събота, 24 януари 2015 г.

Ще има ли бъдеще.Атентата в Бургас - под лупа.Други.Театър и постановки


Ще има ли бъдеще. Атентата в Бургас - под лупа. Още атентати - подобия и прилики. От къде се върна Петко Сертов?


ЧАСТ ПЪРВА ( СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ )

All.rar < 394mb [ От 1 до 8 теми + всички статий + всички изображения и графики ]
6.mini.rar  <  29mb ( статии + анализи - само за Тема Шеста )


_______________
Още филми:

Resident Evil ( Заразно зло )
- Корпорация уж работеща за благото на човечеството, тайно се занимава с провеждане на експерименти по усъвършенстване на вируси, оръжия и създаване на ужасни твари за масово убиване. В поредицата се акцентира много на използване на чипове за контролиране на твари и хора, като оръжия за съвременно масово унищожение. В 5 част се вижда нещо много интересно, след всичкото зло което се стовари на света, остана едно последно кътче и то в САЩ при Белия Дом. Обмисляйки тази ситуация съм на мнение, че точно това искат анстисъществата. Те искат да унищожат света, да срутят икономиките, да разрушат религиите, да избият хората и да правят експерименти с тях за да си усвършенстват оръжията, технологиите и лекарствата ( робството е междудругото ) Като гледайки в общ план, имат намерение да пощадят Америка, очевидно защото там са най-многобройни, имат много подземни бази. И когато унищожат хората от Европа, Азия, Африка и тнк, да започнат живота наново от Северна Америка, САЩ. Очевидно това е причината в САЩ, Джорджия да се построй “Каменна книга” за след края на света „Georgia Guidestones” или „Скрижалите на Джорджия“
1979г. - 1980г. Всичко е една голяма стратегия действаща безмилостно, налагаща контрол без да се интересува какво искат другите.

Kontroll (Контрол )
- Хора са затворени в метро. Нямат изход. Идват пътници, те ги возят, проверяват им билетите, но не могат да ги последват. Междувременно става нещо странно - невидима сила започва да убива чакащите метрото. Извършват се разследвания. Метрото е символ за контрола. Убиеца явно на ХАОСА. Странен филм. Кои са добрите, кои са лошите, трудно е да се прецени.
_________________________________________________
Линкове на всички разгледани теми:

Атентаторът от Бургас не бил камикадзе, твърди следовател
-
Разследващи направиха възстановка на атентата на летище Бургас
-
Експерт: Очевидно е, че има външен натиск за посочването на Хизбула
-
Тираджия открил на паркинг шофьорската книжка на атентатор от Бургас
-
България принесе в жертва независимостта си
-
ЕС: Разследването на атентата в Бургас е "забележително
-
Атентатор-самоубиец взривил автобуса с израелски туристи в Бургас?
-
-
Атентатът в Бургас не е извършен от Мехди Гезали
-
ФБР зове американците да помогнат за атентата в Бургас
-
И българин e сред жертвите на атентата в Бургас, седем са загинали
-
Бащата на взривения при атентата в Бургас шофьор: Това беше наказание от висша сила
-
Пуснаха фоторобот на предполагаем съучастник в атентата в Бургас
-
ПОЧИНА СТОЯЩИЯТ ЗАД АТЕНТАТА В БУРГАС
#####
-
-
-
#####
Жена камикадзе взриви автобус във Волгоград, жертвите са 6
-
Идентифицираха жената камикадзе от Махачкала
-
17 жертви след терористична атака на гарата във Волгоград (СНИМКИ)
-
Тридневен траур за жертвите от атентата във Волгоград
-
11 ранени при самоубийствен бомбен атентат в столицата на Дагестан
-
-
-
-
-
-
-
-
#####
#####
#####
#####
-
Въоръжен взе трима заложници в Париж
#####
#####
Издирваният бивш шеф на ДАНС се завърна с жена си
-
Приятелката на Петко Сертов - Теодора Кондова - топматематичка
-
Приятелката на Петко Сертов - Теодора Кондова - топматематичка
-
#####

___________________________________________________________________________________________

Животът е неспирна борба за оцеляване между Доброто и злото, но има край, след много битки. Те нямат силата да спрат появата си. Те са просто границата между два избора. От който, злото е избора покварен от всички нечистотии, прелюдия на несвършенството. В борбата между двете се създава промяната. А с нея нови избори. Краят на тази война, винаги се печели от Доброто, защото без него нищо не съществувало и нищо не би се появило.
  Трудностите в живота са изпитания за волята, въпреки че са предизвиквани с лош умисъл. Просто поучението е навсякъде, дори и там където умишлено не е поставено. Гледната точка определя много, но това не значи че Доброто има много страни, или пък че злото е едностранно. Основните проблеми във войната срещу злото - е че то никога не играе честно, крие се за всякакви лица. Защото знае че при една справедлива и честна битка - ще изгуби. Тези качества принизяват възможностите на злото, то се шири, разпределя навред, мислейки че може да вземе всички. Но колкото по наближава да превземе всичко се приближава към неизбежното - на пътя си среща камък. А камъка не иска да се помръдне, не смята да се помланя, нито да приема изкушения.
  Въпрос: - Какво прави злото когато срещне на пътя си камък?.
  Отговор:- Първо опитва да го избута. Когато това не се случи, пробва тактика, да излъже камъка че не е камък, а листо паднало от линеещо дърво. Камъка не се заблуждава, защото е камък и си тежи на мястото. Виждал е листа, знае какви са и прави разлика между тях и себе си. Злото обаче не се отказва, то решава да издълбае дупка под камъка, така че да се промуши и да продължи напред в завладяването и контрола. Злото се промушва, опитва да влезе, стига до някъде, но точно тогава земята поддава и камъка се стоварва върху злото. То опитва да се освободи, но колко повече рита и блъска, камъка пада още по-надолу. В един картък миг злото осъзнава нещо много важно. Нищо от това нямаше да е станало, ако просто бе оставило камъка намира и да го заобиколи. Но голяма е гордостта на злото, на него не му стига да владее горите, планините и облаците, то тъкмо е вървяло напред и е срещнало камъка. Този упорит камък, не искащ да се мръдне от пътя му. Злото се ядосва, геневи се, рита камъка, но така наранява себе си. Гордостта на злото е толкова голяма че то не търси нещо да му отказва, затова продължава и продължава до момента когато собствените му действия не се обърнат срещу него - тогава бяга или загива. Често и двете. А през цялото време, доброто просто е стояло, основните действия са били на злото, което няма протитен поглед на реалността. То мисли единствено в равнината на сегашното. Вижда това което вече е виждано и не вижда онова което не е виждало.


Още за био-роботите, чиповете.


В предишни теми разгледах начините за похищаване на хора и процедурите по слагане на чипове. Тогава обсъждах чипове които се поставят с подобие на пистолет -помпа през носната кухина в мозъка. Като обичайно това се случва докато индивида е заспал в оригиналното си тяло, приспан от нарочно инжектирани наркотични вещества, или чрез психотронно устроиство контролиращо мозъчните процеси от разстояние и можещо да приведе субекта в състояние на сън. Разглеждах чиповете като вид зърнещи-иглички които лесно се поставят в тялото. Това като процес е валидно, но самия чип се усъвършенства и с минимилизиране на технологичните процеси идва момент когато микроскопичния чип, се превръща в нанотехнология. А при нея, прогреса позвлява чипове които се поставят в тялото по много други начини, без индивида да усети. Ако чиповете са достататъчно малки и са получени примерно по холограмен път, тоест създадени както се изрисува кристал от вътрешността с пресрещащи се лазерни снопове. Могат да бъдат поставени в течност и инжектирани със спринцовка в кръвообръщението на желания за контролиране индивид. За да действат, чиповете ще са направени така че да достигнат до мозъка и там да се задържат. След което контрола над индивида става възможен. Но за да се регулира всичко пак е необходимо над индивида да има устроиство което да прави свръзка със сателитна система и компютърна, защото всички хора с чипове са обвързани с мрежа, досущ като филмовата трилогия Матрицата..
 Съществена опасност са и чипове на течно-кристален принцип, които също могат да се инжектират. Опастност при нанотехнологиите е ако чипове в микромащаб, започнат да се слагат в храната или водата която хората пият.
Начини много, друг е въпроса кой е най-опасен.
  Хората на които има въздействат с психотронни устроиства, или чиповече по-време на сън, ще сънуват изкуствени сънища. Инстинските им нарочно ще са блокирани, а фалшивите им ще бъда манипулирани в зависимост какво внушение искат да оставят в индивида, примерни са:

1)- Заспиване и събуждане в изкуствено тяло, виждане на непознати лица, общуване с тях, като индивида ще мисли че всичко е сън. Но чак когато лицата от сънищата започнат да му казват странни неща, а те да се случват в реалността - ще осъзнае че сънят който сънува - не е сън, а реалност, капан, направен за да тормози индивида, или в някой случай да го убие. Защото колко по-слабоволеви и страхлив е някой, психическите въздействията могат сериозно да повлият на физическото му здраве. Отделно че в сънят, тъй като е реален, това което се случи там, може да се случи и реално на индивида. Като откопиране, понеже едно съзнание се намира на две места едновременно. Ако ви наранят, раната може да се появи и по-истинското ви тяло когато се събудите. Такива сънища, донякъде са опасни, но ако запазите воля и нямате нито за секунда колебание, не се съгласявате на нищо което в фалшивия сън ви предлагат - тогава никога няма да ви сполети лошото. Защото силния е победил злото още преди да го сполети, побеждавайки предварително собствените си слабости.
Фалшивите сънища са:
а - Намирате се в училище, виждате непознатите, те ви говорят и ви виждат с дрехите и физическите ви белези които сте имали преди да заспите. Това е сигурен показател че сънят е изкуствен. Учлището в което се намирате, е реално място - някъде другаде. Там сте като дете и ако е така, значи някое от главните антисъщества ви е набелязало и иска да ви прави свое дете, или просто чрез съня ви подготвят за нещо което ви предстой. Първото е лошо, защото често значи че ще се опитат да ви убият, за да прехърлят против вашите желания съзнанието ви във второто тяло което е генетично копие на собственото ви ( може би с някой подобрения, зависи какво са правили ). И да ви се правят на родители. А истината, не го правят от добрина, а защото искат да сеят ХАОС, да объркат така индивидите че да не могат да различат Доброто от злото. И да не се изправят срещу тях.
b - Намирате се на мрачни места, където е характерно да се изпитва ужас. Виждате демони, които ви хапят и като змии се обиват около вас. Част от тези неща са театър, а друга част обаче показва реалната визия на антисъществата. В такива сънища, може да бъдете ухапани от тях, което е като ритуал, целяш да ви направят едни от тях.
c - Изкуствени сънища в които пред вас стой антисъщество в детско тяло. Заплашва ви със смърт, подиграва ви се и иска да ви унищожи. Тези сънища са смесица между реалност и театралност. Но заплахата не е за пренебрегване, защото има много случай на деца, младежи и възрастни починали по време на сън ( няма случайност ). Както написах в 1. ако вярвате в нещо добро, имате воля да се съпротивлявате, да казвате НЕ, да не приемате което ви предлагат в съня, да внимавате какво докосвате, правите в реалността, с кой говорите и да бъдете бдителни - тогава проблем няма да имате.

2) - Сънища в които се намирате извън тялото, те се получават когато връзката между двете тела по някаква причина не е включена. При тези условия, съзнанието ви изпитва влиянието като реене. Усещане че сте на много места и все пак сте цели, но не сте във второ тяло, а сте на границата между своето и околността.



Антисъщества, свръхконтрол - причини


Мистериозните смъртни случай се увеличават. Буквално, всекидневни самоубийства, убийства, атентати, жестоки и хладнокръвни престъпления. Зад всичко хората подозират единствено собственият си вид и човешките лудости и жестокости. Аз не съм на това мнение, знам че в човека се крие и зло, но не мисля че човешка е способен на такива злодейства които се случват по цял свят. След детайлен преглед ( да го наречен разследване ) на мистериозните случай в Европа и света, се обедих че зад злото в хората стой злото на кукловода. Защото с какво виновни са хората, когато видно е, всичко е под тежката ръка на Свръхконтрола и ще става и по-лошо ( ако хората не осъзнаят какво се задава ). Логичния въпрос е какви са причините на антисъщества да искат да унищожат човешката свобода. Тук визирам главните им пунктове - Западна Европа, САЩ и Близкия Изток ( като след тази тема вглъбяване в детайлите по Атентата от Бургас, осъзнах че в равносметката влиза и Израел. Антисъщества се крият и там, защото е важен региозен център, те искат да унищожат христянството и да върнат старото езичество и сатанизъм. За да го сторят няма по-добро място за завладяване от Ватикана и Израел. А България просто винаги е на пътя и е част от световната история. България е дала много на всеки народ и държава, малцина го осъзнават. По тази причина България е опасна за антисъщества, защото от България се появяват много уникални индивиди, които имат дарбите да променят нещата от света. Но да се върнем на причината антисъществата да са сериозно огнетени срещу човечеството. ) Основно сборно място за тях е - Америка, където някога са живели още в древни времена. Пръснали са се из тамощните държави, като в САЩ им е най-удобно, защото САЩ има хора от всякъде и голяма свобода на действия стига да имаш средствата. Многото различни нации, за тях са като рай от екземпляри за експерименти. Могат да използват техниката си за контролиране на човешките тела, да я усъвършенстват и тайно да царуват над всички. Всевластие, опяняващ контрол, силата да държиш човешките животи като сламки в ръцете си и ако нещо не ти хареса - да смачкаш сламките, гледайки как бавно се счупват и падат. Това е действието на антисъществата, където са - там има и смърт на поразия. Желанието им да подчиение на човечеството не са главно заради самите хора, заради БЪДЕЩЕТО. Предречено е че злото ще бъде унищежено, пише го в много пророчества, където и да видите - Библията, Апокалипсис, Нострадамос и тнк. Злото живее до време, това е причината. Злото иска да промени Бъдещето, да завладее всички хора и да спре процеса който ще го унищожи, за да не се появи светлината - Доброто. В пророчествата се говори за края на злото, което е грандиозен процес и засяга гласното срещи където се намира злото - Америка. Защото спрямо митологията царството на Хадес се намира именно в Америка, къде е и Статуята на Свободата ( представяща образно Хеката, езическата богиня на мрака, магията и смъртта ) . Мястото което се е обитавало от антисъществата е в в Карибския залив, където се намира и Бермудския Триъгълник. Много отдавна, вероятно клонящо към милиони години ( но може и по-малко, времето е имагинерно, зависи от къде го мериш ) това място не било под водата, защото имало провлак, а двата континента са били по-сближени, на вид е изглеждало като спускащо се под земята място. На това място някога е имало древна разбита цивилизация. Спрямо “Попол Вух” индианската *библия*, мезоамерикански легенди от индианки племена за света. Някога в Америка живелия две основни раси - надземна и подземна.
Подземните наричали - дървени хора, символ вероятно за това че преживели потопа чрез дървени кораби. Но е възможно и да конкретизира видът и поведението им. Тези *хора*, не били хора, а друг вид същества. Отличавали се с жестокост и подлагали всички на сурови изпитания. Подземните прокопали под земята тунели на голяма дълбочина, но и се ползвали от вече оставени на още по древна цивилизация.
  Въпрос: - Ако антисъществата са съществува от толкова отдавна, как са оцелели до днес?.
  Отговор: - Нещата са по-сложни отколкото изглеждат. Едни са останали да живеят нормални, но са деградирали. Други са продължили развитието си. Съществуването им днес на планетата, не се дължи само на живота им под земята и на Луната, или очаквано и на други близки небесни тела годни за разполагане са строеж. Те идват от много места и това се превръща в проблем.
  То е свързано с НЛО, Изчезванията на кораби и самолети, не само на Бермудския Триъгълник, Атлантида, не само преди, но и в съвремието. Пример, изчезналият малайзийския самолет на - 08.03.2014

По отношение на изчезването му, така и не се стигна до убедителни изводи какво се е случило и къде е самолета. Как е изчезнал, при наличните технически средства за непрекъснато наблюдение, сателити, радарни системи и тнк. Това не е първия самолет изчезнал заедно с пътниците си. Някои самолети биват намирани катастрофирали, други никога. Онези намирани паднали, като че ли биват оставени така за да мислят хората че всичко се дължи на неизправност, човешка грешка и тнк. Да мислят същото не само за падналите, но и за тези които никога не са намерени и да си представят че не са ги намерели защото планетата е голяма и са паднали някъде където са трудно откриваеми. Горе-долу има истина. Изчезналите самолети наистина са някъде където са трудни за намиране, осъзнавам че за повечето е налудничево - но самолетите са отвлечени в друго време. Което спрямо нашето 21 век се пада много далечното минало, онова когато древните цивилизации са същестували по земята. Те са НЛО-тата които от дълбока древност са били виждани изобразявани. Древните са живи - в миналото. Извънземни няма - всички сме на една и съща планета и всички си влияем. Пътуването във времето е отдавна създадено, защото ( да го наречен както съвременно се казва ) Вселената е достатъчно голяма за да побере всичко което ви хрумне, същинска лудост, но е факт. Затова и всичко създадено - никога не умира, то си е там, просто е в друго време ( въпреки че термина време също не е правилен ).
  Антисъществата отвличат самолети, кораби и тнк, през създавани портали. От които ги прехвърлят физически в другото време. Целта - понякога се нуждаят от кораб, или самолет, а едновременно с това и да вземат някои хора, да ги махнат физически от времето в което са. Защото те си водят хронология на събитията и махат тези които могат да променят времето в посока която не се желае от тях. Казано така - те контролират развитието на цивилизацията като допускат и спират хора, процеси, дейности и тнк.
  Много от отвлечените самолети, те приспособяват за лични кораби, като променят дизайна им. Други след край на използването им, заравят някъде, потапят на дълбоко в океана. Където хората от днешното съвремие да не могат да намерят - иначе ще докажат лесно съществуването на друга цивлизация в друго време на същата планета. А има и такива оставени да замръзнат на ледените полюси, за да стане неопределимо колко време са престоели там.
  Войната не е физическа, тя е Времева Война. Между Асите и Ваните - Нордико-Скандинаска митология ( Горен и Долен Египет ) Долен Египет е което в Християнството се нарича Ада. Горен - естествено приближен до Рая. А Сет и Апофис като злото, са определяни от Християнството за - сатаната и дяволите.
 Ваните имали способността да виждат миналото, докато Асите виждали бъдещето. Това дало старта на времевата война. Ваните искат винаги нещата да са такива каквито са били, но от тяхна изгодна позиция. Асите искат нещата да бъдат по-добри и по света да им свобода за развитието на индивида. Защото Асите ценяли индивидуализима, като връх в еволюцията.
  Част от друговремевите същества които идват в съвремието за да пречат, убиват и крадът децата на хората - са точно - Ваните. Те искат да унищожат доброто бъдеще което е прогнозирано да се случи. Защото добротото бъдеще значи антисъществата в Америка да бъдат премахнати. Което се равнява на Трета Световна. Демек, войната е неизбежна. Така или иначе пак ще се случи, защото ако хората не се възпротивят ще станат контролирани био-роботи и идентичността им ще бъде заличена, а злото ще царува безпощадно. Ще настане смъртност каквато не е виждана. Ще настане безпомощност. Робство. Страх. И всичко е въпрос на време. .

Ще изчезват още много неща.




След около 300 години светът на бъдещето, ако няма съпротива ще представлява една пустиня. Мъртвешка тишина. Военни машини навсякъде. Заграждения спиращи всички превозни средства. Съоръжения подобни на капани. Хора по улиците отдавна няма да има. Повечето градове ще са пусти, защото всички ще бъдат от много по-рано изловени и чипирани. Ще им сложат клеймото, знака че ги притежават, че са ги купили. Ще се разхождат роботизирани екипировки, управлявани от антисъществата. Те ще патролират и ще излавят останалите вън от контрола им. Всички хванати ще носят към сгради, прилични на болнични отделения и затвори, където ще провеждат експерименти с тях. Ако някой се пита какъв е ада, такъв е. Това е визията на бъдещия ад, но то може да се промени, ако повече хора спрат да са тесногръди за задаващата се буря. Не се залъгвайте че 300 е много, защото нещата ще станат от по-рано. Първо ще има много размирици, лъжи, заблуди, смърт. После ще има война и накрая произведението че е разполагане на обстановки и излавяне на всички. Край на свободата.



Общото между атентати, контролирани самоубийства и антихриста

Цитат от книгата световна митология.

Антихриста е кървав гонител на всички *видетели на истината*; той утвърждава своята лъжа с насилие; ще направи така, че “да бъде убит всеки, който не се покланя на образа на звяра ( Апок. 12, 15 ). В числото на неговите жертви са и двама *свидетели* и могъщи чудотворци, които традицията е отъждествила със старозаветните Енох и Илия. Общото време на гоненията от Антихриста е 42 месеца,т.е. три години и половина.
което в огледално отражение отговаря на продължителността на проповедите на Христос. Новозаветния текст дава цифрата на *звяра* - 666


Азазел, в представите на иудаизма демонично същество. ..в талмудската литература, където Азазел отъждествява със сатаната или със Самаел, а също така се свързва неговото име с Уза и Азаел - паднали ангели, свързващи се с жени.





В Тема Втора показах снимка на проведена интернет кореспонденция в която се казва че остават 42 седмици до края на престъпния режим. Това означава че края на престъпния режим е установяване на пълен контрол над обществото. Момент в който са превърнали в био-роботи много от важните хора в обществото и са елиминирали всички продължаващи да вярват в Христянството, или коя да е друга религия с правилно отношение към Доброто. От цитата с митологиите, мигновенно се разбира защо 42 седмици, те се са сатанисти, движат се по графика установен за Антихриста.









Схема в последователността на всички уж доброволни официално записани самозапалвания по времето на протестите през 2013г. Които обсъдих в Тема Втора.

Доказателството е и в числото на жертвите от автобусите в България и Русия..

1.В България, Бургас - Атентат
Автобус с 40 израелски туристи бе взривен на летище Бургас в 17.30 ч. на 18.06.2012г.
Атентатор - мъж
7 загинали = 5 израелци + шофьорът на автобуса
40 израелски туристи + 1 шофьор + 1 атентатор = 42

2.В Русия, Волгоград - Атентат
Автобус с 40 души.
Атентатор - жена
6 загинали + 1 атентатор
40 туристи + 1 шофьор + 1 атентатор = 42
Смятам че цифрата не е случайна, атентатора ( био-робота ) по план е трябвало да се взриви. Това е вид ритуал.
Нещо като приветствие към сатанизма и антихриста.


Относно Азазел, демонът наистина се представлява от две женски форми - Уза и Азаел. И всъщност те са Сатаната. Защото Сатаната е и идва с Апофис, което е похищаване на повече хора и управлението им като акунти, при което на вид всички с чипове действият в единодушие като един организъм. Защото се управляват не само от антисъществата, но и автоматично от компютърна система, чрез която могат да се изпращат виртуални образи и гласове, шепоти - така се създава внушения в индивидите с чипове.
  Още по-точно проблема с демоните идва от друго време на планетата - далечно минало. От където идват амазонки. Сформирано общество което се базира на жените и е вид неоматериархат, защото не толерира мъжете и се отървават от тях. Конкретните амазонки са внедрени в съвременното общество и изглеждат като нормални жени. Освен в факта че имат странни разбирания и поведение, което може да се опише като спартанско, сурово, грубо. Тях не ги интересува кой какъв е, дошли са за да феминизират обществото и да дебалансират мирът по света. Те участват заедно с други почти хуманоидни антисъщества. Но заедно с тях има и био-роботи, полухора-полумашини които могат да стават невидими за обикновения зрителен поглед.

Зад злодеянията стоят първо антисъществата след това сектите които създават.
На първо “Служители на Йехова” е потенциално вредна. Защото са прекалено радикални, пък и злото има свойството да се крие зад чужди имена.

Антисъществата са много *религиозни* по свой сатанински начин. Имат ритуали, церемонии на приобщаване, като в комуна. Децата на хората които контролирано самоубиват за да ги откраднат в други тела - приобщават ритуално. Затова много от самоубийците се самоубийват голи. Примерно онези влизащи в морето и даващи се без причина. Голотата ритуално се приема като прераждане, рейнкарнация. За демоните да отнемат чуждите деца, да причинят страдание, да ги отглеждат като свой демони - е нормалност. Те развращават всичко.



_______________________________________________________________________________________________
_______________________________________________________________________________________________
ТЕРОРИЗЪМ И ПОСТАНОВКИ

Тероризмът е върхът на сладоледа за антисъществата. Извършването му не е достатъчно, постановките се приемат като топъл хляб, но друго е когато злото дело има собствен постамент - паметник на/от който да дава пример на други злодей и да и казва: ”- Ето ние успяхме, вие също можете.”. Дълго мислели къде и как да създадат паметни напомнящ за грандиозен тероризъм и създали - 11.09.2011. Преди него, терористичните актове не успявали да привлекът нужното внимание, защото били прекалено ограничени. А те търсели нещо колосално, голямо, обемно, което да предизвиква истински фурор и да остави незабравима следва върху човечеството, така че да дава пример на всички имитатори в тероризма.

ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Тероризъм -
Сързано с Атентата в Бургас
Автобус с 40 израелски туристи бе взривен на летище Бургас в 17.30 ч. на 18.06.2012г.
=====================================================================================
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

___________________________________
Факти:

- 7 загинали - 5 израелци + шофьорът на автобуса - българинът Мустафа Кьосов, който е трябвало да превози туристите до Слънчев бряг + атентатора.
- Шофьорът на взривения автобус, се казва Мустафа Кьосов, на 36 години от благоевградското село Юруково. Той починал часове след атентата в отделението по реанимация в бургаската болница, уточниха от полицията в Благоевград.
- Първоначално вътрешният министър Цветан Цветанов, на 19.07.2012 - обявил за осем загинали, а не седем.
- "В централна реанимация е настанена жена с тежка контузия на гръдния кош. Двамата пострадали са придружени от Бургас до болницата от д-р Стоян Миланов. Те са израелски граждани, но нямат никакви документи.".
- 26г. от израел е пострадала, баща й не. А останалите се връщат в родината си.
- "Според предварителните списъци на автобуса е трябвало да се качат 47 пътници. В момента на взрива малка част от тях са били в близост.".
- Пострадали около 33-35 пътника.
- "ФБР призова американците да предоставят информация за заподозрените с фалшиви мичигански шофьорски книжки, за които се смята, че са извършили бомбения атентат срещу израелски туристи в Бургас миналата година. Това съобщи Ен Би Си Нюз."

___
Относно атентата:
- „Седнахме и след секунди чухме мощна експлозия и побягнахме. Успяхме да излезем през една дупка. Видяхме тела и много ранени”, разказва тя.".
- Според друга версия в автобуса се е взривила предварително заложена бомба, пише сайтът Нюзру.
- *Шофьорът на втория автобус, който е трябвало да откара израелските туристи от Сарафово до хотела им Динко Донев пък смята, че се е спасил по една случайност. Той взел цигара от Мустафа и заради жегата отишъл да се освежи до тоалетната. Когато се връщал, на двайсет метра от автобусите, бомбата гръмнала."Можех да бъда и аз жертва", казва Донев. Той си спомня, че загиналият Мустафа е бил добър човек и винаги бил готов да помогне на колега в нужда.*

___
Уж терориста:
- "Раницата с бомбата е била на гърба му и е взривена с помощта на още двама души. Единият от тях е подал сигнал към другия и той е използвал радиостанция, разкри Георги Илиев от Националната следствена служба пред Нова телевизия." Устано при опит за възстановка.
- Според разследващи, използван бил амонит, като количеството е било около 2,2 кг.
- Главата на атентатора била на 45 метра от автобуса.
- Според разследващи, възстановката показва че раницата е била над гърба на терориста и уж другаде освен от нея, нямало взрив.
- Според разследващите, "в раницата имало още тенджера, термоси и газова бутилка, необходими за взрива”, разказа Илиев.
- Според разследващите атентаторите са използвали китайска радиостанция.
- "Резултатите от аутопсията в София показаха, че мъртвият терорист бил "бял и имал светли очи" и първоначално беше определен за член на "Ал Кайда" - за голямо съжаление на израелците, които проявиха нулев интерес към заподозрян, различен от член на Хизбула-Иран.".
- "На мястото на взрива са намерени негови фалшиви американски документи, посочват от ведомството.".
- "У терориста е намерена фалшива шофиъорска книжка на името на американския гражданин Жак Фелипе Мартен.".
- "Извършителят не е бил част от групата на израелските туристи. Той се е присъединил по-късно към тях, в момента, когато туристите се качват на автобуса, казва премиерът. По първоначални данни атентаторът е мъж с дълга коса. Той е заснет от камерите на летището. В дрехите му са открити фалшиви документи за самоличност на жител от щата Мичиган. Пръстовите му отпечатъци не са в базата данни на ФБР. Няма го и в регистрите на нашата „Гранична полиция”, информира още Борисов.".
- През април 2014 главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че националността на атентатора вече е известна, но категорично отказа да я съобщи. Разследването било удължено.

___
Уж съучастника:
- Предполагаем, не доказан. Направен е фоторобот. Сред предположенията са че вторият... "...е американски гражданин..."

___
Предположен, но отхвърлен:
- "Властите в България и Швеция опровергаха съобщениета на редица медии, че терористичният акт е извършен от Шведският гражданин Мехди Гезали, съобщават израелският вестник "Аарец".
- 22.10.2012 - След дълго боледуване починал военнокомандващият на ливанското движение "Хизбула" Мустафа Шехадех, за който се предполага че е имал общо с атентата.

___
Други:
- Българските власти идентифицираха двама заподозрени - австралиеца Мелиад Фара и Хасан Ел Хадж Хасан, който притежава канадско и ливанско гражданство. Двамата не са заловени.
- Фалшиви американски документи за самоличност бяха открити на мястото на атентата и ФБР призова за повече информация относно мъжете. Мичиганска шофьорска книжка с името Жак Фелип Мартен, която беше открита на мястото на атентата, се свързва със загиналия атентатор. В дните след взрива бяха открити друга мичиганска шофьорска книжка и американска социална книжка на името на Ралф Уилям Рико. Следователите смятат, че те са били използвани от Хадж Хасан. И двамата мъже били видени в района на Бургас в седмиците преди атентата.
- Около 06.01.2013 "Тираджия е намерил на паркинг фалшивата шофьорска книжка на един от заподозрените за извършване на атентата в Бургас. Това е станало в началото на август в местността „Дервента", на 3 км. от Цар Калоян, разказаха работещи в заведения в района.". "Книжката стояла на храст. На тази отбивка от пътя Варна - Русе спират за почивка тежкотоварни автомобили, понякога и автобуси. В деня, в който е намерен документът, духал силен вятър...". При оглед, оказало се че никой не е виждал терориста.


___
След атентата:
- Към 17.00 ч. самолет кацна в Бургас, пътници се качиха в автобус и след това стана експлозия.
- Радикалната ливанска групировка „Хизбула” отрича да има нещо общо с терористичния акт. Първоначално набедения Мехди Гезали има алжирски и финладски корени, предаде БГНЕС. В периода 2002-2004 той е лежал в затвора в американската военна база "Гуантанамо", съобщава РИА "Новости".
- На 05.01.2015 - "След заседание на Консултативния съвет по национална сигурност при президента вътрешният министър Цветан Цветанов заяви, че може да се направи обосновано предположение, че две лица, съпричастни към атентата в Бургас, чиято самоличност е установена, са принадлежали към военното формирование на Хизбула.".
- Около 06.01.2013 - "Българското правителство направи за посмешище политическата си независимост като обвини публично ливанската групировка „Хизбула" за миналогодишния атентат срещу израелски автобус в крайбрежния град Бургас, въпреки че официалното разследване продължава. Това се казва във водещата статия на авторитетното азиатско издание "Ейша Таймс". Неин автор е журналистът Кавех Афрасиаби."

___
Реакция и поведение:
- "...заяви проф. Чуков пред български медии. Според него изтичането на информация от вътрешното министерство е било планирано само като тест."."Очевидно правителството е избрало политическия подход и по същество огласява версия, което беше заявена от Държавата Израел още в първия ден след атентата, когато не беше започнало разследването, заяви вчера лидерът на БСП и председател на ПЕС Сергей Станишев."
- "Медиите припомнят, че на 5 януари са се появили съобщения, че израелските власти се опасяват от терористични актове срещу израелци в България, подготвяни от ливанската шиитската организация Хизбула, поддържана от Иран, за отмъщение за убийството на нейния функционер Имад Мугние".
- "Силите за сигурност ще действат със всичката си сила, за да се доберат до извършителите на тези атаки и на тези, които са ги изпратили”, се казва в изявлението на Барак, разпространено от неговата канцелария.".
- САЩ осъждат най-остро атентата срещу израелци в България, в който загинаха най-малко четири души, заяви говорител на Белия дом, цитиран от АФП.".
- София, която беше подложена от месеци на натиск от Вашингтон и Тел Авив да посочи „Хизбула" за виновник за атентата, отнел живота на петима израелци и българският шофьор на автобуса, успокои израелския премиер Бенямин Нетаняху, който само половин час след атентата миналия юли публично обвини „Хизбула" и Иран. Не е изненадващо, че Нетаняху беше изключително доволен от новината от София и не чака много, за да призове ЕС да постави „Хизбула" в списъка си с терористични организации - стъпка с голямо значение, която би засегнала сегашните граждански права на мюсюлманите в Европа, особено на тези, които участват в събиране на средства за множеството социални услуги на „Хизбула" в Ливан.
- "Междувременно американският посланик в Израел Дан Шапиро заяви, че Вашингтон ще помогне на Израел и България да разследват терористичния акт в Бургас".


___
Предишни събития също в границата на несигурността:
- "„Само през последните няколко месеца видяхме ирански опити да атакуват израелци в Тайланд, Индия, Грузия, Кения, Кипър и други места. Точно 18 години след взрива в Еврейския център в Аржентина, смъртоносният ирански терор продължава да взима невинни жертви. Това е иранска терористична атака, която се разпростира в целия свят. Израел ще реагира мощно срещу иранския терор”, гласи текстът на изявлението, цитирано от Ройтерс и АП.".
- На 18 юли 1994 г. Хизбула е взривила Еврейския център в Буенос Айрес, при което загиват 86 души.


___
Странни факти:
1.Аматьорското видео на автобуса, направено секунди след взрива, не показва никой да скача от него.
2.Български власти говорят за трикилограма тротил, но много от пътниците оцеляха само с леки наранявания на ръцете и краката.
3.Израелска група Закар, с жълти униформи, се появила веднага за да събира телата на загиналите. Българските сили за сигурност през това време ги нямало.
4.Бомбата убива израелците седящи в задната част на автобуса. В предната хората били с малко наранявания.
5.Липсват съобщения шофьора да е пострадал, въпреки че е бил близо до взривения терорист. Предположения че може да е бил не от взривения автобус, а от съседен.
6.Липсвали допълнителни мерки за сигурност.
7.На според израелски медии преди кацането на самолета туроператорът на израелските пътници получил обаждане, че те ще бъдат "посрещнати с две бомби".
8.Паспортът и шофьорската книжка на предполагаемия терорист останаха непокътнати въпреки бушуващия пожар в автобуса
9. Израелците били върнати бързо в Израел, без българските следователи да са ги разпитали.
10. При провеждане възстановката на взривения автобус, са участвали и присъствали - експерти от Интерпол.


____________________
Твърдения:


- Атентаторът е бил камикадзе.
- Иран. Хизбула имат общо.
- Атентата е от военно крило на Хизбула.
- Израл сами са инсцинирали атентата, за да имат политическа причина да обвинят Иран.
- Атенатора... "...е причинил експлозията на автобуса с израелски туристи на летище Бургас, предаде Ройтерс.". Според израела била в автобуса.
- Самоубийствен атентат, според очевидката Авива Малка в отговор на въпрос на радио.
- Според премиера на Израел и на министерството на външните работи в Ерусалим, мишените са били израелските туристи.
- "Говорител на израелския премиер Офир Генделман, цитиран от АФП, съобщи, че автобусът е бил обстрелван, а след това в него е било хвърлено и взривно устройство. По свидетелства на очевидци взривът е станал, след като в автобуса нахлул неизвестен нападател. За това съобщава АП, цитирана от израелския телевизионен Канал 2".
- "Опозиционният лидер Шели Йехимович реагира на „убийствената терористична атака” в България като обяви, че „няма съмнение, че нестабилността в региона е предизвикана от Иран и е насочена срещу евреите в района и по целия свят”.".
- "Съществуват доста доказателства, че взривеният автобус е бил празен и единственият пострадал пътник бил в съседен автобус и получил само леки наранявания, посочва журналистът. Той изследвал десетки снимки на въпросните израелски туристи и според него те несъмнено щели да получат доста по-сериозни рани на лицето и на други части на тялото си, ако бяха вътре във взривения автобус. Отхвръкналата глава на атентатора беше намерена на около 60 метра разстояние от автобуса и първите кадри показаха автобуса, обхванат от пламъци. Това прави невъзможно за мнозинството от 42-та предполагаеми пътници, особено за възрастните жени, показани на носилки на път за болницата, да избягат с малки или никакви телесни наранявания."



==================================================
Анализ на случая
==================================================
________________________________________________________



В Тема Втора, обсъждах странностите и нелогизма на Атентата в Бургас. Тогава на базата на медиини факти, които са всеизвестни и утвърдени, чрез разсъждения и логика, достигнах до произведението - че Атентата в Бургас е театрална постановка. Сцена за разиграване на ХАОС. Разглеждах реалистичната версия че бомбите са били две. Една в автобуса и една в чантата на *уж* терориста.
И двете за елиминиране на истинските мишени и за създаване на ХАОС - допълнението в играта на Свръхконтрол, продуциран от антисъществата ( което изведох в Тема Пет ). Бомбата в чантата на *терориста* е била за да премахне него, с което се изчистват уликите и преходните доказателства, носещи данни за какво се случва. Мъжът с чантата, или да го наричаме терорист ( защото така са го назовали според ситуацията ) е една от много пионки, местени в изкуствените събития - с цел глобално-международно объркване и премахване на някои пречки във войната за контрол на човечеството. Върнах се на темата за Атентата в Бургас, защото по случая е писано много, но оказва се - събитието е важно за разбирането на всички останали събития, защото е първият атентат в България - с автобус, израелци, няколко българи и много публични наблюдатели.

 Въпрос: "- Какво мислиш за Атентата след изреждането на още факти?".
 Отговор: "- Атентата както и всички атентати поначало - не е случаен. Няма нищо случайно в избора на мястото, момента, лицата, средствата и тнк. Обзора над ситуацията демонтрира точност, машиналност, непоколебимост, буквално пълен контрол над ставащото. Лицето набедено за терорист е отнесло най-много щети, било е според общите твърдения центъра на злощастното събитие. Носил е оръжието със себе си и от станалото излиза че е живеял всяка секунда за да стигне до автобуса и да се взриви.

От двата минали разглеждани случая на норвержецът Андерш Беринг Брайвик, на 32г. убил чрез бомба и хладнокръвен разстрел в Норвегия - 77 лица на 22.07.2011г.

И...

Атентата в Париж, Франция - с загинали общо 17 души. От 07.01.2015 до 09.01.2015. В редакцията ба списание Шарли Ебдо и еврейският магазин.

Ясно е разбира че когато на хоризонта има социопат, жаден за кръв, нищо не може да го спре да убива. От случайте също се забелязва колко прецизно терористите са структорирали плана на действията си. Защото те не са реални терористи, те са сечива в ръцете на голям манипулатор. Ако приемем човешките тела за едни инструменти, когато могат да бъдат управлявани от разстояние и директно, чрез чипове и прехвърляне на чуждо съзнание към чуждото тяло, като на запис. Те, слаганите за терористи следват строг план, маскиран за обикновен, необмислен фанатизъм, отмъщение, или показно премерване на сила. Фанатизъма, отмъстителността и самодоказването са познати на хората, от четата им употреба, но те не боравят със сложни стратегически и добре обмислени цели за постигане на големи международни конфликти, елиминиране на набелязвани персони и предизвикване на публична, медиина и общочовешка обърканост. А ЕТО СХЕМАТА ИМ НА ИЗПЪЛНЕНИЕ > Нещо става, случва се, трясък - и се предизвиква в публичността:
1.Страх
2.Паника
3.Несигурност.
4.Колебание.
5.Покъсно тъга и страдание.
6.А накрая - гняв, омраза, желание да удариш някои. Да потърсиш виновника и да го погледнеш гневно. Настъпва оглеждане, хората търсят виновника. Защото така е устроено човешкото съзнание, на всичко което става, се търси защо става и кой го причинява. Навика се оглежда за навичните проблеми - расови, религииозни, етнически, финансови, притежания и тнк. Като причина, всеки вижда наоколо това от света, което занимава мислите му, действията му, което редовно е част от ежедневието на АЗЪТ му ( личността му ). 21 век е обхванат от могъществото на медията, силата която води човешките умове и ги обединява в фактора на ставащото. Медията е навсякъде в живота на човека - биобордове, вестници, списания, корици на книги, рисунки по сгради, картини по заведения, или просто начинът на окрасата. Навсякъде около човека, като изкуствена хомогенна клетка, създадена да бъде втора кожа, инкубатор за хората, та никога дори да не смеят да погледнат по-далеко от повърхността на земята в която живеят и вървят. Рамките с които човека се загржда ограничават проявите на неговите потенции на мисълта, на разумната му природа. Хората притъпяват сетивата си, заграждават се в изкуствената обвивка на много илюзорно щастие и фалшиви натрайни ценности. Живеят - но не виждат. Живеят - но не чуват. Живят - но вървят в мъгла от мрак в мрак. Медията борави с еднородни практики, защото се знае че хората предпочитат познатото, улегналото. Така се създава навика и зависимостта от навика. В живота си, човека опознава света, навсякъде вижда хора, себеподобни. Малцина свикват с мисълта че живота е такъв, хора, устроен живот без изненади. Навик и всеки ден така. Стане ли проблем - човека бързо, първосигнално мисли за нещата които обществената, световна медия го е занимавала. Доверието към медията, като навик е голямо. Привикването на слушаш или четеш световните новини е така въплътено в живота, че повечето никога не се питат дали нещата които четата имат смисъл, или последните постановления в статията не са написани просто за да излъжат хората и да им създадат опасно спокойствие от вида *Титаник потъва, но ние ще свирим до последно*. Затова, нормално е реакцията да преминава от страх, паника до омраза и гняв. А търсенето на виновен за нещо, сред обичайното - да се приема на драго сърце, на доверие, с нормалност и след оповестяване че виновника е типичния лошковец фанатик, отмъстител, луд и тнк. Хората да потъгуват, да се ядосват и да се примирят, продължавайки да живеят в привидна нормалност, до следващия път, когато проблема може да е още по-голям и по-опасен.

Атентата в Бургас е специален с това че него са всички белези на изкуствеността.


ПЪРВО - Терористите самоубийци не допускат грешки, те стигат до мишената и я елиминират заедно със себе си. Ако мъжът с раницата е терориста взривил автобуса, то очевидно е допуснал голяма грешка. Оцелели са 33-35 човека. А бомбата която е носел, отчитайки по версията пусната в медиите от властите - и според нанесените щети, при факта че се твърди че убиеца е тръгнал да влиза в автобуса, или е бил наблизо до врата му - е можела да убие всички в автобуса. Стигало е да направи още 6 крачки, вслучай че е бил пред вратата. Да влезе някъде на 1/5 в автобуса и да се взриви. Нямало е никой да оцелее, заради силата на взрива, от следващия го пожар и дим. То е странно. Имал е интелекта да създаде взривно устроиство, но е нямал - за да влезе вътре. А ненадейно и уж по погрешка се е самовзривил малко преди да влезе. Това изглежда неестествено и не може да се търси отговор в проблемите на терориста за реализирането на масовото убийство. Терориста не е бил калпав. Имал е бомба. Имал е добро прикритие и позиция. Както и достатъчно търпение да почака удобният момент. Нямало е какво да го спре. Никой не го е подозирал. Никой от нормалните, обикновени хора не го е очаквал. Тоест притежавал е всички възможности - да се качи свободно в автобуса и да избие всички заедно със себе си. От което грешка в действията на хипотетичният терорист не може и не трябва да се търси. Пък и ако му е било да убива, можел е да го направи и на друго място, хора много, възможнисти да се приближи до израелци, със сигурност тогава е имало и за други места. Изборът да нападне този този автобус, на това място - мисля, е главната улика към/за случващото се.

ВТОРО - На видео от камера в автогарата, показват лице за което се твърди че е терориста. Имащо дълга коса и голяма раница на гърба. Предвид намерените документи, останки, дрехи - нормално е да каже че лицето на видеото и личните документи, има общо. Но то не значи че това лице е главното действащо лице, че сам е извършил терористичният акт, или че по собствена воля го е направил. По този параграф има версии за съучастничество, както и подозрения за земесени лица присъстващи в автобуса и наоколо. За наоколо - логика има. За вътре, стига и лице носещо бомбата, повече не са необходими. А в случай че са имали желание за надъхано самоубийство имало и други начини. За атентатор-камикадзе не е присъщо да умива в бездействие. Камикадзетата търсят жертви и убиват от собствената си ръка, като действие, начин да неутрализират лица от човешката популация. Най-често, без да имат явна цел и без да се вълнуват кои са хората покрай тях. Зад действията на лицето носещо раницата, очевидно е имало мотив - очаквано чужд. Именно за това, определям лицето на обикновенно лице, което обаче е било контролирано да стигне до автобуса и да бъде взривено.

Версия 1.
Лицето е имало лошия късмет да се превърне в оръжие за зли планове. Препограмирали са съзнателните му желания чрез хипноза, психотронни устроиства ( оперираци със съзнанието, както при хипноза, намаляващи мозъчната активнист до фаза на сън ), или чрез смес от наркотични вещества. Достатъчно е било да му зададат "че иска да се качи в автобуса в определения час когато го види, и да носи раница.". Да дадат на лицето раницата и да го оставят. Лицето без да осъзнава защо, чувства че иска да влезе/да се доближи до автобуса. И в момента когато се е доближил, тръгнал да влиза, да са взривили раницата.
Версия 2.
Съзнанието на реалния индивид е било приспано и се е намирало в друго тяло, или в компютърна система. Тялото е имало чип и е било ползвано както онези безжични детски колички. Предварително да нагласили как да бъде облечено тялото, сложили са раницата и тнк.
Версия 3.
Тялото не просто е било контролирано, а ползвано като аватар и в него се е намирало чуждо съзнание ( предварително прехвърлено в него ) При тези условия, телото може да няма съзнание, да е създадено копие на някога живял човек ( клонинг ). Което дава обяснение защо нямат проблеми с жертването на телата. Когато си създаваш сам дрехите и ги имаш в големи количества, естествено че можеш да си позволиш да скъсаш някой ( жертваш ). Докато жертването на реални хора си има рискове, защото хората общуват, знаят се. Неочакваните смъртни случай правят впечатление и трайно променят човешките животи. А антисъществата целят селектиране, задържане на добре стандартизиращите се човешки единици, под вида на мравки-работници. Те не си позволяват да вършат нещо каращо хората да се замислят за проблемите, свободата си и тнк. Защото не искат хората да ги търсят, да се оглеждат за тях, тяхната сила е в това да бъдат невидими за хората. Така манипулацията им постига трайни резултати.
 И при Версия 2 и Версия 3, тялото е било под контрол и ставащото е изкуствено.".

 Въпрос: "- Колко бомби е имало? Кой ги е взривил? Защо лицето с раницата не е успяло да влезе и да избие всички?".
 Отговор: "- Още в Тема Втора, излясних че само едина бомба не може да причини такива щети и отношения. Бомбите са били две. При анализиране на снимките на автобуса се забелязва:
1.Щетите по автобуса не са малко.
2.Няма прозорци.
3.Каросерията му е ощървена, смачкана - отвътре навън, а не от вън-навътре.
4.Покрива с приближаване към средата, почти до задната част на автобуса е изтърбушен.
5.На снимки и видео в минутите на трагедията - се вижда как пламъци излизат от автобуса нагоре през покрива на голяма височина.

1,2,3,4,5 не могат да се случат ако бомбата е била една и се е намирала в раницата на *терориста* загинал пред вратата на автобуса. Главно доказателство, на снимките и видеотата се вижда че стъклата на автобудите до взривения са в добро състояние - здрави. Ако *терориста* се бе взривил между двата автобуса, щеше сериозно да пострада и съседния. При този факт, остава логиката че бомбите са две. Тя е противоречи, защото преди взрива уж е било получено обаждане че пристигащите пътници ще бъдат посрещнати от две бомби:

Цитат:
"На според израелски медии преди кацането на самолета туроператорът на израелските пътници получил обаждане, че те ще бъдат "посрещнати с две бомби"

Атентаторите са били до толкова уверени в действията, че са нямали страх да си признаят. Защото всичко е планирано. Играта не е с чужденците, играта на първо място е с българите, околното общество, медиите и чак тогава с международните отношения. Балканите са по-значителни отколкото значение им се предава. Всеки искат да притежават Балканите, мястото на което се очаква началото на глобалните промени. Установявайки контрол над Балканите, в бъдеще ще могат да контролират света. Балканите са врата към световният свръхконтрол.

Та, едната бомба е била в раницата на лицето. Втората е била каскадна, разположена на пода и към тавана. Положенията са били едни над други, или сочещи се под ъгъл. Взривът е бил инплозия, така силата на взрива се контролира във вътрешността и към точно определени места ( седалки ), а извън автобуса ефекта на взрива е бил слаб, по тази причина стъклата и обвивката на съседните автобуси е в задоволително състояние и без впечатлителни проблеми. Макар същите да бяха около два метра, два и нещо от взривения автобус. Контролът на взрива говори за професионална работа, защото едно е да създадеш бомба, или пожар, друго е да можеш да ги контролираш, така че да ги ограничиш на едни места и въведеш в други. Следователно изработката им не може да е от обикновенни хора, а от професионалист/професионалисти, а такива не вървят сами, имат си собствено общество. Бомбите са били дистанционно взривени. Или са били нагласени да се взривят щом *атентатора* приближи съдържанието на раницата си до автобуса. Вариянта предоставя възможност да се разбере защо лицето не е влязло в автобуса. От една страна то говори че не е имало за цел да бъдат избити всички лица, а точни лица. От друга - че не е било предвидено атентатора да влиза в автобуса, защото там е имало втора бомба. Съдейки по състоянието на автобуса след взрива, ако не беше ясно че атентатора е стоял до автобуса, щеше да нормално да се приеме че атентатора е влязъл и се е взривил в автобуса. Но това е невъзможно поради факта че главата му е била намерена на 45 метра от автобуса. Това би се получило само ако атентатора е извън, до автобуса. Използвайки общото твърдение че *атентатора* е държал раницата на гърба си и е стоял логично срещу автобуса в който се е канил да влезе, то главата му щеше да отхвръкне нагоре и под наклон от мястото на взрива, към взривения автобус. Защото взрива на там ще захвърли човешкия крайник. За да е на 45 метра от автобуса, то е възможно само при насрещна втора сила, идваща ако в автобуса е имало второ взривно устроиство, възпроизвело взрив почти едновременно с бомбата в раницата. Тогава главата би полетяла в посока отдалечаваща се по наклон от автобуса. Отделно че човешката глава не е топка и при търкаляне ще създаде голямо съпротивление, от което ще измине малко метри, закъснително. Ако атентатора беше влязъл в автобуса, главата му нямаше да се изтъркаля на метри навън, щеше да се разпадне на място, или в по-рядък случай, главата му да полети нависоко нагоре под тъп ъгъл и да падне в непосредствена близост до автобуса, както впрочел е станало с други крайници, намиращи се много близко до автобуса. Пиша близо, като слагам 45 метра за голямо отстояние, вземайки в предвид че навред е имало наредени автобуси, които служат за преграда. Това доказва че *атентатора* е стоял близо до автобуса, с лице към него, вратата му, под лек ъгъл напред.
 *Атентатора* не е влязъл в автобуса, защото целта му е била непосредствено към/срещу вратата на автобуса. По това отношение, мнението ми е че главните мишени са били една или две.


 ВАРИАНТ 1. Една мишена. Считам че мишена е бил пострадалия шофьор Мустафа Кьосов, на 36 години. Лицето има вид на обикновенна персона, но това не бива да залъгва никой. Защото много обикновенни неща, се оказват реално необикновенни. Много лица се крият и живеят двойнствен, че и тройнствен живот. Съмнението не е безпочвено. Като мотив, възможно е заниманията на лицето или какъв всъщност е бил, да е опасно за позицията и интересите на атентаторите ( по-точно, кукловодите ).
Лицето ( телото ) с раницата, да е било контролирано да се приближи и да хвърли един откос изстрели по шофьора и за още по сигурно да са го взривили. Така хем се подсигуряват че мишената ще загине, хем че улики няма да останат. Защото ако случайно лицето с раницата оцелееше, най-вероятно, ако е бил контролиран в сънно състояние, след събуждане нямаше да помни нищо и нямаше да знае какво и защо се е случило. Тук модела на действията възлиза от цитата:

"Говорител на израелския премиер Офир Генделман, цитиран от АФП, съобщи, че автобусът е бил обстрелван, а след това в него е било хвърлено и взривно устройство. По свидетелства на очевидци взривът е станал, след като в автобуса нахлул неизвестен нападател. За това съобщава АП, цитирана от израелския телевизионен Канал 2".

До колко е вярно. Хвърлено взривно устроиство, щеше да предизвика щети, но не чак до опустошителен пожар и изтърбушване на покрива. Думата "хвърлил", предполага взривно устроиство с малки размери, достатъчно пребосимо, за да го дигнеш и за секунди на го засилиш вътре в автобуса. Твърдението е нелогично по фактора, че дори и да разполагаше с такова, за да го хвърли, първо трябва да го извади от раницата си. Значи да свали раницата от гърба си, да я отвори, да извади устроиството, да си сложи пак раницата на гърба, иначе главата му няма да полети на 45 метра. Да влезе вътре в автобуса, да хвърли устроиството на земята, да тръгне да излиза и да се взриви. Абсурдно. Много действия, които още докато вадеше устроиството щеше да привлече внимание и да настане паника, да се чуе. А не е можело да носи устроиството в ръка, щяло е да се види. Отделно че малка бомба, дори и от мощен взривител ще предизвика ограничени щети, заради вътрешността на автобуса. Пожарът ще е малък, освен ако не пробие резервоара, но това означава да е метнал бомбата чак в/към края на автобуса. Невъзможно е, да тръгне да мята, хората бързо ще станат и побегнат. Щеше да се види как излизат още в първия миг след взрива ( нещо което не се е случило ).
Факт, с изключение на пострадалия водач, най-засегнати са седялите в задната част на автобуса. Голям пожар, е имало от засегнат резервоар, или предварително пода и седалките са били намазни, просмукани с нещо лесно запалимо. Като в предложението ми добавям и поставяне на тънък слой от запалимо вещество из автобуса. При тези случай и условия би възникнал голям пожар.

 ВАРИАНТ 2. Две мишени. Израелците седящи в края на автобуса и шофьора Мустафа Кьосов. Двете мишени оправдават необходимостта от две главни места на засягане в автобуса. Зоната на водача и зоната най-назад.

 ВАРИАНТ 3. Мишената е една. Взривът в автобуса, засягайки повече задната част е с цел ХАОС и прикриване на реалната мишена - водача на автобуса. Сред много щети, не е трудно да се прикрие едно или няколко умишлени убийства.

Взривовете са задействани външно. Потвърждението е - в раницата е имало бомба, иначе тялото на лицето нямаше да е на части, въпреки че не е стоял назад в автобуса, а е бил до него вън, или към навън. При положение че едната бомба е в раницата и всичко е вътре, а *атентатора* загива в близост, то едва ли е имал управление над бомбите. Иначе щеше да влезе и така да се взриви. Задействалият взривните устроиства със сигурност се е намирал в таксито, което стоеше до редицата автобуси и почти веднага след взрива си тръгна. От видеото направи впечатление че лице което се готвеше да пътува, търсеше такси, а таксито бе там, но не го забелазваше!... Мисълта ми, точно факта че е търсел такси е което направи впечатлението, в противен случай нямаше да е особено.

 Въпрос: "- В какво се състой нагласеността на случилото се? Защо имаше разпилени фалшиви документи?".
 Отговор: "- В първите секунди, до минута, две след взрива от аматъорско видео се вижда че от автобуса никой не слиза. Автобуса гори, хора навън, или викащи за помощ - няма. Същевременно хората навън гледат очудено и в паниката си не знаят какво да направят. Изключително бързо след взрива и първите показвания на пострадали, пристигат израелски медици и помощници които могат да се определят като военни и за бързо отреагиране.

Цитат:
"Израелска група Закар, с жълти униформи, се появила веднага за да събира телата на загиналите. Българските сили за сигурност през това време ги нямало.".

Отбелязването на български разследващ, че е странно как първоначално пострадалите не излизали, наистина е показателно за ситуацията. Не е нормално да има взрив, пожар и хората да продължават да стоят на местата си. След около две минути, да започнат да се показват. Нищо не ги е задържало вътре, само самоубийствени натури биха запазили затишие в първата минута след нещо ужасно от което може да загинат на място, или пък бавно оставяйки на пламъците. Към страността възлиза и факта че излезлите са имали горе-долу малко щети по себе си, въпреки че когато се види снимка на унищожения автобус, се разбира колко опасна е била ситуацията. Дори и взривът да не ги е убил, то огъня и дима са щели да го направят. Предположимо е че в първите секунди хората са били в шок и объркване. Но да стоят вътре до и след една минута е странно.
 Мнението ми. Изпълнителят на пиеса се усъвършенства и превъплътява с опита си в ролята която играе. Така успява да *заблуди* хората че е това зад чиято маска се крие. Да играеш роля има недостатъци. Голямата превъплътеност, изисква самовглъбяване в сюжета, в сценария. Това намалява възприемчивостта към внезапните промени в средата. При внезапно събитие, на играещия роля му трябва време за да осъзнае промяната и да подхване следващите реплики или сценарии. Според мен, част от "хората" в автобуса, не са били хора в реалния смисъл на думата - а тела с чипове. Кукли от човешки вид, управлявани под написан сценарии на действието. Мнимия атентатор също е бил една пионка, кукла чиято роля е била на лошия герой. Докато куклите в автобуса са играели на жертви.
 Има логика и не всички да са били контролирани и в края на автобуса да са седяли реални мишени. Но определено водача на автобуса е бил мишена. При фактор всички пътници да са били контролирани, то нещата са се случили приблизително така. Водача е бил интелигентен и се е занимавал и с други неща, освен карането на автобус. Очаквало се е да превози пътници. Имали са една възможност да го премахнат и тя е била да докарат пътници, така че когато ги види да си помисли че всичко е нормално и проблеми няма. Пътниците са били предварително обработени и чипирани хора. Кукловодите са ги контролирали до момента на взрива. Трябвало им е време за да се събудят в телата си, през което време са стоели на седалките и не са излизали от автобуса. След събуждането си са се осъзнали наранени и в горящия автобус. Чак тогава са излезли.
 Но съществува и далеч по-лоша възможност която добре се връзва с всичко. А именно, че всички/или почти всички пътници са били просто контролирани тела, нямали са истинска личност. Предварително подготвени. След взрива контролът за момент се е позагубил и докато се нагласят да изведът телата от автобуса по начина който се очаква за пострадали, им е трябвало малко време. Телата са излезли от автобуса. Специални лица от Израел са дошли бързо за да приберат всички части от тела, така че да не се изследват, аутопсират и да не се намират чиповете и техногичните интервенции с които са ги управлявали от разстояние, чрез сателитна система. Ето защо и пострадалите набързо били върнати в родината си. Мисията по елиминиране на мишени, била извършена, нямало за какво да стоят там. Антисъществата решили да се притаят както винаги правят, до следващия проблем който ще създадат. А те са много места, Западна Европа, САЩ, България, очевидно и в Израел има от тях.

С атентата се е целяло:
1.Премахване на мишената.
2.Прикриване на уликите и следите.
3.Предизвикване на международни проблеми - ХАОС
4.Наблюдения на медиите и реакциите на хората след взрива
5.Създаване на причини за война ( уж срещу тероризма и световен мир )

Водача на автобуса е възможно да е убит и заради приликата си с друго лице.

Непровержим факт е че веднага след бързото отреагиране на Израел, САЩ не пропуска да се намеси. Както винаги, САЩ е наблизо и странно как и защо, винаги разполага с данни за ставащото, за атентаторите, но никога няма данни за да ги спре. Има за да ги знае, няма за да предотврати лошото деяние, прекалено странно. Очакван модел на наблюдение, САЩ и Израел имат много общо - факта че водят война срещу тероризма в Азия ( близкия изток и през последните години до 2015 и Европа ). Невъзможно да не са си обменили предложение за единодушна работа от вида - "почеши ме, за да те почешам". Относно това, интересно е дали САЩ не следва по умисъл Израел, или приобщаването на САЩ с Израел, е друга форма на големите интереси. Модните твърдения са че срещу еврейте има голямо преследване и омразничество, което дори и да навлиза в кръга на истината, все пак 21 век, не е 20 век и времената на Втората Световна.

Наблюдава се закономерността че където се появят терористи, все става дума напоследък за - еврей, еврейски училища, магазини и тнк. А стане ли дума за тероризъм и еврей - веднага наоколо се появява САЩ + държавни организации по разузнаването! Съвпаденията не са случайност. Веднага след грубите големи намеси, системата на държавно управление се затяга. Намесват се загонови институции отговарящи уж за по-голяма сигурност на народа. Законите биват превърнати в средство за ограничаване на правата на индивида, които се нарушават чрез всекидневно следене, наблюдение, разузнаване на всеки индивид. Заедно с това настъпва свободно военно положение. Военни които до преди това не са се месели активно в живота на обществото, получават законно утвърждение да го сторят. И така, навсякъде започва да се наблюдава военизиране на държавите и създаване на строги промени в живота на обикновените и нормални хора. Процеса е следният:


1.Подходящо място от геополитическата карта на което да възникне международен проблем, конфликт. Място на което хора са в по-навично състояние. По една или друга причина НЕ очакват трагични събития.
2.Спонтанен, фалшив тероризъм или проблем в международен и обикновен характер. Фалшив, заради моментите на възникването му, които нямат явен характер с уж проблемните теми срещу които терористите твърдят че се борят. Защото много от специфичните проблеми срещу които твърдят че се борят, са от преди години. Тоест, ако са щели да действат и са обичайните фанатици, нелогично е че не са се намесили още в началото, а са чакали дълго за простовати действия, при чието извършване е нормално никой да не ги е очаквал. А следователно и никой да не ги спре, тъй като хората реагират на проблеми, чак след като са се случили и тогава се замислят че стават по света и лоши неща. Фалшивия тероризъм се разпознава по-сложния си модел включващ планиране и странни особености с действията неприсъщи на обикновенни атентатори.
3.Спекулиране с общите теми еврей, Израел, тероризъм, Близък Изток, САЩ, Западна Европа.
4.Модел на престъплението при което задължително са убити и ранени поне няколко невинни индивида, за прикритие на няколко истински мишени, които задължително
имат отношение към еврей, Израел, религиите, Бизък изток, или САЩ.
5.Намеса на държавите към които се има отношение - Израел и САЩ, чрез даване на указания от разузнаването, но винаги *подир дъжд качулка*, демек като завършен на трагедията, а преди това нищо - мълчание.
6.Намеса и на държави ( държавни управления и институции от Западна Европа - примерно Англия, която заедно с НОМЕР 4 си правят реклама в световен мащаб, за да гледат хората на тях като по-надеждните и стремящите се към защитаване на човешките права и благо.
7.Моделът на всички действия създава - ХАОС и го подпомага.
8.Отнема се на хората, причинява се объркване, страх - веднага след това им се *намигва* и мнипо казва че ако ги последват, съгласят с тях ще ги защитават и ще им осигурят сигурен и качествен живот. Очевидно, такъв най-оптималния начин човечеството да бъде завладяно доброволно.
9.Уж в името на гражданите и тяхната сигурност - създаване на строги закони и множество тайни институции занимаващи със следене на гражданите. Изобщо всичко което правят, с което се занимават, най-вече ако в тях има нещо особено.
10.Законно разполагане на военни в битовизма и военно положение за живота в държавата.
11.Заедно с военното положение, пристигат още военни от други държави които имат за цел уж "да помогнат". И заедно с "помощта си", разпомагат военни съоръжения, военни бази.
12.Всичко това подготвя света за две събития - Трета Световна Война и законно експериментиране с човешката популация. Задължаването на всички да преминават през тестове и да се котират в рутинен калъфен режим. Без право на свободен избор, защото такъв няма да има. Това не е новост, защото нехуманни, неетични експерименти се правят с хората - но тайно. В подземни бази, в бази разположени нависоко в планини. В бази по Луната ( от тъмната и страна ), а не ще има изненада, ако се окаже че бази има в морето и световния океан.
13.Стъпки към геноцида и узаконяването му чрез войни, вместо чрез тайни отвличания на индивиди и прилагане на контролирани самоубийства и убийства. Идеалогията в действията е селектиране на най-качествените индивиди, изучаването им, провеждането на експерименти за усъвършенстване на медицината и техниката. Създаване на по-съвършенно общество по модел на свръхконтрола. Убиване на набедените за некачествени - уж природни грешки ( некачествен материал ). Събиране на всички уникални, различни, нехарактерни индивиди с качества, таланс и интелектуални възможности. Използването и за създаване на *по-доброто общество* и прилагането на вето върху тях и всички, така че да нямат право на свободна воля и избори. Демек, всичко което ще им се случва да е по волята на антисъществата, каквото те искат за чуждото бъдеще, това да е.

Затягането на законите, законното позволение за сведене, разполагане на военни и военни обстановки - нарушава човешките права на свободата. Създава условия за бъдещ конфликт при които човешките права се отнемат и стриктно ограничават. ГРАНИЦАТА Е ТЪНКА, ТОВА ЗА КОЕТО ДНЕС СЕ ТВЪРДИ ЧЕ СЕ ПРАВИ С ЦЕЛ ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО, УТРЕ МОЖЕ ДА ПОРОБИ НАСЕЛЕНИЕТО.

Равносметката на положението е контрастна, като твърденията че всичко е за общото благо, защита и мир - са извън логични. Защита се създава чрез по-добри закони, а не по-строги. Чрез крепене на културната и морална система. В противен случай индивидуализма запада , хората тръгват по-лошия път, а цивилизацията умира.
ТО Е НЕИЗБЕЖНО, НО ТО Е И ЦЕЛ НА АНТИСЪЩЕСТВАТА - УНИЩОЖАВАНЕ НА ВСИЧКО КОЕТО ОБЕДИНЯВА ХОРАТА, ЗАСИЛВАНЕ НА ВСИЧКО КОЕТО РАЗЕДИНЯВА ХОРАТА, ЗА ДА ИМА КОНФЛИКТИ, ОМРАЗА И ЧОВЕШКАТА ПОПУЛАЦИЯ ДА БЪДЕ ОТСЛАБЕНА. Основен проблем за селективното общество - е индивидуализма. Търсят се специфичните индивиди, отнемат се от обществото, същото се прави и с онези които не са се интегрирали и се третират за некачествена стока. Индивидуализма пречи на злото да осъщестява плановете, защото стремящите се към индивидуалност се разбивават и
тяхната наивност по отношение какво се случва по света, цивлизацията и обществото - изчезва. А когато знаеш какво се случва, можеш да окажеш съпротива срещу злодейските планове. Това е неблагоприятно за антисъществата, понеже проблемите в завладяване на обществото, за тях се увеличават с увеличаване на броя индивидуалисти съпротивляващи се на Свръхконтрола.
СЛЕДОВАТЕЛНО - ИНДИВИДУАЛИЗМА Е СИЛА, РАЗПОЗНАВАЩА ДОБРОТО ОТ ЗЛОТО И БОРЕЩА СЕ СРЕЩУ ЗЛОТО И НЕПРАВДАТА.

Строгият контрол, следене, разполагане на обстановки - не съответства по замисъл в/за опазване на обществото от
външни злодей ( тероризъм ). А за опазване на скрити планове и замисъл от действията на самото общество и прилагането им върху потърпевшото. Като всичко приказки за защитата на обществото от посегателства - са лъжи, приятни заблуди. Да кажем, че военизирането на обществата, промяна в държавните положения, строгите закони, ограничаването на човешките права и свободното следене - са за опазване на нациите от чужди врагове. А кой тогава опазва нациите от тези които вече са вътре, или от действията на твърдяващите че с завишеното си присъствие опазват мира. Между думите - защита и деспотизъм, свобода и свободия - разликата е единствено по факторите на егото. Защото да защитаваш някое благо, означава да се съобразяваш с правата на това което браниш от посегателства. А ако твърдиш че с действията си защитаваш, но го правиш с личен умисъл и Подбуди, като следваш не правата на защитаваното, а собствените, личното его и интереси - това вече не е защита - а тирания ( тиранстване ), което от гледна точка на потърпевшите означава че тиранът е проявил власт над ресурси, популация и прочее - упражнявайки свободията си. Защото тиранията е свободия, прекрачване на границата на доброто в свободата и налагане на личната воля над волята на всички други. Пример. Завладяване на чуждата свобода и ограничаването й, чрез използване на личната свобода. КОГАТО ЕДНА СВОБОДА ПОГЪЛНЕ ДРУГА - ТО Е СВОБОДИЯ, навлизане в чуждото пространство и отнемането му.

При целия ширещ се контрол в опитно привеждане към - свръхконтрол. Засилване на мерките, следене - разузнаване, военни. Изкуствени събития. Изкуствена свобода. Фалшиво спокойствие и мир. Странно е как терористи ще успеят необезпокоявано и тихо да внесат оръжия, взривни устроиства и всякакви сечива в осъщестяването на терора.
 За да извършат акта, трябва да стигнат до набелязаното място в конкретната държава. За да стигнат до там се налага да преминат през:
1.Границата ( митница, погранична полиция ) системи и тнк.
2.Когато говорим за летища - през скенери.
3.През околните наблюдатели и полиция, защото за да замислят плана си, те се нуждаят от организация и място на което да се организират и кординират действията си.

Всичките - 1, 2, 3 - е невъзможно да се случат, при налаганите строги мерки за сигурност. Всяка държавна система си има разузнаване, следене, ходатайстване и въпреки това терористите успяват някак винаги да се внедрят, да влязат в държавата очевидно с всички сечива, инстроменти, оръжия!... Нелогично. Единственият начин това да се случва е ако терористите стават невидими. Но истината не е далеч, защото както разглеждах в Тема Пета, в световен мащаб не става дума за тероризъм, а за игра на власт и хаос. Лицата терористи са просто пионки, често човешки тела, клонинги на реални, които контролират. И чийто лица използват за да похвърлят из чуждите градини ябълките на раздора. Понеже не са реални терористи, а оръжия, сечива в ръцете на антисъществата, през времето извън терористичния акт, те са като модели на кукли ( манекени ), могат да ги внедряван чрез театър в обикновения живот, за да не се привлича внимание до момента на извършване на терористичният акт или както са ги изкарали от тайните подземни военни бази, да ги приберат отново там, като така не създават никакви впечатления и обърквания в популацията.
  Тоест, такива изкуствени терористи био-роботи са като играчките, докато не ги ползват ги прибират в кутията, когато ще ги ползват ги изваждат. Много от тях до преди терористичния акт не са съществували като лице в обществото. Защото ги е нямало. Образите им са живяли реално преди години, десетилетия и чрез клонирането са просто двойници, но контролирани - нямащи личен характер. Скъпи играчки.
  Относно появата на био-роботите в обществото - не е трудно. Задачата е лесна, защото хората в обществото си живеят живота и повтарят каквото по новините, предаванията и шоутата им говорят и се стремят да ги убедят за да не мислят никога. Понеже всеки гледа себе си, като обществено клеймо на егоизма, естествено е появата на нови *лица* да не направи впечатление на никой, пък и обикновенните хора нямат достъп до справочни регистри където да проверят кой кой е и дали до преди има сведения за тази личност. Защото ако за лицето преди няма сведения и се появява мистериозно, то шанса да е просто кукла извадена от кутията на подземните био-лаборатории - е голям и не бива да бъде пренебрегвано. Относно узаконяването - такова не е нужно. Достатъчно е на био-робот създаден за самоунищожаване в терористичен акт, да се изготвят фалшиви документи, а останалото да се остави на хората сами да си го интерпретират и да повярват ( да се доверят ) на версията която ( добрите и загрижени за тяхната сигурност ) им казват, оповестяват публично. За по-грандиозните машинации се включват предварително и дългогодишно внедрени реални чипирани лица, които имат повече власт. Те имайки достъп до регистрите от по-висока инстанция, просто ще изготвят данните на новопоявилият се биоробот и ще ги внесат в системата, така че при последващ преглед би се оказало че такова лице наистина съществува. Иначе казано, не е правилно хората да има голямо доверие на всички успокояващи спекулации разпространяващи се чрез медийте. Защото медията е сила информираща популацията, но и сила която може да я контролира, като ограничава данните. Отделно че който конролира медията, подава и сценария какви неща да се допускат до обществото и какви да се ограничават.

Фалшивите документи на изкуствения *терорист*, не са се взели от нищото. За да са по модел на американските - САЩ - познават добре документите им, сигурността им и тнк. То изисква дейност на фалшификатор, или специално отделени - печатница занимаваща се с такива изготвяне на фалшификати.
 ВТОРО. Удобно е да кажем че са се подготвили добре, имали са всичко. И да оставим проблема в миналото. Но те не могат да се сдобият с фалшиви паспорти туко-така. Отделно, ако документите са били качествено изготвени, то нямаше веднага да бъдат определени за фалшиви. Стоящи на мястото, очевидно се оказва да бъде прието че са използвали факшивите документи и с тях да се подвизвали навред из България, Бургас до момента на тероризъм. И да се слага и че с тях да приминавали границата - което е странно. Щом при проверка еднага се установи че не са автентични, то как терористи, носещи некачествени фалшификати, са успели да преминат границата от друга държава към/в България?!... Или пък да се приема че единствено когато САЩ дойдат за проверка, могат да кажат кои документи са истински и кой не са?!... Нелепост, защото международно с прилагането на по-строг контрол, се осъщестява и междудържавническа кореспонденция, примственост. Изграждат се ведомства приобщаващи държвите една към друга. Светът комуникира постоянно, а при наличните посолства навсякъде, то няма шанс пограничната полиция да няма връзска с други ведомства от където да се свържат със САЩ и да проверят оригинални ли са документите. Така при единия и при другия начин става невъзможно терористи с некачесни фалшификати на документи, да влязат през границата в България. Та нали точно затова са стрегите мерки, за ограничаване достъпа на свободни звена.
  В ТАКЪВ СЛУЧАЙ, е необяснима по нормален начин, мистериозната поява на мними лица, явяващи се единствено за терористичен акт, след което не остават никакви сериозни следи, освен - компромати.
 ВТОРО. Предположимо е, зад изготвянето на фалшивите документи да се крият внедрени лица ( био-роботи ) из държавните системи на САЩ. Защото антисъществата основно са пуснали корени в Западна Европа и САЩ, на другите места присъствието им е крепко, въпреки че правят опит да създадът световна контролираща система и НОВ СВЕТОВЕН РЕД. За което не им е нужно голямо присъствие на всякъде, а голяма компютърана система, голяма сателитна система и повече хора които да похитят, да сложат чипове и да контролират. Така практически, без много действия с въвеждания на команти могат да контролират СВЕТОВНИЯ РЕД.

Цитати:

Относно *терориста* - "На мястото на взрива са намерени негови фалшиви американски документи, посочват от ведомството.".

"Паспортът и шофьорската книжка на предполагаемия терорист останаха непокътнати въпреки бушуващия пожар в автобуса.".

Около 06.01.2013 "Тираджия е намерил на паркинг фалшивата шофьорска книжка на един от заподозрените за извършване на атентата в Бургас. Това е станало в началото на август в местността „Дервента", на 3 км. от Цар Калоян, разказаха работещи в заведения в района.". "Книжката стояла на храст. На тази отбивка от пътя Варна - Русе спират за почивка тежкотоварни автомобили, понякога и автобуси. В деня, в който е намерен документът, духал силен вятър...". При оглед, оказало се че никой не е виждал терориста.


Наричам документите компромати. Оставането им непокътнати след огъня, показва че е било планирано да оцелеят, да бъдат намерени и да се разбере че са фалшиви документи - американски. Непокътнатостта, може да е фактор от здравината им. Да са били направени от материали издържащи на висока температура, или промазани с огнеопорен слой. Всичко това е възможно, но не е характерно, защото почерка на странните инциденти, убийства, самоубийства, атентати по света и особено България - не са такива.

Пример е случаят на Лидия Петрова от София. Която на -
03.09.2014, на 38-39г.загина след уж доброволно самозапалване идвайки, или изхвърляйки я, от такси, в центъра на София, пред президентството ( във времето на протести, за което успоменах че е просто начин за генериране на ХАОС и заблуждаване на хората че смъртните случай са от патриотизъм, а не са контролирани убийства ).

Цитирам коментар от статия за Лидия Петрова.
http://offnews.bg/news/Инциденти_6/Майката-на-Лидия-Петрова-Тя-не-е-психично-болна-не-се-е-запалила-сама_412801.html?allr=&order=ASC
Хмм12:54 04 ное 2014.09
Коментар номер 09:"Значи: Кола изхвърля жената до фонтана, колата отпрашва, жената уж изважда запалителни вещества, които изчезват, от раница, която изчезва, и точно на каменния праг пред куп журналисти се появява рекламен кибрит на ГЕРБ? Не виждам нищо съмнително, изобщо.".

Компроматите нарочно се подхвърлят, за да настроят общественото внимание към нещото което антисъществата искат да бъде прието, или към създаване на впечатление и оневиняване.
 Пример 1. В случая на Лидия Петрова, подхвърленият кибрит на партия *Герб* е стратегия за да се акцентира че партията е замесена. Да бъде прието от някой за реклама за да гласуват за Герб, а от други срещу Герб. Всичко за да има ХАОС и контрол над общественото мнение към безсмислени теми и битови малки приблеми, докато бурята се зава, пълзи и стремително заплашва да погълне свободата на хората, заедно с животите им.
 Пример 2. След изразяване на *пример 1*, става очевидно че документите на терориста в автобуса, са били непокъснати, защото не са присъствали по време на взрива . Не са били в *контролирания терорист*. Логиката на което е - щом са документи на терориста, то не е очаквано да са били в/у него. Но ако са в/у него при щетите които е причинил взрива на раницата с тялото му, то документите и огнеопорни да бяха, щяха да станат на късове, трудно разпознаваеми хвърчащи листчета. Документите са били разпознати, диагностицирало се е колко непокъстнати са и здравината им е била достатъчна за да може спокойно да се дефинира от САЩ, че са фалшиви. Следователно документите са били пуснати нарочно след взрива, вид реквизит, холивудщина. Част от пиесата по прикриване на улики и създаване на оправдания. Били за подготвени, възможно леко прогорени в крайщата, за да създават впечатление че са били на мястото на взрива. Пуснати са от (1) - друг био-робот, или антисъщества прехвърлило съзнанието си с човешко тяло. (2) - от някой от дошлите с/в израелската група Закар, с жълти униформи, също био-робот, които са дошли първосигнално сякаш само са чакали да им кажат "тръгвайте, готово е". Поставянето на компромата е станало при прегледна на автобуса и най-вероятно при претърсване на пострадали и изваждане на останките. Пуснат, компромата е оставен да бъде намерен от българските следователи и да изглежда че е стоял там. За да се намери, историята по документа да се оповести и в медиите да започне да се пише че са намерени фалшиви американски документи.".


 Въпрос: "- Кой има полза да спекулира с американските документи?".
 Отговор: "- Със сигурност Израел няма основания да предизвиква въпроси към САЩ. Защото и двете държави имат припокриващи се интереси към Близкия изток, земята, хората там и ресурсите. За Израел, Иран са проблем с религиозен и обществен аспект, но и финансов. За САЩ - Иран, Ирак и тнк. са финансов фактор и начин за подсигуряване на бъдещата власт. Колкото до борбата с тероризма, това го има - като оправдание за война. А колко терозма е тероризъм, а не театър, очевидно е въпрос който никой не смее да си задава. Затова съм на мнение че от поставените компроматни документи, най-голяма полза имат САЩ ( Не е изключено антисъществата пуснали документите, пък били и сред редиците на Израел, Близкия Исток и антисъществата в САЩ, да действат по един план. Следователно отдавна са внедрени ) Ползавата на антисъществата в САЩ от поставени фалшиви американски документи е че така САЩ се оневинява от случая с атентата. Присъствието на фалшиви американски документи поставя САЩ в позицията на:
1. Потърпевша държава, подложена на спекулации от терористите.
2. Плагиятствано с името и за/в фалшиви паспорти.
3. Намесване на името и в терористичен/ни актове.

На този принцип, САЩ бива предварително оневинявана и поставяна сред държавите - многострадалци от тероризма. С чието име терористите уж се подиграват и възползват. Излизайки от категорията на съмнението, САЩ могат да си позволят да дойдат и да предложат помоща си на всички пострадали ( Да изкажат всекидневни съболезнования и да оповестят за хиляден път как ще има наказани за терористичния акт и че ще се борят до край с тероризма. Предсказуемо. При факта че и до сега няма терорист, получил наказани за *Атентата в Бургас*, нито за който и да е друг атентат. Странно, терористите уж малцинство, се оказват винаги с няколко хода пред всички технологии на САЩ и Западна Европа. Едни никакви терористи, успяват да се появат, да извършат терор и често да изчезнат без следа. Всичко са само парадни, лъскави, високопарни призказки. Холивудщина, театър, очевидно на антисъществата в САЩ тази тактика им е най-позната, защото там киното просперира, а от него се учат мнозина. Превръщайки естествения живот в филм. )

  Връщайки се на факта че терористите няма как да са успели да минат през границата между държавите до България без никакви проблеми ( което е още доказателство че случаят е постановка ) с некачествени фалшиви документи, можещи бързо да бъдат разпознати. То в заключение, био-роботите терористи и био-роботите пътници, са дошли с вътрешна помощ. Пасажерите са стигнали до България със самолет. Мнимия терорист неизвесно как, ако съдим от подхвърлените компромати и за секунда ги приемем за нормални, то не може да има паспорт и да не е дошъл от другаде, иначе нямаше да му трябва. Което автоматично противоречи, защото са били достатъчно некачествени фалшификати за да бъдат бързо разпознати. А прикритието с американско гражданство е съмнително, най-малкото, защото терористите не са имали вид на американци. Видът няма значение, но под изразяване на вид, имам предвид че е прекалено прозаично , лице с азиятско-източни чести, да носи типично американско име, на каквито са били факшивите документи. При вида на лицето и името, несъотвествието би накарало всеки да изпита съмнение. Още довод че с тези фалшиви документи не са могли да се придвижват незабележимо за околните. По-скоро биха предизвикали запомняне, защото по-лесно се запомнят очевидните странности. А странно е азиятско лице да носи типично американско име на паспарт. Като се добави, че тероризма и фалшивите документи са позната световна практика най-вече след 11.09.2001 , когато се заговори за световен тероризъм, вземане на мерки и тнк, то не е възможно да съществуват индивиди които при вида на лицето и името, да не се досетят че нещата са скалъпени и лицето крие нещо. В такъв случай, неприемливо е да се очаква че *терористите* са използвали документите за са се скрият в Бургас. Американско име и документи привлича вниманието многократно повече от българско име и документи. Та, странно е да се разхождат с американско име, азиятски черти и мисълта че така ще се скрият в българският град Бургас. Вместо да си сложат едно българско име и български паспорт, тогава щяха без проблемно да се скриват и да не привличат внимание. А щом имат възможност за американски фалшификат, тогава не може да нямат условия за български. В България така или иначе, законите не се спазват много, а държавната организация е отслабена. Корупция навсякъде. Като славеща се с престъпността, съвременно, България е удобна дестинация за скриване и вземане на фалшиви български паспорти. А защо не и оригинални, чрез вътрешни лица и големо плащане.
 1.Анализирайки тази част, достигам до съждението че *био-роботите* терористи и поначало биороботи са пристигнали на две партиди. Едните са били допуснати отвън, а вторите - главно уж терориста, са дошли от вътре, от България. Затова нищо не се казва по въпроса. Къде отвътре?! От тайните подземни бази. Не бива да се мисли че между първата партида и втората няма връзка, всичко е кординирано в единодушие. А подземните бази са задействани от присъствието на САЩ. Това уточних добре в тема ПЪРВА, ВТОРА, ЧЕТВЪРТА и ПЕТА. Подземия е имало още към/след Втората Световна Война. С подобряване на отношенията на България със САЩ. От САЩ идват много антисъщества. Изграждат се четири, а може би доста други бази в България. Започва използването на подземията, разширяването им, превръщането им в щабове, подземни градове и лаборатории за провеждането на тайни изследвания на деца, младежи и възрастни. Отвличане и похищаване на специфични индивиди. Масови появи на НЛО и тнк. И всичко това, в годините когато САЩ се настанява в България. Първо през 2004г. с построяването на най-голямото на Балканите САЩ посолство в Южния Парк, България. И през 2006/2007г. с построяването на четирите официални американски бази, които в началото е трябвало да бъдат само три. Всички тези неща са под главните градове, защото така е удобен достъпа до гражданите и използването им. И всичко става чрез реални отвличания и докато хората спят, ако са им поставили чип, без да осъзнават.
 2.Фалшивите документи не са характерни само за фалшификатори на свободни начала срещу системата. Защото наред с тях съществуват национална сигурност, правителствени и тайни организации занимаващи се с разузнаване. Тайните агенти, лицата под прикрие не са само по филмите, защото филмите са на базата на реалността. За да внедряват лица тук и там, необходимост се оказва създаване на фалшиви документи, достатъчно автентични за да минат за истински. Така тайният агент може да мине навсякъде, да не среща пречки. От тук, следователно предположима е връзка между САЩ разузнаването, тайните правителствени организации разположени и в България с настаняването на четирите уж полигонни военни американски бази, а да не забравяме и американското посолство в Южния Парк, на София, България, в което 22 годишният Петър Димитров изчезна на 12.05.2010г., като се намери неразпознаваемо тяло, неприличащо на младежа, според бащата на младия мъж. Американското посолство отрича, изтъквайки че младежа си е тръгнал след посещението. Но никой не го е видял да излиза, а камерите точно тогава не работели. Моето виждане е че антисъществата от САЩ са подхвърлили предварително изготвените фалшиви американски документи. Първо, защото в САЩ имат практика с разузнаването, тайните мисии, а това включва изготвяне на фалшиви документи за внедряване из чужди държавни системи.
 Второ, защото в САЩ имат опит в изготвянето на реквизити, театрални постановки във връзка с Холивуд, кино продукциите и писането на сценарии. Отново, под САЩ не бива да се разбира хора американци, защото всички странни деяния, са предизвикани от антисъщества криещи се в човешки тела ( Наричайте ги както искате - демони, извънземни, факт е че ги има. Те имат голям апетит за власт и унищожаване на човешката свобода ).
 Относно пристигналите израелци Закар, с жълти униформи, те и да имат общо, просто изпълняват заповеди. Пък и няма логика специално да идват за да подхвърлят фалшиви американски документи. Защото Израел има полза да се проведе война с Иран и тамошните групировки, а не да посочва към САЩ. От друга страна нещата са типичната инсцинировка, защото според практиката с терористи се има навични очаквания за ползване на фалшиви американски документи. Нагледно сякаш САЩ и тероризма са свързани с пъпна връв, защото където е САЩ се говори за тероризма, а където е тероризма се сочи към САЩ ( двусмислено чрез документи и действия ). Но това е спекулация, защото след 11.09.2001г. терористите изведнъж забравиха САЩ и започнаха незнайно защо да се занимават с Западна Европа. Именно от там, след като се занимават с Европа и Близкия изток, да носят американски документи с американски имена, не се връзва. Освен ако терористите не обичат да правят реклама на САЩ. Защото където има тероризъм и където се споменават думите "американски","американско" - и веднага САЩ идва да помага.
 Полза от спекулации с компромати има който иска да се покаже за пред света като герой. Една безплатна реклама.

 Въпрос: "- Какво те кара да мислиш че Израел като народност и суверенитет, няма общо с атентата в Бургас?
 Отговор: "- На много места има твърдения че Израел сама си убива хората, за да създаде многострадална представа на света за народа си. Че всички не ги харесвали. Външно нещата имат такъв вид. И не е трудно да се приеме че сами си убиват хората в игра на театър. Но ситуациите са много по-сложни. Играта е глобална, в играта не участват пряко хората, а антисъщества. Главна причина да считам че народа на Израел, има толкова общо със ситуации по света, колко българският народ има общо с масовата смъртност в държата. Общо - нищо.

Пример. На 19.03.2012г. в Франция, в еврейско училище биват убити - 3 деца и 1 зрял мъж. Убити са от мъж на мотор с американо-английско име Джонатан Сандлер и израелско гражданство. Ако от Израел си избиваха хората за да предизвикат световно внимание към себе си, съпричастност, обединение. Нямаше да допуснат мъжът избил техни деца, в Франция, да има израелско гражданство. Подбива отношението и води до съмнения.
 Мисля, дори и Израел да има общо в световните мистериозни промени, то е заради внедрени антисъщества. Демоните се крият на много места, а действията им са пряко за да настроят едните народи, срещу другите. Те буквално искат да предизвикат Трета Световна Война, или поне да доведът до сериозно редуциране на хората. Проблемът, даже и да не се стигне до Трета Световна, войната не спира. Осъществява се по тихия начин. Продължава с поетапни терори, отвличания, убивания, завишване на пороците, хаоса и престъпността.
 В един момент да търсиш естеството на всеки проблем в околните народи, или в собствения си, става прекалено. Защото в световната история има прекалено много събития които не могат да се обяснят по-нормален начин. Интересно, но точно такива събития се пренебрегват, незабележимо се смитат настрани, като основните занимания на човека остават битовизма - какво ще прави днес, какво ще яде, какво ще пие, с кой ще яде, с кой ще пие, с кой ще се съвъкуплява и тнк. Задоволяване на нуждите, но задоволството не помага на хората са направят света в които живеят по-добро място. А да пренебрегват факта че нещо ненормално се случва в световен мащаб - не е решение, всички са на една планета. Пренебрегнатото, става много по-голям проблем, защото няма какво да го спре утре да дойде в живота на тези които са се правили че не съществува.

Но във връзка с въпроса, интересно е отношението на Израел и САЩ и двете още преди разследването да е започнало в същината си, са изявявали желание ( а може да се нарече принуда ) България да признае че за атентата общо има Иран и групировката Хизбула. А пък Хизбула, отрича да има общо. В крайна сметка, България послушно казва каквото и е казано да каже. И оповестява че Иран и Хизбула. За някой това ще е просто знак, че България е провела разследване и е стигнала до отговорите - Иран и Хизбула. Това обаче е невъзможно, гавно защото разследването е преминало без разпит на еврейските пътници, тях набързо са ги върнали в Израел ( сякаш точно за да не бъдат разпитвани ). А без разпит на най-преките свидетели, неможе да се говори за правдоподобно разследване.

Цитати:

"София, която беше подложена от месеци на натиск от Вашингтон и Тел Авив да посочи „Хизбула" за виновник за атентата, отнел живота на петима израелци и българският шофьор на автобуса, успокои израелския премиер Бенямин Нетаняху, който само половин час след атентата миналия юли публично обвини „Хизбула" и Иран. Не е изненадващо, че Нетаняху беше изключително доволен от новината от София и не чака много, за да призове ЕС да постави „Хизбула" в списъка си с терористични организации - стъпка с голямо значение, която би засегнала сегашните граждански права на мюсюлманите в Европа, особено на тези, които участват в събиране на средства за множеството социални услуги на „Хизбула" в Ливан.

"Междувременно американският посланик в Израел Дан Шапиро заяви, че Вашингтон ще помогне на Израел и България да разследват терористичния акт в Бургас".


Както винаги България е казала и направила каквото и е било заповядано ( така де, намекнато ). Всички имат голяма сметка да водят война, но действията им ще имат двойна загуба, защото основният проблем са антисъществата, а не конкретни нации. Редуцирането на човешката популация, помага на антисъществата да доминират, стават повече спрямо хората.


 Въпрос: "- Какво ти е мнението за намерената шофьорска книжка и фалшивите американски документи на другите *терористи*, за които се е мислело че са съучастници?".
 Отговор: "- Същото като при главният взривил се терорист. Документите им са издадени от разузнавателна институация, така както се дават фалшиви документи на тайните агенти.
 Намерената фалшива шофьорска книжка на един от заподозрените, доказва че компрометирането след датата на Атентата в Бургас - не спира. Книжката нарочно е оставена на храста, за да бъде видяна, намерена и да се напише статия по въпроса. Интересно е, че най-обикновен тираджия, изведнъж решава да погледне към храст. Вижда книжката и я взема. Какъв е шанса?! Малък, нищожен, но все пак е станало. Случката има вид на не неслучайна, както в много от мистериозните самоубийства из България - често присъства подадено анонимно обаждане, или дори свидетелство на случен минувач. Случайни, анонимни - всички са съмнителни, за да бъдат в точния момент и първи да станат свидетели на престъплението - то не може винаги да се приема че просто са си стоели и зведнъж са имали *късмета* да видят всичко. Правилно е щом става дума за престъпления, първо да се мисли че, случайните са умислено видяли и че са имали общо със сценария на случая. Подават сигнал за нещо намерено, защото искат случая да продължи да бъде обсъждан и коментиран из обществото и интернет. Метод на контрола. Та колко тираджията е бил тираджия, а не едни от много участници - остава в границата на съмнението.

Цитат:

"Около 06.01.2013 "Тираджия е намерил на паркинг фалшивата шофьорска книжка на един от заподозрените за извършване на атентата в Бургас. Това е станало в началото на август в местността „Дервента", на 3 км. от Цар Калоян, разказаха работещи в заведения в района.". "Книжката стояла на храст. На тази отбивка от пътя Варна - Русе спират за почивка тежкотоварни автомобили, понякога и автобуси. В деня, в който е намерен документът, духал силен вятър...". При оглед, оказало се че никой не е виждал терориста."

Книжката е била останавена, ако наистина я е намерил на храст, за провокация. За разбиране на провокацията трябва да се съотнесе къде е поставена - "На тази отбивка от пътя Варна - Русе спират за почивка тежкотоварни автомобили, понякога и автобуси.".
Отбивка, Варна - Русе. Показателна провокация, защото във Варна както и в Бургас е пълно с мистериозни самоубийства и мистериозни изчезвания. В Русе, явно е намек че Русе е завладян от антисъществата които планират кой къде и какво да стори за глобалния хаос и свръхконтрол. Но ако се вгледаме и в София, нещата не са много по-други. Знаменателното е, София е близо четири пъти по-голям от Русе, има население надвишаващо 2 милиона ( от което не всички са българи ), което прави София малко по-трудна за завласяване. Но прекално, защото под земята се таят много удобно места, където лабораториите да скрият инвентарите си и изследваните субекти.

В цитата:
"През април 2014 главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че националността на атентатора вече е известна, но категорично отказа да я съобщи. Разследването било удължено."

Логично, причината да не оповестяват телесната националност на атентатора, е защото е с националност:
1.Българин.
2.Англичанин.
3.Европеец.
Което се потвърждава от:
"Резултатите от аутопсията в София показаха, че мъртвият терорист бил "бял и имал светли очи".
Мълчанието по въпроса националността не е правилно, но се прилага нарочно, защото е много възможно атентатора, или да кажем контролираното тяло, да е било, или приличало на изчезнал българин преди време.

Пример за такова обстоятелство е:

Случаят на Тероризъм - 25.05.2013 - С Атентат Дагестан / Махачкала - край министерството. Атентаторка се взрива в кола, до полицай. Преди седмици се водила за изчезнала.

 Няма изненада, хора постоянно изчезват. Едните похищават, прехвърлят съзнанията им в други тела, а оригиналните тела умъртвяват и захвърлят из някое местопрестъпление. А на други използват телата до последно - за/като атентатори.


ЗАКЛЮЧЕНИЕ.
Да търсиш проблема в съближните си, се оказва най-лесното нещо на света. Да кажеш: "- Тези са виновни, онези са виновни" ...и все да сочиш народи, все хора. Дали ще се търси вина в американците, да се има предвид популацията на човешки същества, на еврейте, на българите, или на който и друг да е човешки народ - е без смисъл. Защото грандиозните проблеми които заплашват човечеството не могат да намерят обяснението си единствено с човешкия вид. Време е хората са се мислят че отдавна не са сами на планетата и ОНЕЗИ ( антисъществата ) не им мислят доброто. Искат да ги владеят, да завземат животите им, да ги контролират. Наивността убива и с напредване на събитията ще започне все повече да проличава. Оцеляващите - са преборилите се с наивността си. Грешка е предоверяването в медийните обеждения, които пък са сценарии на многото контролирани инстанции стигащи до анстисъществата. Всеки трябва да се доверява на първо място на усета си, на второ на разсъдъка си, на трето от логиката на фактите. Защото тези са нещата които няма да излъжат никой. Всичко друго ще се постарае да ви вкара в заблуди и фалшивости.





ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Тероризъм - С Атентата в Шарли Ебдо, Франция

( Арестуваният у нас французин контактувал с Шериф Куаши
Това се е случило преди заминаването на Жоашен от Франция 29г. в последните дни на декември. )

=====================================================================================
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

____________________________________________
Факти:

- Хасковският окръжен съд наложи мярка „задържане под стража“ на 29г. французин от хаитянски произход Фриц Жоли Жоашен.
- Той беше задържан на 12 януари въз основа на европейска заповед за арест след оплакване на съпругата му, че е отвлякъл 3г. им дете и че изповядва радикален ислям. Няколко дни по-късно пристигна и нова заповед за задържане, този път за участие в терористична група заедно с единия от братята Куаши, убили 12 души в редакцията на сатиричния вестник „Шарли ебдо“ в Париж.
- В заповедта се посочва, че той е опасен за детето си, тъй като проповядва радикален ислям. „Тя казва, че преди 15 години той е приел исляма и в последните години се е радикализирал във връзка със събитията в Близкия Изток“,
заяви наблюдаващият прокурор.
- Мъжът е бил задържан на 1 януари на граничен пункт "Капитан Андреево" по обвинение, че е отвлякъл 3г. си дете. Жалбата е на съпругата му, която сигнализира, че детето ще бъде отведено в Сирия, за да бъде възпитано и обучавано в радикален ислям.
- Соченият за терорист заяви още, че обича Франция и иска да се върне в родината си, където го чака тежко наказателно разследване за тероризъм и участие в престъпна група, подготвяла терористични актове.
- За Фриц-Жоли Жоашен има две Европейски заповеди за арест. Едната е издадена от прокуратурата във френския град Бобини по обвинението за отвличане на малолетния му син и извеждането му зад граница. Другата обаче, издадена на от съда в Париж срещу Жоашен, е за тероризъм – участие в организирана престъпна група за подготовка на терористични актове.
- Фриц-Жоли Жоашен не пътувал сам към Турция. Според АФП е била с трима души, които също познавали Шериф Куаши.
- Френският гражданин бе задържан в новогодишната нощ на граничен пункт „Капитан Андреево“ в автобус пътуващ от Париж за Истанбул.

___
Обвиняем:
- На миналото си заседание съдът отхвърли ектрадицията на Жоашен по обвинението, че е отвлякъл 3г. си син, мотивирайки се, че според българските закони няма престъпление, когато родител пътува с детето си.
- Пред съда Жоашен отрече обвиненията в тероризъм, но призна, че е близък с единия от парижките атентатори - Шериф Куаши. По думите му двамата били близки от деца.
- Жоашен твърди че е невинен и отрича да познава други освен единия от братята Кауши, прославили се с терористичните актове.
- Жоашен няма против да бъде екстрадирането в Франция, за да докаже невинността си.
- Отрече да познава други от посочените за терористи, освен единия от братята Куаши. Отношенията между двамата всъщност започнали от детството им, но били по-скоро работни. Жоашен осъди убийствата и заяви, че е съпричастен с кампанията „Аз съм Шарли”.
- Пред българския съд Жоашен потвърди, че са стари приятели с братята Куаши. Пред bTV французинът заяви, че има само бизнес отношения с братята. „Ние продавахме дрехи и обувки заедно, беше само бизнес връзка”, каза той и допълни, че не е бил наясно, че те подготвят каквито и да е било атаки.



___
Мярка на задържане:
- "Съдът постанови незабавно уведомяване на Върховна касационна прокуратура, която е задължена в 10-дневен срок съвместно с френските власти да организират екстрадирането и физическото предаване на лицето", поясни Славова.
- Мярката е въз основа на европейска заповед за арест, издадена от Главния съд в Париж с обвинение за тероризъм и участие в организирана престъпна група за подготовка на терористични актове
- В мярката. „В нея вече се споменава конкретно за участие на лицето в организирана престъпна група, с цел терористични действия, както и за съпричастност по-скоро и по-точно казано за няколко контакти на Жоашен с Шериф Куаши“, обясни наблюдаващият прокурор Дарина Славова за Нова ТВ.
- Контактите са установени преди заминаването на Фриц Жоашен от Франция в последните дни на декември.

===========================
Анализ на ситуацията
===========================
______________________________



Тероризмът се превръща във водеща тема, след всеки терористичен акт. Преди него, тероризма се позабравя, но при трагедия изведнъж всички институции се надпреварват да намират терористи, или да оказват подкрепа в залавянето им. Остава неясно, защо тези действия се случват единствено след трагедия, но не и преди нея. Защото лица със съмнителни цели се разхождат из Европа, Балканите, България - отдавна. И точно да обмислим въпроса и изведнъж разбираме че българските институции са се задействали защото от Франция са издали заповед за задържането му. Или да кажем - европейска заповед. Нима то значи че в България всичко функционира единствено по чужди заповеди?! Явно да. Видно е че множество дела относно престъпни фактори се точат години, до към десетилетия. А ето, веднъж при получаване на еврозаповед и законодателната система се задейства на пълни обороти. С такава скорост на действие, че на бързо хващат заподозрения, изправят го пред съд и се готвят час по-скоро да удоволетворят дошлата европейска заповед. Излиза че за да се разрешават проблемни казуси в България, трябва за всичко и всеки път да идват заповеди от Европа! Доказателство че българската държавна система е зависима не само от средствата, а буквално от всичко. Тогава практически, не българите управляват България, а други, които казват на българите какво да правят.

 ПЪРВО. Случаят на Жоашен е интересен с това, че е издадена заповед за задържането му от Франция, но чак на 12.01.2015. А го обвиняват в съучастничество с терористичната група уж отговорна за двата Френски атентата, единия над редакцията на списанието "Шарли Ебдо", другия в/за еврейският магазин, случили се на - 07.01.2015 и 09.01.2015. Това са три дни докато установят че е имал общо с двамата братя терористи Куаши. Интересно е как националната сигурност на Франция е пропуснала факта, че Жоашен има познанство с един или повече от Братята, докато са разследвали за общото между терористите, а се разбират чак след часове, или да кажем три дни. Защото заповедите във ерата на интернета, стигат бързо, без значение за къде.
 ВТОРО. Жоашен е имал три дни преднина от края на атентатите в Франция на 09.01.2015, бил се е запътил през България към Истанбул, Турция, а според майката на 3г. им дете което отвлякъм - към Сирия, където, отново според майката, детето щяло да бъде възпитано и обучавано в радикален ислям. Тук интересна подробност е че за три дни ( приблизително ) Жоашен, не успял да стигне до Сирия, нито до Турция. Задържали го на граничния пункт в новогодишната нощ. На вид нищо особено, но нека си припомним факти от други случай:

1]- Атентата в Париж на 07.01.2015 и 09.01.2015. - Загинали общо 17 души. Интересната подробност, сред атентаторите имало жена на 26г. на име Хаят Бумедиен.
Жената била с тримата атентатори в редакцията на списанието "Шарли Ебдо". При бягството й от редакцията, към еврейският магазин, жената изчезнала. Следите и се изгубили. Твърденията са, че... "26г. жена е напуснала Франция и е в Турция или вече е преминала в Сирия. Според CNN, позовавайки се на източник, близък до френските спецслужби. А според френски медии, още преди да неутрализират Кулибали, тя е била вече на Турска територия. ( Според статии от 11.01.2015 )".
 Терористите са стояли в редакцията в продължение на 48 часа, след което идват френските спец. служби. Следователно бягството е станало рано на 09.01.2015г. А от статии на 11.01.2015 се пише че жената е напуснала Франция и отишла в Турция или Сирия ( даже има съвпадение с изборните дестинации, на Хаят Бумедиен и Фриц Жоли Жоашен, ако се разчита на твърденията. И тук се получава една невъзможност. Жоашен е разполагал с приблизително три дни, до ден и нещо, а е стигнал едва до българската граница където е бил задържан. А Хаят Бумедиен от 09.01.2015г до 11.01.2015, разполагайки с приблизително два дни, като се вземе в предвид твърдението че е било първо съобщено и след часове написано в статия. То е нелогично как тя е успяла да стигне до Турция, или чак до Сирия, толкова бързо и без никой да я залови?!... Тук сведенията пропадат и както го анализирах в Тема Пета - жената или е тръгнала за другаде, предварително подготвена и взема данните, както и предметите които са били истинската цел. Или са я заловили на излизане, някоя от много тайни служби и за да не се задават въпроси са казали че е заминала, изчезнала. ( Относно случая на Терористичният Акт в Франция в Тема Пета - след извеждане на всички съвпадения с други случай и фактите, установих че както много други - е театрална контролирана постановка за реализиране на истински цели, елиминиране на определени лица и индивиди, прикрити чрез ХАОС, част от стратегията на антисъществата за глобален свръхконтрол и нов световен ред ).

2]- Атентата от Бургас, България на 18.06.2012г. В анализа на атентата от ТЕМА ВТОРА и ТЕМА ШЕСТА, изведох логическото съждение че самовзривилото се лице, определяно за атентатор е нямало как свободно да премине през държавните граници с намерените фалшиви американски документи. Защото са били достатъчно некачествени за да ги разпознаят веднага. Щом на място са установили фалшивостта им, няма начин при преминаване на границата с тях, да не разберат че са фалшиви. При което щеше да се случи същото което е станало с Жоашен - да бъде/бъдат задържани. Факт, че не са дошли от зад границата, а вече са били в държавата. Факт, че фалшивите американски документи са подхвърлени компромати.


Мненията ми за случая на Жоашен, възможно е да няма директно общо с терористичните актове в Франция. Но индиректно има - познавал е единия от братята Куаши. Ако е невинен, то бяга защото знае че ще стигнат до него. Така се стига до извода че каквото и да му е отношението към случилият се терор, то знае нещо. И това което знае, е нещото което от Франция искат, затова са издали заповед за задържането му. Приемайки на доверие показанията на жена му: „Тя казва, че преди 15 години той е приел исляма и в последните години се е радикализирал във връзка със събитията в Близкия Изток“,
заяви наблюдаващият прокурор.". Та, ако това е вярно, за 15 години няма начин да не е навътре в стратегиите на терора. Имайки предвид обаче че тероризма е фалшива продукция на антисъществата от САЩ, Западна Европа, а явно се мъти нещо в Близкия изток, то данните които заловения Жоашен ще знае, ще са по-скоро свързани с каква е била истинската задача на мнимите терористи и какво са взели. Или пък какви са следващите им целеви места.
 Разбираемо е защо е тръгнал през България, но е странно че е отвлякъл 3г. си дете, при условие ситуацията не го е изисквала. Според думите му се е познавал с единия от братята терористи, още от деца. Да беше вярно нямаше да има причина за притеснение, очевидно си наскоро преди терора е имал кореспонденция с единия от братята. Осъзнавайки това се е усетил че не може да остане. Оповестението че в колата с която пътувал имало още трима души, също познати с единия атентатор, подсказват че в ситуацията наистина се крие нещо голямо. Естествено, отново нечии интереси, много тайни и много лъжи.



ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Тероризъм - С Атентат Волгоград - 29.12.2013 - на жп.гара.

=====================================================================================
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

______________________________________________
Факти:


- Атентатор - жена ( версия 1 )
- Атентатор - Мъж ( версия 2 )
- 17 загинали.
- 44 ранени.
- ( версия 2 ) Установена е самоличността на извършителя на атентата на железопътната гара във Волгоград. Това е Павел Печонкин, съобщи агенция Интерфакс. По данни на източник от правоохранителните органи Печонкин е работил като фелдшер в "Бърза помощ", преди да се присъедини към екстремистка групировка от Дагестан и да приеме името Ансар ар Руси.
- ( версия 2 ) Вчера руски медии съобщиха, че нападението е извършено от "черна вдовица", както наричат вдовиците на екстремисти, нападащи цивилни руснаци, за да отмъстят за своите близки, убити от руските сили за сигурност. Днес обаче руски агенции - Интерфакс и РИА Новости - посочиха, че разследването се насочва към човек, свързан с бойците в кавказката република Дагестан. Появи се името Павел Печонкин, преди година приел исляма, наричан също в руските медии "фелдшерът-уахабит". Родителите му и сега живеят в република Марий Ел, в малкото градче Волжск, пише "Московский комсомолец".


- Самоубийствен атентат "...на железопътната гара в южния руски град Волгоград, извършен от жена камикадзе, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на властите...".
- "Местни високопоставени ръководители посочиха, че жената се взривила близо до детектора за метал, поставен на входа на централната жп гара в града, който бил претъпкан от хора."
- Сред загиналите е "...полицай - 29-годишният Дмитрий Маковкин, е спрял терористката на входа на гарата, докато патрулирал. Това е позволило да бъдат избегнати много повече жертви, подчертаха от ведомството.".

___
След атентата:
- "40 от пострадалите са настанени в болница. Деветима от тях са в крайно тежко състояние. 9г. момиченце е с наранявания от средна степен."
- "Самолет на руското министерство на извънредните ситуации е пристигнал във Волгоград, за да транспортира в Москва част от ранените.".
- "Девет от загиналите, шестима мъже и три жени, вече са разпознати.".
- При оглед на сградата сапьори са открили и обезвредили неизбухнала граната, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на говорителя на Следствения комитет на Руската федерация Владимир Маркин.

___
Международни реакции:
- "САЩ осъдиха самоубийствения атентат в южния руски град Волгоград, предаде ИТАР-ТАСС. „Решително осъждаме днешното нападение във Волгоград. Скърбим за жертвите и съчувстваме на техните семейства”, заяви говорителят на Съвета за национална сигурност към Белия дом Лора Лукас-Магнусон."
- "Председателите на Европейската комисия и на Европейския съвет Жозе Барозу и Херман ван Ромпой порицаха днешния атентат във Волгоград. Барозу написа в Twitter, че решително осъжда това действие, както и че поднася съболезнованията си на хората в Русия."
- "Генералният секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен също решително осъди терористичното нападение във Волгоград, довело до смъртта и раняването на много хора."


====================================
АНАЛИЗ НА СЛУЧАЯ:
====================================
________________________________________

Свръхконтрола няма милост към никой, независимо пола, годините, расата, убежденията. Използва всеки, отнема живота на всеки - за целите на ХАОСА и премахването на точно определени лица и индивиди. Стремежа към унищожение - е стремеж за сриване на човешката воля, добродетели, сила на духа. Настроика срещу всички.

Има объркване относно какъв е атентатора. В началото се е твърдяло че е жена, покъсно - мъж. Реално, объркването не е естествено, защото на гарата не може да няма поне една камера. Времената са модерни.


( Версия 1 ) Атентатора е жена, защото жените са по-неразпознаваеми. В обществото не е очаквано лошото, да дойде от жена, затова злодейте използват жена. Така незабелязано се промъкват сред тълпите и получават шанса да нанесат внезапен удар на място с много хора. Ако атентатора беше мъж, щеше да предизвика от по-рано подозрения, защото народо-психологията е привикнала престъпленията, убийствата, злодейството, грубостта - да идват предимно от мъжката част от населението. Имаики предвид подбора, странно е как все още антисъществата не са използвали деца за атентатори на главни места из градовете. Защото ако жената е трудно разпознаваема като атентатор, то едно дете ще е още по-неразпознаваемо. Следователно за в близко бъдеще трябва да се внимава и за деца атентатори, защото злото не спи и в някой момент ще се присети и за тази възможност.
 Полицаят е усетил че жената е странна, вероятно е заподозрял нещо заради вида й. Примерно, по-големи издутини по облеклото, въпреки че визуално талията на жената не е била широка. Спирайки я, жената се е взривила. Едва ли е имала намерение да премине през детектора за метал, щяло е веднага да се разбере. Идеята е била да стигне най-близо до преди детектора и да се взриви. Не се казва как се е взривила, държала ли е бутонен механизъм, дистанционно, изобщо не се разбира къде са и били ръцете.

( Версия 2 ) Атентатора е мъж, приел през 2012 исляма. Дали е от една или друга религия няма значение за фалшивия тероризъм, защото "недомлъвките" и "отпуснатите" религиозни описания, кой с какво се занимавал, кой какъв бил/а, какво правил/а, са само компонент оставен/произведен за разсейване. Отклонение на вниманието от трудния за въприемане факт че зад самовзривяването не се крият никакви причини. Защото взривяващият се не го е направил по своя воля, а по-волята на ОНЕЗИ които го контролират ( антисъщества ).

 Въпрос: "- Защо избора за разсейване и хаос се е спрял на исляма? Защо антисъществата са избрали съставката ислям в атентаторските действия?".
 Отговор: "- Позицията на исляма в съвремието след 11.09.2001г. в САЩ, се превърна в световно разбиране на тероризъм, атаки и унищожение. Антисъществата вземат всичко в предвид, те не пропускат факторите които ще обословят световната омраза и гняв. В случая става дума за Азия и извършен атентат/и в Русия. Тогава е разбираемо защо са избрали контролираната човешка пионка, да стой към исляма. Така създадения пресонаж от сценария не предизвиква съмнение. Всеки масово ще казва и мисли, че атентатора бил жена или мъж се е самоубил в атентат, заради религията към която е имал уж приемственост и световъзприятия. В Азия е удобно за всички да се използва Близкия изток и исляма. Да се стоварва вината само върху него, върху хората и да не се мисли че някъде там има извънчовешки проблем, нечовешки същества с особено злокобни планове, чийто цели са да унищожат човечеството, събаряйки устойте на морала, духовността, добродетелите и цивилизоваността. Доказателство че антисъществата се възползва от всяка вееща се сламка с която могат да подпалят пожар е:

*Случаят на Андерш Беринг Брайвик, на 32г. норвежец, отнел живота на 77 души в столицата Осло и на близкия до нея остров Ютьоя, където се провеждаше младежки летен лагер. В Норвегия - на 22.07.2011.*

Случаят на Брайвик разгледах в Тема Четвърта. Брайвик, подобно на терорист от Близкия изток, или религиозен фанатик - хладнокръвно е избил 77 души. А Брайвик не е имал общо с исляма, твърдял е че убива в името на мултикултурализма и прочистването на Западна Европа от чужденци, включително от исляма като религия. Идеалогията и поведението му е било тип нацистко, селективно, социопатично. А живота му е бил като на релси, програмиран да се роди, за да извършва дейности - приближаващи го към заветния ден на терористните актове. Показно че религията няма нищо общо. Религиите са идеалния начин да се скрият истинските цели. Защото съвременните хора още са на мотото да действат, преди да се замислят. Навик е когато се чуе - ислям, да се свързва с тероризъм. Но ето Брайвик не е бил ислямист, въпреки че е извършил също актове като на азиятски терорист, или религиозен фанатик.
 Те ( демоните ) използват човешките слабости, превръщат ги в своя сила и ги захвърлят към хората. Слабостите позволяват на демоните да вилнеят из планетата. Щеше да стигне хората да се научат само да мислят и чак след това да действат - правят избор. И антисъществата щяха да се затрудят, защото те искат човешкото внимание в театъра който създават. Желаят - да предизвикват страх, паника, дебати, конфликти. По тях си правят изводи как да реагират по нататък към хората. Те преценяват хората, анализирайки действията им. Водят си статистика, планират спрямо данни за цивилизацията с която разполагат. Те действат като машини, защото са лишени от реални чувства. Наблюдават общественото поведение и пресмятат възможностите си. Те са хладнокръвни и отдалечени от доброто. Не щадят средства, разполагат ли с нещо, могат да го унищожат, така както унищожат хората които контролират. За тях са кукли, нищо друго.


Относно международните реакции, всичко е очаквано. След всяка трагедия САЩ задължително е една от първите страни която изразява съжаление и оказа *подкрепа*. Която в много отношение е като свършек факт, а помоща - мечешка услуга. Прави впечатление че въпреки всички технологии, следене, намеси, никой досега не е направил опит да предотврати терористичен акт. Да беше по киното, ще кажем, че никой от зрителите не прави нищо, защото всички са заети да гледат. Да чакат нещо да се случи и да провокира емоциите и сетивата им. Но предвид факта че уж международно протича борба с тероризма, явно борбата е имагинерна. Защото чакат да стане лошото и да разчистват. Вместо да стигнат до причинителя на проблема, или да предвидят коя ще е следващата терористична дестинация, за да спрат акта.


ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Тероризъм - 25.05.2013 - С Атентат Дагестан / Махачкала - край министерството
=====================================================================================
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

__________________________________________________
Факти:

- Атентатор - жена
- Убити 1 терористката, отначало се е мислело че и полицая е убит, но се подобрил.
- Ранени 11
- Място - сградата на министерството на вътрешните работи в столицата на руската република Дагестан
- Около обед кола бомба избухна пред сградата в Махачкала, когато сътрудници на пътната полиция поискали за проверка документите на шофьора. По последни данни при експлозията са ранени 11 души, включително петима полицаи. Пострадали са и цивилни граждани, сред които две жени и две деца.
- Един от полицаите, оказали се близо до епицентъра на взрива, бил ранен тежко и първоначално медиците решили, че е загинал, така че първите съобщения гласяха, че при взрива са загинали двама души (заедно с атентатора). След това у ранения полицай били установени признаци на живот и сега той е в реанимация, предава БТА
- Според източници от местните правоохранителни органи жената камикадзе, която шофирала колата, по предварителни данни, била изчезнала преди няколко дни жителка на Махачкала.

___
Пояснения:
- Терористката, която се самовзриви до полицаи в Махачкала, е идентифицирана като 25г. Мадина Алиева, вдовица на двама убити ислямисти, предаде АП.
- Алиева взриви пояс с експлозиви на централен площад в столицата на Дагестан, посочи говорител на полицията. Тя е била омъжена за ислямист, убит през 2009 г., след което се омъжила за друг ислямски екстремист, застрелян миналата година.



============================
Анализ на ситуацията:
============================
_______________________________



Отново жена атентатор, избрана за да не предизвиква подозрение. Едно добро прикритие, за началото на 2013, когато обществата все още не са имали готовност и големи очаквания жени да предизвикват смърт. Оглеждали са се за подозрителни мъже и точно така допускат демоните да направят следващата си стъпка - и да поставят в позицията на атентатор самоубиец - жена.
 Въпрос: "- Защо за атентатор са избрали точно тази жена?".
 Отговор: "- Била е подходяща, по-изолирана от обществото, с живот можещ да се определи за извъннормален. Имала е общо с ислямисти, на съпружески начала. Идеалният атентатор, демоните са знаели че ако я използват за оръжие никой няма да заподозре нищо странно, защото жената поначало е водила по-неприет начин на живот.".
 Въпрос: "- Кое е показателно че жената контролирано се е взривила?".
 Отговор: "- По факта че *била изчезнала преди няколко дни жителка на Махачкала*. Изчезването и не е начин да се скрие. Видимо е как ежедневно, мистериозно изчезват, множество хора. От деца и младежи, до зрели. Първоначално жената е била следена. Търси ли са подходяща която да използват за атентат, след продължително следене са приели че тя е точно което търсят. Похитили я. Изготвили второ тяло. Сложили и чип и поставили в тялото и съзнанието на чужденец. Терористичния акт не бил извършен от нея, а от чуждо контролиращо тялото и съзнание.
 Въпрос: "- Каква е била целта на атентата?".
 Отговор: "- Привличане на вниманието, медийно, предизвикване на ХАОС, размирици, конфликти, затягане на мерките, военизиране на обществеността. И междудругото елиминиране на някой от присъстващи. Доста възможно е главна присъстваща мишена, да е бил тежко раненият полицай - който като по чудо показал признаци на живот и се възстановил. Ситуацията е малко странна и съмнителна.".



ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Задържаха петима чеченци във Франция, готвели атентат - На 20.01.2015
=====================================================================================
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

_________________________________________
Факти:
- Задържани в град Безие, където полицията извършила и обиски.
- 5 руски граждани от чеченски произход, заподозрени в подготвянето на атентат, бяха арестувани в понеделник в Югоизточна Франция, съобщи Франс прес.
- При един от направените обиски бил открит тайник с експлозиви.

Действия:
- Франция е поставена в състояние на повишена тревога след атаките над редакцията на сатиричното издание „Шарли ебдо“ и магазина за еврейски стоки в Париж.
- Сред вчерашните демонстрации против карикатурите в „Шарли Ебдо“, най-многолюдна бе именно този в чеченската столица Грозни. Около 800 хил. души излязоха на протест срещу френското сатирично издание. Според информация на местните власти броят на демонстрантите е бил над 1 млн.







=========================
Анализиране на случая:
==========================
_____________________________


Контролираните теарални атентати, са спусък към ХАОСА. ХАОСА предизвиква човешките нрави, норми, убеждения, съпоставя ги едни към други - и ги организира във вражда. Предварително създадените - бедност, икономически репресии, несправедливост, беззакония - са настроили хората към гняв. Антисъществата използват човешкия гняв и омраза. Защото с повишаване на трудностите, живота става непоносим. Хората се изнервят,
стават нетърпеливи, нетолерантни, намразничави, негодуващи.
 Фалшивите атентати дават лош пример на човешката полулация. Тяхното действие е към:
1.Въздействие над тълпата.
2.Въздействие над международните интереси.
3.Елиминиране на набелязвани, неудобни лица и специфични индивиди ( които до преди, са били трудни за прехване, налагало се е ситуация, за да се справят ).
4.Предизвикване на ХАОС ( конфликти, размирици, претъпност )
5.Създаване на оправдания за да се военнизира обществото и законно да се разположат - военни, оръжия и военни бази.
6.ДАВАНЕ НА ПРИМЕР ЗА ПОДРЪЖАТЕЛСТВО, ОРИЕНТИРАНО КЪМ ПОДАТЛИВИ НА ВНУШЕНИЯ НАРОДНИ ПРОСЛОЙКИ, ОБЩЕСТВА И ИНДИВИДИ.

 Въпрос: "- Какви са задържаните 5 руски граждани от чеченски произход?".
 Отговор: "- Те са получени от НОМЕР 5. Те са подръжатели. Естествено е лошия пример в ХАОСА да намира последователи-подръжатели, искащи да повторят злодеянието, защото виждат че някой е имал смелост да го извърши. Във войната на антисъществата с човечеството, демоните прилагат обмислено планове и лични действия, но предимно завоалирано зад действията на хората. За да мислят всички хора че проблемите им идват от собственият им вид. В тази война несъзнателно се намесват и много объркани, гневни хора и общества, които не разбират че световните анархически действия се провеждат от друг вид същества, ненавиждащи човека. Те в гнева си, възприемат злото дело за покана да извършат подобно и се впускат в надъхано подръжателство. Тоест, по отношение на петима чеченци във Франция, на мнение съм че са хора, които подръжават на изкуствения контролиран атентат в редакцията на списание "Шарли Ебдо" и в еврейския магазин случили се на 07.01.2015 до 09.01.2015. Предизвикването на вълна от надъхани и гневни подръжателства е очаквано. Подражанието винаги е съществувало. Важното което задължително не бива да се забравя е кой дава началния лош пример и предизвиква конфликтите - ФАЛШИВИТЕ КОНТРОЛИРАНИ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ. Антисъществата използват азиятски и сибирски жители, от региони в които има бунтовничество, за да не прави впечатление че терористите са точно с такъв външен вид. Приема за нормално терориста да притежава лицеви черти с националност от държава с проблеми, или западаща в развитието си. Докато при поява на терорист с черти на някоя от развиващите се нации, това предизвиква съмнение и несигурност.
 Така появата на чеченци, иранци, иракчани, африканци за терористи - не е изненадващо. Избират хора с такъв вид, или създават такива тела, за масовата манипулация.".


ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Тероризъм - Франция - 09.01.2015 - Малиецът, 24г. мюсюлманин от Мали Ласана Батили
=====================================================================================
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ


Тероризъм - Франция - 09.01.2015 - Малиецът
24г. мюсюлманин от Мали Ласана Батили


________________________________________________
Факти:

- Малиецът Ласана Батили, спасил шестима заложници по време на нападението срещу супермаркет за кашерни храни в Париж, получи френско гражданство на специална церемония.
- Батили живее във Франция от 2006 година. През лятото на 2014 година той е подал документи за гражданство.

___
Уж геройство:
- Амеди Кулибали уби четирима души в еврейски кашер магазин в квартал Порт дьо Венсен в Париж. Ако не бяха действията на Батили, жертвите можеха да са много повече.
- 24-годишният мъж бил на смяна при нападението. Той отвел шестима клиенти в мазето на магазина, за да избегнат стрелбата. Сред тях е било и дете на 2 години. После ги скрил във фризер. Загасил осветлението и казал: „Бъдете спокойни. Аз излизам”.
- Заключени във фризера, заложниците могли да дават сведения на полицията.
- Батили успял да избяга от магазина през товарен асансьор, но когато се оказал на свобода, полицията по грешка го взела за терорист и го арестувала. Малиецът помогнал на полицията в подготовката на плана на щурма срещу Кулибали.

___
Похвали и думи:
- Казньов похвали Батили за неговата "смелост и героизъм". По думите на министъра хуманният акт на малиеца е "символ на исляма на мира и толерантността".
- "Много съм щастлив да имам двойно гражданство", каза усмихнат младежът, който получи и медал за заслуги. "Да живее свободата, да живее солидарността, да живее Франция!", извика той, като скромно заяви, че не се възприема като герой.

========================
Анализ на ситуацията:
========================
___________________________


В прегледа на случай, обявен за геройство, удостоен с овации, похвали и тнк. Едва ли би се очаквало да се търси зад станалото нещо повече, защото е факт че да спасиш животи - е геройство. Но действията са многолики,
нещо което се налага да бъде извършено, може да създаде впечатление за геройство. Откъде идва съмнението. Да се върнем на факти от случая на терористичните актове в редакцията на *Шарли Ебдо* и еврейския магазин ( супермаркет ) От 07.01.2015 до 09.01.2015. Малиецът Ласана Батили е спасил шестима заложници в/от еврейският магазин, като ги отвел в фризера. До тук, нищо странно.
Но нека сега изложим факти от случилото се в еврейският магазин:

Цитати:
"Според оцелял от атентата в еврейския магазин, терориста още с влизането си започнал да стреля."
"В петък когато се случило нападението над еврейският магазин евреите се подготвяли за Шабат.".

Следователно:

1].Всички присъстващи в ерейския магазин на злополучната дата 09.01.2015, се били събрали някъде в предната част на супермаркета. Когато нагласеният атентатор Кулибали, нахлул, те били лесно достъпни. Причината за събранието им била подготовката за еврейското честване на Шабат.
2].Според много източници, визиращи свидетелствата на очевидци, терориста Кулибали започнал да стреля веднага, или почти веднага с влизането си в магазина.

От [1] и [2], логически е невъзможно да е имало време малиецът Ласана Батили да спаси шестима. За да го стори, терориста е трябвало да се забави, или по някакви неизвестни обстоятелства Батили да е знаел за предстоящата атака и да е изпреварил терориста. Иначе е невъзможно, главна причина за което - терориста не си е губил времето, правил е всичко по план. Действал е с усърдие в извършване на скрито цели ( нещо което доказах в Тема Пета ) Тогава, при обстоятелсва на събрани лица в магазина и нахлуващ терорист, необяснимо е по нормален начин да се установи как Батили е разполагал с времето да каже на хората да го последват, да извървят някакво разстояние, да ги вкара в фризера, да го заключи ( което е още по-странно ) и по негови думи да избяга през товарен асансьор. Филмов сюжет, но изпълнен с абсурдни неща.

ПЪРВО НЕЛОГИЧНО. Липсващото време. Нямало е време да ги "спаси" в фризера, ако се предполага нормалното че не е знаел за пристигането на терориста и не го е очаквал.

ВТОРО НЕЛОГИЧНО. Вкарването на шестима в фризера не е геройство, защото това не ги спасява. Терориста е бил там, виждал и чувал е всичко. Ако е искал да убие онези в фризера, просто е щял да обходи магазин да стигне до тях, да отвори фризера и да ги застреля. Като факта че са били в фризера щеше да е бонус, защото стреляйки от там по тях, нямаше да се дигне много шум. Така се установява че действията на Батили не са спасили шестимата, спасило ги е другия факт, че терориста Кулибали не се е интересувал от тях. Иначе нямаше да остави нещата така, щеше да ги елиминира.

ТРЕТО НЕЛОГИЧНО. Батили е казал на шетимата да влязат в фризера и ги е заключил. Защо да го прави. Да ги заключи, значи да им затвори пътя за бягство. Така ако Кулибали е искал да ги убие, те е нямало как да излязат. Щеше да му трябва само да отключи и да ги застреля на място, като шишета наредени до стената. Правилно за един герой не е да отнема достъпа за бягство на тези които уж защитава, а да им даде/намери оръжия с които да се бранят. Следователно правилният ред на действията за един герой е - да каже на потърпевшите да го последват. Да им посочи фризера, да им даде оръжия ( каквито неща намери за оръжие ), да им каже да се скрият там. Но да не ги заключва. Което нямаше да има нужда, защото като се има предвид че ще са въоръжени с нещо, те заставайки отстрани на вратата ще спрят всеки които реши да влезе. Но и така ще имат възможност за изход, ако се наложи да се махнат от фризера. Защото ако терориста искаше да ги убие, щеше да го направи още преди да са тръгнали за мазето. Или ако вече бяха в фризера, просто щеше да намали температурата и хората вътре щяха да загинат от измръзване, без да могат да се спасят, защото е заключено.

ЧЕТВЪРТО НЕЛОГИЧНО. Батили не влиза с тях, а решава да избяга с товарен асансьор. Странно е защо го е направил. Действията му са ненужни, защото полицията вече е имала представа кой, колко и какви са терористите. излизането навън на Батили, по нищо нямаше да помогне на полицията, ако това е била целта му, но е факт че е довело до друго - обществено внимание, признание и похвали. Тоест вид оневиняване, защото още с излизането си, са го припознали за терорист. Мисълта ми, щом Батили е бил един от невинните, нямащи общо със ситуацията, защо е решил да бяга сам, вместо да бъде заедно с шестимата на които им е казал да влязат в фризера. Естествено тук съждението ще е, че сигурно се е налагало един да остане вън за да затвори фризера. Но пък не казва фризера да е просто затворен, казва се - заключен. Едно е нещо да е затворено, друго - да е заключено. Можел е заедно с другите, да се барикадират в мазето. Мазетата имат тесни коридори, ако се барикадират и взеки вземе нещо за оръжие, единствения терорист няма да може да стигне до тях. Или в краен случай, ако бе решил да стигне до тях, те щяха да му видят сметката нищо че е с оръжие, защото числено са били повече.

ПЕТО НЕЛОГИЧНО. Батили излиза на повърхността чрез товарен асансьор. След като е имало начин, защо е казал на шестимата да влязат във фризера, вместо всички един по един да излязат навън. Товарен асансьор на магазин, със сигурност е достатъчно широк за да побере поне двама души които са се присвили. За да спечелят време е стигало да барикадират мазето, за да заструдят постъпа към него. Нужни са им били приблизително четири ползвания на асансьора ( слагайки че е бил достатъчен за двама души ), за да се имъкнат шестимата и той самият.
  В случай че възникнат мисли от вида на, *в паниката си инстинктивно е постъпил така*, такива съждения са нелогични, защото е имал достатъчно обработен разсъдък и план, да въведе шестимата в фризера, да ги заключи и покъсно по някое време да се измъкне през товарния асансьор. Пиша го с думите - *покъсно да се измъкне* - покъсно, защото в действията прозирам планираност и таене на цели доста извън геройските представи.


 Въпрос: "- Какви според теб са тези скрити планове? Какво реално се е случило?".
 Отговор: "- В Тема Пета, достигнах от фактите до заключението че терористите не са били истински терористи на човешки тела управлявани от съзнанията на антисъщества. *Превъплътени* като хора за да предизвикват международен конфлит, ХАОС, да премахнат ненужни според тях лица и индивиди - и да свършат главната си мисия, да получат данните за които са дошли чрез разпит на лицата и индивидите които са елиминирали първи. И да вземат предет/предмети от неизяснено естество които са били изключително важни, защото са представяли поглед на антисъществата в как да завладеят човечеството. Спрямо това което са вземали, са организирали плановете си за последващи мишени. Тези и други анализи, стигнах от фактите в терористичните актове и прецизната организират с действията на терористите които се потвърждават от думите на убития терорист в магазина, Кулибали, във видеоклип, където мъжът прилича идентично на убития в магазина в Франция и казва:

*В записа мъжът споменава нападенията от двамата братя и казва : "Успяваме да синхронизираме действията си, за да се измъкнем едновременно"*

Което в логиката на световните действия, аз изведох като доказателство че двойниците на терористите са техни клонинги. Или просто само клонирани тела с поставени чипове. те не са истински, а копия на някога наистина живяли хора, или терористи. В последствие клонираните тела се ползват от съзнанията на антисъществата, за да манипулират световните събития като лъжат човечеството че проблемите идват от хората и тероризима. А реално - всичко е техен продукт, филм, театър. Синхронизирането е момента в който те умират, излизат за да ги застрелят, или в по-редни случай се самоубиват. Това се прави защото превхърлянето на съзнанието от тяло в тяло, става чрез система от сателити, или позиционирани около земната отбита устроиства действащи подобно на GSM комуникацията. Всеки чип си има номер и е като стационарен пост, акаунт. Ако не изчакат подходящото положение на небесните устроиства, няма да бъдат прехвърлени и могат наистина да загинат, или да се получи забавяне и загуба на данните. По отношение на предмета който са взели имам основания да мисля че е едно от двете - технологично устройство за детектиране на нещо, или историческа ценност на която има записани важни сведения. Доказателството че са взели нещо е че терористката 26г. Хаят Бумедиен е избягала след редакцията на "Шарли Ебдо", или малко покъсно, след еврейския магазин. Защото имам предположения че и от там нещо е взето. То се налага, защото данните които научат могат да се пренесат в друго тяло с прехвърляне на съзнанието - както програма по безжично. Но предметите с убиване на тялото в което са били до сега - не могат да се прехвърлят. По тази причина за да доставят предмета за където са решили, някой трябва да избяга. Нефизическите данни които са изкопчили чрез разговор и принудителен разпит, е доста възможно да са водели адресно до друго нещо което са търсили.

А СЕГА КЪМ ДЕЙСТВИЯТА НА малиецът Ласана Батили.
Фалшивия терорист Кубали се е нуждаел от уединена среда, за да проведе тайните разговори. Било е задължително да няма *цивилни лица* наоколо, които са чуят неестествения разговор/разпит между фалшивия терорист и някой/някои от еврейте. Това се доказва от първото нападение над списанието *Шарли Ебдо*, където един от присъстващите, е бил освободен от терориста с думите:

Цитат:
"Френско радио цитира мъж, който твърди, че е бил в печатницата, когато братята нахлули. Мъжът заявил, че дори стиснал ръката на единия от терористите, който изглеждал и бил въоръжен като полицай от френските специални сили и му казал да напусне сградата. Точните му думи били „Тръгвай си, ние не убиваме цивилни"."

Така се изяснява че под *не убиваме цивилни*, трябва да се разбира че фалшивите терористи в постановката, имат за *цивилни* всички които пряко не са замесени в интересите им. В тази война на видовете и контрол на човечеството. Разбира се, твърде възможно е някой от определяните за *цивилни*, да са били тяхни познати, или да са един от тях, като тях, хора с чипове. И затова да са пуснати. Нормално е да не убиват свойте си, но считам че версията че цивилни са били и незамесените в междувидовата война, също за истина.

За провеждането на тайния разговор/разпит, *цивилните* се е налагало да бъдат махнати. Така действията на малиецът Ласана Батили, улесняват случването на тайния разговор. Влезлия терорист не е обръщал внимание на шестимата, защото не са го интересуали, дошъл е в ерейския магазин по план и всичко което го е вълнувало е било свързано с конкретни замесени и желани персони. Тук е логично да има нещо общо между малиецът Ласана Батили и терориста Кубали. Кубали е знаел какво да очаква, очевидно и Батили е знаел. Защото Кубали не ги е подгонил, имали са време да стигнат до мазето и да ги затвори в фризера. Причината да ги затвори там, вместо им каже да се барикадират и да им даде нещо за оръжие - е защото заключени в фризера е нямало да пречат за осъщестяването на тайните планове. Нямало е как да излязат и е намало да успеят да чуят разгвора който не е бил за човешките уши. Малиеца Ласана Батили е постоял още вътре, случили са се тайните неща ( повеждането на тайния разговор ) след което разпитания от който са бил изкопчени данните е застрелян за заличаване на уликите, за да не се разприказва. Някъде тогава, малиеца е излязал през товарния асансьор за да симулира че е един от заложниците измъкнали се на късмет. Затварянето на шестилата в фризера е било с двойна цел:

1.За да не могат да излязат и да чуят тайния разговор / разпит.
2.Очаквало се е когато терора приключи малиеца да получи похвала и да бъде изкаран герой за дето е спасил шестимата. Което обществото ще получи от техните показания, тъй като те последно са видяли малиеца, той ги е въвел във фризера и ги е затворил.

Цялата лъжа щеше да си проличи не само косвено, но и физически, ако имаше данни за часа до минутата когато малиеца е затворил шестимата в фризера и часа до минутата когато малиеца е излязал на повърхността и е бил заловен от полицай припознали го за терорист. Ако двата часа се сравнят уверен съм би се окзало че е стоял доста повече в еврейския магазин, след затварянето на шестимата. Както винаги най-важните факти не са уточнени. Главно защото шестимата в фризера са били стресирани и в паника. Тоест, часът най-малко ги е вълнувал, мислели са за живота си, за оцеляването си. А часа на залавянето на малиеца, това не е уточнено, защото при суматохата, глъчката, медиите. На полицайте най-малко им е било за точния час на залавянето на мястото. Въпреки всичко, доводите, фактите, логиката посочват че в ситуацията се крие лъжа. И слагането на малиеца в геройска позиция просто ще подпомогне случването на други неприятни актове и ще изманипулира общественото да се търси сред непознатите лица и герой.

То е погрешно и ще доведе до множество заблуди, последици и смъртни случай. Защото сред масовия ХАОС който антисъществата предизвикват, се създават условия при който могат да се внедрят сред хората, да създадат име, положение и да бъдат така приети че всички да се вслушват в думите им. Пример. Тълпа, никой не знае кой какъв е в тълпата. Злодей искат да станат част от тълпата, да бъдат приети. Но тъй като са злодей, те веднага ще бъдат отхвърлени. Затова измислят план. Едните ще си бъдат злодейте предизвикващи ХАОС. Другите ще изиграят ролята на добрите, ще направят някои неща които са двусмислени, но така че да бъдат изтълкувани от потърпевшите за признак на добрина и геройство. И при настъпилият ХАОС, безредица - ще се смесят с тълпата и накрая ще бъдат откроени от същата тълпа за герой, заради повърхностно тълкуване на двусмислените им действия ( което е било част от плана ).

В ХАОСА ЛЕСНО ЗЛОТОТО МОЖЕ ДА СЕ ВНЕДРИ В ОБЩЕСТВОТО, ТАКА КАКТО ВЪЛКЪТ В ОВЧА КОЖА СЕ ВНЕДРЯВА В СТАДОТО.
Чрез хаоса също, в общото могат да се появят много нови лица които до преди това не са били известни, или даже по-документи не са фигурирали като съществуващи. Следователно ХАОСА и постановката на геройството, са идеални за прикритие, позволяващи всред тълпата да се смесят и множество био-роботи ( фалшиви хора и контролирани хора ) които изведнъж да станат част от обществото без никой да се замисля и да си задава въпроси.
 Така трябва да се очаква че за в бъдеще, много от антисъществата управляващи човешки тела, ще започнат да се представят за герой от трагичните ситуации, защото виждат че хората приемат по-лесно геройте. Което значи че положението на героя е желано и удобно. Толкова неща се крият и мога да бъдат скрити под носовете на всички хора, докато вярват на всичко което лицата от медията им говорят като обяснение на случващото се. Нещата са много по-лоши и опасни. Въпросът е, дали човека ще се събуди, защото накрая ще се наложи да се бори за живота си. Антисъществата няма да спрат, докато нещо/някой не ги спре.
 Малиеца, явно е един от тях. Не бих се изненадал да го контролират, или да е просто тяло с чуждо съзнание.


ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Тероризъм - Франция - мерки
=====================================================================================
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

____________________________________________
Факти:

- "Франция увеличава броя на свещениците в затворите като мярка срещу заплахата от тероризъм, предаде АФП."
- "Към сегашните 182 свещеници в затворите ще бъдат наети още 60. Някои от извършителите на атентатите в Париж са се радикализирали в затвора, отбелязва агенцията."
- "Това е само една от серията мерки за борба с тероризма, които властите в страната обявиха в сряда като реакция след атентатите в Париж от 7, 8 и 9 януари, при които бяха убити общо 17 души. Мерките включват разширена мобилизация и разходи от общо 425 млн. евро за три години."
- "...Франция ще трябва да бъдат следени близо 3000 души заради връзките им с джихадисти или с терористични групи Сирия и Ирак, обяви на пресконференция премиерът Манюел Валс, засягайки въпроса и за „френскоезчната киберджихадистка сфера”."
- "Освен безпрецедентното увеличаване на средствата е необходимо да подсилим и дееспособността на разузнавателните служби, подчерта Валс."


===============================
Анализ на случаят:
===============================
___________________________________


Принципът за борба с тероризма към който Франция ще пристъпи е начин упражняван и в други държави. Като е очаквано в близко бъдеще всички държави бавно, да приложат същия принцип. Вид глобална тенденция. То няма да ограничи или спре тероризма. Защото в действителност - няма тероризъм. Не става дума за тероризъм, а за нашествие на съществена от друг вид, играещи си с човешката популация. Създаващи сцени, пиеси - буквално подиграващи се на хората, заради наивността и безпомощнотта им.
 Увеличаването на свещениците в затворите, или пък крупни мерки срещу затворниците - няма да намали щетите. Странно, никой от държавните институции по света не прави връзка между терористичните актове, не се питат защо се случват, каква е причината. И въпреки че тероризма е външен фактор, те правят промени и налагат санкции на вътредържавните места. Безсмислица. няма начин затягайки контрола в държавата, да се отърват от тероризъм идващ извън държавата, без да знаят какво се крие зад тероризма. В действията си, глобавно, човечеството показва че не знае срещу какви врагове ще се изправи в близко бъдеще. Ако не познаваш врага си, няма как да го победиш.
 Междувременно с действията си, държавните власти помагат за достигане на бъдещия момент когато в човешката цивилизия няма да има свобода и всички ще се превърнат в затворници на антисъществата. Момент когато ще бъде законно и задължително слагането на чипове и подчинението на друговидовите същества ( демони ), които ще се представят за спасители на човечеството идващи от далечния космос ( лъжа, но доверявайки им се хората ще загубят живота си, ще станат вещи за употреба, без право на глас, просто служещи за изпълнение на желанията на антисъществата - роби.). Началото на което ще се случи точно с поставяне на все по-строги и ограничаващи закони, законно и свободно разполагане на военни, оръжия, бази и тнк. И докато хората се запитата *какво става*, вече няма да имат избор, ще са роби, ще са стока. Ще ги купуват и продават. Ще имат номер и индивидуалността им ще бъде унищожена.

То се случва чрез:
1.Инвестиране в следенето на обществото, въпреки че реално държавните институции не би следвало да имат полза от следене на гражданите си. Защото кой реално е врага?! Тези които идват отвън, крият се, вършат поразии, или нормалните граждани на държата. Естествен отговор - външните, криещите се, те са враговете. И след като държавните институции, тайни организации се занимават единствено с хората в обществото, защото само на тях рефлектират строгите закони мерки, предизвикани от терористите и уж в техен ущърб, но явяващи се в последствие ущърб за свободата на нормалните граждани които искат да водят нормален живот. Защото когато всички строги мерки, ограничения се реализират - за нормалните няма да има спокойствие, те ще се окажат в клетка без изход. Изборът им ще бъде да живеят както им казват, или да се откажат от живота си.
 Правилно е държавата да следи за външни лица, да предпазва гражданите си. Но границата между предпазване и вредене е малка. Онова което те пази, накрая може да се окаже толкова приближено и тясно, че да се окаже че всъщност са решетки на няколко стени. Че навън има свобода и мислещия се за защитен от другите - е просто затворник, заблуждаван че решетките са начин за защита.
 Ограничаването на свободата става забележимо с нарастващото разположение на военни навсякъде по света. Едно законно военно общество. Уж защита, уж загриженост, а реално лъжа, контрол и военно положение на тиха война. При която антисъществата заграждат хората, както пешките по шахматната дъска приличащи на ограда, се приближават до фигурата жертва, ограждат я, ограничават я - за да няма къде да се придвижи. Подобно е и на овцете вкарани в кошарата, с тая разлика че в съвремието хората не се вкарват в кошарата, загражденията на кошарата сами се приближават към хората за да ги затворят в рамката на свръхконтрола. Удобство за следенето на човешката популация, маркирането на индивиди, неетични експерименти с тях под земята и близък, законен достъп до човешките екземпляри - защото точно така антисъществат третират хората - за екземпляри. Така както хората наричат животните при изследването и класифицирането им.
 Под мотото за следене на държавата, обществото за да се внимава за терористи - реално се следят самите хора. Всичко си има начини, но начинът на лъжата за в наивното общество се оказва най-благоприятен.

2.Непрекъснато инвестиране в разузнавателни служби, техника за следене, неопределени оръжия, разполагане на военни и тнк. Начини и начини, за да се стигне до деня когато за човека няма да има свобода. Малко преди Третата Световна, големите обединения, антисъществата официално ще се покажат. Те се крия, защото са стратези и предпочитат да не рискуват, а първо да завладеят повече от хората. И когато контролират почти всички важни лица и индивиди - събрали сили няма да имат притеснения да разкрият присъствието си. Контролът към който се стремят, е за да възспрат всяко желание на човешкия вид да се бори, да се съпротивлява срещу тях. Те искат подчинение. Чиповете са за да държат хората кротки, миролюбиви и немислещи за свободата си. Също за тази цел - те създават различните разсейващи неща:
1.Пороци ( правещи хората зависими, така че никога да не пожелаят свободата си )
2.Греховността ( обстрелват ги с манипулации, размътващи психиката им, в която често да се говори за секс, плътски удоволствия, прелюбодеяния, неправилни желания и тнк. всеки изкушения, правещи хората зависими от създавания фалшив свят, с фалшиви ценности за контролът на човешката единица )
3.Големи обещания за подобрние и спасение ( фалшиви и напразни, на които хората наивно вярват и продължават овчедушното си съществуване, докато не дойдат не само за *вълната* им, но и за *месото* им. )
4.Власт, Слава, Блязък, Пари, Богатство ( Материалистични фалшиви богове създавани в обществото, за да може човека да спре да мисли за възвишени неща, да се превърне в безверник и да изостави религията градяна хилядолетия ).

Изпълнението на 1,2,3,4 - превръщат човека в безхарактерно същество, без представа кой е, откъде е, какво да следва, какво да прави. А точно тези, опиянените от материализма са най-лесните за контрол. Малко пари, малко обещания за лъскавост, слава, власт и могат да бъдат обедени да извършат нещо крайно лошо.


Материалните неща са важни, но не са по-важни от духовните. Защото преди тялото, човека е съзнание. Без съзнание, тялото е мъртво и няма никакво значение дали съществува. Задоволствата, изкушенията, са кратка радост - незначителна и който ги следва си отива от този свят също толкова незначително, колкото незначителните са кратките наслади заради които продава душата си и влиза в лошия път. Материята е заменяема, духовността - не. Или я има, или я няма. Но когато я няма - настава смърт и всичко бавно започва да умира.


ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Тероризъм - Франция, Париж - 16.01.2015 - поща
=====================================================================================
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

_______________________________________________
Факти:

- Въоръжен мъж държи от обяд заложници в пощенски клон в парижкото предградие Коломб, съобщи полицията, цитирана от Франс прес. Започнаха преговори с похитителя.
- Според френска телевизия заложниците са може би 7-8 души, предаде ТАСС, цитирана от БТА. Един от които служител на пощата.
- Френското радио RTL съобщава, че нападателят е въоръжен с автомат „Калашников”, пистолет и гранати.
- От полицията съобщават, че той е известен на органите на реда. По-рано е бил задържан за дребни нарушения.
- Засега не е установено случаят да има връзка с ислямистките атентати във френската столица миналата седмица, съобщиха полицейски източници, цитирани от Франс прес.


===========================
Анализ на случая:
===========================
______________________________

Сведенията не са много, но несигурността в твърдението дали въоръжения има общо с "Атентатите в редакцията на *Шарли Ебдо* и еврейският магазин от ( 07-09.01.2015 )" е излишна. Нападателите не идват от никъде и не се подстрекават сами. Или е вдъхновен и събрал смелост от действията на фалшивите терористи в *Шарли Ебдо*, или също е контролиран. Дали чрез чип, чрез обикновенното програмиране с наркотици и хипноза, или някой от методите с психотронни въздействия - няма значение. Защото тези вторични и тертични събития, не са важни. Важното се случи на 07-09.01.2015, всички други са събития за разсейване и отслабване на интереса към терора в *Шарли Ебдо* и еврейският магазин. На вид може да се диагностицира за *замазване* пололожението. Определението ми е базира на факта, че ако въоръжения е искал да убива, нямало да чака полицията и медийте. Влиза, стреля по всички - и край. Както са направили фалшивите терористи на 07-09.01.2015 и Андерш Беринг Брайвик, на 32г. който на 22.07.2011 отне живота на 77 без колебание. Просто върви и стреля. Така правят убийците, онези решени да убиват на всяка цена. Докато въоръжния от пощата, служи за откланяне на медииното и обществено внимание от *Шарли Ебдо* и еврейският магазин. Това се налага от факта, че събитието предизвиква междунаровни казуси, но те станаха прекално големи, а хората в обществото започнаха да си задават някой въпроси. И така почти веднага, случаят с терора се раздухва и одребнява на всякъде, за да си каже обществото: "- *Шарли Ебдо* и еврейският магазин ли, о, ами те бяха част от тероризъм на фанатици. Полудели хора, в какъв свят живеем, хората са най-големите чудовища, трябва да се въведът още по-строги мерки, за да не се допуска тероризма в спокойното ни общество.".
Заблудата е голяма, спокойствието е хубаво нещо, но фалшивото е предвестник че се задава голяма буря и ще помете много заблуждаващи се че живеят в нормален и спокоен свят.

Създаването на разсейки, е познато. Веднага след атентатите в *Шарли Ебдо* и еврейският магазин от ( 07-09.01.2015 ). Понеже се спекулираше навично, защото повечето хора наивно вярват че всичко е заради карикатурите, а те са просто оправданието, прикритието за цели на друговидови същества. Изведнъж на други места, където също има редакции на списания и вестници, се случиха актове на *анонимно* вандалство.

1.Белгия - 11.01.2015 - сплашване в редакцията на белгийския вестник „Соар” в центъра на Брюксел.
*„В редакцията ви ще гърми, не ни взимате насериозно”, е казал гласът, който е подал сигнала.*
2.Германия - 11.01.2015 - сплашване.
*"Палеж в офис на германски вестник в Хамбург, който е препечатал карикатурите"*

Вторичните и всички последващи вандалства срещу други места занимаващи се с вестници и списания подобно на редакцията на *Шарли Ебдо*, не са случайни, а начин проблема/трагедията, да се отдалечи от местопроизшествието и да се накара хората да мислят че всичко е заради религията, карикатурите и етническите проблеми. Вместо да се питат кой бяха убити в *Шарли Ебдо* и еврейският магазин и защо се стигна до там.
Тъй дори и да бъдем ужасно наивни да сметнем че карикатурите водят главната причина световен тероризъм, то в такъв случай хората мислещи на този принцип остават без отговор на защо терориста нападна и еврейски магазин, след като магазина е нямал нищо общо с карикатурите за които постоянно се говори. Едното е просто параван за прикритие на другото.
 По същия начин, вторично възникващите дребни опити за териризъм са в отношението на:
1.Подръжавателство.
2.Нарочно и контролирано създадени, маловажни, но за раздухване на главните събития отпреди време. Така че обществото да позабрави какво преди е станало, да го остави в миналото и да помни повече последните събития.

Неизвестно остава, при огромни мерки за сигурност, налюдение и тнк, взети на *тревога* след *Шарли Ебдо* и еврейският магазин от ( 07-09.01.2015 ). Как на 16.01.2015, мъж с автомат, пистолет и гранати е успял да стигне до пощата без никой да го спре, или заподозре. А друг е въпроса, че остава в нелепите догатки при строгия контрол, как е успял да се сдобие с оръжията, особено с гранатите, които като боеприпаси спадат повече към полицейските и военни институции.





ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
Тероризъм - Йемен - 20.01.2015 - преврат
Йемен: Шиитските бунтовници превзеха с щурм президентския комплекс
=====================================================================================
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

___________________________________________________
Факт:

- "Шиитските бунтовници хуси днес превзеха с щурм президентския комплекс в йеменската столица Сана, съобщиха световните агенции".
- "Лидер на бунтовниците обяви, че президентският дворец е бил превзет, за да бъдат опазени от разграбване складовете с оръжия, предаде Ройтерс.".
- "Това което народните комитети сториха, беше да спрат кражбата на оръжия. Те не са поели контрола на президентския дворец, а го пазят от кражби", заяви Али ал Кухум, член на политбюро на шиитската милиция "Ансар Аллах", известна също като движение Хуси.
- "...обстрелваха за кратко частната резиденция на президента Абд Рабу Мансур Хади, който в момента се е намирал там.".
- Въоръжени бойци от групировката са запречили източния, западния и южния вход на сградата, където се намира и самият премиер Халед Бахах.
- Последните боеве в Сана избухнаха вчера, когато бунтовници хуси влязоха в сблъсък с правителствените сили близо до президентския дворец в столицата, а кортежът на премиера Халед Бахах беше обстрелван. По-късно хусите превзеха държавната осведомителна агенция и телевизия, определяйки това като „стъпка към преврат“. Най-малко девет души загинаха и 67 бяха ранени.
- Съветът за сигурност на ООН се събра на извънредно заседание за Йемен, по искане на британския посланик в ООН Марк Грант.





===================================
Анализ на ситуацията:
===================================
_______________________________________


Обстановката в Йемен, бунтове, преврати, гражданска и посттерористична война срещу държавната система - се възприема за нормална обстановка. Всичко свързано с Близкия изток и Африка, винаги се е примало за нормално. Защото двете места за улегналото общество на *цивилизована* Европа, Америка и други части от Азия, са далечни, приемани за друг свят, двунгла, варварщина. Приблизително така се приемат и разбират от цивилизованите, тези военизирани зони от планетата, където безредието е ежедневие.
 Хората на *далечните* държави прочитат какво се случва там, цъкат с език и се възмущават. Те имат тамощното за отминал период от цивилизацията. Защото за съвременния човек войната е свършила след Втората Световна и повече няма какво да става. За такива хора живота е само улегналост, нормалност, дейности, просто ежедневие. Те обаче не осъзнават какво имат, положението е крепко. Имат улегнало ежедневие, само заради условията на привидно спокойствие в държавата, мястото което обитават. Но спокойствието е променлива дефиниция и което го има, може бързо да изчезне. Войните, размириците в Близкия изток и Африка, никак не са далечни. Защото това което там се вижда в близко бъдеще ще бъде видяно и в улегналите държави. Тези войни, бунтовете, тероризма, всичко бавно плъзва из Европа, случва се и в Русия, случва и в САЩ, но там по обикновен начин, за да не се привлича внимание ( чрез поява на лица внезапно решили да застрелят всеки срещнат, или да влязат в училище и да избият няколко дозини ). Стратегията разчита на два модела.

1.Превзема света по тих начин. Без много въпроси. Осъщестява се с всекидневни похищавания на хора и поставянето им на чипове. Превръщането им в контролирани машини. А с поставените чипове получат преимуществото да подслушват шумните им мисли и разговорите им, да им се намесват в сънищата и да им пускат внишения.

2.Превземат света по унищожителен начин. Внушават, подстрекават на хората че врагът е един от тях, използват био-роботите за да ги убедят че проблемите са в тях, трябва да вземат мерки. Нещата излизат извънконтрол, хората се впускат в неконтролируеми двубой. Появяват се нови общества и съсловия. Възникват бунтове срещу правителствата, срещу законите, срещу религиите. Всичко пропада. Хората в желанието си за надъхана променя, унищожават всичко. А това им действие е угодно за злото ( антисъществата ), защото когато хората срутят всичко и доброволно се редуцират - те ще бъдат обезсилени. След потушаване на тази подстрекавана вътрешна война, антисъществата дегизирани в човешки тела, ще им предложат НОВ СВЕТОВЕН РЕД. Оцелелите потърпевши няма да имат воля да откажат, защото ще са изгубили много в досегашните войни помежду си. Те ще приемат, а с приемането че станат част от движението за НОВ СВЕТОВЕН РЕД, което включва изпълнение на всички планове на антисъществата. Защото в НОВИЯТ РЕД те ще се изявят за господари на всичко живо. Ще стоят най-горе, ще заповядват и ще искат подчинение за всичко. Те ще позволят на едни да живеят, а на други ще отнемат живота. Това очаква човешката популация. Цивилизацията която човека познава ще бъде разрушена и на нейно място, ако човека не изгради офанзива срещу злото, ще се установи непроходим контрол, който ще оперира с хората като *кухненски роботи или късове месо*. А това, ще е началото на ада.
  И докато още това бъдеще не е застигнало улегналите държави, хората имат възможността да видят какво ще ги сполети. Първо защото то вече е започнало да идва - заедно с генерирането на изкуствен тероризъм, а с него размириците по света нарастват. Онова което се случва в Близкия изток и Африка - може да се нарече НАЧАЛО НА ГЛОБАЛНИЯ ЕКСПЕРИМЕНТ ЗА КОНТРОЛ. Войните, размириците, бунтовете там са своего рода - проба, опит, за да преценят антисъществата, до колко стратегията им е ефективна и какво повече да прилагат за да манипулират по-бързо хората. Близкия изток и Африка се стига до бунтове, защото там поначало обществата не са улегнали както европейските. Метод [1] ще е неефективен, не могат да ги превземат и заставят на НОВ СВЕТОВЕН РЕД, защото тамошните прослойки са по-неорганизирани и се държат като отделни единици от тамошния ред. Тогава се намесва Метод [2], който базисно предлага по-добри решения за склоняване на хората да се редуцират до задоволително и лесно за контролиране количество. Пускат се внушения, създаващи интриги, неразбирателство, желание за власт и се оставят нещата да прерастнат до бунт / гражданска война, така че хората сами да унищожат културата, традициите, законите, реда си, съближните си. Да се превърнат в - никой. При обстановка с много страхове, напрежение и гняв - достатъчна е появата на един съмнителен случай на тероризъм, обвинение, нападение, при което да обвиняват една от враждуващите страни, а другата да е в положение на жертва - и между всички започва война. Така се стартира войната, така антисъществата поемат контрол над всичко хора по земята. Една глобална игра.


Относно думите на лидера на бунтовните:

"...че президентският дворец е бил превзет, за да бъдат опазени от разграбване складовете с оръжия, предаде Ройтерс."

Това е една добре скалъпена лъжа. При бунт, война, всеки бърза да заграби трофей. А оръжията са голяма цел, защото без оръжия войната която водят се затруднява. А ако имат контрол над оръжията, печелят голяма част от войната, още преди да са стигнали до нея.
 Интересното тук, съблюдавайки как се "преватизират оръжия" интересно е как те стигат чак до Европа с изкуствените терористи. Интересно, защото мерките са големи, границите на държавите се следят, всичко се следи. Но оръжия продължават да се внасят. Това напомня за две отношение.
1.Оръжията минават границата защото много от пограничните са техни лица. Същото се отнася и за лица от властта.
2.Използват прикритие, подобно на фолио, от материя която прави предмет покрит с нея невидим за детекторите за метал и рентгенографския преглед. Това е много възможно, защото не всичко може да се обясни съдружничеството. Използват се много методи.





ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ
=====================================================================================
София - 12.01.2015 - Завръщане - Петко Сертов
( Изчезнал 05.12.2014 - завърнал се 12.01.2015 )
=====================================================================================
ІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІІ

______________________________________________________
Факти:

___
В деня на изчезването:
- Изчезнал на 05.12.2014
- Преди да излезе от дома си, Петко Сертов е оставил мобилните си телефони и оттогава няма връзка с него. За последно е видян с автомобил "Фолксваген Голф", съобщиха БНР и БНТ.
- Петко Сертов е изчезнал мистериозно е изтеглил сумата от 6 хиляди лева, които са от консултантски хонорари.
С въпросните средства първият шеф на ДАНС издържал семейството си, сина си и майка си.
- Не си бил взел задграничния паспорт. Потвърдена и от съпругата му Емилия Сертова
- Той е изчезнал ден по-рано. Вучков допълни, че сигналът за изчезването на Сертов е подаден от съпругата му в петък вечерта, съобщи БТА. ( Чак на 10.12.2014 )

- [ На 20.12.2014 ] Съдбата на бившия шеф на ДАНС, който е обявен за международно издирване, е неясна вече от две седмици.
- Около 24.12.2014, "локализиран в гръцки хотел, съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров в специално изявление свързано с издирването му."."Хотелът е в атинския квартал Лариса. Той се е регистрирал там на 20 ноември с българската си лична карта. Следващият ден е обикалял в района, разговарял е с различни хора на гръцки и английски. Вечерял е в таверната на хотела. На 22-и е напуснал хотела.".
- Петко Сертов е напуснал хотела си в Атина на 21, а не на 22 декември. Това съобщи кореспондентът на Нова телевизия от Атина Бойка Атанасова, която е разговаряла с рецепционистката на хотела.
- Според разказа на рецепционистката, Сертов вероятно е знаел, че е издирван. Той е ползвал компютър с интернет на рецепцията, като се предполага, че е следил какво се пише за него. Иначе Сертов е бил спокоен, говорил е на английски и перфектен гръцки с персонала и други хора, без да се уточнява точно какво.
- Когато гръцката полиция тръгнала към въпросния хотел, Сертов вече бил напуснал.
- Хотелът, който е клас „Б" - по-ниска категория, се намира в емигрантски и работнически квартал, който се ползва с лоша слава. Предполага се, че бившият шеф на ДАНС се е надявал, че заради ниската категория на обекта няма да бъде локализиран толкова бързо.
- Сертов не е пристигнал с автомобил. От гръцката полиция предполагат, че е дошъл с влак, още повече, че гара Лариса се намира точно срещу хотела му.

- На 8 декември 2014 г. Петко Сертов бе обявен за национално издирване по молба на съпругата му. Тогава бившият шеф на ДАНС бе оставил всичките си лични телефони с тях и нямаше връзка с него. Седмица по-късно автомобилът му бе засечен в Гърция. Мотивът за изчезването на Сертов все още е неясен, като се е работило по няколко възможни варианта.

- [Твърдение от 12.12.2014] Записи от охранителните камери заснели, че малко преди това той влиза в банков клон. След като изтегля голяма сума пари, Сертов се качва в светло сив "Опел Астра" с регистрационен № СА 2987 РМ. Оттогава следите му се губят. Оказа се, че колата е собственост на чаровната блондинка Теодора.

___
Завръщане и поява:
- Върнал се в България официално на 12.01.2015
- Върнал се неофициално дата - неизвестна
- Уж, Сертов е влязъл на българска територия около 01:30 часа на 12 януари от КПП "Кулата".
- Завръщането на Петко Сертов, потвърдено от вътрешният министър Веселин Вучков, пред журналисти.

- "...прибрал се заедно с жена си и брат си с управляван от Тодор Сертов автомобил, различен от този, с който ексшефът на ДАНС напусна страната ни.

- "...съпругата на бившия шеф на ДАНС Емилия Сертова коментира пред "24 часа", че той има лек здравословен проблем, без да уточни какъв.".

- Уж според Сертов, казано на медиите не от него, а от властите, в Гърция е претърпял пътен инцидент и се наложило да претърпи лечение.

- ...при разпита му бившият шеф на ДАНС е заявил пред органите на реда, че не е бил жертва на посегателство.

- "...Бившият шеф на ДАНС е заминал инкогнито за южната ни съседка, за да постъпи в местна психиатрия, в която да лекува заболяването си."

- "...жената, с която е бил забелязан в Гърция, не му е любовница, а асистентка, чиято задача е да се грижи за здравето му".

- Приятелката на мистериозно изчезналия Петко Сертов е топматематичка, научи "България Днес". Именно с колата на 26-годишна Теодора Кондова за последно е видян бившият шеф на ДАНС в района на столичния бул. „Витоша" преди седмица.

___
Отношения:
-"Имаме безспорни твърдения, че г-н Сертов не е жертва на престъпно посегателство. Едно излизане от материята е навлизане в личното му пространство и ако г-н Сертов реши, ще сподели с вас факти и обстоятелства относно мотивите за отсъствието му", каза пред журналисти по-късно зам.-шефът на столичната полиция Христо Терзийски. Той обаче се размина с данните, посочени от вътрешния министър, заявявайки, че "не е постъпвала информация за катастрофа с участието на Петко Сертов от Гърция". По думите му той бил в добро психическо и физическо здраве.".

- "По думите на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, Сертова не е информирала колегите му, с които е поддържала връзка по издирването на съпруга й, че тя "отива да го прибере". Той каза пред бТВ, че за него случаят е бил ясен още през декември, когато било установено, че Сертов е в Гърция. Лазаров отрече "изчезването на Сертов" да е свързано по някакъв начин с проекта за строежа на "Южен поток", или с последната му работа във фирма за търговия с електроенергия. Той обаче не се ангажира с коментар дали причините за изчезването на Сертов са лични, но посочи, че "случаят прекалено много се преекспонира", а дори бившите шефове на разузнаването са хора и не бивало да се навлиза в личното пространство в Сертов."

___
Уж на разузнавателна среща:
- Петко Сертов е бил председател на тазгодишната „Разузнавателна среща” (The Intelligence Summit) – конференция на бивши висши шефове на специалните служби от цял свят, научи „24 часа”. Всяка година топ разузнавачи и военни експерти се събират, за да обсъждат нови тактики във войната срещу тероризма. Петко Сертов е лице, което е изключително доверено на американските служби, коментират негови бивши колеги.




___
Уж на сключване на сделка:
- "...работил последно като консултант във фирмата „Обединени енергийни търговци”. Както се разбра от разкритията на журналистката Маргарита Михнева и от твърденията на бившия депутат от НДСВ Димитър Ламбовски, Сертов е бил изключително притеснен от неплатена сделка за ток за 15 милиона евро. В скандала са намесени две съседни държави – токът е купен от Гърция и е бил доставен в Турция. Според наши източници първият ръководител на ДАНС е съдействал за срещи в София с американски и турски дипломати на своя настоящ шеф Ангел Божилов, за да се реши проблемът, казва Михнева в интервю за утрешния брой на "24 часа".
- От посолството на САЩ обаче са категорични че твърденията на Михнева са "едни абсурдни спекулации", и няма никаква истина в тях."

___
Твърдения:
- На 12.12.2014 изключително информиран източник допусна, че Петко Сертов е заминал за Гърция и евентуално оттам се е срещнал със свои американски партньори. Дори било възможно той да е вече в САЩ.
- "...мистериозното изчезване на Сертов може да е предизвикано от надвиснала над него опасност, за което разузнавачите са получили изпреварваща информация."
- Изчезнал е за да се продаде важни данни за България.
- "Според нашия източник именно Петко Сертов е бил избран за председател на разузнавателната среща тази година и този факт има връзка с мистериозното му изчезване.".
- "Петко Сертов страда от тежка форма на шизофрения, затова избягал в Гърция да се лекува". "Петко Сертов е бил в психиатрия в Гърция! Сензационната новина беше съобщена преди минути от наши източници в разследването, занимаващи се с изчезването на бившия шеф на ДАНС. Оказа се, че истината за 40-дневната одисея на Петко Сертов в южната ни съседка е доста по-страшна от това, което се тиражира в медиите."
- Сертов страда от тежка форма на шизофрения, разкри лекар от ВМА, пожелал анонимност.
- Бившият шеф на ДАНС е заминал инкогнито за южната ни съседка, за да постъпи в местна психиатрия, в която да лекува заболяването си, научиха от vsekiden.com. Курсът в психиатричните клиники в подобни случаи продължава около 40 дена.
- Болестта му се е отключила малко след като Сертов напуснал поста шеф на ДАНС. Той се е лекувал вече няколко пъти в психиатрични заведеня, като последният път е постъпил в болница миналата година.
- Той обаче не иска състоянието му да става обществено достояние и затова се опитва всячески да го прикрие. На това се дължи и лъжата му, че е катастрофирал в Гърция и затова не е могъл да се обади в България и издирването му да бъде прекратено. Засега близките му отказват коментар за болестта му. Факт е обаче, че откакто се е прибрал, Петко Сертов е под ключ в дома си вече 8 дена и не е излизал никъде.
___
Предишни постижения:
- Сертов също така е бил единственият българин, поканен на инагурацията за втория мандат на президента Барак Обама. Това показва, че бившият шеф на ДАНС се ползва с изключително доверие от страна на САЩ.

___
Компропати и спекулации:

- Двамата се оттеглиха от борда на Intelligence Summit, преди срещата през 2006 г. на която бяха разпространени тайни записи на Саддам Хюсеин и негови съветници. На записите Саддам заявява, че отдавна е предупреждавал американците и британците, че в бъдеще терористи ще се сдобият с оръжия за масово унищожение. Той обаче добавя, че Ирак (управляван тогава от неговия режим) няма да даде разрешение за подобна атака.

_____________________________
==========================
Анализ на случая:
==========================
_____________________________

В Тема Втора, обсъдих накратко изчезването на бившият шев на ДАНС Петко Сертов. Председател на ДАНС от 2008 до 2009г. Въведох и мистериозният му случай на изчезване, защото Петко Сертов е бил един от свидетелите по делото "Октопод", започнато през 2010г. Престъпната организация
"Октопод", вилняла из България приблизително от 10г, преди 2010, но на места се споменава и от 1997г. Организацията се занимавала с регет, разпространение на пороци, престъпни дейности, към които със сигурност и отвличания. Въпроса относно някогашното свидетелство на Петко Сертов, по делото "Октопод", не е маловажно, по причината, че всички лица-свидетели по делото са изпадали в странни обстоятелсва. Като някой са изчезвали, други внезапно са забравяли първото си свидетелстване и не са знаели нищо по въпроса. При повърхностен оглед не се открояват много странни неща, както при всички случай случай, но при задълбочаване, веднага се открояват странностите, които не могат са се обясняват само с обичайните ежедневни проблеми. Наред с това е безспоред факт че въпреки всичко, хора в България продължават да изчезват, а наред с това и да се намират оставени овъглени трупове. Схемата продължава и онези нямат наметения да спират, докато не премахнат и вземат всички.
 Да обърнем внимание първо на най-преките факти и твърдения.

ПЪРВО. Петко Сертов е след средната възраст. Има устроен живот в България. Разполага със семейство - включващо най-основно майка, жена, син. Като председател на ДАНС от 2008 до 2009г. Сертов успял да изгради солидно име и авторитет в България и българските служби, което неимоверно му носело бонуси и възможности да създаде добро име и сред чуждестранните служби с които като председател още по онова време се налагало на кореспондира и участва. До преди изчезването си на 05.12.2014 ( Въпреки че някои места жената на Сертов е казала че изчезнал в същия петъчен ден в който подала сигнал към полицията. Но пък това би означавало да е изчезнал на 10.12.2014, защото тогава се пада петък. А да се счита че е изчезнал на 03.12.2014 излиза извън контекста на определенията за изчезването му като дата. Затова ще считам че е изчезнал официално на 05.12.2014)
 И така. До преди изчезването си, Сертов се занимавал с ежедневните си задължения, правел каквото поначало му се налагало по работа, по семейство и тнк - да прави. Потвърждение за тази част от нещата се намира във факта, че до преди изчезването си Сертов с нищо не привличал голямо медийно внимание. Същевременно очевидно нещата били нормални, иначе щяло да се стигне по-рано до сигнал в полицията. Или пък да се намесят други фактори, които да стигнат до медиите, а те винаги са жадни за чуждите проблеми и интриги. Изяснявайки тези начални фактори, да ги наречем стартови, осъзнава се че Сертов не е имал причини да изчезва безследно на 05.12.2014.
 Допълнително, контекста на значенията и невъзможността да има причини да изчезне безследно е - другия факт, че е имал много причини да НЕ изчезва безследно. За тях потвърждението е че изтеглял сума от консултантски хонорари, която използвал за да изхранва семейството си. Тук разбира се има колебание относно истиността, но то е компенсира, защото наистина има семейство, а щом има, ясно е че ще му се налага да го изхранва. Едното - води до другото. Следователно той не е имал причини да лъже близките си, защото са му били грижа и не са чужди, а близки. Никой нормален не ще подвежда близките си и няма да ги остави в неведение когато нещо се случва. Това е очевидно, защото когато живееш дълго с някой, каквито и тайни да имаш, рано или късно се налага да ги споделиш. В живота е така. Изчезването на Сертов, до тук, не може да е свързано с ежедневните неща, тъй като ако беше до тях, щеше да ги извърши както винаги ги е правил, а не изведнъж да сменя режима си на действие и да прави нещо логични и спонтанно. Нехарактерно за досегашният му живот. Така се достига до логическото съждение че живота на Сертов не е причина за мистериозното му изчезване на 05.12.2014, а някакъв фактор, събитие, условие което се намесило в живота му. И го е принудило да действа извън контекста на улегналият си живот.

ВТОРО. На 05.12.2014 Сертов изчезва, като последното място на което са го видяли 100% е на камера срещу банков клон. След това нищо. Пиша нищо, защото всичко което се пише и говори за понататъшните сведения са предимно предположения, понеже не са категорични. Затова е необходимо всичко да бъде обмислено.
 Часове преди изчезването, направил следното:
1.Оставил вкъщи мобилните си телефони.
2.Оставил вкъщи и задграничния паспорт
3.Изтеглил 6 хиляди лева, от консултантски хонорари.
4.Последно е видян с автомобил "Фолксваген Голф".

От 1-4 се разбира - Сертов бързал за някъде. Действал организано, имал план. В което влиза изтеглянето на 6000 лв. В плана му приствало посещение до някакво място, или
просто отдръпване от житейските си планове. Защото ако е имал намерение да пътува до познато и обичайно място, нямало е да остави всичките си важни принадлежности.
 Оставянето на мобилните телефони се прави когато лицето се опасява че ще го проследят от оператора на който му е SIM картата или по GPRS, зависи какъв му е модела. Сертов може да имал опасения че ще го проследят, ако е искал да отиде някъде по-собствено желание. Или пък го е оставил за да не разберат къде е, но да не е тръгнал по собствено желание, а по принуда.
 Оставянето на задграничния паспорт е странно, защото без него няма как да излезе извън държавните граници и да отиде в чужди държавни граници. Тази част от действията е нелогична. Твърди се че на 24.12.2014, Сертов бил локализиран в гръцки хотел ( "съобщи главният секретар на МВР Светлозар Лазаров" ), но никъде и никой не се опитва да изясни как Сертов е навлязал в Гърция без задграничния си паспорт?! Независимо колко пикатни подробности се изписват и изговарят, този безспоред нелогизъм - се пропуска, явно нарочно. Мнението е. Оставил е задграничния паспорт, за да не привлича вниманието на околните че ще заминава. Така не прави впечатление на никой. От друга страна, за да успее да стигне ако се приеме за достоверно сведението - до Гърция и е оставил мобилните си телефони за да не бъде проследен и да не се локализира къде се намира, или поне към коя посока се е запътил, трябва да е разполагал с фалшиви задгранични документи на друго име. Само така ще успее нормално, спокойно, инкогнито и без да привлича внимание да стигне до Гърция, да премине границата и да отиде в хотела за който се твърди че в/на 24.12.2014 е локализиран и е присъствал там до 21.12.2014г. Когато на конкретната датата напуснал хотела си в Атина, според рецепционистката на хотела с която е разговаряла Бойка Атанасова, кореспондент от Нова Телевизия. Без задграничен паспорт, пък бил той фалшив, или оригинален но на друго име - няма как да измине целия път и всичко да му е нормално, без нищо да се разбере.
 Според данните, Сертов се регистрирал в хотела на 20.12.2015 с личната си българска карта. Очевидно от разпит на присъствали, разговарял с различни хора на гръцки и английски. Вечерял е в таверната на хотела.
Отново липса на логика. Смисъл, ако ще си оставя задграничия паспорт, мобилните апарти - за да не буди подозрения и да не се разбере къде отива, то е безсмислено да отива в Гърция и да се регистрира в хотел
с българската си лична карта. Мисля, едва ли е възможно възрастен мъж, работил за ДАНС, да няма елементарна култура за да знае че в момента в които се регистрира където и да е с личната си карта, където пише истинските му данни и име - веднага, автоматично ще го намерят. Както могат да разберат къде е и какво прави, когато тегли от банкомат. Защото навсякъде се ползват компютъри, а чрез системите, дейността по изнамирането на хора се улеснява. Тоест, ако се приеме за факт че наистина е употребил личната си българска карта, то предишните му действия по мистериозно изчезване, оставяне на вещите си - става безсмислено, ненужно. Така стигане до отношението, че няма нищо странно в локализирането му на/в гръцкия хотел. Практически с действията си Сертов сам е позволил да бъде намерен. Следващите му действия са още по-странни, той провел разговори с гърци и англичани, като впечатлението явно било за нормалност. Странно е, да замине изневиделица, без да предопреди близките си, да остави вещите си - за да отиде в гръцки ходел и да води разговори, сякаш това е било единственото което го е вълнувало. Неприемливо, защото да водиш главни разговори ( разговори които всеки може да чуе ) не може да бъдат причина за мистериозно изчезване. Мистериозното изчезване, изисква тайни разговори, а не публични. Също в хотела вечерял в таверната, още една странно, защото човек който ще изчезва, няма да отиде в официален и достатъчно изчестен хотел, където публично да води разговори като че нищо особено не се случва и публично да вечеря. Докато бил в хотела ползвал интернет на рецепцията, която автоматично
предполага че е преглеждал какво пишат за него в България, при неговото отсъствие. Следователно е бил наясно с действията и постъпката си. Следял е как протичат нещата, за да знае какво да прави по нататък.
От друга страна това е вредно за криещия се, защото търсенето в интернет в хотел където личната му карта е регистрирана, би довело до последяване на всичко което е правил, търсил, интересувал се. Такива неща не оставят тайна, стигало е да проверят брауза и ще знаят какво е търсил и правил в конкретния час. Няма догатски, ако са искали да разберат са щели и без да питат. Мойте предположения са, че ако Сертов наистина е бил в гръцкия хотел, са разбрали всичко което е правил до най-малкия детайл, въпреки че в медийте пишат общи данни. Така е, защото на медийте такива данни се споделят, само удобните за пред обществото. Във връзка с действията на Сертов до тук, даже по филмите няма чак такива абсурди.

Общи действия след изчезването си:

1.Мистериозно стигнал до границата на България с Гърция.
2.Мистериозно успял да премине границата, без задграничен паспорт. Явно да се очаква че преминал само с лична карта. Може би. Но при проблем, или несигурност са щели да изискват задграничен паспорт за проверка. Наивно е да не се случи, защото след фалшивия глобален тероризъм, всички са на тръни, а мерките стават по стрикни.
3.От 20.12.2015 до 21.12.2015 за 24 часа приблизително, Сертов прекарва в гръцки хотел в атинския квартал Лариса.
4.Регистрира се в хотела в българската си лична карта.
5.Ползва интернета. Общува с гърци и англичани. Публично вечеря.
6.Всичките му действия говорят за публичност, че не се крие. То противоречи на началните му действия. Съвсем друго поведение.


Предположението че е избрал този хотел, защото бил от категория *Б* и се надявал да не бъде проследен - са пълни измислици. Изчезналият не е някакво дете, а възрастен с опит. Няма начин Сертов да отиде в хотела, да ползва личната си карта и да си фантазира че няма да го намерят. А същевременно да търси нещо в интернет, което предполага че много добре е знаел че ще го търсят и намерят, точно затова е стоял 24 часа и си е тръгнал. Само така има логика, иначе ако ще мисли че няма да го намерят е щял да си стой там и когато дойдат да го търсят.
 Получава се и несъотвествие в данните, защото се губят моменти. Твърдението че - "За последно е видян с автомобил "Фолксваген Голф", съобщиха БНР и БНТ." не изглежда като за лице което ще изчезва без да прави впечатление. Момента става разбираем когато се приеме че за последно е видян с/в някаква кола, но не след изчезването му, а часове преди изчезването. Само така има смисъл, защо покъсно фактите следват друга страна на нещата, цитирам:

"Сертов не е пристигнал с автомобил. От гръцката полиция предполагат, че е дошъл с влак, още повече, че гара Лариса се намира точно срещу хотела му."

От което, няма нужда да е изчезнал с "Фолксваген Голф". Имал е друг начин, може би друга кола която е бил подготвил, или която са му дали. Покъсно е продължил с влака, или с друга кола. Но колата е по-забележима от влака. Несъстоятелността на тезата да е бил видян с "Фолксваген Голф" по време на изчезването си е - давал си е усилия за да не бъде проследен, тогава ако ще заминава с кола, ще бъде много наблюдателен и няма да позволи да бъде видян. Ще действа докато никой не го наблюдава. В други статии се казва, цитирам:

На 15.12.2015 "автомобилът му бе засечен в Гърция."

Странност, понеже да локализират Сертов в гръцкия хотел чак на 24.12.2015, при регистриране в него на 20.12.2015 с 24 часов престой, означава че 5 дни преди регистрацията си в хотела е бил в Гърция. Какво е правил цели пет дена?!... За пет дни 120 часа могат да се свършат куп неща. Но ако е бил там 120 часа преди Хотела, как никой не е получил сведение за действията му. И това само ако се приема че 15.12.2015 е датата от/в която е стъпал в Гърция. В противен случай е бил там приблизително 15 дни до регистрацията в Хотела.


ТРЕТО. ЗАВРЪЩАНЕ. Петко Сертов изчезнал сам, оставяйки вещите си на 05.12.2014, за да се върне заедно с жена си и брат си на 12.01.2015. С което историята може да се гласи за щастливо завършила и нищо особено, ако не беше категоричния факт правещ историята неправдоподобна. Защото ако ще изчезва сам, а ще се прибира с жена си, буквално близките си и всички ще е сякаш нищо не е имало - то става неизвестно какъв е бил умисъла на жена му Емилия Сертова, да подава сигнал за изчезването на съпруга си. Като очевидно е имала много други изсточници да го издири и върне?!.
 Въпрос: "- Какъв е умисъла за издирването на лице което покъсно се връща в компанията на същите които доложили за изчезването му и са искали да бъде търсен?".
 Отговор: "- Жена му е пуснала сигнал, защото нормално му е нямала представа къде е. Иначе нямаше и за секунда да се стига до полицията. А щом не е знаела къде е, то първоначално не е разполага с начин да го намери. Или до това време не е трябвало да бъде намиран. Обаче, незнаеики къде е, става неясно как покъсно успява да го намери и да се върнат заедно, докато през същото време полицията го търси. Смисъл, полицията разполагащ с много хора, системи и тнк, не успява да се доближи до него, а жена му мистериозно стига и го се връща с него. Начините са или той да се е свързал с нея, което веднага отпада, защото ако е искал да комуникира с жена си, нямало е да оставя телефоните си и щеше да я е предопредил.".

 Въпрос: "- Какви са несъотвествията в появяването му?"
 Отговор: "- Първо.Прибрал се в компанията на близки с различен автомобил от този за който в някои сведения го видяли последно, преди изчезването му. Не се казва какво станало с автомобила в който бил засечен на 15.12.2015 в Гърция. Не е бил негов, или твърдението за засечен автомобил не е вярно. Склонен съм да приема че не вярно, защото като се каже това е засечено, онова е видяно, по един такъв хвърчащ начин, води до заблуди, пък и може да е манипулативна лъжа за да създава впечатление че сам е стигнал до Гърция. Едно е ясно и да е имало кола, няма логика да се прибира в друга кола и да оставя първата в Гърция.
 Мнението ми. Ситуацията нарочно е разиграна така, за да го изкарат болен, неконтролируем и несъзнаващ какво е правил. Това се получава лесно, като всички приемат последните факти на как се е прибрал в България - с близките си и съдят за случилото по техните думи, а пренебрегнат началото на ситуацията. Защото никой който ще се прибира с близките си, няма да изчезне безследно, до толкова тихо, че да се стигне до полицията!".

 Въпрос: "- Какво прави историята на завръщането му загадъчна и извъннормална?".
 Отговор: "- При завръщането му Емилия Сертова, говори за мъжа си, вместо него. Странно е. Намесват се думите и "...че той има лек здравословен проблем...". Без уточения какъв проблем. Твърдението за здравословен проблем е възможно, но също толкова и нелепо - защото ако е имал проблем, как така е възникнал изведнъж и се е проявил след връщането му от Гърция. А да се приеме че преди изчезването си е имал здравословен проблем, то тогава как е успял да стигне до Гърция без проблемът му да се появи. Възлагам разсъжденията си на случката уж в хотела където публично и свободно разговарял с гърци и англичани. Е, щом е толкова експресивен, общителен, защо при връщането си запазва мълчание и оставя жената която е оставил в неведение при изчезването си - да говори вместо него и да оправдава мълчанието му с здравословен проблем. Проблем който ако се съди по станалото в хотела се е появил внезапно приблизително при намирането му отжена му и брат му. И връщането му в България. Друг е въпроса, че зад дейстията нещо се крие, тъй като Сертов е голям мъж, може и сам да се прибере, сам да шофира, тогава е неразбираемо защо и как се е стигнало да се прибере с жена си и брат си, а е тръгнал сам, без да каже на никой къде е.
 Следват две хипотези за станалото. Едната според която - претърпял пътен инцидент и втората, че страдал от шизофрения и посетил в Гърция психиатрията, където прекарал курс на лечение от 40 дена ( според някой ).

 Първата хипотеза - очевидно измислена за да оправдае защо се прибира с/в друга кола, от колата за която се твърдеше че бил засечен в Гърция. Хипотезата, начим я така, защото се основава само на няколко подхвърлени изречения от втора на трета, през четвърта ръка, демек неясно е до колкото думите за случил се ПТП в Гърция е вярно. Въпреки че се твърди че разбирането за това идва от самия Сертов, цитирам:

Уж според Сертов, казано на медиите не от него, а от властите, "в Гърция е претърпял пътен инцидент и се наложило да претърпи лечение.".

Ако това беше вярно, както са го локализирали в Хотела защото си е използвал личната карта, щяха да го локализират и при ПТП и по медийте да се появят статии за случилото се Гърция. Нямаше да е нужно да се казва нищо, български журналисти щяха да прегледат гръцки статии, да прочетата за случилата с катастрофа с българска личност и да го напишат 123 пъти във всички номинарски места. Следователно, хипотезата за ПТП в Гърция, може да дава добър отговор на защо е с друга кола, но НЕ може да е вярна. Друг факт, показващ че не е вярно, ако Сертов беше претърпял пътен инцидент, носейки със себе си личната си карта, гръцките власти щяха да се свържат с българските власти, те да прекратят издирването. А българските власти да се обадят на жена му, за да й кажат къде се намира за да го посети. Така стават нормалните неща, където няма съмнение. Предположението на което е че ако е имало ПТП, ще се е случило дни преди да се появи с жена си и брат си. Но при всички положения едно е категорично, ако имаше ПТП, жена му щеше да научи последна, първо щеше да е полицията и издирването да се прекрати, като това щеше веднага да се опише в медиите. Няма причина и нормален начин, жена му да е научава първа, да заминава тайно и да оставя полицията да го търси, а в медиите да се говори за него като за изчезнал. За да научи жена му къде се намира преди полицията, в играта трябва да участва много влиятелна фигура, или отсамото начало да е знаела къде се намира и всичко да е било един голям, замислен план.

 Втора хипотеза - базираща се на твърденията на жената на Сертов при връщането му в България. Според нея, имал малки здравословни проблеми. От думите за *малко здравословни проблеми* някой спекуланти подхванаха малкия проблем към шизофрения и психиатрии. Твърденията им са, че Сертов заминал за Гърция за да посети психиатрия и да се подложи на 40 дневен курс на лечение. Всичко добре, но той не е заминал, той е изчезнал. Не бива да се бърка едното с другото. Когато някой занимава, казва, не изчезва безследно, не оставя другите да го търсят. 40 дневен курс на лечение, успява да оправдае донякъде защо е теглил пари, въпреки че е изтеглил не 500-1000, а 6000. А 6000 със сигурност надвишава един 40 дневен курс на лечение. В допълнение, когато се кара курс на лечение, това означава да стой постоянно в психиатрията до 40-тия ден. Това обаче изобщо не се е случвало, защото още на 20.12.2014 до 21.12.2014 е бил в хотела, където според казаното е прекарал приблизително 24 часа, като сложим и нощувката.
Тогава хипотезата на психиатрията отпада, защото няма как да завърши 40 дневен курс на лечение. Измислени глупости. Относно шизофренията в която го набеждават, това се прави с цел по детинки начин да се обясни мистериозното поведение и постъпки на Петко Сертов, да се опише защо на 05.12.2014 е изчезнал безследно. Говорейки за диагноза шизофрения, наистина води до едно опростяване на ситуацията. Но шизофренията не обяснява всичко. Главно защото, хората страдащи от шизофрения могат да извършат нещо нехарактерно за тях, като при това настъпва променя в светогледа им, навиците им, действията им. Шизофренията е удобният начин за смитане на проблема и лесно обяснение на всичко необяснимо в човешкото поведение. Тя се проява на пристъпи, понякога неопределими, но също като всички физически състояния спазва закономерност и има причина в появата си. Казваше се че Сертов получил болестното състояние след оттеглянето си от председателското место в ДАНС. Случило се през 2009. Няма как от 2009 до 2014, тоест за 5 години, никой да не разбере за шизофренията му и нито веднъж да няма пристъпи пред другите. Колкото до действията на Сертов в безследното му изчезване в началото, действията му не са говорели за шизофрения, а за добра и дълга обмисленост. На базата на което смятам хипотезата за шизофрения за невярна и просто спекулация на злите езици. В съвремието става прекалено модно всички са се изкарва на шизофрения, като явно част от нещата нарочно така ги наричат, за да объркат хората и да не се замислят.

Още едно доказателство че същестуването на ПТП в Гърция е съмнителна измислица идва от, цитирам:

"...каза пред журналисти по-късно зам.-шефът на столичната полиция Христо Терзийски. Той обаче се размина с данните, посочени от вътрешния министър, заявявайки, че "не е постъпвала информация за катастрофа с участието на Петко Сертов от Гърция". По думите му той бил в добро психическо и физическо здраве.".".

Доказателство че полицията изобщо не е била оведомена за намерението на жената на Сертов да замине за Гърция ида го прибере в България е, цитирам:

"По думите на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, Сертова не е информирала колегите му, с които е поддържала връзка по издирването на съпруга й, че тя "отива да го прибере".

КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА.
1.Емилия Сертова, отишла до Гърция, без да предопреди полицията че знае къде е мъжът й.
2.В Гърция се случило нещо, което според други не се е случвало.
МНЕНИЕТО МИ.
 ПТП то в Гърция е скалъпена измислица. Не е от вчера личности имащи общо с агентите из държавните системи да умеят да лъжат. Все пак всички имащи общо с държавни дела - са специализирани в лъжите. Емилия стигнала в Гърция, защото някой я осведомил за пътя. Не е предопредила полицията, защото нещата били тайна. Единствено е странно, след като ще пазят тайна, защо е превърнала изчезването му в събитие номер едно, а накрая сама ще го върне и ще се окаже по-напред в разследването от цялата полиция!".


ЧЕТВЪРТО. Поява на две версии относно причините за изчезването на Сертов и какво се случило.
 Според Първа Версия - Петко Сертов е бил председател на „Разузнавателна среща” (The Intelligence Summit). Което идва от цитата:

"Петко Сертов е бил председател на тазгодишната „Разузнавателна среща” (The Intelligence Summit) – конференция на бивши висши шефове на специалните служби от цял свят, научи „24 часа”."

Дори и това да се приеме за вярно, „24 часа” няма как да са научили достоверно. Защото никой от тях реално не е видял Петко Сертов на „Разузнавателна среща”. Така това също е една спекулация. Главен довод за едно - колкото и тайна да е била срещата, безумие е Сертов да изчезне без да предопреди поне жена си. Като я остави да стигне до полицията, да започнат да пишат за него, да го издирват. Така си нанася вреда, защото ако наистина е бил на тайна „Разузнавателна среща”, или изобщо на каквато и друга среща, когато всички започнат да пишат и говорят за него, тайната му среща спира да бъде тайна и в очите на другите се превръща в несигурен компонент, щом предизвиква прекално много шумотевица с всяко свое действие. А е ясно, членовете на разузнаването, ще са лица които не обичат шумотевиците и предпочитат срещите им да минават по-тихите процедури, без излишно внимание.
От което считам че „Разузнавателна среща” не е имало и че това не обяснява начина му на изчезване.
 Според Втора Версия - работил последно като консултант във фирмата „Обединени енергийни търговци”. Което идва от цитата:

"...работил последно като консултант във фирмата „Обединени енергийни търговци”. Както се разбра от разкритията на журналистката Маргарита Михнева и от твърденията на бившия депутат от НДСВ Димитър Ламбовски, Сертов е бил изключително притеснен от неплатена сделка за ток за 15 милиона евро. В скандала са намесени две съседни държави – токът е купен от Гърция и е бил доставен в Турция. Според наши източници първият ръководител на ДАНС е съдействал за срещи в София с американски и турски дипломати на своя настоящ шеф Ангел Божилов, за да се реши проблемът, казва Михнева в интервю за утрешния брой на "24 часа".
- От посолството на САЩ обаче са категорични че твърденията на Михнева са "едни абсурдни спекулации", и няма никаква истина в тях."

От втора версия изчезването на Сертов се слага за дейност в Гърция по съдействане за решаване на енергиен проблем за България. В което участие уж вземали американски и турски дипломати. Казано така, отишъл в Гърция по работа. И това като първа версия е много несериозно, защото дори и да се дължат 15 милиона евро, той няма причина да изчезва без да каже на жена си, или поне бележка да остави. И тук, както за версия едно, излишната скандалност покрай търсенето му, би му създавала негативи в дипломатическите преговори които уж му се е налагало да води. Също, версията е съмнителна, защото Сертов не е главно действащо лице отдавна. Има достатъчно други които да пратят в Гърция за преговори, вместо да пращат само него ( уж за важна сделка, от която зависят животите и благото на мнозина ). Така версия втора се оказва също толкова съмнителна колкото и версия едно. Това обаче не значи няма нещо достоверно, но уверено не е причината за изчезването му, нито за *принудителното* му връщане. Любопитна е реакцията на посоллството на САЩ, което автоматични отвръща че не е вярно и е абсурдно. И това го казва посолството на САЩ в София, посолството в което на - 12.01.2015 в София, Южния парк, изчезна студента Петър Димитров. А никой не го видя да излиза от посолството. Ясно е че посолството на САЩ - лъже ( както винаги ) и че преговори за елекроенергията между американски и турски дипломати 100% е имало, едва ли обаче е било само за разпределяне на електроенергията, а очаквано нещо за територията и населението.


ПЕТО. По отношение на грозяща го опасност, за която да е бил предопреден от разознавачи. Едва ли най-доброто решение е да си *хване шапката* и да изчезне за Гърция. Впрочем Гърция не е най-доброто място на което да се укрие, ако проблема е опасност.
 Отчасти, основните линий в историята са че е изчезнал без нищо да казва и сам. Тук-таме се споменава за ползван автомобил, но данните остават несигурни. Докато вече с приключване на случая, изведнъж се изникват нови данни, в които основни твърдения са че Сертов последно бил видян в България на 05.12.2014 -

"със светло сив "Опел Астра", с регистрационен № СА 2987 РМ. Оттогава следите му се губят. Оказа се, че колата е собственост на чаровната блондинка Теодора".

Въпросната Теодора според медиите е математичка, натоварена с задачата да бъде уж асистентка на Сертов и да се грижи за здравето му. Доста безсмислено. За какво му е на Сертов асистентка която да се грижи за него, когато > семейство, жена. Нима те не могат да се грижат за него, че му се налага да прибягва до асистентка?! Очевидно че истината е друга, за тази жена нищо не се знае, защото като много други лица тя се появява от нищото на сцената. За припомняне, Сертов изчезва сам, до преди за асистентка не е говорено, иначе в медиите щеше да е писано за нея многократно тъй като има харизматичен вид. Следователно е погрешно да се приемат данните както са поднесени. Жената се появява за първи път в медията за историята от изчезването на Сертов, защото до преди не е играла никаква пряка роля, или пък изобщо я е нямало.


КАК ИЗГЛЕЖДА ИСТОРИЯТА НА СЕРТОВ ДО ТУК:

1.Изчезва безследно, оставя си вещите.
2.Жена му подава сигнал, полицията го търси.
3.Изведнъж го локализират в Гърция, той пак изчезва.
4.Забелязват го с мистериозната Теодора, която уж му била асистентка, грижеща се за здравето му.
5.Спекулации за какво ли не че е случило там.
6.Жена му и брат му го прибират в България.
( разбрали незнайно как, къде се намира )


Показателно за историята е че началните твърдения след няколко дена при изчезването му, бяха че е заминал за Гърция и сигурно вече се намира в САЩ.



 Въпрос: "- Има ли съвпадения между случаят на Петко Сертов и други случай в България?".
 Отговор: "- Основно в два случая:

1.От Сливен, Радка Стоянова Дичева 58г - изчезнала на - 12.11.2014.

Статия:
"Син издирва майка си Радка, чакал я почти месец да се върне"
www.bnews.bg/article-124819
Цитирам:
"Жената е висока, слаба, с права руса коса и кафяви очи, напуснала дома си без лични документи и без телефон.".

Същото като при Сертов, без документи, без мобилен апарт. С разликата че Сертов се появи, докато тази жена продължава да е изчезнала. Вероятно и Сертов щеше да е изчезнал, но понеже покрай него се дигнаха много възпроси. Онези които го изконтролираха да изчезне, са били принудени да го върнат.

2.От София, Димитър Димитров 51г. - самозапалил се уж доброволно на 12-13.03.2013. Конкретния Димитър

Цитирам:
"От брак с рускиня имал дъщеря. Заживял с втора жена Милка от Силистра. Тя работела в компютърна фирма и имала дъщеря и внуче."
"Преди самозапалването, преди от година до 15 дни, преживял инфаркт, изразено от някой като проблем наскоро с високо кръвно налягане. Лекуван в Трета градска болница".

В живота на Димитър имало втора жена. Тя се занимава с компютърна фирма. Докато в живота Сертов се появи името на непозната жена - Теодора, която пък е математичка. Двете жени - онези с компютрите и тази с математиката, двете не са много различни, все боравене с числа.
Димитър имал внезапен здравословен проблем. Сертов също внезапен здравословен проблем, защото преди не му е пречело да стигне уж до Гърция и да води разговори. За проблем се разбива едва когато го връщат, значи това което е станало е свързано с тези които го връщат, защото явно само те са участвали и само те са видяли.


===========================
Пресъздаване на ситуацията:
______________________________

От всичко изложено, намирам историята с заминаването до Гърция за театър. Защото е прекалено удобно да се твърди че всичко в историята е достоверно, а същевременно приказките на едните и на другите да се разминават помежду си. А логиката в действията да се представя само като частен случай, без се взема в предвид безмисленото изчезване в началото.

Ето как са се случили реално нещата според мен.

Версия 1. Петко Сертов, не бил себе си. Антисъществата го били похитили и с поставения чип го контролирали. Един ден, решили както правят с всички други изчезнали, или изчезващи. Да махнат тялото му от обществените среди - внезапно. Както се премества файл от една папка в друга. Чужденеца в Сертов нямал нужда от никакви вещи, затова просто излязал и изчезнал без предметите. Изтеглената сума била за създаване на заблуждение, за да си помислят разследващите че е имал планове да прави нещо. Това се е целяло от друг стратегически замисъл. След кратък срок от изчезването му съпругата му която също е контролирана единица, да подаде сигнал за липсата му до полицията. Полицията да започне издирване. И така да се отклони вниманието на медията от някои трагични проблеми на които антисъществата не искат хората да обръщат внимание. А историята с пътуването му до Гърция, да е лъжа създадена с помощта на тамощни био-роботи от хотела. Или пък лицето което е било в хотела да е било двойник на Сертов, или някой просто наподобяващ на него. Защото веднага когато полицията тръгнала за хотела - Сертов заминал, но предварително следял какво се случва в интернет.

Версия 2. Бил е нормален. Но антисъществата започнали да се намесват в живота му, да го завладяват. Забелязвал как хората около него се променят, държат се странно, нехарактерно. Просто не са себе си. Докато накрая решил да се махне. Оставил мобилните си апарати, за да не го проследят, а документите за да не заподозре никой че ще заминава далеко. Изтеглил 6000лв, за да има средства с които да си осигури що-годе нормално пътуване. Тръгнал за Гърция, но по пътя бил възпрепятстван. Заловили го, сложили му чип и държейко го в контрол, не му позволили да говори за случилото се. Похищаването се извършило в една от подземните бази в/около София, която има връзка с Южния парк и американското посолство където на 12.01.2015 в София, Южния парк, изчезна студента Петър Димитров. Останалото с хотела в Гърция е просто машинация в която участват био-роботи и за достоверност от подземната база са излязли на отдалечено място от София, прекарали са Сертов зад границата ( скрит в превозното средство ). После са го сложили на седалката все едно са го намерили и са обърнали за България, където са представили сцената как са го връщат благополучно в родината ( преди полицията ).

Версия 3. Случило се е същото с версия 2, но много по-бързо. Временно са затворили съзнанието му в друго изготвено тяло, или в компютърна система под земята, а в неговото прехвърленото съзнание на антисъществото контролирайки тялото му е разигравало сцената с хотела, за да се създаде оправдание за изчезването му и да не прави голямо впечатление на околните.
 Предизвикването на полицейско търсене било също за отвличане на вниманието, за да го търсят извън София, докато по същото време се е намирал в подземна база.