вторник, 3 февруари 2015 г.

Събития, сънища, същества, демони, добро и зло в живота ми. Поредица от случки, странности и нагласености. Лица. Био-роботи. Антисъщества. Заплахи.

Събития, сънища, същества, демони, добро и зло в живота ми. Поредица от случки, странности и нагласености. Вие може да се съмнявате, но аз затова давам доказателства. А всичко е част от живота ми постоянно.

All.rar < 394mb [ От 1 до 8 теми + всички статий + всички изображения и графики ]
8.rar < 53.3mb [ 79 изображения + тема 8 ]
Само тема 8 > .doc > .pdf


Предишни теми от същото: 
Тема 2
Тема 7


_______________________________________________________________________________________
Не бързайте да сте скептици и да отричате, прегледайте внимателно фактите и помислете. Когато махнеш всичко излишно, а обяснението свързва всички необясними събития. То оставащото, колкото и невероятно да е - е самата истина.
____________________________________________________________________
От Тема Втора и Тема Седма разкрих странни неща свързани с мен. Сега е ред да покажа как всичко е свързано. Откритието че имам двойници, не беше голяма изненада за мен, понеже в живота ми от край време се случват странни неща. Не се изненадвам. Антисъществата се опитват да ми навредят. Прилагат ми процедурите които правят на всички мистериозно и внезапно изчезнали и самоубили се. Но аз не се предавам, защото не смятам да им се давам. Аз принадлежа на себе си. Моя живот е сега в това ми тяло и няма да позволя да в друго ( а те искат да ме превхърлят ) Те похищават и унищожават животите на всички които могат да мислят и са специфични с нещо. Зад злите им дела е умисъла да попречат на очакваното бъдеще да се случи. Бъдеще в което злото умира, то се случва със силата на всички интелигентни и добросъвестни. Те искат да спрат това действие, затова прехвърлят всички в погрешни тела. Мъжете в тела на жени, жените понякога в тела на мъже. Объркват всичко, създават хаос, за да не се изпълни бъдещето. Но те са обречени, защото силата им е ограничена, не могат да контролират всичко. Всичко е далеч по-голямо от тях.

Хвърлете поглед на следните линкове, защото те 100% имат общо с чуждисъщества:
Teзи 100% ме заплашват, особено *injir* която уж пише романи за смърт при заспиване.

Онези наричащи се инжeнери и други - ловци, усилено се занимават да пречат на доброто. Онова което се занимава специялно с мен е женско същество с митологичното наименование - Атланта. Според митологията Атланта е отгледана от ловци и е ловец. Преследва всеки които е разбрал какво се крие зад илюзиите на света.
Но по в дълбочина, месещите са демони идващи от миналото и желаещи да разрушат бъдещето за да се установят и да отнемат всяка надежда на хората за свободна воля. Ако не вярвате, поразтърсете се, питайте наоколо. Има много които преживяват подобни неща, но си мълчат и ги убиват, често в сънищата им, защото нямат силна воля за живот.
   Почти всички за които съм писал надолу, не са хора. Или са деца на антисъществата, или са биороботи. Лично смятам и двете - смесено е. Едните са биороботи, другите са просто тела със съзнания на антисъщесъщесва и индивиди които някога са били прехвърлени. Дело на *изродар* както са кръстили противохристянската дейност по порогаване на естествения живот даден от Господ.



В Седма Тема показах нелогичното съществуване на много мой двойници. Който според мен са клонинги, защото броят им превишава нормалното съвпадение. Пък и не са просто подобни, а приблизително идентични на вида ми. Сега е ред да покажа друг имащ контакт с мен, които има двойник.

Става дума за лицето - Лара Харири ( Lara Hariri - https://www.facebook.com/LX777

http://ask.fm/LaraX777 ) от Варна. По-долу съм писал за нея. Тук само изяснявам че има нелогична двойничка, буквално нейно копие. Тя е едно към едно с нарисувано лице от 1883г. При факт и всичко свързано с антисъществата ( фалшиви извънземни ) смятам че Лара не е едно от децата на антисъществата. Копието й е нейн клонинг, или тя самата пътувала в друго време.




A cup of tea, Charles Sprague Pearce, 1883 1851 1914, Pearce 18511914, Colleges Museums, Cup Of Tea, Charles Sprague, Cups Of Teas, Art Xiii, Sprague Pearce, Teas Charles



Странностите в живота ми. Време е да поговоря и за себе си.Част 2.

В продължение на 6 теми, обсъждах различни, нелогични, безпричинни, спонтанни смъртни случай. Случай на самоубийства, убийства, но и изчезвания. Писах за сънищата и че много от това което изглежда нормално в живота е голям театър. Описах примерни модели чрез които се познава кога сънят е изкуствен, както и кога нещо се случва с хората наоколо. Естествено, моделите търпят промяна. Но едва ли е трудно да се приемат нещата, дори нищо да не се очаква, защото всеки малко или много вътрешно усеща когато се случва нещо нередно, неправилно, лъжливо, манипулативно и контролирано - в живота му. Друг е въпроса че малцина ще си признаят и ще се опитат да вземат мерки, или свободно да обсъдят нещата които са им се случвали.
  Страхът се изразява в присвитост, колебливост, примирение - това е грешка. Защото онези които може би ви контролират - искат да бъдете слаби, податливи на внушение. Тяхната цел - е да си играят с вас, докато, ако това е била началната им умисъл - не ви елиминират. Всяко прави - с изключенията си. Но внимателността и умението да подозираш нещата, никога не вреди. По-добре да изпитваш притеснение и неспокойност, отколкото да се отпуснеш и да станеш лесна плячка на злите влияния.
  В предишна тема намесих, че антисъществата не спят. Не им се налага, защото се прехвърлят от едно тяло в друго и практически - винаги са будни. Това ги прави сериозна трудност за спящите. Хората все някога се нуждаят от сън, сънят е определян като жизнен фактор за развитието на организма. Без сън идва преумора, забавяне на естествените реакции и процеси в организма. Докато уморения, не започне да бълнува реално и да се затруднява в извършване на най-простите си действия, всяко от които изведнъж се превръща в задача с повишена трудност. Следователно - нуждаещите се от сън същества са под практически всекидневна опасност от прилагането на психотронни оръжия, похищаване, отдалечено хипнотизиране, слагане на чипове, намеса в сънищата, изкуствени сънища развиващи се на друго реално място ( което на сънуващия му се струва на сън, защото знае че е заспял и не прави сравнение на детайлите, а се води от последните си споменни действия ).
  Ето защо, докато не внимава, не знае какво се случва наоколо, не си задава въпроси, не си е осигурил сигурно убежище, или наоколо има съмнителни хора - човек винаги е застрашен от посегателства против волята му.

Към четящите. Следете внимателно:
1. Какво се случва около вас.
2. Какви сънища сънувате, кога, как и какво се е било променило преди и след съня наоколо.
3. Съблюдавате дали след събуждане - не сте правили нещо без да знаете.

Внимавайки за трите, ще придобиете представа дали експериментират с вас, правят ли ви нещо и тнк. Но за да сте по-сигурни, трябва повече наблюдение. Защото някои от методите на антисъществата са много изкустни и се улавят в процес на 3-4 наблюдения. Те не са перфектни и като всички с действията си - оставят следи.
 Учете се да вниквате в детайлите от живота ви. Защото именно в тях се крие истината за събитията които ви сполетяват. Не чакайте отговори от натрапниците които може би ви тормозят и подлагат на психически и физически манипулации и влияния. Те никога няма да си признаят, нямат полза. Ако се занимават с вас, оказват ви контрол:
1.Ще опитат да ви подлудят.
2.Ще опитат да ви похитят ( в случай че сте силни психически и 1 не проработи )
3.Ще опитат да ви убият физически ( В случай че се окажете с особено силно съзнание и умеете да контролирате желанията си - което значи да можете винаги да кажете - НЕ, на чуждите предложения. Тогава, имайки контрол над себе си, те не антисъществата не могат дълго да ви задържат ако се опитват да ви прехвърлят в друго тяло. Защото тя имат конрол, но съзнанието не е тяхно изобретение, то е отделна жива единица. Съзнанието само решава какво да направи, къде да отиде. Антисъществата просто се опитват да заблудят съзнанието че другото тяло е истинското, така че то да идва н другото място. Но ако всеки тренира съзнанието си да отказва предложения и да не приема изкушения, да знае - НЕ и да е твърдо и категорично - винаги ще намира изход от контрола, защото е ничии и никой не може да го притежава ( сиреч, сам си решава, се води от думите на антисъщеставата ) Те могат да ви приспят, но не могат безкръвно да отнемат съзнанието ви без вие сами да се съгласите и да изоставите тялото си. Следователно, пазете се, обичайте правилните неща от живота, но не пренебрегвайте и себе си. Обичайте и себе си тялото в което сте, в противен случай може да ви отнемат тялото. Превърнете се в решителен характер и се борете за свободата и правдата. )

Изкуствените сънища се отличат с:
1.Осъзнати, реално - протичащи на друго място.
2.Бърканица от всякакви ситуации от нереален фактор.
Бърканицата е лъжлив сън от предварително направен филм които ви пускат. Отличават се с изкушения. Ако вие решите изведнъж да живеете по-правилно. Примерно, нямате пороци, или спрете да мислите за пороци, антисъществата, ако експериментират над вас, ще ви пуснат всякакви изкушения, с които да ви опорочат и да опитат да замъглят чистотата на принципите ви.



Какви сънища съм сънувал. ( Специално отчитани - представям само най-характерните ).



[ За сравнение ] При анализ на случая с Цветелина Стоянова, от Софийска област, която на 11.07.2012 внезапно се обесила на терасата ( въпреки че не е имала причини ) - се открой странния фактор че повечето внезапно ( почти окултно ) самоубили се младежи са на възраст преди, след, изощо около 18-надесетте си години. Като в много от случайте почти или след пълнолетните се оплаквали от лоши сънища, кошмари и рисували странни неща, примерно мрачни, зловещи картини на кръстове по земята и тнк.


[ Как започна при мен ]
Около две седмици преди 18-десетия ми рожден ден, се яви първият кошмар. Сънувах как нещо влиза в стаята, през прозореца и това нещо приличаше на труп. Покъсно същото нещо през всеки месец около два пъти ми се явяваше в сънищата. Кошмарните ми сънища протичаха винаги в стаята в която съм легнал да спя. В сънищата от осъзнат вид, явно различавах стаята, лежах както съм заспял. Както това се случваше онова нещо прилично на тъмна, мрачна фигура, силует идваше от някъде в стаята и се качвапе върху ми. Няколко пъти се опитваше да ме хапе и да ме удуши. В осъзнантия изключително реален сън, винаги се справях с чудовището, защото не му се оставях, съпротивлявах се. Така в продължение на около година до 19 ми рожден ден, постоянно се отбранявах от това нещо и то постоянно пак идваше. Докато в един предпоследен сън отблъснах нещото и до се скри. От този момент кошмарите с нещото - изчезнаха.
  Докато ги имаше се случваше да се будя в ледено студен пристъп на шок. Случваше се след събуждане да откривам от тялото си следи от два зъба и нещо като белези. Не му отдавах голямо внимание, защото вдимо нямаше как да се е получило, въпреки че беше факт. Тогава не мислих нищо за фалшивите извънземни ( антисъщества ), просто си живеех живота.
  Сънищата сами идваха, в онези периоди не бях гледал страшни филми, нито чел ужасяащи неща. Беше нормално и определено не съм го искал. То просто ставаше, някак. Тъй като не бях запознат добре какви други неща се случват по света, пренебрегвах ставащото с мен. Странното беше че въпреки всичко - в периода се чувствай депресиран и ми минаваха лоши мисли. Пиша странно, защото не съм искал да бъда депресиран, ставаше спонтанно. Без сериозна причина.
  Днес мисля, че случилото ми се през 18-19-те ми години е било характерен признак за оказване на влияние - манипулация над сънищата и съзнанието ми. Вероятностен извод за използване на психотронно оръжие, или намесата на антисъществата с прехвърляне на съзнанието в подобна обстановка.
  За сънищата си не разказвах на никой, вътрешно сам преодулявах трудностите. Но да се търси причина за тях - не може, защото въпреки че на моменти имах неприятни мисли, не съм мислил за категорично самоубийство. Тоест, имах си някакви мисли, но не съм се впускал да ги реализирам. От което бе нормално да ми е странно че се появяват сънища за/на неща които:
1.Не съм искал.
2.Не съм мислил.
3.Не съм виждал в реалността която познавам пряко.
4.Не са участвали в будната ми реалност.
Тези доводи нарушават представите на Фройд за сънуването и сънищата, където се обяснява че се базират на разни неосъзнати страхове и преживелици от будното състояние на индивида. Защото ако всичко е от личните мисли, думи, дела в будното състояние, то е необяснимо да се сънува нещо което не присъства никъде в будния реален живот и не е виждано.


До 2012, кошмарите бяха изчезнали. Нищо не се явяваше, нямаше нищо. Даже по-често нямах никакъв спомен да съм сънувал, нещата изглеждаха нормално.През 2012 постепенно започнаха отново да се явяват някой неприятни сънища, но не бяха кошмари като предишните и идваха рядко.
  Често в такива сънища се намирах на друго място. Водех разговори с непознати лица, приличащи на хора, но чувствах в съня, че не са хора. Отчасти бях наблюдател, но и действащо лице. Нещата сами си идваха и сами се случваха. През 2012 също не мислех за антисъщества и за контрол над съзнищата и съзнанието. Струваше ми се обикновенно, но забелязвах че сънищата са особени, плътни, реалистични и бях все на места които никога не съм виждал. Тоест, не можеше да си мисля че става дума за ежедневие, те не присъстваха в живота ми. Бяха непознати образи. След 2012, през 2013 - сънищата ми бяха горе-долу от същия вид, идваха много рядко, не предизвикваха притеснение, освен един който започна като ужас. Обстановка, приблизително нормална.
Тогава през 2014 нещата се промениха отново, появиха се нови сънища, кошмари, които по нищо не можеха да се определят за сънища. Най-странните бяха:

1.В един от сънищата аз се събудих на метална маса/легло прилично на онези в модерно болнично отделение. Над мен непозната жена ме гледаше и каза че са ми сложили нещо. Заспах в съня, осъзнах се отново лежащ на металната маса, около мен видях роднина който беше поставен в нещо като прозрачен слой приличаш на желе. Приличаше на начин за създаване на клонинг и ускоряване на развитието на тялото до модела на тялото от който са взели генетичен материал. Както какавидата. Заспах отново и за трети път се освестих на масата. Нямаше никой, станах и побягнах. Наоколо имаше непознати стай, прибори и тнк. Минах през една зала към стълбище. Разминах се с един, той не ме усети, но щом отминах се развика. Тръгнах по стълбите, стигнах до място където имаше прозорец на стената. Всичко беше метално. От мястото се виждаше празна, пустинна, равна обстановка, осеяна с тук-таме сгради извидяващи се като небостъркачи, но много по-високи и широки. Видях сериен номер под прозореца и осъзнах че това не е стена, а люк към вън и това вън бе лунната повърхност. Събудих се. След събуждането сънят ми виждаше прекалено невероятен. Не бях гледал филми на такава тематика, не бях чел такива книги, фентазита не си падам, а по фанастика почти не.
2.Заспях нормално. Сънувах сън като реалност. Бях на непознато място, беше ден, станах от някакво метално легло. Наоколо имаше много други метални легла. На ръката ми имаше странно устройство като часовник което явно мереше телесни данни. Тогава осъзнах че съм в тялото на дете. Непознатата жена от съня с Луната, ми каза да отида на място където играеха деца. Едно момиче ме попита от което училище съм и после каза доста странни неща, носеше очила и беше с приблизително тъмна, леко мургава кожа. От разговора разбрах че всички били взети от някъде другаде. Изведнъж нещо ми стана, усетих сърцебиене, индикатора на ръката ми издаде звуци, жената която през това време четеше книга на нещо като шезлог, маса, нещо, дойде, огледа ме, каза: ”- Подяволите, имунизиран си.”. И изведнъж момента свърши, усетих как се пренасям и се намерих в тялото си. Като първо видях тавана на апартамента където съм и картината на цялата стая се раздруса, както ударен кенескоп на телевизор, или както при смущения на сигнала стават разминавания по изображението. Събуждането ми беше с учестен пулс и притеснителни усещания. Тогава осъзнах че нещо се случва, сънищата не бяха сънища. Започнах още по-серизно да се замислям какво се случва около мен. Нещо ми правеха, но тъй като не се намесваха директно докато съм буден и пред мен - щеше да е трудно да докажа че ми правят нещо.
3.Нормално заспиване. Сън в който съм в стаята в която съм заспал, лежаш на кревата както съм заспал. Изведнъж от стената сякаш имаше врата излезе онова нещо което ме посещаваше и през 18-тия ми рожден ден.
Отново се качи върху мен и се опутваше да си забие зъбите в мен, изправих се съня, хванах го, попитах го, защо го прави, какво иска, а то ( от женски пол е ) каза: ”- Да те изям”. Събудих се.
4.Нормално заспиване, без лоши мисли. Сънувах че съм в непозната къща. Вървях наоколо, разглеждах, разминах се с други възрастни непознати. Разминах се и с някакво момиче, докоснах я трипъти, а една жена ( явно същата ) каза: ”- Вижте, това е любов”. Въпреки че с досега проверявах дали съществата които виждам са истински. Погледнах навън и видях блокове, като от обикновенна градска обстановка. След което ми направиха нещо, изпитай болка и се събудих. След събуждането установх че от носа ми тече кръв. А не се бях наранил, а да говорим за спунаи капиляри, или вътрешно налягане, това е странно как ще се получи от причина. А никога преди на същото място не ми е ставало докато съм спал.
5.Сънувах че съм в стая. Беше тъмно и зловещо. Някакво момиче, дете си говореше с мен. Имаше странен вид, висяха и кичури прилични на перука. В други сънища, същата ме заплашваше. Това е онази която каза “Да те изям”.
6.Сънувах че съм в същата стая от [5] , там стоеше същото момиче, или възрастна жена. Тя се подиграваше, понечих да я спра, но нищо не и стана, оказа се холограма. После онова нещо заповяда: ”- Заспивай”. И там заспах, събудих се в стаята както бях заспал на кревата ми.
7.Започнаха често да се появяват сънища в които разговарям с непознато лице, очевидно същите които ми се месят. Питат ме разни неща и провеждаме разговор, но не прилича на разговор, защото не ги познавам физически. А сякаш нямам възможност да не им казвам нищо като ме питат. Демек, държат ме на другото място - второто тяло - в състояние близко до хипноза


Заключение за сънищата. Според мен, са ми сложили нещо и нарочно са ми създали второ тяло. Изкуственото ми тяло се намира в някаква болница, или другаде. Лежи на креват и спи, или е в нещо като кома. Това е единственото обяснение защо често когато заспивам чувам от друго място гласове които си говорят нещо. Случва се защото си говорят през, около това второ тяло. Те искат да ме прехвърлят окончателно в него и да унищожат сегашния ми живот и бъдеще. Но аз няма да го позволя и никога няма да се съглася.




Усещане за чужд контрол

След поредицата странни сънища, които идваха безпричинно и внезапно - се случваше след сън, събуждайки се да разбера че докато съм спал съм направил нещо реално. Нямах спомен. Веднъж легнал на едно место, събудих се на друго и по друг начин. Втори път се оказа че докато съм спал съм написал огледално и наопаки ЕГН-ето ми на лист на няколко метра от кревата. Тоест, станала съм както съм спал, взел съм химикалка, отишъл съм до листа и съм писал. И това без никаква причина. Лично за мен, то е доказателство за контрол над телесните функции, или съзнанието. Причина, никога до преди не съм правил така. А не страдам от сомналбулство.



Сред усещането за чужд контрол / намеса слагам и появилите ми се сънища свързани изкушения. Аз съм вегетариянец. Не пуша. Не пия. Нямам пороци. Не съм материалист. Не ме интересуват глупости. И не се вълнувам особено от секса ( тоест мога да бъда асексуален, когато искам ). Това е степента на - да имаш контрол над себе си. Не приемам отказа си за ограничение, а за вид освобождение от оковите на пороците.

Но в изненадващи сънища-бърканици, нереални, ми предлагаха всякакви пороци.
1.В един сън, намирах се в ресторант. Жена се приближи и ме попита дали искам от месото което беше наготвила. Отвърнах й - НЕ, вегетарянец съм.. Но онази пак попита и пак. Сякаш искаше да ме оплете и задължи да приема.
2.В друг сън, мъж садистичен убиец които туко що беше убил момиче, извади пачка с пари и ме попита: ”- Искаш ли?”, като се хилеше злобно. Отвърнах му - НЕ и се събудих. Осъзнах че съня не е от реалните, а лъжлива бърканица, като клип създаден на компютър в които ме вкарват свързвайки ме.
3.Момичето което ми предлагаше секс, появи се много пъти. Но още в съня заподозрях че нещата са нарочно така измислени. Защото не съм си лягал с мисълта за секс. Няма логика.
4.Имаше и сънища в които просто наблюдавах какво се случва, виждах се как извършвам порочни неща. Но след събуждане осъзнавах че съня не е истински, а нарочно са ми го пуснали за да се заблудя че нещата които съм видял са мое желание. А не са.


Надолу че засегна темите относно:
- Какво ми се случва.
- Кои и колко антисъщества се занимават с мен и поначало с много други индивиди, които изчезнаха безследно, или пък бяха намерени мистериозно самоубили се.
- Преглед на лица от сайтове за споделяне, ask.fm до facebook.
Но преди това, изясняване на въпроса: ”- Какви са антисъществата?”. Който е наблюдателен и проучи внимателно сайта ask.fm ще разбере че криещите се зли същества са - сатанистично-атейстични. Те функционират като радикални окултисти. Не се заблуждавайте от “обикновеността в отговорите им. Те не са обикновени, те вграждат във всичко тънък намек, едва доловим. Но ако се намесите, намеците им ще станат остри и резки, за които е имал намесва, ще е разбрал какво се крие зад много от профилите. Ask.fm e капан за специфични и добри индивиди. Те отиват да споделят себе си и да намират разбиране и нови отношения. Но там ги чакат демоните. Не е случайно че ask.fm се измести в Ирландия. Бягат, подсигряват сърварите, защото очакват нещо голямо и разрушително да се случи на Балканите.

Доказателство че в ask.fm има предимно сатанисти и безверници:




Лилит - име на женски демон. Според апокрифите Лилит е първата жена на Адам, докато Ева е втората. Прави впечатление че тя пише и приобщава към НОВ СВЕТОВЕН РЕД. Поменава името на бога според Стария Завет, което автоматично напомня за сектата - *Служители на Йехова*, която не мисля че е истинска. А е прикритие.



Общото между мен и случаят с Валентина Иванова от Бургас

[Подробности] На 15.04.2014 Валя изчезва внезапно и също така внезапно е намерена удавена. Уж хвърлила се по своя воля в морето. Анализа на случая и моята версия за станалото предложих с факти и логика в Тема Втора. Изложих най-уличаващото доказателство - мнението на непознатата *Радославова Хелл* ( Като Ад, Ада ) коменирала статия за Валентина. Коментар и линк:

"Ето ви истината!Отдавна я чакахме!Сега остава да се действа по същество.Ако има на кого да му стисне да действа..."
Отговор ·
На 01.11.2014 В 11:26 часа.




[ Забележете снимката на кучето, Хела, или каквато е името й, не е единствената която слага кучета навсякъде. Антисъществата се мислят за човекоподобни, а всички други имат за животни ]


Радославова ( Ако това е истинското и име ) Признава преднамерени действия и съучастничество. Дори има наглостта да си го признае публично. Което пък доказва че има власт, това я прави достатъчно смела да си позволи да говори направо и да се чувства недосегаема.

Статия:


Привидно не може да има отношение между мен и случая на Валентина - и буквално няма. Но частно чрез Радославова Хел - има.
  Въпрос: ”- Какво общо намираш, след като живееш и си родом от София, а конкретната съмнителна особа, *Радославова Хел* е от Варна?”.
  Отговор:” - Разглеждайки внимателно facebook-a на лицето Радославова, прегледах и профилите на всички които са и писали мнения по постовете, или са ги like-ва ли. Тогава попаднах на други две персони ( два facebook - профила )

1.Mihaela Mihaylova G ( Зряла жена, може би след 35г. възраст )
   https://www.facebook.com/divetothebottom
2.Лорета Димитрова ( На около или след 22г. )

.>>> *Mihaela Mihaylova G* - разгледах профила на лицето и веднага намерих много странно нещо. Лицето е качило снимки и картинки, на следното:

1.Детето си ( малко момиче на около 6 години ) , на вид нормално, нищо особено.
2.Изображение от индийска орнаментика на митологичните Шива и Кали.
3.Изображение на египетски символи.
4.Изображение на странна татуировка, приличаща на маркиране, древен символ.
5.Собствена снимка в положение на тялото с ръцете в знак “Y”, срещу слънцето. Какъвто знак се приема в Тангранизма за символ на божество, а го има изрисуван в пещерата Магурата, на територията на България. Жената буквално е в същата позиция, положение.
6.Заключена врата която се мъчи да отвори ( логически няма смисъл от снимката, чрез няма няма какво да покаже, следователно снимката е намек/символ за някой, посление към някой който ще го види и ще осъзнае нещо )
7.Снимка на октопод изхвърлен на плажа ( Под снимката тя е написала че изображението се отнася за някой в София “за софиянци”.Доказателство че всичко което е сложила е просто начин да предизвика нечие внимание, игра, провокация, предизвикателство и намек. )


=1= Детето й.
Когато видях снимките на детето й, веднага направих асоциация с Валентина Иванова. Защото детето има същото излъчване, същата харизма, същия вид като за дете и същата усмивка каквито има Валентина Иванова на изтеклите в интернет по статийте нейни снимки. Дедукцията ме отведе до извода че съзнанието на Валя е било прехвърлено в тялото на детето. А то самото е клонинг с някой модификации, като променя цвета на очите. Смятам твърдението си за стабилно, защото първо, Радослава се изказва под статия за Валентина че отдавна са я чакали, няма какво друго да означава след като Валентина не е жива. После детето на Mihaela Mihaylova G, имаща общо с Радославова и харесвала нейни мнения, се оказва удивително приличащо на Валентина. Е, нима може да има случайност, или съвпадение. Дори за най-навните ще стане ясно че има нещо нередно. Относно как времево е съвпаднало прехвърлянето на съзнанието на Валя със съществуването на тялото на детето. Това е въпрос от друго естество. Но факта че друговремевите идват в настоящето ит далечното минало - е достатъчно да доведе до мисълта че съществуват начини за превхърляне на съзнанията на далечни места и време.

=3= Изображение на египетски символи.
През 2014, сънувах мъж и жена които ме преследват. Първоначално се появиха отникъде, заговориха ме на египетски ( по усет разбрах ) и след това на английски.

=6= Врата която се опитва да отвори.


През 2014 към Септември.
Първо.Сънувах че изведнъж се появявам над две метро линии под земята. Беше голям тунел.
Второ.В следващия сън стоях на метален парапет, тераса, над метро линиите. Мъж и жена стоящи до някаква врата открехната врата вляво ме наблюдаваха как се държа за парапета. Жената каза на мъжа: ”- Виж го как стой.”. Събудих се.
Трето. Сънувах че съм в училище с много други непознати лица, въпреки че в някои моменти ми се стори че имаше и познати. Усещах че беше сравнително реално, въпреки че в действията няма нищо смислено, защото не беше нещо което да правя по своя воля. Просто ставаха контролирани действия, знаех го.
Четвърто. Следващ сън. Бях на същото място и гледах към вратата, която беше метална и се затваряше може би херметически.
Пето. Следващ сън. Протече малко преди 25.12.2014г. За кратко ми се присъни същото място, как вратата се открехва и същата жена която все е в сънищата ми, ми казваше че вече вече можело да вляза. Естествено - аз отказах - твърдо НЕ. Защото ми е ясно че да вляза, значи оригиналното ми тяло да загине, а съзнанието ми да отиде в друго тяло, което НЕ е мое. Аз отказвам. Това значи да влезеш. Непознато място на което те принуждават да отидеш, естествено е да кажеш - НЕ и е правилно. Всички водим животи, когато в живота ти има много смисъл и желания, естествено е че няма да искаш да влизаш където и другаде да те канят. Затова *НЕ* е хубава дума, предпазва от злото.
Шесто. Следващ сън. [ Сравнително отскоро, след като написах Четвърта Тема и писах за странните смъртни случай на деца ] Появи се възрастна жена която на вид приличаше на моя роднина, но беше лъжа усещах го. Жената се опита да ми причини зло. Намирах се в непозната стая, където от едната страна се намираше асансъор. Жената се приближи както стоях на компютъра и каза: ”- Пак ли за тези деца”, извади спринцовка и се опита да ми инжектира съдържанието, но успях да я обърна срещу нея и я инжектирах. Събудих се. Сънят по нищо не приличаше на сън.
Седмо.Следващ сън. Бях на мястото с металната врата. Жената която все идва в сънищата ми, или по-точно ме похищава тръгна са влиза през вратата. Говореше с другата жена да ми направят ритуал, да ме съблечели. Събудих се.

=7= Снимка на октопод изхвърлен на плажа.



Заснетия мъртъв октопод е намек, както Mihaela Mihaylova G се е изразила лично - към софиянци, което трябва да се разбира към мен. Защото аз съм този който проучва ставащото и съм от София. Защо към мен?! Намек че участва в нещо което иска да ме елиминира. Демек, все едно времето ми е отминало, вид заплаха, изразена по-много деликатен начин. Все пак - заплаха. Заплахата е символа на Апофис, които в митологията на други места се описва като чудовище на сушата - засушаването, което означава - контрол, свръхконтрол, спиране на свободата, ограничаване. Следователно Mihaela Mihaylova G има общо и с всички други лица които ми се месят в живота и за които съм написал по-долу.

  За мен сънят е доказателство за кратки похищавания които ми се случват. А тези с метро линийте, според мен като действие са се случвали под земята.
  Така или иначе, Mihaela Mihaylova G, няма причина да си прави такава театрална снимка. Снимката изразява форма на тъгата, тя има дете, следователно няма защо да тъжи. Пък и тъгата има много начини да се изрази, конкретното с вратата, е крайно нетипично. То е намек и според мен е намек към мен, зашото е знаела че ше стигна до профила й. Радославова Хел ( възрастната ) нарочно е оставила мнение в темата на Валентина, знаели са че ще стигна до там и ще ги проучвам. Смелите действия за които е писала Радославова, са именно това че пиша за ставащото.

По всичко личи че точно Mihaela Mihaylova G и Радославова Хел, ми се месят в сънищата или по-правилно казано - прилагат технологии с които да ми въздействат и да ме похищават. Не са само те, организацията им е голяма. Даже изпитвам съмнение че двете жени са истински, най-вероятно са поредните аватари, човешки тела, доста съзнания прескачат от едно био-роботово тяло на друго.







Нещата се потвърждават и от факта че Михаела освен във Варна посещава и София.

>>> Лорета Димитрова ( На около или след 22г. ).



Това момиче, или по-точно това същество приличащо на човек ми се намеси още през 2012-2013 година, докато прегледа над facebook пофилите извърших чак в края на 2014г. след като попаднах на статията за Валентина Иванова, където на 01.11.2014, Радославова Хел, беше написала разовличаващото я мнение.

Когато разгледах профила на Лорета, установих на момента че това лице съм го виждал някъде. Запитах се къде, поразтърсих се и почти веднага стигнах до много впечатляващи отговори. През 2012-2013г. имах временна кореспонденция с момиче. Запознах се с нея в сайта www.ask.fm Ask профила на момичето се казваше:
 “woman_of_the_devil”.

Тя изяви желание да общува с мен. Искаше да я запозная със себе си и живота си. Да и разкажа нещо и тнк, уж нормално. Исках да общуваме в skype, или facebook, но тя отказа, оправда се че нямала, не ги ползвала и тнк.
Каза ми че името и било - Мариета. Приех думите и за възможни, но съм наясно че може и да е лъжа. Предложи ми да си пишем през youtube.com профили. Писахме малко, тя сподели че била българка, пътувала из България, последно за тогава била ходила в Пловдив. Показа ми нейни снимки.
  И тук става интересното, макар че кореспонденцията с тази уж Мариета беше през 2012-2013г. аз веднага се усетих за приликата между лицето Мариета и лицето Лорета. Защото имаха снимка, с едни и същи дрехи, на едно и също място, стоящи по един и същи начин. Нямаше да да се сбърка че двете момичета са едно и също лице.Така разбрах че истинското име на лицето поне нагледно е - Лорета, докато Мариета е лъжата.
  Въпрос: ”- Защо непознато момиче ще се появява и ще те лъже?”.
  Отговор: ”- Добър въпрос. Според мен защото такъв е бил плана, да се появи за да ме проучи. Да споделя нещо за себе си, да разбере, за да не нападнат. Те ме имат за враг, затова ме проучават. В търсене на слабости в мен, чрез които да ми нанесат удат. Или да намерят начин да ме контролират. Няма как иначе да се обясни че момиче живеещо във Варна, се преструва на друг човек и търси кореспонденция с мен. Още по интересно е че се пише - *woman_of_the_devil*”.


Доказателство в снимки за приликата на уж Мариета от 2012-2013 и Лорета от Варна:

Devilgirl332 - Представяща се за Мариета:



Снимка която Мариета ми даде през 2012г, направете сравнение със снимката на Лорета. Имат идентична визия и начин на усмихване. Шанса това да е случайност е почти нищожен, имайки предвид че всяко лице е уникално.


Следователно Лорета Димитрова е лъжкиня, освен факта че не е човек.


_________________________________________________________________________________
Така се оказва че между мен и случая Валентина Иванова има общо.
_________________________________________________________________________________
#################################################################################

Освен горните антисъщества, има много други които си *точат ноктите и зъбите* в желание да ме елиминират. Те не го казват директно, никой не би. Те го показват чрез намеци, нарочно подхвърлени коментари и намеси в сънищата ми чрез психотронни оръжия и използване на технологии за прехвърляне на съзнанието от разстояние.
  Въпрос: ”- Защо антисъществата искат да ме убият?”.
  Отговор: ”- Те не искат просто да ме убият, искат да направят същото което извършват с мистериозно самоубилите се деца, младежи и някой възрастни. Искат да прехвърлят съзнанието ми в друго тяло, а орогиналното ми тяло да унищожат, или използват за друго цели. По-вероятно е убиването, защото така спират начина да бъда себе си. Причините да искат да ме премахнат - аз не отговарям на принципите им. Умея да разсъждавам, задавам си въпроси които не са удобни за тях и търся отговори - което е опасно за свръхконтролът им.
  Въпрос: ”- Ако си опасен за тях с факта че не отговаряш на принципите им за безличие, защо просто не те спрятелят с тях, без да стигат до насилие?”.
  Отговор: ”- Защото аз ги различавам. Не могат да се скрият. В което и тяло да са, ги усещам. Лицата и формите за мен не значат нищо, съзнанието им ( душата им ) изпъква. Това ги подтиква да прибегнат до драстични мерки. Не могат да ме излъжат и прилагат насилствения край. За злото най-опасни са онези разпознаващи злото от доброто - унищожаващи хаоса. Защото хаоса е творение на злото, то е объркване на изконните правилното и поставянето им в грешни страни, места, названия. Злото разбърква всичко, така то мисли че ще спре предречения си упадък и край. Защото в момента - злото има голяма власт на човечеството, всичките действия на злото са отнесени към желанието на злото да оцелее и в бъдещето. Там където е предречено че ще загине. Стратегията му е елементарна и очаквана. Естествено е че когато нещо е обречено, то ще стане още по-яростно, грубо и безпощадно.
  Въпрос: ”- Какво точно искат да ти направят?”.
  Отговор: ”- Ще прозвучи абсурдно за който не е навътре в материала. Но нещата се случват по света, жалко е че малцина обръщат сериозно внимание. А ако само проучиха какво изпитват хората около им, как преживяват и през какво са преминали, щяха да се изненадат че в света има и далеч по-странни неща. Те са били винаги наоколо, невидими, защото никой им обръща внимание. Скрити, дебнещи. Онова което хората имат за нормалност - е илюзия. Злото се крие именно на местата които изглеждат най-спокойни и най-нормални. Чака жертвата да се настани и изкача като клоун от кутия. След СЕДЕМ теми, уверен съм съм успял да накарам поне няколко да се замислят за живота си, за света и за бъдещето. Замислилите се, уверен съм няма да изпитат дразнещо съмнение в думите ми, предвид че се старая да бъда максимално обективен, логичен и да приложа доказателства.


  >>> Антисъществата искат да прехвърлят съзнанието ми в женско тяло. Така искат да придобият подчинение от мен, да ме направят един от тях, тяхно доведено дете. Това обаче не е моята воля и аз няма да го позволя. Никога няма да се съглася. Вечният ми отговор е - НЕ.


Преди да дам доказателствата, ще покажа кои са лицата заплашващи живота и съществуването ми. Те имат общо с Радославова Хел от Варна и ( колектива на лъжливите антисъщества )


1. Бояна ( Живееща в Пловдив, където е и Димана Бояджиева )
2. Мария ( Дошла от Германия )
3.Белназ
4.Chill Bro ( Tonynikolova )
5.И още много, много други.




=1=
Бояна
В началото на 2014, разглеждайки ask.fm профили, попаднах на нейния. Видях го за около 5 минути, не намерих нищо интересно, нито странно и преминах нататък. През предпоследните месеци на 2014 лицето Бояна, се появи внезапно в ask.fm и очевидно нарочно по нечии план и сметки - ми написа въпрос, как съм мислил да запаля зимата. Попитах я какво има в предвид, защото въпросът и беше нелогичен. Представете си, не сте общували с никой никога. Не сте се виждали - нищо. И изведнъж идва този непознат и ви задава въпрос за подпалване на зимата, като от изреченията се разбира че има предвид вас и че вие сте щели да запалите зимата.
Абсурдно, така изглеждаше. Замисляйки се в дълбочина, разбрах че нещо се е променило. В профила на Бояна се бяха появили странни отговори, изразяващи митологични представи и властно, капризно поведение. Нещо не беше наред. А въпроса й ме обиди, защото ме назоваваше за нещо лошо - а не ме познаваше. Отговорът ми към нея беше точен и ясен, с цел да я сложа на мястото й. Очаквах да продължи с триядите си и тя го направи, но отново без да даде обяснение за странното си запитване.
  Какво странно разбрах за Бояна от собствените и думи.
1.Бояна се интересуваше много от египетска митология и от нордико-скандинавска. Темите за тях, практически и бяха любими.
2.Бояна владее добре български, италянски и древни езици.
3.Често пошеше намеци за какво щяла да направи ако някакво нейно незнайно гадже я изоставило. Намесваше насилие.
4.На профила си беше сложила символа от короната на Долен Египет.
5.Първият и въпрос към мен беше за “как ще запаля зимата”. Ключова дума “зима”,”настъпване на зима”, идване на зима”. Същото видях в много други ask.fm профили. Особено впечатление ми направи че Лара Харири от Варна, специално беше написала че нелогични неща включващи израза “ЗИМАТА ИДВА”.
  Сериозно се замислих каква зима имат предвид, какво говорят, за какво става дума изобщо.
Тогава се сетих за сериала “Тhe Game ot throns”. Любим на Мария, на Лара и на всички други деца на антисъществата. Всички те бяха луднали по сериала. Защото в него се говори за нордико-скандинавската митология.





Най в края съм дам определение коя е Бояна реално - остатък от древноегипетските богове на долното царство. Тя е Селкис, Серкет. Непризнатата богиня скорпион, която защитавала Апофис.


Бояна и Мария имат снимки с лисичева кожа върху себе си. Спрямо митологията те са Вани и представители на Долен Египет ( Царството на мъртвите, подземния свят ). Лисицата се отличава с хитрост, лъжа и е хищник. Точно каквито са те.


През 2014 Декември, след като писах анонимно на Бояна, тя си смени аватара с аватар на момиче зад което се крие черен демон.Признак че са ми сложили нещо - шепоти.



=2=
Мария
Redneval Silvertongue
Тази жена има всички показатели да не се нарича човек. Тя се появи в края на 2014г. До преди нямаше *ни вест, ни кост* от съществуването й. Според профила й в ask.fm тя била българка, но живеела известно време в Германия. Говори добре немски, български, а очевидно разбира и италянски, както и разни древни езици. В аска си често пишеше за нордико-сандинавката митология и египетската. В други нейни постове изразяваше извратената си природа - чрез приказки за насилие и странни намеци как обичала да контролира нещата. Из постовете си не пропускаше често по няколко пъти че имала три животни. Куче, коте и заек. Държала ги на верига, но се притеснявала някое от тях да не скъса вериката си. За мен беше ясно че не става дума за животни, а за същества.
  Сред тях визираше и мен, защото в този период когато си направи аска, аз бях сред първите които посетига профила й. Писах и анонимно, беше ми странно съществуването на тази внезапно появила се персона. Случи че точно след като писах на другата персона - Бояна.
  Тълкуванието на трите животни е - конкретната Мария държи в контрол три същества, които не са животни, но тя си играе с тях като с животни. Причината да ги държи здраво - защото те са опасни за антисъществата. Реално трите животни са символизъм за светата троица. Говорих в предишни теми че из България се намесват много култове, които са продуцирани от антисъществата, но реално изпълняват техните мерки за сигурност за да предпазят властта си от неизбежния крах. Лицето Glireth се представи за Мария, но истината, по нищо не прилича на Мария. Мария е християнско име. Според мен нарочно го използва като подигравка с христянството, понеже тя самата не е от добрите. Злото има тенденцията да развращава добрите имена.
  Мария ( или както се казва реално ) много пъти ми отправи намеци и заплахи които лесно се разбират, когато свържеш всичко което е ставало и обмислиш смисъла на съобщението.
  Какво странно разбрах за Мария от собствените и думи.
1.През Декември 2014 и Януари 2015, Мария пишеше трудни за възприемане неща които не са нормални. В профила си беше написа отговор на запитване. В отговора си намеси че с неяния приятел, мъж, някакъв. Обичали да изчакват докато децата узреели и да ги наберат както се късат зелки от полето. След като го прочетох, тя ми написа в аск: ”- Ще има ли зелка?”. Аз и отвърнах: ”- А шамар ще има ли?”. Демек, не става дума за зелки, а за факт че те не са хора и се занимават с крадене на същества, като прехвърлят съзнанията им в други тела, а оригиналните убиват в инсцинирани случай. Отправяше ми заплаха.
2.В отговорите с трите животни които държала на верига, тя пишеше с груба ирония и усещане за извъннормално насилие което и харесва да прилага.
3.Често споменаваше в отговор към другото лице Бояна, за неизвестни обстоятелства, които се очаквали.












=3=
Белназ ( http://www.ask.fm/Belnaz )
Това лице Белназ, е изключително странно. Много пъти намирал нелогични неща и намеци сред писанията й. Но важното е - в деня в който написах Тема Първа, което беше към края на Декември 2014 и началото на Януари 2015. В aska на Белназ се появи публикацията:



=4=
Chill Bro ( Tonynikolova )
http://ask.fm/Tonynikolova/
Това също не е човек, но не е и добро същество. Чисто зло в човешка опаковка. Живее в Русе. От което усетих защо *някои лица* искаха да отида в Русе, където имам роднини. Просто там са ми скалъпили нещо още по-лошо. Но, усещайки какво се случва, реших да не стъпвам в Русе. Антисъществото е написало че е намесва в чуждите сънища.


_____________________________________________________
_____________________________________________________


  Въпрос: ”- Как разбра че искат да те прехвърлят в женско тяло и изобщо да те направят един от тях?”.
  Отговор: ”- Анализирах всичко което получих като данни от случващото ми се. Прегледах профилите им. Вникнах в изкустните им психологически намеци. Вникнах и в намесващите се в сънищата ми. Така установих че една от целите им е да ме елиминират, защото представлявам опасност за тях. Непрескъснато получавам заплахи. А че искат да ме прехвърлят в женско тяло, разбрах от техни думи и от преглед на намекващи изображения в ask.fm където са съмнително лица. Защото антисъществата общуват с намеци и психологически провокации. Много тънко, те демонтрират намеренията си. Те са изкусни манипулатори. Но са много упорити в злото си. Комуникират чрез намеци в публикациите - текст и изображения. Главното - използват тапетите също за комуникация. В деня когато писах анонимни въпроси на Мария и Бояна. Мария ми изпрати запитването “ще имали зелка”. И почти в същото време разглеждайки профилите, попаднах на близък до другите профил където имаше много намеци, но главното тапета беше следния:


Аз ги задрасках. Това е израз на моето НЕ

Това е тяхната версия за превъплъщения. Прераждания които те изкуствено създават. Програмата им на действие е противоположна на действията на Господ. Защото всичкото зло е деяние на демоните и сатаната. Те изопачават основните традиции и развращават доброто.


  Въпрос: ”- Не смяташ ли че може всичко е било шега, или така да ти се е сторило?”.
  Отговор: ”- Не. Защото се появи и в сънищата ми. Видях точно какво искат да направят. Покъсно го видях из асковете им. А едновременно с това хората покрай мен започнаха да се държат странно. И всички изведнъж ми предлагаха неща в цветовете - ЧЕРВЕНО, ЗЕЛЕНО, ИЗОБЩО ЯРКИТЕ ЦВЕТОВЕ. А за стриктният режим на антисъществата, червеното и ярките цветове са цветове за жена. Тогава осъзнах че те наблюдаваха по някакъв начин какво докосвам. Защото ако докоснех повече неща с червен цвят, идваха още по-лоши сънища и даже ми казваха в сънищата че вратата била отворена и съм можел да влизам. Подозирам че са ми сложили нещо, така успяват да ме следят и подслушват. Иначе е невъзможно винаги да са налиния и в крак с нещата които се случват.
 
След написване на Тема Седма, внезапно в blog.bg се появи следния профил:
Това е оставено като провокация, нарочно. Очевидно ми казват че искат насила да ме прехвърлят в посочето второ тяло, което уж се намира на адрес:

"Добрич, улица Георги Кирков 15, вх.Б,ап.3. Като нарочно посоченото момиче се казва Толия Драгомирова Симеонова"

Насила не могат. А аз никога няма да се съглася. Моят отговор е НЕ.



______________________________________________________________________________________
Хронология на странните събития в живота ми,
поглед от преди към настоящето. Реален живот.



1.Около 2003-2004, лятото в София. Провеждаха се избори. Хората бързаха да гласуват. Бях отворил прозореца и наблюдавах навън. В един момент, видях нещо да блещука в небето. Погледнах с бинокъл, видях 5-6 метални чиниевидни НЛО-та, които кръжаха едни около други подобно на мухи около абажур на лампа. Кръжаха така няколко минути и накрая три от тях се стрелната напред подъгъл и завиха, а другите две-три в противоположната посока. Естествено не оставяха никаква диря в небето. Впечатление ми направи че нито един човек не гледаше нагоре, никой не забеляза голямото събитие. Хората бяха заети да гласуват и да мислят за гласуването.

2.Приблизително през 2007-2008г. Горе-долу в периода на 18-те ми години и започналите кошмари в които се появява мрачното същество. Бе рано сутрин, оправих се за училище и тръгнах. Както минавах по улица перпендикулярна на блока от койтто съм, погледнах вдясно към отсрещния успореден блок. Видях в първият вход на бледата светлина на утрото и уличното осветление - черна, облачна фигура, приличаща на човешки силует, която стоеше във входа, точно зад стъклото. Стоеше с вид че ме наблюдава. Не се виждаше лице, или черти на тялото. Побързах напред и се опитах да не поглеждам отново. Тогава за кратко си казвах че може би ми се е сторило. Всички знаят как когато видиш нещо лошо и си фантазираш че не го е имало, може да се поуспокойш малко. Та в онзи ден направих нещо подобно, разбира се усещането на нормалност беше за кратко, защото веднага след това се появиха още случай, които само потвърждаваха че не ставам случайно свидетел на всичко. Случва се с причина и цел.

3.Пак в същия период - 2007-2008 - докато пътувах с автобуса за училище видях през прозореца на автобуса от ляво, небесен обект с видимо овална, чиниеста форма. Беше сиво-тъмнеещ на цвят - очевидно бе направен от метални сплави. Обекта се сниши, идвайки от далеко, приближи се на може би 4 километъра разстояние и височина приблизително 7 километра, но може и повече да е било. Обекта спря на едно място, както беше във въздуха и бавно започна да се придвижва успоредно с движениетона автобуса в който пътувах. Нямаше как да не го забележа, просто правеше специвично впечатление, защото в момента нямаше друго на небето. Изненадата ми беше само една - аз го забелязах, но никой друг не видя тялото и не гледаше натам. Всички хора си гледаха в ръцете, пред тях, в краката и тнк, но никой не погледна към странната гледка. НЛО се виждаше така, успоредно в права заедно с автобуса на може би километър и нещо, два и после пое обратно откъдето дойде но под остър наклон нагоре.

4.През 28.09.2010 от блока в който живея, през прозорец ориентиран на северо-запад, беше може би след 18-19 часа, видях нещо уникално, макар и не новост в света. Чинието тяло стоеше в далечината на небето, високо над квартал Надежда 2. То леко светеше, така се виждаше. Стоеше неподвижно, понякога малко се изместваше.
От него се изстреляха други две тела, които полетяха напред. Опиличих ги мислено на капсули, или допълнителни модули. Предвид височината, за да има такива модули, то кораба е голям. Защото от разстоянието на което се намираше изглеждаше с размер приблизително 1 см. Появиха се самолети, те прелетяха, очевидно радарите на човешките военни системи са засегли пребиваването на НЛО. Но самолетите не могат да се справят с тях, защото нямат гъвкава възможност за маневри. НЛО-то се издигна малко. Почти веднага след това от ляво-надясно се появи пуровидно, вретеновидно тяло, голямо колкото самолет без крила. Тялото светеше в бяла светлина. То беше много по-близо до земята. Ясно се виждаше, защото точно в момента в който се появи, имаше от задната му страна голям облак, а от крайно дясно и горе - чисто небе и пълнолуние. Пурообразното тяло се придвижи малко напред. Тръгна да се снижава,. за момент си помислих че ще кацне. То зави под тъп ъгъл ордалечавайки се и пое успоредно по отсрещната улица, като запази височината си. Покъсно отваряйки новините, видях статия за видяно НЛО на летището.

Статия:
НЛО в небето над София

5..От след 28.09.2010, често се появяваха две момичета навсякъде. Виждах ги близо до кв.Надежда, при Константин Величков, както й при блока къде съм. Те винаги вървяха заедно, когато ме видеха ми махаха и се държаха все едно ме познават. А в блока ги видях една нощ, прибирайки се. Стояха в съседен вход, на етажа при стълбището и ме наблюдаваха. Когато ги забелязах побързах да се прибера защото гледката ме притесни. Беше нелогично и странно.

6.През 2010-2011г. Заобикалях едно място минавайки от Надежда 1 част към Западен Парк. Както вървях направо през всичко, на едно място, наклонен завой под вида на буквата “Г” , от горната страна сви кола, сравнително нормална, не правеща голямо впечатление. Зад волана стоеше горе-долу възрастен мъж, а на мястото до него момче на приблизително 16-17 години. Докато завиваха, малко преди да ме отминат, мъжът зад волана дигна дясната си ръка и ме посочи. Изтълкувах го като послание за: ”- Внимавай, наблюдаваме те, следим те”.

7.През 2010-2011г. Мистериозен бледо-зеленикав микробус ме следваше често ( буквално следеше ) където ходих из града, микробуса все се появяваше. Веднъж видях че го кара мъж, а отзад имаше момиче или млада жена.

8.През 2010-2011г. От прозореца на апартамента, видях долу паркиран ван, струва ми се беше с червеникав цвят. Беше спрял точно пред входа. От него излязоха 5-6 подрастващи. Гледайки ги, от долу също погледнаха към мен. Момента беше странен, защото конкретните никога преди не ги бях виждал да се навъртат около входа или да живеят там. Малко преди да ги оставя, забелязах че са се настанили по-много съзаклятнически начин вътре, гледаха тук-таме нагоре към мен, после пак към себе си и обсъждаха нещо. Приличаше на екип, замислящ следващата си стъпка от голям план. [ По същото време имах временна кореспонденция с лицето Мирослава Маринова, родена през 1992г. която живееше по това време в Люлин 3 , поглеждайки към вана и лицата, намирах че зад действията им общо със сигурнот има и лицето Мирослава, защото по-онова време усетих че каквото съм споделял с нея, изведнъж се оказваше достояние на много други лица ]

9.През 2010-2011г. Прибирах се по друг път. Пресичах улица. Черен, добре подържан, скъп и лъскав джип - бе временно спрял на улицата. Тръгнах да пресичам, за по-малко от секунда успях да забележа обитателите на превозното средство. Бяха възрастен мъж зад волана и жена седяща на седалката до него. Още когато ги видях си помислих че има нещо странно. В последствие се оказа наистина така, защото същия джип го наблюдавах още около 5 пъти през годините на различни места където ходя и все така случайно минаваше, или се оказваше паркирал наблизо. Джипът правеше впечатление още от далеко, наоколо няма много такива превозни средства.

10.През 2011 в центъра на София. Вървях по посока за / към трамвайна линия 10, където от едната страна се намира голямо заведение с име, струва ми се “Sin city”. Както вървях се загледах в притъмнялото небе. Горе се виждаха тъмнеещи бледо бели, бледо черни купести облаци. Духаше вятър. Както ги гледах, вятъра отмести / поразреди един от облаците и за кратко, може би 1-2 секунди, видях голям метален, чиниест обект стоящ непосредствено в облаците. Това ме изнедата, защото е странно да се появяват на ниска височина, освен ако нямат желание да бъдат видяни, да привлекът вниманието. Видях ги, момента отмина, облака пак се измести и скри обекта които се движеше заедно с облаците. Беше много голям. С повторна изненада, отново както в предни наблюдения установих че никой не гледа на натам. Всички хора зяпаха навсякъде другаде, но не и към облака. Много странно.

11.През 2011 от/в близост до техническия университет в София. Вървях в посока към гористите места ( паркове ) към Борисовата градина. Още не бях стигнал до там, намирах се при улиците и сградите. Погледнах настрана към ТУ, отдалеко видях че високо над ТУ, може и по-далеко да е било, се движеше НЛО което за момент спря във въздуха и после бавно продължи горе-долу успоредно на сградите на ТУ.

12.През 2011 в парковете, близо до Борисовата градина. Пресичах през парковата част, бързо се качих в дошлия автобус. Погледнах назад, видях младеж и девойка на видима възраст приблизително колкото мен. Те изглеждаха странно и леко се обърнаха в посока към мен. Сякаш търсят къде съм отишъл.

13.През 2011в парка зад ТУ. Видях отдалеко две момчета, стояха и си говореха нещо. Когато пресякох улицата и се намерих в парковата част, без директно да ги наблюдавам, забелязах че гледат към мен и се смеят на нещо.
100% не ги познавах и никога не ги бях виждал преди.Но тяхното поведение бе сякаш са ме виждали и ме знаят.

14.След 2011 започнах често да забелязвам коли които ме следят, както и странно изглеждащи индивиди които съмнително ме наблюдават от известно разстояние.

15.Прибирах се. Минах отстрани на блока. Валеше дъжд. Тогава видях нещо ненормално. От ляво след една затревена площ към периферния тротуар стояха майка ми и възрастна роднина. Те стояха една до друга, насред дъжда, без да носят чадъри. Стояха като призраци, или по-точно - като холограми. Наблюдаваха ме. Направих се че не виждам случващото се и че просто се оглеждам наоколо, после подминах ситуацията на няколко метра разстояние, все едно нищо не се съм видял ( предпочитах да не се намесвам, защото усетих присъствието на нещо лошо ).

16.През 2012г. Видях приблизително възрастна жена на може би около 48г. Бях в близост до Констанин Величков. Свечеряваше се. Бе някъде към / след 19:00. Докато чаках трамвая изведнъж се появи жената. Както стоях и чаках мина кола със сирени. Колата беше чисто бяла, без емблеми. Жената се приближи и попита: ”- Каква е тази кола?”. Или беше: ”- Пожарната ли е?”. Нещо такова. Огледах добре преминаващата кола, казах на глас утвърдително че е възможно да е такава. Обърнах се към питащата, оказа се че я няма. Беше изчезнала за половин секунда. Нямаше я и наоколо, просто я нямаше.

17..През 2012г. Бях вкъщи. Нощно време. Тръгнах да си лягам, случи се нещо странно. В тъмното чувах женско дишане и стъпки. Ставаше и течение като че някой се движеше, но никой не се виждаше. Нямаше никой. Това обаче не беше истината, защото антисъществата имат костюми за невидимост. Които отклоняват светлината. Съществува и друг начин за невидимост, да влияят на мозъка от разстояние така че да се блокира визуализацията на обекта които влияе. Така също става невидим за околните.

18.През 2012-2013г. Виждах често скъпа, лъскава черна кола. Веднъж имах възможността да съм максимално най-близо. Колата беше спряла до през един от три, високи 16 етажни блокове. Приближавайки се, отвътре видях да седи жена, облечена в модерни дрехи. Тя стоеше спокойно. Въпреки че не правеше нищо, просто стоеше, външно чакайки нещо да се случи. За мен не беше тайна че причаква мен, за да ме огледа. Не че преди не ме е виждала, която и да е, но явно и харесваше да демонтрира присъствието си. Виждах я винаги на места от където ще мина, или когато се принирам. Няколко пъти бе паркирала на затънтено място, очевидно мислейки че ще подмина без да я видя. А веднъж беше паркирала пред блока в който съм. Стоеше така доста, докато не реши да потегля.

19.През 2012-2013г. Често забелязвах такси с висок таван да ме следи, или пък да се оказва винаги паркирало от/на пътя по който вървя. Това ми показа, че следящите ме анализират всички места които посещавам и остановяват къде да ме очакват. Същевременно, за да се случи това се изисква да разполагат с нещо с което ме следят, разсъждавайки така, заключението е че са повече лица и си комуникират по някакъв начин. Така успяват да ме следят и предварително да се установят на местата. Паркират някъде, или спират по улиците, след което просто чакат да се появя, за да наблюдават. Но тъй като те ме знаят, то наблюдението им включва явно - правене на снимки и използване на устроиства за сканиране на тялото ми. Проверка на очаквани фактори.

20.През 2013, докато бях в центъра на София, късно есенно, ранно зимно време, при площад Славейков, влязох
в магазин за закуски. Тогава погледнах вдясно, видях на отсрещната улица 7-8 души, повечето мъже, приличащи на американци ( с такъв външен вид ), облечени модерно. Те стояха обърнати, срещу магазина в който влязох, зяпаха и коментираха нещо. Имах усещането че наблюдават мен.

21.През 2013. Прибирах се от кино. Часът бе късен. Влязох във входа и спрях, имаше нещо странно. На задната врата тъмен силует стоеше. Задната врата беше леко отворена и някой стоеше неподвижно, нито влязъл, нито излязъл на вратата. Хвърлих бегъл поглед за части от секундата. Реших стествено че е по-добре да светна. Светнах, отсреща стоеше жена. Още щом светна, жената се раздвижи и се направи че нищо не е ставало. Тя влезе първа в асансъора. Облечена бе в червена тънка рокля, въпреки че навън беше студено. Очите на жената бяха кафяви и много големи, като на котка. Тази жена за първи път я виждах, никога до преди това не съм наблюдавал присъствието и във входа. Беше ясно че щом стоеше в тъмното, чакаше мен, да вляза и да дойде и тя, за да отидем в асансъора и да ме огледа по-отблизо.Попитах я само за къде е, тя каза за четвъртия етаж, в средата. Там и влезе, въпреки че никога не съм я виждал преди. За мнозина този момент щеше да е зловещ, за мен беше просто странно, нещо извъннормално.

22.През 2013. От началото до края на годината. Когато излизох за центъра и минавах за посока НДК, почти винаги виждах мъж, на възраст може би 27-28г. видимо младолик, физическият му ръст беше приблизително 197 ( към 2 метра ) Мъжът всеки път раздаваше рекламни брошури. Всеки би казал, нищо особено и наистина щеше да е така, ако не правеше и друго нещо. Всеки път щом минех ми предлагаше брошура, аз всеки път казвах - НЕ. Преди да се разминем ми казваше: ”- И да не забравиш с голяма усмивка”. Действаше много театрално. Рекох си че сигурно това му е репертуара който на всеки прилага. Обаче след 4 подобни пъти се оказа че има нещо общо със ставащото. Защото през декември 2013, вървях в центъра и влязох в малко магазинче на успоредния път от метро станцията при НДК нагоре и успоредно на НДК. Влязох да си вземе безалкохолно. Още преди да вляза видях вътре мъжът от улицата с брошурите и една жена с него. Водиха разговор с продавача. Мъжът бе облечен в бял костюм, а жената в черни дрехи. В мига в който влязох мъжът коментираше с продавача математически термин [ ще го пропусна, защото не му е тук мястото ] . Тъкмо влязох и прекратиха разговора си, замълчаха. Отидох взех си безалкохолното. Тръгнах да го плятя. Те стояха зад мен, жената малко се приближи и надничаше какво правя. Тъкмо плащах, когато мъжът в белите дрехи ме попита: ”- Пушиш ли?”. Отвърнах истината: ”- Като ме гледате, изглеждам ли ви на пушач?”. Което означаваше че НЕ пуша. Мъжът малко се позамисли и отвърна: ”- Значи не.”. Аз добавих: ”- Да, не”. Ta, проведе се странен разговор. На излизане от магазина, възпитано пожелах всичко хубаво на посетителите, защото ме заговориха, изпитвах съмнения дали наитина мъжът е онзи с брошурите. Вече понечил да излизам от магазина, мъжът добави: ”- И да не забравиш с голяма усмивка.”. Автоматино получих потвърждение че мъжът е мъжът с брошурите. Ситуацията ми подсказа че ме следят и съм обект на интереса. Покъсно обмисляйки ситуацията видях голяма доза символика. Мъж в бяло, жена в черно, очевидно се разиграваше сцена - постановка, следователно са ме очаквали. Следователно са знаели кога съм тръгнал за центъра. Следователно имат същества около или в блока където живея и наблюдават. Факта че мъжът ми зададе един въпрос и въпроса включваше дали съм пушач, за мен е доказателство че не са от добрите. Защото първо се интересуват какви пороци имам, следователно ги вълнува да имам пороци, затова ми задават такива въпроси. От друга страна щом знаят кога ще бъда в магазина, е странно как не знаят дали съм пущач или не съм. В този момент осъзнах нещо важно - ТЕ НЕ ЗНАЯТ ВСИЧКО, ЗАТОВА СЛЕДЯТ. Те знаят основни факти, които имат от друго място. Мъжът, по усет съм на менение че има общо със сайта spodeli.net и spodeli.info. На това мнение съм, защото съм писал мнения в
spodeli.info, докато го имаше. И в spodeli.net където за няколко месеца през 2011г.-2012 бях модератор, това се случи след предложение от администратора - Лъчезар Бъчваров, които беше чел очевидно мненията които съм давал из сайта му. Кореспонденцията ми с лицето Лъчезар Бъчваров се осъществи в skype, като първо ми беше пратил писмо на емейла ми. В профилът на skypa си мъжът имаше аватар - аватара му представляваше негова снимка. На снимката стоеше с лице към обектива и беше възпроизвел доста изкуствена усмивка, от онзи тип 100 каратова, чак до уши. Мисълта ми, има снимка специално направена за да се вижда голямата му усмивка, заедно с това срещам непознат мъж приличащ по снимката на Лъчезар, които ми казва всеки път “и голяма усмивка”. Очевидно че Лъчезар, мъжът на улицата раздаващ брошури и мъжът от ситуацията в магазина >>> са едно и също лице. През 2012 спрях да бъда модератор в spodeli.net. Имаше и други модератори. През 2013г-2014г. установих нещо странно, сайта spodeli.net се беше променил. Пример, през 2011-2012 функционираше правилно, не се пишеха безсмислени теми, не се спекулираше, нямаше куп гневни мнения, не се приобщаваше из мненията към самоубийства, а в графатата за сайта водеше към място където посетители да напишат какво смятат за сайта и дали искат нещо да се подобри. Това през 2013-2014 изведнъж започна да липсва, цъкъш на линка за сайта, излиза произволна страница, нарочно поставена за привличане на вниманието. Междувременно излязоха всякакви безсмислени теми, теми се повтаряха, приличаше на експеримент. А през 2015 зачестиха темите в които индивиди сякаш нарочно говорят че не им се живее и коментиращи вместо да им помогнат им казват че няма нищо лошо, да не се мъчат ако не им се живее. Тоест според мен, сайта spodeli.net е под чужд контрол, или може би това е част от голям план по манипулация на общественото мнение още от преди много време но чак в последната година да е реализиран.
  В предни теми написах нещо важно - че антисъществата анализират и контролират общественото мнение и самосъзнание чрез сайтовете за споделяне и тнк. Чрез тях те следят как мислят хората и търсят специфични и уникални индивиди които да похитят. Хората в наивността си се впускат да пишат историите си из сайтовете за споделяне, като се доверяват че са анонимни и им мислят доброто. Чрез споделените истории съществата криещи се в човешки тела и управляващи сайтовете за споделяне и разни форуми на специфични социалогически въпроси - изледват хората. Пример. Те не знаят каква е вашата история, но когато вие я споделите, те ще научат че точно вие сте я споделили. Защото публикувайки я оставяте IP-то си. A те, имат свой същества и био-роботи на много места. Процедурата е следната - проследяват IP-то, вземат данните за вас, къде живеете и тнк. Започват да ви следят реално. Наблюдават ви в продължение на месеци. Изучават ви, търсят слабости във вас.Начини да ви изкушат, привлекът за целите им. Ако нямате изкушения, те прибягват до заплахи и започват да ви тормозят в сънищата ви. Което се случва след като разни нови лица се нанесът близо до вас ( очевидно носейки със себе си устроиства с които да ви влияят ) , постепенно започвате да усещате странни неща около себе си. Хората се държат странно. И осъзнавата че хората спират да бъдат хора - похищават ги, подменят ги, случват се странни неща.

23..На 2013г. Лято-есен. Два пъти видях момиче с тъмен цвят на кожата. Първия път беше на метро станция Сердика, от към страната за Надежда. Чаках метрото, на другата страна видях по в ляво, момичето с тъмен цвят на кожата. Тя изглеждаше горе-долу на мойте години. Щом я погледнах ми се усмихна, точно както на една от срещните със Стефизагрия Пасифлора, чакайки непоявяващата се Анжела Кронева, видях момиче приличащо на дете което имаше вид на една снимка която Анжела беше сложила за аватар в skype. Момичето-дете също ми се усмихна, както момичето с тъмен цвят на кожата. Втория път видях същото момиче с тъмн цвят на кожата във вагона на метрото. Бях се качил от станция Надежда за към центъра. Момичето говореше с момче, с бял цвят на кожата. Стояха ми в гръб, но ги оглеждах внимателно през отражението.

24.На 30.01.2015г. Излязох в посока на Илиянци. Бях публикувал Тема Седма. В ask.fm/winterfire имах получена заплаха. Когато се прибирах, от място близо до Илиянци, видях в дясно редица от паркирани коли. Една от тях бързо тръгна в посоката на която вървях но заобиколно. Колата беше сравнително малка, тъмна на цвят. Отличителното - номера на колата беше нарочно замацан с кал, точно както правят по-филмите за да не бъдат забелязани. Съмнявам се да е нормално, защото мъжът в колата потегли рязко, сякаш бързаше да стугне до някъде и да предопреди някой че се връщам, или пък искаше специално да го забележа. Замацания номер е нешо заради което се глобява. Поглеждайки другите коли след като онзи потегли, видях че на нито една задния номер не беше замацан с кал. Очевидно беше.




Непознати от spodeli.info и spodeli.net


Номер 1

= От spodeli.info
[ През 2010-2011 давах мнения по теми в spodeli.info - там имаше свободен достъп и директно публикуване, без чакане и без регистрация - там попаднах на лицата ]

1.Боряна Тодорова - Габрово.
2.Момиче от Белово.
3.Мариета Георгиева - София - Варна
4.Cola Icecream
5.Изродар
6.Лице твърдящо че е турчин - Уж от София

=1=
Боряна Тодорова от Габрово. [ Не сме се срещали ]

Тогава беше на 13-14г. Реших да пиша с нея, защото въпреки годините си беше много интелигентна и възпитана. Направи ми впечатление. Разговорите ни бяха просто общуване за кой какво прави и как ни мина деня. Тя сподели че родителите и били лекари. Кореспондирахме чрез писма по мейлите и чрез skype.
Имахме намерение някой ден да се срещнем, но нищо не стана, защото поведението и се промени и накрая спряхме да си пишем.
  Тогава след година и нещо, получих повторно извинение от нея, пишеше че много искала да общува с мен, да си говорим и тнк. Почувствах се особено, защото нямаше логика. Веднъж ми прави извинение преди година и нещо, а после пак! Но не беше това най-странното, в facebook ме беше питала имам ли GSM. Без причина, тогава заподозрях че ме пита не случайно, а защото ми следят интернета и искат да са сигурни че нямам достъп през някое тайно устроиство. Тоест, считам че последната ми кореспонденция с уж момичето Боряна Тодорова, не е била реална. Тя не е била тя, или някой друг пишеше от профила й.




=2=
Момиче от Белово
Никога не сме се виждали, беше на 24. Веднъж докато си чатихме, каза че присъствала на мой сън. Видяла ме как лежа и някакво същество било до мен. С нея си кореспондирахме по skype.

=3=
Мариета Георгиева - София - Варна [ Не сме се срещали лично, но я видях да ме следи ]
Тогава беше на 25г. Интересно лице. Учила за адвокат. Била от София, но се преместила да следва във Варна. Заради приятелят й лекар с който се запознала докато била на 16г., демек лекаря и правил преглед според нейните думи и нещо си се харесали. Пишеше че си имали проблеми, защото той и бил изневерил, тя пък на него и - общи глупости. Общувахме чрез писма, skype и facebook. Тя ме оставяше да и пиша, докато тя почти нищо не казваше за себе си. По онова време бях средно наивен и доверчив. Отначало не ми задаваше много въпроси, но накрая започна да се интересува от семейството ми, как съм, какво правя и тнк. Прати ми няколко нейни снимки. Имаше нормален вид.
  Един ден през 2011 излизайки от асансъора, инстинктивно погледнах към прозорците до пощите на входа. Видях жена която гледа към мен. Тръгнах по стълбите. Жената се дръпна и бързо отмине в друга посока. Можех да я последвам, но счетох че няма нужда. Тя беше горе-долу понапълняла. Лицето и веднага ми напомни за снимите на Мариета Георгиева.
  След 4-5 месеца чатове из facebook и skype - лицето Мариета просто изчезна. Спря да пише, спря да се появява в профилите си. Всъщност очевидно не е била истинско човешко същество.



=4=
Cola Icecream. [ Не сме се срещали ]
Непознато момиче, твърдеше че е на 16 години. Не казваше истинското си име. За нея се разбираше че живеела в къща. Не в София, друг град. Тя често даваше мнения и влизаше в много спорове с всеки.

=5=
Изродар. [ Не сме се срещали лично, но лицето ме следи ]
За това лице нямам съмнения че е от София, но не е ясно на колко други места е.
Лицето *Изрудар* на периоди се възползваше от бъгове е spodeli.info и изписваше навсякъде по безброй пъти
че бил “изродар и заповядвал всички да му се подчинели”. Историята покрай това лице ми се виждаше прекалена балана.
  Лицето *Изрудар* ме последва от spodeli.info към профилите ми ask.fm/winterfire и блога ми. Това лице започна да ме следи и със сигурност има общо за появара на изкуствените ми сънища. Считам че лицето не е човек, а антисъщество което похищава и елиминира всички които умеят да мислят и имат мнение. Защото мислещите са опасни за злото. По-долу че разкажа за следенето си от това лице.

=6=
Лице твърдящо че е турчин. [ Не сме се срещали лично, но със сигурност ме следи ]
Това лице приказваше за радикални неща, обиждаше и отправяше заплахи към лицата от сайта даващи смислени мнения. Към онези пишещи за вярата и за доброто. Очевидно по тази причина, лицето отправи и две-три заплашителни теми срещу мен, отнасящи се за какво щели да ми направят ( нещо с насилие ).


Номер 2

= От spodeli.net
[ През 2010 и през 2012-2013 давах мнения по теми в spodeli.net - През 2010 за пръв път си позволих да публикувам две мой теми в които разказах *уж анонимно* за собствени душевни проблеми. Неща които по онова време ме притесняваха, защото не осъзнавах колко по-големи опасности се таят в ежедневието. Изглежда че така, без да искам успях да привлека вниманието на скрити антисъщества, защото от там стартираха многото странни събития. Отделно че за около 1 година бях модератор в spodeli.net по предложение от администратора Лъчезар Бъчваров. Който след една 1 година сякаш изчезна, въпреки че го видях близо до центъра на София. А сайта се превърна в неконтролируема зона за провокации и оставяне на послания.

1.Калиакра Лазарова - София - всевдоним- *Плам*, над 25-26г.
2.Надежда Христова - София - над 22г.
3.Маги - Варна - над 38г.
4.Мирослав - черноморието, може би Варна
5.Чичо Рей - черноморието, Варна, къде ли не из България.


=1=
Калиакра Лазарова - София. [ Имали сме една среща ]
Има тема в spodeli.net относно “Да споделим най-мръсните си сексуални фантазии”.
Използва всевдонима “Плам”.Тя поначало се подвизава най-често под/за такива теми. Запознахме се именно в тази тема, където реших да напиша своя фантазия, но беше по-скоро създаване на сцена от сценарии които си представях. Та, запознахме се. Кореспондирахме с писма и малко с/в skype и facebook. Няколко пъти бяхме в откровено противоречие отновно някои въпроси и теми. Първоначално имах впечатление че Калиакра е добър и благ характер, покъсно впечатленията ми се поразвалиха, защото се държаше много странно. От кореспонденцията ни, за нея разбрах следното. Калиакра се интересува от трантризъм, митология, прераждане - рейнкарнация, душата и тнк неща. Занимава се да пише реферати и есета, като иначе работи в банков клон. До тук единствено интересите във връзка с прераждането са странни. Обаче, има и друго. В писмата си тя винаги ( впрочем както и всички други с които съм кореспондирал ) пишеше много завоализрано. На моменти все едно отправяше посления към/за някои. Тоест не пишеше свободно, а целенасочено завоалираше текстовете, така че да се получат няколко пласта данни които могат да бъдат разбирани в зависимост от как гледаш на нещата.
  С Калиакра имах една среща, която се проведе в близост до Втора Градска болница, на едно място отстрани. За няколко минути седяхме на открито, на обикновенна пластмасова маса и столове. Тя изпуши няколко цигари и изпи няколко кафета. Докато си говорихме стандартните неща, кой какво прави, как сме и прочее - видях един паяк да върви от другия край на облата маса към нея. Понеже бях изпил съдържанието на чашата си, взех чакаша и похлупих паяка. Направих го инстинктивно за да я предпазя от тази неприятност. Но явно тя не виждаше нищо лошо в паяка. Попита ме защо съм го направил и ме изгледа сякаш съм направил нещо лошо.
Покъсно ми предложи да я изпратя до гарата, за да хване влак до Перник където живееше. Вече там, проведе разговор с нейн близък по GSM-a и малко преди да се качи във влака, явно онзи я попита нещо защото тя ме изгледа странно и каза на глас: ”- Не е добре с главата.”. Естествено това ме обиди, но ми беше по-странното че ме коментират. Смисъл при условие че не ме познаваха, защо ме коментират, гласно за да ги чуя!... На вид се създаваше впечатление че са очаквали нещо. Вид театралност.



=2=
Надежда Христова - София - Перник. [ Имали сме една среща ]
Запознахме се от една нейна тема в spodeli.net. Където уж възвестяваше на хората какви са добродетелите и че трябва да бъдем добри и толерантни. Написах мнение и оставих мейла си за контакти. Тя ми писа, започнахме с писма. Преминахме на facebook. От нея разбрах, че тя учи за хирург, има сериозен приятел, живее в къща на Драгалевци и много обича да се грижи за животните. В писмата си се държеше странно на моменти. Прикючихме кореспонденцията си в facebook, когато един ден поведението и се превърна в крайно грубо, без причина. Интересното беше че ми отправя предизвикателство за да провери как ще реагирам.
  С нея се срещнах след няколко кореспонденции. Бяхме аз, тя и нейна приятелка съседка. Приятелката й учеше за адвокатка. Направи ми впечатление че очите на Надежда са сини, а очите на приятелката й зелени. Беше малко странно. Проведохме сравнително забавен разговор в заведение стоящо в началото на входа към Борисовата градина. Оказа че двете често ходели на това място, защото поднесоха кафето на Надежда точно както харесва сметаната да стой. Надежда е интересен образ, защото знае че цигарите са вредни - но пуши. И двете момичета си имала гаджета. Дни след срещата ни в ask.fm/winterfire имах зададен въпрос, искам ли да участвам в тройка с две девойки които ме желаели. Едновременно с това се появи въпрос от лицето *Маги* пишещо често в spodeli.net, какви сексуални фантазии имам и какво мисля за тройката. На което аз отвърнах че
няма място за трети, когато любовта е за двама. Тази *Маги* ми написа, как съм можел така да мисля, защото видиш ли тройката била щатна мъжка фантазия. Глупости и глупости, сякаш като е щатна и всички трябва да я правят. Но от съобщенията и въпросите си направих интересни изводи:
- Имайки предвид че лицето *Маги* е от Варна ( сама го е казала в spodeli.net ) за да ми задава въпрос за щатна мъжка фантазия, следователно знае че съм се срещал дни преди това с Надежда Христова и приятелката й. Ако знае, следователно в онзи ден са ме следели, или Надежда Христова и *Маги* се познават.
- Предложението е написано от Надежда или приятелката й, а *Маги* е лице което просто има общо с всичко. Но в такъв случай е необясно защо две момичета които има сериозни приятели ще ми предлагат секс. Странно.
- Очевидно това е опит за изкушение, за да ме разсеят от важните неща. Защото антисъществата не искат да се появяват мислещи.



=3=
Маги - Варна. [ Не сме се срещали ]
Това лице често пишеше в spodeli.net по тези за секса и фантазиите. Твърдеше че е на около 40 години, от Варна и че има съпруг с които била в трудни отношения. До тук нормално. Но това лице започна да се намесва в аска ми. В началото често ми задаваше въпроси за секса. Едва когато зададе въпрос за тройка, точно след като преди няколко дни излязох на среща с Надежда и приятелката й, си дадох сметка че става нещо ненормално. Тази особа беше и може и сега е модератор в spodeli.net. В spodeli.net тя се появяваше в специално направени теми за разговори. Където разни уж непознати лица се запознават и общуват, но при преглед установих че лицета не са непознати - а всички се познават. Тогава ми стана странно зашо общуват в сайт за споделяне, а не лично през други места. Смисъл, няма смисъл да си кореспондират така че всички да виждат интересите им. На едно такова място конкретната *Маги* беше заговорила за книга която и харесва с заглавие “Манипулирайте но правилно”.

=4=
Мирослав - черноморието, може би Варна. [ Не сме се срещали ]
Конкретния Мирослав пишеше из spodeli.net и може би в едно 90% от мненията си споменаваше, явно нарочно, едно друго анонимно лице с прозвището - *Рей*, наричаше го *Чичо Рей*. Очевидно правеше реклама на лицето, защото го познава, или защото са едно и също лице. Важното, този Мирослав ми писа в facebook, на мейла и в ask.fm/winterfire. Не проведох общуване с него, защото не е ясно какво е това нещо. Още в Аск, ми пишеше странни въпроси. Примерно: ”- Какво те прави щастлив.”, ”- Ще те черпя бира”. И такива чудни неща. А веднъж даже ми писа специално да ми каже че е в Пловдив и туко що стигнал там. Защо ми го написа не се изясни, при факта че няма причини, не се познаваме, нямаме допирни, абсолютно нищо. На мейла не пропусна да ми напомни за присъствието си, както и в facebook, явно търсеше общуване с мен.

=5=
Чичо Рей. [ Не сме се срещали ]
Този персонаж не веднъж изникваше из/в spodeli.info. Пишеше винаги под специфични теми за прераждането, живота след смъртта, какво представлява смъртта, края на света и тнк. теми. От мненията му разбрах следното:
- Лицето е психотерапевт и хипнотизатор.
- Лицето обикаля България, но често стой по черноморските градове.
- Лицето ходи на някакви симпозиоми, следователно би трябвало това лице да е известно.
- Към мненията му се отнасяха авторитетно, въпреки че лицето Рей не се пиеше с реалното си име. Следователно не могат да знаят с какво точно се занимава и кой точно е. А ако знаят ще значи че в spodeli.net участват много лица които се познават, но се правят на едни от непознатите. Като фалшива тълпа, създавана да изглежда сайта запълнен и да привличат непознатите които да мислят че сайта е много използван.


Странни събития имащи общо със spodeli.info

Докато давах мнения в spodeli.info от 2010-2011г. се случи следното:

1.Видях кола, може би марка мустанг. Със свален таван, шофирана от мъж които мина през една кална пряка между две къщи. Стори ми се странно, защото имаше много други места откъдето да мине. Начинът бе удобен ако иска да го видя и той да ме види. Сви в посоката към която вървях за блока.

2.Една вечер поглеждайки към прозореца видях мъжки силует на прозореца на отсрещния блок. Силуета стоеше с лице към стъклото и се взираше по всяка вероятност към апартамента където съм. Стоеше приблизително на седмия етаж на стълбищната площадка. Виждах го само като сянка, но с ясни очертания че лицето е мъж. Направих се че нищо не съм видял. Но ми стана интересно откъде знаят къде живея.

3. Друга вечер. Влязох във входа където живеят родителите ми. И щом влязох и понечих да повикам асанъора видях нещо странно. Мъж с наднормено тегло, изпъкнал корем, пусната издължена коса която го правеше да изглежда *като излязал от гората* стоеше навън пред стъклото на задната врата. Мъжът беше определимо нормално висок, от където го наблюдавах. Той стоеше и се взираше в мен. А навън валеше. Тоест, не му пукаше че вали. Като стоеше така, изведнъж се дръпна обърна в мое дясно и тръгна нанякъде. Не го проследих, защото вече бях тръгнал да се прибирам. Имаше характерния вид на серийните убийци от филмите.

4.Лицето с всевдоним *изродар* се появи изневиделица в ask.fm/winterfire профила ми. Където ме провокираше да посетя аска който специално си е направил и да видя заплашите които ми е отправил.

Лицето *изродар* беше написало че нямало как да ме защитят, щял съм да си ходя. Трябвало да бъда прероден. Демек, това лице *изродар* не е човек, а антисъщество и иска да направи с мен същото което правят на всички други индивиди които се самоубиват мистериозно, или изчезват. Иска да прехвърлят съзнанието ми в друго тяло, а оригиналнто ми тяло да убият. Инсцинирайки нелеп инцидент или безпричинно самоубийство, убийство. Но съществува вариянт при които тялото остава но вътре в него се намества чуждо съзнание и то продължава да играе роля че всичко е наред.

При внимателно разглеждане на профила на *изродар*, видях че първите мнения са харесани от лицето *Анжела Кронева - Vae Victis*, която твърди че е българо-италяно-гъркиня ( но според мен не е човек, а антисъщество в човешко тяло, защото те всички са такива - с произволна народност създадена от генетични смески ) С Анжела Кронева, два пъти щях да се срещам и нито веднъж не се появи.

http://ask.fm/Izrodarr






############### link


Според мен зад всевдонима *изродар* се крие не едно лице, а много. Цяла схема на организация, в която участват лица видимо млади, част от които приличат на деца, но не са деца. Възрастта им е много по-голяма, а телата им са клонирани и модифицирани. Те са втория кръг от организацията на антисъществата - те са децата на антисъществата. Онези индивиди които някога са били похитени и преродени във втори тела ( превхърлили съзнанието им ).

На това действие те гледат като на следващо ниво, за тях било вид развитие. За мен е - убийство. Унищожаване на развитието за личните им цели и свръхконтрол, за да сеят раздори и хаос.


Лицето *изродар* се появи в аск в края на 2013 - началото на 2014г. Декември-Януари. Появи се точно когато в аск между мен и Стефизагрия Пасифлора и Анжела Кронева, имаше конфликт. ( По-долу ще изясня какъв конфликт )
  Всички странности който изредих за имащи общо със spodeli.info са свързани с това лице или име на организирани действия *изродар*.
  Тоест, лицето което виждах да се появява, това беше изродар, един от всичките. Антисъщество, затова казвам едни от всичките. Не е ясно колко други човешки тела ползва. Тоест, демона може да се превъплъщава и крие. И макар да го наричам демон но зад способностите му стой технология.


В аск се намеси малко след времето на конфликта, друг фалшив профил
 ( свързан 100% пак с организацията на антисъществата и *изродар* )


Лицето от него ми пишеше странни неща. Пишеше че са от малко затворено общество. Накратко ми казваше че са ме *харесали* и тнк. Което означава че са решили да се занимават с мен и да ме похитят, както правят с другите деца, младежи, някой възрастни.



############################### linkowe


Лица с които се запознах в ask.fm


1.Виктория Енева - София - Франция
2.Desislawa -
3.Уж Мариета, но се оказа Лорета Димитрова от Варна, познаваща Радославова Хел.
4.Силвия Вълкова - София
5.Тonnie Petrova
6.Христо Стефанов - Стара Загора
7.Стефизагрия Пасифлора - София
8.Анжела Кронева - София
9.Лара Харири ( Lara Hariri ) - Варна
10.Gergana Stefanova - София
11.StephanKelly ( Или каквото и да е това нещо ) - Варна
12.Gerry Simeonova - Сливен - София



=1=
Виктория Енева
Запознах се с нея през 2011г, от ask.fm. Там има профил. Кореспондирахме чрез писма. Покъсно по facebook. Поддържах контакт с нея до края на годината. Имах с нея общо 11 срещи и много, много общуване. Беше ми приятно да общувам с нея, защото се държеше нормално - поне в началото. Тя замина за Франция ( уж, неизвестно е дали е истина )
  В интересите й влизаше Испания, испанска и френска литература.
Когато се запознахме беше на 18г. или почти на 18. С нормално поведение, докато не заподозрях странности в нея. Първо, на доста от срещите ни ставаха ненормални неща. Примерно. На може би деветата среща, бяхме в Макдоналц заведението. Седим и общуваме. Изведнъж единия служител от заведението, както чистеше пода, стремително се приближи и постоя така много дълго, сякаш нарочно за да подслушва какво си говорим. За мен демонстрацията беше безсмислена, защото ако искат да подслушват невидими начини много. Следователно всичко това беше с цел - театър.
  На друга среща, падаше се четвърта, седим на пейка на една алея в центъра на София. А на отсрещна пейка, отдалечена на метри виждам познато лице - едно друго момиче с което съм общувал отдавна - Мирослава Маринова. Тя седеше в средата, а до нея две момчета. Те ни гледаха. По едно време реших да тръгвам, не ми харесваше това. Направих се че не ги виждам. Отминахме ги, но определено беше точно тази Мира. Не вярвам в съвпаденията, защото с тази Мира имах кореспонденция, но не е известно как се случи това тя да знае къде се намирам. В нормални условия няма как да се случи. Голям град, хора всякакви, абсурдно е.
  На втората или третата ни среща, както стояхме и тествахме чувствата си, от улицата мина сребристо-сива кола, нормална на вид, която натисна клаксона си. Беше странно.
  Покъсно през 2011-2012 имах начална конфронтация в ask.fm с лицето Христо Стефанов, така се представяше, но най-вероятно нямаше нищо общо с това име. Този Христо, изведнъж започна да пише множество неща за мен с които да ме компроментира. Не пропусна да напише и някой лични неща. Нямаше откъде да ги знае. Единствения начин беше Виктория Енева да му ги е споделила. Така и я заподозрях, отначало мислех че познава всички които ми се месят, после осъзнах че не е така, а че всъщност правя грешката да мисля Виктория за човек. Тоест не е ясно какви изобщо са, за да имат мигновенна комуникация и да действат в екип като предвождани мравки, очевидно не може да се приеме че просто са част от секта или комуна. Защото реално м/у конкретните нямаше нищо общо, но пък факта че от някъде изтича данни за мен - бе реално. А нямаше откъде, защото не общувах с други. В края на кореспонденцията ни, Виктория ме нарече луд и искаше уж да му помогне да се излекувам. Същото което пиказваше онзи убиец *Изродар*. Според мен Виктория нарочно излизаше с мен за да се доближи и да ме опознае. Така че да събере повече данни за мен, да е проучат и да намерят слабите ми места. 100% има общо с *Изродар* и “Силвия Вълкова*.
 

=2=
Десислава
http://ask.fm/usher4 ush (usher4)
Мистериозно се появи и прояви желание да си пише с мен в facebook. Твърдеше че е на 25г. Пишеше се в ask.fm като arrow и ussy, ushi. Според мен то е име на митологично същество. Правя си тези изводи защото по времето 2011-2012 което конкретната Десислава се появи, получих анонимен въпрос в ask.fm какво мисля за Египет. В facebook, тя ми пишеше през фалшив профил. Питах я защо, след като има истински, тя отвърна че просто така и било удобно другия не го ползвала. Значи не го ползва, но го има, няма логика, следователно ме лъжеше. После ми показа и другия си профил, но продължихме да си пишем през фалшивия. Пишеше на латинеца и според казаното се намираше в Германия. Разпитваше ме, но когато аз си задавах въпрос - тя нямаше желание да споделя. Искаше само аз да говоря за себе си, беше като разпит. Така заподозрях че събира данни за мен, че не е лицето за което се представя, или пък както сега мисля, не е човек. Блокирах я след словестна схватка и приключихме безсмисления разпит.





=3=
Уж Мариета, но Лорета.
Запознах се с нея през 2012г. Тя прояви желание да общува с мен. Писахме в youtube.com, защото не искаше да
използваме нормалните места, оправда се че нямала skype и facebook. Подозирах че лъже, но ми беше интересно да разбера какво иска. И разбрах. В ask.fm се пишеше - *woman of the devil*, a в youtube -
*devilgirl332* Искаше да ме разпита за да изкопчи данни от мен. Това я интересуваше. Покъсно в края на 2014г. когато преглеждах статий за мистериозно удавилата се Валентина Иванова от Бургас попаднах на оставения коментар от антисъсъществото *Радославова Хел*. Проследявайки всички от facebook-a й, стигнах до facebook профила на Лорета Димитрова. Бяха ми нужни около 10 секунди за да разпозная Лорета като Мариета от аск и youtube. Не бях изненадан, но факта че момиче от Варна специално е решило да общува с мен, представайки се с друго име - бе много конспиративно. И така и се оказа.







=4=
Силвия Вълковa
http://www.ask.fm/Syscxy
Запознах се с нея през 2011-2012 в ask.fm. Тогава беше на около 18г. Занимаваща се уж с театър, харесвало и да бъде актриса. В чатове с нея, те ми каза че понякога изнасяла специални представления. Но не каза какви. Усетих че има предвид нещо свързано с мен и че ще ми играят театър. Защото театър наистина имаше.
  Силвия сподели че баща и имал охранителна фирма, занимаваща се с аларми и разни устроиства за защита. Колкото пъти общувах с нея, тя винаги казваше че пътува често. Веднъж уж беше на Боровец. Пишеше странно, все и било скучно и изпитваше силно желание да налага контрола си. Обикновенно твърдеше че е на хотел. Но пък казваше че в свободното си време има работа в заведение. Нищо странно, може би. Но странното се случи, когато пишейки си в skype, тя ми написа че: ”труден си за следене”. В конкретния ден бях до Кино Арена Запад и до центъра на София. Беше неизвестно защо лицето Силвия ще иска да ме следи.
  Какви странни неща се случиха в периода на общуването ми със Силвия.
1.Един обикновен ден тръгвам за метрото. Влизам. Имаше нормално количество хора. Стоях прав. По едно време се огледах и забелязах притеснен странна обстановка. Хората изглеждаха странно. Неестествено обездвижени, стояха като препарирани, гледаха някак кухо и празно. Още по странното беше - всички бяха облечени като американци, имаха такъв вид и прически като по филмите. Това ми дойде в повече. Видимо се притесних, защото единствено аз не стоях като тях, по едно време се почудих хората живили са и каква е тази шега. Още на първата, или втората спирка слязох. Не се издържаше, беше пълна тишина и стоящи като статуй хора ( а може би човешки тела ). Вечерта разказах случката в skype на Силвия. Тя го прие забавно и заговори отново за пиеси и жанрове.
2.Това беше в деня когато написа че съм труден за следене. Конкретния ден, докато бях в метрото, падаше се станция Сердика и се качвах по стълбите нагоре, за кратко погледнах към горния етаж на където вървях. Там до парапета стояха две жени, може и мъж да е имало, бяха облечени в бяло и носеха багаж. Метрото дойде, стана шумно, за кратко погледнах надолу за да не се спъна и когато пак погледнах нагоре към мястото, а вече стоях почти до площадката - онези ги нямаше. Огледах - пак ги нямаше. А няма никакъв шанс да изчезнат за по-малко от секунда. Стоящите на площадката, които изчезнаха - се взираха в мен, бях сигурен че е така.
3.През 2012 трябва да е било, когато пак на станция Сердика се разминах с нелогично лице. Беше жена, преоблечена в черно расо на поп и с изкуствена брада. Вървеше като поп и най-интересно, никой не и обръщаше внимание. Жената под расото приличаше на Мирослава Маринова, защото тя учеше за актриса в Натфис и се занимаваше с графичен физайн. В такъв случай в мен се появи автоматично разбирането че между Мирослава и Силвия, има отношение. Но как и какво - не се изясни. Защото двете са съвсем различни, но пък общия интерес театър - като нищо е логично да ги срещне. И все пак да се занимават с мен, да полагат усилия за театър - няма смисъл. Може да проследя фалшивя поп, но знаех че ТЕ точно това искат. Затова го отминах, все едно несъществува.
  В края на кореспонденцията, Силвия опитваше усилено да ме изкара луд. Приказваше ми как посещавала психотерапевт и било добре и аз да посетя. Защото била разказала някой мой неща на психотерапевтката си и тя нещо си, можела да ми бъде от помощ. Същите ненормалии каквито ми приказваше Виктория Енева и Изродар.
Всички имат общо. Антисъщества.

  Освен всичко, един ден роднини гледаха телевизия ( аз не гледам, телевизията не ме интересува ). Турски сериал беше свърпил и изреждаха имената на озвучители - сред имената присъстваше и Силвия Вълкова. Което мъничко ме изненада, но пък знаеки че се занимава с пиеси и театър, нищо чудно.



=5=
Тonnie Petrova
Това момиче уж беше по онова време на около 16г. поне по чатове в skype. Покъсно в facebook видях че всъщност е по-голяма и крие нещо. На една от снимките беше с малко момче, което имаше вид за нейно дете.
В facebook имахме кратък чат, в който тя внезапно реши да общува с мен, след близо 7-8 месеца. Поиска от мен, като молба да й напиша есе на тема - високомерие или нещо в тоя дух на нещата. Това сериозно ме провокира, защото в същия ден обсъждах един приятел на сестра ми. Казвайки че е неподходящ, че просто не си пасват.
Конкретната Тони Петрова няма как да е знае, или да е чула. Защото се води за друго лице, но очевидно не е друго лице. Парадокс. Как непознати - предварително знаят. Веднага и написах да не се меси, щом не я засяга, тя ме блокира и се скри. Но не се разбра каква точно е. Те хитреят.


=6=
Христо Стефанов
http://www.ask.fm/HristoStefanov
Това нещо, само се натрапи в aska ми. Зададе ми провокиращ въпрос, аз отговорих честно. Тогава онзи се намеси повторно и не спря. Стана конфликт, злословеше за мен. Сега докато пиша си давам сметка че действията му са били планирани, цел да ме тества, да ме провокира, да си поиграе с мен. Не е имал причини, създал ги е, така може да си позволи като всички други да ми вреди. Представяше се за 20 годишен.
  По-важното - към него се присъедини и Десислава http://ask.fm/usher4 ush (usher4) , която взе че му сподели разни неща за мен, които по наивност и бях казал. Търсеха слабите ми места, защото искаха да ме сразят, въпреки че нищо не им бях сторил. Накрая след продължителна словесна атака и защита, Христо спря. Беше ми пратил по пощата и своята история в която споделя как се дрогирал, как живеел и какво правил. Защо го ми я прави, не стана ясно. В историята си беше написал, че >>> опитали да го убият но не успели, той опитал да ги убие, но също не успял. Какво означат думите му, имам си версия за нещата. Със сигурност няма предвид ежедневието, а войната между Доброто и злото.
  В профила си на youtube.com правеше странни неща На клипвете си, правеше физиономии и действия нехарактерни за възрастта му. Просто странно. Пък на тях, не изглеждаше като голям за какъвто се представяше, а имаше вид на най-много 15 годишен. Но в аск, показваше снимки на които е поне няколко години по-възрастен. Объркващо.




=7=
Стефизагрия Пасифлора
http://ask.fm/clubbrokenhearts#_=_
Запознахме се в аск, точно когато имах конфликт с лицето Димана Бояджиева, която се натрапи в аска ми и ме обиди без причина. После нейните приятелчета от сектата й *Vampy Crew* ми наобградиха. Мислех го за секта, но всъщност е част от организацията на антисъществата.
  Появи се Стефизагрия с желание да общуваме. Изглеждаше добронамерена, съгласих се. Кореспондирахме, имахме около 4 срещи. Тя си имаше сериозен приятел. Виждахме се да поговорим. Независимо добрите и намерения, изпитвах съмнение, защото без причина реши да дойде и да се застъпи за мен. И с право се съмнявах. В последствие се оказа че Стефизагрия казва едно, прави друго. Имаше контакт с Димана и с Анжела Кронева, но нищо не ми каза. То се подразбра по действията й.
  На втората или третата среща бяхме в Борисовата градина. Там тя на моменти казваше нелогични неща. Примерно, изведнъж се загледа и каза че и се сторило че вижда бяла сова, или бухал - такива неща. А нямаше нищо.
  На следваща среща, бяхме в заведение. Разговаряхме, казах й че отношението на някой лица с мен ме провокира, защото нищо не съм им направил. Тя уж ме разбираше. Говорех и за Анжела Кронева и факта че не се появи на срещата която бяхме определили. По едно време се позвъня, тя отговори на GSM-ма си. Не се разбра кой е, тя уж приключи разговора но остави телефона си леко отворен и просветваше. Осъзнах че не е приключила разговора и остави телефона за ме чуе отсрещния какво говоря. Смисъл, защо да постъпва така, ако е бил през цялото време честна и с добри намерения.
  Специфично на Нора е че се интересува от политика и говори добре италянски. А по родство била смесена, българо-рускиня и нещо друго, не бих се изненадал да има нещо италянско, или гръцко.
  След като разкрих че ме лъже за много неща, настана конфликт, след което спрях общуването с нея.
  Тя твърдеше че е на 23г. Но когато дойде датата се оказа че е станала на толкова.
  Нора умишлено пропусна да ми спомене че много преди да започна кореспонденция с Анжела, тя е познавала Анжела и са водили общуване. Нещо което разбрах чак към края, което се оказа голямата лъжа.





Горното изображение е от конфронтацията ми с Нора. Но вече съм на друго мнение, затова задрасках коментарите си. Стефизагрия НЕ Е ЛУДА. Защото същото което и се е случило, се случва и на мен. Както и на много други хора, но странно - не се говори много по-въпроса. Каквато и да е Нора, тя не е заслужавала това. Недивидмото присъствие, е или усещане за антисъщество което използва маскировка за невидимост, или прилагат над Нора психотронно оръжие. Случва й се, защото Нора е интелигентна, тя е опасна за злото, затова злото иска да я съсипе и *изяде*, както прави с всички уж доброволно самоубили се. На които след това прехвърля съзнанията в други тела, за да ги обърка и да станат отново лесно контролируеми. То задължително влючва и тайно поставяне на чип ( начини много с минитюризацията на технологиите ). По-важното е, какво не знае човека за света който го заобикаля.


=8=
Анжела Кронева
http://ask.fm/bugixugi

Това нещо Анжела е неопределимо. В началото си писахме по skype, там тя ми каза че била психоложка, трети курс. След месеци ми говореше че се занимавала с документи. След още месец каза че изнасяла лекции. Никаква логика. А накрая ми твърдеше че била отседнала в Гранд Хотел, този в София. Анжела се отличава с това - че умее добре да лъже и няма капка съвест. Знае италянски, български и нещо друго. В чатовете по skype, веднъж проведохме интересен разговор на тема религии, Бог, богове, митове. Тя отричаше всичко, защото е атеистка. Опитваше се да ме убеди че няма смисил от вярата. Но пък твърдеше че била чела Библията и Корана ( Корана защото и се наложило да учи в Турция за кратко, понеже баща и имал работа натам ).
  Анжела се държеше предизвикателно на моменти. Не пропусна да ми спомене че можела да разбере къде живея, защото имала влиятелни познати и тнк. Щели да ми последят IP-то.
  Имахме два опита за среща с нея. И двата пъти се съгласи, но не идваше.
Първа неуспешна среща. Щяхме да се срещаме Аз, тя, Стефизагрия Пасифлора, приятелят й и още някой. Чакахме се на НДК. Но нищо не се случи. Според Стефизагрия, последно докато си общували, тя казала че ще дойде. Но не дойде. За сметка на това, както се бяхме настанали отстрани до пилоните на НДК, видях седнали две момичета, на около 14-15г. Изглеждаха като деца, приказваха си нещо. Момичето с лице към мен, ме загледа и се усмихна. Заприлича ми на Анжела Кронева, защото Анжела бе сложила на снимка на аватара си. На снимката тя беше точно като момичето което видях. ( Очевидно антисъществата обичат да се крият в детски тела, защото не привличат внимание. Кой би се усъмнил че едно дете, не е дете, а нещо друго )
Втора неуспешна среща. Анжела ми предложи да я посетя в Гранд Хотел. Съгласих се. Исках да видя какво ще направи. Очаквах да ме излъже, отидох и доказах че наистина е лъжкиня. Приказваше колко заета била, имала задължения, водела разговор в една зала. Имало много хора, да съм дойдел и аз, щяло да бъде интересно.
Отидох. Парадно влязох в Гранд Хотел и зарадвано излязох защото вече знаех - лъже. На рецепцията казах името - Анжела де Лучи, както тя искаше. От там казаха че нямат такава. Речено сторено. Излязох, свих зад хотела и точно в същия момент една тъмна, малка, прашна кола потегли. Стана ми ясно че в колата са тези достойни за оскар - лъжливи антисъщества. Прибрах се, за да видя как Анжела ме е блокирала и се е скрила. По същия начин както всички постъпват. Действат като едно лице, един организъм.
  Последна лъжа на Анжела, правеше се че няма общо с Димана Бояджиева. Но при преглед на всички пратени ми обиди в деня на конфликт с Димана, сред обидите беше и нейното негудование. Имала е общо, както Нора с нея, но никой нищо не казваше. Като тайни агенти са.







В skype, Анжела често сменяше аватара си. Няколко пъти използваше очевидно нарочно смалена снимка.
Ето я:


Същото момиче видях, на среща със Стефизагрия Пасифлора, тогаващното и гадже Атанас ( Наско ) и още няколко лица. Беше пред пилоните на НДК. Чакахме само Анжела да се появи, щяхме да се виждаме за първи път, уж се беше разбрала с Нора. Не се появи, но зад мен в дясно стояха две момичета на ръст като деца. Едното ме погледна и се усмихна, мигновенно направих съответствие на лицето със снимката която Анжела беше сложила на skypa си.


=9=
Лара Харири ( Lara Hariri )
С нея се запознах по свое желание, след като видях че е харесала едно от първите мнения в фейк профила на лицето пращащо ми предложения за малкото им тайно и затворено общество ( сиреч обществото на антисъществата ) Причината да и пиша, исках да видя що за същество е. Беше очевидно че има общо, тъй като първа бе харесала мнението на фалшия профил. Покъсно се досетих че това е било част от играта, искали са да заговоря Лара, затова е харесала мнението. Да я видя, да и пиша, да се стигне до разговор.
  Лара също като другите се държеше странно. Понякога ме разпитваше, а друг път не искаше и една дума да каже. Когато и задавах въпрос, тя нищо съществено не отговаряше, предпочиташе да избягва темите за себе си.
Интересното за нея, тя много симпатизира на сериала “Game of throns”. А както изясних в предишни теми, книгата и сериала са нарочно създадени. Те представят по един модерен начин скандинавско-нордическата митология. Антисъществата харесват сериала, защото той изобразява техния неспирен интерес към войната, властта и смъртта. Причината за интереса, антисъществата са много, но всяко едно от тях иска да владее всичко. Точно от там идва идеята за сериал показващ един трон, много желаещи да се настанят и играта на лъжи, интриги, насилие през които преминават само за да седнат на трона.






=10=
На около 19г. когато се запознахме. Струваше ми се нормална, защото имаше такъв вид, отговорите на въпросите и спазваха нормалността, не изглеждаше крайна натура. Общувахме в началото нормално. Като малко уж се поопознахме започна да ми задава странни въпроси. Първо, казваше че няма приятел, но в последствие се оказа че има. Второ, казваше че приятелят и е много срамежлив, а връзката им е тайна, затова не се е обвързала в facebook с него. Но след около месец, преди края на кореспонденцията ни, тя публикува снимки на себе си с приятеля си и по нищо не се личеше да е срамежлив. Държеше се нормално, очаквано. На снимките се държаха предизвикателно, което не е характерно за срамежлив. Веднъж в началото ми прати снимка на приятеля си и се интересуваше много какво мисля за него, сякаш имаше значение. Смисъл, в началото едва се познавахме, но нея я вълнуваше какво мисля за приятелят й.


=11=
StephanKelly ( Или каквото и да е това нещо )
Намеси се в и след конфликта ми със Стефизагрия Пасифлора и Анжела Кронева. Подкрепяше предимно Анжела. Покъсно се намеси и самостоятелно като ми отправяше провокации и обиди безпричинно. Прояви поведение, сякаш ме познава. А истината - никога не сме се виждали.
  Въпреки че имам разни спомени че съм виждал лице подобно на неговото в сънища.



=12=
Gerry Simeonova.
Запознахме се по моя инициатива. Писах и в ask анонимно. След второто или третото запитване, тя си смени аватара с картинка на зелено извънземно подобно на зелен телетъбис от онова безсмислено промиващо мозъци *театрално представление*. Попитах я анонимно защо си е сменила аватара, тя нищо съществено не отговори. Но на следващия ден върна предишния си аватар. Кореспонденцията ни не беше добра, защото имах съмнения с кой общувам. На моменти казваше странни неща.



___________________________________________________________
Сектантите от facebook
[Антисъществата]
На... 2014 преглеждайки съобщенията си, видях че ми е писало ново лице. Прочитайки съобщението, останах малко озадачен. Лицето никога не съм го виждал, не съм му писал нито дума. Практически не сме имали нищо общо. Но за непознат, лицето бе изразило странни неща. Според него, аз съм се криел зад лицето си, но не съм успял да го заблудя. Накратко така определям цялото му съобщение. Попитах го какво има в предвид, обясних му че не се крия. Лицето си продължи с безсмислената реч. То просто си знае програмираните реплики или така му е удобно. И си ги повтаря, без значение каква е истината.







Разгледах facebook стената му. Там се пишеше за магии, за сектански ритуали и много, много други неправилни неща. Най-голямо впечатление ми направи факта в дейността на сайта участваха лица които видимо изглеждаха уж нормални. А някои приличаха на тинейджъри.
  Имайки предвид дейността им, факта че представителят им ме нарече криещ се зад лицето си, то за мен тези НЕЩА, са антисъщества. Занимават се с развръщаване на морала и Християнството. Защото, ясно е, занимаването с магии е противохристянско и противо каквато и друга религия за доброто да съществува. Магийте са дейност единствено на злото, което играе на илюзии и така заблуждава хората, докато те сами не се решат да вярват в заблудата която им е била втълпена.





_____________________________________________________________________
Лица от facebook


1.Мирослава Маринова - София
2.Yana Venkova
3.Димана Бояджиева - Пловдив
4.Обичам Малаумия - уж София
5.Victoria Tomova
6.Анастастия Алексиева - София - Перник


=1=
Мирослава Маринова
http://www.ask.fm/MiraMarinova
Запознах се с нея през 2010-2011г. Запознанството ни бе нестандартно. Защото тя беше приятелка на един минал приятел. Та, в ситуацията имаше намесена интрига. Не обръщах внимание, просто лицето ми беше интересно през онези години. Не се вписваше в обстановката. Беше на приблизително 18г. Имаше специфично харизматичен вид. Готвеше се да учи графичен дизайн, но мечтаеше да бъде актриса. Общо-взето не е нещо невиждано, просто изпитвах любопитство относно ситуацията. Кореспондирахме по facebook и по skype. Имахме една среща в киното. Междувременно докато общувах с това лице, странните неща около мен се обостриха.
  Първо - Наблюдавах коли които се движат все на където аз тръгна.
  Второ - Едни от дните, през лятото. Докато бях в парк към центъра, на отдалечено място, седях на пейка и разглеждах нещо. Тогава усетих че от мое дясно, някой ме наблюдава. Внимателно погледнах, там стояха мъж и жена, но повече приличаха на моята възраст и на въпросната Мирослава и нейн приятел, или миналият ми познат. Просто си стояха на около 10 метра и понеже пътя е леко извит, изглеждаха малко по-далеко. Погледнах ги, реших че няма смисъл да откликвам на интригата, защото можех директно да се приближа и театъра щеше да приключи на мига.
  Трето - Наложи се да отида до едно място. На влизане пред мястото имаше пейка с мъж. Мъжът ме заговори. Когато се върнах, не съм се бавил много, мъжът го нямаше, но пейката също я нямаше. Все едно нищо не се е случвало.
  Четвърто - Пак лятно време, отидох до Илиянци. Взех неща. Покъсно писах на конкретната Мирослава. Тя ми написа нещо необосновано което ще изтълкувам като “много мрънкаш”. Това обаче и да е било така в конкретния ден, тя няма как да е разбрала защото не съм я виждал реално и не сме общували реално. Общувах с лицата които бяха продавачи, докато вземах стоката която продаваха. В такъв случай е невъзможно да знае как съм се изразявал. Но факт беше - знаеше. Така започнах сериозно да се замислям с кой, кои си имам работа. Защото очевидно, нещата бяха извъннормални.
  Пето - Вървях навън, близо до кв.Надежда и видях широко и голямо превозно средство спряно точно където щях да мина. Погледнах за кратко, видях на седалката до водача, жена приличаща на Мирослава, която моментално ме загледа също.
  Шесто - Погледнах през прозореца, долу пред входа имаше паркиран ръждиво-бледо-червеникав Ван. Леко отворен, в него се виждаха подрастващи лица и такива приблизително на тогаващните ми години. Тъкмо ги загледах и те също впериха поглед в мен. Нямах съмнение че това е свързано с кореспонденцията ми с особата Мирослава Маринова.
  Седмо - Много отчетливо. Беше сравнително в началото на кореспонденцията ми с Мирослава. Излязох, имах работа някъде из града, минах заобиколно, приближавайки спирката на трамвая, но все още далеко видях жена облечена в черно, която се придвижи в права, препендикулярно на мен. Стигна в началото на успоредната на себеси ограна на училищен двор. Спря се. Обърна се в моя посока и през оградата се загледа в мен. Тогава осъзнах че нещо странно се случва. Беше все още далеко. Приближавах. Тя пък тръгна в посоката си и отмина. Нямах съмнение че гледа мен, защото по двора на училището нямаше никой, зад мен също нямаше никой в този момент. Понеже знаех че това няма кой друг да е освен Мирослава, въпреки че е странно как ме е забелязала от такова голямо разстояние все знае всеки път къде съм. Обмислях ситуацията и стигнах до заключението че за да е тръгнала в тази посока е отишла към миналия ми познат с фамилия Арабаджиев. Нямаше къде другаде, в периода се познаваше специално с него.
  Осмо - Мирослава обичаше да се снима, беше много фотогенична. Сред снимките и преобладаваха такива на които беше като вампирка. Снимки с кръв и тнк. Това ме озадачи отново, защото при реалната ни среща не се забелязваше в нея нещо извънредно неестествено.
  Девето - На единствената ни среща в кино Арена Запад, тя дойде с един от многото си уж временни приятели. В кино залата се настанихме - Аз на място 12, тя на място 11, приятелят й на място 10. Това е нетипично разположение. Защото имаше много други свободни места. Годишната дата на Мирослава е през 11 месец, моята през 12 месеца.
  Подозрения и логика. Подозирам че едно от лицата които видях на площадката в метростанция Сердика, облечени в бели дрехи с багаж, които при втори поглед бяха изчезнали е - и Мирослава Маринова. Главна причина, веднъж видях Мирослава в началото на кореспонденцията ни да се приближава до входа където бях и да поглежда през стъклото наблюдавайки ме. Тогава тъкмо се бях прибрал. Беше облечена в бели дрехи и носеше пътническа чанта от онези с колелца и телескопична дръжка за багаж. Щом я погледнах тя бързо се дръпна и продължи по пътя си.



=2=
Яна Венкова
Вероятно щеше да е правилно да кажа че няма нищо странно покрай нея, ако не беше факта че нито веднъж не сме провели разговор. За две-три години, откакто я добавих, тя не благоволи и една дума да произнесе. Но странно, не ме махна от абонатите си. На мой съобщение, не написа нито ред - мълчание. Останах с логичното впечатление че тя знае нещо, но нарочно не казва нищо. Демек, някой или се е свързал с нея, за да и каже нещо за мен. Или поначало си е знаела. Предполагам че всичко се коремни в родът и националността й.

 

=3=
Димана Бояджиева
Инициативата беше моя. Струваше ми се интересна, писах й. Беше на около 20г. Кореспондирахме в facebook и skype. Всичко беше добре, докато не започна да се прави на интересна. Кореспонденцията ни прикючи. За нея разбрах че се изявява за художничка и иска да придобие известност като баща си. Защото фамилият Бояджиеви е известна точно с изкуството. Да кажем, на лицето Димана и се отдаваше горе-долу в изкуството. Проблемът и беше че има голямо самочувствие. Разбира се така мислех в началото, проблемът се оказа много по-голям.
  Докато писах на Димана през skype, диагностицирах една закономерност - нощем тя изобщо не спеше. Независимо колко часа беше, тя все беше будна и уж правеше нещо. Казваше ми ту че сега е заета, до - някои и се обадил и говорила по телефона. Досетих се че нарочно ми ги пише тези, обаче беше странно поведението й.
Факт - неспеше. За няколко месеца спряхме общуване. После попаднах отново на нея в ask.fm. Имаше нещо неестествено в нея. Защото хората се занимаваха с нормални неща, а тя се занимаваше да организира някакви учреждения които извършваше по неизяснен проект. Клубът, учреждението което създаваше се наричаше -
Vampy Crew. При разучаване на клуба, забелязах че в него участват предишно тийнейджъри от 18 до 13 годишни. Поведението им не беше нормално, действаха като зомбирани, смисъл говореха едно и също, защитаваха се като че са едно семейство, въпреки че голяма част от тях живееха далеко едни от други и се предполагаше че нямат реален контакт. Започнах да се питам, какво обединява всички лица, при факта че разстоянието ги дели. Всички участващи в Vampy Crew, слушаха и изпълняваха думите на Димана. Тя се изявяваше за лидера на малкото им общество.
  Назовавайки *Vampy Crew*, като малко общество, съсловие, веднага се връщам към появата на фалшивия профил в ask.fm където криещо се лице ми отправяше послания че съм бил харесан от малко затворено тайно общество. Не си правя илюзии, защото ситуацията няма общо с *Vampy Crew*, а повече с антисъществата. Тяхното общество е такова - тайно и манипулативно. Играещи си с психиката на индивидите. Осъзнах че Димана привличаше деца и подрастващи за да ги направи едни от обществото на антисъществата. Единствено това, обясняваше как всички са едновременно единодушни с Димана. През 2012 -2013 когато Димана ме нагруби в ask.fm ( нарочно, за да предизвика скандалност ) , след нея всичките и *роби* от обществото на *Vampy Crew* ми наскачаха и стръвнишки ме нападнаха - в аск. Обиди, глупости, естествено стоически понесох всичко, защото психиката ми е изключително издръжлива ( за разлика от тяхната, щом толкова лесно се оставят на внушенията на Димана и другите сектанти и антисъщества )
  Странни случай:
 Първо - През началните седмици от кореспонденцията ми с Димана се случи нещо особено. Свечеряваше се, прибирах се. Вървях към улица Константин Величков, щях да свивам по нея. Приближавайки забелязах че в дясно стой жена с очила, тя беше до уличната лампа и уж се готвеше на пресече. Странното - жената приличаше на Димана Бояджиева, тя също носи очила. Но беше очилата приликата е лицевите черти, височината и дрехите.
Загадъчно, защото Димана уж беше в Пловдив.
 Второ - След прекратяване на началното ни общуване, изминаха няколко месеца. Бях в Борисовата, имаше концерт на известна група. Минах през събиращите се хора и тогава видях отстрани Димана с нейна приятелка. Те се загледаха в мен. Продължих си. В тази случка няма нищо странно, но е важна за разбиране на странните ситуации. Покъсно от аска на Димана разбрах че тя често пътувала към София. Реших че не бива да превръщам всяко нещо в странност, затова сложих мислено ситуацията към моментите на нормалното ежедневие. Казах си, какво толкова, възможно е да се случи, щом пътува и до София.
 Трето - След деня на конфликта между мен и Димана. Бях навън, прибирах се. На път към трамвайното депо Банишора преди големите текстилни сгради, минаха две превозни средства. Всъщност те профучаха. Едното стандартна малка, тъмна кола, приблизително прилична на марката голф. Второто, прилично на джип с тъмен цвят. От тях някой се профикна: ”- Злобар”. Естествено обидата беше съотнесена към мен. Други на тротуара и улицата нямаше. Приех че онези от колите са свързани с Димана Бояджиева и може би тя също е вътре. Оставаше въпроса откъде знаят къде точно ще бъда, но понеже съм общувал с доста лица, явно всички са свързани помежду си. Всичко което съм им писал за себе си, те са го споделяли и така знаят приблизително къде да ме търсят и очакват. Не е трудно да се предвиди, защото животът е низ от действия, но макар да са неопределили като бройка, те са пряко в стандартните рамки на града. Ясно е обаче, че рутинните действия са предвидими, докато нестандартните са неочаквани. Всичко зависи от това до колко еволюирало е съзнанието на индивида, за да бъда сложен характер с голяма доза непредвидимост.
 Четвърто - На следващ ден, аз се защитих излaгайки всички факти защо поведението на Димана и заблудените лица от *Vampy Crew* e несъстоятелно и неправилно. Те отново се *хвърлиха* да ме обиждат и заплашват,
*действаха като мравуняк*. Излязох. Прибирайки се минах през близък магазин. Очаквах че нещо ще се случи. И то се случи. До магазина беше паркирано нещо подобно между микробус и ван. В него на предните седалки имаше - зад волана мъж, а на седалката до него - жена. Жената очудващо приличаше на Димана Бояджиева. Носеше очила същите като нея, лицето и имаше същите скули и черти. Те стояха без нищо да правят. Нито говореха, нито се оглеждаха. Стояха обърнати напред. Навид все едно чакаха нещо, забелязах че приличащата на Димана Бояджиева гледа към страничното огледало, дадох си сметка че ме наблюдава, оглежда, но се преструва че не го прави. Влязох в магазина, излязох, тръгнах си. Правих се че ги няма. Честно казано, по елементарен и дилетански начин да следиш някой - не съм виждал даже по филмите. С какво толкова им бях интересен че хабяха скъпоценното си време, за да ме причакват, да ме зяпат какво правя. Странно. Само заради конфликт в аск, не ми се вярва. Таеше се нещо много по-голямо.
  Стефизагрия Пасифлора на 3-4 среща в Борисовата и се стори че вижда бяла сова, или бухал - нямаше нищо. От тама-нататък започна да говори че често и се привиждало. Любопитно е, Димана носи Бухал, или Сова, под вида на бижу, или медалъон. Совата, бухала - са символ на нощта, мрака, мъдростта и са често изобразявани в картини с Хеката, за да се представи нощта като завладяна от горските духове.
  Факта че Димана предпочита да е с червена коса - никак не е случайно. По наблюдение почти всички антисъщества от женски пол са с червени коси. То е вид стандарт. От друга страна това може да бележи и маниерите на едно съзнание, а много лица, да са просто био-роботи за едното съзнание.



=4=
Обичам Малаумия
Запознахме се по моя инициатива в facebook. Уж нормална, но в разговорите ни намесваше нелогични термини и изречения. Приличаха на намеци с много дълбок психологизъм, сякаш оставено за да се досещам сам какво значи.
  В един от чатовете ни, *Обичам Малаумия* ми каза че можело да ми покаже Луната. Това беше сред най-странните неща които тя написа. По това време вече подозирах че са намесени друго видови същества.



=5=
Не беше запознаване. Писа ми с намерения да и помогна за разрешаването на трудна житейска ситуация в която се намира. Отзовах се. Така се стигна до кореспонденция. Тя беше на около 14г. На моменти също се държеше странно. Странността премина очакваните нива, когато в един от чатовете ни, тя написа нещо излизащо извън границата на нормалното. Питах я какво има в предвид, но тя така и не се опита да отговори, просто увърташе, усетих че нещо се крие. Мигновенно осъзнах че си чатя с някой друг, но кой друг, това беше въпроса. Лицето ми пишеше не може ли една майка да се интересува от децата си. Израза беше абсолютно нехарактерен за момиче на около 14г. Смисъл, каква майка, от момиче на толкова години, речника и състава на изреченията които използваше - беше като за зряла жена. Очевидно намеците бяха ориентирани към мен, но как, защо, странно.




=6=
Анастастия Алексиева
Попаднах на facebook й през 2013г, тогава провеждахме и кореспонденция. Реших се и пиша по същата причина по която писах и на други. Търсех нормални същества за създаване на приятелства, мислех си че в живота така се прави, но през 2014-2015 осъзнах че няма такива неща. Всичко е нагласено. Приятелствата които бях създал уж чрез чатове, се оказаха не по-малко фалшиви от реалните. Относно Анастасия, или както я наричат - Инана.
Имаше по-различно поведение и желание за общуване, от края на кореспонденцията ни не се разбра каква е нейната роля, нали е от добрите или от лошите. Но имаше морала да намекне някой неща, което я прави малко по-добра от другите. Ако има други и не са всички еднакви. За нея трябваше да се досетя че има общо, защото както споменах по-горе, всички момичета в организацията на антисъществата са като едно същество и боядисват косата си в червено, или нюанските на розовото, зеленото.
  Въпрос: ”- Какво странно има, нима не го правят и други?”.
  Отговор: ”- Антисъществата са педантични перфектционалисти, живеят според строги дуални норми. Практически те не знаят какво е свободна воля. Те ограничават всичко с мерки. За тях единия мол е задължително в ярки цветове - червено и тнк. А мъжкия пол е в бледи цветове на - синкавото и неговите нюанси. Те не импровизират, нямат никакво въображение. Строгостта им е начин за контрол. Разделят хората, както се сортират продукти, или вещи. Така че всеки продукт ( същество ) да се отличава като че има по тялото си сериен номер на които пише главните значения - пол и принадлежност. Наблюдателните няма как да не забележат този факт. Лично за мен е странно и нелепо. Не може всеки мъж и жена да ходят само по един начин. Светът да не е създаден за роботи?!... Но какво ли се чудя, всичко е за контрола. Нормите, големите мечти за свобода в които се спекулира в обществото са просто една лъжа. Вижте нагледно кой е постигнал свобода, защото да станаеш богаташ, не е да бъдеш свободен. Всеки тръгва да се развива в обществото с големите въжделения за свобода, но накрая се превръща в роб на поне едно нещо от обществото - което нарочно е заложено, за да не позволи на никой да бъде напълно свободен.”.
  Анастасия ту пишеше нормално, ту намесваше нелогични истории и намеци които през цялото време имах усещането че са отправени към мен. За капак на всички, на зададен анонимен въпрос към нея в аска й, тя ми даде очудващо странен отговор. Пиша странен, но за мен всичко стана ясно, просто начина по който се случва е - болен начин, ненормален, умопобъркан. След написването на странните неща в аска си, тя го деактивира. Пуска го още няколко пъти и пак го деактивираше.


Анононимното съобщение е от мен. Употребата на “духовете ми говорят” беше чисто фигуративно. Харесва ми говоря в метафори. Така че, да не си помисли някой че когато съм написал съобщението съм визирал говорене на реални духове.



През онова време не вникнах добре в думите й, защото мястото на общуването бе несериозно. Аск, какво сериозно има в този сайт. Разбира се, имаше. Защото след време хванах дълбоката връзка в думите на всички които са ми писали. Всички имаха общо и никой не беше случаен. Тогава за какво става дума, очевидно голям парад >>> мега спектакъл на простотията. И все пак мнението на Инана беше едно от най-добрите, сравнение с другите.
  Проблеми. От една страна Анастасия уж се опитва да внесе подкрепа. От друга обаче думите и са противоречиви. Защото ако съм съгласен с всичко, което ще рече да приемам всичко и да съм спокоен, това значи да се оставя всички неща да ме манипулират и да парвят с мен каквото си искат. Аз нямам това намерение, защото живота си е мой и не смятам да го превръщам в нещо друго което не съм аз. Животът ми е по моята воля, затова отказвам да дам волята си на друг да оперира с живота ми.
  Не на последно място. Факта че Инана ми написа в отговор горното, за мен доказваше че те винаги знаят кой им пише. Въпреки че бях анонимен, тя знаеше. Същото наблюдавах и от други аск профили уж с коренно непознати лица. Всички се държаха сякаш виждат през анонимността ми и знаят че точно аз им пиша. Доказателство че ме следят. Следят интернета ми, или пък самия мен, ако са ми сложили нещо.

Мнението на Инана че съм имал, цитирам я:
“химичен дисбаланс в мозъка ти”.

 Откъде Инана, която живее в Перник и никога не сме се срещали, виждали, не сме си чували гласа - знае какво ми имало на мен?! Стандартно казано - невъзможно е. По онова време тя беше на около 19 години. Как момиче на около 19 години ще се сети да пише за химичен дисбаланс относно анонимно съобщеное?! Но и дори и да не и бях писал това анонимно, тя пак нямаше да има нячин да знае какво ми е. Тя е друго същество.
  Истината. Когато и писах съобщението използвах израза “духовете ми говорят” метафорично. Тя го прие буквално, в периода се чувствах нормално с изключението че бяхастартирали нелогични сънища които сякаш идваха отнякъде. В някой от сънищата бях на друго място, в къща, или друг апартамент. Виждах непознати хора и те се отнасяха с мен като ту като с техен познат, ту като с дете. Абсурдно време. Чувствах че съм под хипнотично състояние. През този период установих много странни неща покрай мен.
  На 09.04.14г Събуждайки се видях на лявата си длан, малка дупчина и подутина като мехур под кожата пълна с малко кръв.. Преди да заспя нямах рана на ръката си. Раната приличаше на получена след инжектиране. Познато ми е, защото са ми правили ваксини и ми е ясно какво се случва с мястото на инжекцията. Замислих се и осъзнах че докато съм спял, някой ми е инжектирал нещо в дланта, защото там болката и тектилното усещане са най-слаби. Покъсно в други сънища чух употребата на израза - “поставени ваксини”. Но имам усещането че са ми сложили и нещо друго. Защото не е ясно колко развити технологично са чиповете. Ако са нано, то могат да ги инжектират заедно с каквото друго използват.

_____________________________________________________________________

Допълнение относно Бояна www.ask.fm/FrozenAutumn
Бояна, според мен е неосвидетелстваната богиня Серкет или още наричана Селкис. 
Боговете на миналото се стремят за завладят съвремието за да спрат връщането на някои главни действащи лица. Най-интересното е защо конкретната Селкис е съгласна с ненормалните действия. Но живите в случая са последните останали  от древните. Практически те са децата на миналото.