преки контакти.
 Четвърто - Убиеца е имал опит, предварително е преценил действията си, особено момента когато ще влезе и ще остави трите плика с парите. Основната цел е била да убие Татяна, но убиеца не е бил типичен персонаж, обичал е да се подсигурява. И да не си губи времето. Да убие Татяна е било нещо незначително, затова се искал да остави малка загадка, така да направи претъплението по интересно, понеже да убиеш някой с пистолет е прекалено бързо и лесно начинание. Какво щели да кажат всичко, а липсата на улики щяла да върже ръцете на чудещите се какво се случва. Щяло да бъде далеч по-интересно да оставя *великденски яйца*, малки следи към причините за деянието. Тези следи могат с право да се нарекат почерк на убиеца. Чрез действията си, начинът на убийството, извършителя посочва и към предишни случай.
 Пето - Убиеца е използвал ръкавици, за да не оставя следи. И логично, бил е облечен в обикновенни, ненабиващи се на очи дрехи. С тъмнеещо-сивеещи цветове. Не в черно, защото черните дрехи правят впечатление. И ако някой го забележи в черни дрехи, когато на следващия ден се разбере за убийството има шанса да си спомни за видяно лице в черни дрехи. Причината, в филмите клиширано е показано че всички убийци и лоши са с черни дрехи. Въпреки че в реалността често е точно обратното.

 Четири са отновните варианти за как убиеца е стигнал до местопрестъплението и изненадал Татяна.
1.Убиеца все пак е играел роля преди да убие Татяна. Бил е в джипа с нея. Нормални неща, общуване, флирт, интимност и тнк. Да не се приема че убиеца е мъжът с който понякога се виждала, ще е прекалено лесно. За да прибягва до непроследимост на куршумите, следователно убиеца не е интимен с нея, не е чак толкова близък. Затова в тази първа версия предполагам стигаме до нещо като интимност. Татяна е отворила гаража, паркирала е колата, слязла е, мъжът с нея също. И докато е била леко обърната и извървяла 3-4 крачки от колата, мъжът я е хванал, подчинил и убил по начина който описах по-горе. След убийството, взел е ключовете й, влязал е в жилището й и е оставил подготвените три плика. Тръгнал си.
 Единственият недостатък, ако е бил в колата с Татяна, ще е било странно да носи през цялото време ръкавици, освен ако не са били тънки, платнени. А оправданието да е било хладното нощно време. От друга страна, дори и да не е носил ръкавици, имайки в предвид че става дума за кола където ще са се качвали и други, става невъзможно да се докаже кои отпечатъци са на убиеца, кои са нормалните. Сцената не е за изключване, но е по-малко вероятна. Главно заради усета, ако убиеца е в колата с Татяна, все по нещо тя е щяла да предусети намеренията му, примерно по-странното поведение.
2.Убиеца е имал сведения от доверено лица къде се намира Татяна и какво ще прави. Ако е имала такива лица, те ще са нейни близкостоящи, може в работата, или другаде. Не е трудно да е била следена, каквато е практиката на проучаването. Убиеца е пресметнал приблизително кога да я очаква. Имал е професионални инструменти за взлом. Влязал е в жилището на Татяна, оставил е трите плика. Чул е че Татяна ще идва, изчакал е да остави колата, по същото време е излязал тихо. Пристъпил е към гаража и както Татяна е тръгвала да излиза я е хванал. За да знае кога приблизително да очаква Татяна, някой му се е обадил да извести кога е тръгнала от работното си място, но е възможно да е имало и втори, които е стоял някъде с колата си и е дебнел какво се случва.
3.Направил е същото с изключението че я е причаквал някъде наблизо в кола с която е дошъл/а, където малко преди приблизителното време за прибирането на Татяна е отишъл пеша до сградата, притайл/а се е и нещата са се случили.
4.Убиеца не я е чакал никъде. А местопрестъплението не е местопрестъпление, а буквална инсцинировка за объркване на събитията. В което тезата ми е, Татяна да е убита на друго място, малко след тръгването си за дома. Тялото и да е докарано на мястото, заедно с джипа й. Джипа да е уставен в гаража. Трупът навън в такова положение че да се мисли че нещата са се случили пред гаража и жилището й. Убиеца е пръснал гилзите, поставил е пистолета 9-милиметров, за стане случая по-интересен. Взел е ключовете й, влязал е в жилището, оставил е трите плика и си е тръгнал. ВАРИЯНТ 4 ИМА най-логичен вид, ако се приеме и случаят се разглежда спрямо него, бързо се изяснява защо никой не е чул нищо. Нямало е какво да се чуе, след като убийството не е извършено там. А как са хванали Татяна, докато е пътувала е спряла някъде за малко. Слязла е от джила, отишла е до някъде и там са я заловили. Карали са я в широко превозно средство. Вътре е имало няколко мъже. Държали са я. Запушили са й устата с нещо. Мъжът е доближил пистолета си в лицето й, и се е случила цялата история от по-горе. Относно голямото превизно средство в което да я хванат, то е най-логично, защото се иска мобилност за бързо реагиране в престъпленията. След като има полицейски спец. части за бързо отреагиране, то е ясно че не може да няма и престъпни части за бързи престъпления. Модела с вана е доста често срещан в криминалните филми и романи. След убийството са преместили трупът в джипа, като са го държали увит наелон, или някакъв тип широк и здрав полиетилен. Всички са имали ръкавици. Възложили са задача на най-много двама да закарат трупа до жилището, да паркират джипа, да оставят трите плика и да извадят тялото пред гаража, като оставят *уликите*. Най-много двама, защото с двама по-бързо се пренася труп и по-бързо се наглася постановката.


ЧЕТИРИ = Хипотетични обвиняеми - Както е прието да се прави, случайте с липсващи улики и очевидни които обаче не помагат с нищо разкриване на убиеца, накрая водят отново до избирателно търсене на виновен, за да не стой случая открит пред обществото и да се разбере че полицията се оказва безсилна да разреши случая. Пиша го като факт, защото в България през последните 15 години, има безброй престъпни случай, много мистериозни самоубийства, още повече загадъчни изчезвания - и при нито един от тези случай не е постигнато разрешаване. остават си все така загадъчни и все така неприключени. Донякъде защото няма улики посочващи убиец, а всичко е повърхностно и нарочно оставено. Донякъде, защото онези които стоят зад изкуствените престъпления и смъртни случай, нямат ползва да бъдат разкривани. Оставят повърхностни следи, колкото да глождят хорското внимание, защото експериметирането с човешката психология е интересно. Кой как ще реагира, кой какво ще мисли и прави. Такива неща интересуват експериментарорите, оставящи малки следи към намиране на истината, примерно, причините на убийството на Татяна - скрити в пъзела от три плика с имена и пари.
 Веднага след сензационното убийство, за живота на Татяна се заговориха какви ли не щуротий, които и да са вярни на половина, пак няма никакъв смисъл да ги пишат. Но така е лесно, когато някой не може да се защити, всички нападат за да удрят и плюят до последно. Такава ненавист е връхлетяла човека, че свръхконтрола който ще дойде за да го пороби, май ще се окаже само част от проблема.
1.Според едни твърдения общо за кончината на Татяна може да има кмета на Пазарджик Тодор Попов до в момента 2015г. Такива подозрения са нормални когато се прави разследване. Но мисля си, нима всеки случай трябва да се оценява с някоя битова скандалност. Защото за Татяна се пише че имала нещо любовно с кмета. Дори и това да е вярно, не е повод за убийството и по мистериозен начин. Куп куршуми + 3 странни плика с пари. Да не говорим че ако убиеца е обичаен гневен пресонаж, нямаше да остави пликове с пари, щеше да вземе, не да остави. На места из коментари по статий се пишеше че жената на кмета си отмъстила, това също са спекулации. Ако ще си отмъщава убийството на Татяна щеше да е бързо, най-много с два куршума, а в жилището й нямаше да им три плика. 9-милиметровия също щеше да липсва. По принцип професионалистите не оставят никакви улики, те са като - невидими. Професионалист оставя улики единствено когато иска да заблуди, или да намекне нещо на полицията и обществото. В случая на Татяна става дума и за двете - и за заблуда и за намек. Най-лесно е да се каже че кмета и жена му са виновни, вместо да се помисли в по-голяма дълбочина. Защото ОНЕЗИ стоящи зад масовите убийства и самоубийства в България и света искат точно това да си мислят хората - че всичките им проблеми са на основа дребна дребнавост, битовост и ежедневни глупости от вида на нереализирани любови, изневери и отмъщения. То са невалидни неща. Хората трябва да прозрат че 21 век, не е белязан от хуманитарни и неурабанизажионни проблеми, а от глобални които застрашават в бъдеще са заличат човека от планената. Малкото камъче става цяла планина от проблеми и то защото всички са си мислели за обичайните човешки проблеми, живяли са овчедушно и не са смеели да погледат по-далеко.
2.Следващото твърдение беше че общо с убийството има сърбин. Твърдение опровергано от:

Цитирам:
"Говорителката на Окръжна прокуратура Пазарджик опроверга и твърденията, че килърът на младата жена е сръбски гражданин."

Отново зад търсенето на виновен, не са се позовалили на улики, защото такива няма. Няма улики, официални улики които да посочват каква народност е убиеца. А ако случайно е имало, то тогава лъжат - което отново води до съмнението и театъра ( по един или по друг начин ).
 Въпрос: "- Откъде им хрумна идеята за сърбин?"
 Отговор: "- От слухове и проучаване на нещата с които се е занимавала Татяна преживе, както и кои са кореспондирали с нея. Търсенето на свръбски виновник се основа на данните, цитирам:

"Преди време върху апетитен имот в самия център на Пазарджик е бил наложен запор от съда, след като той е бил ипотекиран по сръбска сделка и от един милион лева цената му е скочила на цели девет милиона.".

Но също както с кмета и жена му, ще е прекалено очевидно и лесно ако убиеца е сърбина имащ общо с имота. Какъв ще е този убиец да има пряко общо в живота,а да не оставя следи водещи към него. Смисъл, да се крие, а реално да има мотив видим за всички. Несериозно, реално се показват емоционалните, докато убийството на Татяна е преценено и прагматично гладно.


ПЕТ = Твърдения и факти - След анализа на невъзможността в убийството на Татяна да е участвала емоционалност, страст, инпулсивност, заради планирани действия. Следва да се обърне внимание на други твърдения:

1.Била шарлатанка и живеела в невиждан лукс - Лесно е да се направи извод за живота на някой, когато не може да вземе думата и сам/а да обясни какъв и защо бил живота.
Естествено хората обръщат внимание първо на това което в техните животи липсва, така възникват сензациите. Татяна е имала сравнително устроен живот, като изненадата идва от факта, цитирам:

 "Независимо от версиите, нагласата на хората в града към показния разстрел на Татяна Стоянова е ясна – те не са изненадани. Защото в Пазарджик отдавна се чудят и никой не може да си обясни как общински служител със заплата от 750 лв. може да има разходи от порядъка на 10 000 лв месечно, да обитава луксозен мезонет от 150 кв.м в центъра на града и да кара нов джип за над 50 000 лв.
Въпросът на съгражданите й е - откъде са тези пари и това ли е цената, която тя плати за стандарта си на живот."

Факт с 750 лв. на месец, наистина не може да си позволи изброеното. Но пък доводите че джипът който карала е скъп, пропадат, защото, цитирам:

"Лъскавият й джип пък бил втора употреба и според специалисти е на стойност около 20 хиляди лева."

Същевременно Татяна, цитирам:

"Запознати твърдят, че Татяна Стоянова е купила новото си жилище с кредит в размер на 180 хиляди лева."


Някои от придобивките и не са нови, но вложените пари са много. Не е нужно да се обяснява колко години трябваше да работи за да събере над 100000лв, за да угоди на всичките си капризи. Парите са се взели от някъде, големият въпрос е: "- От къде?". Същевременно ако се приемат данните за скъпият и лъскав живот който е водила Татяна, това започва да противоречи много на споделеното за нея от приятелката й, Вили Христова. Според Вили Христова, Татяна била скромна, не се стремяла към разкош и лъскавост. Била интелигентна и защитавала справедливостта. Което ще рече, била твърд характер, не се съгласявала да участва в съмнителни неща и отстоявала правилните страни. Така изглежда Татяна през думите на приятелката й. А от гледна точка на таблоидите, Татяна била двулична, новобогаташка, живееща в разкош. Разбира се, таблоидите преувеличават, но преувеличение има и от приятелката й. Фактите са следните - за да елиминират Татяна, тя е била неудобна. Неудобността й нямаше да съществува ако наистина е била несправедлива личност. 1.Неудобни стават онези които не са готови да се подчинят на неправилните заповеди.
2.Неудобни са онези, отказващи да участват в нещо лошо.
3.Неудобни са онези, които знаят много и в един момент решават да ги елиминират притеснявайки се че е може да се разприказват.

Относно Татяна, мнението ми, тя е била от категория 3.
В думите на приятелката й причината за трагедията е нещо което Татяна е чула, но не е трябвало. Е правдоподобно.
Най-вероятно е било не само чуване, а е станал свидетел на нещо, или в последствие е разбрала тайна. Което е довело до сериозния проблем за ОНЕЗИ. Възоснова на което са решили да я премахнат.

2.Засегнала сериозни бизнес интереси - както в 1. при неудобност е възможно. Работата и е била такава че е нямало как да не участва в нечии интереси. Предположимо е. Но ако беше обичайната мафиотщина, нямаше да има смисъл да си играят чак толкова да слагат три плика с разпределени пари. Защо да се усложняват, мафията борави пряко, не оставя място за загадки. Намесена е организация, но едва ли е обичайната мафия, нещо много по-голямо е, и е свързано с всички други убийства и смъртни случай през последните няколко години. Защото общото м/у всички е мистериозността, играта и внезапността с която се случват.

3.Факта че е имало три камери в близост и нито една не е уловила убиеца - доказва че убиеца си е разбирал от работата. Знаел е за камерите, предварително е опознал района, или дори живее някъде там.



ШЕСТ = СЪВПАДЕНИЯ С ДРУГИ СЛУЧАЙ.

1.От предположението на приятелката на Татяна Вили Христова, че Тятяна чула което не трябвало, или пък научила нещо което не трябвало - съвпада по смисъл с анализирането което изведох от случая с Атентата в Франция на 07.01.2015 в редакцията на списанието *Шарли Ебдо* и еврейския магазин. Разказа на покъсно наградения малиец от еврейския магазин, според който, той затворил шестима в фризер, което уж ги спасило от терориста, но според мен логически така се създали условия за да се проведе таен разговор ( нещо което не трябвало да чуват ) Общото е - антисъщества и свръхконтрол - което разгледах в Тема Пета и Тема Шеста.

2.Със случая на семейната двойка възрастни на около по 50г., убити на улицата на 08.01.2015, вероятно на път за вкъщи. Убитите са Митко и Наталия Дамянови притежаващи строителна фирма. Съвпадението е - Татяна е убита навън, също напът за вкъщи, което може да се приеме за улицата, защото е пред живлището си, не вътре.

3.Очевидни улики, оставени отгоре, съвпада със случая на убитата Александра на 8г, 10.04.2014. от Поморие. Подсъдима е Атанаска, за която се твърди че е убийцата, защото намерили нейни два отпечатъка и тялото в жилището й под душека на единия креват. Но не полицайте намерили тялото, а тя им показала всичко. Нещата в случая на Александра, са също толкова очевидно нагласени, и нарочно поставени отгоре, за да привличат вниманието, точно както са оставени уликите в случая на Татяна Стоянова.

____________________________________
Загадката с трите плика и парите
================================

Както вметнах по-горе, трите плика не са оставени случайно. Ако е било за парите, един плик е стигал.
Без да взема в предвид че обикновенните престъпници нямаше да оставят, а щяха да вземат пари.
 Мнението ми. Трите плика показват какво отношение е имала Татяна към нещо, за да доведе то до нейната кончина.
1.Началния плик с име "Татяна", означава че тя е участвала в нещо. Била е замесена, може би не по-собствена воля, а като обстоятелство, защото е зависело и от/де нейното решение. От участието си и това което е била принудена да прави, за да не им се противопостявя са и плащали определена сума. Възможно е и тя самата да е предложила цена, за която би извършила услугата. Така Татяна изведнъж се е оказала с достатъчно средства за да си позволи джип, който дори и на старо за сегашната икономика минава за скъп. Апартамент и тнк. За които е дала солидна сума. Друг е въпроса дали последното - апартамента е нейн, или са й го преписали за нейн, за да изглежда че е харечела много. няма значение, важното е че от някъде е получила определена сума, или възможност да изтегли сума без притеснение.
Докато е правила каквото са и казвали, нещата са били добре за нея. На запитвания, защо е вземала пари, очевидно не е имала избор. Едното е било да се съгласи и да взема голяма сума, или да не се съгласи и да и видят сметката. При такива условия става ясно защо е вземала нещо. Нещата които е правила, или които са искали от нея са станали прекалени и накрая тя е започнала да упорства и е отказала. Резултата от което е - убили са я. А оставените пари са вид намек и подигравка с полицията и медийте.
2.Вторият плик с "Т". Е първата буква на форма, организация, учреждение с което Татяна е имала вземане-даване. Считам това за приблизително истинно, защото е ясно че много пари не могат да идват от нищото. Идват от фирма, организация, общество със сълмнителни цели, което стой там и се занимава с разни съмнителни неща.
3.Третия плик с "1500", според мен значението е номер, или име на конкурс за подредба на фирми. Както е националният за ТОП 1500 филми/организации, класирани по стойността на нетните приходи от продажби.

Ако се приеме тази логическа зависимост, загадката на пликовете почти се разплита. Защото става разбираемо откъде и как са идвали внезапните суми които Татяна е можела да харчи свободно. А какво е правила и какво е отказала - това са съвсем други въпроси, но със сигурност лоши неща.

След преглед на двата интернет адреса:


ТОП1500 фирми

и


Извадих следните фирми/организации от Пазарджик

[първи линк]
Местни фирми, национална подредба.
201-о - "Тойота Тиксим" ЕООД - Пазарджик
1453 "Тролейбусен Транспорт" - Пазарджик АД

[втори линк]
262 ЕЛХИМ ИСКРА АД ПАЗАРДЖИК
435 ЯВОР ИМПОРТ-ЕКСПОРТ ЕООД ПАЗАРДЖИК
653 ТАРИМЕКС ПАЗАРДЖИК
954 КОЛЕКС - 91 ЕООД ПАЗАРДЖИК
315 ОРИЗАРНА ПАЗАРДЖИК ООД ПАЗАРДЖИК
1358 Е-5 ЕООД ПАЗАРДЖИК
1494 ЕНИТЕКС ЕООД ПАЗАРДЖИК

[допълнително предложение]
ТИМ Холдинг (Основан приблизително през 1995г)


______
От всички само те започват с "Т"


- 653 ТАРИМЕКС ПАЗАРДЖИК
"Хипермаркет за хранителни стоки Таримекс"

- 201-о - "Тойота Тиксим" ЕООД - Пазарджик
"Продажба на автомобили Toyota"


Но и двете са нелогични като избор. Хранителен магазин, едва ли ще има толкова пари за да похарчи Татяна за краткисрокове приблизително 100000лв.
 Фирмата за продажба на автомобили, възможно е, но тя е карала джип, освен ако не е Toyota ( за което имам съмнение ), няма начин.

Тогава остава *ТИМ Холдинг* макар да е основан в град Варна.

 Въпрос: "- Защо ТИМ Холдинг, не е в Пазарджик, как може да има общо с Татяна?".
 Отговор: "- Комуникацията е навред, а пазарите се разрастват. ТИМ е основно във Варна, но според множество данни, ТИП има сигурни имотни инвестиции навсякъде в България. Нека сега всеки си спомни случаят на Пламен Горанов 36г, които на 20.02.2013г. се самозапали уж по своя воля във Варна, по време на протестите, като през цялото време скандирал че искал "Тим Холдинг и Кмета на Варна да си ходят".

Имайки предвид монополизацията на държавата и как всички започва бавно да се преразпределя в притежаване между САЩ, Западна Европа и тнк. с присъствието си по пазарите на България. Очевидно е че след като ТИМ отдавна е слаган в много сложни ситуации, връзката ТИП - Татяна, като отношение към монопилизацията и може би изкупуване на земя, сгради, учреждения, или нещо друго много по-тайно. Да е довело до премахването й.

А с глобалната минополизация накрая се постигат целите на антисъществата за НОВ СВЕТОВЕН РЕД. Колкото повече земя притежават законно - ще притежават и хората на нея. Като вид движимо имущество. Това за сега не се забелязва видимо, но когато дойдат спрят да се крият, тогава ще дойде момента на истината за мнозина. И това което ще разберат и видят няма да им хареса.



ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Русе - 15.01.2015 - 3 монаси - изчезнали

=====================================================================================
________________________________________________________________________________________________
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ


__________________________________________________
Факти:

- Трима монаси от Басарбовския скален манастир изчезнаха безследно накуп.
- "Щом бъдем сезирани от колко време и при какви обстоятелства са изчезнали ги обявяваме за национално издирване"- заяви пред "168 часа" директорът на полицията в града Георги Великов.
- Не е изключено бегълците да са се установили вече в Румъния, смятат духовници, отлично запознати с изчезването.
- "Не можем да ги открием. Нямаме никаква информация къде се намират. Това е прецедент в историята на Църквата - монаси да изчезнат, а единият от тях - Атанасий, да не изпълнява разпореждане на митрополит Наум", коментира пред "168 часа" игуменът на Басарбовския манастир архимандрит Антоний.

Странности:
- Божиите служители си тръгнали от манастира в знак на протест срещу решение на Епархийския съвет за преместването на ефимерия на манастира- йеромонах Атанасий, тъй като е замесен в гей скандал, разкриха от монашеското братство. Отци припомнят , че в началото на май в интернет се появиха скандални видеоклипове с йеромонах Атанасий който мастурбира.
- В разпространения несъвместим с духовенството клип в сайта за запознанства "Гепи ме" отец Атанасий обявява, че си търси мъжка компания. Монахът предпочита млади, мускулести момчета. Плаща пътни и квартири в Русе. Клипът бе заснет от македонския гражданин Александър Митров.


_______________________
Анализ на случая:
====================

2015г. трима изчезнали, покрай безбройте други, също изчезнали, едва ли буди голям интерес. Но този път неща не са обичайните. Ако досега изчезваха - деца, младежи и някои възрастни, сега вече започват да изчезват и духовници. В това няма нищо изненадващо, защото антисъществата са настроени атеистично-сатанински. Те искат да опорочат и унищожат религиите. Правят го чрез извършвания на греховни действия, чрез хората които оправляват. Графиката им на действие е буквално следване на 10 библейски заповеди - наопаки. Извършват всичко но противно на доброто.
 Тримата монаси на снимките са възрастни, може би към след 40, 40 и нещо години. Скандала в който преди изчезването си са били замесени - не им прилича. Защото е нелогично да са монаси, следователно прекарали години като такива и ВНЕЗАПНО извършат нещо противоречиво на доктрините под които са живяли години. Преди не е имало проблем, щеше да се е разчуло, тогава появилата се ситуация е странна. Главно защото индивидите монаси, не печелят нищо от тази позорна скандалност. Буквално са нямали причини да го правят. И ако става дума за глупост, то как може трима възрастни мъже едновременно да имат общо и единомислие за глупостта. А покъсно общо - да изчезнат безследно, както много други изчезнаха в България.
 Очевидно е. Отвлекли са ги. Първо са ги похитили. Мъжете създали позорния клип и търсещи *абсурдни* неща в сайтове за запознаване не са били монасите. Те както много други след похищаване, не са имали контрол над телата си. Антисъщества ( демони ) в телата им са осъщестявали позорните дела. Както изглежда, опасността става все по-голяма. Щом антисъществата похищават и духовници и то в сакален манастир.
 Къде са изчезнали, където всички други:
1.Рейнкарнирали са съзнанията им в други тела, а оригиналните са убили и заровили някъде. Или пък ще се появят овъглени в друг случай за заблуда.
2.Затворили са съзнанията им в компютърна система. А телата им са убили.
3.Завели са телата им в подземна база, където да правят експерименти с тях.
4.Може да се очаква че няма да се върнат, или ако въпроса покрай тях стане прекалено мащабен - както се случи с Петко Сертов ( бившия шев на ДАНС ) който изчезнал на 05.12.2014. След съдействие на разни агенции на САЩ се подразбра уж че бил отишъл от Гърция за САЩ. Но изведнъж се оказа само в Гърция и се появи също така мистериозно на 12.01.2015, придружаван от жена си и брат си. От жена си, същата която го търсеше, подаде стигнал до полицията и изведнъж успя да го намери преди полицията, а през същото време полицията уж продължаваше да търси. Та, ако изчезването им стане обществен въпрос - ще ги върнат, точно както върнаха Петко Сертов. И по нищо няма да си личи какво е ставало. Ще се скалъпи някаква фалшива историика за изчезването им, като че уж решили да се разходят и така. Но върнатите - не са себе си.



Съвпадения:
=1=.Петко Сертов, София, изчезнал внезапно без обяснение, без си вземе нещата на 05.12.2014, появил се внезапно също мистериозно на 12.01.2015.
=2=.Изчезналата възрастна жена, Сливен - на 12.11.2014г
Не взела нищо със себе си.
=3=.Ева Чолакова, 19г., Бургас, на 21.12.2014, изчезнала близо до дома си по чехли и в домашни дрехи.





ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Варна - 21.01.2015 - подпалени коли

=====================================================================================
________________________________________________________________________________________________
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

__________________________________________________
Факти:

- пострадаха общо пет коли
- Пожарът е започнал от леки автомобили "Форд" и "Пежо", след което е обхванал още три автомобила, паркирани в съседство - два броя "Пежо" и един "Опел".
- Причините за инцидента са в процес на изясняване, съобщиха от полицията. Сигналът за инцидента е подаден около 2,35 ч.


_____________________________
АНАЛИЗ НА СЛУЧАЯ:
==========================


Идеален начин за унищожаване на доказателства. След масовите уж доброволни самозапалвания започнали официално през 2013, на протестите. От когато започнаха да се появяват много неиндентифицирани овъглени трупове ( нарочно овъглени за да не се разбира визуално кои са и да е трудно да се изведе материал за сравнение ). От тогава палежите се превърнаха в масова тенденция, която през 2015 спря да прави впечатление на хората. Но спокойствието е илюзия, навън постоянно изчезват, биват убивани и намирани овъглени, уж самоубили се, или убити по неизчестни обстоятелства.
 С предметите не е по-различно. Колите са били използвани за престъпна дейност, по тях е имало улики, от които е можело да бъдат извади проби за тестове. Затова са ги запалили. Вместо препаратна дезинфекция - директно унищожават с огън.




ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Пловдив - 21.12.2014 - 23г. Петър Чучулски - труп

=====================================================================================
________________________________________________________________________________________________
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
__________________________________________________
Факти:

- Изчезнал на 21.12.2014
- Намерен на 20.01.2015
- Имал татуировка на лицето
- Мъж открил тялото му и подал сигнал в полицията
- Полицията го обяви за общонационално издирване.
- Уж нямало следи от насилие по тялото му.
- В деня на изчезването си Петър бил на гости на своя приятел в селото заедно с компания. Около 20 ч. си тръгнал.
- 23г. Петър Чучулски от пловдивското село Стряма най-вероятно е починал от измръзване. Това сочат първите данни от аутопсията на трупа в Съдебна медицина в Пловдив. По тялото му не са открити външни травми. Лекарите смятат, че смъртта е настъпила от охлаждане.

Твърдения:
- В Стряма говорят, че Петър се е дрогирал непрекъснато. Преминал през лечение, но не могъл да превъзмогне зависимостта си.
- "Чучулски е с особен характер, има криминални прояви", коментираха тогава местни жители. Те смятаха, че може да се е забъркал в нещо и да се крие.
- Родителите на Петър са разделени. Живеел с баща си Атанас, който е шофьор на камион. Според кмета Васил Черпелийски младежът не е правил поразии в Стряма.
_____________________________
АНАЛИЗ НА СЛУЧАЯ:
=========================

Още един към растящата планина от изчезнали и трупове която става все по-висока. Неразбираемо е как хората още търпят всичко което случва. Не виждат масовата смъртност, ставаща внезапно и без причини, навсякъде. Човешкият свят се разпада, а хората стоят, гледат си в краката наивно и не виждат приближаващите се антисъщества.
 Младежа е отвлечен и похитен. Съзнанието му е прехърлено в друго тяло. Отвървали са се от оригиналното. Дали е загибал от студа, или са му инжектирали нещо за улеснение - няма значение. Крайния резултат още едно младо същество което бе отнето от хората. Нямаите съмнение, смъртните случай продължават. И ще са така докато антисъществата не завладеят всичко, не отнемат всичко. Когато свърхконтрола захване пипалата си навсякъде, тогава официално ще се разкрият много неща, но хората вече ще са в капана. Поставянето на чипове, ще стане закон. Хората няма да разполагат с собствения си живот, ще са просто номер от поредицата.
 Предполагам че младежа се е дрогирал, заради проблеми, примерно злокобни и заплашителни сънища които са го тормозели. Антисъществата при похищаване създават такива сънища, които са реални събуждания на други места и вляние.
 Странно, но никой авторитетен възрастен не коментира масовите мистериозни изчезвания и смъртност. Всичко се държи в неведение, но труповете става повече.


ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Раднево - 20.01.2015 - 2 родители

=====================================================================================
________________________________________________________________________________________________
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ


__________________________________________________
Факти:
- Сигналът за инцидента е подаден снощи около 22:45 ч в РУП – Раднево.
- На тях се натъкнал по-малкият им син Том, когато се прибрал вкъщи, и веднага подал сигнал на телефон 112.
- На мястото незабавно е изпратен полицейски екип, който освен тялото на 40г Д.Д., открива и това на 56-годишния й съпруг Г.Д
- Следи от огнестрелни рани и по двете тела.

Родители:
- В Раднево разказват, че Диана била санитарка в общинската болница, а Георги - работник във фирма "Брикел" в Гълъбово. Двамата имат двама сина - Горан, на 25 години, и Том - на 21 години. Диана не завършила гимназия, а се омъжила още в десети клас за по-възрастния си съпруг.

Оръжие:
- На местопроизшествието е открита и иззета незаконнопритежавана от Г.Д. гладкоцевна пушка 12-и калибър.
- Съсед каза пред "24 часа", че малко след 21 часа чули нещо като изстрел, дори помислили, че в комшиите им е гръмнала газова бутилка. Но като видели, че няма пожар, се успокоили. Никой не допускал каква драма се разиграва в този момент зад заключената врата на апартамента на петия последен етаж вляво от асансьора. В него семейство Добреви се било нанесло преди десетина години.

Твърдения:
- Основната версия, по която работят криминалистите в Раднево е убийство и самоубийство от ревност, научи "24 часа".
- Работната версия е, че след скандал Георги първо стрелял в гърдите на съпругата си, а след това е пръснал своя череп. И днес можеха да се видят кървавите следи във входа на блока, които съседка неуспешно опита да измие с вода.

___________________________
АНАЛИЗ НА СЛУЧАЯ:
========================

Двама дългогодишни семейни на 40г. и 56г. решават ВНЕЗАПНО да се самоубият. А не са самотници, имат две деца.
 По логиката на нормалността, никой нищо не е предполагал. Живяли са нормално, безпроблемно цели 10 години в същия апартамент. Ако са искали да се самоубият, защо са чакали 10 години?! Отново извъннормален случай.
 И отново се наблюдават нелогични следователни твърдения. Абсурдно е при вида на два трупа на възрастни, да се търси мотив за убийството и самоубийството в - ревността. Улегнали възрастни хора, а са ги мешат в ревността. Смисъл, тези разследващи сякаш нарочно прибягват до такива нищожни, дребни мотиви. По тяхното мислене - планината от трупове която се издига в България е причинена от ревност и домашни кавги. Наивно, колко наивно. Или може би нарочно предложени фалшиви версии за заблуда, да си мислят хората че светът е нормален.
 Най-интересното, както винаги няма свидетели. Нещата при всички внезапни убийства, самоубийства и тнк, стават все без преки свидетели. Точно в момента, децата им не са били вкъщи. Много удобно. Считам че донякъде това е уловка, защото нещата изобщо не са каквито изглеждат.

Мъжът и жената са били похитени, най-вероятно докато са спали. Действията им не са тяхно желание. 10 години живеят в апартамента с децата си изведнъж захвърлят всичко и оставят на децата им да гледат грозната гледка - контролирани са били.
 По-лошото, щом те са били похитени, похитени са били и децата им. Мисля, съмнително е какво са правили децата им по същото време.

Съвпадения:
2.На 30.11.2014 - Гърция, Солун. Мъж на 50г. с каска и пушка, отива в цветарски магазин и застрелва с два изстрела жена си. После се прострелва във вратът.

Двата случая са идентични. Считам че са правени от едни и същи антисъщества, разигравали театрална постановка в телата на мъжът и жената от случая в Гърция и в телата на мъжът и жената в случая от България, Раднево на 20.01.2015.



ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Солун - 30.11.2014 - 2 трупа - срелба

=====================================================================================
________________________________________________________________________________________________
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
__________________________________________________
Факти:

- Мъж на 50г.
- Мъжът носел каска и пушка.
- Влязал в цветарски магазин и застрелял жена си с два изстрела, един в лявата ключица, един в лицето.
- Заключил се в магазина.
- В опит за самоубийство се прострелял в областта на шията.

_______________________________
АНАЛИЗ НА СЛУЧАЯ:
============================


Да приемем че мъжът е полудял. Пак няма смисъл да убива жена си на публично място. Стигаше да я почака вкъщи и щеше да извърши същото, но без голямо медийно и обществено внимание. На вид, явно се е жалало всичко да стане внезапно, но и пред обществото, за да се обърне повече внимание.
 Освен това, да стреля в пушка е доста крайна мярка. Пушката е голяма, прави впечатление, можеше да вземе пистолет и щеше да се справи пак.

Случаят е модел за контралиране. Просто театър с празни тела. Тела в които няма хора. Убиват телата, създават обществено събитие.

ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Шумен - 21.01.2015 - мистериозни обстоятелства - 2 трупа

=====================================================================================
________________________________________________________________________________________________
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
__________________________________________________
Факти:

- Брат близнак Саша, починал в Шумен, след нелепо удряне на главата, на 6 януари - арменската Коледа
- Брат му, Сурен, дошъл от Тбилиси, за да го погребе в шуменските гробища. "Сторил това преди две седмици и останал при близки на брат си. Във вторник вечерта, докато пиел кафе в барче в кв. "Тракия", изведнъж рухнал на земята и издъхнал."
- Сурен Мгдесян през 2001 г. е бил експулсиран от България заради изтекла виза за пребиваване в страната. Той и брат му Александър са били били задържани за изнудване. Двамата искали 200 000 лв. от шуменец заради сделки на потърпевшия с друг бизнесмен. Това показа проверка на "24 часа" в архивите.

_____________________________
АНАЛИЗ НА СЛУЧАЯ:
=========================

Поради сделките, може да се приеме че вторият брат е бил отровен. Но това твърдение щеше да бъде мигновенно доказано с изследване на кафето. Защото отравянето е познато и е едно от първо предположимите.
 Второ. Обстоятелствата на първата и втората смърт - една след друга, правят нещата неествени.
 Първия умира нелепо, вторият видимо безпричинно. И факта че се случва когато се дошъл по-лош повод е още по-интересно. Очевидно са демоните са искали да елиминират и двата, знаели са че премахвайки единия, други ще се появи и ще имат достъп и до него. Може би са го направили с оръжие - отдалеко, като облъчване. Но рухването му изведнъж е причлино на изключване. Когато крушката свети, натиснеш бутона и изведнъж изгасне.

ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Варна - 19.01.2015 - 2 момичета - спасени

=====================================================================================
________________________________________________________________________________________________
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

__________________________________________________
Факти:

- "Две 15-годишни тийнейджърки са били спасени от лекарите във военноморската болница във Варна."
- "Едното се ядосало, че родителите му отказали да се съобразят с негово искане и изпило опаковка парацетамол. Другото момиче страдало от нещастна любов и изпило каквото намери в аптечката на родителите си."

- "По същото време там била приета и 37-годишна жена, която посегнала на живота си също заради нещастна любов, пише „Труд”."

- "Шефката на клиниката доц. Снежа Златева. Тя разкри, че от началото на годината в клиниката били лекувани още две деца, решили да се самоубият с лекарства. Всички подобни случаи се докладват на отдела за закрила на детето."

________________________
АНАЛИЗ НА СЛУЧАЯ:
======================

Забележете масовите опити за самоубийство и как възрастните ги тълкуват. Всичко приемат за случило се от:
1.Инат
2.Нещастна любов.

Чудно тези лица на луди ли се правят, или нарочно описват всеки случай на самоубийство или опит за самоубийство случил се поради любовни проблеми или отчаяние. Че ако се огледат смъртните случай са безброй. А според тях няма нищо станало, случвало се, любовни проблеми.

Каква нещастна любов в подрастваща на 15 години. Няма никаква логика. Нима планината от трупове трябва да стигне Еверест за да им светне че се случва нещо лошо?!




ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
София - 20.01.2015 - двама блъснати от трамвай

=====================================================================================
________________________________________________________________________________________________
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
_________________________________________________
Факти:

- 2 двама блъснати.
- „Преминавах на разрешаващ сигнал. Видях само силуети, явно са притърчали”, обясни още ватманът.
- По-рано тази вечер двама души бяха блъснати от трамвай 23
- По думите на очевидци мъж и жена на около 45 години са пресичали неправилно и тъй като е било хлъзгаво на трамвайната линия, са паднали и трамваят ги е блъснал.
- Мъжът, който бе прегазен от трамвай на столичния бул."Ситняково", е лекар по професия. Името му е Илия Миланов и е на 47 години, съобщава "Блиц". Двамата пострадали били семейство, твърди още сайтът. Първоначалната информация сочи, че той е с "открити фрактури" и непосредствена опасност за живота. По-обнадеждаващо е състоянието на жената - 45-годишната Илийка Михайлова.



_________________________
АНАЛИЗ НА СЛУЧАЯ:
======================

Според ватманът, мъжът и жената са притърчели пред трамвая. Според очевидци, мъжът и жената са се подхлъзнали и паднали. Тоест паднали пред трамвая.
 Въпрос: "- На кое да се вярва?".
 Отговор: "- *Притърчали*, не е подхлъзнали. Когато се подхлъзваш вървейки падаш назад и надолу. В такъв момент ватмана щеше да види бързо придвижване на нешо което се снижава. Ако бяха *притърчели*, то е да се се движат напред, леко наклонен напред, но достатъчно избравени за да може ватмана да имв види лицата когато се изравнят с трамвая. Двете са различни. Може би ватмана не се е изразил добре, защоти по разположението на падналите, те изглежда да са се похвъзнали.
 Остава обаче въпроса, защо са тръгнали да пресичат и двамата едновременно, точно в момента когато трамвая е минал - засилен. Този момент изглежда изкуствен.
 На мнение съм че двамата са били изконтролирани да се спуснат в момента, за да предизвикат събитие.
 Въпрос: "- Какво променя това събитие?"
 Отговор: "- Манипулира общественото внимание. За запознатите с контролирните случай които разгледах в предишни теми и изобщо с което се случва в България. Изкуствените инциденти и трагедии, са фактор за влияние над човешкото поведение. Пример. Антисъществата са селекционери, те действат на принципа на изкуствения подбор. Вземат конкретни, махат конкретни. Всичко правят според желанията си, контролът е просто друга форма на егоизмът им. Изкуственият инцидент води до начин да контролират съзнателното обществено поведение - показвайки на хората какво не бива да правят. Един вид, създават проблеми и трагедии за да създадът утопични общество на стриктният ред и контрол, където всички действат безгрешно и са приучени да спазват правилата. А правилата са - законите на антисъществата.


________________________________________________________________________________________________
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ


Разглеждани линкове в темата:

#
#
#
#
#
Ето го набедения за убиец на малката Алекс
#
Майката на Атанаска: Не тя, Антон Петров уби Алекс. Прокурори: Такъв човек няма
#
#
#
#
#
Набеденият в убийство Антон Петров се разпознал на снимките, но не познавал Атанаска
#
Убийството на 8-годишната Алекс - всичко по часове
===#=#=#===
Засякъл патрон и гилза с отпечатък открити до убитата Татяна
#
Експерт: Стрелбата по Татяна Стоянова - класическо убийство от страст
#
#
#
#
#
Убитата Татяна Стоянова купила апартамента си на 1/3 от реалната цена
#
#
#
Защо убиха Татяна Стоянова? (версии и мнения от Пазарджик)
#
Две са версиите за убийството на Татяна Стоянова
#
Търсят какъв е произходът на парите, открити в жилището на Татяна Стоянова
#
#
Сърбин е убиецът на Татяна Стоянова в Пазарджик ?
#
Убитата Татяна Стоянова била несемейна, но имала приятел
#
Това е кешираното от Google копие на
Мотивите за убийството на Татяна Стоянова вероятно са лични
===#=#=#===
#
#
#
Откриха тялото на издирвания Петър Чучулски
===#=#=#===
21-годишен намери застреляни майка си и съпруга й в Раднево
#
===#=#=#===
===#=#=#===
Сурен идва в Шумен от Грузия да погребе близнака си Саша и умира
===#=#=#===
===#=#=#===
#
#
Прегазеният oт трамвай на булевард Ситняково е лекар (Обновена+Снимки)
===#=#=#===
===#=#=#===
===#=#=#===
Баща отне девствеността на дъщеря си в САЩ, ще се женят
===#=#=#===