вторник, 30 декември 2014 г.

Събудете се.Унищожение.Експерименти.Секти.Контрол.Лъжи.Масови самоубийства.Истината

 Краят на началото. Защо и как Валентина от Бургас изчезна? Защо имаше масови самозапалвания? Защо има масови самоубийства? Защо има масови световни безредици. Какво искат сектите? Защо сатанизма иска да завладее България? Какво и кой стой зад всичко. Какво искат те от вас.

All.rar < 394mb [ От 1 до 8 теми + всички статий + всички изображения и графики ]
1mini.rar - << само анализи + статии, случай, изображения от теми 1 и 2 ]
 2.Събудете се.Унищожение.Експерименти - >>>*.doc* + *.pdf* <<< само тема номер 2 ]
Стратегия на унищожението >>>*.doc<<< 
1.Новото робство. Опасности.  - >>>*.doc* + *.pdf* <<< само тема номер 2 ]


Автор - Борислав Маринов. Нямам намерение да се самоубивам, да изчезвам, или да претърпя неволен инцидент. Христянин съм, кръстен съм. От София, Надежда 2 съм. Ако нещо ми се случи, чуете за инцидент с мъж на 25 години, независимо къде, облечен в тъмни дрехи, висок 183-4. С кафяви очи. Права коса. То знайте - 100% няма да е инцидент и няма да е самоубийство. Не съм депресар, не съм отчаян, никога НЕ мисля за самоубийство. Нямам приятелка и предпочитам да нямам. Харесва уединението и самотата, те не ме депресират. Не съм купонджия и не харесвам купоните. Аз казвам - НЕ НА КУПОНА. Същото и ако нещо в писанията ми се промени. Ако някога се появи мъж като мен, или тялото ми, но отрича всичко написано тук, пише и говори че подкрепя антисъществата, или че антисъщества няма и случайте с Западна Европа, САЩ, Азия, всички изчезвания и уж самоубийства са просто шега, или че нищо лошо не се крие зад тези случай, то знайте тогава че не съм аз и някой от онези демони ме е похитил. Отнася се и ако изведнъж се появя като несериозен, лигав типаж, или стана много приказлив.
_____________


Те искат да реализират масово изтребление и контрол над цялото човечество. Да изловят специфичните индивиди сред младите. Това което правят, всички събития са - игра на оцеляване. Те реализират:
- “Падащи небеса” (Falling Skies) Цитат от сериала:
В рамките на няколко дни нашествениците неутрализират електрическите мрежи и технологиите на земята, унищожават военните от всички страни в света, и убиват над 90% от човешката популация. Целите на извънземните не са обяснени, макар че извънземните се опитват да подчинят деца на възраст между 8 и 18 години и им поставят биомеханични устройства под формата на бодли, наречени "сбруи". Сбруята контролира съзнанието на детето, и ваденето ? насила обикновено убива детето."
- "Лабиринт" 2014 ( филм - по него има книжна трилогия )
- “Resident Evil” ( филмова поредица, подземна база за извършване на неморални и нехуманни експерименти )
- “Нашествието”.
- “From Hell”
- “Малки сладки лъжкини” ( сериал )
- “Култ” ( сериал от 2005 )
Литература показваща какво се случва е:
"Полунощ","Древен враг","Фалшива памет" по Дийн Кунц
Очаквайте изчезването на още хора, още самоубийства, странни инциденти, странно поведение, страни случки покрай вас и накрая очаквайте международни проблеми - защото само така ще се стригне до редуциране на хората.
Те смятат да продължат с престъпният режим до:
Дати на приключване:
Първа сметка - през май 2015.
- 15.05.15г. ( приблизително )
Втора сметка - през септември 2015 )
- 15.09.15г. ( приблизително )
Получих датите от наблюдение на един странен чат, в който индивиди говорят за престъпен режим който създават в България, намекът е очевиден.

  След престъпният режил те си правят сметката че ще са завладели всички и ще са се установили трайно, слагайки на всички чипове.
  Имайте предвид че те нямат общо с националност, те са друг вид същества, днес могат да бъдат американци, утре руснаци, други ден - българи. Защото могат да си направят ново тяло, или да откраднат на някой тялото. Разпознават се по странното поведение, защото са маниаци и нямат нормално разбиране за света. Извратени са и с погрешни представи за сексуалността и неправилното.
Към родителите, пазете децата си. Търсете общуване с тях, защото ако не се разбирате, може да не хванете как те се изолират от света и помръчат съзнанията си. Лошите и мрачни мисли ги правят лабилни. А когато са лабилни са слаби и попадат в капана на сектите и целите на антисъществата. Говорете с тях, обсъждайте заедно проблемите, не се дръжте като непознати, за да не се превърнете в такива и да се изгубите взаимно.
Събития на унищожението, или как всички действия са свързани в една стратегия.
Най-долу в документа са сложени визуално.

  Към всички, деца, младежи, родители - НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАЙТЕ НА НЕПОЗНАТИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ. ОТ СЕГА СЕ УЧЕТЕ ДА КАЗВАТЕ - НЕ. НЕ Е МНОГО ХУБАВА ДУМА, МОЖЕ ДА СПАСИ ЖИВОТА ВИ И ЖИВОТА НА ДЕЦАТА ВИ. Антисъществата отвличат децата ви, като често се представят за техни истински родители, или твърдят че ги познават от другаде. Говорят им за магии, колко уникални са, какъв прекрасен живот могат да водят, че ще им покажат страхотни неща. Изобщо, демоните лъскаят сетивата, те си играят с наивните, галят слабостите им. Когато онези се изкушат, те решават да ги последват и биват похитени. Но го има и другото, да странят. В такива случай демоните се гневят и прибягват до мафиотски действия, причакват индивида, някъде където е удобно и няма много хора, но могат и бързо да се отдалечат. Виждайки индивида, обграждат го и го застявят да ги последва, понякога и с грубо насилие. Качват го в превозно средство и потеглят към убежището си, където има апаратура, лаборатория за експерименти и затвор ( следователно някъде под земята ). В подземната база-град стигат през много места. Логично е да има вход за там през: някой подземни гаражни системи, метрото, някои сгради имащи скрити шакти и отделения, някои мазета на сгради, в някои паркове и на места извън града. Стигат до мястото, ако е паркинг паркират, минават през тайното място и край. Повече никой не вижда индивида. Демоните лъжат и симулират че са родители на индивида, или негови приятели, имат негови снимки, или му казват че преди му се е случило нещо лошо, но само те знаят. Демек привличат любопитството, за да им се довери и да последва лошото.
 Злодейте се крият и по училищата, предрешени като учители на свободна практика, които все така остават непознати, появяват се от никъде и бързо след като си сторят злодеянието ( да похитят още една невинна душа ), се скриват в дън земя ( буквално ) . Конкретен случай е уж самоубийството на Теодора Георгиева, 17г, в София през 04.07.2006 година ( 4 Юли денят на независимостта в САЩ, странно съвпадение ) На датата тя нелогично и без умисъл, приключва живота си падайки от висок блок. Твърденията и след проверка е че мистериозен учител по философия в училището и *129 Соу Търковско-банкова гимназия*, я пострекавал към сектанството, очевидно сатанизма и езичеството. Веднага след трагедията, учителят изчезнал. Като начин на убиване на тялото е същото като при случая Захар Кичук, момче, 20г, - Варна - На 02.08.2012 хвърлил се от блок, в квартал - забележете кой е квартала - “Възраждане”. Това не е случайно, те избират местата за убиване на телата според тематиката на култа си. Метафората на “Възраждане” е нов живот, похищаване и слагане в ново тяло. А Цветелина Стоянова 17г, във София, също от 129 Соу, е намерена на 11.07.2012 уж обесила се доброволно. Тя е попаднала в капана на антисъществата и култа, от страна на непознато момиче 4-5 години по-голямо от нея от/около 23 Соу. Антисъщствата избират сравнително млади индивиди, по-възможност лабилни, слабохарактерни, интровертни, наближаващи 18 годишна възраст, защото тогава все още не са установили характера си и могат спокойно да ги похитят без да очакват съпротива.
 Похищават добрите, но проявяващи слабост. Силните, живещите в увереност и непоколебима воля, на тях нищо не могат да направят. Защото не могат да ги подчинят и заставят нещо.
.Конкретна статия:
Статия от 21.12.2012
Секти учат деца как да се самоубиват

Пазете децата си от сайтове като:

indigota.com
indigota.bg
https://www.facebook.com/pages/Съюз-Сириус/331952456881489
Книгата "Аурата на България" на Деян Колев
Добре дошли в "Център за духовно развитие"!
И подобните им нему, сайтове, страници и книги. АКО СТЕ НОРМАЛНИ И ВИ СЕ ЖИВЕЕ, ИЗБЯГВАЙТЕ ГИ, ИНАЧЕ ЩЕ ВИ НАБЕЛЕЖАТ АКО ВИДЯТ НЕЩО ИНТЕРЕСНО ВЪВ ВАС - Защото всички такива са скрити секти и учат децата на вредни неща. Отделно че в такива места стават инцидентните уж самоубийства.

Непрепоръчвам сайтовете:
spodeli.net
( Сайта се владее от демоните, пуска теми за провокация. По-добре децата ви от рано да се учат сами да обмислят тревогите си, отколкото да ги споделят на всеослушание. Защото не знаят чии учи слушат и денат за слабост в тях )
ask.fm - ( Също сайт на демоните, нарочно преместиха сърварите уж в Ирландия, защото усещат че наближават кризисни и критични моменти от живота на Балканският полуостров )
facebook.com - ( Правят много страници на секти )

Антисъществата са странни форми на съществуването. Те и наивните, пропагандират към безверие и сатанизъм, но никога не изясняват простичкият умисъл в омразата им към доброто. Примерно, защо сатанистите ненавиждат Христянството, когато то нищо не им е отнело. Нали за това става дума, за какво има и какво няма. За едно са материалисти и икономисти, за друго не, много своеволно. Да кажат че са срещу Христянството, защото им отнема свободата - ще лъжа. Не ги ограничава, просто им помага да не се ограничат сами в действията си, като ги учи да правят добро. Защото ако не правиш добро, то правиш зло и друго няма. А тези които си правят зло, те си пречат и се ограничават. Да кажат че Христянството им взема богатствата - също ще е лъжа. Христянството проповядва смирение, миролюбивост и скромност. То не иска нищо в замяна, следователно христянството не прави съществата по-бедни. Докато сатанизма се основава на наблюдавания свят, на предметите, на това което можеш да докоснеш сега и да притежаваш. Главното за сатанизма е точно - притежанието. Но да притежаваш и да си притежаван, не е далечна форма на разбирането. Радвайки се да предметите,. те те заробват. Накрая предметите те притежават, а не ти тях. Не на последно място, Христянството говори за любов, но не онази разюздена, плътска и кръвна, а за духовната, тази отвъд тленността която виждаме на пръв поглед. Любовта не като притежание, а като свобода. Сатанизма се преразпределя към мрака, защото предпочита грубото тяло, което може да нарани, пред неунищожимата душа. Христянството е тайнство на умението да обединиш съзнанието си с природата. А сатанизма, да обединиш съзнанито си с тялото на всички подобни. Но то никога няма да е всеобхватната природа, а така въвежда в заблуждение. То показва несъизмеримите представи на сатанистите за сатанизма, спрямо невъзможността им да дефинират какво е направило избора им. Казано тогава, явно смисълът да ненавиждат и мразят нещо което не са опознали, е защото дълбоко в себе си имат нужда да безчинстват, да унищожават, да владеят и притежават. Тази им алчност и егоизъм, ги е сложила към сатанизма и караща ги да ненавиждат Христянството което им забранява да онемат на другите свободата и щастието. Понеже да задоволят глада си за пагубност и власт, те трябва да вземат нешо от другит, та да се почуват по-притежаващи от преди.


----------------------------------------------


Въведение. Отправям го към всички. Вие живеете с мисълта че живота е вече установен и винаги ще бъде както днес сте водили ежедневието си. СЪБУДЕТЕ СЕ. ВИЖТЕ КАКВО СТАВА ОКОЛО ВАС. ХОРА УМИРАТ, ХОРА ИЗЧЕЗВАТ, ХОРА ПОЛУДЯВАТ. Върлуват секти, организации завличат децата ви и ги похищават. СЛУЧВАЩИТЕ СЕ САМОУБИСТВА, НЕ СА САМОУБИЙСТВА. На земята има демони, които се готвят за преврат, искат да унищожат добродетелите, битката им е срещу всички добри, морални, интелигентни, но най-вече срещу Христянството. Сатанизмът взема жертви, краде душите на децата ви. Онова което пише в Апокалилсис е се случва. Името на звяра е смърт и идва от Западна Европа, САЩ и черноморските български градове. Пристига свръхконтрола - целта му е правене на експерименти и третиране на хората като животи, Поставяне на чипове във всички без да позозират, чето докато спят. Поставяне на съзнанията им в други тела и убиване на оригиналните тела от демони които слагат своето съзнани в чуждото и инсцинират самоубийства. Нищо не е каквото изглежда че е. В България има умишлен хаос, прикриващ смисъла в смъртните случай. Демоните крадът децата ви и отглеждат като свой, за своята армия на злото. Не се залъгвайте че някой е заблудил децата ви да станат сектанти, били са похитени много по-рано, покъсно не са били те, а демон в тялото им. Всички самоубийства, убийства, изчезвания в България са вид геноцид срещу българският род, за да се спре бъдещето на България. Армията на злото е Апофис - Апоп, хтонично легендарно същество, което представлява модерно му каскада от човешки същества - тела, в които има чипове и се управляват от компютърни системи и сателити. Всичко се контролира от няколко главни персони. Те искат пълно унищожение на религията, въвеждане в безверие, сатанизъм, нихилизъм, магии и тнк. Те не ви мислят доброто, те ви искат за роби, за да царуват, от вашето страдание. Плановете им са да докарат на земята световен армагедон, което да доведе до редуциране на човечеството до малка и лесна за управление популация. На тях не им пука дали сте живи или мъртви, защото те са машини, всички те които слагат чипове в хората и правят експерименти, също се ползват от тях. Те не са реални, не изпитват чувства - те са демони, онова което в 21 век се спекулира и взема за извънземни, всъщност е демони. Чете Библията и Богомилски митове и легенди, там ясно се казва какво идва. Кои са лошите и кой са добрите. Сатаната на съвремието сключва договори като краде гласовете и кръвта ви, използвайки ги за клониране на телата ви и генетични модификации, чипове. Всичко е ползва за наподобяване на вас и за контрол над вас. Злото иска животът ви, ако се изкушите на предложенията ще загубите свободата си, ще станете роби на злото и няма да имате воля, защото с чипът ще ви контролират. Често нещата започват с хората около вас. Ако забележите че хората около вас, пък било и близки, започнат да се държат странни, да казват и правят нещо което не им е присъщо, никога не са го правили, или казвали - значи това не са те, не са вашите познати. Отнели са им съзнанията. Похитили са ги и би ограждат за да ви манипулират. НЕ СА ВСИЧКИ ХОРА - ДЕМОНИТЕ И ХОРАТА-РОБОТИ ДЕБНАТ. Ако ви се струва че ви следят, навън, вкъщи и тнк, това не е само усещане - реално е и се случва. Те правят експерименти с вас. Следят и подклаждат:
1.Интернет, коментиращи и тнк, за изнамиране на подходящи индивиди отговарящи на тестовите критерии за похищаване. Следене и на реакции на хората.
2.Улиците, навън. Чрез коли, ванове, камиони и тнк. В последните поради големината им трябва да се очаква че носят апаратура. Със сигурност имаща общо с чиповете които слагат по хората, подслушването и медицинските експерименти които провеждат без тяхно знание.
3. Правене на непозволени снимки на деца, младежи и прочее по улиците. Целта е да заснемат аурата им. Проверят и търсят определните индивиди които да похитят и сложат в армията на мрака, която смята да се надигне и да унищожи бъдещето на доброто начало.3. Манипулация и внушения чрез телевизията.
4. Подстрекаване на пороците.
5. Подстрекаване на материализма, като че е нещо хубаво.
НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ, ТЕ НЕ СА НОРМАЛНИ НО ЛУДОСТТА ИМ Е ЗАЩОТО НЯМАТ СОБСТВЕНА ВОЛЯ. ТЕ НЕ ВЛАДЕЯТ ТЕЛАТА СИ. Всички такива агенти, имат чипове и са свързани с една мрежа, от която ги контролират, те нищо сами не правят, защото нямат контрол над волята си. Под София и под много големи градове има изградени подземни градове ползващи се като военни бази и за медицински експерименти. Най-вероятно дело на демоните дошли предимно от САЩ и Германия ( характерно при тях е безверието и жестокостта прилична на нацизъм.) Те изповядват култа към смъртта, същестуващ в Индия под името на Кали.
ТЕ СА НА БАЛКАНИТЕ И В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ТЪРСЯТ СПЕЦИФИЧНИ ИНДИВИДИ. ТЕ СА ПО-ОСОБЕНИ, НАМИРАТ ГИ ПО АУРАТА ИМ, КАТО ПРАВЯТ НАВЪН ПО УЛИЦИТЕ СНИМКИ И СЛЕД ТОВА ИЗДИРВАТ ХОРАТА, ИНДЕНТИФИЦИРАТ ГИ, ВЕРБУВАТ ГИ, ИЛИ НАПРАВО ГИ ПОХИЩАВАТ И СЛЕДВА ПРОЦЕДУРАТА СЪС СЛАГАНЕ НА ЧИП И ГРУБАТА, ПОСТАВЯНЕ НА СЪЗНАНИЕТО ИМ В ДРУГО ТЯЛО, А ОРИГИНАЛНОТО УБИВАТ КАТО САМОУБИЙСТВО. МОГАТ ДА ПОСТАВЯТ СЪЗНАНИЕТО В МАШИНА НАПОДОБЯВАЩА ВАШЕТО ТЯЛО, НО КАТО АНДРОИД. КОГАТО ЗАСПИТЕ С ОРИГИНАЛНОТО СИ ТЯЛО СЕ СЪБУЖДАТЕ В ФАЛШИВОТО, ЧУВСТВА СЕ КАТО ХИПНОЗА, ТРАНС, В ТОВА СЪСТОЯНИЕ СЪЗНАНИЕТО СПИ, ДОКАТО ПОДСЪЗНАНИЕТО ВИ Е БУДНО. МОГАТ ДА ВИ КАЗВАТ КАКВО ДА ПРАВИТЕ И ВИЕ ТРУДНО ЩЕ СЕ ПРОТИВИТЕ, АКО НЯМАТЕ ВОЛЯТА ДА КАЖЕТЕ НЕ, ПОНЕЖЕ ПОДСЪЗНАНИЕТО ТЪЛКУВА ВСИЧКО КАТО НЕРЕАЛНО, А ТО Е РЕАЛНО. Всичко ставащо е като от холивудска продукция, точно клеймо на демоните живеещи В САЩ. Те нямат емоции, те просто играят играта си. Твърдя че държавите и хората нямат вина, защото злото в хората е подбудено от наивността и невежеството им. А подбудители - са демоните. Те създават глобална анархия.
 Пример: От САЩ идват много демони, но това не значи че проблема е в човешката популация или в държавата. Проблема е че демоните са много лукави и добре се крият. Хората са пионки в ръцете им. В САЩ също предизвикват безредици ( хаос/анархия ) . Расовата омраза/дискриминация която се отприщва в САЩ след двете поредни схватки между полицай и джебчия от два цвята на кожата е просто пиеса разиграна от антисъществата.
Те разиграват религиозна дискриминация. Подклаждат ябълката на раздора. Един от двамата е имал чип, нещата са пресъздадени, за да водят до омраза. А това е доказателство че демоните нямат инфинитет към никоя човешка нация, те мразят всички и искат да ги заличат. Тук става дума за война между два вида. Война между злите и Добрите. Хората са помежду им. Трудно е да се каже кои са добри, защото злото има навика да слага много маски. Но пък злото се характеризира със сравнително прости стратегии, защото разчита че всички са спящи и няма да усетят какво се подготвя - а именно ТРЕТА СВЕТОВНА, МАСОВА СМЪРТНОСТ, РОБОВЛАДЕЛСТВО, АНАРХИЗЪМ, БЕЗВЕРИЕ. НОВ ВАВИЛОН, НОВ СОДОМ И ГОМОР - ТОВА ИДВА.

  Повечето демони са асимилирали много от религиите, създавайки една каша от всичко по-малко, за да привлекът много хора към злонамерената си кауза. Но не се залъгвайте, голяма част от симпатизантите им имат чипове и са техни вещи. А другите просто не знаят с какво се замесват - заблуждават се, заради големите предложения които им отправят. Религиозно - демоните са езичници и безверници. Те започват идеалогиите си от Асатру - ( съвременно религиозно движение, вдъхновено от древното скандинавско езичество. Основано официално през 19 век. Основно разпространение в Северозападна Европа и САЩ ) Но не го употребяват в оригинал, а са го преиначили за потребностите. Получава се така - злодейте се ползват от благи думи и се правят на добри, но всичко което искат е вашите души - власт над живота на всички хора. За да го постигнат, демоните създават ХАОС, ПОХИЩАВАНИЯ НА ДОБРИТЕ, РАЗВРЪЩЕНИЕ, МАСОВА СМЪРТНОСТ и УЧРЕДЯВАНЕ НА СЕКТИ ( които за 2014 на територията на малката България са над 200 , това не е нормално, масова контролирана лудост ) . Из България се включително градовете София, Варна, Бургас, Пловдив, СТАРА ЗАГОРА, а сигурно и Русе - се появяват следните секти:
1."СЛУЖИТЕЛИ НА ЙЕХОВА"
2.”Ню Ейдж ( New Age ) , основана в САЩ между 1978 - 1984. Като основателна се приема че е Алис Бейли (Alice A. Bailey, 1880-1949) - англичанка, емигрирала в Америка, третата по ред председателка на Теософското дружество, основано от Блаватска. Тя всъщност поставя начало на движението "Нова епоха" и е считана за негова главна "жрица". "Посланията", които тя получавала като медиум от т.нар. "учители на мъдростта" в Тибет, са публикувани в много книги, а нейното тайно учение и до днес стриктно се спазва в средите на движението. В тези среди всичко се осъществява и придвижва постепенно по дадени от "учителите" секретни инструкции. Движението е съществувало тайно до 1975 г., когато пак по такива инструкции се разкрива, започва да пропагандира своя "План за нов световен ред" и да работи за осъществяването му (вж. раздела Войната против Църквата )”
3. В детински вид - секти като детски сдружения и колективи за Вампири и Въркулаци. Примерно - Vampy Crew, съществуващ най-вероятно и сега, под който се подвизават всякакви тийнейджъри и се държат като зомбита. Сякаш големите масони, но истината е, всичко се прави за набиране и търсене на определени индивиди - така че да бъдат похитени и отнети от българското общество. Под прицел са добродетелните, креативните, интелигентните, красивите.
4. Всякакви други секти, които са просто начин да се създава още по-голям ХАОС и хората в объркването си, да изберат грешната страна.

Играта на антисъществата е същата като класическата игра на змията изяждаща плодовете. Щом изяде едни плод, става част от нея и така пораства. Така расте и злото, поглъща души. Демоните ще спекулират преструвайки се на духове, на извънземни, ще ви се месят в сънищата, ще употребяват всичко което са предлагали досега на хората. Примерно Поредицата "Хари Потър" за да накарат някой да премине на тяхната страна. Ще изкушават. А защо към младите, защото младите са наивни и слаби, лесна плячка. Те правят всичко за да ви разсеят, да не се замисляте за нещата които ви се случват в живота. За всички лъжи. Сега сме ерата на психотронните оръжия. На програмирането на слабите. Докато други слаби използват за аватари. Демоните са страхливци и затова винаги се крият.

Съществуват няколко сили.
1.Борещите се срещу свръхконтрола ( анархисти, но целящи естествена свобода )
2.Фалшивите борци ( Анархисти и лъжци, те пречат на 1. )
3.Фалшивите лоши ( Лъжци, те пречат на всички и правят хаос )
4.Злите демони. ( Материалисти, егоисти, гадни манипулатори - те гледат целите си, нищо друго не ги вълнува, за тях чуждият живот не струва нищо, спонсорират 3 и 2 .)

Ако не живееш рутинно и излезеш извън контекста на сивото ежедневие. Ако станеш нестандартен - демоните те набелязват и нападат. Защото ставаш опасен за тях. Защото ще ги видиш. Но така или иначе, те пак ще искат ви хванат, защото искат всичко.
 Интернет е мястото от което започва контрола, защото достига до всички. Контролът с чипове е същото като при хипнозата. Не могат да накарат всеки да си дръпне спусъка. Както при хипнозата докато съзнанието е приспано, но индивида бъде накаран да направи нещо което никога не би извършил се събужда и поема контрол над себе си. Освен ако не сложили чуждо съзнание в неговото тяло. Докато оригиналното тяло е живо, винаги има шанс другия да се събуди. Контрол - Хипноза - Сомналбулство.
 Привличат младежи и хора изобщо с приказки как ще ги посветят. И докато онези с хващат, те ги зомбират и използват за оръжие. Хората правят нещо, но не осъзнат каква е цената, защото в последствие ОНЕЗИ ги подвеждат. Тъй като не им пука за тях.
 Не всички искат да изоставят тялото си и да умрат. Лесно податливите и лабилни се търсят, защото те "доброволно" си отиват от тялото. Считат живота си за безсмилен и когато ОНЕЗИ дойдат да ги контролират, те се предават, просто не им се живее и без това.
 Демоните с идването си в България, са докарали и действията в САЩ и Азия. Каквито престъпления са симулирали там, ги симулират тук.




НИТО ЕДНА ОТ ТЯХ НЕ ВИ МИСЛИ ДОБРОТО, ТЕ ЩЕ ВИ ИЗПОЛЗВАТ. ЧЕТЕТЕ БИБЛИЯТА.

___________________________________________________________________
ВКЛЮЧЕНИ СТАТИИ НА ОБСЪЖДАНЕТО:

[ Статия от 26.07.2012 ]
Руснаци правят човека безсмъртен до 2045 година

Мнение. При демоните в САЩ отдавна е реализирано. Ползват се с оставени технологии от древни цивилизации.
-
18.06.2012 - Атентат
"Хизбулла" действала сама в Бургас
Бургаският атентат
-
Валентина, Варна - 15.04.2014 изчезнала
Статия от "Скандална версия! 'Бандата на четиримата', състояща се от висши"
-
Уж протестни самозапалвания, но продължаващи и до днес тайно.
От 18.02.2013 до 03.09.2014 Лидия Петрова
[След 03.09.2014 смъртните случай от огън не спират, но не се дига скандалност покрай тях. Хората в пълна сила продължат да умират като мухи]

Почетоха Траян - първият човек-факла
Траян Маречков

Пламен Горанов
Прокуратурата подробно описа как се е запалил Пламен Горанов - виж целия текст
Лидия Петрова

Лидия Петрова
Не показвайте Лидия!
Жена се запали пред Президентството
Жена се запали пред президентството, борят се за живота и!!!(ВИДЕО)
Майката на Лидия Петрова: Тя не е психично болна, не се е запалила сама
Сестрата на Лидия подозира, че секта стои зад самозапалването
Майката на Лидия Петрова: Тя не е психично болна, не се е запалила сама
Жена се запали пред президентството /ОБНОВЕНА/
Майката на Лидия: Атентатът в Бургас я тревожеше
Бдение за жената, която се самозапали пред президентството
От "Пирогов": Състоянието на жената е неспасяемо, но борбата продължава
-
Цветелина Стоянова [ Уж обесила се на 11.07.2012 ]
Журналистката Александрина Младенова: Сатанисти накараха дъщеря ми да се обеси!
Да помогнем на родители загубили децата си
Секти учат деца как да се самоубиват
-
От 29.01.2011 Бургас
Труп без глава от лятото - на убито момиче
-
[Петър Димитров, на 12.05.2010 изчезнал след като влязъл в американското посолство]
Бащата на изчезнал студент написа писмо на Обама
Продължава издирването на изчезналия студент Петър Димитров
Бащата на изчезналия студент, открит обесен: Това не е моят син!
Бащата на изчезналия студент прегледа отново записи от камерите: нищо
-
[ Започанало 2010. От 2012 до 2014]
Обрат по делото "Октопод": Таен свидетел каза, че „не помни“ показанията си.
Амнезия налегна таен свидетел по делото "Октопод"
Какво се случи на делото "Октопод"?
-
[ 19.06.2011 и 25.08.2010 ]
Концесионерът на “Градина” убит със спринцовка?
-
[ Изчезнал 05.12.2014 ]
Ето какви пари е изтеглил Петко Сертов преди заминаването си
Изчезналият бивш шеф на ДАНС Петко Сертов бе свидетел по делото "Октопод".
-
[ Изчезнало на 05.11.2014 ]
Прокуратурата се зае с изчезналото тефтерче на Златанов
Старият и новият министър научили за изчезналото тефтерче днес (обновена)
-
Партия Зелените
[ Основани 2008 ]

Мнение. "Зелените" и "Тим" са просто кукли на конци. Демоните правят богати едните, а другите издигат да са срещу първите. Така че постепенно да превърнат хората в объркани, анархисти, ненормални и прочее. Защото какво спечелиха и промениха "зелените", от масовите самоубийства?... Нещо с монополите промени ли си? Стандарта промени ли се? България възвърна ли загубеното? Не и не. Просто смъртността се завиши, хората станаха по-наплашени и не знаят къде да бъдат. Изтребват българите.
-
[ Случило се на 13.10.2014 . София,кв. Стрелбище]
Откриха чувал с епруветки с кръв на столична детска площадка
Епруветки с кръв захвърлени на детска площадка в София, полицията огради района

Мнение. Случилото е манипулация на антисъществата. Кръвта в пробите е ненужна. Те търсят специфични индивиди за експерименти на усъвършенстване. Вземат проби за изследвания от много, но не всички покриват изискванията им. Изхвърлените проби са на индивиди които очевидно не са ги влечатлили. Разхвърляли са ги по площадката, за да ги използват за социалогически експеримент, така наблюдават как хората ще се отнесът към случилото се. Изследванията са били правени в лаборатория под земята в София. Ако не вярвате, проучете плановете на София, строежа на метрото, както и какво се говори за подземията.

-
[27.09.2010]
ООН назначи посланик за контакт с извънземни
[28.09.2010]
НЛО в небето над София

Мнение. Обърнете внимание на факта. На 27 назначават извънземен посланник за ООН. На 28 изведнъж над София се появява НЛО. Имах възможността лично да го видя през прозореца. Така че статията не е измислица, пък и имаше мнозина очевидци как мина над квартал Надежда и тръгна към летището на София. Всичко е по стратегия. И да не си помисли някой че България не е важна, щом всички потриват ръце за страната, значи е.
Няма извънземни, няма никакви извънземни. Има земни същества живеещи от край време под земята. А покъсно преселили се и на Луната.
-
[София - 28.09.2010]
“НЛО в небето над София”
Статия на 05.08.2006г.
[Изчезване на полета на 21.10.1978г]
"Изчезнал пилот праща писмо от борда на НЛО"
Статия на 27.09.2006г.
"Как Лондон криеше тайните за НЛО"

Мнение.НЛО се наблюдава в целият свят. Говорим за най-достоверните случай с достатъчно много очевидци, но ако бъдем честни, хората не говорят за НЛО просто защото така им е щуканало. Обсъжда се това което е било виждано и е имало досег с човешкият свят. Иначе никой нямаше да го превръща във винаги актуална и неустановена тема. Над България е наблюдавано НЛО често и сензационно ясно през 2007, 2008...2010, 2011, та чак до днес. Често се наблюдават нощем и без специални оптични прибори. Никой не казва нищо, просто ги има, спекулира се за всеки път с китайски фенери. А истината е такава - китайски фенери има, но има и НЛО, въпреки че извънземни няма ( а същества с друга култура, на които планетата Земя е позната, иначе нямаше да са тук ) Земята е дом на много същества. Повечето от които не са сред добронамерените. Масовото НЛО наблюдение през близкото десетилетие, най-вече в София, съвпада с установяването на уж четирите американски бази на територията на България. Започнати през 2006г, но няколко години преди това са извършвани преговори и проучвания на територията. Смисъл, няма съвпадение че с установяване на САЩ в България, НЛО уж чуждоземците станаха по дръзки в показността си. Сякаш не се притесняват от нищо и искат бъдещети им роби, да забележат господарите си. Налага се хората да се освободят от предразсъдъците и тесногръдието си, това е начина за оцеляване. Цитирам писамото на изчезналият летец, според мен статията има достоверност, защото думите са достоверни с логиката и налюдението на действителността през сегашните години. Той е написал: ...Най-примамливото в това предложение бе възможността да остана в своето физическо тяло...Извънземните твърдят, че изпълняват на Земята различни изследователски дейности. Но това всъщност е само прикритие за истинските им цели и за успокоение на останалите мои колеги, които са подписали договор с тях..
==================================
==================================
Необсъждани теми:

"Джихад!" викала Нурджан и налитала на съседи
Лично мнение - жената нарочно не иска да се снима. Крие главата си, защото ако я снимат ще се види че не е човек. Най-вероятно има чип, защото онези на снимките излизат облачно.
*
Арестуваха мъжа, който се гаври с труп на момиче
Знаменателен случай, момиче умряло мистериозно в съна си. Ясно е какво и се е случило. Покъсно са се гаврили с трупа й, както определят нечовешко деяние, защото наистина не е човешко. Това е гавра в знак към сатанизма. Демонско деяние.
*
Откриха овъглен труп на момиче край Карнобат
Призналият си за убийството в Карнобат се отрече от думите си
Мнение. Уверен съм не я е убил. Спашили са го и не е могъл в началото да каже истината. Замесени са много лица в деянието унищожение на българина.
*
Статия от 18.12.2014.
Американци ще кацат върху астероид

Готвят се на/след 2015 да контролират астероид. Това ще е началото на Армагедон. Новото оръжие е просто да съборят контролирано астероид върху земята. За да предизвикат световен катаклизъм и смъртност. Целта им в началото ще е Европа.
*
Мила Костадинова 18г - 08.07.2014 - българка - изчезнала в САЩ.Преди изчезването си, нелогично защо, се държала като отекчена от живота. Написала в facebook че не и се искало да се събужда.

Mнение. Изчезвания на деца има по цял свят, което показва че това е международна демонска стратегия по похищаване на особени деца, притежаващи таланти, качества, което те имат за следваща стъпка в еволюцията.
Но вниманието на демоните основно е към българите, защото българите са малцинство, но проявяват изключителни таланти, качества, интелигентност. Това прави българските деца - специфични и уникални за демоничните интереси. Похищавайки ги допълват изродената си фалшива популация и унищожават бъдещето на българите, защото без децата си, те няма да имат бъдеще. Предимно похищат тези които могат да доведът до освобождаване на българският род от игото на демоните. То пак е робството, както някога българите бяха под турско робство, сега са под всевластието на антисъществата. Направете сметка как българи изчезват не само в България, а и по целия свят. Кога сирената за опасност ще ви сигнализира че нещо лощо се задава?!...

Стефани Георгиева Хаджиева 16г - 31.10.2014 - Стара Загора - изчезнала. В деня на изчезването си била облечена обикновенно. Не била взела документи.
Ева Чолакова - 21.12.2014 - видимо на 20 - изчезнала в Бургас.Излязла с домашни дрехи като че ей сега се връща, а изчезнала ( това не е единичен случай, почти всяко изчезване в България през последните 2-3 години е същото )
*
Луд на свобода уби старци, не помни защо.
София - 10.03.2011 - двама убити - нож и палеж

Мнение. Човекът - убиец с нищо не приличал на убиец. Държал се нормално, правил и говорил очевидно неща които не са предизвиквали уплаха в околните. Един от проблемите му бил че се самонаранявал, но нямал спомен как се случва. След убийството на двамата възрастни, убиеца нямал спомен да ги е убивал. А причини да лъжа няма. Някой веднага го определят за психично болен, защото всички са свикнали с категориите психично болен, шизофреник, луд - демоните искат да вярвате че нещата се свеждат само до психиката и няма външни фактори. Според мен, човека си е нормален, но са му сложили чип и контролират действията му. Поради нещо, да искали да убива може би конкретни хора, или просто за хаоса. Не ги е убил той, а демона поставил съзнанието си в тялото и контролиращ го докато човека спи. Щом заспи, демона поема власт на тялото му. Така човека не помни какво е вършил, нито защо. Не знае защо се е самонаранявал, нито защо е убивал. Защото не го е правил той това, а чужденеца в тялото му. И то не е шизофрения, а технология на свръхконтрола. Предположимо е че са избрали този индивид за убиец, защото е бил много несъществен, сам, могли са да си позволят да експериментират. Направили са го зомби. Посещавал е сигурно често болници и някъде там са го похитили. Струва ми се по-малко вероятно да се е случило в къщата му, защото за да го направят първо се нуждаят от достъп до неговата кръв за изследвания. Ако живее сам, е трудно да се доберът до него докато спи.
Със сигурност си имат свой хора-роботи и в болничните заведения.

*

Статия от 13.05.2004 - САЩ - случаят с издевателствата над ирански затворници
US конгресмените видяха още по-страшни снимки от Ирак
Мнение. Цитирам: “След изброените нарушения са продължително лишаване от сън, излагане на много ниски температури, жестоки побоища, разсъбличане и снимане на затворниците.”.
Случаят както го коментирах в предната тема за *НОВОТО РОБСТВО* е странен. Спектакъл от експерименти.
Подлагали са ги на всякакви условия, за да проверят колко ще им издържи психиката, то е отново тестове за издръжливост и подчинение на хората. Същото го правят и в България, но не по-директния начин. Впечатлителното е че са ги лишавали от сън!... Според мен, са снимали и измъчвали човешки тела в които са били поставили чужди съзнания на други хора. Не са им позволявали да заспят, защото когато заспят те ще се върнат в оригиналните си тела. Това е дело на демоните, същите създали Апоп - Апофис и слагащи чиповете. Само те са достатъчно нагли и самодоволни ( неразумни, защото са материалисти и мъртви същества - живота им е просто действието на чипа и компютърната система ) да покажат навред по света какви глупости могат да си позволят да вършат.


ОТ ТУК...


Бездействието е пасивността на житейското съществувание от ден за ден. Животът под условността: "- Всичко е нормално. Живота е чудесен. Хората са добри. Щастието е навсякъде.". Са завели мнозина в пътя без изход. Да видиш истината, е да виждаш щастието, но да не спираш да отдаваш внимание и на факта, че нещастието също го има. Реалистично, щастието не е наложено, то се създава. Животът прекаран в щастие е прекрасен и също толкова лъжовен. Защото не може всичко да е смях и навсякъде всички да са еднакво усмихнати. Щастието е опият, получен замъглява преценката. Същото е валидно и за нещастието. Дали ще е сивота, или пъстрота, все е просто една фалшива интерпретация. Дните си идват, после пак. И не е задоволил жаждата си, нито да се е нахранил, който непознал е света в който се намира. Да знаеш къде си, значи да знаеш на къде да поемеш от мястото на което си. Лесно е да се изгубиш, но пътят към свободата винаги е там, за желаещите да го видят. Наивността на никой не прощава.

В Част Първа, обособих ставащото в човешкото обществото. Представих странни случващи се неща. Опасността от завладяване на Европа, чрез завладяване на Бълканският полуостров ( по-специално България, която винаги е била желана ) . Изложих, ( да го наречем светоглед, въпреки че който умее да мисли и забелязва нещата, ще усети ще не е просто светоглед, а самата реалност ) , че съществуват демони, представящи се на хората за извънземни. Живейки както под земята в подземни градове от тунели и прочее съоръжения, така и на Луната. Демони подготвящи се от епохи и хилядолетия да завладеят човешкият род и да възпрепятстват добрите същества които също са сред човешкото население. Те искат нещо доста просто - да имат пълен контрол на всички. А те самите, като йерархия на управление живеят под строги норми, като всеки е подчинен на другия. Това и позволява да не се самоизбият, защото всички искат да бъдат най-силни и да лидерстват над популацията демони. Случващите се промени по света, отчасти са заради конфликти между демони от един роднински вид и демони между друг. Просто всички си успорват правото за власт, въпреки че никой не им е давал такова право. Отделно че конфликтите са и стандартните между злите и добрите.

Добрите искат свобода за всички и естественост в правото им на еволюция. Контролът прилаган от демоните ( фалшивите извънземни ) не предлага свобода, а илюзията че съществата живеят свободно. Животът наричан обикновен, нормален, стандартен, установен - всичко това е лъжа, клетка в която са поставени всички и се отглеждат. Тенденцията е обстоятелство на кой пръв се е сетил да стъпи и да се ползва с оставените "привилегии". За нещастие демоните винаги са били на планетата Земя, от там и те първи са придобили сравнително надмощие, ползващи се често с неща които не им принадлежат и не разбират съвсем [ за което ще стане дума по нататък ]. Ползвайки се с придобитите средства и устроиства за манипулация, доразвити сред продължителни експерименти, те крадът свободата на всички. Онези моменти на сиви дни, онези на плач и тъги и онези на щастие от нещо лъскаво, скъпо, но и също толкова ненужно. Всички такива моменти, са продуцирани по техен сценарии.

ДЕМОНИТЕ НЕ СЕ МЕСЯТ ОТКРИТО В ЖИВОТА НА ХОРАТА И ДРУГИТЕ ДОБРИ СЪЩЕСТВА, МЕСЯТ СЕ ПРЕДИМНО В СЪНИЩАТА ИМ, А В РЕАЛНОСТТА ЧРЕЗ РАЗИГРАВАНЕ НА ТЕАТРАЛНИ СЦЕНИ, ПРИЛИЧАЩИ НА РЕАЛИСТИЧНИ. ТЕ НЕ СЕ МЕСЯТ.
ПЪРВО - ДОКАТО ЖИВЕЯТ В СЪН. ВТОРО - ДОКАТО НЕ ГИ ПОЖЕЛАЯТ. ТРЕТО - ДОКАТО СА СИЛНИ.КОГАТО ПЪРВО СЕ НАРУШИ - СЪЩЕСТВАТА СЕ СЪБУДЯТ, ПРОЗРАТ В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЯТ, ДЕМОНИТЕ ИДВАТ. ТЕ СЕ МЕСЯТ ПО ВСЕВЪЗМОЖНИ НАЧИНИ, С ЦЕЛ ДА ВСЕЯТ СТРАХ, ДА ПРЕДИЗВИКАТ ИЗЛИШНИ НЕПРИЯТНИ ЕМОЦИИ. ЧЕСТО СЕ СЛУЧВА ДА ИЗКУШАВАТ ПОТЪРПЕВШИЯ/ШАТА, С ЦЕЛ ДА ЗАНЕМАРИ ТЪРСЕНИЯТА СИ И ДА СЕ ВЪРНЕ ПОД ЛОНОТО НА ЛЪЖОВНИЯТ СВЯТ И ФАЛШИВИТЕ ИДЕАЛИ. ПРАВЯТ ГО ЗАЩОТО КОЙТО ПРОЗРЕ ЛЪЖАТА, СТАВА СВОБОДЕН И НЕ ПОДЛЕЖИ НА КОНТРОЛЪТ ИМ.
 ПРИ ВТОРО - СЛУЧВА СЕ ДЕМОНИТЕ ДА "ЗАЛЮБЯТ" ЧОВЕК, ИЛИ СЪЩЕСТВО ОТ ДОБРИТЕ. НО ЛЮБОВТА ИМ Е ПРОСТО СПОМЕН ОТ ТОВА КОЕТО СА ЗАГУБИЛИ - ЧУВСТВОТО ИМ ЗА ДОБРО, КРАСИВО И ПРАВИЛНО, КОЕТО ИМ Е ОТНЕТО, КОГАТО СА ПАДНАЛИ. ЛЮБОВТА НА ДЕМОН Е ПОСЛОВИЧНА И ПРЕДСТАВЯ ЖЕЛАНИЕТО НА ДЕМОНА ДА ПРИТЕЖАВА, ДА КОНТРОЛИРА. ЗАЩОТО ДЕМОНА НЕ МОЖЕ ДА ОБИЧА, ТА КАК БИ МОГЪЛ/А, КОГАТО ЛЮБОВТА Е СВОБОДА, А НЕ КОНТРОЛ.
ПРИ ФАКТА ЧЕ В ДЕМОНСКИЯТ СВЯТ ВСИЧКО Е В СТРОГА ДИСЦИПЛИНА И ОГРАНИЧЕНИЕ, ТО ЛЮБОВТА НА ТАКОВА МЯСТО И ЗА ТАКИВА СЪЩЕСТВА НЕ ВИРЕЕ. ТОЧНО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА, ДЕМОНИТЕ ПРИЗНАВАТ И ПРАКТИКУВАТ РАЗЮЗДЕНИ ОБРАТНИ ВРЪЗКИ И СОДОМИЯ. НЯМАТ НАСИТА, ЗА ТЯХ ЩАСТИЕТО Е ЗАДОВОЛСТВОТО ДА ВЗЕМАТ КАКВОТО СИ ИСКАТ, ОТ КЪДЕТО СИ ИСКАТ, БЕЗ НЯКОЙ ДА ИМ ДЪРЖИ СМЕТКА.
 ТРЕТО - СИЛНИТЕ СЪЩЕСТВА СА НЕДОСЕГАЕМИ ЗА ДЕМОНИТЕ. ТЕ МОГАТ ДА ИМ ПРЕДЛОЖАТ ВСИЧКО, НО СИЛНИТЕ ЗНАЯТ ДА КАЖАТ "НЕ". ДЕМОНИТЕ ГИ ИЗКУШАВАТ, МЕСЯТ ИМ СЕ, ПРЕЧАТ ИМ, ПОНЯКОГА ГИ ИЗПОЛЗВАТ, НО ТЪЙ КАТО ПОТЪРПЕВШИТЕ СА СИЛНИ И НЕ ПОЖЕЛАВАТ НИЩО ОТ МРЪСНИТЕ И НЕПРАВИЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА ДЕМОНИТЕ. ТОЕСТ НЕ СЕ СЪГЛАСЯТ С ТЯХ. ДЕМОНИТЕ НЯМАТ ВЛАСТ НАД ТЯХ И ВСИЧКО КОЕТО ИМ СТОРЯТ ИМ СЕ ВРЪЩА, БЕЗ ДА ЗАСЕГНЕ СИЛНИТЕ. ТОВА Е ПОРОЧЕН КРЪГ ОТ КОЙТО ДЕМОНА НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА, В ПРИРОДАТА МУ Е ДА ПРЕЧИ, ДА СЕ МЕСИ И ДА УНИЩОЖАВА, НО ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ГО ПРАВИ, НАКАЗВА СЕБЕ СИ, УВЕЛИЧАВА ПРИСЪДАТА СИ. А ИЗТРАДАЛИТЕ ОТ ДЕМОНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ, СТАВАТ ОЩЕ ПО-СИЛНИ, ТЪЙ КАТО ДОБРИТЕ СИЛИ НЕ ГИ ИЗОСТАВЯТ НИТО ЗА МИГ.


========= Сценарият на вашия живот =========

Страховете ги има за да се преодоляват. Практически всеки се страхува от нещо, но и всеки може да се изправи и да каже: "Аз мога". Да спре да се страхува, да приеме обстоятелствата и да се бори с злото което е навред по света. Започвайки направо от собственият си живот - сега. С малкото - към голямото. Има приказка, че дявола е в детайлите, но същото често се твърди и за Висшите сили. Дявола разполага с трикове, фокуси, умее да ги разиграва, но неговата сила е нищожна, защото зависи от слабостта на всеки един индивид. Колкото повече са слабите и заспалите, толкова по-силен е дявола. Същевременно дори един силен е непристъпна стена срещу дяволските трикове. И докато дявола е в дребнавите детайли, Висшите сили са в колосалните детайли, големи, до толкова че нито едно зло същество не би могло самостоятелно да ги проследи. Антисъществата мислят че контролират своето бъдеще, ала всички тяхни действия са вече премерени. Те контролират това сега, но не знаят какво става с тях след това, погледнато от далеко. Защото нямат контрол над живота си, контролират всички слаби и заспали, докато светът на демоните се намира в предпоставката на света на много по-големите сили.
 Всяка усмивка, тъга , емоция получена по стандарните в битовизма, е лъжовна, макар за изпиталият я да е нещо чудесно. Лъжовна е защото докато съществата са слаби и спят, те не виждат какво се случва покрай тях, не усещат как живота им виси на косъм. Как всичко което им дават, с което ги "задоволяват" е нищожност, фалшивост, престореност. Слабите и заспалите са хранени с лъжи, затова никога не получават усещане за самодостатъчност. Човешката култура, човешката история, това е просто една недоизказана поредица от лъжи. Неофициален театър, брътвежи на безличността. Пакет от изхвърляни отпадъци и капризи на демоните. ХОРАТА СА ЖИВОТНИ ЗА ДЕМОНИТЕ. СТРАХОТНАТА ПОРОДА КОЯТО БЕЗПЛАТНО ПРЕКАРВА ЖИВОТА СИ В ПОСЛУШАНИЕ И БЕЗУСЛОВНО ПОДЧИНЕНИЕ. ДАВА КРЪВ, МЕСО, ДУША, ПРОДУКТИ ОТ ДЕЙНОСТТА НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ, СЛУЖИ ЗА БЕЗПЛАТНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ, ПОНЯКОГА ЗА РАЗСЕЛВАНЕ, А НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ДОСТАВЯ И МНОГО ПРИСМЕХ И ВЕСЕЛИЕ ЗА АНТИСЪЩЕСТВА. ХОРАТА СА СТАНАЛИ СТАДОТО НА ДЕМОНИТЕ, МЕСОКОМБИНАТА, ТЕАТЪРА, ИГРАТА, ЗАДОВОЛСТВОТО. ВЪПРЕКИ ЧЕ РЕАЛНО ХОРАТА ИМАТ НЕЩО КОЕТО ДЕМОНИТЕ НЯМАТ - СВОБОДНА ВОЛЯ. ДЕМОНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСВОБОДИ, АКО НЕ БЪДЕ ОСВОБОДЕН, ДОКАТО ХОРАТА МОГАТ. АЛА ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ДЕМОНИТЕ СЕ ОКАЗВАТ ПОЧТИ ВИНАГИ ПО-СИЛНИ И ХИТРИ ОТ ХОРАТА, КОИТО В СВОЯТА ИЗТОРМОЗЕНОСТ СА ПОЗАБРАВИЛИ КАКВО Е ДА СА СИЛНИ.

Да практикуваш свободната си воля е да знаеш че нищо и никой не може да те застави да направиш нещо, или да бъдеш някой. Да имаш свободна воля е да правиш което решиш, както решиш, където решиш и да се стремиш да бъдеш това което искаш. Волята е родена от желанието за свобода, което е естествено, затова волята винаги се процедира и съотнася към доброто. Към пазителните и творчески сили. Свободната воля, няма общо с злото. Злото борави с ограничената воля, която заставя да прави това което носи материалност, плътски страсти и изобщо неща преходни и безсмислени в свят където всички живят изкуствено. Целите на ограничената воля са да разсейват хората, да им отнемат чувството че притежават умението да се справят с проблемите. Който се утешава от поредният ден чрез задоволство към нещо ненужно, материално, лъскаво, или просто смисълът на живота й/му е да живее до осъщестяване на плътската страст - вече не живее и в живота му няма никакъв смисъл на съществуването. Бих казал, дори незабележимият предмет, притежава повече смисленост от същество мислещо че смисълът на живота му е да живее до задоволяване на поредните плътски, материални, безмислени капризи.

МЪРТВОТО ДАВА СМЪРТ, ЖИВОТО - ЖИВОТ. ОБИКНАЛИТЕ ПРЕДМЕТИТЕ, СТРАСТИТЕ, ЛЪСКАВОСТИТЕ, ИЗКУШЕНИЯТА - НЕ СА СРЕД ЖИВИТЕ. ОБИЧАЩИТЕ САМИЯТ ЖИВОТ, НАМИРАЩИ СМИСЪЛА НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ В ДОБРОТО КАТО ЧАСТ ВСИЧКО И НАМИРАЩО СЕ НАВСЯКЪДЕ - ТЕ СА ЖИВИ И ЩЕ ПРЕБЪДАТ. Защото и най-тъмният мрак, умира, докато светлината живее вечно. Безсмислеността ражда мрак, мрака - безверие, безверието - бездушие, бездушието - материалност, материалността - унищожение на идеалите, а без идеали - всичко бавно умира.

Катарзисът на човешкият вид е от безверието. Антисъществата жънат хората, като класове на нива. Не се затруднят, защото хората вървят в мрака, докосват грозота, чудовища, приближават се към пропасти, но понеже вървят в просъница, не осъзнават опасността. Грозното възприемат за красиво. Чудовищата за вдъхновяващи, или пък изобщо не забелязват чудовищният им аспект.
 Демоничната стратегия включва манипулация в:

1) Киното
Филмите дават много за възприемането на епохата. Всеки филм представлява друг свят, с който гледащият го разпуска от "строгия норматив" на ежедневието. Къде е границата между реалността и фантазията?!... А нима има такава?!... Защото мнозина гледат филми и приемат ставащото по тях като "просто интересен сюжет". За тях филма си остава филм, същите приемат че живота е това което се вижда наоколо и нищо друго. Измислица някаква, готови повече да повярват че на света има Дядо Коледа, или че злото идва от хората, отколко да прозрат че светът в който живеят изобилства от филмови сюжети.
 Истината. Чрез много филми и сериали, антисъществата осъщестяват комуникация с хората. Те им изпращат послания, подстрекават ги. Филмите в които е заложено нещо зло, измамно, неправилно, порочно, са намеци на демоните. Те ги продуцират за да тестват какви ще са реакциите на хората.
ВСИЧКО КОЕТО СЕ КАЖЕ ЧЕ ЩЕ СЕ ПРАВИ, ИЛИ СЕ ПОКАЖЕ, Е НЕЩО ИЛИ ВЕЧЕ ОТДАВНА СЛУЧИЛО СЕ, ИЛИ НЕЩО КОЕТО Е ЗАПОЧНАЛО ДА СЕ СЛУЧВА, НО ОЩЕ ОСНОВНИЯТ ЗАМИСЪЛ В ЦЕЛИТЕ НА АНТИСЪЩЕСТВАТА НЕ Е ОСЪЩЕСТВЕН. Предоставяйки на "добитъка" да види какво го чака, правят статистически анализи. Изследват, кое, колко се харесва. След което преправят стратегията си до по успешна. Пример. Разбират че грубото отнемане на свободата на някой от персонажите в филма, не се е харесъл на хората. Или пък внушенията за похотливост, секс, пороци, пари са се възприели от повечето като признак за глупав филм ( следователно не са успели да изкушат зрителя ) . Тогава в следващите продукции предлагат повече ефекти, повече действия, като същите се предлагат много по-внимателно и се вмъкват под думите "доводи на разума","такъв е живота","щастието е в това да опиташ от всичко" ( последното междувпрочем което означава да извършиш нещо неправилно, свободия и да се вкараш в грях ) . И така, докато масата на зрителите изкушили се от показаното не стане повече от неизкушилите се. Изкушението води до обикване на неправилното, на безсмисленото, преходното, което води до - отнемане на свободата, зависимост и подчинение. А то значи - контрол на демоните над всички заблудили се същества.
2) Книгите
В книгите е същото при филмите, но предвид че подбудителството се прави с думи, то техниката на изкушението е много по-голяма. Достатъчно е да напишат нещо толкова "сладкодумно" че да накарат читателя да се постави на мястото на персонажа получил/а, ползващ се с всички онези привилегии, лукс, богатства - за да пожелае читателя да бъде и живее като персонажа. В книгите се крият много истини, който обаче не всеки може да разбере, защото не са за всеки вкус.
 Модерните книги са модерен начин греховете да бъдат изтъкнати като нормална част от човешкият живот. За демоните повече изкушени, значи по-здрав контрол. В съвременната литаратура буквално се спекулира с думите "секс","похот","убийство","гняв","омраза","любов" и тнк.
Те често също са експеримент на демоните и разкриват техните представи за "какво ще правим с добитъка-хора, как ще го стрижем и как ще го колим.".
3) Обществените теми.
Антисъществата обичат да владеят положението. Те прецизират до детайлите, но не са чак префектни в стратегиите си, защото ги прилагат на хората, които с нищо не им се съпротивляват. Или пък прекалено рядко срещат трудности. Така че, демоните нямат завиден опит, защото са свикнали да мерят сили със слаби противници. Все пак, кой ли не може да контролира хората?!... Всеки го може, слабите и без усилия сами надяват хомота и предлагат тялото и душата си на деспота ( дявола ). Причини за което са, че те не знаят що е свобода. Примерно, животно взето от свободните джунгли, сложено в клетка, живяло години там, накрая ако го пуснеш, не се чувства на мястото си. Навика е дългото въже ограничаващо свободата. Чрез изкушенията, демоните стимулират образуване на вредни навици.
 Владеенето на положението изисква да се намесват навсякъде в човешкото ежедневие. Дори да се присмиват по интернет форуми на човешката слабохарактерност, на преживелите трагедия, или на обърканите неразбиращи с какво са заслужили страданието което са преживели.
 Пускат анкети, теми, сайтове за споделяне, за да следят човешкото мнение, да го изучават и да разбират какво да направят за да объркат започналите да осъзнават реалността. Както и какво да направят за да засилят властта си. Чрез анкетите, темите, особено споделянията и форумите, те подвеждат хората, като се стремят да изупачат представите за доброто и злото, за да подведът. Силните, са проблем за демоните и те винаги са в битка с тях.
Интернет е мястото на което демоните придобиват виждане за индивидите. Индивид не е нещо ново в разбиранията, но имайки предвид че силата на демоните е приобщаване на хората към пороци и еднаквост ( стадно разбиране за унищожение на индивидуалността и чувството за персоналност, личност до приемане на "един от всички") , така че думата "индивид" и всички които се възпримат за индивидуалности - са врагове на демоните и техните интереси. Те се крият зад анонимни мнения и профили с почти нормални и очаквани имена. Размесват се сред тълпата и докато са незабележими, следят кой какво прави.

ДЕМОНИТЕ ( ИЗВЪНЗЕМНИ ) СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ВСИЧКИ ДЪРЖАЩИ СЕ ИНДИВИДУАЛНО. ИНДИВИДИТЕ КОИТО СТРАНЯТ ОТ ОБЩЕСТВЕНИТЕ РУТИНИ, ОТКАЗВАТ ДА СЕ ПОДЧИНЯТ И НЕПРЕСТАННО СЕ СТРЕМЯТ КЪМ РАЗВИТИЕ, ИЛИ ПРИТЕЖАВАТ НЕЩО КОЕТО НА ДЕМОНИТЕ ИМ ХАРЕСВА. Това включва:
1 - Добродетелните и вярващите.
2 - Мислещите, смелите да изразят личното си мнение.
3 - Чувствителните, имащи разбиране за добро и зло.

КОГАТО СЛУЧАТ НА ТАКИВА, ТЕ ГИ НАБЕЛЯЗВАТ, НАБЛЮДАВАТ, ПРЕСЛЕДВАТ И ТОРМОЗЯТ. Като често ги отвличат, слагат съзнанията им в друго тяло, а убиват истинското, или направо ги убиват. Така стават едни от безследно изчезналите, или загиналите ( самоубилите се и убитите без причина, мистериозно ). Накратко в интернет като място доста обширно, демоните следят за потенциално проблемни добри същества. Попадайки на тях първо ги изкушават, ако не сработи ги нападат и се опитват да ги похитят. Така че да ги сложат в свойте редици и да облагородят армията на злото с напредничави умове [ което ще докажа ]. Отнемайки напредничавите, те отнемат възможността на човешката популация да съзрее и да се освободи от тиранията им. Загубата на индивиди в обществото се усеща като странна масова престъпност сееща смърт сред младите и хората поначало. Антисъществата не се интересуват колко болка причиняват на хората, защото повечето хора вече са превърнати в роботи с поставени чипове за контрол. Задължили са мнозина да живеят както им наредят и ако изменят - следват заплахи и наказания с отнемане на живота и затваряне някъде. Затова онези от хората които знаят това се страхуват да говорят, те предпочитат да запазят мълчание. Но реално, МЪЛЧАНИЕТО Е ПЪТ КЪМ ЗЛОТО, ЗАЩОТО ЗЛОТО СЕ ВЪЗПОЛЗВА И ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО ДОБРОТО МЪЛЧИ, ПРАВИ ЗАЩИТИТИТЕ СИ ПО-ГОЛЕМИ И ПРИВЕЖДА ДО ТОТАЛНА ЗАДУШАВАЩА ХВАТКА ДЕЙСТВИЯТА СИ.

ХОРАТА СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ДОБРИ ДЕЛА И ВСИЧКИ ЗЛОДЕЯНИЯ, СА СЕ СЛУЧИЛИ ЗАРАДИ ДЕЙСТВИЯТА НА ДЕМОНИТЕ.
1) Директно подстрекателство от вида "направи го".
2) В последствие, от директното.
Всичкото зло което е на света е заради демоните и вечно злите им действия. Те живеят за да рушат и унищожават това което не са направили сами.

Всичко горе написано - кино, книги, обществени теми, важи и за доброто. То също се намесва и предава послания, но те са по недоловими.

Мислете, живеейки всеки ден, колко от случващото е плод на природата и колко на демоните. Хората не бива да търсят вината само в себе си, по-добре да внимават с чии предложения се съгласяват.


======== Реалността, без лъжите ========


Търсещите истината ще я намерят. Тя няма да е в очите и думите на околните. Този фарс наречен общество се е претворил на изкуствена зоо градина. Разбирайте, демоните не зачитат хората, те ги владеят, отглеждат за да се развъждат и до там. Когато хората станат повече, или броят на добродетелните и силните се увеличат, антисъществата се струпват в големи конгломерати. Те не позволят това да се случи и извършват насилие - чистки. Редуцират добрите и силните в човешката полулация. Единият механизъм на редуциране - косвеният, принуждават хората сами да се избият, чрез внушения, лъжи и манипулации. Слагат им страхове и така ги заставят несъзнателно да се съмняват едни в други, търсейки безрезултатно врага сред "братята и сестрите си". При вторият механизъм на редуцирането - прекия, антисъществата се намесват и лично извършват убийствата. Който са неправилни и са същинско кощунство срещу живота, морала и душата.
 Обществото на демоните е съставено от откраднати деца. Децата, младите и малко по-големите взети от човешката популация. Слагайки съзнанията им в предварително изготвени тела, те ги правят свой деца и ги отглеждат като такива. От което следва, обществото на демоните да се разглежда като изродено. Те всичките, нямат никаква роднинска връзка, ценностите им са фалшиви. Телата им са фалшиви. Дори представите им за живота са изкуствени, защото след толкова сменяне на тела, те нямат никаква представа кой са вече. Съществуват, от желание за власт ( контрол ) и страха че висшите сили могат да ги накажат ако претърпят загуба на положението което тирански са си взели.
 Въпрос: "Защо в човешкото общество се мълчи по този сериозен проблем?... Хората са на страната на демоните или?".
 Отговор: "Доста хора са в трудно положение. Опитват се да оцеляват. Демони винаги е имало, но в последните 14 години са поели поход специално към България за да унищожат добрите и силните които ще се появят. Сред хората има и нормални, но статуса им е колеблив, защото в момента когато демоните решат да се намесят те ги похищават, слагат им чипове и ги задължават в нещо като договор. Клишето договор с дявола, не е шега. Договора изисква от тях да изпълняват каквото им се каже, за да живеят що годе нормално, като се добавят и разни бонуси, или ако откажат просто ги убиват. Убиват ги по онзи случайният уж инцидентният начин, или по необикновеният. Което значи - махат съзнанията им, слагат чужди в телата им. И така за много хора с чипове, договора е на живот и смърт, а каквито са страхливи, хората са способни да продадът и собствените си деца само за да поживеят още ден, два в калната локва която наричат свят. По тази причина, ако търсиш истината и разчиташ на кой какво ще ти сподели от околните, те като потърпевши и задължени робот-агенти, никога няма да кажат нищо. Ще лъжат, ще заблуждават, ще мълчат, ще прикриват, но няма да си признаят. И при все че когато нещо странно се случи, то не може да се крие дълго, защото се усеща. Да не говорим че логически нещата които стават колкото и да са прикрити, са лесно представими за онези отрекли се от клишетата и стандартите. За досетливите, има връзка между започването на строежи по американските военни уж полигонни бази от 2007 със зачестилите появи на НЛО. НЛО от 6-7 години започвайки от тази 2014 назад, станаха често наблюдавани из цяла България, особено София. Това драги ми хора е схема на контрола. Те не ви мислят доброто, те просто искат да ви отнемат всичко, до последната капка свобода. Сключите ли сделка с антисъществата и агентите им, никога няма да бъдете свободни. Те ще ви предложат много неща, включително спасение от смъртта, но тяхното спасение е лъжа, изкуствено е и ви заставя във вечно подчинение. Вечно слугуване на злодей и правене на злини, защото те това искат. Кой от вас е способен да продаде душата си? Вярвайте направите ли го, вие ставате едни от тях, а те не са най-висшите, те са просто падналите.".

Показателни статии относно НЛО над България и поначало:
[София - 28.09.2010]
“НЛО в небето над София”
*
Статия на 05.08.2006г.
[Изчезване на полета на 21.10.1978г]
"Изчезнал пилот праща писмо от борда на НЛО"
*
Статия на 27.09.2006г.
"Как Лондон криеше тайните за НЛО"

 По същество. Те могат и може би вече са сключили договор с вашите близки, роднини, приятели. Родителите на мнозина са вече вкарани в схемата. Идеята на която е контрол над българските деца. ТЕ СА ТУК ЗА ДА УНИЩОЖАТ БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА, УНИЩОЖАВАЙКИ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ. ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ Е ВЗЕМАЛА ВАЖНО МЯСТО В СВЕТОВНАТА КАРТА. БЕДНОСТТА, НИЩЕТАТА, СТРАДАНИЕТО, ИКОНОМИЧЕСКАТА РЕПРЕСИЯ, ВСИЧКО ТОВА Е СТОРЕНО ОТ ДЕМОНИТЕ. ТЕ ВРЕДЯТ НАВСЯКЪДЕ И КОГАТО СИ ТУРЯТ ПРЪСТА КЪДЕТО НЕ ТРЯБВА, ОСТАВЯТ ХОРАТА ДА СЕ ЧУДЯТ КАКВО СТАВА И ДА СЕ НАПАДАТ ДОРАЗРУШВАЙКИ ВСИЧКО КОЕТО ДЕМОНИТЕ НЕ СА.
 Ако "договора" се е състоял, или са заменили близките ви, слагайки чужди съзнания в телата им, не се отчайвате. Те не могат да ви купят, без вашето лично съгласие. Защото не могат да подчинят нещо което не им принадлежи - волята. Волята като по-висша е право на всеки. И докато всеки държи волята си неопетнена, всичко ще е наред, даже и в един момент да се окажете заобиколени от всички главорези на света. Винаги вярвайте в себе си и висшите сили. Винаги обичайте доброто и се стремете към него.
 Въпрос: "- Как да се защитим от демоните?".
 Отговор: "Ако ви направят предложение, дадат ви нещо, или оставят нещо някъде процедирайте така - никога не се съгласявайте, подминете предложението, или запазете мълчание все едно няма нищо. Защото те чакат вашето съгласие за да ви сторят нещо. Съгласието ви е като скрепване на договор с кръв. В случай че видите оставени предмети някъде, но не са ваши, странни са, не сте ги оставили вие, не се занимавате с тях, не са ви интереси - дори не си помисляйте да ги докоснете. Защото тях ги интересува и какъв ще е избора ви. Когато докоснете нещо, или го вземете, за тях е символично съгласие че искате това и сте съгласни да се присъедините към тях. Вземайки го, сякаш ви купуват. Трето, стремете се да бъдете неутрални, не обиквайте и не харесвайте предложенията им. Имайте си свой идеали, не приемайте наложените. Четвърто, бъдете себе си и никога не искайте и не си мислете да бъдете други. Защото онези ще ви направят изкушаващо предложение да ви сменят тялото с което си искате, дори и в тялото на противоположният пол, но това е грях. Вие сте се родили така и това е вашето право случило се от световната съдба. Ако измените на това ще загубите всичко което можете да бъдете и да постигнете. То е да изневерите и порогаете себе си. Задължително отстоявайте позицията си и никога не се колебайте. На хитрия с хитрост. На умния с ум. На всеки с каквото е. Но без да губите себе си. Процедирайте така и ще се запазите.".

Мащабите на демоничната стратегия са навсякъде в цивилизацията. Онова усещане което всички нормални имат - за надвиснала опасност не е случайна прищявка на емоциите. То е индикатор че подсъзнателно индивида е забелязал че нещо се случва, нещо не е нормално, не е наред. Проблемът е че докато подсъзнателните усещания се проявят като съзнателни разбирания, минава време, а понякога и една част от секундата може да се окаже фатална. Докато едни живеят в тъмата, правят се че не виждат, или пък умело лъжат, други неспират да строят.
През близките години от 2010 до 2014 се построиха много бункери по света. Първо беше 1999-2000, покъсно 2008, 2012 и на всичките дати се очакваше краят на света. Беше бум на манипулацията, но междувременно това не спря хората да правят защитени подземия.
  Въпрос:"- След като всичко с 2012 беше лъжа, защо хората го приеха достатъчно сериозно за да инвестират в сложни граджни системи за оцеляване?".
  Отговор:"Едни заради заблуждението и страховете, но е очевидно не може да се оправят всички световни действия с думите заблуждение и наивитет. И ако за едните и просто за всеки случай, то други ги строят по друго успотрение, защото за забелязали нещо, или знаят нещо. Те очакват нещо лошо. Строят собствени, защото нямат доверие на чуждите. А защо, най-вероятно защото се съмняват в околните и благите им желания. От друга страна, защо краят на света да е изведнъж, всички се страхуват от катастрофални последици, ами ако последиците вече са тук, пред всички, около им, осъщестяват се бавно през години и никой не им обръща сериозно внимание, докато не стане прекалено късно?!... От какво тогава се пазят онези специфичните, инвестирайки във всякаква отбрана и защитити, явно от глобална инвазия, а не толкова от катастрофа. Бих казал, времена в който не можеш да имаш доверие никому, ето това е началото на края. Много по-лош край от катастрофа. Защото едното е ясно какво е, никой не се заблуждава, а при другото хората стават затворници, манипулирани, без да го осъзнават и живеят по команди с фалшиви ценности и фалшива радост до края на живота си. Това е ад.".

През 26.07.2012г. в медиийното интернет пространство се появи статия за руски проект "Avatar", за обезсмъртяване ( уж ) на хората. Проект предизвикал голямо внимание и за който има, а и ще има много инвеститори. Проекта си е поставил за задача да създаде изкуствени компютърно-роботизирани ( вероятно и биороботика ) тела в човешки вид, както и холограмни, в който да прехвърлят човешкото съзнание. Първоначално те си поставят за цел да само да контролират тяло, а като завършек на проекта да прехвърлят изцяло и оконачателно човешко съзнание в изкуствено тяло. Причини за което, искат да поддържат човешкият живот. Казано така би предизвикално позитивизъм, защото спред думите те са загрижени за живота на хората по света. Обаче е ясно че го правят не заради чуждия живот, а най-вече заради своя. Да пресъздадът визията им - много ще са съгласни с проекта, защото ще им донесе втори живот още тук и сега. Каква обаче ще е цената? Защото винаги има цена, когато става дума за нещо прекалено материалистично. Както с повечето нововъведения животът в изкуствено тяло ще е в началото дълги години лукс. Когато най-богатите започнат да живеят така, те ще изградят система с която да контролират хората по света, тогава ще пуснат евтина възможност за всички. Цената за която ще е съгласие с клаузи, под вид на договор. Примерно. Приемайки тялото, вие се съгласявате на подръжка от тази и тази компания. За подръжките месечната такса е такава. Телата принадлежат на корпорацията и тнк. В резултат който бъде поставен в такова тяло става собственост на корпорацията, в която възлиза пирамидална строга йерархия. На първо място, право имат винаги най-богатите, защото са платили най-много още в началото, акционери са на компанийте и сдруженията в корпорацията. И като такива имат права над изкуствените тела. Отделно че изкуственото тяло е като компютъра, ще си има задни вратички. Така че освен че хората ще притежават някой удивителни способности идващи от поставените им чипове които успоряват естествените им качества, то всичко което им се случва ще бъде следено при нужда и без тяхно дознание от високите етажи в йерархията на материализма.
ПОЛЕЗНОСТИ В ТЕХНОЛОГИЯТА - една единствена - осигуряване на втори живот. Хората страхуващи се от смъртта ще платят и на драго сърце ще се вкарат в капана. Проекта няма да помогне да разбиране на какво е съзнание, интелект и душа. Защото те боравят с тях, но не боравят с това което ги създава. Просто ги вземат наготово, така прескачат необходимостта да се мъчат да създават изкуствен интелект. Нещо което в продължение на около 100 години се говори и прави, но и до сега не са успели от предмет да създадат живо същество, факт. И тъй като не могат да вдъхнат живот, те просто ще го вземат наготово, за да го изучават в опити и желание да разберат какво представлява. Някой неща не се поддават да разбиране чрез дисекция, те са прекалено всеобхватни. С груби методи се създават заблуждения, а не истини.
ВРЕДНОСТИ В ТЕХНОЛОГИЯТА. Първо - то не е реално продължение на живота, а изкуствено. В новото тяло съзнанието на индивида няма да се развива по същият начин. Второ - свободата и волята на индивида е ограничена. Ако "господарите" на тялото решат да го изключат, приспат и прочее, индивида няма да може нищо да извърши за се предпази. Трето - при неочакван проблем тялото може да спре да функционира. Четвърто - с тялото, индивида става задължен да живее в рутинното ежедневие на строгата йерархия, да бъде зависим от "господарите" и практически да няма право на собствено мнение и да не може свободно да се изразява. Пето - колкото и интересна, технологията има сериозен недостатък, ако някога убиец влезе в системата, те никога няма да знаят къде е. Ще може да се скрие навсякъде и във всяко съзнание. Подобно на "Митологичните представи за обладаване на дявола". Шесто - изкуственото тяло не е автономно, при наличие на чип, предполага наличие и на цяла глобална система за комуникация. Подобна на сървър, от където всички изкуствени хора по света ще могат да си комуникират и ще ги следят. Съзнанията ще могат да бъдат местени при нужда, приспивани, като когато това се случи тайно може друго съзнание да контролира тялото, или направо да се инсталира в него. Следователно ако се появи убиец в системата, той може да бъде навсякъде, без ограничения. Като за целта предположимо е съществуване на глобална сателитна мрежа създадена за комуникация и бързо поставяне от едно в друго тяло, държейки всички в контрол. Отчитайки данни за телесните им функции и приемайки мислите им, тоест действайки като подслушвателно устроиство.

Предварително казвам никой не е длъжен да се съгласява с мен, аз не го изисквам. Но събитията в живота доказват че нещата не са просто фантазия.

Личното ми мнение. Ако бяхме 14-17 век, щеше да е нормално всички да живеят в тъмнина. Да не харесват нестандартното мислене, да предпочитат доброто старо заблуждение че в живота няма нищо необикновенно. Всичко било хляб и пасти но не сме 16-17век и предрасъдъците би следвало вече да понамаляват. През 18-19 век, големи визонери са изразявали мечтите си "какво ще направят хората в бъдеще". Ако тогава са имали достолепие, широкоскроеност, далновидност и разсъдък да мислят извън ежедневието на бита, във време в което е нямало компютри, космически кораби и интернет, тогава няма какво да попречи на човека от 21 век, да спре теногръдието си.
 Въпрос: "- Необходимо ли е, както винаги е ставало, да се случи най-лошото и чак тогава всички да осъзнаят че нещо го има?".
  Отговор: "- Бездушието е несъзнателна бавна смърт. Ако човека вярва че няма нищо друго освен ежедневието, то човека без да е машина, се е превърнал съзнателно в такава. Остава тялото му да бъде сменено и може би ще получи удовлетворение когато най-накрая освен емоционално бездушие е и продал душата си.".

======КАКВО НЕ СЕ КАЗВА======

Според мен, проект "Avatar", отдавна е реализиран. Без наивитет, да бъдем обективни. Преди появявата на интернета за масова човешка употреба, е бил научна разработка за военните. Съществата на науката са създали идеята за да подпомогнат развитието на човечеството. Но както става, нововъведенията винаги влизат първо в играта на войната, а след това в играта на следенето за война ( което е оправдание за ненужен контрол ) . Днешният интернет съществува, ползва се "свободно" - нарочно. Оставен е на хората, за да свикнат с него, за да могат лесно да ги следят. Да провеждат анализи на действията им и прогнози какво би се случило ако направят това или онова. С няколко думи, оставено за да си изготвят по-добре стратегията в опитите за задържане на свръхвластност и завладяване на света. Ползите от интернет са много, но бледнеят пред вредите. Защото цялата геополитика е силно повлияна в действията си именно от ставащото в интернет.
КОЙ НА КОЙ ВЛИЯЕ? КУКЛОВОДА НА КУКЛАТА ИЛИ КУКЛАТА НА КУКЛОВОДА, МАЙ Е ПРОСТО ДО РЕАЛИЗАЦИЯТА. ЕДНИТЕ ДОРАЗРАБОТВАТ ОСТАВЕНОТО ОТ ДРУГИТЕ, КОЛКОТО МОГАТ. А ВЛАСТОЛЮБИВИТЕ СЕ СТРЕМЯТ ДА ГО ИЗПОЛЗВАТ. ПРЕДВАРИТЕЛНАТА РЕАЛИЗАЦИЯ НА ПРОЕКТ "AVATAR" E ОБЯСНИМА С - НЕ Е ТЯХНА ИДЕЯ И ТЕХНОЛОГИЯ. По-горе поясних факта че всичко което ще бъде казано и показано, отдавна е в разработка и най-вероятно в употреба от тайните агенции. Антисъществата като живеещи сред хората им пускат идеи за някой технологии ( уж на взаимната спогодба и сътрудничество ) , в полза на общата идея за пълен контрол над всички същества.
Въпрос: "- От къде са технологиите на демоните?".
Отговор: "- Не са тяхни, едни са на предците им. А другите окупират когато ги намерят оставени под земята и на Луната от древни цивилизации. Те не разбират напълно тези технологии, те се опитват да ги изучат, за да ги използват като оръжие срещу всичко добро и свободно по земята. Понеже технологиите не са създадени от тях и не им принадлежат, те не осъзнат смисълът на всичко оставено. За да се научат да разбират те търсят особени индивиди от обществото които вземат със себе си. С тях те искат да получат *принудителна* помощ в разбирането какво представлява всичко което виждат. Тоест, антисъществата са напреднали от чуждите разработки, но те не са върха на еволюцията. Те искат да използват особените индивиди, които са неопорочени във възприемането си на света, за да придобият власт над всичко което вземат и да достигнат по-голяма еволюция, към която твърдят че се стремят. Еволюцията обаче не е в контрола.".

Може би мнозина възприемчиви са забелязали как купища артефакти които са неудобни за историята която се счита за "опозната", изведнъж и ненадейно изчезват, или пък се оказват фалшификати ( тоест да се приема не че са били фалшиви, а че са били подменени, фалшификата не е включвал това което онези не са искали да бъде видяно ) Така че, историята на цивилизацията се държи под котрол. На обществото се дава само толкова колкото се счита че им е време да приемат. Прави се не от "любов" към съществата, а за да се тества как ще реагират. Разбирайте за онези, всичко е един експеримент. Артефактите които вземат слагат в "складове", дълбоко под земята и на Луната. Не разбират всичко което са събрали, държат го в очакване че някой ден ще им потрябва. То е "зърното" което крадът от земляните, слагат го в хамбарите си и възпрепятствата човешката история и напредък. Цивилизацията можеше да е многократно по-напреднала ако имаше свобода и не се криеше всичко, но това щеше да отнеме желанието на антисъществата за контрол над човешката популация. Като държат хората в невежество, ги контролират "водят за носовете им" без инати и възпротивявания. Дават на хората "лъскавост" и основни дребнави предмети, за да ги купят за живот в невежество и сън.
 Вероятно за всички е странно защо след като Луната е така близко до Земята, няма все още до момента 2014 втори човешки екипаж стъпал на нея?!... Къде е логиката!...
От както америкаците бяха там, други - официално никакви. Изведнъж след десетилетия на мечти, книги, филми, приказки, след успешното кацане на Луната от мисията Аполо 11, забиване на американското знаме, повече никой не каза нищо за повторно кацане?! Изминаха години на мълчание и мечти. Предлагаха се прогнозни дати когато щяло да им нова мисия, но датата всеки път се слагаше по-далеко - чак до 2020-2025 и тнк. и всъщност никой не е категорично сигурен.
Въпрос: "- Какво смути умовете на всички, та започнаха да се грижат повече за икономиката и позабравиха Луната? А имаше планове за колонизирането й? За ресурсен добив. За общателното и проучаване. И през времената до първото и единствено официално стъпване никой не го беше грижа толкова за икономиката, харчеха на воля за проктите. А днес всички са забили носове в проблемната икономика, но кризата, недостига, продължават да се увеличат. При факта че са заети да оправят проблемите, не се занимават с глупости, защо проблемите не се разрешават?".
Отговор: "- Има много спекулации относно кацането на Луната. Моето мнение е - в проекта по кацането на луната имаше измама, но имаше и истина. Считам че екипажа наистина е кацнал на Луната. Първата част от пътуването до кацането и най-вероятно забиването на знамето, са истина. Лъжата идва по време на отпътуването отново към Земята. Когато на борда възникна проблем и космонавтите се оказаха в кризисно положение на живот и смърт. Мисля си, колко удобно е, часовете които изминаха за да поправят проблема в модула, е достатъчен за да се извърши нещо друго. Намирам че точно този епизод е лъжата. Как е станало в логичен вид - имали са планове да посетят Луната, защото военните са забелязали странни структори в задната част на Луната. Структорите са били неидентифицирани построики и съуръжения оставени от древни цивилизации. Зад многозначителните мечти, е била целта на демоните живеещи на земята да стигнат до мястото за което отдавна за знаели и им е било в плановете. Да се завладее Луната е имало още преди времето на Хитлер. Мястото е било далеко, не са искали хората да разберат какво ще правят, затова се възползват от заветните мечти за покоряване на Луната, за да стигнат до мястото. Задачата била да симулират че целта им е предната част на Луната, видимата от Земята. Предварително заснели на земята епизода с проблема в Аполо 11 при отпътуването. Вече на Луната, щом забили знаменото тръгнали към посока на зоната за изследване. *спестявам някой неща* Там се натъкнали на град. Градът представлявал високи сгради като небостъркачи, помежду които има коридори. Възможно е мястото да е било използвано и от нацистите, но при всички положения го е имало и преди. След отиването си там, устанояват че мястото не е съвсем необитаемо. Докато изследват, на земята пускат чрез сателит, или нагласено от центъра, фалшивият епизод с проблема. Нещата са били така планирани че докато филмът трае космонавтите да отидът до мястото, да разгледат и да се върнат на Земята. Без съмнение е имало и втора стратегия, при необходимост да останат по-дълго на Луната, да пуснат подготвени дублъори, сякаш онези са се върнали. А стоящите на Луната да се върнат покъсно и тайно, след преглед на всичко от което се интересуват демоните и военните.".
Въпрос: "- Защо не подкрепяш твърденията че цялото пътуване е лъжа?".
Отговор: "- Защото пътуването е било възможно. Те нямат причина да лъжат за пътуване до там, имат да лъжат за неща които ще станат, но не искат хората да знаят и забележат. За такива неща се лъже, а не за обикновенните. За да имат хората доверие в тях, дават им малко истина, останалото е лъжата.".


======Отново към проекта "Avatar"======

По-трайното изисква да е от неорганични материали, но ще излиза скъпо и трудемко. В производството се търсят икономични, евтини, трайни решения. Такова решение идва от органиката. Те могат да произвеждат изкуствени тела от скъпи материали, но ще е безсмислено. Ще е категория лукс за определени и само при подходящи ситуации, а за всички други - органични тела.
 Въпрос: "- Откъде да вземат органично тяло? Производството му да е икономично, евтино и сравнително трайно при определени модификации?".
 Отговор:
Отговор: "- Решението отдавна съществува в познатите биологични процеси - клонирането. За да се извърши слагане на съзнание от едно тяло на друго, от един чип на друг, е нормално да се търси тяло, генетиката на което отговаря на тялото от което се взема съзнанието. Така няма да възникнат проблеми при вместването му и то ще се ориентира в тялото почти както преди.".
 За да вземат на произволен индивид съзнанието, да го поставят в друго тяло, се нуждаят просто от малко негова ДНК. Могат да я вземат всякога, включително и по време на кръвен тест в поликлиника/болница. Технологията на клонирането е усъвършенствана от намерените изоставени технологии. Процеса е ускорен, така че в сравнително кратки срокове да могат да изготвят готово тяло на възраст каквато решат че е подходяща за интересите им. В готовото тяло има поставен чип и когато са поставили и на индивида чип, могат да прехвърлят съзнанието му когато индивида заспи. Защото по време на сън съзнанието е в по-ниска фаза. Така когато индивида заспи, той/тя се осъзнава на другото място в другото тяло. Може да види как му правят нещо, примерно лежи на маса, говорят му, случват му се разни неща, излиза с разни хора, или го държат някъде. Когато индивида се събуди мисли че всичко е било сън, докато някой неща от съня не започнат да се появяват в реалността. Понеже двете тела са генетички идентични, когато съзнанието ви се намери в фалшивото тяло, ако ви сторят нещо нередно, то може да се материализира на истинското ви тяло когато се събудите. Примерно, ако в "сънят" там, ви ухапят, реално също ще сте получили ухапване, ако се събудите почти веднага след случката. Тези неща не са брътвежи и бълнувания, на много индивиди им се случват в 21 век, достатъчно е да се зачетете и загледате, какво пишат и правят съществата около вас. Интересно е че никой не обръща внимание и когато някой има нещо подобно му казват да посети психоаналитик, психиатър или тнк. Сякаш всичко се решава така, нима хората живеят още с допотопни мисли? Нима нямат волята да видят дори нещата около тях? Защото ако за тях нямат воля, за какво имат? Как да живеят в безлично съществуване и имат вдекидневна воля, а за нещо елементарно като какво се случва наоколо - нямат. Намирам този безспорен факт за съмнителна манипулация която се случва в обществата. Поставянето на съзнанието в друго тяло, често изисква устроиство което да осъществи връзска с чипа поставен в оригиналното тяло. Устроиството може да стой навсякъде - включително да го насочват към вас от някой от етажите на сградата където живеете. Пример, живеете в блок, наскоро се нанасят нови и непознати съседи. Нагледно не би следвало да има място за съмнение, какво пък толкова, съседи и тнк. Но съседите може да не са обикновенни, да са едни от онези и ако живеят около вас, да насочват устроиство към мястото където спите. Връзката често е двупосочна, защото както могат да ви свържат с фалшивото тяло, докато спите и да ви се струва на сън, могат да използват вашето тяло докато сте заспали. Друг да се канекне към връзката и да постави своето съзнание в тялото ви, докато е под състояние на сън. И така докато вие сте на другото място, на вашето както сте заспали - да се озове непознатия и да започне тайно да разглежда живота ви. Когато се събудите, другият ще си е отишъл, връзката се разваля. Тъй като докато тялото ви е здраво, съзнанието не се е постави цялостно в другото тяло. По същата причина, ако искат да ви похитят ще се опитат да убият оригиналното ви тяло.



===== Странни случай на територията на България и света. Един различен поглед над нещата =====

---
Внимание! Повтарям. Незадължавам никой да приема нещата които пиша. Но ако вие ме нападнете, или обвините в нещо, това ще е доказателство че всичко което пиша е истина. Защото ако не е, никой не трябва и пръста си да мръдне. Пък и ако се замислите с какво ще да съм виновен, ако всичко което пиша се дължи на вашата немърливост. А за мислещите, вие си знаете, винаги имайте едно на ум.
---

Реалистично, навсякъде по целият свят има странни житейски случай. Тук ще пиша единствено за случайте в България, защото ако се налага да пиша за всички по света, ще станат няколко тома.


Странните случай и събития в България са като че ли една закономерност. Въпреки че ако се преразгледат с всички останали, те не са преобладаващи. По-скоро са "стъпки в мрака". Хората живеят, работят, създават семейства, пътуват. Обичайното, но и някой случват на неприятни обстоятелства който не се поддават на нормално обяснение. Примерно, живеял/а индивид, с нормален живот, даже с завидно качество. И изведнъж нещо се случва и - край. Трагедия. Хорска приказка е "случва се, стават и такива неща", то обаче не е никакво обяснение на въпроса "Защо?". Ако хората и изобщо всички, се примиряват с всички странни обстоятелства, те никога няма да стъпят на по-добро място. Защото бъдещето на света се решава от сега, от всеки следващ момент. Злото дебне, мисли как да руши и унищожава. Но каква полза? Всичкият контрол, а свят да няма?!... Прелюдия на глупостта. Всички се опияняват от властта, малцина са тези които имат не контрол над другите, а контрол над себе си, за да постъпват както е правилно спрямо доброто и бъдещето благоденствие. Защото всичко което правим, го правим не за себе си, а за бъдещето. И който твори зло, е срещу бъдещето и свободата на всички. Няма значение дали днес ще има свободата, важното е дали там някога също ще я има, или няма да има нищо. Въпрос е: "- Ако всеки се стреми на контролира всеки. Ако тираните контролират всички от всички, кой държи сметка на тях когато прекалят?...". Отговор: "- Никой. Точно това е проблема.".

Съществуват няколко закономерни случай, при които нещо се случва на:
1) Индивиди, живеещи в самота - изолиращи се от обществото. Чувстващи се неразбрани от обществото, или объркани. Между тях има и такива които просто мислят по друг начин. Любопитното е, че те също изчезват, самоубиват се, или биват намерени убити.
2) Индивиди, живеещи добре и екстровертно - за които всички казват хубави неща и се чудят как точно тях ги е сполетяло нещастието. А то си е странно.

Конкретни нашумели случай в България:
1) Мистериозната кончина на Валентина от Варна.
2) Поредицата от странни самозапалвания на хора през 2013 ( уж протестни )
3) Бургаският атентат.


Характерно е че при всичките, разследванията накрая стигат до - никъде. Буквално задънена улица. Разглеждайки факта на безсилието си задавам въпроса: "- Досега в България, изобщо, имало ли е веднъж, един случай който да е бил разрешен и да е било голям случай, а не дребни кокошкарски деяния?". Който разгърне страниците на новините и все още е нормален/а, ще остане с правилното и странно впечатление че в България случайте не се разрешават, или поне никога до никакъв консенсус не се достига. Всеки случай се слага в графите: САМОУБИЙСТВО и ОБИЧАЙНО УБИЙСТВО.
Самоубийствата се бележат като нещо нормално и никой не си задава никакви въпроси. Просто изричат - самоубийство - и случаят се счита за прекратен, все едно вече няма какво повече да се уточнява. Което е много странно, имайки предвид че дори и в най-долнопробните "локумени" криминални сериали, всички се стремят да разследват случайте до последната подробност изяснявайки не просто очевидният факт че тялото е мъртво, а изяснявайки мотивите за случилото се. Защото ако не сторят това, то значи че нищо не разследват, или просто нарочно предпочитат да запазят мълчаение. Въпреки че съм почти сигурен че не са всички роботи-агенти, просто антисъществата като подхърлят събитията и ги разиграват, после гледат "сеира" на хората. Оставят ги да натъкмят събитията както сами си решат и намерят за добре. Хората донякъде притиснати от контрола, под вида на пари, власт, подчиненост, или пък защото проявяват тесногръдие се объркват и бързо насмитат работата. Мисля че, вина нямат всички. Светът бавно се е превърнал в една симулация, театралничене. Нещата са до толкова заблуждаващи, лъжливи че съм сигурен на моменти и самите демони се объркват кое е истинско в живота им кое не е. След многократно повтаряне на едни и същи лъжи, даже и те накрая започват да се заблуждават и падат в капана на собствената си лъжа, но това е друг въпрос. Смятам че симулирането на живеене и вършене на нещо, не е живеене и не довежда до нищо хубаво.

=[1]======= Случаят Валя ===========

Данни, обобщение на всички теми, официално, легално и свободно появили се в интернет. Всичко което ще анализирам го взех както е дадено от новинарските статии. Ако някой се сърди за нещо, да знае, в България много неща няма, но по конституция все още съществува свобода на думите, изразяването, личността и живота на личността, ако и когато не вреди на останалите. Анализа който ще направя не вреди на никой, защото не го налагам на никой и е просто хъм... мнение. Как всеки ще го приеме, дали ще се присмее, дали ще се изпълни с гняв, омраза и прочее, защото съм написал нещо което не се харесва. Ами, как да ви кажа, ако никой не може и няма право да изрязява мнението си, тогава защо има такъв закон в конституцията?!...
----------------------------------------------------------------------------------------

Обобщен списък:

Име: Валентина Иванова.
Работа: Асистентка при зъболекар ( класифициран като медицинска сестра )
Възраст: 24 години.
15 срещу 16.04.2014. - изчезнала
19.05.2014 - Открито тяло. Изплува от ледените води на Черно море
Изчезване - в Бургас

Преди изчезването:
- Дни преди 16.04 , Валя споделя на майка си че се чувства напрегнато и не може да спи.
- Двама познати/непознати общували с Валя, дни преди изчезването й. След което момичето имало емоционални проблеми.
- Валя спазвала строги диети, пиела нелегализирани хапчета за това. Според тях.
- Според местни ченгета има информации, че в последните месеци, преди да изчезнето, Валя е станала член на местна религиозна секта, която проповядва крайности в поведението и вижданията за живота и смъртта.
- Валя имала татуировка на пеперуда и пиърсинг на устната.
След намиране на тялото:
- Майката е разпознавала тялото само по снимки.
- Здрав торс, глава и ръце без плът.
- Рокля странно изписана по тялото. Като татус.
- Тялото е носило "приблизително" познатите дрехи в деня на изчезването.
- Според запознати трупът е разчленен при намирането, тъй като се е удрял в бетонови тетраподи. Според съдебните медици той бил малтретиран и от морските обитатели.
- Момче на 18 години първо забелязало тялото и информирало полицията. Приятелят й потвърдил, че това е неговата любима жена. "Трупът бе открит случайно от 18-годишен бургазлия, който се разхождал в района на вълнолома и гледал яхтите. Изведнъж видял части от човешко тяло, глава и ръка, заклещени между тетраподите бетонни съоръжения, които пазят брега от морските вълни. Момчето сигнализирало в полицията.".
- Тяло изплувало в района на бургаското пристанище, на 400 метра от моста. Трупът бил силно разложен, но по него нямало видими следи от насилие.
- Тялото е разпознато от близките единствено по снимки.

- На кадър от охранителна камера в 01:50 ч. на 16.04, медицинската сестра Валентина Иванова върви към стълбите на Моряшкия паметник в Морската градина на Бургас. Паметникът е в посока срещуположна на моста, от който разследващите твърдят, че Валя е скочила.
- На записа не се вижда никой друг, освен компания от две момчета и момиче, които пушили трева, после си тръгнали. Но много преди Валя да се появи.

- На 15/16204.2014 , Валя е видяна според свидетелството от таксиметров шофьор в морската градина в 23 часа. А на следващият ден рибар е намерил на моста телефона, кутията с цигари и запалката й.
- В резултат на приключилия ДНК – анализ по метода на ДНК-профилиране, свързано с изследване на костен материал, извършено от специалисти в сектор ''Базова научно-техническа лаборатория'' при ОДМВР – Бургас, по категоричен начин е установено, че откритото в района на бургаския вълнолом в края на миналата седмица женско тяло принадлежи на 24-годишната Валя Иванова от Бургас, изчезнала на 15 април тази година.
- Бащата на Валя се обесва на съобщено на 21.08.2014. На тялото му се натъква синът му. А синът му, братът на Валинетина след случилото се с нея се отчуждил. Като това е третия инцидент във фамилията, разказват местни. Те припомнят, че ( преди години ) чичото и бабата на Валя също са се обесили.
- Впечатления на самоубилият се баща.
"Валя изглеждала щастлива, усмихвала се, в последните дни в къщи готвела, държала се както винаги и с нищо не показвала да мисли за самоубийство. Брат й знаел за различни връзки на сестра си, но нито я разпитвал, нито се месел, нито я следял къде ходи."
- 25.05.2014 - На поклонението бил зъболекаря, при който Валя работела. Не влязъл в стаята за поклонение, за кратко излязъл от автомобил и после се върнал в него. По време на погребението звучеше камбанен звън.
- 04.08.2014 - Приятелят на Валя позабравя скръбта си.
- 14.06.2014 - Приятелят и полицай, издирва таксиметровият шофиор и го напада послед улицата.
- Според приятелят и тя била: дружелюбна, добродушна, отговорна, справяла се с нещата от живота, образованието и работата. На снимките и Валя изглежда точно такава. Като знаеща какво иска. Тоест не отговаря на профила - самоубиец.
- "Винаги ми се обаждаше аз да я прибера или звънеше на нейни приятели", коментира още приятелят на Валя. Той подчерта, че познава стоматологът, при който Валя работи като медицинска сестра и заяви, че няма причина да го подозира.

===== АНАЛИЗ =====

Случаят Валя и досега не е намерил окончателно решение, защото установяването че може би е самоубийство, не казва какъв е умисъла, след като е водела чудесен живот.Представят се разнородни дребни модели, според които Валя се е самоубила. Ту от любов, ту от страх, ту от психически проблеми. Както при другите случай, изкарва се че го е направила защото нямала воля за живот. Според фактите и снимките и, жената не отговаря на профила - самоубица. Била е силна натура, борбена, красива, със сигурност интелигентна. Имала е приятели. Забавлявала се е. Не се забелязва да и е липсвало нещо. Имала е работа, асистентка на зъболекар. Имала е връзка. Изобщо, тя е имала всичко, е може би почти всичко за което човек би мечтал в живота си, за да бъде щастлив/а ( разбира се при всеки мечтите варират ) . Казано крайно, жената не е имала причини да посегне на живота си. А и защо да го прави, когато е била млада, здрава, красива, умна, целият живот е бил пред нея.
Ако се твърди че е самоубийство, то разглеждайки и фактите след преглед на статиите, не се намира логика да е имала семейни проблеми, то тезата - самоубийство изглежда някак не на място, някак съмнително.
ВЪПРОС: "- Ако имахте всичко и целия живот беше пред вас, заради какво щяхте да посегнете на живота си?".
ОТГОВОР: "- Не е правилно да давам отговор от името на всички, но съм уверен че на всички отговора щеше клони към - заради нищо, просто нямаше да го направя. Именно, никой не отнема живота си, когато има всичко, а може да има и повече. Та нали съвременните представи за щастлив и успешен живот са такива, да имаш добро благосъстояние, приятели, семейство, работа, любов. Което заедно е всичко и при почти всички хора дава щастие достатъчно да преживеят целият си живот без гафове.".
Тезата самоубийство, при липса на мотиви е все едно да продуцират филм/сериал в който правят нещо, разследват и накрая стигайки до жертвата след много лутане да кажат: "- Ами просто умря, няма какво да му се мисли, случило се толкова.". на вид, небивало и абсурдно, как щеше да е ако едноименият герой на Артър Конан Дойл, Шерлок Хоумс, не разследваше случайте, а просто констатираше повърхностните възгледи. Щеше да е безсмислено. Всеки умее да говори че нещо е каквото изглежда че е, без да се мисли. И не всеки, да отдели внимание и да констатира фактите каквито се пропускат ( колкото нарочно, толкова и от нежелание ).
Ако Валя искаше да се самоубива, можеше да го направи всякак и всякога. Самата идея да отиде специално в градината подсказва че е искала камерата да я заснеме. Нехарактерно е самоубийците да минават където има камери. Психиката на самоубийца го подтиква да търси самотно и уединено място, тъх като най-често единствено депресираните, изстрадалите от нещо и отчаяните се стремят към самоубийство. Те обаче са живели като отритнати от обществото, или са страняли, нямали са никакви приятели и контакти. Не са имали общо с никой, нямали са любов и тнк - имали са проблеми които са били така големи че не са имали волята и силата да ги решат. Такива слагат край на живота си - тихо, усамотено и в последствие се разбира че ги няма. Валя няма вид на отчаяна. Появата и пред камерата, изглежда като поява на сцена, подиум. Сякаш нарочно си е направила прическа, сложила грим, за да мине парадно. Друго, любопитно е как тялото и близо месец е стояло във водата и изведнъж изплува, малко по-нататък. Твърди се че е скочила от моста, но на кадър от камерата се вижда че е тръгнала в друга посока. Следователно ако се съди от това, не е имала намерение да скача, отивала е някъде, или при някой. Намеренето тяло не е добре запазено, а е странно че крайниците и главата са били силно увредени, а тялото не. Тезата тук е вълнолома и тетраподите са увредили тялото. Но как това би се случило, след като водолази търсиха тялото не го намериха. А то изплува на съвсем друго място. Ако са били удари в тетраподите, как те не са задържали тялото на едно място. Защото за да се удря тялото, то значи да не е стигнало дъното. Когато е на дъното тялото не се удря в нищо, изплува след протичане на процеса разложение, от отделяне на газове в тялото. Така ако тялото е била достатъчно тежко за да потъне на дъното, то е странно как след това е изплувало на съвсем друго място. Течението към дъното не е същото като към повърхността. Други страни неща, 18 годишното момче което е забелязало частите от тялото. Интересното в случая е, как единствено момче е забелязало и никой друг?! Нима момчето е било просто случаен минувач който незнайно защо се взира в корабите за да види там части от тяло. Обичайно хората живещи край морето го имат за навик и не се вглеждат чак толкова в детайлите, защото отдавна имат изградени първи впечатления. Видят ли морето, те не се вглеждат в предметите, а в хоризонта. Видят ли плаж в същото. А всичко друго което наблюдават е което е до тях, в ръцете им, или което е наблизо и ги интересува с нещо, защото им е част от работата. Тоест, аз лично изразявам съмнение, как случаен ще забележи нещо което очевидно отдавна се е било появило. Нима момчето е било единствено на плажа и никой друг не е минавал от там? Смисъл, лесно е да се забележи нещо което вече се знае че е там. А колкото до водача на таксито, ами думите му и реакциите му са меко казано съмнителни. Намерените от рибаря оставени на моста - телефона, кутията с цигари и запалката й е още по-нелогично. Защо самоубиец ще се самоубива, но предварително ще отдели на едно място телефона, кутията с цигари и запалката, сякаш са по-важни от живота й. Щом някой не цени живота си, то не би следвало да цени и предметите на ползването. Ако следователите са преценили че жената е скочила от моста само защото на него са оставени телефона, кутията с цигари и запалката й + факта че са извадили тяло малко по-нататък от мястото на оставените вещи - е несериозно. Не може по два извода, да се прави категорично заключение че е станалото е точно това което изглежда че е. Блъфирането, разиграването, театъра отдавна съществуват, тогава защо всеки случай да се тълкува само от едната страна на монетата, която както се разбира е повърхностната. Аз съм на мнение че съществата са сложно устроени и психиката им е едно от най-необикновенните съществуващи неща на света. Сложността в която предполага че всеки може да види реалността в друг аспект, макар бедните изразни средства да довеждат до представяне на уникалното по прекалено уеднаквен начин. Демонстрирайки че самоубийството е прекалено неествено за жена от категорията на Валя, то искам да кажа че истината е по-необикновенна.

-------------------------------------------------------------------------
Моето предложение за какво се е случило с Валя.
--------------------------------------------------------------------------

Валя живеела хубав и нормален живот, била от добрите. Била постигнала много в живота си, но това не я карало да се възгордее. Чувствала че има какво още да си доказва. Всеки ден правила каквото искала, защото заниманията, работата, това са били нейните желания. Изпитвала удовлетворение от себе си. Била покрила много от критерии за живота си. Дните си минали спокойно, нормално. Имала чувството че ще е винаги така. Безгрижност, примесена с благоуханието и свободата небето и морето. Минало време, животът се превръщал в рутинен, радостта не била всичко и тя го знаела. От малка била наблюдателна, забелязвала нещата и обичала любопитствайки да си задава някой въпроси за живота. Предпочитала да ги задава на себе си. Така избягвала критичното мнение на непознатите. Животът бил прекално показен, важно като че ли за повече било да демонстрират голяма усмивка, щастие и всичко идвало на мястото си. Дните на щастие, били чудесни и все пак тя винаги се питала, а няма ли нещо друго там. Запознавала се с мнозина и така докато един ден не забелязала нещо странно. Чувствала че я следят. Някой от хората които и се бутали за приятелство и познанство се държали особено, странно, преди не отчитала това поведение. Дори се питала да не би де ме познават, но откъде, след като никога не сме се виждали преди. Бързо се сприятелявали, търсили я за срещи, на вид нямало от какво да се притеснява. Нещата се променили, странните непознати и някой от хората които мислела че познава започнали да говорят странно. Отвреме на време вмъквали нелогични думи и изразли нямащи общо с темите на разговор. Сякаш намеквали нещо. Често в думите им се усещало че знаят какво е правила, но от къде, не се разбирало. Започнала са проучава проблема. Искала да разбере какво толкова искат странниците от нея, защо се държат нелепо. Открила интересна взаимовръзка между тях, както и от чат общуването си. Тогава осъзнала че поведението им прилича на комуна, секта, държали се прекалено разбрано помежду си. Чудела се какво ги обединява, каква е каузата им. Усещнето че я следят не спирало, дори забелязала че не било само усещане. Междувременно започнала да сънува странни сънища, повечето били като кошмар. Първо и се струвало че е просто сън, но те ставали все по-реални и мрачни. Имала усещането че се намира на друго място, разни странни същества правели нещо с нея, а понякога и говорели. Колкото повече проучавала събитията, решила че може да е и от храната. Намалила храната и станала стриктна. Предпочитала да не спи, да ограничи сънят, защото нещата ставали извънконтролируеми и се опасявала от нещо лош. Междувременно се появили нови лица, те и казали че могат да и помогат, предложили услугите си на драго сърце. Казали и че случващото се е нормално и няма от какво да се притеснява. Очакват я хубави неща и че все още не е видяла хубавият живот. Някъде по това време се случило лошото. То било тихо и неусетно. Валя била похитена от демоните, те я наблюдавали отдавна защото я имали за опасна. Понеже била добродетелна и интелигентна. Когато тя започнала да осъзнава какво и се случва те я заловили, поставили съзнанието и в друго тяло, а в нейното сложили съзнанието на тяхно същество от женски пол. Съществото в тялото на Валя живеело още известно време така, гледало да не прави впечатление. Държало се като Валя, защото разполагало с нейните спомени и мисли, които били съхранени в мозъка. Съществото обаче не било Валя, тъй като не притежавало нейният усет за действия. Идеята била, след като съзнанието на Валя било поставено в друго тяло, да приключат с нейното. Съществото гримирало, оправило тялото й и се запътило с таксито към морската градина. Планът бил или да унищожат тялото, или да хвърлят предварително подготвено тяло от клонираните във морето, като обмисляли да направят шоу. Така историята Валя се приключвала и повече нямало да се занимавали с нея.
Оставили вещите и на моста, за да объркат следователите и медиите. Таксито оставило "Валя" до градината не било обикновенно. Когато таксиджията при разпита казал че "Валя" споменала че отива на купон, това било просто една метафора. Защото танца на смъртта било по-забавно да се персонифицира с кодовата думата купон.
 Какво се е случило с истинската Валя със съзнанието й. То било сложено в тялото на дете. И така демоните могат да я отгледат като тяхно "чедо". С което няма да имат проблем с нея, защото ще дресират характера й да се възприема за една от тях. ( Някой обаче не се поддават на дресировка ).
Липсващите разговори и SMS-и, показват че онези имат свой на много места. Кончината с нейните роднини се дължи на факта че те са знаели някой неща, премахнали са ги, предполагам по същият начин. За да не се разприказват.
Дали заъболекаря е имал общо? Възможно е, интересно е че не е влязъл на опелото. Какво го е спряло.

Доказателството е:
Първо - че твърденията ми колкото и невероятни да изгледат, успяват да обяснят всички странни факти. И не остават място за нищо.
Второ - един уж незначителен коментар в статия за Валя. Коментара е от жена, а думите и са прекалено не на мястото си. Странни. Никой не би посмял да се изрази така, ако няма общо. А за онези които ще си помислят че жената може би се е пошегувала, кой се шегува в статия за трагедия и то по такъв точен и хваднокръвен начин. Никой.

“Мистериозен коментар на жената от Варна - Радославова Хел” ( Първи стоящ )
Тя е написала на 01.11.2014 цитирам я:
“Ето ви истината!Отдавна я чакахме!Сега остава да се действа по същество.Ако има на кого да му стисне да действа...”.

С коментара си Радославова признава че има участие в случилото се с Валентина. А от което аз видях, съзнанието на Валентина е в тялото на малко момиче на около над пет-шест годишно. Има друг цвят на очите, заради генетически модификации. Но същата лицева конструкция.

Линкове към изображения показващи страницата в pik.bg и мнението на Радославова Хел



============================================================================
------------------ Случаят на самозапалванията -------------------
======================================================

2013 година се бележи от нелогични, но тъжни обстоятелства. Масови самоубийства чрез самозапалване. За всички тях се казва че са се случили по желание на потърпевшите, изведнъж им писнало от живота и решили публично да го приключат. Според общите доводи причината за самоубийствата е бедност, нищета, лоша икономика, патриотичност, алтроистичност, психични проблеми и лудост ( получени отново по вина на лошият стандарт а живота в България ). На пръв поглед, всичко изглежда да се е случило естествено. Направо да си помислиш: "- Самоубийството не е нещо рядко, в този труден живот не можеш да знаеш какво ще те сполети.". Вероятно и така може да се приеме, ако не беше особената подробност че самоубийствата не са характерни за България. До преди 2013 не се е говорело за подобен вид самоубийства, не е имало масови и на никой не му е правило впечатление. Всъщност смъртта винаги е била приемана за вид трагедия, а с появата на "митингите, стачкуващите", смъртта започва да се възприема за нещо върховно, одухотворено и дори правилно!... Естествено странното възприемане се дължи на факта че народа на България прие смъртта на самозапалилите се за вид саможертва в името на Българските ценности. Донякъде това се случва, защото народа е много изстрадал и хората са готови да се хванат и за последната сламка. Мислейки че всеки който се появи на хоризонта идва с добри намерения и да ги спаси. Опустошително погрешна мисъл.
Въпрос: "- Откога самоубийството се толерира за нещо нормално и възвишено?".
Отговор: "- В българската култура, винаги в историческото самосъзнание е битувала представата за саможервата. Много от важните личности в историята на България са отдали живота си за да може България и днес да се възприема за държава и да носи името България. Най-емблематичните - Христо Ботев и Васил Левски, служат за многократен пример как жертвоготовността е покълнала в българо-възприемчивостта за най-съкровена любов към родината. Нормално е хората да мислят повече за славното българско минало, при безропотните и нищожни съвременни години на съществуването. Хората мислено си припомнят историята в търсене на малко надежда, от която отчайващо много се нуждаят. Но неправилното е че лепят етикети - саможертва, патриотичност на самозапалванията и ги сравняват с жертвата на Ботев и Левски. Двата видни българина нямат общо със самозапалванията. И двамата са загинали не по собствена воля и не от собствената си ръка. Били са убити. Както е историята - Ботев прострелян от враг/предател, а Левски обесен от врага пред погледа на всички. Тяхната саможертва няма място за сравнение с масовите самозапалвания. даже се питам хората по улиците до толкова ли са заблудени, та забравят история, вяра, мислене? Или хляба и парата, за тях измести и душата?! Едно е да някой да загине от чужда ръка, друго е от своя. Загиналите от своя ръка са се вкарали в грях, а именно не посягай на живота си. Докато случаят с Ботев и Левски, те не са посегнали на живота си, принудително са били убити. И точно факта че не са посегнали на живота си, но са се борили до край ги правят възвишени и светли идеали. Интересно, да приемем че тълпата народ не се замисля за факта. Но как не са се замислили самозапалилите се? Та нали ако отидат на улицата и се запалят, те практически изневеряват на патриотичността си, като превръщат действията си във вид порогаване на животите си. Щом твърдят че следват Ботев, Левски и идеалите за свободна България, защо излизат извън действията на Ботев и Левски. Убеден съм, а бяха живи, нито Ботев, нито Левски никога нямаше да посегнат на живота си и никога нямаше да одобрят самозапалванията. Били са христяни, морални, имали са идеали и светли представи."
  Въпрос: "- Тогава за какво потърпевшите са се запалили, какви са били истинските им подбуди?".
  Отговор: "- Това е големият въпрос. Действията им не са христянски, самозапалванията са характерни за Азия, Индия. Там често се практикуват за освобождаване на душата от тялото, но се прилагат не на живите, а на умрелите. Кремират телата им на клада и пускат символично прахта им в река Ганг. Традицията не е позната в България, предположенията ми са че самозалванията не са случайни и в тях няма форма на патриотичност, а на ултиматом и контрол. Не на последно място, от самозапалилите се, не всички са били на ръба на бедността, не всички са били нещастни и не всички са имали живот можещ да послужи за описание на психически проблеми и лудост. В смисъл, самоубилите се са имали за какво да живеят, живота на повече е бил пред тях, имали са близки, някой деца, работа и изведнъж решават да си *драснат клечката*, няма логика. Щом са били нормални до преди самозапалването, живели са, градяли са живот, семейства, умеели са да мислят голяма част от тях, имали са култура е странно как са решили да приключат животите си така. Дори и да третираме едни от тях за депресирани, отчаяни, защо им е да се убиват на улицата пред погледна на всички. Можеха да се самоубият по стотици начини далеко и самотно. Намирам случилото се, или да го нарека случващото се, за неестествено. Не мисля че проблема е в лудостта, нито в бедността, нито в отчаянието. Как да е, когато и най-бедните по улиците, просяците, живеят от ден за ден, но пак живеят, дори не са си помислили да посегнат на живота си. Просяците въпреки трудностите продължават да живеят и не се отказват, а някакви хора имащи доста повече неща от просяците решават да се самоубият. На мен това ми прилича на вид умисъл, както при сектите. Но мнението ми и тук е по-необикновенно. А другия факт че - тълпата скандира за самозапалилите се какви герой били - загинали уж за родината, а полицията, психолозите и разните други определят делата им като признак за психически проблеми и лудост. Казвам ви хора това е - ХАОС. Наречете го проект ХАОС, начин да разсеят всички, начин да унищожат и последното добро в България.".
 Въпрос: "- Защо си на мнение че самозапалването им не е геройство?".
 Отговор: "Защото е много по-лесно да се самоубиеш, отколкото да живееш. Когато загинат доброволно, те няма повече с какво да са полезни за народа. Може да започнат да тачат смъртта им, но народа повече няма да чуе и разбере какво имат да кажат и направят. Друго е да продължат да живеят и да извършват дела. Защото дума - дума прави, делото - дело. Но те всички са действия на живите, а не на загиналите. Още повече според преглед на медиите, ясно е отбелязано че мнозина от самозапалилите се, преди да загинат са казали че не са искали да умират, тоест не е било тяхно желание. Също така е удивително как народа ги въздига, когато народа всъщност не знае нищо за тях."
 Въпрос: "- Кои са самозапалилите се?"
 Отговор: "- Кои са самозапалите се, естествено въпроса е малко обиден, все пак са хора за които се твърди че са се пожертвали доброволно в името на родината. Но истината е че народа не знае нищо за тях, защото народа не ги познава. Народа изведнъж предпочете незнайно защо, да ги сложи за новите герой, без лично да ги познават. Примерно, за Ботев и Левски се знае доста. Познава се животът им, делото им. Ботев е писал стихове, а Левски е оставил писани вижданията си за свободна България. Следователно е логично делото и живота на Ботев и Левски да се тачат, защото те са дали много от себе си, но и животът им се познава.".
 Въпрос: "- Какво мислиш се случва?".
 Отговор: "Народа е така обезверен, че ставайки на безлична тълпа, търси просто глъчка и зрелище. Сред което се надяват да намерят помощ за живота си. Тълпата от жаден, гласен, изстрадал народ е особено податлива на манипулация и контрол от злодей. Сред народа се внедряват актъори които пригласят и контролират с действията си решенията на тълпата. Докато едните мислят че новото ще ги спаси, всъщност то просто ще ги завладее още повече. Метафорично, сред овцете се внедряват лисици в кожи на други овце. Всичко което се случва е за да свалят определни лица от властта. В това не би трябвало да се търси лошо, защото поначало в България законодателството не си върши читаво работата. Нещата все се гледат през пръсти. Но свалянето на определените лица няма да донесе нищо хубаво, защото на тяхно място ще дойдат други и този път ще са специално и планирано създадени.".
 Въпрос: "- Каква играта?"
 Отговор: "Завладей българите, такава е. България е знаменателно място, а българите са притежатели на славно минало. Техните деца могат да бъдат силни и да променят много в бъдеще. Точно това бъдеще обаче не се харесва на антисъществата и те искат да го унищожат, чрез предизвикване на масов хаос, безредици с които да скрият други свой действия. Причината да намесвам антисъщества в самозапалванията е защото случайте са много странни и необикновенни. Българите не осъзнават как жестоко се заблуждават. Никой от тълпите и скритите не им пука реално за държавата, нито за светлото бъдеще, всичко се прави в пристъп към бездушие, материализъм и в полза на злото. Антисъществата, роботите-агенти и антихората решили да продадат ближните си за малко лъскавост, използват тълпата за организиране на целите на контрола си. А самозапалилите се са просто едни от извадилите лош късмет да се окажат под прицела на антисъществата.".
 Въпрос: "- Какво е имало на самозапалилите се, че са били избрани за пионки от антисъществата?".
 Отговор: "- Били са добродетелни, силни, интелигентни, а някой от тях са започнали да осъзнават странностите около себе си и са станали неудобни. Подобно на Валя, но докато Валя са я взели, някой от самозапалилите се не изглежда да са взети. Антисъществата са направили същите процедури като при Валя, с някой изключения. Тоест преценили са кои от още несамоубилите се, да вземат и кои просто да накарат да се затрият сами.
 Първите са били подложени на психически контрол, чрез поставените чипове в тях да предизвиквали състояние на депресия, отчаяние и тнк. Усещане за празнота и нежелание да се живее. Кратко описано то е шепоти които предизвикват настроиване на мозъка на друга фаза, при която е по-бездеен, ензимите пораждащи усещане за щастие и намаляват производството си. Индивида изпитва застой, тягостност, депресия, която при неприятни обстоятелства би преминава от отчаяние в ярост и гняв. Състоянието на контрола е доста подобно на хипнозата. Когато някой е отчаян, или не вижда смисъл от живота си, вредните мисли могат лесно да си проправят път и да го накарат да стори нещо лошо. Отделно, факта че чипът може да контролира действията. Така че остава дали да накарат потърпевшият по своя воля да стори нередното, или чрез действия с чипа, когато заспи.
 Вторите, явно защото са изглеждали по-качествени с нещо са се харесали на антисъществата. Те са ги взели и обичайната практика - сложили са чужди в телата им.
 Самозапалванията са "с един изстрел два заека". Едновременно се отървават от неудобните, или само техните тела. Едновременно успяват с убиването им да предизвикат всенародно събитие за да провокират населението и властта когато всички са така лесно уязвими и лабилни. А народа-тълпа използват за стадо което да послужи за раздухване на случващото под претекста че става дума за обикновен протест.
 Въпрос: "- Кое е отличило потърпевшите?".
 Отговор: "- Факта че те са имали специфични качества, а някой от тях просто са станали свидетели на странни неща наоколо. Видяли са ги. Пример, общото между някой от самозапалилите се е че са се занимавали с фотография и по *случайност* са направили снимка на която се е виждало странни образи около някой хора с което се е проличавало че не са хора, а роботи-агенти. Други са имали лично мнение. Трети са усещали какво се случва.".

Общият брой на самозапалилите се, се води на - 27. Солидна цифра от неприятен характер. X са загиналите, но много други също са опитвали, ала са били спасени. Според мойте виждания спасените са били под първи контрол, не ги били взели, затова са успели да ги спрат. Ако ги бяха взели, чуждите съзнания щяха да извършат самозапалването така че да убият на всяка цена тялото. Случайте завършили трагично са се провели на разнообразни места - градове. Най-запомнящите от които са главните градове.
 При нанасяне на картата на България, всички самозапалвания в/след времето си на поява формират фигура прилична на пентаграм, често представян като символ на сатанизма. От друга страна фигурата може и да е хексагон, защото долният край е леко издаден и поръбен. И при едното и при другото положение фигурата има едно значение - "666". Числото на звяра. Чието име е - смърт. В разбирането на факта, няма нищо странно, защото навсякъде из България витаят тайнствените предположения за съществуваща секта, замесеност на секта и прочее. Единственото което не се усещаше е факта че не е секта, а култ към смъртта и разрушението. Една от целите на антисъществата.

Карти с отбелязаните места на 27 самозапалвания:


 
 Случай на неосъществили се самозапалвания които доказват че индивидите са били контролирани да постъпят така.

Цитат:
"16.08.2013 г. - Възрастна жена, запалва се в: в център на мобилен оператор в Казанлък ( област Стара Загора ) Жената е влязла в центъра с шише запалителна течност и е заплашила, че ще се самозапали, но припада преди да го стори."

 Въпрос: "- За какво и е на жената да влиза при мобилен оператор за да се запали, а да припада?".
 Отговор: "- Стимулът за самозапалване не е бил нейн. Контролирали са я да го направи. Но в последният момент връзката се е била преустановена и жената се е събудила, върнала в тялото си. Станалото е като при хипнозата, хипнотизатора колкото и добър да е в професията си, не може да накара индивида да направи нещо което не иска. Когато опита, в момента в който неприятното нещо за индива е на път да се случи, хипнозата се прекратява и индивида се събужда. Доказателство и че волята за живот е над всичко. Не могат да нарат не желаещите да умират, да се самоубият. Лесните самоубиции са такива които на моменти са губили смисъл и воля за живот, или нарочно са ги подстрекавали да нямат воля, чрез страхове. Те са скланяни да посегнат на живота си и го правят, защото вътрешно са искали това и не са имали свой причини да живеят, но това не значи че са били депресирани, а че волята им се е оказала по-слаба от силата на контрола. Прилича на филмът *Индиана Джонс и храмът на обречените*, там главният герой се събуди от въздействието на сънят на мрака Кали Ма, след като беше опарен по ръката от запалена факла.".


Цитати:
"Милко М. и Живка М. Запалва се в: в шуменското село Никола Козлево. Мъжът е заявил, че сами са се запалили, като медийни публикации спекулират, че съпругата му, която е страдала от психически заболявания, е заляла мъжа си с запалителна течност, запалила го е, след което се е грабнала за него.".

 Въпрос: "- Защо мъжът и женената се самозапалват, срещу какво протестират?".
 Отговор: "Самозапалването се е превърнало в спекулацията, че щом някой се пали, то непременно е заради протестна дейност. Но същите очаквания пропадат, защото не са малко хората самозапалили се по домовете си. В действията им няма протестна агитация. При условие че са били сами, могли са ако толкова им се е самоубивало да го направят по друг начин. Факта че избират точно запалване е странен и нелогичен. Жената запалила мъжът, била психично болна.Къде е логиката!... Ако са искали да се самоубият, защо мъжът чака жената да го запали?!.".

Предоставям коментари от статии в интернет. Касаят последният официален скучай на самозапалване с Лидия Петрова ( Случил се в София, пред президентството през 2013 )

=========================================================
Коментари:
=========================================================

*

Коментар номер 04 - Radical 12:20 04 ное 2014.04
"Това със самозапалванията го имаше в Тибет. Религиозните лидери подтикваха младежите да се подпалват с цел възвръщане на Тибет към феодална теокрация и възстановяване на привилегирования си статут".

*
Хмм12:54 04 ное 2014
Коментар номер 09:"Значи: Кола изхвърля жената до фонтана, колата отпрашва, жената уж изважда запалителни вещества, които изчезват, от раница, която изчезва, и точно на каменния праг пред куп журналисти се появява рекламен кибрит на ГЕРБ? Не виждам нищо съмнително, изобщо."

*

Пешо12:58 04 ное 2014
Коментар номер 10."Хора, нещо много съмнителна ми се вижда тази работа:
1) Разгледах профила на Лидия (https://www.facebook.com/lidya.petrova.90) - Изобщо не звучи като отчаян човек. Даже звучи много оптимистично.
2) Веднага след събитието се организира "протест" (срещу какво?) във facebook (https://www.facebook.com/events/1554983501400912/) я който организатори са голямо количество нови профили и НАЙ съмнителното Владимир Танев."

Притеснен съм от събитията.".

*

OKO20:18 04 ное 2014
Комент 18 "Мисля си,че може да е заснела нещо което не трябва да се вижда и затова са я запалили!"

*

-------------------------------------------------------------------------------
1. Траян Маречков, Велико Търново, 26г.,- 18.02.2013.
-------------------------------------------------------------------------------
================ ФАКТИ ================
- Самоубил се докато бил гол до кръста
- Самоубил се на "Булевард България" при световарите.
- Оставя предсмъртно писмо с думите: "Давам живота си за народа, семейството и България с надеждата, че политиката и правителството ще подобрят стандарта на народа.
- Последни думи, мъжът казал: "Писна ми от този живот.".
- Млада непозната свидетелка се обажда на 112.
- Непознат възрастен мъж слиза от червена кола и започва да гаси мъжът с личният си пожарогасител.
- Негова близка го описва като - чувствителен, смел, заявяващ мнението си, умен - което може да се бележи като силен характер.
- Уж негова близка изрязваща колко хубави качества е притежавал, прокламира хората да се присъединят към делото на "саможертвата му" с думите си: "Така аз почитам паметта му, заставайки зад неговата кауза и мисля, че именно това е начинът да го направим всички".
- Живеел заедно с родителите си.
- Бил безработен от няколко месеца.
- На следващият ден след трагедията в уж домът на мъжът, нямало никой?!...
- Според родителите му работил в радиозавода в старата столица. Но пък според „Битова електроника” във В. Търново обаче категорично отрекоха от 1991 г. насам при тях въобще някога да е работил човек с такова име, заяви вчера адвокат Иван Няголов от ръководството на частната компания.
- Странно обстоятелство - "В същата кооперация един ученик преди много години съсече баща си с брадва, но мъжът оживя по чудо."?!...
- Странно две - куп хора се събират на поклонение още от началото, въпреки че не са знаели името на загиналия. Сравняват случилото се с делата на Васил Левски? Много странно, защото Левски е бил убит в борбата си за светла кауза. Левски никога не би се самоубил, понеже е бил христянин и достатъчно интелигентен за да знае че чрез самоубийство нищо не би постигнал, освен хаос в полза на злите сили. Защото демоните точно това искат.


================= Твърдения =================

 Според някои публикации Маречков е имал психически проблеми и е бил безработен."

- "Безработният Траян Маречков накрая се разболял от шизофрения."

- "Лекари установили, че имал параноидна шизофрения и бил лекуван в Плевен и В. Търново. После го пуснали от клиниките."

- Безработицата окончателно смазала самочувствието на умния младеж, който така и не успял да се реализира в обществото. Траян е посегнал на себе си, а не на околните, за разлика от случилото се миналото лято с Роланд. Младежът уби майка си с многократни удари с нож и пак на „Картала” и пак бе шизофреник, пуснат на свобода. След това двама други психичноболни извършиха най-тежкото престъпление в Лесичери и Драганово.

- Луд


=============== Виновници ================

- Стоварват вината върху "Кой ли може да се окаже виновен. Семейството, държавата, лекарите или тоталната безизходица и мизерия, в които тъне целият български народ?".

- Неизвестен извършител склонил го към самоубийство.



---------------------------------------------------------
АНАЛИЗ НА СЛУЧАЯТ
---------------------------------------------------------

Слушайки какво се говори, можем спокойно да дигнем ръце и да обявим че всички самоубили се, са едновременно национални герой и най-големите психясали типове. И двете се говорят в обществото и интернет.
ВЪПРОС: "- На кое да се вярва? Герой или луди са? Каква е била причината здрав, млад мъж да посегне публично на живота си?".
ОТГОВОР: "- Както обясних в общото разглеждане на масовите самозапалвания из България, това е манипулация, хаос. Нищо не е каквото изглежда. Траян Маречков е имал живот, дори и да не е най-благополучен, животът му е бил също както и на другите нормален. Притежавал е вродена интелигентност, проличаваща си от визията му, която е по-характерна за замислените и устроени личности - по-самовглъбените. Както всички е имал определени семейни проблеми, но то е нормално в 21 век. Важното е, че при преглед на данните за него се установява че животът му е започнал да се проваля, малко след като в неговият светоглед нещо се е променило. Ако да е бил излиран тип се е превърнал в по-изолиран и още по-замислен. Тогава и да е имал работа, я е напуснал и е започнал да се занимава с друго. Посещавал митинги, протестни шествия и тнк.
 Странности. Последните думи на мъжът че животът му е писнал е повече от съмнително. Защо някой изпитал ужасяваща болка ще избере за последни думи тази реплика?!... Неестествено е. Болката избистря съзнанието и след нея е очаквано човека да предпочете да се сбогува, да се извини за нещо, да каже нещо мъдро, но да каже "живота ми писна.". Е така нагласена реплика, че не прилича на негова. Интровертен, еродиран мъж, имащ проблеми, но продължаващ да живее, решава нелогично защо да се самоубие публично като на холивудска касова продукция. И за капак на всички накрая успява да каже проследни думи, точно както по филмите, които са думи сякаш на напълно отчаян човек, на който никога не му се е живеело. В случай че е така, можел е да се самоубие по всяко време през годините на живота си?!... В почти всяка култура смъртта се приема за нещо лично, свещенно и съкровено, подобно на живота. Никой нормален не би искал да сподели смъртта си с още хиляди и милиони хора. Това е поругаване на изконните ценности, просто не е характерно за интелигентен и еродиран мъж да постъпи така. Пък и ако всичко беше естествено и нормално като обстоятелство на личните у решения и убеждения, то няма причина родителите му да изчезват от апартамента. Нещата изглеждат сякаш са си свършили работата и изчистват уликите за да не се задават въпроси и да е се търсят отговори. Отностно местоработата му в *радиозавода*, на мнение съм че родителите нарочно да излъгали че е работил там. Причина за лъжата, ден след трагедията родителите му ги няма, когато кажат на медиите че е работил там, но спрял. Повече няма да им задават въпроси за случилото се, тъй като според думите им се оказва че те не знаят защо синът им е постъп така, видиш ли всичко било нормално, но изведнъж нещата незнайно защо пропаднали. Трета странност, от никъде идва непознат възрастен мъж от червена кола с пожарогасител. Много съмнително. Примерно, за чужбина и особено САЩ, практиката да се носят всякакви приспособления в случай на пътно-транспортно произшествие, е напълно нормално, заради строгите закони. В България обаче, всичко това изглежда нереално. Човек се самозапалва и изведнъж от никъде, сякаш нарочно подготвил се и чакащ, идва мъж с готов пожарогасител. И забележете, това не е някой от служителите на реда, а просто мъж от никъде на улицата. Четвърто, уж негова близка приятелка публично говори за него и приобщава хората да: "Така аз почитам паметта му, заставайки зад неговата кауза и мисля, че именно това е начинът да го направим всички". Заставайки зад неговата кауза, думите могат да се разбират по много начини, но каква е каузата на Траян? Защото заставайки зад каузата му, нима би значело да се подкрепят самоубийствата?... Съмнително, някак измамно. Пета странност - е оставеното при светофарите писмо с думите: "Давам живота си за народа, семейството и България с надеждата, че политиката и правителството ще подобрят стандарта на народа“. Всъщност как могат да бъдат сигурни че писмото е писано от него, оставено наистина от него? Реално, не могат, странно как изобщо го твърдят. Не се чува да са направили графологичен анализ, за да сравнят неговия с почерка от писмото, нито преглед на всички камери, ако са гледали на там. Хората са заети с дейностите си и обръщат внимание чак когато нещо лошо се случи.
 Факта че се е запалил гол до кръста, не значи че е ходил през цялото време гол до кръста. Със сигурност в началото не е давал признаци че ще се запали, за да има изненада. И когато е стигнал на подходящото място си е свалил блузата и е започнал.

--------------------------------------------------------------------
Моето предложение за какво се е случило с Траян
--------------------------------------------------------------------

Траян е бил нормален, интелигентен, чувствителен, притежавал е усещане на добро и зло. За правилно и грешно, несправедливостта никога не му е харесвала. Живеел е горе-долу добре. Имал е проблеми с родителите си, при които е живеел, но всички имат. Проблемите са били обикновенни и винаги са намирали решението си. Траян се е стремял да постигне нещо в живота си, не му е харесвала сивотата, мислел е над смисъла на живота. Просто е искал живота му да не бъде безсмислен. Опита му е подсказвал че в живота има много неприятни неща, но те не са повод да го приключиш. Общувал е, обменял е кореспонденции с различни лица. Благодарение на еродираността и мисленето си, смелостта да изразява свободно мнението си в интернет и прочее места, включително реалността, са го направили необикновенно популярен сред непознатите. Всъщност в началото факта че наоколо му започнали да се навъртат непознати, да го заговарят, да търсят приятелството му, му било странно. Но с времето решил че няма лошо да бъде по-контактен. Разширил познанствата си, допуснал непознатите, доверил им се. Междувременно започнали да се случват странни неща. Забелязал че хората около него които имал за нормални, говорели странно. казвали неща които нямали общо с разговора, питал се какво му намекват. В интернет сред профилите на непознатите си нови познайници срещал странни изказвания. В един момент се усетил че и родителите му се държали неестествено, нещо се било променило, но какво?!... Чувствал като че ли хората около него не са истински. Продължил да живее и да не обръща голямо внимание. Новите му познати го канели на срещи. И тук историята се променя, някъде по това време се случило лошото. Похитили Траян и му поставили чип. Може би поставили съзнанието му в друго тяло, или предпочели да го обработват психически с внушения, така че сам да се самоубие, причинявайки му сериозна психологическа неразположеност, заради променя в мозъчната активност. Поведението му се променило, посещавал постоянно протестите, защото антисъществата искали да предизвикат Хаос и така контролирали действията. Просто не бил същият, и не бил на себе си. Антисъществото в него, или заради психическата лабилност, започнал да се подготвя за събитието. Един ден излязал, смесил се с тълпата на протеста, зачакал подходящият момент който бил предварително прецизно определен според играта. Съблякъл се, залял се и се подпалил. Изненадани хората гледали зрелището. Едно от антисъществата предварително чакало момента, то стояло наблизо в червена кола. Точно когато щяло да се случи самозапалването, онзи с червената кола минал, спрял слязъл, извадил предварително нагласеният пожарогасител, отишъл до потрадалия, изгасил пламъците. Тук следва нещо интересно, мъжът с пожарогасителя е прикритие. Той се появява за да вземе нещо което самозапалилият е изпуснал. Така докато гаси и уж се опитва да помогне, той взема важната улика. Нормално е да се очаква също, че пожарогасителят не е обикновен, както и самозапалването на потърпевшия. Имам причини да съм на мнение, че онзи с пожарогасителя, идва за две неща: Първо - да погаси постадалия, защото ако не го направи тълпата ще усети ще горящият не може да бъда изгасен както при нормалното подпалване. Тоест би предизвикало въпроси. И Второ - с действията си взема важният предмет носен от пострадалия, главната улика че случаят е необикновен и нагласен. Преди да се случи всичко, са били предварително замислени и думите от/в писмото. Целяло се е, да са написани така, че се подстрекават хората към бунтарство и анархия, защото правителството било виновно. И така да е, злодейте се възползват, водят хората за носовете.


-----------------------------------------------------------------------------
2. Пламен Горанов, във Варна, 36г. - кончина на 20.02.2013.
-----------------------------------------------------------------------------
================ Факти ================

Общи:
- Занимания: фотограф и алпинист.
- В последните си месеци застъпник за гражданските права.
- Роден 1976.
- Притежавал фирма за височинна изолация в Добрич.
- Единствено дете в брака на родителите си.
- Преди години извършил пътуване с презокеански кораб. Не се сработил с колектива и се върнал. Заживял при познати във Варна и в Добрич.
- Отдалечил се от родителите си. 2006 загубил майка си. Имал разногласия с баща си относно имоти ( според чуждите думи ) 2010-2011.
- От лятото на 2012 г. ( изненадващо за досегащният му живот ) започнал да споделя че не е доволен от управлението на града, от тогаващният кмет Кирил Йорданов и общинския съвет.
- През есента на 2012 заживял в дома на позната в град Варна, мъжът с който живеела му предоставил автомобил "Фолксваген Поло".
- Посещавал протестни митинги, особено след изненадващата променя в светогледа си.
- През периода 17.02.2013 г. - 19.02.2013 г., "споделил, че е по-добре да отиде да се запали пред Общината.".
- Преди да умре, няколко пъти заявява, че намерението му не е било да се самоубива.
- Според уж приятели, умира по погрешка, не му е било цел!...
- Записите от камерите разкриващи случилото се не са били предоставени, нито след искане от близките, нито след изминаване на срок от случилото се.
- Докато горял казвал: „Киро, Киро, днес трябваше да съм в Анталия…”.
- Носил плакат с надпис „Оставка на Киро и целия Общински съвет до 17.00 часа на 20.02.2013г.“."Непосредствено след запалването, плакатът е прибран от служител на общината и впоследствие е предоставен на следствието."
- 38 минути след самозапалването на Пламен Горанов кабинетът „Борисов“ подава оставка.
- Единствен негов наследник е баща му и роднини от второ коляно.
- На видео запис, разпространен в медиите и социалните мрежи в последствие, Пламен Горанов заявява: „Мисля, че във Варна основният виновник за този протест е ТИМ”.
- Според други, не е споделял намерения да се самоубива. Кроял планове за действията си в бъдеще. Имал собствено мнение, не употребявал наркотици, не употребявал алкохол в големи количества, не е имал психически проблеми, не е бил избухлив, а ако участвал в спорове, бързо му минавало.
Не търпял несправедливости, бил безстрашен и винаги довършвал нещата докрай. Имал добре обмислена обществена позиция и ясна представа за процесите в обществото.
- Месеци преди трагедията влошил отношенията си с родителите си. Станал по-особен.
- Планирал пътуване до курорта Анталия, в Турция, където заедно с приятели, имал намерение да се катери.
- В сградата слюжителите нямали подготвеност да отреагират и не били сигурни къде точно е пожарогасителя.
- Появил се непознат водач на лек автомобил, чиято самоличност, въпреки проведеното щателно издирване, не е установена по делото, който също се включил в изгасянето на горящия човек с носения от него автомобилен пожарогасител.
- Последни думи: ""Киро, Киро ...", "Аз исках само мирно да протестирам, сега трябваше да съм на почивка в Анталия и не съм искал да се самоубивам".
- Единият от членовете на този екип чул от Горанов думите: "Искам да се махне Киро, не искам да умирам, искам само Киро и ТИМ да се махнат".
- След качването му в линейката, бил проведен кратък разговор с Горанов за това какво се е случило.Той бил контактен през цялото време, казал трите си имена и единен граждански номер, обяснил, че се е залял с бензин около 3 - 4 л., че не е искал да се самоубива, а само да протестира и че искал кмета да подаде оставка. На няколко пъти споменал, че не желаел да се самоубива и че следващата седмица трябвало да бъде на почивка в Турция. През цялото време той говорил и бил превъзбуден, питал в кое болнично заведение ще бъде настанен, като не е споделил, дали е бил придружен от някой друг пред сградата.

Според Варненската районна прокуратура престъпление няма."Вчера окончателно беше прекратено разследването на смъртта му поради липса на престъпление.".
 + В ученическите си години е бил прилежен и активен в учебния процес, като се е изявявал в различни мероприятия, но допускал средата, в която се движи, да му влияе.
 + Имал собствено виждане за живота и бил против моделите. Горанов бил изключително позитивен и прозорлив човек, оптимист.

Непоследствено преди ( уж ) самоубийството си - ритуал ( или експеримента )...
+ На 20.02.2013 г., в 07.24 ч. отишъл пред сградата на Община - Варна. Бил облечен с тъмно яке, тъмни панталони и шапка с козирка.
+ На гърба си носел туристическа раница.
+ В ръцете си държал плоскост (плакат) с надпис:"Оставка на
 Киро и целия Общински съвет до 17:00ч. на 20.2.2013 г."
+ Отпред пред тялото си носел туба, червена на цвят, поставена през рамото му.
+ Качил по стълбището на Община - Варна, като на междинната площадка на стълбището спрял и поставил плоскостта на земята, след което, отново я вдигал и тръгнал по стълбите нагоре към входа на Община - Варна.
+ Най-горе на площадката, поставя плоскостта върху кошче за отпадъци. Сложил тубата и раницата на земята.
+ Търсил нещо в десния джоб на панталона си.
+ Залял се със съдържанието на тубата. По гърба и отпред. Надигнал левия си крак, свит в коляното, и го залял, а след това залял и десния си крак, като около него на подлежащата настилка се образувало мокро петно.
+ Оставил тубата на земята, отишъл към раницата, разкопчал я отгоре и надигнал капака в горната й част. Като развързал и въже, намиращо се в горната част на раницата. Впоследствие наклонил раницата и отворил долния преден джоб.
+ Извадил черно шише, което паднало и се изтърколило до кошчето за отпадъци, върху което се намирала плоскостта, извадил бяло платнище (чаршаф), което оставил вляво от кошчето за отпадъци, на около 2-3 м. от него.
+ Поставил червената туба на врата си, малко под гърдите си.
+ Вдигнал черното шише и го поставил в изправено положение.
+ Извадил 10 литрово шише, Поставил я между раницата и бялото платнище (чаршаф).
+ Изтървал някакъв предмет на подлежащата настилка, опитал се да го вземе, но се подхлъзнал. После се навел и го взел от земята, държейки го с дясната си ръка вдигната нагоре.
+ Виждайки служителите, започнал да маха с двете си ръце от тялото навън, сякаш им казвал да се махнат.
+ Взел туба с минерална вода като я държал в лявата си ръка на височината на гърдите си и направил две крачки назад.
+ В дясната ръка държал неутановеният предмет.
+ Той казал: "Не се доближавай, ще се запаля".
+ Вторият полицейски служител, чувайки отговора му, погледнал към него и видял в дясната му ръка запалка. В този момент колегата му направил две крачки напред, а Горанов отстъпил две крачки назад, като приближил към тялото си двете си ръце, които държал на нивото на гърдите си свити в лактите.
+ Полицаят направил още седем крачки към него, а от своя страна той отстъпил назад, като застанал до ръба на първото стъпало. Непосредствено след това полицаят посегнал с ръка и взел от лявата ръка на Горанов тубата от минерална вода. В този момент той пламнал, след което паднал на площадката обхванат от пламъци.
+ Разбирайки, че няма да може да го загаси с голи ръце, и другият полицай влязъл в сградата и отишъл в дежурната стая, където държали пожарогасител с вместимост 10 кг. През това време, неговият колега, който не успял да намери пожарогасител, се върнал обратно, взел оставения до кошчето за отпадъци чаршаф и слязъл по стълбището, като започнал с него да гаси тялото на пострадалия.
+ Друго лице от мъжки пол, облечено в цивилни дрехи - тъмно яке, дънки, и тъмна шапка с козирка, което излязло от сградата на Общината, взело тубата от минерална вода и я преместило на около 7 м. в дясно от кошчето за отпадъци.


* Освен това действията на Горанов били забелязани от служител на Община - Варна, който се намирал до остъкления вход на сградата и веднага уведомил за тях двамата полицейски служители.


---------------------------------------------------------
АНАЛИЗ НА СЛУЧАЯТ Пламен Горанов
---------------------------------------------------------

Пламен разполагал с добра работа и занимания. За да практикува алпинизъм, следователно бил смел, упорит и обичал да се стреми, да си доказва че може. Умението му да не се предава му помогнало да се издигне от трудният живот, осъщестявайки бизнес с фирма за височинна изолация.
А факта че бил единствено дете, очевидно го е направило по-силен, защото от малък се е научил да се бори сам за всичко. Описанието на характера и личността му би следвало да започва с - авантюристична натура, не отказваща предизвикателства, но не хвърляща се в напразни глупости. Защото ако Пламен, беше от онези типове които си играят със съдбата и късмета си, никога нямаше да проведе успешен живот. Нямаше да създаде фирма и целият му стремеж и личност - просто нямаше да съществува. Пътувал и имал желание да пътува по света, следователно в личността на Пламен до преди "От лятото на 2012г.", не е имало никакви признаци за самоубийствени наклонности и крайности. Бил е нормална, напредничава личност, с много мечти и голямо желание за живот. Тъй като живеел самостоятелно, притежавал волята да се изправя срещу трудностите и да отстоява себе си.
 До тук в личността му, не може и не бива да се търси ненормалност, психически проблеми, лудост и прочее.
 Въпрос: "- Защо и как, напълно нормален мъж изведнъж изпитал желание да сложи публичен край на живота си?"
 Отговор: "- Първото по-странно обстоятелство е че обществото веднага намира геройското в ситуацията, а другите веднага лепват етикета психически проблеми, отчаяние, заради нищетата в България. Ала никой не смее да се замисли, че не може напълно нормален мъж живял, имащ постижения и стремежи, нямащ нищо общо с политиката до преди лятото на 2012, след това изведнъж да се промени. От кога всички вярват само на какво се говори в обществото и не се замислят! Факта че е имал разноогласия с баща си относно наследство, не е достатъчен фактор, за да го превърнат в самоубиец.".
 След лятото на 2012, индивида Пламен, сякаш се превръща в съвсем друг човек, друга личност. Отникъде му е дошло: "...че не е доволен от управлението на града, от тогаващният кмет Кирил Йорданов и общинския съвет.". А всъщност не би трябвало да го вълнува, защото си е имал достатъчно много работа, да устроива живота си. Или всички са длъжни да приемат че индивид прекарал живот в стремеж изведнъж решава да занемари всичко и вместо да напредва в фирмата, да се занимава с протести. То няма логика, щом до преди е бил интелигентен, стремящ се, незанимаващ се с глупости, няма как след това да спре да бъде такъв. Любопити са подробностите, че през 17.02.2013 г. - 19.02.2013 г., "споделил, че е по-добре да отиде да се запали пред Общината.". Същевременно до последно говорел че крой планове за пътуване до курорта Анталия, в Турция, където заедно с приятели възнамерявал да се катери.
 Въпрос: "- Възможно ли е човек да говори че било по-добре да се самоубие и заедно с това да приглася за бъдещо пътуване в курорт. Да мисли за край, а да гледа в бъдеще?".
 Отговор: "Не. Не е възможно. Никой нормален не се занимава да говори едно, а да прави друго. Изградил е нормален живот, непредполагащ съществуване на лудост. Обмислянето на живота е валидно само за онези харесващи живота си и нямащи желание да си посегнат. Иначе за какво да говориш за бъдеще време, ако възнамеряваш да се самоубиеш! Дори сам е казал че уж не е искал да се самоубива. Проблемът обаче е винаги в това че не е присъщо на интелигентен и зрял мъж да се захваща с нещо което не е искал да се случи, да прави бъдещи планове и накрая уж да сгреши и по погрешка да се убие. В това няма нищо нормално, случаят е както всички други противоестествен. А последните му думи *Киро, Киро ...", "Аз исках само мирно да протестирам, сега трябваше да съм на почивка в Анталия и не съм искал да се самоубивам”. Са абсурдни. Щом е искал мирно да протестира защо се пали. Нима самозапалването за него е мирен протест. Думите му според мен трябва да се разбират по следният начин - той е искал да не се случва уж, но е бил изкомандван. Заповедта е била, ако кмета не се махне до определено време, да самоунищожи тялото за да предизвика принудителното махане на кмета и солидна доза хаос.".
 Към странното е и поведението след като го поставили на носилката: "...казал трите си имена и единен граждански номер, обяснил, че се е залял с бензин около 3-4л., че не е искал да се самоубива, а само да протестира и че искал кмета да подаде оставка.". Отново никаква логика. Туко що горял човек, изпитващ смущаваща агония, успява да се съвземе и като робот да си каже модела. Не стига този факт, ами даже литрите отброил, сякаш има значение, дали ще е 1,2, или 3-4 литра, пак би се запалил смъртоносно. А последното му изречение в което се обръща към всички е че просто иска кмета да си подаде уставката!... Не е нормално, човека умира, а до последно единственото което го вълнува е кмета да се махне. Действията на Пламен в този момент са доказателство не за човешко същество, а за програмирана машина. Досущ на камикадзе.
 =>>> Не е ясно, кога точно му се е случило лошото нещо, както при всички други такива случай, но със сигурност е било или в Добруджа, или когато е извършил пътуване с презокеански кораб във Варна, което според написано е било през 2012 година. А щом е пътувал е било някъде към лятото, което съвпада с другото време. Когато през лятото на 2012 изведнъж решава че управлението във Варна не му харесва. Така замесени в промяната му са - ВАРНА, презокеански кораб, обаче Добруджа също не е за махане от списъка. Категорично е очевидно, че мъжът и жената на семейни начала във Варна при които е заживял и му предоставили автомобил *Фолксваген Поло* - със сигурност имат общо с всичко случващо се. Не са случайни, защото никой туко-така не доспуска друг да живее в дома му и не му дава автомобил. Живял е и в Доброджа, но по това време вече имал признаците че не е себе си. Всичко е стратегия, нищо не е каквото изглежда че е.
 Въпрос: "- Има ли подобия в случайте?".
 Отговор: "- Разбира се, трябва да се мисли нестандартно, защото те не могат да направят нещо непредвидимо, понеже всичко което искат вече е установено и за да го вземат се искат точно конкретни действия, които не са много на брой. Практически, макар всички случай да са много, ставащото под вид на стратегия е ограничено. Примерно, както при първият самозапалил се и тук се появява непознат от автомобил, самоличността на който странно остава неустановена, дошъл от никъде, точно на момента сякаш предварително чакал. И помогнал за изгасянето на Пламен!... Покъсно се появил още един непознат, които също уж дошъл от никъде да помогне, попреместил оставените вещи и също като първия непознат изчезнал без никой да разбере кой е!...
 Въпрос: "- Странни ли са действията на потърпевшия по време на самозапалването?".
 Отговор: "- Да. Не е нормално всичко което е направил. Самоубиството му е изисквало просто да си излее бензин и да се запали. Две действия, обикновенни и с нищо впечатляващи. Вместо тях е извършил 22 действия с предмети. Всичко което е правил, повече прилича на *ритуал*, или технически инструкции за действия, за да се случи нещо което се желаее.".
 Въпрос: "- Каква е била целта на 22-те действия.".
 Отговор: "Когато се сглобява машина, действа за изграждане на желан резултат има *правилник* от възможни които се налага да бъдат извършени за да се получи желаното. Тоест, не е било ритуал, а сглобяване на съоръжение. На въпроса, какво съоръжение, давам първо главният факт. Мъжът е държал бутилка с вода, но тя не му е била необходима, изобщо по себе си е носил много излишни неща. Ботилката е била 10л., за някой който ще се пали, да държи 10л. бутилка е безсмислено. Тя му пречи, пък и няма защо да я държи над земята, след като няма да я ползва. Тук мнението ми отново е по-извън нормално, но пък какво от това, всички глупости по света, така или иначе не са нормални. Според моето мнение, мъжът не се е самозапалил, той е пламнал от само себе си. С едната си ръка нарочно е държал бутилката с вода, за да играе ролята на товар, както в електротехническите и електронните схеми. Докато държи бутилката, не настъпва пренапрежение и бензина с който се е залял не пламва. Ще попита друг, ако го имаме за схема, от къде се взима заряда. Това е лесната част, идва от вещите които мъжът е носил в раницата и покъсно е разпределил из коридора по точно определен начин. Това драги ми дами и господа е атомен експеримент, или да го назовем атомна демонстрация. Антисъществата си играят със сетивата ви, лъжат ви, за да замаскират престъпленията си.
 Въпрос: "- Какво друго доказва че всичко е лъжа и че Пламен в онзи момент не е бил Пламен?".
 Отговор: "- Отишъл е в сградата, облечен с *тъмно яке, тъмни панталони*. Докато на снимките които са публикувани за него, е в по-светлите кафеникави нюанси в облеклото. На характера, личността и външността му не подхожда да носи черни дрехи и като че ли следва те да не са му били във вкусовите разбирания за подходящо облекло. Отделно че вторият непознат е бил облечен също в черно, очевидно не е случайност, но едва ли са еднояйцни близнаци във вкусовете си. Просто е доказателство че ставащото има общо, не са непознати помежду си. Тялото на Пламен е било облечено в черни дрехи, защото черният цвят поглъща най-много спектъра на светлината. Целта е била да след получаване на пренапрежението, да се доведе до мигновенно нагряване и заплаване на просмуканият бензин по дрехите. Докато вторият непознат е бил облечен в черно, просто за да не се набива на очи, вид прикритие. Отдалечил е черното пише от кофата за да не се получи повторно възпламеняване, все пак не искат да предизвикат странни заключения и въпроси сред околните. Когато всичко е било подготвено, запалителя се е съдържал в онова което полицайте им се сторило че е заплака. То обаче не е било запалка. Когато първият непознат с автомобила, дошъл да помага, той междувременно тайно взел предмета, за да не го види никой. Цялата процедура е била замислена.
 Въпрос: "- Какво е било желанието им, като знаем че се стремят към срутване на всичко.".
 Отговор: "- Чуждото съзнание в тялото на Пламен, не е искало да се самоубива, а да бъде убито. Затова е държало бутилката с вода, знаеки че служителят на реда първо ще посегне към нея, ще я махне и ще причини така спонтанното запалване на бензина. Следователно Пламен, отдавна го е нямало, всичко е било театър, сцена, постановка. А инцидента е бил предизвикан от неволните действия на полицая, понеже не е знаел какво се случва.".
 Смятам че всичко е ясно, по интересното е мнението на Варненската районна прокуратура, според която "престъпление няма". Очевидно критериите за престъпление през 21 век са изключително непрецизирани и не спомагат разграничаването на нормално от лудост.

-----------------------------------------------------------------------------
Моето предложение за какво се е случило с Пламен
-----------------------------------------------------------------------------

Пламен често обмислял живота си. Когато погледнел към другите, той чувал че нещо му липсва. Искал да даде повече от себе си и да постигне повече в живота и кариерата си. Предвид факта че бил единствено дете, понякога му се струвало че няма да е зле някой ден да им две деца. Тоест стремял се към развитие, бизнес, за да може един ден да създаде по-добро семейство. Обаче междувременно все още се чувствал млад за семейство. Искал да види света, да тества възможностите си, защото обичал да е в търсене на себе си, да се бори, да се чувства като пътешественик пред непознати ширини. Семейните проблеми го поотдалечили от родителите му, възползвал се от свободното си ежедневие за да направи повече от което искал. Така един ден се появила възможност за пътуване с презокеански кораб. Случило се по обстоятелствата на познати и приятели, където пътят го довел до Варна. Всичко изглеждало хубаво, но било прекалено хубаво и лесно за да е истина. Някъде при Варна, или на самото пътешествие с презокеански кораб, Пламен бил похитен. Похищаването се случило както защото бил интелигентен, добродетелен, така и защото бил фотограф. Като сложим факта че практикувал алпинизъм и е бил авантуристична личност, възможно е да е направил снимка на която се е видяло онова което се крие, а имено че не всички са хора. Сложили неговото съзнание в друго тяло, а в неговото както и при другите случай, сложили един от свойте. Техният в тялото на Пламен, бил натоварен с мисия. Да изпълни простата задача да предизвика събитие, с което да доведе до още масови безредици, хаос, отвличане на вниманието и склоняване на хората да клъвнат на въдицата за протести, митинги, скандирания и тнк. Чужденецът в тялото на Пламен решил, вероятно след обсъждане със съвета от другите антисъщества, да разиграе самозапалването по малко по-сложен начин, колкото за разнообразие. Чужденеца играел ролята до самата кончина на тялото, доказателство за което е факта как и на прага на края си след тежки телесни поражения Пламен изрецетирал номера си, колко бензин си е излял и че кмета трябва да се махне.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Димитър Димитров, 51 г, София, пред Президентството - 12.03.2013.- 13.03.2013
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
================ Факти ================

- Професия ковач.
- От две години живеел в София, където имал къща. Цялата му фамилия се преместили в София.
- От брак с рускиня имал дъщеря. Заживял с втора жена Милка от Силистра. Тя работела в компютърна фирма и имала дъщеря и внуче.
- Преди самозапалването, преди от година до 15 дни, преживял инфаркт, изразено от някой като проблем наскоро с високо кръвно налягане. Лекуван в Трета градска болница
- Не скандирал, не държал лозонги.
- Според очевидец, мъжът извадил ботилка от вода, разлял течността по себе си и драснал кибрит.
- Според други, носел малко шише от водка Mary Jane с бензин.
- Носел физитна картичка по която разбрали името му. ( Носел и други картички и бележки )
- Според бащата е нямал причини да се самоубие. Но предполага липсата на работа за стимул.
- Седмица преди трагедията, нищо не подсказвало че се готви за самоубийство ( Думи на бащата )
- Според свидетел, мъжът..."Както си е седял на парапета, пламнал и е започнал да се търкаля, явно от болката.".
- След самозапалването, при постъпването в Пирогов, обгорелия се оплакал от болката.
- Мъжът не издавал признаци, стоял неподвижно и просто пламнал. "Изведнъж трима от обектовата охрана на президентството чуват силен вик и на секундата тръгват към самозапалилия се.".
- Преди самозапалването е имал влошени отношения с втората си жена от Силистра.
- Според бащата, мъжът не е имал чак толкова критични материални проблеми и не злоупотребявал с алкохола.
- Според бащата, никога не се е занимавал с политика, не го е вълнувала.
- Фамилията имала къща в с. Крайници, прекарвали там през лятото.
- Имал сестра в съседен блок.

--------------------------------------------------------------------
АНАЛИЗ НА СЛУЧАЯТ Димитър Димитров
--------------------------------------------------------------------

(В предишните случай имаше горе-долу мотиви, така че някой да се заблуди че самоубийството е от родолюбие към държавата. Та, ако толкова радееха, младите нямаше да умират, а да живееят за да оставят на бъдещето поколението на свойте деца. А щом загиват по нелепи и безмислени начини, то стратегията за България е убии българина, като убиеш младите, за да няма държавата бъдещи деца и народ.)

Димитър като един от самоубилите се, нямал никакви повърхностни причини. Защото, споделено от баща му, нямам никакви интереси към политиката. Ха сега, нима може човек нямащ политически интереси, не се занимаващ с политика, да загине в самоубийство на протестен митинг. Колко още е необходимо на хората да разберат за да се събудят?! Вие, предпочитате да спите и да правят с вас каквото си поискат, или да бъдете будни и да поемете контрол над животите си.
 Въпрос: "- Какво е търсил Димитър на протест, щом от политика никога до преди не се е вълнувал?".
 Отговор: "- Всеки може да излъже за нещо, но думите на бащата че мъжът не се е вълнувал от политика, не са прекално неестествени. И днес, все още, има хора които просто имат други разбирания и интереси. Очевидно такива не се харесват в съвременно демонизиращо се общество. Мястото му не е било на протеста и със сигурност не е било негово желание. Имал е семейство, внуци, нямало е защо да приключва живота си точно на такъв момент и по такъв начин. Даже липсата на работа не е причина, още повече когато става дума за възрастен, имащ семейство, а не някой нямащ още нищо.".
 Въпрос: "- Не скандирал и не държал лозонки, тогава самоубийството му какво изразява".
Отговор: "- Нищо, нищо не изразява. Антисъществата не ценят ничии живот, за тях всички са заменими, като предмети. Кончината на този човек е послужила за повече хаос, правят го за да изследват поведението на хората. Става нещо лошо и наблюдават какво ще направят хората, разбира се те чакат нещо. А хората в паниката, възприемат че всичко е заради протестите, не забелязват че всъщност протестите са заради всичко, че са ги организирали за играта и унищожението на бъдещето.".
 Въпрос: "- Кога лошото е сполетяло мъжът? Какви са фактите че мъжът не е бил себе си, или просто са го контролирали като машина?".
 Отговор: "- Стоял на парапета и пламнал, никой не забелязал нищо, защото мъжът стоял неподвижно и мълчаливо. Което е като мнителност, все едно нещо крие и хоп ей сега ще дойде. Историята с пламването му прилича като вид доброволно унищожение, тип камикадзе. Но е нелепо, възрастен мъж без политически интереси, да загине на митинг, от мястото на както си е стоял мирно и кротко. Визитните картички и листата на който е било написано нещо подсказват че всичко е подготвено, като се е предполагало че мъжът може да няма сили да си каже името, заради възрастта и претърпяната сърдечна криза. Преди две години мъжът се преместил да живее в София с близките си. Под близките си явно се има в предвид и сегашната си втора жена Милка, която била от Силистра и работела забележете за компютърна фирма. А скоро преди инцидента си били поразвалили отношенията, като също наскоро мъжът претърпял сърдечната криза. Смятам че има отношение между претърпяната сърдечна криза, жена му, Силистра и нелогичното му самоубийство. Колкото и невероятно да е, мойте предположения са че или втората му жена не е истинска, а просто тяло в което има чужденец и тя е отговорна за похищаването му, или са го похитили в болницата докато е бил на преглед за проблема. Но пък проблема е по-вероятно да е предизвикан от действията на контрола, а не да е довел до него.".
 Случилото се е, не е обективно разгледано. Намесва се че имало очевидец видял как се облива с "малко шише от водка Mary Jane с бензин" и драснал кибрит, но кой е бил очевидеца, отново изкуствено лице което нарочно казва: "- Вижте там". За да провокира вниманието и да му се доверяват, може би.

---------------------------------------------------------------------------
Моето предложение за какво се е случило с Димитър
---------------------------------------------------------------------------

Същото случило се и с почти всички от самоубилите се.
Живял нормално, до заживянето с втората жена. От където се случило лошото нещо и покъсно мъжът не бил себе си, подменили го. Чужденецът в тялото, отишъл на протеста, стоял кротко за да не го забалежат, извършил опасната процедура и се запалил.

==============================================================
4. Лидия Петрова, Лидия Петрова 38-39г. Самозапалила се в София на 03.09.2014
===============================================================
==================== Факти ==================

- Професия фотографка във вестник Труд
- Лектор на фотопланери и курс по фотография за деца.
- Разведена, с 11 годишен син, живеещ с баща си ( вероятно основно след трагедията )
- От Нови искър, но живееща в столицата.
- Има роднини с които е в далечни отношения.
- Няма вид на самоубийца, имала е работа, живот, дете за което да живее, справяла се е с трудностите.
- Часове преди трагедията публикувала "Добро утро" в facebook профила си и качила песен на Марк Нопфлър.
- Запалила се пред президентството, по време на протичащи консултации за съставяне на правителство.
- Преди трагедията, слязла от автомобил.
- Според очевидци слязла от такси.
- Последни нейни думи - "Нетърсете виновен. Много се притеснявам за детето си. Аз сама взех това решение."
- Според някой носила раница с запалителна течност, която по време на трагедията изчезнала.
- Споделила че се притеснява за бъдещето на детето си.
- Според сестра й, Лидия редовно е посещавала антиправителствени протести. И в трагедията била замесена секта.
- Според майка й, някой е принудил Лидия, тя не е била душевно болна. Отрича Лидия да е имала общо със секти.
- Майка й споделя че Лидия от две години била обезпокоена заради атентата в Бургас.
- Съпругат на Лидия я посетил в Пирогов.

 ======================= Твърдения за =======================

- Психично страдание
- Шизофрения
- Психично болна
- Заляла се с запалителна течност ( уж бензин ) и се подпалила.
- Дала знак на охраната на президентството, че смята да се самозапали.
- Според очевидци, жената е изскочила от кола, преминала пред президентството, стигнала е до фонтана и се е самозапалила."


----------------------------------------------------------
АНАЛИЗ НА СЛУЧАЯТ Лидия Петрова
----------------------------------------------------------

Разведена с дете, но полагаща усилие да го отгледа. Майка която обича детето си, една от майките за пример които при трудност не се отказват от детето си и не го захвърлят на произвола, или отървават оставяйки го на другия родител. За добрия родител, детето му е целият свят. А по описанието на живота й, Лидия е обичала да се занимава с деца. Работата й със сигурност и е доставяла удоволствие.
 Въпрос: "- При такъв живот, за какво и е било да се самоубива? Нима е способна да изостави детето си?!"
 Отговор: "- Имала е много за какво да живее. Животът и едва ли е бил много лековат, но всичко което е правила е за да се радва на децата, на своето, на чуждите, на живота, както когато правиш снимка улавяш специфични моменти впечатляващи с неизказаните мълчаливи емоции, така и в мъчните моменти може да се намери и по нещо вдъхновяващо. Намирам че, Лидия не може да е била шизофреничка, луда, ненормална и тнк., как лекомислено я изкарват. Заедно с горното, странно е че когато мъже се уж самоубият на протест ги изкарват герой и луди, но не шизофреници. А когато жена уж се е самоубила също по време на главно държавно и политическо събитие, въпреки че не става дума за стачка, произвеждат от случката че жената била все ненормални неща, но не казват и за нея че е герой!... Тоест съществува някаква странна дискриминация, недоловимо откъде идваща. Щом всички са готови да се заблуждават че останалите самозапалили се са го направили по свое желание и в действията им няма нищо странно, то питам се, как за жената която се запали, не са я обявили и нея за национален герой! Тълпата има чудни вкусов, а на вид е точно като кукла на която някой заповядва какво да харесва, какво да мрази, какво да приема.".
 Изяснявайки че Лидия, не може да се е запалила поради лудост, защото има за какво да живее, остава да се потърси какво я е довело до лошата ситуация.
  Според сестра й имало намесена секта, други казват че тя сама се е запалила, носила чанта от която извадила запалителната течност. А веднага след всичко, чантата изчезнала. Колко удобно. След разглеждането на всички случай от по-горе, се осъзнава че наистина има замесено нещо, но то не е просто секта, то са демони, разни антисъщества на тоталната деструктивност. Ако е имало изчезнала раница е взета от някой от решилите да я гасят. А ако е нямало, както доста свидетели също пишат, то слуховете за раница ще да се окажат просто лъжливи раздухвания. Според други, също свидетели, жената била изхвърлена от автомобил, а не просто да е слязла. Едно е сигурно, реалната Лидия не прилича на самоубийца и случилото демострира че не го е направила по свое желание.
Изключително интересно, жената слязла/намерила се на улицата от такси. Това е важно да бъде запомнено, защото има много общо с всички други случай.
 Въпрос: "- Защо жена имаща за какво да живее, но решена да се самоубие пред цяла България и свят, е намерила време да влезе в facebook и да напише *Добро утро* заедно с песен на Марк Нопфлър?".
 Отговор: "- Това е провокация, въпроса е кой го е написал, защото ако ще се самоубиваш едва ли ще поздравиш всички с *добро утро*. Злодейте имащи контрол, просто се подиграват с всички, играят си играта и се забавляват с чуждата смърт и страхове. Не е възможно жена живееща нормално, години без признаци за самоубийствени наклонности, които иначе биха си проличали. Един ден, като че през цялото време е била обучаван агент под прикритие, да я оставят на площада и извън всичко което е правило даже и часове преди сцената, да извърши нещо никога невиждано и нехарактерно за личността и действията й. Според мен и елементарна психология би дала отговор на много от въпросите с факта дали Лидия сама е посегнала на живота си, или е станало нещо насилствено. Обаче се пита, защо никой не се допитва и до простичките методи от живота. За какво има разсъдък, психология, етика, философия, математика, ако ежедневно никой не ги прилага в живота си и в случващото се. Изглежда обществото се превръща във все по-големи овце от овцете, а историята е доказала че овчедушието се наказва покъсно с ужасяващи събития..
 Въпрос: "- Не стигат ли думите на жената че сама е решила така, за да се приключи случая с думите, просто самоубийство.".
 Отговор: "- Не. Никога не са стигали. Нали затова съществува разследване, защото думите почти винаги заблуждават и показват емоционални пристъпи, а не действителността в мотива нещо да се случи. Последните думи на Лидия са били *Нетърсете виновен. Много се притеснявам за детето си. Аз сама взех това решение.*, но ако тя сама се е самоубила, не е била скланяна към това деяние, или пък не се е случило нещо извън нормално с нея, то защо се е страхувала за детето си. Дете не се пази от вятъра, следователно има опастност и тази опасност е причината Лидия да е загинала на площада. Дори и да пренебрегнем всичко, факт е че е била оставена на площада от такси, ако е просто самоубица, какво общо има онзи, онези в таксито. Предполагам множествено число, влагайки думите на страхливите свидетели коментирали че била изхвърлена. За да е изхвърлена се иска в таксито да е имало поне двама думи, водача на таксито и някой на задната седалка, понеже Лидия не се е видяло да е била вързана. Демек не е изглеждала като заложничка. Но според свидетели коментарори е била насила изхвърена от колата.".
 Въпрос: "- Защо са ползвали такси?".
 Отговор: "- Таксито е просто начин да не привличат вниманието. Защото в град София има много таксита, често минават и покрай центъра. Никой не би обърнал особено внимание на таксито. Въпреки че е любопитно как никой не е видял поне номера на таксито, но със сигурност и да го бяха видяли полза нямаше да има, защото номера ще да е фалшив. За да имат наглостта да извършат публично цялата маскарада през всички граждани, зачи се чувстват като владеещи положение и можещи да си позволят всичко.".
 Основните факти по случая Лидия които водят към улики са - таксито, думите на майката че Лидия от две години имала сериозни притеснения заради атентата в Бургас. Което е странно, какво общо ще има между атентата в Бъргас и жена живееща в София и занимаваща се с деца. И на последно място факта че Лидия подобно на Пламен Горанов също се е занимавала с фотография. Относно спекулациите че случилото се е на етническа основа, защото синът учел в еврейско училище - мисля нещата са по-сложни. Злодейте искат хаос, хаоса им дава предимство. Хората се хващат за гушите търсейки проблема в себе си, когато проблема е в демоните около им. За да учи синът и в еврейско училище, значи Лидия е имала свой нестандартни убеждения отновно нещо в живота. Убежденията и със сигурност са свързани със случилият се атентат в Бургас. Очевидно е била вярваща, но е имала упасения че в България христянството се унищожава от злодейте искащи да доведът до сатанизъм и тачене на предметите. Изборът и на еврейско училище, явно е било с цел и чувството че може би ще предпази сина си от идващия сатанизъм из българското общество на балканският полуостров. Инак, няма никаква логика в избора й.

-----------------------------------------------------------------------
Моето предложение за какво се е случило с Лидия
-----------------------------------------------------------------------

Лидия също както останалите водела нормален, сравнително спокоен живот. Така било за нея още преди години. Била вярваща, имала дълбочина в убежденията си. През годините се срещала с много хора, поради работната си дейност и от общото познанство/интереси. Носели се странни слухове наоколо, за секти и прочее, но тя не обръщала отначало внимание. Един ден както винаги правела снимки, когато покъсно ги проявила с изненада отбелязала че на снимките определени хора изглеждат странно. Някой били малко замазани, на други имало неествени очертания и нещо над тях. Няколко пъти помислила че сигурно се е получила грешка при заснемането. Покъсно отново попаднала на такива снимки. Това вече я озадачило, но тя не била тесногръда, а широкоскровена. Вярвала в нещо. Поразтърсила се. Прочела тук и там по въпроса. Накрая и хрумнало че нещата са истински. Това което е видяла, не е трябвало да вижда. Станала по-строга към себе си, отделяла голямо внимание. Проучвала случилото се. Така минали няколко години. Дали поради това, или защото още в началото е вярвала в много неща, тя записала сина си за еврейското училище, нека приемем че просто се носели много притеснителни слухове за лоши неща из обществото, българските училища и тнк. Тя искала да предпази детето си, дали взела правилното решение, може би да, щом до последно живеела що годе нормално. Вече познавала някой интересни, специфични и еродурирани личности. Те имали голяма широта в разбиранията за лошото нещо което нямало да подмине България. Логично е, след като избрала еврейско училище, че някой от специфичните личности които познавала били еврей, или пък имали общо с Израел и еврейте. Преди две години след случилият се атентат в Бургас, Лидия била много притеснена. Защото в автобуса имало няколко, или един който бил/а нейн познат. Очевидно че за да се е притеснила много, то случилото се било трагично за познатият й, а притеснението идвало от там че сред познатите и се говорело че можело нещо лошо да се случи, защото онези щели да задействат свой план и да започнат масово изтребване, експериментиране, сатанизъм и унищожение на вярата. Налагане на безверие, убиване на вярващите, добродетелните, индивидуалистите и интелигентните. Така че, случилото се, не било голяма новина за нея, отдавна се говорело, но просто и отнело спокойствието. Защото тя разбрала че - нещата вече са започнали да се случват, те не са просто в процес на действие, те са реални, истински и сега.
 Безпокойствието и се увеличило. Станала много мнителна и предпазлива. Страхувала се за всички, но най-много за детето си. Искала просто да го отгледа, да има добро бъдеще и живот, а нещата които щели да се случат били на път да отнемат всичко. Блян ли беше нейната мечта за спокоен живот, без тревоги?! Вероятно да, защото докато едни искат спокойствие, други искат смърт.
 Тя продължавала редовно да проучава въпроса, правила още снимки, забелязвала ставащото. Пред всички се държала все едно няма нищо, не искала да се набива на очи, но вече нещата били задействани, защото тя комуникирала със специфичните лица. И когато злодейте ги хванели, разузнавали и разбирали кой с кого е общувал/а. Те я сложили в списъка си с проблемните лица, за елиминиране.
Предположимо е че няколко пъти са и правили предложения да я купят, но тя била силна и не се предавала. Свободната и воля била нейна и тя не смятала да я продава. Също че когато отказала да бъде на страната на злодейте, се започнало с заплахите. Междувременно Лидия почнала да сънува ужасяващи сънища, усещала че е надвиснала опасност.
А понякога, че докато спи нещо се случва. Нещата продължили така, докато един ден не я изненадали, когато най-малко очаквала, пресрещнали я и я отвлякли. Тогава се случило лошото нещо, от писаното за трагедията не се изяснява дали сама е отишла до фонтана и се е запалила, или както други пък твърдят е била просто изхвърлена от таксито и когато може би е тръгнала да се изправя, или се е движела, което е довело до запалване. Гледище предполагащо че и при за нейното самозапалване е използван технически стрик, както специалните ефекти по филмите. Ама нима има очудване, не се ли говори че Холивуд щял да дойде някой ден в България, защото било по-евтино, ами явно не е само мит, защото холивуд вече е тук. А колкото до последните думи на Лидия, ами под въпрос е дали са били наистина нейни, или на това в тялото й. Ако приемем че са нейни, то ги е казала в уплахата си, до последно мислейки за бъдещето на детето си, но истината е че ако злите неща бъдат позволени да се случват навсякъде, няма да има бъдеще за никой. Ако пък не са били нейни думи, а просто театър на демон поставен в тялото й, то е начин да накара хората да се откажат от търсене на отговорни за злото. Което значи да се предадат, да легнат и да чакат машината на злото да дойде и да ги изяде.


=================================================================
 --------------------------------- АТЕНТАТА В БУРГАС --------------------------------
=================================================================

 =========== Факти ===============

- На 18.06.2012 г. - Взривен автобус с 40 израелски туристи.
- Загинали 7 души (заедно с шофьорът на автобуса българин ), а 35 са ранени (сред тях 1 българка)
- Обвиняват Иран за зад терористичната атака.
- Радикалната ливанска групировка „Хизбула" отрича да има нещо общо.
- След атентата броят на израелските туристи намалява.
- Взривът не е счупил стъклата на съседните автобуси на два метра от него.
- Според някой бил за сплашване.
- Това е третият исторически официален атентат в Бургас.
( Лично предположения възползват се от историята за предизвикване на лични каузи и достатъчно Хаос, за да възпрепятстват всички други, извън периметъра на интереса им )
- В ляво, отстрани на редицата от автобуси стои такси. Малко след взрива то си тръгва.


Деструктизмът не е случаен. Демоните го подстрекават през цялата история. На хората не им идва случайно да се убиват. То е форма на контрол, чрез чистка, умишлено редуциране на хората и техните организаторски способи. Очевидно намерението е, хората да не се организират до по-възвишено и еволюирало състояние на съществуването. Хората мислят че се убиват и мразят сами, но всъщност демоните ги насъскват, за да предизвикат някои неприятни последици и да отбият естественият ред на нещата.




----------
ЦИТАТ:
----------

24 Септември 2013
""Хизбулла" е действала сама при атаката в Бургас от юли 2012 година, при която загинаха петима израелски граждани и техният български шофьор"
 Позовавайки се на източник от министерството на отбраната на САЩ, американското издание твърди, че след атаката командирът на елитното иранско силово подразделение „Ал Кудс" Касем Сулеймани е попитал дали някой от подчинените му е знаел за нея, но отговорът е бил отрицателен.
 Института за близкоизточна политика във Вашингтон, пише, че атентатът в Бургас е бил поръчан от Иран, но изглежда, че „Хизбулла" е изпълнила поръчението сама, без логистичната подкрепа на Иран"."


----------------------------------------------------------
АНАЛИЗ НА СИТУАЦИЯТА С АТЕНТАТА
----------------------------------------------------------

Тероризма започна официално след 11.09.2001г. когато двете кули близнаци представляващи световният търговски център в САЩ бяха унищожени - бе началото на многозначната битка с тероризма. Тероризъм и преди е имало, но след 11.09 тъй като случката беше зрелична, куриозна и разтърсваща ( въпреки че засегна уж само САЩ ) се превърна в световен проблем и изведнъж всички се вгледаха и заговориха за тероризма. Впечатлително е, хората говорят и правят каквото става в обществото и какво се говори в него. А обществото говори и прави, какво му казват и дават чрез медиите. Истината е една - медиите са места създадени не за полезно информиране, а за контрол, манипулация на подчинеността. И наистина, каквото говорят по телевизията, каквото пишат по списанията, какво говорят и правят най-често по улиците, това говорят и правят хората в обществото. Реализмът е такъв, че хората са ужасно манипулативни и действията им почти изцяло не са по тяхна воля.
 Разгръщането на проблемите с "тероризма", доведоха до оправдание световните закони да станат по строги. Постриха се нови неща, други се махнаха. Един вид в това се състой контролът. Контролът и проблемите, дадоха възможност на едни да окупират други. Поначало войната е грозно нещо, защото всички се избиват уж с кауза, но умират напразно и най-странно често умират само невинните, а най-виновните си живуркат далеко от проблемите. При терористичен акт, лесно е да се търси вина в Иран, Ирак, защото те вече са белязани от прозвището "тероризъм" и когато се чуят имената им само това се очаква. Така нациите им ще бъдат запомнени с лошо и в излолацията си просто ще бъдат заличени като усещане за нация, докато заедно с това намалява и броят им. За досетливите не го споменавам случайно, да България не е Иран, не се намира в Азия, но много индивиди захождат от всякъде към България особено напоследък. Мисълта ми е, същото което се случва с държави като Иран, може да сполети и България. Народът на България и без това е белязан от неуредици, постоянно омразничене към българите, скруполи, клишета, тесногръдие. Прегледът на световната карта, говори че става нещо голямо, което в бъдеще ще доведе до заличаване на някой нации. Според мен в това е целта на ставащото. Много нации са участвали в световното минало, от и чрез цивилизоваността и културата им, са се развивали и всички други държави. Очевидно има същества които са на мнение че някой от нациите участвали в миналото трябва да бъдат заличени. Стратегията на премахването е за да променят прогнозите за ставащото. Вид свръхконтрол. Цялата дейност на унищожението ще е в полза на антисъществата, те продуцират и режисират масовите проблеми, естествено е и те да искат да вземат всичко. Обаче за да вземеш нещо което не ти принадлежи, значи да пречиш на всички други да го получат. Хаоса дами и господа е точно за това.
 Въпрос: "- За какво беше атентата в Бургас?".
 Отговор: "- Както всички престъпления на територията на България и това остана неизяснено. Изглежда че в България няма принципност проблемите да се решават, а просто да се пипват ей така и да се оставят с думите *станалото станало*. То подсказва че в йерархията на държавността демоните имат здрави позиции. Не бих се изненадал ако са подменили много от истинските държавници, със свой, като са поставили чуждите съзнания в телата им. До преди атентата не е имало чак такива престъпления, всъщност същото можеше да се случи навсякъде, превърна се в наименование атентат главно защото се случи с абтобус пълен с израелски граждани. То доведе до възмущения, но ако се беше случило с българи, предполагам нещата щяха да са по други, не чак толкова сензационни, защото в България винаги е имало изтребване, още през столетията.
 Причините за атентата са няколко:
Първо - израелските туристи да намалеят.
Второ - елиминиране на определен индивид/и, които са се занимали със специфична разузнавателна дейност и са щели да пътуват за Израл за да докладват какво са проучили/взели/намерили. И са поназнайвали какво се случва в България. Предположенията ми са че това е битка за интереси, всички искат да получат едно и също нещо. Едните от егоизъм, другите по други причини. В случилото се е намесена вярата, едните искат да махнат влиянието от вярата на другите над популацията.
 Въпрос: "- И всичко заради религиозни прояви, вяра, безверие и разузнаване ли е?".
 Отговор: "- Не. Това е малка част от голямата игра. Всъщност става дума за оръжия. Хората са свикнати да възпримат оръжията за нещо лично и пряко, действащо в ръцете. Днес обаче е друго, съществуват нов тип оръжия разработени да влияят на психическото и прочее състояние на хората. Да не говорим за разработваните чипове които отдавна съществуват и се ползват. Оръжия поразяващи не един или двама, а десетки, стотици и хиляди. При разрботване на нови оръжия са нужни експерименти, да се определят последствията им върху хората и тнк. И хората живеещи в България ( Балканският полуостров ) се явяват подходящи за експеримента. Експеримента включва изнамирането на по-уникалните индивиди тестването им. Искат да разберат какво ги прави така уникални, защото те се нуждаят да бъдат такива, то е въпрос на оцеляване за тях. Следващият експеримент е върху контрола, ако не могат да завладеят популацията със сила, те я завладяват чрез асимилиране. Така, най-вероятно в автобуса е имало пътници с ценни притежания, било от разузнаване, или защото трябвало да предадат послание за докарването на определени устроиства на терирорията на България. Имайки предвид че атентата се случи на 18.06.2012г. то каквото и да е трябвало да докарват и да идва, вече е дошло. Има много начини, щом най-обикновенни бежанци могат спокойно да дойдат в България и да останат незабелязани дълго, то докарването на апаратура със съмнителни експериментални цели като оръжие за контрола над масите се явява нещо лесно за реализиране.
 Същевременно акта е бил локализиран предвидено в автобуса, защото стъклата на близкостоящите автобуси са останали непокътнати. Общите твърдения са че се е намирало в сака на онзи отишъл да го постави в отделението за багаж. А станалото е било стечение на обстоятелствата, при която *терориста* е допуснал грешка и е загинал заедно с другите. Нещо което няма логика, защото автобуса видимо е експодирал отвътре и то каскадно, както при срутването на сгради намиращи се до други. Срутват основите така, че сградата да падне на мястото си и да не засегне близките. Тогава е правилно да се говори за две устроиства, едно стоящо в сака ( с минимални последици ) и едно стоящо в автобуса, може би друг сак, чанта, или предварително монтирано на някоя от седалките. И тук идва интересното, за да се получи такава експлозия при която да се засегнат стъклата само на потвърпевшият автобус, а на другите автобуси да останат здрави се - логиката казва че са били повече от едно устроиство, с не много голяма сила, монтирани около тавана и на пода. Експодирали са в почти едновременно в резултат на което експозията е била ограничена навън от автобуса. Искало се е да избият определени лица, а не да разрушат половината площадка с автобуси. Първа в сака е била поставена отчасти за заблуждение. Но е очевидно че ако беше само тя и бе голяма, щеше да нанесе огромни щети и на всички останали автобуси, щеше да е нещо грандиозно. Може би са използвали пластичен взрив, от вида на С4. Взривено е от разстояние, дистанционно. Тук има два начина.
 Първи - индивида стоящ в таксито до редицата автобуси е натиснало спусъка, изчаквало е другият индивид да стигне до някъде.
 Втори - спусъка е бил в сака. Направено е било, когато сака се доближи до определен периметър всички устроиства да се задействат, включително поставеното в сака, чиято цел е била на елиминира носещия сака, да заблуди публиката и да разруши спусъка също стоящ в сака ( изчистване на уликите ).
 Въпрос: "- Защо са искали непременно да премахнат индивида със сака."
 Отговор: "- Непременно са искали да направят с един удар много действия и са го постигнали. Създали са хаос, накарали са израелците да поспрат свободните си пътувания до България, премахнали са определени лица, разчистили са от улики. Изобщо с едно действие са свършили много *работа*. Индивида със сака е участвал в нещо, в сака е било може би неговото заплащане, или нещо което е трябвало да предаде някъде. Само че са искали да го махнат, защото е станал участик в нещо, може би е изготвил/подпомогнал дейност. Премахвайки го, премахват и всяка възможност някой да стигне до тях, махат свидетелите, участниците, имащите общо с тях. В автобуса също е имало конкретни лица.".
 Въпрос: "- Кой е действал?".
 Отговор: "- Едни и същи, но едва ли най-познатите. Щом е срещу някой, нормално е веднага да кажат че старите им официални врагове са се намесили. Хизбулла се отрекла да има нещо общо, но пък интересно, министерството на отбраната на САЩ твърди че има. От случилилото се живущите в Азия не печелят нищо, няма за какво да гонят израелците от България, нали искат да ги изгонят от там където са, а не от България към себе си. Твърденията на САЩ в странните обстоятелства са винаги интересни, озадачащи и съмнителни. Всъщност е редно да търсим не с въпроса "кой е виновен", а с "кой печели най-много от случилото се. 100% Иран не печели нищо, защото е очевидно че при всички случай биха обвинили първо тях. Лично за мен, най-много печелят демоните, който са на доста места включително и САЩ.".

==============================================================================
----------------- МОЕТО ОБЯСНЕНИЕ ЗА КАКВО СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ И СВЕТА-------------------
==============================================================================

Сочна е ябълката на раздора. Стой на клона, на ръка разстояние. Изкушението е голямо. Едно протягане и готово. Колко лесно е да се вземе ябълката, ако не беше малката дилема че същата ябълка искат мнозина. Кога я нямат - все за нея се избиват. Кога я вземат - настъпва краят. Приказната ябълка омайва с мирис и цвят. Сложена е, за да не я взема никой. Но възспирима ли е лакомията?!... Веднъж започне ли, продължава до края.
 В ежедневието, ръцете които искат ябълката, са ръже на бъдещи тирани. Могат да се спогодят временно, но търпимостта им е пословична. Защото властта е лакома и неутолима. Да имаш и да нямаш става част от ежедневието. Който има, колкото има, все не й/му стига.

На балканите протича война в гробна тишина. Отвреме на време се чувстват викове, но и те биват погълнати от простора на същата тази гробна тишина. Спокойствието носи плодотворност, а гробната тишина ( неведение ) - носи смърт навред. България винаги е била прицел на злите сили, те винаги са съществували, както и добрите. Приръстта на злото в България се дължи на сложни представи и убеждения за значението на този къшей земя на световната карта. Къшеят земя обаче върви заедно с народа - българи. Народ бележещ съществуването си с много проблеми и тегуби, запазвал някак себе си в периодите на мрак. Тъжното е че мракът който в тези години от съвремието, е най-тъмен и всепоглъщащ. Хората вървят, ала се лутат, не виждат къде се намират. А когато се луташ, лесно е да се загубиш и да изчезнеш. Злото има много лица, но доброто също. Отличаващото е, че многото лица на злото са като една личност, докато много лица на доброто са строго индивидуални ( доброто зачита индивидуалността и винаги се бори тя да продължи съществуването си, защото в това е бъдещето ).
 Смъртните случай, изчезванията, труповете тук и там, лудостта сред хората - нищо не е истинско. На територията на България се разиграва мащабен театър, отчасти този театър винаги го е имало. Нещата имат вид на обикновенни, ала са прости миражи. Антисъществата редуцират българският народ и дирижират погромът на цивилизацията. Защото когато материализма измести съвсем вярата, светът ще загине.
 От случайте:
1].Уж самоубилата се Валентина от Варна.
2].Уж самоубиващите се чрез самозапалване, особен случай е Лидия.
3].Уж обичайният тероризъм но появил се с атентата в Бургас.
4].Уж всички останали самоубили се ( дали чрез обесване, удавяне, скачане от високо, в някой случай загинали в пътно транспортно произшествие с много съмнителни подробности )
5].Наличните четири американски военни полигона на територията на България, първи от който започва през 2007, като строеж.
6].Зачестилите наблюдения на НЛО в България в периода след 2007.
7].Големите напирания за протести от началото на 2013, когато се говореше за едва ли не за грандиозни промени. И ето днес, нещата все така са. Просто се изприказваха куп приказки, хората си поразмърдаха телесата ( с извинение ) , накрещяха си гърлата, подейства им занимателно. Както децата, когато са много хиперактивни, възрастните им дават например да поиграят с топка, или пък ги подстрекават да спортуват. Да извършат нещо с което ще поизхабят баланските си, за да станат по хрисими, послушни и благи за възпитателя. Това се случи за хората, чрез митингите. Много скандиране не промени факта на монополизъм, но успя удобно за целите на деструтивизма, да свали определени хора от власт и да позволи на други съмнителни партии да се доберът също до насъщният. Разбира се, целта бе хаоса. Колко лесно е да се скриеш в хаоса и колко трудно когато е спокойно.
и до
А ето как всичко се случва, нека подигнем завесите.
За тази земя и тоз народ български, ръце потриват мрачни същества. Те не се показват с истинските си лица, те живеят инкогнито. Използват човешките тела за аватари.Планът на злите сили е да подчинят цялото човечество, започвайки от балканският полуостров. България е с предимство в завладяването, защото българският народ е и до момента, слаб народ. За без нищо, българи си продават душите, мислейки че ако са част от силните днес ще живеят като крале и ще тънат в разкош. Но българина не предполага че на демоните не им пука за хора. Пука ли му на вълка за агнето? Гладният вълк се спуска и безжалостно разкъсва жертвата си, нищо че докато си хапва сладко-сладко може и да пролее по някоя сълза, изпитвайки фамилиарна тъга.
За да завладеят България, демоните са подготвяли стратегията си десетилетия, но ако бъдем честни идеята за ставащото е древна. Завладяването тръгва от високите етажи на властта. Процедурата е следната - похищаване на определени важни лица, играещи важна роля в управлението на държавата и обикновенното мафиотско елиминиране на неудобните, имащите мнение, самотните, ненужните. ПРАВИЛНО Е ДА СЕ КАЖЕ - В БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗВЪРШВА ЧИСТКА. ПРЕМАХВАТ СЕ ЕДНИ, ЗАМЕНЯТ СЕ ДРУГИ ( НО ТЕХНИ СИ ). Така антисъществата си проправят път към властта, те завладяват всички инстанции на управението. Премахват пречките, наплашват и объркват хората като стадо овце. Похищават ги, поставят им чипове, провокират ги и ги плашат с ужасни сънища, които всъщност не са сънища са реални моменти в изкуственото тяло.
 Общото между 1]-, 2]- и 3]- е таксито. Такси, дали като таксиметрови фирми, или просто използване на такси за прикритие, е улика към случайте. Второ 2) притичващи се на помощ мъже с пожарогасител, буквално идващи в пълна готовност. Не бих се изненадал ако *вкъщи* са репетирали как ще носят пожарогасителя, как ще го пуснат и тнк. Като сложим и подхвърлянето на рекламни емблеми с цел компроментация, правят случайте изобилстващи от черен хумор, сякаш за тях всичко е шега.
 Присъствието на 5]- водещо недвусмислено до 6]- , не бива да прегражда пътя и към други асоциативни припомняния. Щом с установяването на САЩ в България са дошли и техните житейски последователи - НЛО, или както ги наричат сивите човечета, само дето май присъвтващите са черни човечета и да кажа, няма общо с човешката принадлежност, защото става дума за демони. Та, щом такива неща са дошли, то холивудските филмови клишета и каскади, също не са подминали България. Заедно с тях в Българя идват и всички уж често срещани и приети за нормално съществуващи престъпления в САЩ. И КАТО СЕ ЗАМИСЛИТЕ, МОЖЕ БИ УСЕЩАТЕ ЧЕ НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО. СМЪРТТА СЕ Е НАСТАНИЛА В БЪЛГАРИЯ И СМЯТА ДА СИ СИЕ ГНЕЗДО. ЗЛОТО Е НАСТЪРВЕНО И ДЕЙНО, ЗАЩОТО ИСКА ДА ПОСТИГНЕ ОЦЕЛЯВАНЕТО СИ. ДЕМОНИТЕ ПЛАНУВАТ ДА НАСТРОЯТ ВСИЧКИ СРЕЩУ ВИДЪТ ИМ. ПОХИЩАВАТ СПЕЦИФИЧНИТЕ ИНДИВИДИ В ОБЩЕСТВОТО, ТЕ СА ЕДНА ОТ ГЛАВНИТЕ ИМ ЦЕЛИ, ПОНЕЖЕ СА ВАЖНИ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕТО ИМ. ОБЩЕСТВЕНО, СЕ УСЕЩА КАТО ПОЯВА НА МНОГО БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛИ - СРЕД КОИТО МНОГО ДЕЦА, ПОДРАСТВАЩИ И СРАВНИТЕЛНО МЛАДИ. НА ЧАСТ ОТ ТЯХ ПОКЪСНО НАМИРАТ ТРУПОВЕТЕ ( ТЕЛАТА, ОСТАВЕНИ ЗАЩОТО СА БИЛИ НЕНУЖНИ ) , ДОКАТО СЪЗНАНИЯТА ИМ СА СЛОЖИЛИ В ДРУГО ТЯЛО. ТЕНДЕНЦИЯТА Е, ОТНЕМАТ СИЛНИТЕ, ДОБРИТЕ И ИНТЕЛИЕНТНИТЕ ОТ ЧОВЕШКАТА ПОПУЛАЦИЯ. ВЗЕМАТ ДЕЦАТА НА ХОРАТА ( ТАКА ИЗГЛЕЖДА ), РЕАЛИСТИЧНО ОБАЧЕ ТЕЗИ ДЕЦА, ВЕРОЯТНО ПОЧТИ ВСИЧКИ, СА ОТ ДРУГО КАЧЕСТВО И ПОРОДА, МАКАР ДА СА СЕ РОДИЛИ НА ЗЕМЯТА. ОТЛИЧИТЕЛНИ СА, ЗАТОВА ГИ ВЗЕМАТ.

Статии:

01.07.2012 - България - 58 деца, безследно изчезнали.
-
[статия от близките години преди 2014 ] -
България - над 1288 изчезнали деца.

Числата на изчезналите ( отвлечени - похитени от демоните ) деца е достатъчно голяма, срямо популацията на българския народ. Българите в трудните условия на живот, едва успяват и едно двете да отгледат. Голяма част нямат желание за деца, защото първо се чувстват задължени да преследват кариера, да правят бизнес, което донякъде е нормално. А в Европа така или иначе населението е застараяващо, висок процент смъртност, малък раждаемост. Само че за българският народ нещата стават по-трагични, защото българите са малцинство спрямо всички околни народи. Като сложим и факта намалената разждаемост, застаряващото население - и втория факт че антисъществата крадът българските деца - това поставя българскитя род на прага на изчезването. Защото ако всички не се замислят какво се случва, те ще продължат да живеят по наивния начин. Демоните ще продължат да унищожават българите и да грабят душите на децата им. Да си правят експерименти. От което накрая е твърде вероятно българите да изчезнат. Без деца, няма бъдеще. Точно децата са които водят света напред към по-доброто и свободата. Не е нормално че всичките тези над 1200 изчезнали деца, не предизвикват обществени и държави въпроси. Трябва ли да се мисли че главни лица в държата са подчинени на демоните? Може би да, но не виждам какво пречи на хората в обществото да не спират да търсят истината. Защото, ако на българите не им пука че децата им изчезват, самоубиват се, умира по нелеп начин и без причина, то значи вие сте се предали и не цените живота си. Тогава нямате смисъл да живеете и още сега можете да приключите мъките си. Но не сте го направи и няма да го направите, защото ви се живее. Ала какъв живот е това, живот до последно, когато малко по-малко оставяте да се гаврят с вас, да ви отнемат всичко. Едно е да ви вземат средствата, друго - скъп предмет и трето - децата ви. Както е тръгнало вие, които не се вълнувате от живота на съближните ви, както и на децат ви, можете спокойно да легнете на земята и да изчакате по вас, като по килим да минат демоните. А те ще опитат и това да направят, защото виждат че нямате воля да се борите.


========================================================
Цветелина Стоянова, 17г, във София, намерена на 11.07.2012
========================================================
----------------------- ФАКТИ -----------------------
========================================================

= Преди =
- Майка - криминални журналисти, консултант, координатор, на предизборната кампания за президент на бившия съветник от ДАНС Алексей Петров - основен подсъдим по делото „Октопод”.
- Цветелина не е единствено дете, има брат или сестра.
- Родителите и били разведени от 10 години, но това не и оказвало влияние, защото естествено, било отдавна.
- Къщата им е триетажна ( голяма ) в село Чепинци.
- Била специфична, можещо да се характеризира с особена индивидуалност притежаваща разнообразно от околните поведение.
- Сериозна, вглъбена, чувствителна, сензитивна, духовна, инициативна, но общителна, раздаваща се, способна да даде на нуждаещите се, имаща художествени заложби.
- Често споделяла с майка си че "има нещо, което я мъчи или тревожи".
- Говорела с майка си за "свършека на света”, очакван през 21.12.2012. "Налице е вече вълна самоубийства в целия свят на младежи. Някои от тях са манипулирани от различни секти и вярват, че ако се възнесат преди това, биха спасили света. Едва ли не тяхната саможертва би спряла апокалипсиса.".
- Вечерта се прибрала в 21:30 от по нейни думи парк "Заимов", пила бира с *приятели*. Взела душ, гледали филми. Държала се нормално. Казала че ще ползва компютъра и ще си ляга. По нищо не си личало че се готви да посегне на живота си.
- Учила в 129-о училище – Търговско-банковата гимназия, което е в една и съща сграда с Испанската гимназия в която пък преди време имало случай на самоубийство. Печелила е няколко грамоти и конкурси с рисуване, но от училището не искат да си спомнят за нея.

= В трагедията =
- Майката я открива обесена "към 8 часа", да виси на терасата, по бельо. А е била девствена, един вид показно порогаване срещу девствеността й. Принушение!...
- Пред нея имало счупена чаша със синя течност, която никой от полицайте не снимал и не са я изследвали.
- В дневниците и имало рисувани много гробове с кръстове.
Майката казва:
"Понеже ние нямаме култура какво представляват сектите, не съм го приела като нещо необичайно, предполагам,, че и тя не е знаела, че е нещо страшно. Каза, мамо пиша си по интернет с едно момиче от 23-то училище. Ще се срещна с нея, тя се занимава с много интересни неща, магии.".
- В кръвта и нямало следи от наркотици, нито от алкохол.
- Упасения че може да е била вербувана от секта и да и е било забранено да говори.
- Посещавала места на които се пеят мантри. Там в една организация в центъра на София ги посрещнали с думите:
"Елате, първо ще пеем весели мантри 1-2 часа, после ще си говорим, ще четем лекции на духовна тема. Ние сме едно духовно семейство....".
- Майката предполагала че, може би секта е промила мозъка на дъщеря й. Защото тя се интересувала от много неща и както споделя майката "Дъщеря ми беше едно будно дете много четеше и се интересуваше от различна литература, а точно такива са податливи.".
- Полицайте протакали разследването на *самоубийството* с цели две седмици, докато майката не се свързала с заместник-главния прокурор Камен Ситнилски.
- Според facebook профила на момичето, тя била там до 03:28 минути.
- Според съдебни медици смъртта й настъпила между 03:30 и 04:00 часа сутринта.
- Нямало предсмъртно писмо.
- Преди да се самоубие Цветелина сменила паролата на skypa си и заличила файлове.
- Майката споделя че никой от фамилията им нямал контакти със секти и религиозни течения. Но Цветелина имала познанство с момиче 4-5 години по-голямо от нея, което посещавало сектантски сбирки. Попаднала и на друго момиче което в facebook се представяло за "...жрец в храма на Арес. Тя пропагандирала във фейсбук своите окултни магазини, организиране на курсове за магии и какво ли не. В това число – че се занимава с жертвоприношения.". Когато майката се поинтересувала и споделила че момичето може да е повлияло на дъщеря й, на следващият ден всичко в профила било изтрито.
- Според майката "Просто нейният идеализъм за живота е бил използван от някое манипулативно тайно общество, където е била привлечена и вербувана за жертвоприношение.".
- Преди да се обеси, влязла в facebook, в страница за лов на лисица, за да види как се правят примки. Направила я така прецизно и точно, че категорично да приключи живота си.

= След =
- След трагедията с дъщеря си, майката започва самостотелно проучаване и достига до очевидното съждение че в обществото има масови нелогични "самоубийства на тийнейджъри и младежи".
- Според майката "...окултно общество или секта я е манипулирало и е промило съзнанието й...".
- По данни, имало още самоубийства в близък район, където за изненада, децата са се самоубили в един и същи ден и час.
- Майката е имала притеснения че до края на 21.12.2012, ще има още много самоубийства, искала да предопреди родителите. Защото мислела че датата е причина за *самоубийствата*.
- Майката е на мнение че някой или нещо е повлияло на дъщеря и за да се самоубие.
- При проверка от страна на майката и родители на други уж самоубили се, оказва се че на територията на България има "...над 100 религиозни движения - секти, под формата на фондации, организации...., курсове. Близо 20 деца са се самоубили в България само за 1 година...".
- Оказало се че досега в България няма разкрити случай на *самоубийства*, заради религиозни движения.
 
Защото видиш ли, било трудно за доказване.
- Предишен случай също уж на доброволно самоубийство, 6-ст години преди Цветелина - е случаят с Теодора Георгиева също ученичка на *Търговско банковата гимназия*. Тя се самоубила скачайки от многоетажен блок, преди да е навършила 18 ( също както и Цветелина ) . Теодора, според баща й, също била увлечена от някакво религиозно движение... "...като всичко започва именно от гимназията 129 соу и в частност от учителя по философия...". След трагедията се оказва че учителят по философия го нямало, никой не знаел къде е, на ваканция или другаде. Имал неподписан договор за още една година преподаване. Интересно, никой не знаел името му, но казвали че бил млад.
- Измъкналата се някога от сектите Станислава Кьосева, описва случващото се там с думите:
"Те са групи от най-много 12 деца, като водачът е на тяхната възраст, за да му имат доверие децата. Той им обяснява, как имат магически способности, че са уникални и могат да променят света".


-----------------------------------------------
АНАЛИЗ НА СЛУЧАЯТ Цветелина
-----------------------------------------------

Кончината на Цветелина, не е единичен случай. Да беше само случилото се с нея, щеше да е нормално да се каже "е, стават и такива неща". Обаче случайте на самоубийства преди нейното на 11.07.2012, и след датата - продължават масово. Смъртността сред населението се е превърнала в пандемия. Факта че никой не обръща внимание, говори че много от главните лица който трябва да се занимават със случайте, не са истински, или са замесени в ставащото, играят роли. Демек, дебне страх, мълчание и скрита лудост в мнозина.
 Психологически ако се изследва сценарият на събитието е естествено да се търсят ментални проблеми в момичето - дълго таена лудост, депресия, или пък шизофрения ( което за мнозина особено злодейте ще е удобен начин да сметат под килима случилото се и да възкликнат че няма причина за страхове, ненужно било проблемите винаги да се търсят в невидими врагове ) . Но Цветелина не може да е страдала от лудост, депресия или шизофрения и при трите симптомите не са изненадващи, не идват от без нищо. Индивите с такива проблеми ги показват и живеят с тях дълго преди да извършат нещо непоправимо. Лудите са луди, не само от сега, а и от преди, след преживяни шокови и стресови състояние, от трагични събития, или много страхове. Цветелина, също както всички други самоубили се е имала нормален живот. При някой от уж самоубилите се, присъствали парични проблеми, но това както се разбира от живота на Цветелина, не е бил проблема. С каквито и колкото средства да е разполагало семейството й, е било достатъчно да и осигури нормален стандарт и усещане за живот. Следователно умисъл за самоубийство поради икономически кризи, не може и не бива да става на въпрос. Тоест, нека разграничим абсурдите от реалността, защото абсурдните твърдения са безсмислени за коментиране, понеже не водят до отговор удовлетворяващ всички въпроси.
 В характера и са отсъствали депресия, гняв, омраза, доказателство за което е че е била способна да даде на нуждаещи се, дори и това да значи да не остави нищо за себе си. А самоубийците прибягват до самопосягане, след депресия създала се с продължителна сивота от гняв и омраза. Цветелина не е имала умисъл да посегне на живота си. Имала желание и качества за изкуството, което затвърждава че сивото не е бил цвета на живота й, тя е виждала цветно.
Така до тук всичко на всичко има - не е страдала от маниякалност, не се е самонаранявала, обичала е животните, хората, живота. Защото е била невинна и искрена душа. Тук не може да се търси двуличие, защото думите каква е била Цветелина са на майка й. Тя няма причина да лъже, въпреки че съществуват *приказки* че майката също уж можело да е замесена. Аз намирам такова твърдение за нелогично. Защото ако майката е имала нещо общо с злодейте стоящи зад масовите самоубийства в България, тя е нямало да създаде събрание на всички пострадали родители под мотото срещу сектанството и антиживотворящите религиозни култове. При преглед на статиите с думите на майката се забелязват най-долу омразнически коментари написано 100% от сектанти, уверен съм участващи в този измамен култ към смъртта. Ако майка е имала нещо общо със случилото се, нямаше да създава нещо което е против сектите и всъщност не се харесва на онези окултисти.
 И така. За случилото се, няма признаци часове и дни преди да стане. Станало е изведнъж и точно това прави трагедията, както и всички други трагедии - нехарактерена и абсурдна. Не може всеки следващ изведнъж нещо да му щукне, да отиде някъде и като робот да приключи с зададената му команда "приключи с живота си", то не е нормално. Независимо коя книга бъде прочетена, всеки трезво мислещ ще остане с впечатлението че такива неща не се случват в истинският живот. И щом ги има, значи нещо не е както трябва.
 В периода на 21.12.2012 мнозина говориха края на света, тъй като нарочно се спекулираше в интернет, евтините книжлета, вестниците, списанията, както и в телевизонната медия. Просто една манипулация, предизвестяваща че злодейте проучват как ще реагират хората и им намекват че са решили да доведът нещата до край на света, разбира се не в обявената дата.
 Да говориш за нещо което навсякъде се говори, не значи да го приемеш много лично и да приключиш живота си, заради общите приказки на случайни индивиди. Всъщност няма чак толкова лабилни за да се вслушват в чуждите думи, на случайно и ново срещнати, до толкова че да са способни да отнемат собственият си живот.
 Цветелина е имала собствено мнение и поглед за света, което не се връзва с тезата да се е предоверила на непознатото момиче от или около 23 Соу на видима възраст от 4-5 години. Имащите собствено мнение, не ги вълнува чуждото. Тя била добродетелна и искрена, но това не я прави наивна. Доброто и наивността не са едно и също. Наивността е към глупостта, а Цветелина е била интелигентна, именно затова се интересувала от много неща нехарактерни за възрастта и срямо другите подрастващи на годините й.
 Имала е дом, майка, не е била самотно дете, обичала е да рисува, била е и общителна. При такава ситуация не може и да става дума за деструктивна личност. Тя е имала всичко необходимо, като живот и качества, за да живее, съзрее и да се развива обогатявайки себе си и света чрез себе си.
И понеже в света на 21 век преобладава рационалността, то, ирационално е да се мисли че индивид с възможност за чудесен живот ще реши сам/а и по собствено желание да си го отнеме. Нещата са както при другите случай, не че тя е искала да си отнеме живота, а че някой и е отнел възможностите за живот, принуждавайки обстоятелствата да станат по този начин.
Доказателства за съждението:
1) Била е ведро и слънчево момиче, рисунките на гробове с кръстове не е типично за нея. Но пък има отношение с нещата.
2) Отново нетипично за живота и до преди, изменила навиците си в странна категория от интереси които преди не проявявала. След запознаването и общуването с непознатото момиче, тя започнала да посещава места където се събирали окултисти, пеели матри и приказвали че са *едно духовно семейство*, демек сектантски сборища.
3) Заговорила необичайно много за края на света.
4) Без горните изключения, се държала до последният момент нормално и без никакво обяснение била намерена обесена. С примка за лов на лисици, от facebook. Изтрила файлове, променила паролата на skype. Действия присъщи повече на таен агент, отколкото на 17 годишно момиче което има семейство, живот и бъдеще.
5) Можела да се самоубие навсякъде и всякак, но тя избрала сякаш нарочно да се обеси по определен начин и по белъо, един вид протест срещу целомъдрието и невинността. Което е нелогично, преживе е била невинно, добродетелно и девствено момиче. Няма защо да постъпва така, ако целта и е била да порогае себе си, можела е както всички, да прибегне до секс и да спре да бъде девствена. Но да го прави като шега в смъртта си е странно. То е сатанистки намек, защото в сатанизма се порогава всичко целомъдрено и произтичащо от Господ.
6) Неизвестна синя течност в счупена чаша пред висящото и тяло. Преживе Цветелина не е употребявала или носила такава течност. Полицията пък не се занимавала с нейното съдържание, което подтиква на размисшление кои всъщност са дошли да разследват и дали изобщо са били полицай в истинският смисъл на думата. Може да са всякакви, включително агенти от организация, защо не и на култа към смъртта. И да не са се занимавали с чашата, защото са знаели какво е течността.

На базата на всичко това, твърдя че Цветелина не се е самоубила по-собствено желание и решение. Защото не е била себе си, не е била тя. Тялото и е било под чужд контрол. Което обяснява всичко. Ето как се е случило.

-------------------------------------------
Моето пресъздаване на събитието
-------------------------------------------

Животът минавал нормално. Цветелина била Цветелина, учела, занимавала се със собственото си развитие. Била целоустремена, желанието и да научи повече за света, я подтиквало да не се ограничава откъм светогледа си. Не била тесногръда, възприемала всички, даже и тези които и изглеждали неправилни. Не харесвала лошите неща, цялото това страдание навсякъде, било прекалено. Всеки ден се питала защо света е така, понякога търсела вината в себе си. Била мълчалива, предпочитала да държи в себе си всичко, защото отдавна разбрала че хората не са много възприемчиви и по-скоро ще те порицаят, отколкото да те разберат. Нямала притеснение да говори с майка си, но прдпочитала да не я тревожи с задълбочени житейски размишления. Цветелина била една от онези, носеща неопетнена душа. Нейните житейски представи не и пречели на живее, защото онова си било нейният начин, докато живота там било друго. Общувала сравнително добре, всъщност било лесно, искало се просто да не повдига сложни въпроси. Защото в житейските разговори обичайно се обсъждали простоватите неща от деня. Нищо особено и въпреки че за нея не било богат разговор, приемала нещата така както са, все пак не искала да създава странни впечатления в другите. Но чувствала че и се иска да има някой с който да може да провежда по-свободни разговори и да я разбира.
 Междувременно майка по работа, имала отношения с бившия съветник от ДАНС Алексей Петров - основен подсъдим по делото „Октопод” започнало официално през 2012г. Нагледно, повече не биха потърсили връзката между това и случилото се на Цветелина. Но такава със сигурност съществува, защото нещата не стават просто ей така. Уж самоубилите се не са случайни индивиди, подбора не е случаен. "Самоубилите се" деца, подрастващи, младежи, са били все невинни, добродетелни, интелигентни, креативни, чувствителни и такива са били и качествата им. По-интересното, в избора им те имат отношение към тайните организации на територията на България, обект на държавността. Предположението ми е, че в България и по света, много неща се следят. Имат списък с определени индивиди които похищават, за да унищожат и присвоят бъдещето което би се случило ако тези добри индивиди бяха оставени да живеят. То е контрол, предизвикване на масова истерия и власт над живота на популацията - чрез "октопод", но както се вижда общо има и в ДАНС. Защото интересно, но престъпността не се взема от никъде. Много от престъпните действия се предизвикват умишлено, а други са просто подръжателство. В световната карта, нещата изглеждат така, сякаш са настроени срещу свободата и българският народ. Очевидно нещата които майката на Цветелина е правила са били неудобни за ОНЕЗИ ( антихора, роботи-агенти, антисъщества-демони ). Отдавна са и се били заканили, но когато са усетили ще не могат да я купят, притиснат, повлияят, са решили да действат драстично. Разбира се, възможно е отдавна да са знаели за дъщеря й, тъй като ОНЕЗИ издирват деца и млади със специфични качества, когато отговарят на условията те опитват да ги развратят, ако не стане просто ги похищават. Да са спомогнали майката да бъде на определена обществена позиция, за да са по-близко до дъщеря й. Да следят как нещата стават.
 Междувременно. Цветелина наблюдавала странното, непознато момиче. То я заговорило. Не се сещала преди да я е виждала. Запознали се чрез една друга приятелка/приятели, било обикновенна среща и разговор. Непознатото момиче било особено. Нещо във вида, държанието й. На Цветелина и било странно всичко това, защото другите не се държали така с нея. Всъщност отдавна изпитвала притеснения, защото била започнала да сънува кошмари, а навън имала усещането че я следят. Често забелязвала коли които минавали точно когато тя пресичала, движели се бавно, или се застоявали. Виждала и странното поведение на определи лица които срещала. Тези неща я озадачали, чувствала се сякаш нещо лошо я грози. А имала и впечатления че не е само чувство, а е реално. Нещо и подсказвало, да го наречем вътрешен усет, да внимава с това момиче. Не искала да и се доверява, но решила да разбере какво иска като пообщува с нея. Какво се случило по нататък е съмнително. Цветелина със сигурност не се е доверила, но е била подлъгана и са я отвлекли. Станало е много бързо, демоните са чакали предварително. Всичко е било подготвено. Поставили и чип и сложили съзнанието и в друго тяло, а в нейното поставили съзнанието на демон. Играта била - те искали никой да не разбере за подмяната, чуждото съзнание в тялото имало задачата да проучи какво се случва в триетажната къща и да убие тялото. За да няма как съзнанието ( да го наречен душа ) на Цветелина, да се намери отново в оригиналното си тяло. Просто приключват случая и унищожават уликите. Чуждото съзнание в нейното тяло знаело нещата които се съхранявали в мозъка до конкретни действия. Чуждото съзнание се преструвало че е Цветелина, за да не може майката да заподозре разликите. Правило нещата както Цветелина е имала навика. Пък се е касаело само за известно време, може би няколко седмици. Тоест, Цветелина не е била себе си, много преди да се самоубие я е нямало. Била е като заспала в тялото си, а в другото тяло е била като будна, докато чуждото съзнание е управлявало оригиналното и тяло. Чужденеца в тялото и изтрил много неща, подменил пароли, за да попречи на майката да разбере истината. Защото чужденеца се възползвал от нещата на Цветелина и дни преди да убие тялото провеждал разговор с други демони, също поставени в човешки тела. Скриването на това, попречва на майката и на много други постадали родители и добри хора, да разконспирират чудовищният заговор срещу децата им. Срещу добрите и качествените.
 Чужденеца в тялото на Цветелина планирал как да убие тялото по най-шокиращ за майката начин. Измислило да обеси тялото на терасата, за да може когато майката тръгне да търси тялото както по филмите на ужасите, да се блъсне в трупа и да изпита ужас. А обесването по белъо, било просто гавра, кощунство и подигравка с тялото на Цветелина. Антисъществата са против всички религии в които се говори за правене на добро, особено против са христянството. Те не пропускат да демонтрират че плюят и се подиграват с Господ. Именно затова, тялото на Цветелина е намерено в този вид - за да бъде заснето по белъо, един вид безсрамие, ако някой се сеща за американският сериал "Малки сладки лъжкини" и "Алената буква" по което има и книга, ще разбере за какво пиша. Защото "Алената буква" и сериала са просто гавра с добродетелите, чрез "Алената буква" се прокламира към порочност, нечистоплътност. Което е символ на дяволията, защото дявола няма права над непорочните и неотпетнени същества. Посланието над вида на тялото е че дявола притежава момичето, защото я е опорочил. Ала то също е вид лъжа, понеже онова не е било желание на момичето, а дело на демон в нейното тяло. Това е вид кражба и кощунство със светлите норми.
 Чужденеца е подготвил връвта за обесване. Обмисляло го е, както се пише сценарии на филм. Подготвило е всичко включително чашата със синя течност. Отишло е на терата, качило се е на стол, преметнало е подготвеното бесило, сложило го е на врата на тялото на момичето. Както е стояло така, държало е чашата. Столът е бил вече наклонен, готов ей сега да бъде бутнат и да започне да се задушава. Малко преди да се случи е изпило течността в чашата. Доказателство - чашата е намерена счупена пред момичето. Следователно я е сържало и когато убиването на тялото се е случило, безжизнените ръце са изпуснали чашата и се е счупила. След изпиването й чужденеца се пуснал. Течността в чашата е била вид отрова за нервната система и начин чипът да се повреди. Защото отдавна са известни случай когато намират човек в безжизнено състояние и малко преди да извършат нещо с тялото, се събужда сякаш досега е спял/а, въпреки че е имало всички признаци да се мисли че тялото е мъртво. Течността в чашата е целяла да избегне точно тази подробност. Вид подсигуряване че тялото задължително ще загине, за да не може момичето в другото тяло да се намери пак в своето оригинално. Демоните са големи стратези и в действията си съблюдават детайлите внимателно, подсигуряват се по няколко начина, за да са сигурни че работата ще е категорично свършена и няма отново да им се налага да се занимават.
 Покъсно когато майката е стигнала до facebook профила на една от демоните и се е разприказвала че може да има вина за случилото се дъщеря й, демона зад профила е заличил всичко, защото така му е било изкомандвано. Демоните са в една мрежа, държат се като едно същество, като йерархията от чипове, предполага че няколко, или един е главен, а другите са второстепенни и нямат думата, просто изпълняват. Съществото представящо се за жрец от храма на Арес е било демон, най-вероятно в изградено човешко тело, на момиче. Демонът даже може да е бил същият стоящ в тялото на Цветелина и който е убил тялото. Затова и когато майката на Цветелина се е появила, демоните са си поговорили, а този зад профила се е присетил за случая Цветелина и бързо е махнал нещата за да не се досети майката за някой странни неща. Но не е спрял дейността си. Защото демоните не се отказват лесно, те спират от едното място, почват от другото.
Със сигурност 23 Соу и 129 Соу има общо със самоубийствата. Те са отнемане на бъдещето от България и човешката цивилизация. Демоните крадът хубавите ябълки. При факта че случващото се е стратегия на завладяване и вид експериментиране над човешкият род. Очаквано е че и други български училища са под прицела на демоните и в тях те зарибяват и похищават българските деца. Няма нищо случайно.
 Сега напълно се изяснява защо Лидия Петрова, жената която уж се самозапали доброволно пред президентството, след като бе свалена от такси, което изчезна набързо. Е искала сина и да учи в еврейско училище. Тя се е била досетила че съществува програма за геноцид над българският народ, разбрала чрез снимките които е правила, че не всички хора са хора. Че има демони и че злото се организира за да превземе света.

Масовите трагедии от огън, станаха обществен въпрос номер едно след протестите. Счита се че в кавички, "самозапалванията" са започнали с Траян Маречков ( 26г., Велико Търново - 18.02.2013 ). А истината, това е първия път в който хората обществено обръщат внимание на този род кончина. Но не е началото на масовата смъртност от огън. Преди 18.02.2013, през 2012. 2011, 2010 и тнк, е имало също странни смъртни случай с учатието на огън. Просто за тях не се говори нищо, защото на никой не му прави впечатление. А които ги знаят, се правят че ги няма. Случайте от преди 18.02.2013, са почти същите като тези по време на протестите. Отново хора, отново загинали и отново изгорени.
 Въпрос: "- Какво е отношението между смъртните случай след пожари и изкаране от преди 18.02.2013 и тези от след нея случили се по време на протестите?".
 Отговор: "- Докато разглеждах случайте на самозапалванията в същата тема, доказах логически и с факти, че няма смисъл в ситуациите, ако се приеме че са загивали по собствено желание и заради протестите. Доста от самозапалилите се по време на протестите са били в домовете си, или на места далеко от протести, а някой даже не са се вълнували от политика. Повече да имали нормален живот. Така че, факта че неправилно им преписват патритични възгледи или отчаяние поради липса на средства, е нещо доста неравилно, ала заблудата може би дава на хората по-лесен път да продължат овчедушният си живот без да се притесняват от злото което буквално им диша във вратовете. Телата намирани от преди 18.02.2013, са били сварвани пред свършен факт и най-често самостоятелно, по жилищата. Телата на много такива хора са били напълно овъглени, тоест изцяло неразпознаваеми и едва е можело да се вземе проба за изследване.".
 Въпрос: "- Какво доказва факта че телата от преди 18.02.2013, са намирани неразпознаваеми?".
 Отговор: "- Първо те са загивали повече без никой да разбере как и какво се е случило. Телата им са намирани от остоятелства или при *случайно* обаждане, иначе никой е нямало да забележи че нещо се е случило. Пълното овъгляване говори че убийците... ( за мен лично значи че има убийци, а не да всеки да твърди че всички десетки и десетки хора в малката България, сред малкото население изведнъж са решили да се самоубият чрез огън. Нелепо е, защото хората обикновенно търсят по-безболезнени начини. Случилото се прилича на убийство и разчистване на уликите ) ...са имали време да ги изгурят прецизно, за да не остане нищо за разпознаване, въпреки че остават костите и по черепа могат да направят възстановка на лицето. Но каквато е състемата в България, даже и да решат да се потрудят с тази дейност пак няма да разберат кой е загиналия. България е държава удобна за убийците, могат да убиват както си искат, знаеки че ще се измъкнат. Защото никой не ги търси, а всеки случай се решава с *неизвестни обстоятелства* и *самоубийство*. Телата са били овъглени добре точно за да се скрие на чие е тяло, следователно изгорените индивид е важни лица, което ако се знаеше, щеше да станат ясни много от тъмните неща криещи се в сенките. Тук подробност е че има градове в който първо се е случило намиране на изгоряло и неразпознавамо тяло, а покъсно време при протестите, индивид се е запалил. То е странно обстоятелство."


=============================================================================
Доказателство че случаят “Октопод ” , масовите самоубийства и изчезвания имат общо - което идва с къмпинг “Градината”, Варна,. Бургас и с компания за таксита из България. Всички случай са свързани, няма случайности.
==============================================================================
ДРУГИ ПОЗАБРАВЕНИ СЛУЧАЙ НА ПРЕСТОРЕНИ САМОУБИЙСТВА И ОТВЛИЧАНИЯ
==============================================================================
Анализ на няколко теми и отношението им за разушителните действия.



Кончината на Виктор Боянов на къмпинг “Градината” по черноморието.

Факти:
- 19.06.2011 - изчезва наемател на къмпинг с име Виктор Боянов.
- На посоченият ден живо и здраво лицето потеглило на джед в морето. Всичко било нормално.
- Умел да плува добре, затова за някой случилото се не било инциден, въпреки че не носел спасителна жилетка.
- На 24.07.2011 намират тяло.Любопитно:
- През 28.07.1994 - депутат се удавя приблизително по същият начин. Но на Златните пясъци пред хотел "Нимдфа", ваканционния клуб "Ривиера".
- През 25.08.2010 - е намерен мъртъв Илия Божинов в същият къмпинг "Градина". Малко преди да бъде намерен възвестил че ще разкрие как Алексей Петров-Трактора е успял да превземе таксиметровата компания *Такси-С-Експрес". Твърдял че Алексей Петров-Трактора имал отношение с висши фигури в столетницата.
- През лятото на 1993 - изровени полуразложени трупове на младежите София Нели и Любен, близо до къмпинг "Градината". Били роднини и са носели накити и антики в багажника си за продажба. Предполага се че са заровени в пясъци, след спречкаване в местна дискотека.

Твърдения:
- Преди случилото се имал пререкания с жена на име Евгения
Банева, заради земята на къмпинга. Собственичката не я ползвала добре, стояла занемарена и непосещавана. А лицето Виктор, искало да я направи по известна атракция.
- Предполагат че вероятно е бил парализиран от отрова в спринцовка, така че да не може да плува и да се удави.

------------------------------------------
АНАЛИЗ НА СТАТИЯТА
------------------------------------------

Единственото важно в случая е че - През 25.08.2010 - е намерен мъртъв Илия Божинов. И факта че малко преди да бъде намерен трупа му, имал намеренията да говори за Алексей Петров, как завсел таксиметровата компания *Такси-С-Експрес" и за мистериозни висши фигури чрез които ставали нещата.
 Въпрос: "- Защо е важно?"
 Отговор: "Атентата в Бургас, Случаят Валентина от Варна и последната уж протесно самозапалила се Лидия Петрова, при всички се забелязва участието или присъствието на такси. А А.Петров е притежавал според обявеното компания за таксита и познавал мистериозни висши фигури.
 Въпрос: "- Кой са тези висши фигури?"
 Отговор: "- Демони сред обществото, дошли от западните крайща на Европа, Германия, Италия, Англия и САЩ, някой и от Русия. Демоните се представят за големите фигури и дърпат конците на престъпността, защото стратегията им изисква бавен упадък и деградация на българският народ. Убиват волята на българина за живот, за да го накарат да заобича материализма. С което на балканите да дойде култовия сатанизъм и ерата на унищожението. По известна като Апокалипсис. Само че антисъществата не искат да бъде премахнато злото, а доброто, в това е проблема.".
 Въпрос: "- Какво се е криело в къмпинг “Градината” че не са искали да го променят и актуализират за по-голяма достъпност?".
 Отговор: "- Трупове. На територията на къмпинга със сигурност има заровени много изчезнали хора. Затова не го пипват и не го правят приятен за посещения. Ако почнат повече да идват, може да се стигне до строежи. При което ще започнат да намират телата в земята. Покрай Черно море на главните български градове, има множество намирани трупове и все още водещи се за изчезнали хора. Ясно е какво се случва - масова инвазия и геноцид.".

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Доказателство че САЩ, или антисъществата живеещи и там, имат общо с изчезванията.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Петър Димитров - изчезнал на 12.05.2010 в американското посолство.
Статия - Заглавие:
"Бащата на изчезналия студент, открит обесен: Това не е моят син!"

Факти:
Преди:
- Индивида Петър, изчезва след интервю в американското посолство. Видян е как отива в посолството, но не и как излиза от там.
 
- Камерите точно този ден не работели ( колко удобно ) , имало само една работеща камера но не предоставяла необходимитя поглед.
- На показаните записи от единствената камера пишело 13:42, а служителката казала че синът му си тръгнал в 14:55. Предложили му версията че часовникът на камерата не бил сверен.
- При влизането си, синът му изключил мобилният си телефон.
- Според приятели Петър си забравил телефона в колата на приятел. А според приятелка, му дала телефона си и с нейния влязъл в посолството.
- Брат му звънял към 14 часа, давало свободно.
- Бил в първи курс на техническа специалност, преди това учил за пожарникар но се отказал.
- Имал намерения да пътува с бригада до САЩ. Южна Каролина.
- Имал резервиран билет за Сащ. Организаторите го хресали за наемен работник, но служителка забавила нещата. Оставала му само визитата.

След:
- Намерен труп в свиленградското село Дервиш, предполоцения че може да е тялото на студента.
- Предполагаемото тяло било като скелет. Не можело просто така да се идентифицира.
- Дрехите на трупа били избелели, изпокъсани.
- Бащата отрича това да е тялото на сина му. Излага доводите: сина му бил носил стелки, а на обувките на трупа нямало ; на трупа за избити предните 8 зъба народно за да не може да бъде разпознат ; раницата не била на сина му ; дрехите били избелели, а раницата нова ; имало шише с мента, а синът му не пиел ; имало Сникърс, а синът му не го понасял ; в раницата нямало телефон ; в раницата или наоколо нямало документи.
- Синът му бил психически устойчив и никога не би посегнал на живота си.
- Нелогично било синът му да е пътувал из България след посещението в американското посолство и никой да не го види, защото бил обявен за общодържавно издирване.
- Трупа бил намерен от възрастен пастир Ради. Нямало смисъл Петър да отива на това затънтено и непознато му място за да си сложи въжето на врата.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------- АНАЛИЗ НА СЛУЧАЯТ ПЕТЪР -----------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Като за годините си Петър е бил стремителен. Ясно си е поставял цели и ги е следвал без да се отказва. Разбира се случва се да има и трудности. Да се прибърза, нещо да не се получи както се е искало. Но с упоритост, всичко се постига. Петър както е споделил баща му не е бил самоубийец. Живял е нормално. Имал е приятелка. Учил е първи курс в нещо което иска. Бил е и приключенски дух - щом в началото се е гласял за пожарникар. Щял да пътува до Сащ. Изобщо и тук както при много други случай, няма умисъл за самоубийство. А никой живял без мотиви за край, не си тегли въжето изведнъж.
 Ако си представим че Петър просто се е обедил, пак не се изяснява защо предните зъби са махнати. А вещите и дрехите са в такова състояние. Да не говорим че това лице не е имало никакви причини да бъде на онова място на което намерили тялото да виси. Всъщност е странно защо веднага са помислили че е Петър, след като го намират доста далеко от американското посолство. И понеже случая е очевидна лъжа, веднага ще дам моето предположение за какво се е случило.
 Тялото което са намерили не е на Петър, а на друг човек. Демоните объркват случайте и хората, слагат телата на едни, за останки на други, разменят вещите им ( когато считат че няма значение ) така усложняват проследяването на ситуацията в глобален мащаб. За да не може да се разбере кой от къде е взет. Тялото което са намерили е на мъж в друга ситуация, които е бил убит, може би са поставили съзнанието му в друго тяло. А оригалното тяло са запазили до момента когато ще го сложат някъде за реквизит на сцената която са подготвяли. Точно като в холивудски филм, такива са демоничните разбирания за живота - студени, прагматични, машинални.
 Твърди се че Петър бил изключил телефона си, възможно е. Но е също така е възможно още с влизането си в американското посолство да са го похитили. Да са изключили телефона, или просто да са го поставили в специална кутия от която излиза извън операторските клетки и изглежда като извън обхват.
 При първи случай, ако сам е спрял телефона, то Петър, отдавна не е бил Петър. Някъде между последните му действия в живота, преди посолството, са го били похитили. Чужденецът отивайки в посолството, просто се е прибрал вкъщи, макар да е бил с чуждото тяло. Иначе е доста безсмислено да го убиват и да му макат зъбите, при факта че ясно се знае кой го няма и кой се търси. Тоест всяка логика казва че нещата са заблуда, тялото е чуждо, а истинското, най-вероятно или още се ползва, или е захвърлено в друг случай.
 Факта че камерите в посолството не са работели, е било достатъчно показателно. То демонстрира че всички са знаели какво ще се случи. Било е планирано. Горе-долу същото като в случая с Валентина която изчезна и уж се оказа самоубила се в Бургас. Там също само една камера беше показала как Валентина влиза в морската градина. Но също както при Петър в посолството, не се видя да си е тръгвала. ( Понякога демоните се подиграват на хората, не ги вълнува колко немърливи са, защото имат хората за животни с които могат да си правят всичко ).

Въпрос: - Къде е изчезнал Петър?.
Отговор: - Очевидно е - изчезнал е в американското посолство, защото там е бил. Никой не го е видял да си тръгва, камерите удобно не работели. Следователно са го взели и са минали под земята. Още преди 2014 се говореше че под София имало големи тунели, подземия и прочее. Очаквано е там да има изграден подземен град който демоните-нашественици използват за лаборатория и база. Каквото и да е станало покъсно с тялото на Петър, то е минало под земята. Затова никой нищо не е видял..

___________________________________________________________________
Доказателство че демоните си играят с хората. И правят експерименти.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Статия:
"Труп без глава от лятото - на убитото момиче"
( Загадки от 2010г. - Бургас )


Подслушване и наблюдение в Бургас.
Цитат:
"Месеци преди подслушването да се превърне в топтема за държавата, "бръмбари" полазиха местната власт в Бургас"
- При ремонт намерили нелегална система за подслушване и видеонаблюдение на основната заседателна зала. Натъкнали се на микрофон и две камери свързани с антена.
- Предавало се е на няколко стотин метра.
- На някой от кабелите имало фабрична дата 2009.
- Претърсили за други бръмбари, но не намерили.
- Станали по-внимателни и предпазливи



Трупут на жена без глава, намерен в Бургас.
- Случило на [Ден].08.2010
- Намерен труп близо до брега, на младо момиче.
- Интерпол се включвал в издирване на коя е жената.
- Тялото било престояло във водата, поне около година.
- Предположенията са че жената била изхвърлена в морето вече мъртва.
- Била само с горнище на бански, с кафяво-тигрови шарки.
- Запазена е част от скалпа. Главата е отстранена от вторият прешлен на гръбнака. Но кожата на врата и част от скалпа е запазена. Била обезглавена с майсторски разрез.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
АНАЛИЗ НА ПОДСЛУШВАНЕТО В БУРГАС И НАМЕРЕНИЯТ ЖЕНСКИ ТРУП
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Подслушване и наблюдение. Технологиите отдавна надминаха грубите - камера, микрофон и тнк. Наричам ги груби защото са били видими. Ако са искали да ги наблюдават и подслушват, щели са да го направят с много по-миниатюрни компоненти, които поставени някъде, щяха да са незабележими. Тук има и нелогичност, щом са ги наблюдавали в продължение на година, как не са разбрали че ще правят ремонт и да махнат приборите, така че никой да не разбере.
 Отговора е също толкова прозаичен като въпроса - не са ги махнали, защото не ги ползват за наблюдение. Устроиствата са били оставени с целта да се предизвика скандалност и медийно внимание. То е подигравка с хората, намек че ги следят и заедно с това експеримент за да видят как ще реагират хората ако открият че са следени. Ествествено те са следени през цялото време. Налюдавали са как ще се отнесът към намерените камери и тнк. Докато истинските подслушватели са били на други места, добре скрити. Част от тях в сградите, други в хората - чипове. Просто експерименти и шеги. Да, прекалено е да се предполага такова нещо, но 21 век има достатъчно условия за да се случват. А ползата отново е за антисъществата.
  Тялото в морето. Най-особеното в случая, липсващата глава. Някой ще определят случая за садистично убийство, или отмъщение, нещо в класическият кървав стил. Обаче, могли са да я заровят, а са я хвърлили в морето. Нещата изглеждат логически така. Жената явно в била убита на кораб, на някакво място в морето най-вероятно. Защото който ще убива, ще знае и как да се отърве от труповете, няма да допусне грешката тялото да се върне на брега. Следователно то не е случайност, по-скоро е било нужда и бързане да се отърват от тялото. Взели са главата, заради мозъка. Първото ми предположение - в жената е имало поставено нещо, не са искали да и се прави аутопсия, за да не се намери. Направо са взели всичко, за да не рискуват. Второто ми предположение - взели са главата и за да я свържат към компютърна система от онзи вид "Аvatar", като виртуалено съществуване с което да я разпитат за това което знае. За мнозина и това предположение ще е пресилено, но вие не си мислете че не са правени вече всякакви експерименти с човешкото тяло и не са достигнали и до големи крайности които не се обевяват. Още през световните войни е имало достатъчно жертви с които да експериментират. А това което се случва в 21 век е че се търсят нови жертви за робство и експериментиране, за да могат другите да се възрадват и да живеят от чуждото страдание.

__________________________________________________________________________
==================================================================
Връзката между самоубийствата и опасното положение в България
==================================================================

Отношението -> Случаят уж обесилата се Цветелина от София -> Случаят на уж самозапалилият по собствено желание Пламен Горанов във Варна.

Тази връзка е:
1.Алексей Петров ( понеже майката на Цветелина е имала работно отношения с тази личност )
2.Делото Октопод ( Където се твърди че А.Петров е бил най-важната фигура, в което се съмнявам, по-демоните използват всички )
3.Изчезването на Петко Сертов ( От София - България )
4.Тим Холдинг ( Организация във Варна за която се твърди че притежава България. Пламен Горанов е скандирал преди кончината си че иска Тим да се махне )
5.Зелените ( друга организация, която пък е била срещу Тим, из интернет коментиращи се говори че Пламен Горанов бил подстрекаван от появили се зелени. Това може да не значи непременно организацията, но е факт че организацията се казва "зелените" )
---

1. Делото Октопод - престъпна организация срещу която са повдигнати сериозни обвинения. Заловени били 12 души при спец акция на МВР, ДАНС и прокуратурата. Но иначе общо организацията била от приблизително 14 главни. Като самата организация действала повече от 10 години. Според твърденията, организацията се занимавала с рекет и измами. Изобщо престъпност.
 Любопитно. На 09.06.2014 При таен свидетел по точещото се дело "Октопод". Изведнъж се отрекъл от предишни свой показания с думите "Не помня". Тоест изведнъж имал амнезия. Попринцип всеки би си казал че сигурно се преструва, заплашили са го, или са му платили. Но истината може и да е по-неприятна. Вече обсъждахме съществуването на демони и чипове за контрол. Има всякакви техники за манипулация, включително за причиняване на трайна или краткотрайна амнезия. Написах случая, като пример, че зад мафията, стоят демоните. Едните дърпат конците на другите.

2. А.Петров - дългогодишен секретен сътрудник на контраразузнаването, после и на ДАНС. Според статии в интернет, вкючително добре познатата

http://bg.wikipedia.org - цитирам:
"На 10 февруари 2010 г. е задържан и обвинен за лидер на престъпната група „Октопод“, занимавала се с рекет и изнудване. През октомври с.г. е пуснат под домашен арест, а обвиненията са намалени до рекет и изнудване срещу 2 лица от 1998 и 2000 г.".

3.Изчезването на Петко Сертов - Бивш шев на ДАНС - Изчезва на 05.12.2014. Бил сидетел по делото по делото "ОКТОПОД", още от 25.01.2012. През 2009 спомогнал за назначаване на Алексей Петров, като съветник на ръководството на ДАНС. Преди да изчезне е изтеглил сумата от 6 хиляди лева, които са от консултантски хонорари. Според запознати ги е теглил на дни. С въпросните средства до преди изчезването си, издържал семейството си. Според ( за мен съмнителни ) изсточници, Сертов е заминал за Гърция, откъде е продължил за САЩ. Но странно, задграничният паспорт не бил в него. Защото с тръгването си оставил телефона и вещите си, сякаш нямал намерения да изчезва. Не издавал никакви признаци че нещо ще се случи. Заедно с това, оказва от камерите по улиците в София, нямало полза защото нищо не можели да различат, не били снабдени със софтуер за разпознаване на лица, защото бил твърде скъп.
 Кратък анализ. Много неща са скъпи, но главният факт по улиците да няма качествени камери и софтуер е защото антисъществата нямат намерения да разкриват действията си. По-лесно е някой да изчезне, когато няма да бъде видяно от жертвите-хората ( с които демоните си играят ). А изчезването на Сертов, е провокирано, или по-собствена воля, или по-чужда. Все пак никой не изоставя всичко и дим да го няма. Човека има семейство, защо да си ходи, пък и е на възраст! Версия едно - понеже е бил навътре в нещата разбрал е че в България хората биват подменяни от демони, чрез слагане на чипове. Усетил е демоничната стратегия. Версия две - човека който е изчезнал не е Сертов, а демон който контролира тялото му. Въпреки че тази версия е малко странна, защото ако беше демон, е по-нормално да си продължи с ролята на обикновен човек, отколкото да предизвиква медийно събитие. Отново разните изсточници твърдящи че е заминал за САЩ - че защо да го прави?!... Оставил си е документите, няма как да премине границата, освен ако няма фалшиви, но ако има, как тогава са го разпознали в един хотел/сграда където е ползвал компютъра според *човека* на рецептурата. Нелогично е. Изглежда че ставащото е поредният театър на демоните, за да има сензация и Хаос. Ако ще изчезва, чак в САЩ да ходи е странно. Може би изтеглените 6000 са просто за откланяне на вниманието, за да се хванат всички на въдицата че наистина е изчезнал по собствена воля.
4.Изчезналото Тефтерчето на Филип Златанов - На 05.11.2014.
Уж обикновенно тефтерче гласено за дело. В което имало инициали, кратки изречения и думи като "ударено",
"забавено", "забързано". Тефтерчето изчезнало от колата с която щяло да се достави. Твърденията били че е откратното с чантата в която стояло. Становищата са че написаното в тефтерчето се отнася за хора от парламента. Възможно, но защо всичко да е свързано с тях си. За да пишеш нещо в тефтер, то значи има схема на действие. Нещо се следи, за да се изпълнява. Инициалите могат да бъдат имена на всеки, включително и на неудобни хора нямащи общо с властта. Това е контрол. Изчезването на тефтерчето е нарочно. По интересното, реакцията на останалите при факта че липсва. Държат се така, сякаш тефтерчето е нищо и няма значение. Създава се впечатление че няма дело, а че всичко е драматизация, игра, сензация - хаос. Но със сигурност в тефтера е имало нещо уличаващо събитията в България.
5.Уж самоубилата се Цветелина. Уж самоубила се на 11.07.2012 - Майката и е работила като криминален журналист и консултант на Алексей Петров, през 2012, като по това време също се разглеждало делото "Октопод".
6. Тим холдинг ( Варна ) - организационен тръст, подобен на корпорация, която е изкупила и вероятно продължава да изкупува много от фирмите, учрежденията, земите и тнк. неща в България. Не случайно за нея се казва че все едно притежава България, защото държи голям процентен дял от недвижимите имущества. Очевидно че когато се говореше за монопола в България, непряко се е визирало и действието на "Тим".
7. Зелените - партия основана 18.05.2008 година в София и член на Европейската зелена партия. Партията се бори, според своя устав, за „защитата на околната среда и запазването на природата като постоянна действаща доктрина и приоритет в настоящото и бъдещото устойчиво развитие на държавата и гражданското общество.“.
 Така, до тук нормално. А сега странното. В статията:
"Зелените: ТИМ е заплаха за националната сигурност"

Съпредседателят на партията "Зелените" Борислав Сандов е казал, цитирам го:
"Важно е, че кметът на Варна подаде оставка, но тепърва трябва да видим оставките и на Общинския съвет, особено след като стана ясно, че трима от общинските съветници, представители на партия "Нашият град" - партията на ТИМ, са избрани нелегитимно, добави още Сандов. ТИМ е директно отговорна за унищожаването на ската в Морската градина във Варна. Подозираме, че ТИМ има връзка с компании, извършващи проучвания добив на газ и нефт, обявиха "Зелените"."

Думите му са интересни, защото на 20.02.2013 - във Варна - Пламен Горанов 36г., загина уж в знак на протест. Искайки Тим и кмета да си ходят до последно. Смисъл, странно е че Пламен Горанов и партия "Зелените" са искали едно и също, приблизително по едно и също време. Намирам го за съмнително. А факта че са се кръстили зелените и че има европейска зелена партия е интересно, води до чудни размисли за *зелените* човечета ( метафора, ама и не съвсем ). Зад всичко се крие нещо друго. Кмета на Варна е подал оставка, но за да се случи нечие тяло го отнесе.

8. "Висшите фигури от столетници" - израз посочен в статията:
"Концесионерът на Градина убит със спринцовка?"

Където се използват като непознатите в обществото дали някому власт. Могат да бъдат всякакви, понеже обаче фактите и случките поначало са странни, нехарактерни за живота според начина по който е прието да се познава. То израза не може да се разглежда само до лица от политическият елит живеещи скрито. Най-вероятно с израза се визират демони, живеещи сред хората и ползващи се с особена почит. Из интернет, под докоментални филми и странни слухове, израждащи се до становища се говори за новият световен ред който идвал. Както и че в обществата имало влиятелни семейства които дирижирали всичко, но винаги оставали безименни, докато други на които давали роля, играели обществените игри вместо тях. Логично е. Обществото е голямо, не може да няма такива. Но скрития елит, не са хора, а друговидови същества - както демони ( злодейте ), така и добрите. Всички са скрити в обществата.

---------------------------------------------------------------------------------------------
--------------- Визуален план на антихуманизма ----------------
---------------------------------------------------------------------------------------------

[2] , [3] и [5] - имат общо с [1] ( делото октопод и ДАНС)

[7] има общо с [6] ( което има общо с Пламен Горанов )

[4] - по мой предположение не е свързано с политиката, а с прокет на експеримент в обществото. Така го слагам като имащ общо с [1],[7] и [6]

[8] - имащо общо с всички до [1] Видимо вече, нищо не е случайно, всичко е просто голям замисъл.

Организацията стояща под названието "Дело Октопод", явно е била за създаване на умишлена престъпност в държава. Прикриване на някой неща, може би дори отвличане на хора. Престъпността в държавата на моменти нарочно се режисира, за да създава неловкост в ежедневието и постпенно да унищожава моралните, културните, хуманните и душевните ценности в популацията. БЕДНИТЕ ДУХОВНО, СЕ ПОДЧИНЯВАТ БЕЗУСЛОВНО, НЕЗАВИСИМО КОЛКО ГИ ЕКСПЛАТИРАТ.

===================================================================
===================================================================
СЕКТИ, ИЗРУДЩИНА, САТАНИЗЪМ - ДЕБНЕЩИТЕ ОПАСНОСТИ
===================================================================
===================================================================


Лудостта е неутолима. Създаващата се истерия, стоическо фалшиво спокойствие, масова смъртност, масови изчезвания, масови престъпления - привеждат към замисляне "Каква болест е покосила обществото?".
 Въпрос: "- Как е възможно неизвестната масова пандемия да сублимира ( поглъща всички ), докато всички станат не част от решението, а от проблема?
 Отговор: "- Лудостата не прощава и няма усещане за състрадание, то е просто антиморалното съществуване на общество в обществата, което е решило да се задържи трайно, въпреки че години го е имало. От злото могат да се чуят много неща, то винаги ще твърди че всичко което прави е в името на добруването на хората, но както доказах чрез множеството случай, тук не става дума за добруване, а за масов контрол. Похищаване, слагане на чипове, превръщане на човешките тела в машини. И тъй като все още нормалните обществени хора са свикнати погрешно че такива истории се случват само по филмите, не осъзнават голямата опасност. Защото докато всички си мълчат и отричат, смъртността в България става повече от всякога. Броят на съмнителните престъпления които се оставят сякаш нищо особено не се е случило - също. Престъпността не е за благото и доброто на човешкият род, а за неговото унищожение. Когато свобоната воля бъде премахната, човечеството няма да има бъдеще, защото ще се развива само в рамките на това което онези от йерархията са позволили. Мнозината вербувани и похитени на страната на демоните не знаят до какви пролеми че доведе престъпният им режим. Всички са с уникални промито мозъци и вярват че правят нещо добро, че възраждат нещо хубаво, защото са им казали колко специални били и как щели да живеят като крале и кралици. Това е истината. А когато им сложат чипа, вече нямат мнение, просто изпълняват. Такива се характеризират с безчувственост, студенина, жестокост, сякаш в тях няма душа и наистина душата на много я няма.
Слагайки се от тяло на тяло, демоните забравят чо е да имаш душа, какво е да бъдеш нормален. Понеже с всяко следващо тяло, те забравят кои са, стават просто *нещото* живеещо в многото тела. Спират да притежават собствена идентичност. Развръщават се и се поставят на всеки морал, тъй като започват да съхранят мнението, че всичко ще им се размине, понеже били много неуловими.".

Злотото се крие зад много организации ( секти ) привличащи общественото внимание по няколко начина:
1].С мистериозността си.
2].Със свободията си ( казвайки, че всичко е безнаказано )
3].С благоприятността си ( тези са най-съвременни и модерни )


[1]- Са скритите секти в обществото, те се прочуват с това че стоят настрана. Мистериозността им гложди любопитството на много младежи и сравнително зрели хора. Защото там им говорят за "големите си тайнства и ритуали", държайки се с тях както никъде не са виждали. [1] приобщават към сатанизъм и религиозен фанатизъм. Участват всички масони, илюминати и прочее подобни.

[2]- Сектите на свободията пропагандират върли убеждения в ненужността на морала и религията. Те отхвърлят доброто и твърдят че е ненужно. Обичайно тези секти са откровени привърженици на сектански ритуали и сатанизъм. Ползват петолъчки и приказват по много странен начин, като го имат за специално общуване, само помежду си. Kъм [2] спадат множество сексуални практики, содомия, кървави ритуали, извършване на злодеяния и много от метъл музикалните банди. Защото музиката влияе на хората, особено на младите с недоизградени и несъзрели представи за кое е добро и кое зло. Такива са пластични, съзнанието им се поддава на реконструкция в манипулаторските ръце на кукловодите. С метъл музиката и музика поначало се манипулира заради мелодията и текста които нарочно е настроен да създава внушения към деструктивност в хората. Практика е в музиката на злото да се поставят скрити послания които се разбират когато песента се прослуша наобратно. [2] също спада към пропагадната срещу вярата, приобщава към безверие и сатанизъм.

[3]- Три се водят за благоприятни в хитрината си. Три са винаги скрити зад маска. Маската показват официално на обществото. С нея изразяват че имат добри намерения, че мислят за бъдещето на света и искат само добри неща за всички. Говорят благи думи и се хилят като надрусани, въпреки че за поведението им няма открит смисъл, те таят замисъла си докато не го приведът в действие. [3] са пътят постелен с благи думи, за да прилъжат младите, самотните, депресираните че ще им помогнат. [3] са организации често напомнящи на христянските, или мисионерските. Но не са, цялата доброта е просто параван. Привличат хората като им правят големи обещания, говорят им колко специални са, колко много могат да постигнат. После ги въвеждат в *магически* ритуали което е подобно на [1], казват им че всичко е тайна помежду им. Държат се по традиционният масонски и илюминатски начин характерен за [1]. В три [3] участват всички средища на модерните учреждения за - ИНДИГОВИ ДЕЦА, КРИСТАЛНИ ДЕЦА И ПРОЧЕЕ. В КРАЙНА СМЕТКА АКО ОЩЕ ОСТАНАЛИТЕ НОРМАЛНИ, ИНТЕЛИГЕНТНИ И ДОБРИ ХОРА СЕ ЗАМИСЛЯТ ЧЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ ИМА ОТНОШЕНИЕ МЕЖДУ ИЗЧЕЗВАЩИТЕ ДЕЦА И ОРГАНИЗАЦИИТЕ ЗАНИМАВАЩИ СЕ ДА СОРТИРАТ КОИ ДЕЦА СА ИНДИГОВИ, КОИ КРИСТАЛНИ. Това не е просто статус, сайтовете, учрежденията, организациите от тоя род са създадени за да издирват и намират по-специфично мислещите деца. Правят го защото ги искат - буквално. Точно тях демоните похищават и им слагат съзнанията в други подготвени тела, а оригалните им тела убиват по начини изглеждаши като доброволно но нелогично самоубийство. С няколко думи, демоните крадът децата на хората. А всички сайтове за индигови, кристални деца, говорещи за магии, за колко специални били тези или онези, даващи тестове за попълване и класифициране към кои стападате, са секти и просто си съставят списък на кои младежи да вземат. Когато преценят че младежите са достатъчно психически обработени, със слаба воля, те им правят предложението. Предлагат им среща и изненадващо ги похищават. Когато ги подменят, телата им се връщат, но тях ги няма там. То е вид програма, проект на смъртта и унищожението на индивидуалността и личността. Уверен съм че много от изчезналите, са имали общо с подобни сайтове. Давам пример. Огранизациите за селектиране на уникалните индивиди с модерните, но не исторически прозвища - индигови, кристални - ги има из facebook и навсякъде в интернет. Главно средище за България е сайта - www.indigota.com . Сайта е много странен, защото вече няма свободен достъп до него. Тоест махнали са опцията да се регистрираш свободно. Всички е като комуна, секта. В началото достъпа беше свободен, следователно тогава са набирали младежи за целите си. Когато нещата са станали по-сериозни са забранили достъпа за да допускат само кандидати за похищение, наивни и свой. Тоест избягват възможността сред сайта им да се намери проучващ ги. В www.indigota.com , лично съм разглеждал странни теми, в които говорят на децата за магии и ги надъхват колко специални са щом отговорят на критериите за индигови и кристални. Доказателство че тази дейност е съмнително сектанска е че за децата на новото хилядолетие се говори навсякъде. Демоните разгласят, за да привлекът повече младежи. Те могат да го направят и следейки интеренет за специфични мнения, но по-лесно е жертвите сами да дойдат и да отговорят на тестовете.

 Въпрос: "Какво са децата на новото хилядолетие, за които навсякъде говорят като пета, шеста раса и прочее?".
 Отговор: "- Очевидно под друга раса, демоните говорят за нов световен ред, за което също се говори, което искат да наложат. Новият световен ред и децата на новото хилядолетие са техни планове и са едно и също. Новият световен ред е контролът - за тях е да сложат на всички чипове, всички да подчинят и всички да им вярват. Да се преставят за тях като най-добрите и да им предложат уникални неща с които да ги купят. Но истината е, демоните нямат за цел само да владеят, те искат да убият много от хората на планетата. Защото по-малко хора се управляват по-лесно. Искат армагедон, това искат. Но всички започва от много по-далеко и те бавно се стремят към края, започвайки от унищожение на бъдещото, чрез премахване на отношенията деца > родители > семейство > традиции > добродетели > мислене > култура > неопетненост > невинност. Слагайки похитените деца в други тела, те изродяват ценностите и унищожават връзката на семейството.
Създават хаос. По-конкретно техният термин *деца на новото хилядолетие* е термин за деца и младежи с особена аура. Те ги открояват правейки им снимки. На снимките проявяват аурата им, най-вероятно използват специфични фотоапарати, но пък има много случай и на обикновенни също успяващи да появят аурата. Според аурата, те избират децата които да похитят. Затова по улиците на градовете често може да се случи, някой да обикаля и да снима хората. Снимките не са с цел забавление и спомен, а с цел търсене на хора с осбена аура живеещи сред обществото на нормалните. Ако ви снимат, защи искат да ви похитят - такива са фактите.


======================================================================
----- ОТКЪДЕ ИДВА ЗЛОТО И В КАКВО ВЯРВА ------
======================================================================

В съвремието България е земя на много интереси. Антисъщества е имало почти винаги на територията й. Те става повече прииждайки от Западна Европа ( Включва области в и около Германия, Англия и Италия. Германия - защото от нея започват официалните доктрини на смъртта за Европа, чрез нацизма и времето на Хитлер - Втората Световна Война. Англия - защото винаги е била средище на много персонажи, а и там се намират древни места с езически произход - визирам Ирландия и Шотландия. Италия - защото там е Ватикана и католицизма, а демоните обичат да са наблизо до места където има условия за вяра, за да се пречкат, следят и планират как да стъпчат волята на човечеството и да ги подчинят ) , някой от Азия ( но в Азия не са толкова организирани, защото там просто водят явен хаос чрез тероризъм ) и САЩ ( защото САЩ е място приемащо всякакви, а антисъществата си създават общества на много места, но повече където не са бдителни. Също в Сащ е масовите срещи в НЛО и фалшивите извънземни, които са просто земни демони, качили се и на Луната )

Така стават общо - Европа ( Германия, Англия, Италия, Балканският полуостров, близка Азия и САЩ ) . В близка Азия дойдоха от другите места за да водят войни. Тогава остава само посоченото в Европа и САЩ ( Въпреки че в Русия сигурно също има, но нещата там са по-сложни ).

 Въпрос: "- Каква е вярата на антисъществата безверници?".
 Отговор: "- Парадоксален е въпроса. Вяра в безверници, обаче то е факта че искат да прехнат доброто и свободата на хората. Така че, демоните вярват във властта, защото са опиянени, мислят че това ще им донесе спокойствие. При преглед коя може да е вярата им и да обхваща Западна Европа и САЩ - това е единствено сатанизма и другата езическа проява *Асатру*".

Цитират от уикипедия:
"Асатру е съвременно религиозно движение, вдъхновено от древното скандинавско езичество. Начало на движението е поставено през 19 век. В последните десетилетия то е в поцес на възраждане, като основното му разпространение е в Северозападна Европа и САЩ... Нордическата религия води началото си от праисторическата индоевропейска религия, по тази причина тя е родствена на останалите европейски предхристянски религии, както и на ранният индуизъм.".

Точно съвпадение, Асатру обеснява всичко което се случва в България и на Балканите. Факта че идва от индуизмът спомага да се разбере защо в България има толкова самоубийства. Както и да се установи отношението на уж протесните самозапалвания със ставащото. Защото изгарянето не е характерно за България и Европа, а за индийските традиции, но те не са го прилагали на живите. Което доказва че антисъществата ( пришълците по българските земи ) не са автентични към вярванията си, те се ползват от миналото, но го изупачават както им харесва, към ту сатанизъм, за да сеят разруха, омраза и материализъм.

_________________________
ВАВИЛОНСКАТА КУЛА

Антисъществата строят нова вавилонска кула. Резултата на действията им за популацията в Европа идва с ООН. Обединението на нациите. Но нациите не могат никога да станат една, защото имат история, традиции, култура и те не са едни и същи. Случили се всички нации да се обединят, това ще е краят на културата, защото ще доведе до унищожение на традициите, духовните ценности, култури и прочее, които не се харесват от лидерите на обединенията. Ще възникне бъдеща инквизиция, но този път ще е срещу индивидуалността.
Индивидуалните, искащи да запазят традицията, културата, духовността си - ще бъдат отхвърляни и преследвани, принуждавани да приемат нормите на обединението и да се откажат от свойте. От убиването на индивидуалността, бъдещето ще обеднее. Цивилизацията ще спре развитието си. Всички ще заживеят един безсмислен, сив живот с чужди убеждения, чужди традиции, чужди норми. Навсякъде ще има клишета и неписани правила - нещо което вече е започнало да се случва.
 За демоните унищожението на индивидуалността е отдавна желано. Защото без индивидуалност хората не знаят какви са и падат жертви в играта на манипулацията. Техният стремеж е да ви отнемат представа за това кои сте. Много от особите из ООН, на парични обменни средства, на емблеми, като рисунки и тнк, се пропагандира построяването на нов Вавилон.
 Вавилонската кула е строгата йерархия на свръхконтрол, където никой няма свободна воля. То е еквивалентно на Апофис - Апоп. Древна представа за хтонично чудовище, което идва за да обрече света на мрак. Апофис е асоциация със Сатаната. Спрямо случващото по света и в България, Апофис е подчиняването на популацията чрез чипове и контролирането на хората от имащите най-голям достъп до контрола на чиповете.

ТО Е ПЪЛЗЯЩ ПРЕВРАТ. КОЩУНСТВО С ДОБРОТО. ЗЛОТО ИСКА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ И ДА ОЦЕЛЕЕ. АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ ЩЕ ДОВЕДЕ ДО КАТАСТРОФАЛНИ ПОСЛЕДИЦИ ЗА ПЛАНЕТАТА И ЧОВЕЧЕСТВОТО.

-
"Апокалипсис. Откровение на св. Йоан Богослов"
И видях звяр, който излизаше от морето и имаше десет рога и седем глави; и на роговете му десет корони, а на главите му богохулни имена....И видях друг звяр, който излизаше от земята; и имаше два рога, като агнешки, а говореше като змей. Той упражняваше цялата власт на първия звяр в неговото присъствие и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана беше оздравяла.”.

Седемте глави, са тълкувани обичайно за седем хълма. Но в контекта на реалността, седемте глави са седем държави - участващите през Втората Световна на страната на Хитлер. Десетте рога и десет корони е матафора на властта. Всяка глава има по един рог, но една от тях има четири рога. Четирите рога са властта и влиянието което една от държавите има над още три други държави, освен себе си. Влияние по отношение на език, култура, традиции. Пример, Сащ в културата и традициите си е повлияна от много държави, но американският има начало от английския - държавата Англия. Английския заради софтуера на компютрите е разпространен повсевместно навсякъде по света. Едно временно с това, нещата могат да се разбират и от религиозно-фанатично положение, защото германският нацизъм е станал вдъхновител на множество анархисти по света.


Вавилонската блудница, яхнала бика от Откровението.

_________________________________________________________________________________
Обмисляйки обстоятелството стигнах до заключението:
ЧАСТ ОТ ПРОТЕСТНИТЕ УЖ ДОБРОВОЛНИ САМОУБИЙСТВА, СА СЕ СЛУЧВАЛИ НАРОЧНО. НЕ САМО ЗА ДА ЗАДОВОЛЯВАТ ПОТРЕБНОСТТА НА ДЕМОНИТЕ ДА СЕ ОТЪРВАТ ОТ ОРИГИНАЛНИТЕ ТЕЛА НА НЕУДОБНИТЕ ИНДИВИДИ ОТ КЛАСАТА НА - ДОБРОДЕТЕЛНИ, СИЛНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ, НО И ЗА ПРИКРИТИЕ НА МИНАЛИТЕ неразпознаваеми ТРУПОВЕ, КОЙТО ВСЪЩНОСТ СА БИЛИ ИСТИНСКАТА ЦЕЛ. Смисъл е, народа помни малко, когато нещо привлича общественото внимание хората го имат за най-значително и първо в списъка си. Демоните се възползват от факта. Чрез повторният , но вече обществен случай пред погледите на всички, те ангажират популацията да се занимава само с обществената трагедия и да не си спомня, или търси за предишни такива случай. Тоест те искат хората да не си задават въпроси, така са още по-слаби и падат лесно в капана на злодейте. Защото нямат воля да се съпротивляват, не усещат че наоколо дебне опасност и пирува с чуждите животи. Изгарянето на телата е оттърваване от уликите, ненужните останки и вид дар-жертва в името на смъртта на която антисъществата се покланят. Масовата смърт, била - обесвания, удавяния, падане от високо, изгаряне, извъннормално стреляне, често пътни катастрофи от съмнителен характер - е опит на сатанизма да си проправи път в обществото, да унищожи вярата и да завладее хората. За да го стори, биват избивани и заменяни - силните, интелигентните, добродетелните - защото те са бъдещето на цивилизацията. Когато премахнат тях, премахват бъдещето на хората и им отнемат свободата. Без силните, няма кой да се съпротивлява срещу злото, хората просто свеждат покорно глави и чакат да им наденат нашииника.



==========================================================
------------------- ВАЖНИ ОСЪЗНАВАНИЯ -------------------
==========================================================


 МАСОВИТЕ СЪМНИТЕЛНИ СМЪРТНИ СЛУЧАЙ НЕ СА ОБИКНОВЕННИ. ВЪРЛУВАЩАТА ПРЕСТЪПНОСТ, ТРАГЕДИИТЕ, ИКОНОМИЧЕСКИТЕ КРИЗИ, ИЗЧЕЗВАНИЯТА НА ХОРА ( ОСОБЕНО ДЕЦА ) , СТРАННИТЕ БЕЗРЕДИЦИ СРЕД НАСЕЛЕНИЕТО, УВЕЛИЧАВАЩИЯТ СЕ МАТЕРИАЛИЗЪМ И ПОРОЦИ - ВСИЧКО Е ИГРА. ДЪЛГО ЗАМИСЛЯНА СТРАТЕГИЯ НА ЗАВЛАДЯВАНЕ - ПРЕСТЪПЕН РЕЖИМ. ДЕЯНИЯТА НЕ СА ЧОВЕШКИ, А ДЕМОНИЧНИ. НИКНАТ СЕКТИ, СПЕКУЛАЦИИ, НО ВСИЧКО СЕ ДЪРЖИ В ТАЙНА. ЗАЩОТО ЗЛОТО ИМА ПОЛЗА. ДОКАТО ХОРАТА НЕ ОСЪЗНАВАТ КАКВО МОЖЕ ДА ГИ СПОЛЕТИ, НЕ СЕ СЪПРОТИВЛЯВАТ.

ЗЛОТО СЪЗДАВА ВОЙНА, ЗА ДА СЕ РЕДУЦИРАТ ХОРАТА ПО ЗЕМЯТА. ДА СТАНАТ ПО-МАЛКО, ОЩЕ ПО-СЛАБИ И ЛЕСНО КОНТРОЛИРУЕМИ. ПРЕСТЪПНИТЕ ПЛАНОВЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ ЧРЕЗ СИМУЛИРАНЕ НА СИТУАЦИИ, ТЕАТРАЛНИ ПОСТАНОВКИ С УЧАСТИЕТО НА ЧОВЕШКИ ТЕЛА В КОИТО ИМА ПОСТАВЕНИ ЧИП И ЧУЖДО СЪЗНАНИЕ. АНТИСЪЩЕСТВАТА ПОДКЛАЖДАТ ВСИЧКИ ВРАЖДИ В ЧОВЕШКАТА РАСА - РАСИЗЪМ, ОМРАЗНИЧЕСТВО, РЕЛИГИОЗНА НЕТЪРПИМОСТ, ДИСКРИМИНАЦИЯ. СЪЗДАВАТ ТАКА МОМЕНТИТЕ ЧЕ ДА ОБЪРКАТ ВСИЧКИ И ДА ГИ ИЗПРАВЯТ ЕДНИ ДРЕЩУ ДРУГИ. ДОКАТО ХОРАТА СЕ КАРАТ, ВРАЖДУВАТ, ДЕМОНИТЕ УКРЕПВАТ ВЛАСТТА СИ. ЦЕЛТА НА ПРЕСТЪПНИЯТ РЕЖИМ Е ДА ПРЕМАХНАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦА ОПАСНИ ЗА ТЯХ. ДА НАСТРОЯТ ХОРАТА СРЕЩУ РАСАТА СИ И ДА ДОВЕДЪТ ДО ДОСТАТЪЧНА РАЗГОРЕЩЕНОСТ И НЕТЪРПИМОСТ, В ОБЩЕСТВЕНИТЕ СРЕДИ И НАРОДИ - ЧЕ ДА ЗАПОЧНЕ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА. ОТ КОЯТО ТЕ ИСКАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ВСИЧКО И ВСИЧКИ. СЛЕД ТАКАВА ВОЙНА, МИЛИОНИ ЩЕ ЗАГИНАТ, ВЕРОЯТНО ОБЩАТА ЦИФРА ЩЕ ДОБЛИЖАВА 2-3 МИЛИАРДА. А ПОСЛЕДИЦИТЕ ЗА ПРИРОДАТА ЩЕ СА КАТАСТРОФАЛНИ. ТОГАВА, ХОРАТА В КРИТИЧНО ПОЛОЖЕНИЕ, ЩЕ СА ОТЧАЯНИ И ЧЕ СА ГОТОВИ НА ВСЯКАКВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ, ПРОСТО ДА МОГАТ ОТНОВО ДА СЕ ВЪРНАТ КЪМ ПРЕДСТАВАТА ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ И СЪЩЕСТВУВАНЕ, КОЯТО СА ИМАЛИ ПРЕДИ. НАСРЕЩА ИМ ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ АНТИСЪЩЕСТВАТА И ЩЕ ИМ ПОДАДАТ РЪКА, ОБЕЩАВАЙКИ ИМ ЧЕ ЩЕ ИМ ДАДАТ РАЯ. ХОРАТА НЯМА ДА СЕ ПРОТИВЯТ, ЩЕ СА СЕ НАГЛЕДАЛИ НА СМЪРТ, ЩЕ ПРИЕМАТ С ОХОТА И ДАЖЕ ЩЕ ЛИКУВАТ СЯКАШ СА ИЗВОЙВАЛИ ГОЛЯМА ПОБЕДА. ПРИЕМАЙКИ ОБАЧЕ, ТЕ ЩЕ СА СЕ СЪГЛАСИ ДА ЖИВЕЯТ СПОРЕД ПРАВИЛАТА НА АНТИСЪЩЕСТВАТА. А ТЕ НЯМА ДА ИМ ДАДАТ СВОБОДА, ЩЕ ГИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА РОБИ.

В БЛИЗКИТЕ ЕДНА-ДВЕ ГОДИНИ - 2015 - 2017 ЩЕ СЕ СЛУЧАТ НЕПРИЯТНИ ПРОМЕНИ. ОТ ТЯХ НАИСТИНА МОЖЕ ДА СЕ СЛОЖИ НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ЧОВЕШКАТА СВОБОДА. АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ, БЪДЕЩЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ Е ОБРЕЧЕНО. ДА БЪДЕШ РОБОТ-РОБ, НЕ Е БЪДЕЩЕ, ЗАЩОТО ЩЕ МОГАТ ДА ВИ ОТНЕМАТ ВСИЧКО, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ЖИВОТА ВИ. АКО ХОРАТА НЕ ЗАПОЧНАТ ДА ОСЪЗНАВАТ КАКВО СЕ СЛУЧВА ОКОЛО ИМ - ЩЕ ЗАГИНАТ. НАЧИНИТЕ СА МНОГО, НО ТИХАТА ИНВАЗИЯ Е В СИЛА. МОГАТ ДА ВИ ПОХИТЯТ КОГАТО СТЕ НАЙ-СЛАБИ И НАОКОЛО ИМА НЕПОЗНАТИ, КОГАТО СПИТЕ ИЛИ ДИРЕКТНО ДА ВИ ОТВЛЕКЪТ, ДОКАТО СТЕ НЯКЪДЕ НАВЪН, НА ОТДАЛЕЧЕНО ОТ ОБЩЕСТВОТО МЯСТО. ДА ВИ ВКАРАТ В ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО И ДА ВИ ЗАВЕДЪТ КЪДЕТО НИКОЙ НЯМА ДА ВИ НАМЕРИ. ДЕЙСТВАТ КАТО САТАНИНСКА СЕКТА, НО РЕАЛНО НЕ СА СЕКТА, А МНОГО ГОЛЯМА ЗЛОДЕЙСКА ОТГАНИЗАЦИЯ. ЧИПЪТ Е ИМЕТО НА ЗВЯРА "666", ЗАЩОТО ЗНАЧИ СМЪРТ НА ЛИЧНОСТТА, ИНДИВИДА И СВОБОДАТА. АНТИСЪЩЕСТВАТА ТЪРСЯТ СПЕЦИФИЧНИ ИНДИВИДИ, ОТНЕМЪТ ДЕЦАТА ОТ РОДИТЕЛИТЕ ИМ. ВАЖНО Е ДА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ - НЕ СА ВИНОВНИ НАЦИИТЕ, А ДЕМОНИТЕ СРЕД ТЯХ. ПОПУЛАЦИЯТА НА САЩ, БЛИЗКИЯТ ИЗТОК В АЗИЯ, БАЛКАНСКИЯТ ПОЛУОСТРОВ, УБЕДЕН СЪМ СЪЩО РУСИЯ НЕ СА ВИНОВНИ ЗА СЛУЧВАЩИТЕ СЕ КАТАСТРОФАЛНИ СЪБИТИЯ. СРЕД ВСИЧКИ ИМА ДЕМОНИ ( СКРИТИ ЛИСИЦИ ) ВНЕДРИ ЛИ СЕ ИЗ ВЛАСТТА, ЗАЩОТО ПОЛЗВАТ ЧОВЕШКИ ТЕЛА.


---
За контакти:
winter.de.fire@gmail.com
winterdefiremain.blogspot.com

---










------------------------------

Изображение с чата за края на престъпният режим през 2015
---
Общото в стратегията на унищожението.Има го и в началото.
---
Събията на унищожението и инвазията на злото в изобразителното изкуство.

---
Блудница Нововавилонска и Апокалипсиса.
---
Карта с официалните протесни самозапалвания и знака който се образува.